|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
A to My sprzed chwili
![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No to super!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Dziewczynki pokazujcie swoje brzuszki ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() Hehe Mój Tżcik powiedział, że jest niepożyczalny ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
No to Ci powiem,że w szoku jestem!!!super brzusio i naprawdę jest sporawy ![]() ja nie wiem czy będe mieć taki pod koniec ciąży ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
Już kolejną turę ubranek wyprałam, jutro prasowanko
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() LULKA dawaj swój brzucholek!!! ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- MYSZKO już niedługo ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
sliczny
![]() ale ci zazdroszcze tez juz bym chciala ![]() no u mnie jeszcze to mieszkanie,jakies mebelki jesli nie bedzie umeblowane no i dopiero pranie i prasowanie.o tyle dobrze ze te agencje u ktorych sie wynajmuje mieszkania sa na tyle porzadne ze wszystko jest wysprzatane jak sie idzie do takiego mieszkanka takze chociaz z tym bede miala spokoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karla nie dam rady,bo nie mogę zgrać zdjęc ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Oj to próbuj próbuj!!! ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Idę pod prysznic ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Ja mówie dobranoc i idę ta bajkę opowiadać,jak obiecałam to juz opowiem
![]() ![]() papa ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
na oku to jest cos tylko zazwyczaj one szybko schodza albo ich nie ma wogole bo to jest podpucha zeby sciagnac klienta do agencji i pokazac mu inne drozsze
![]() a torby jeszcze nie spkowalam bo nie mam wszystkiego i nie wiem co mam wrzucic do niej ![]() ![]() a to nasz brzusio dzisiejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam
![]() Jeździk ![]() http://www.dadum.pl/jezdzik-drewnian...heely-bug.html http://www.dadum.pl/grzechotka-drewniana-mimi-haba.html grzechotka, Lalki ![]() autko http://www.pikinini.pl/maly_ekolog/s..._z_narzedziami książeczka http://www.dadum.pl/ksiazka-dotykowa...liputiens.html karuzela ![]() to tak "na wyrywki" ![]() A poza tym podobaja mi się wszelakie farbki do malowania palcami,ciastoliny,masa solna robiona w domu ![]() Zdaje sobie z tego sprawe,ze dziecko moze zweryfikowac moje zabawkowe teorie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tam nie wiem co mi sie podoba.moj tz juz tam upatrzyl pare rzeczy i mowil ze nakupi duzo ale duzo tez dziecko dostaje no i tutaj juz trzeba sie liczyc z tym ze sie powtorza niektore albo nam sie nie beda podobaly a my nie mamy na to wplywu co inni kupia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zadomowienie
|
ładne brzuchy
![]() Spałam już,ale sie obudzilam,bo TŻ włączył tv, bo spac nie moze, to ja sobie laptopa włączyłam. Pokłóciliśmy się i on spi na podłodze. Tak sie zwylam wczesniej, ze czuje jakie mam spuchniete oczy. Ale już się nie przejmuje idiotą, w d... go mam! Jak jest dobrze to go do rany przyłóż, a jak mamy inne zdania na jakiś temat to sie wydzieramy na siebie. W sumie to ja zawsze zaczynam, bo mi sie zaczęło duzo rzeczy nie podobac. Ale teraz mógłby mi ustąpic, ale niee!! Aż krzesłem rzuciłam ![]()
#4546 |
Zakorzenienie
|
hej babki, ja dopiero teraz mam czas żeby Was nadrobić
u nas oki, Mały właśnie się obudził na karmienie, teraz próbuje zasnąć madzik i karla super brzuszki madzik fajnie że wkońcu masz ten wózek ![]() co do kupna zabawek to jestem zdania, że co za dużo to niezdrowo ![]() chociaż karuzela super, sama się nad taką zastanawiam, jak wpadnie troszkę kasiurki to kupie Frankowi taką, narazie ma taką zwykłą bo dostał w prezencie mokra o co się pokłóciliście? asiago fajnie że się odezwałaś ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-25 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
witam się z rana.........jakos nie mogłam spać dłużej
![]() ![]() Zjedliśmy więc śniadanko, teraz trochę odpoczywamy a zaraz zacznę się doprowadzac do porządku i jadę na małe zakupki ![]() Później zamierzam jechac na wieś odwiedzić babcię i tak zleci dzień ;-) Wam tez zyczę miłych dzionków ![]() Oooo własnie ładniusie brzuszki ![]() ja też postaram się cyknąć dziś jakąś fotkę mojego wielguska ![]()
#4548 |
Wtajemniczenie
|
Czesc baby
![]() ja juz od 8 nie spie. postanowiłam dzisiaj wstać z budzikiem o 8 bo wczoraj zaszalałam i spałam do 9 a wieczorem był problem z uśnięciem. Zaczynam się chyba stresowac badaniami genetycznymi. Wiedziałam, ze tak bedzie, że euforia po poprzednim USG minie i znow bede sie zamartwiac. Wogóle to naliczylam ze to będzie moje chyba 6 USG. Dużo nie? Ale to dlatego, ze zachciało mi sie podgladac dzidziola w 5 tygodniu i nie było nic widac. Pewnie teraz będze już miala raz na miesiac chociaz ciezko mi sobie to wyobrazić. Zabieram sie za robienie placków po węgiersku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Raczkowanie
|
Pini, jestem z Toba!
Ja tez niecierpliwie czekam. Po poprzednim poronieniu zatrzymanym (puste jajo) schizuje i prawie codziennie chodze do lekarza! Dodam, ze chodzilam z nierozwijajaca sie ciaza 7 tygodni! Teraz jestem tez po przejsciach. Poprzedni okres to bylo najprawdopodobniej mikroporonienie/ciaza biochemiczna. Potem dostalam zastrzyk na wywolanie okresu ,by oczyscic porzadnie macice - krwawienie bylo skape. I okres nie przyszedl... Wczoraj mialam bete - 1736, co podobno odpowiada obrazowi USG. Widac wczesna ciaze ale jeszcze bez serca - wyglada to na 5 tydz. Takze teraz toczy sie decydujaca walka! Trzymam za Was kciuki i za Wasze piekne brzuszki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |||
Zadomowienie
|
Witam.
A ja w nocy zarządziłam ewakuację z sypialni. Wczoraj przysłali nam nowy materac do łóżka bo w starym już mi sprężyny w d... wchodziły. Wygodny jest ale tak śmierdział jakimś klejem czy rozpuszczalnikiem, że nie dałam rady wytrzymać. Normalnie bałam się że się otrujemy. Także w nocy przenosiliśmy wszystko do stołowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
A tak poza tym Myha tak patrzę, że ty te genetyczne masz dużo wcześniej niż ja. U mnie 3 lutego a to będzie 13t 6d. Jakoś późno nie ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Ja na tym etapie dla uspokojenia latałam 1 raz w tygodniu na bete i patrzyłam jak rośnie bo 1 usg miałam dopiero w 7t i4d ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Wszystko będzie dobrze. Sprawdzaj sobie betę. A w 5 tyg rzadko cokolwiek widać także życzę dużo siły i cierpliwości Karla Madzik piękne wasze brzuszki. Mój taki malutki jeszcze, choć już widoczny.
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-01-26 o 09:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
HEJKA,
a ja wstałam o 6 zjadłam śniadanko i spałam do 10 ![]() ![]() KARLA,jak TŻ niepożyczalny to nie,nie będe nalegać ![]() MYHA ja też tak miała,żę po chwili euforii po jednym USG nadchodził ten dzień kiedy ogarnial potworny strach,czey dalej jest dobrze czy już nie ![]() ![]() ja zaczęłam oglądać ciuszki,wózki,żeby nie myśleć ![]() co do USG to ja też miała ich baaardzo dużo ,bo już 10 ![]() ![]() MYHA dawaj przepis na placki po wegiersku ,bo ja uwielbiam,a nie umiem ich zrobic ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- MADZIK brzuchol super,ale KARLA Cię goni a ja z tym moim to zostałam w tyle ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zadomowienie
|
Ja swojego chwilami mam ochotę oddać za darmo
![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Słusznie. Kochany jest ale ciężki z niego charakterek.
![]() |
#4556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepis na placki: ok 1 kg łopatki wieprzowej pokroić w kostkę. Do garnka wlewam minimalnie oleju i podsmazam mięsko może byc z cebula (ja nie jadam od dziecka tego specyfiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany ![]() ![]() ![]() zrobię je w sobotę ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzik, Karla śliczne brzuszki ![]() ![]()
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
U Ciebie to chyba będzie 12 tc i 3d ???? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas jest tak,że oboje sobie ufamy i wiem,że mój TŻ bardzo często się spotyka ze swoimi koleżankami na kawce ![]() ![]() ![]() ja natomist nie pozostaje mu dłuyżna i też mam swoich kolegó i bardzo często sie z nimi spotykam ![]() jak facet bęzie Cie chciał zdradzic to nic gonie powstrzyma niestety więc po co sie denerwować????
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.