![]() |
#4531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Na samym poczatku jak wystawili 2 szafe Essence byla tam taka tasma dwustronna i przezroczysta, którą się przyklejało np. spadające ramiączka w sukience. Bardzo przydała mi się na weselu koleżanki
![]() ![]() Gdzieś u was są przeceny już? |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Hahaha Hosenko mam tak samo :P dostałam 2 płytki z konada i kupiłam jeszcze jeden zestaw z płytką i już mam to co chciałam :p
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do przecen tych wycofywanych produktów to czy to przypadkiem nie będzie tak, że będą poprostu w normlanej cenie aż się wysprzedadzą (poprostu brak nowych dostaw) ? Jak znam Natury to spodziewam się jedynie "przecen" : w wyższej cenie niż regularna, normalnej cenie lub -1 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
ja ostanio u mnie szukałam tych taśm i nie było
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te "przeceny" w koszyczkach/półkach mnie dobijają. Stare cienie "quattro " były "przecenione" na 11,99zł czy 12,99zł z 18,99zł. Wszystko fajnie, tylko, że 11,99zł (12,99zł) to normalna cena. W lato kupiłam je za 4zł czy 5zł ![]() ![]()
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2011-02-06 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj kupiłam ten liner i u mnie jest podobnie, ale nie widać tego aż tak - z zewnątrz jest więcej koloru, a wewnątrz kreski mniej. Ciekawe dlaczego ;/ U Was też różowy balsam daje aż tak mocny efekt? U mnie wygląda jak bardzo mocna szminka ![]()
![]() |
#4541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mam ten zielony eyeliner, ale nie nakładam go od razu po wyjęciu pędzelka. Najpierw ściągam nadmiar tak, żeby pędzelek był płaski i ew. biorę trochę tego hmmm "nadmiaru" (?) na koniec pędzelka i maluje. Wychodzi ładna, cienka, równomierna kreska ![]()
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2011-02-06 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Coś jakby reaktywowałam liner DW fixerem z Vipery. Troszkę więcej trzeba będzie nakładać, żeby się długo trzymał, ale działa! Uff...
Powiem wam, że fakt wychodzenia nowych limitek jakoś mnie nie ruszył. I dobrze, oszczędzam na inne przyjemności ![]() ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Wtajemniczenie
|
A ja napisałam na blogu recenzję po użytkowaniu produktów z limitki ILB:
http://kobietamowi.blogspot.com/2011...a-essence.html Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4546 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jak ratujecie eyelinery DW fixerami czy Durelinem? maczacie pędzelek w płynie czy lejecie na produkt trochę?
#4547 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam fixer z Vipery w słoiczku i tak, jak napisałaś... Maczam pędzelek w fixerze a potem wkładam go do słoiczka z eye-linerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zrobilam sobie makijaz paletka 05 z Sun Club, bez bazy! (a bez bazy na mojej powiece roluje sie nawet MAC). No i wracam do domu o 20, a cienie trzymają się bez zarzutu, do tego mają swietnią pigmentację no i cudownie się blendują
![]()
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,nie podoba mi się ta zebra. ![]() Ideałem jest z płytki Konada m57.Będę musiała ją kupić, ale fajnie,że essence poszerza ofertę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Floriańskiej z B&W tylko same resztki - może ze 3 rzeczy były. Więcej znajdziesz w Douglasie w Czyżynach - wczoraj był jeden biały lakier, wszystkie top coaty, obie kredki do ust i czarny cień. Cytat:
![]() Muszę Wam napisać, że wymiękłam i kupiłam biały cień z B&W a do tego pędzel do pasiaka z CaC z Donegala. Dzisiaj go użyłam na łuk brwiowy i świetnie wyglądał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Probowalam zmyc cienie z SC wodą + żelem do twarzy - nie zeszły
![]() ![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która czarna kredka jest wg was najlepsza? Z LL czy z Sun Clubu (kajal odpada, bo u mnie za bardzo sie sciera i troche szczypie w oczy). LL mialam, ale wydaje mi sie, ze coraz gorsza jest ta kredka. Na poczatku byla mega czarna, super trwala, precyzyjna, a teraz coraz twardsza, bledsza, mniej trwala.. Zaczyna mi sie nudzis :/. Z Catrice wykrecane kredki sa mniej trwale. Mysle nad Sun Clubem, ale opinie na KWC sa rozbiezne. Najbardziej chodzi mi o czerni i trwalosc.
Ewentualnie rozwazam liner z Sun Clubu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z pare razy przejachać żeby było coś widać ... ![]()
![]() |
#4555 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Używała któraś z Was może eyelinera w pisaku z Sun Club? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze muszę w końcu przejść się do Natury z dwona szafami i kupić te stempelki, a zwierzakową plytkę biorę od razu! Różni się ten zestaw Essence dużo od Konada? nie chcę kupic badziewia.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Bardzo polubiłam białą kredkę do ust z B&W. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
No właśnie na nią się przymierzam. Już się prawie rozmyśliłam ale za każdym razem jak się dobieram do rozwalających się cieni albo Moonlighta to o niej myślę. Wiesz może ile ona kosztuje i czy są różne rozmiary? Bo na Allegro znalazłam za 35zł ale jak tyle samo kosztuje nowa to wybór jest prosty... Jakie firmy mają jeszcze paletki bez przedziałek? Mi się podoba efekt białego cienia. Jestem zadowolona, że go kupiłam a jednocześnie dumna z siebie że się nie pokusiłam na nic więcej. W piątek a Firlicie było Metallics. Widziałam jedną brązową paletkę (więcej nie było) brakowało chyba też pędzelków (nie przyglądałam się dokładnie) a reszta full. |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co sie stalo z LL, ze sie tak popsuly, tylko tylko czarna mam taki problem. Najchetniej bym wziela wykrecana jakas, ale jak nie bedzie to zwykla tez da rade. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zadomowienie
|
Hmm ale czy się nadaje?
![]() ![]() Cytat:
![]() PS miałam wesele w sobotę, i uzyłam linera 04 Berlin Story. Musze go pochwalić: nie zjechał, nie zbladł, przetrwał dzielnie kilkanaście godzin - tzn za końcówkę nie ręczę, bo już się wtedy dobrze bawiłam if You know what I mean ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.