|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
A to My sprzed chwili
- 29 tc 3 dz
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#4532 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to super!!! Tylko jeszcze mebelki i takie drobne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Dziewczynki pokazujcie swoje brzuszki ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() Hehe Mój Tżcik powiedział, że jest niepożyczalny
||
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
No to Ci powiem,że w szoku jestem!!!super brzusio i naprawdę jest sporawy ![]() ja nie wiem czy będe mieć taki pod koniec ciąży
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
Już kolejną turę ubranek wyprałam, jutro prasowanko
|
|
|
#4536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę oby nie urósł za dużo, bo będę miała problemy z urodzeniem go Mam wrażenie, że z dnia na dzień brzuch jest coraz większy. LULKA dawaj swój brzucholek!!! ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- MYSZKO już niedługo Cierpliwości
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
sliczny
ale ci zazdroszcze tez juz bym chciala ![]() no u mnie jeszcze to mieszkanie,jakies mebelki jesli nie bedzie umeblowane no i dopiero pranie i prasowanie.o tyle dobrze ze te agencje u ktorych sie wynajmuje mieszkania sa na tyle porzadne ze wszystko jest wysprzatane jak sie idzie do takiego mieszkanka takze chociaz z tym bede miala spokoj |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karla nie dam rady,bo nie mogę zgrać zdjęc
![]() |
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Oj to próbuj próbuj!!! ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Idę pod prysznic
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówie dobranoc i idę ta bajkę opowiadać,jak obiecałam to juz opowiem
ciekawe co to będzie za bajka![]() papa
![]() |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
na oku to jest cos tylko zazwyczaj one szybko schodza albo ich nie ma wogole bo to jest podpucha zeby sciagnac klienta do agencji i pokazac mu inne drozsze
a torby jeszcze nie spkowalam bo nie mam wszystkiego i nie wiem co mam wrzucic do niej tutaj sie prawie nic nie bierze a to nasz brzusio dzisiejszy
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam
![]() Jeździk http://www.dadum.pl/jezdzik-metalowy...k-baghera.htmlhttp://www.dadum.pl/jezdzik-drewnian...heely-bug.html http://www.dadum.pl/grzechotka-drewniana-mimi-haba.html grzechotka, Lalki http://www.pikinini.pl/dziehttp://ww..._laleczka_ninaautko http://www.pikinini.pl/maly_ekolog/s..._z_narzedziami książeczka http://www.dadum.pl/ksiazka-dotykowa...liputiens.html karuzela http://www.toys-to-you.co.uk/acatalog/beecotmobile.htmlto tak "na wyrywki" ![]() A poza tym podobaja mi się wszelakie farbki do malowania palcami,ciastoliny,masa solna robiona w domu Taki zwykły bączek i kalejdoskop.Zdaje sobie z tego sprawe,ze dziecko moze zweryfikowac moje zabawkowe teorie a najgorszym koszmarem jest to,ze pewnie bedzie chciec Barbie
|
|
|
|
#4543 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam nie wiem co mi sie podoba.moj tz juz tam upatrzyl pare rzeczy i mowil ze nakupi duzo ale duzo tez dziecko dostaje no i tutaj juz trzeba sie liczyc z tym ze sie powtorza niektore albo nam sie nie beda podobaly a my nie mamy na to wplywu co inni kupia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
ładne brzuchy
Spałam już,ale sie obudzilam,bo TŻ włączył tv, bo spac nie moze, to ja sobie laptopa włączyłam. Pokłóciliśmy się i on spi na podłodze. Tak sie zwylam wczesniej, ze czuje jakie mam spuchniete oczy. Ale już się nie przejmuje idiotą, w d... go mam! Jak jest dobrze to go do rany przyłóż, a jak mamy inne zdania na jakiś temat to sie wydzieramy na siebie. W sumie to ja zawsze zaczynam, bo mi sie zaczęło duzo rzeczy nie podobac. Ale teraz mógłby mi ustąpic, ale niee!! Aż krzesłem rzuciłam
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
hej babki, ja dopiero teraz mam czas żeby Was nadrobić
u nas oki, Mały właśnie się obudził na karmienie, teraz próbuje zasnąć madzik i karla super brzuszki madzik fajnie że wkońcu masz ten wózek ![]() co do kupna zabawek to jestem zdania, że co za dużo to niezdrowo wiadomo że na dziecku nie ma co oszczędzać ale tez bez przesady, znając dziecko to pobawi się tylko chwilę i zaraz rzuci w kąt,chociaż karuzela super, sama się nad taką zastanawiam, jak wpadnie troszkę kasiurki to kupie Frankowi taką, narazie ma taką zwykłą bo dostał w prezencie mokra o co się pokłóciliście? asiago fajnie że się odezwałaś jak tam sytuacja z Tż-tem trochę lepiej?
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-26 o 00:27 |
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
witam się z rana.........jakos nie mogłam spać dłużej
chociaz ból dłoni dzisiaj nie dokuczał Zjedliśmy więc śniadanko, teraz trochę odpoczywamy a zaraz zacznę się doprowadzac do porządku i jadę na małe zakupki ![]() Później zamierzam jechac na wieś odwiedzić babcię i tak zleci dzień ;-) Wam tez zyczę miłych dzionków ![]() Oooo własnie ładniusie brzuszki ![]() ja też postaram się cyknąć dziś jakąś fotkę mojego wielguska
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc baby
![]() ja juz od 8 nie spie. postanowiłam dzisiaj wstać z budzikiem o 8 bo wczoraj zaszalałam i spałam do 9 a wieczorem był problem z uśnięciem. Zaczynam się chyba stresowac badaniami genetycznymi. Wiedziałam, ze tak bedzie, że euforia po poprzednim USG minie i znow bede sie zamartwiac. Wogóle to naliczylam ze to będzie moje chyba 6 USG. Dużo nie? Ale to dlatego, ze zachciało mi sie podgladac dzidziola w 5 tygodniu i nie było nic widac. Pewnie teraz będze już miala raz na miesiac chociaz ciezko mi sobie to wyobrazić. Zabieram sie za robienie placków po węgiersku
|
|
|
|
#4549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, że jak pójdę w piątek to już będzie widoczne.
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
Pini, jestem z Toba!
Ja tez niecierpliwie czekam. Po poprzednim poronieniu zatrzymanym (puste jajo) schizuje i prawie codziennie chodze do lekarza! Dodam, ze chodzilam z nierozwijajaca sie ciaza 7 tygodni! Teraz jestem tez po przejsciach. Poprzedni okres to bylo najprawdopodobniej mikroporonienie/ciaza biochemiczna. Potem dostalam zastrzyk na wywolanie okresu ,by oczyscic porzadnie macice - krwawienie bylo skape. I okres nie przyszedl... Wczoraj mialam bete - 1736, co podobno odpowiada obrazowi USG. Widac wczesna ciaze ale jeszcze bez serca - wyglada to na 5 tydz. Takze teraz toczy sie decydujaca walka! Trzymam za Was kciuki i za Wasze piekne brzuszki! |
|
|
|
#4551 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam.
A ja w nocy zarządziłam ewakuację z sypialni. Wczoraj przysłali nam nowy materac do łóżka bo w starym już mi sprężyny w d... wchodziły. Wygodny jest ale tak śmierdział jakimś klejem czy rozpuszczalnikiem, że nie dałam rady wytrzymać. Normalnie bałam się że się otrujemy. Także w nocy przenosiliśmy wszystko do stołowego . Tż miał focha ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
A tak poza tym Myha tak patrzę, że ty te genetyczne masz dużo wcześniej niż ja. U mnie 3 lutego a to będzie 13t 6d. Jakoś późno nie ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Ja na tym etapie dla uspokojenia latałam 1 raz w tygodniu na bete i patrzyłam jak rośnie bo 1 usg miałam dopiero w 7t i4d ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Wszystko będzie dobrze. Sprawdzaj sobie betę. A w 5 tyg rzadko cokolwiek widać także życzę dużo siły i cierpliwości Karla Madzik piękne wasze brzuszki. Mój taki malutki jeszcze, choć już widoczny.
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-01-26 o 10:29 |
|||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJKA,
a ja wstałam o 6 zjadłam śniadanko i spałam do 10 jakies zmęczenie mnie ostatnio dopadło ,nic mi sie nie chce robić![]() KARLA,jak TŻ niepożyczalny to nie,nie będe nalegać ![]() MYHA ja też tak miała,żę po chwili euforii po jednym USG nadchodził ten dzień kiedy ogarnial potworny strach,czey dalej jest dobrze czy już nie ja zaczęłam oglądać ciuszki,wózki,żeby nie myśleć ![]() co do USG to ja też miała ich baaardzo dużo ,bo już 10 ale rozmiawiałam z ginem i powiedział,że to wogóle nie szkodzi a po takich przejściach ona rozumie,że wolę się upewnić czy wszystko jest ok niż zamartwiać się w domu![]() MYHA dawaj przepis na placki po wegiersku ,bo ja uwielbiam,a nie umiem ich zrobic ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- MADZIK brzuchol super,ale KARLA Cię goni a ja z tym moim to zostałam w tyle za to z kilogramami jestem w przodzie
![]() |
|
|
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
Ja swojego chwilami mam ochotę oddać za darmo
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Słusznie. Kochany jest ale ciężki z niego charakterek.
|
|
#4556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepis na placki: ok 1 kg łopatki wieprzowej pokroić w kostkę. Do garnka wlewam minimalnie oleju i podsmazam mięsko może byc z cebula (ja nie jadam od dziecka tego specyfiku ). Daje liscie laurowe, ziele angielskie, vegety, rózncy przypraw (czerwona papryka ostra,czerwona slodka, gałka muszkatolowa i co tam mam w koszyczku i pasuje) zalewam woda i to sie tak pyrkoli az do miekkości mięsa, dodaje pózniej puszke pomidorów, czasami kroje w kostke papryke i pieczarki, dodaje dla zaostrzenia troche koncentratu pomidorowego i trzy cztery zabki czosnku. pózniej zagęszczam mąka. ja smaze takie duże placki na cała patelnie i potem kroje na pól i przekładam sosem i serem żółtym. na górze tez polewam sosem i serem i do mikrofalii, żeby sie stopilo.
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany ![]() Myha Ty chyba mieszkasz niedaleko mnie to ja zdążyłąbym na te plackizrobię je w sobotę
![]() |
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście z odbiorczej wykasowane, ale w tych wysłanych był m.in taki "i jak kawusia dzisiaj smakuje?" wysłany w dzień kiedy był na służbie. Kurcze już nawet na służbie o niej myśli do mnie to nie ma czasu nawet się odezwać nie zapyta nawet jak się czuję...strasznie przykro mi się zrobiło, nie dość że ledwo żyję przez tą chorobę to jeszcze żyć mi się odechciewa przez niego, załapałam mega doła...Madzik, Karla śliczne brzuszki
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
U Ciebie to chyba będzie 12 tc i 3d ???? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest tak,że oboje sobie ufamy i wiem,że mój TŻ bardzo często się spotyka ze swoimi koleżankami na kawce nie widzę w tym nic złego,może potrzebuje pogadac,wyżalić się komuś![]() ja natomist nie pozostaje mu dłuyżna i też mam swoich kolegó i bardzo często sie z nimi spotykam po porostu taki układ!jak facet bęzie Cie chciał zdradzic to nic gonie powstrzyma niestety więc po co sie denerwować????
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

- 29 tc 3 dz 

nie ukrywam ,że w cenie też
jak ja wogóle moge w czymś nieźle wyglądać!!!

chociaz ból dłoni dzisiaj nie dokuczał

oczywiście z odbiorczej wykasowane, ale w tych wysłanych był m.in taki "i jak kawusia dzisiaj smakuje?" wysłany w dzień kiedy był na służbie. Kurcze już nawet na służbie o niej myśli
do mnie to nie ma czasu nawet się odezwać