Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-29, 14:53   #4531
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Hahaha,uśmiałam się co nie miara! Z tej dziewczyny to rzeczywiście hardcore,hahahaha 8 cm rozwarcia,a ta przed komputerem siedzi

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 14:57   #4532
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

czekam ma męża z obiadem. jestem głodna jak wilk......

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hahaha,uśmiałam się co nie miara! Z tej dziewczyny to rzeczywiście hardcore,hahahaha 8 cm rozwarcia,a ta przed komputerem siedzi

to taki poród wizażowy haha u nas na taka malinkę obstawiam Montii
Stary 2010-12-29, 15:00   #4533
87czarna
Zakorzenienie

megi a wiesz,że też o Montii pomyślałam w pierwszej chwili

Stary 2010-12-29, 15:03   #4534
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
laseczka - to może będzie córcia ja odkąd wiem,ze to chłopiec - sni mi sie tylko synek
może

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam po krotkiej nieobecnosci ale lezelismy z dzidzia ile sie dalo i sie oplacilo brzuch nie boli tylko czasami twardszy ale niewiem czy to dzidza sie nie wypina wlasnie wracam z usg juz tylko mam brac nospe 2 razy dziennie. i w koncu moj maluszek oznajmil "bede chlopcem" jest 25 tydzien i wazy 706 gram

no to gratulację wreszcie poznałaś płeć zazdroszczę .
to chyba zostałam sama z niewiedzą ...
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:04   #4535
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
coś w tym musi być
Stary 2010-12-29, 15:13   #4536
niutka1
Wtajemniczenie

hejka, witam po swiętach

Dzis miałam usg, ( 30TC2dni) malutka jest raczej z tych średnich, usg wyliczyło, ze wazy 1511g i faktycznie widze, ze mój brzuch przystopował, nie przybieram już tez tak na wadze i na usg wymiary praktycznie sa o 1 dzień do tyłu w stosunku do OM, a do tej pory były zawsze do przodu o kilka dni ( poza pierwszym usg w 5 TC , które wskazywało, róznice tygodnia do tyłu między OM, a usg i to by sie zgadzało z moimi wyliczeniami co do owu) .
ale lekarz dowiedziawszy sie ile wazyły moje poprzednie, stwierdził, że w ciągu 2 mscy ma szanse jeszcze sporo przytyc, bo niektóre dzieci rosna skokowo w pewnych etapach, a inne równomiernie, obaczymy, koniecznie kazał mi zrobic usg koło 36-37 TC, zeby zobaczyc, czy dziecko nie ma powyżej 4500 , bo niby może nawet tyle urosnąc ale osobiście wydaje mi się, że nie będzie większa niz moja pierwsza córa, czyli max 3700 ( syn miał ponad 4300) .

Poza tym wszystkie parametry w porządeczku, malutka ma główke nadal w dół, nózki/stópki na moim żołądku ( stąd ta okropna zgaga) rączki gdzies koło mojej wątroby... i to by mi sie zgadzało z ruchami, które czuje, bo często je czuje własnie w tych trzech miejscach na raz- zołądek , wątroba i dół brzucha
wyszło też, że główke ma małą, zgrabną, a brzuszek grubiutki

no i nie wiem, czy lekarz sie zgrywał, czy mówił powaznie, bo był taki sympatyczny i żartowniś, ale pokazywał mi, ze mała ma włoski na głowie, nie wiem, było widac jakies takie wiecie szare kreseczki, smiał sie i mówił, że to bujne włoski i stąd powinnam miec okropna zgagę... ale ja sie nie znam, może to faktycznie włoski , a może żart no zgage mam okropna, to fakt

płeć się nie zmieniła, nadal piękna
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-12-29 o 15:28
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:15   #4537
Ewelqa1985
Zadomowienie

Montii tu sa linki do sprzedawcow z allegro ktorzy maja dosc bogaty asortyment ja bede kupowac dopieor po 15.01 wiec nie umiem polecic zadnego z nich

1. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11612773

2.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4222926

3.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13044992

4.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13146133

5.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12789069 tu sa pościele

6.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7423110

generalnie ci sprzedawcy maja duzo pozytywow wiec chyba sa ok
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:18   #4538
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
iweczka a u mnie same S... i o dziwo dupa weszla D:
a u mnie same xl........ :/
dziewczyny mam pytanie, bo nie mogę sobie poradzić....czy mogę znależć na all sprzedawcę po jego loginie/nicku???????
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:19   #4539
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Coralady super że Lilianka nadal jest dziewczynką no i że rośnie jak na drożdżach
Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
Coralady super ze Lilianka pozostala dziewczynka
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
coralady gratuluje
Dziękujemy dziewczyny:ro za: Teraz to poszaleje z różem A tak serio to mam juz zbyt duzo różowych rzeczy,a nie jestem zbyt wielką entuzjastka tego koloru,więc inne rzeczy zacznę kompletować.Oprócz ubranek nie mam nic

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ja mam w rodzinie szkraba, który spi w takiej właśnie kołysce, ma obecnie niecale 4 m-ce i tak na oko jeszcze góra 2 m-ce i trzeba zamienic na łóżeczko
Zakochałam sie w tej kołysce.Dla mnie byłoby to rozwiązanieidealne.Póki co nie będe miec za wiele miejsca w sypialni,bo nie chce rezygnowac z łózka sypialnianego.Póxniej moze kupimy strych i sytuacja by sie wyajśniła.Przybyłoby 3 dodatkowych pokoi

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Coralady, eee no przy tym wzroście to masz pewnie typowy rozmiar stopy Kurcze, to córcia poza stópkami będzie pewnie miała od razu ze 70cm
Jak sama widzisz Gosik gdyby były mniejsze istniałaby szansa,że często bym leżała.A niech Mała ma ile chcę,choć niech nie przedadza zbytnio z długością,bo nie będe makaronu rodzić Obawiam się,że dłuuugo by to trwało,a ja marze o szybkim porodzie

Cytat:
weszłam na forum mam listopadowo - grudniowych i jest tam niesamowita laska zdawała relację z porodu na forum z 8 cm rozwarciem haha dobra jest. zamiast rodzić ona na forum czego się nie robi dla koleżanek z wizażu
Niezła jest ta laska !Relacja z pordou online

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Coralady super wieści
Tez bardzo się cieszymy Oczywiście zakochana jestem na maksa
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:23   #4540
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
wrocilam z zakupów
kupilam sobie kolejne buty na wiosnę mam obsesję na punkcie balerinek, szpilek, koturn itp ale butów nigdy nie za wiele prawda ?
no oczywiście że nie za wiele

Cytat:
weszłam na forum mam listopadowo - grudniowych i jest tam niesamowita laska zdawała relację z porodu na forum z 8 cm rozwarciem haha dobra jest. zamiast rodzić ona na forum czego się nie robi dla koleżanek z wizażu
właśnie to czytałam przed chwilą bo tak sobie podczytuję ich wątek dobre

niutka1 super że z malutką wszystko w porządku włoski mogło byc widać tak mi się wydaje a im większa zgaga to dziecku rosną włoski a ty masz zgagę więc...

pierwszego na pewno mogę polecić bo już kupowałam od nich

Cytat:
dziewczyny mam pytanie, bo nie mogę sobie poradzić....czy mogę znależć na all sprzedawcę po jego loginie/nicku???????
można. jak jest opcja szukacj to tam jest szukaj użytkownika czy jakoś tak

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:25   #4541
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
tak da sie wejdz w zakladke szukaj a potem daj szukaj uzytkownika i powinno odszukac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-29, 15:33   #4542
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
hehehewszystko wyjdzie w "praniu"
Stary 2010-12-29, 15:41   #4543
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
hehehewszystko wyjdzie w "praniu"
tez pomyslalam o Montii
Stary 2010-12-29, 15:41   #4544
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
można. jak jest opcja szukacj to tam jest szukaj użytkownika czy jakoś tak
ahhh ale traba ze mnie
niutka, super że malutka nadal jest dziewczynką, co do włosków - może będzie bujna czupryna ja też mam mega zgagę i każdy mi tak mów, że nie będzie dziecko łyse jak kolanko........zobaczymy: confused:
Stary 2010-12-29, 15:46   #4545
Ewelqa1985
Zadomowienie

zobaczcie jednak szybko go schwytali http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Stary 2010-12-29, 15:49   #4546
niutka1
Wtajemniczenie

z tymi bujnymi włoskami i zgaga to jeszcze rozumiem, gyby moja mała miała główke tam gdzie zołądek, ale ona ma tam stópki chyba, ze ma włoski do stóp , albo na nogach juz jej wyrosły
poza tym dziecko jest w worku owodniowym i te włoski nie moga tak na logike podrazniac zołądka, nawet gdyby sie z nim stykały

no ale skoro lekarz mówił, że widzi na usg włoski niby bujne, to obaczymy przy porodzie, najwyżej złoże reklamację
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 15:59   #4547
87czarna
Zakorzenienie

Hmmm,ja nie mam zgagi w ogóle,a wydaje mi się,że mała powinna po mnie odziedziczyc włosiska Zobaczymy,ile w tym prawdy :P

niutka ja byłam wczoraj na badaniu i Majka waży 1418 g. Ponoc to idealnie

Stary 2010-12-29, 16:02   #4548
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

no to gratulację wreszcie poznałaś płeć zazdroszczę .
to chyba zostałam sama z niewiedzą ...

Laseczkaa spokojnie jeszcze ja
Po smakach to będzie chłopak, ale dowiem sie dopiero w lutym, albo w dniu porodu
To by była niespodzianka, w sumie to juz tak długo nie znam płci, że bym mogła poczekac do rozwiązania

Gosiawolna gratuluje ujawnienia dziciątka

Niutka super, że wszystko w porządku, Twój synek wazył 4300??
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2010-12-29 o 16:04
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 16:08   #4549
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
to wymyślili

ale u nas jest to samo wiem z własnego doświadczenia bo w UP pracowałam, w życiu stażu ani pracy nie zaproponowałam ciężarnej ale miałam koleżankę z manią prześladowczą która jak tylko widziała ciężarne to im od razu najgłupsze oferty dawała

coralady gratuluje

mi wszyscy mówią że mam brzuch jak na chłopca bo okrągły i nisko osadzony mąż nasłuchał się pierdół i znowu ma nadzieję że jednak będzie Aleksander

nie wszyscy
stuknięta ta dziewucha, no i co poszla ciezarna z takim skierowaniem do pracodawcy ten ja przyjal z otwartymi ramionami?
mi jakby wmusili to skierowanie to poszlabym na ten staz jakby mnie w ogole przyjeli, pochodzila z tydz i fruuu na zwolnienie i jeszcze bym kase za siedzenie w domu dostawala- dla mnie istna głupota wysylac ciezarne na staz czy do pracy!!!
ta babka dzisiaj przeszla samą siebie, o mało jej śmiechem nie zabiłąm

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Castia, można się uśmiać... Swoją drogą super, jakbyś chciała na staż to pewnie byłby problem a ciężarnej to sami proponują
no żebys wiedziala, jak skonczylam studia przez rok szukalam pracy, chodzilam, prosilam o jakis staz cokolwiek i nic mi nie mogli zaproponowac, aż sobie dziecko zrobiłam bo ileż mozna czekac i szukac pracy a teraz wielce chcą mnie uaktywnic zawodowo z brzuchem pod nosem śmiech na sali

Cytat:
no niezła jest nie ma co!!!!

Cytat:
hehehe niezłe są, ale Castia u mnie też moją znajoma dwa miesiące po porodzie skierowali na staż, no bo według nich już mogła iść i być czynna zawodowo - wysmiała ich swoją drogą ten prezes musiałby mieć niezłą minę jakby Cię zobaczył, kobitka w 7 m-cu ciązy na staż przyszła, one to sa pomysłowe

no ja musze jeszcze pokupować te cązki, grzebyczki, szcoteczki do włosów - a od kogo kupujesz???? daj namiar to i ja zobaczę co ma tam ciekawego.....
żałuje, że nie wzielam tego skierowania, mina tego prezesa byłaby chyba bezcenna: hahaha:
sama do teraz sie smieje z tego

ja polecam tego sprzedawce:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11612773
tylko nie wiem czy on ma wszystko, ale sporo rzeczy ma

Cytat:
iweczka a u mnie same S... i o dziwo dupa weszla D:
ty to jesteś niezła

Cytat:
Castia z tym UP to jaja jak berety
no dosłownie ale to tylko polska
ciekawe czy odrazu po porodzie też mi będą wtykać jakiś staż czy prace

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-12-29 o 16:10
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-29, 16:10   #4550
Ewelqa1985
Zadomowienie

hehe a ja nie mialam podobno wlosow bardzo dlugo bylam lysa ciekawe jak nasz niunia
Stary 2010-12-29, 16:10   #4551
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Laseczkaa spokojnie jeszcze ja
Po smakach to będzie chłopak, ale dowiem sie dopiero w lutym, albo w dniu porodu
To by była niespodzianka, w sumie to juz tak długo nie znam płci, że bym mogła poczekac do rozwiązania
ja też ale jednak wolałabym chociaż znać wcześniej płeć bo bym się już nastawiła i konkretnie do brzuszka zwracała

a jakie masz smaki że myślisz że chłopak ?

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 16:17   #4552
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ja też ale jednak wolałabym chociaż znać wcześniej płeć bo bym się już nastawiła i konkretnie do brzuszka zwracała

a jakie masz smaki że myślisz że chłopak ?

Własnie tez bym chciała jakos sie zwracas, Jacuś albo Lenka

Smaki typowo chłopiece, w ogóle mnie do słodyczy nie ciągnie, ciast nie jadam, tylko mieso i mieso

Z córcia od 4 miesiaca tylko lody i naleśniki z dżemem

Moja się urodziła z czarnymi włoskami( po tacie), ale jej sie zmieniły na blond
8 abs
Stary 2010-12-29, 16:33   #4553
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
hejka, witam po swiętach

Dzis miałam usg, ( 30TC2dni) malutka jest raczej z tych średnich, usg wyliczyło, ze wazy 1511g i faktycznie widze, ze mój brzuch przystopował, nie przybieram już tez tak na wadze i na usg wymiary praktycznie sa o 1 dzień do tyłu w stosunku do OM, a do tej pory były zawsze do przodu o kilka dni ( poza pierwszym usg w 5 TC , które wskazywało, róznice tygodnia do tyłu między OM, a usg i to by sie zgadzało z moimi wyliczeniami co do owu) .
ale lekarz dowiedziawszy sie ile wazyły moje poprzednie, stwierdził, że w ciągu 2 mscy ma szanse jeszcze sporo przytyc, bo niektóre dzieci rosna skokowo w pewnych etapach, a inne równomiernie, obaczymy, koniecznie kazał mi zrobic usg koło 36-37 TC, zeby zobaczyc, czy dziecko nie ma powyżej 4500 , bo niby może nawet tyle urosnąc ale osobiście wydaje mi się, że nie będzie większa niz moja pierwsza córa, czyli max 3700 ( syn miał ponad 4300) .

Poza tym wszystkie parametry w porządeczku, malutka ma główke nadal w dół, nózki/stópki na moim żołądku ( stąd ta okropna zgaga) rączki gdzies koło mojej wątroby... i to by mi sie zgadzało z ruchami, które czuje, bo często je czuje własnie w tych trzech miejscach na raz- zołądek , wątroba i dół brzucha
wyszło też, że główke ma małą, zgrabną, a brzuszek grubiutki

no i nie wiem, czy lekarz sie zgrywał, czy mówił powaznie, bo był taki sympatyczny i żartowniś, ale pokazywał mi, ze mała ma włoski na głowie, nie wiem, było widac jakies takie wiecie szare kreseczki, smiał sie i mówił, że to bujne włoski i stąd powinnam miec okropna zgagę... ale ja sie nie znam, może to faktycznie włoski , a może żart no zgage mam okropna, to fakt

płeć się nie zmieniła, nadal piękna
Super wieści

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-29, 16:48   #4554
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
czekam ma męża z obiadem. jestem głodna jak wilk......

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

to taki poród wizażowy haha u nas na taka malinkę obstawiam Montii
a u mnie nie ma wi -fi buu

Cytat:
Montii tu sa linki do sprzedawcow z allegro ktorzy maja dosc bogaty asortyment ja bede kupowac dopieor po 15.01 wiec nie umiem polecic zadnego z nich

1. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11612773

2.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4222926

3.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13044992

4.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13146133

5.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12789069 tu sa pościele

6.http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7423110

generalnie ci sprzedawcy maja duzo pozytywow wiec chyba sa ok
dziekuje
Cytat:
tez pomyslalam o Montii
calkiem mozliwe obiecalam sobie,że siedze w domu najdluzej jak sie da

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 17:00   #4555
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Czesc Dziewczynki

Jakos czasu nie mialam zeby cokolwiek napisac tylko Was podczytywalam u mnie po swietach brzucho uroslo jeszcze bardziej zreszta z dnia na dzien robi sie coraz wieksze bede wygladac jak wieloryb

Pytalam Was kiedys czy powinnam do rodzicow tż w koncu pojechac choc mnie nie akceptowali a wiec w swieta a mmianowicie w I dzien swiat postanowilam sie z nim wybrac bo wiedzialm ze bardzo u na tym zalezy no i nie zaluje nie bylo tragicznie oczywiscie nie palamy do siebie miloscia ale tolerujemy sie po pierwsze oni inaczej nie poznaliby wnuczki a po drugie Tż nie jezdziby do nich jakby cos zaczeli marudzic o mnie.Wiec jest dobrze i mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej Dziekuje Wam za rade bo bez Waszych podpowiedzi nie wiem czy bym pojechala a tak wiem ze dobrze zrobilam i nie zaluje

Wcziraj tez dowiedzialm sie ze moje kolezanka ktora miala na lutego urodzila 21.12 i jestem do dzis w szoku nic narazie nie wiem bo to bardziej znajoma z pracy i az takiego kontaktu ze soba nie mialysmy wiem ze byla gdzies ok 7-8 tyg do przodu niz ja a ja teraz 25 tydz 4 dzien (czyli 26) wiec ona gdzies 33-34 byla a moze i mniej ?mam nadziej ze wszystko z nia i malenstwem dobrze wystraszylam sie tym wszystkim i zaczelam kompletowac wyprawke kupilismy spioszki kaftaniki do szpitala zeby w razie czego wszytsko bylo pod reka.Bo roznie w zyciu bywa

Mam pyt.czy kupujecie takie bluzeczki na bok zapinane do szpitala czy body i kaftaniki tylko?
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 17:03   #4556
Montii
Zakorzenienie

Moja znajoma urodziła córcię w 35 tyg i ważyla prawie 3 kg, duża dziewczynka 3 dni w szpitalu i do domu

dziewczyny zastanawiam się nad tymi majtkami poporodowymi i nie wiem jaki rozmiar? bo jak za duże to będą mi spadać? nie wiem sama..

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 17:05   #4557
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Moja znajoma urodziła córcię w 35 tyg i ważyla prawie 3 kg, duża dziewczynka 3 dni w szpitalu i do domu

dziewczyny zastanawiam się nad tymi majtkami poporodowymi i nie wiem jaki rozmiar? bo jak za duże to będą mi spadać? nie wiem sama..
Właśnie też o tym myślałam, nie ma tam rozmiarówki 40,42??
8 abs

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-29, 17:09   #4558
n.ik.a
Zadomowienie

gosiawolna gratuluję synka
Castia nie ma to jak 'pośredniak"
Montii wiedziałam, że nie wytrzymasz i coś kupisz
a teraz ja zakupoholiczka...dziś coś dla niuni i dla mnie perfumy YSL Parisienne

1. wanienka - miała byc później i inna ale mieliśmy bony od męża z pracy więc kupilismy
2. milutki kocyk z kaczuszką
3. rożek -najzwyklejszy - zastanawiam się czy kupować jeszcze jeden, ile wy macie?
4. no i butelki, cążki, nożyczki, grzebyk, pieluchy tetrowe 10 sztuk, smoczki, wkłady laktacyjne 60 sztuk Canpol (16 zł) oraz laktator ręczny Canpol - miał być ten z philipsa, ale szkoda nam było kasy - ten pewnie też się sprawdzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0852.jpg (46,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0853.jpg (59,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0854.jpg (33,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0855.jpg (90,2 KB, 27 załadowań)

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 17:11   #4559
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:

nie będą spadać,bo one są na gumce

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 17:11   #4560
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no ja nie mogę z tego twojego brzucha ja jestem podobnie jak ty a brzuch mam wieeele większy

w pierwszym poście są podane dyżurujące piszesz do nich na priv o numer tel i potem po porodzie piszesz do którejś możesz sobie wybrać ze dwie możesz mieć telefony wszystkich

hehe nie no to mój już planuje że za 2-3 lata i bierzemy się za dziewczynkę

anulka3999 wpadaj do nas będziemy się radzić

łojej biedna

taaa jasne

dziękuję to dzięki wam między innymi

padłam

super gratuluję chłopca

Spoko dziękuje za zaproszenie - jestem do Waszej dyspozycji dziewczyny
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości