Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 20:28   #4531
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Jak mi tylko nic nie wypadnie, to kto wie

Wrzucam zdjęcie brzusia i dwóch ciuszków: strój żabci (z uszami na kapturze ) i body z kurzykiem. Zakochałam się w nich

Co do brzusia, to jakiś taki mały się wydaje na zdjęciu, normalnie mam wrażenie, że jest większy :P Ale teraz się nie dziwię, że mi mówią, że nie wyglądam na 22 tydzień skończony
Oj maluni maluni, ale nie martw sie pozniej jak wyskoczy to sama bedziesz w szoku Ubranka slodziutkie!!!!

Princi mi tam takie fotki wystarcza. Jest to nowe nie uzywane takze ja nie boje sie ryzykowac. Zawsze potem moge sprzedac z powrotem jakby cos bylo nie halo

Mary masz to jak w banku... jakby co to ja juz odmawiam litanie do Ciebie
Stary 2011-01-10, 20:31   #4532
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Princi ja sie czaje na to: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=p5197.c0.m619

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Kwiatecku nie wiem co mam ci poradzic, bo nie spotkalam sie z czyms takiem jeszcze. Ja mam uplawy,ale o brzydkim zapachu. Ide jutro do poloznej by mi cos dala na to, bo czasem mi sie wydaje, ze ze mnie gnijaca ciezarowka
U mnie takiego zapachu nie ma, zapachu brak, maz mowi, ze to ten gynazol musial mnie tak podraznic, zobaczymy co sie bedzie dzialo jutro.
Stary 2011-01-10, 20:33   #4533
andziot
Zakorzenienie

zagłosowałam
i nie na swój tytuł

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:34   #4534
mary poziomkowa
Zakorzenienie

O! Jak Andziot głodna się zrobiła, to ja też Idę po muesli

Pauliziu, napisz może coś chwytającego za serce, jakiś wzruszający list, gdzie poruszasz kwestię niepokalanych poczęć?

JAKBY COŚ, TO JA WŁAŚNIE SIEDZĘ NAD PRACĄ

Może porozmawiam z promotorką i zmienię temat na "Wpływ ciąży na proces zbudynienia mózgu"

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:43   #4535
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Pauliziu, napisz może coś chwytającego za serce, jakiś wzruszający list, gdzie poruszasz kwestię niepokalanych poczęć?

Może porozmawiam z promotorką i zmienię temat na "Wpływ ciąży na proces zbudynienia mózgu"
kocham ten tekst:hah aha:

moj tz wrocil wlasnie z pracy i jest caly w skowronkach, bo cos ostatnio czesto widze miedzy soba w pracy, poruszaja temat dzieci i wszyscy mu zazdrosza ze bedzei mial drugiego syna, bo jego koledzy bardzo by chcieli a maja po 2-3 corki,. no wreszcie widze ze bardzo sie cieszy ale faceci sa straszni, gorsi niz my kobiety
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:44   #4536
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

moge służyć jako królik doświadczalny

Stary 2011-01-10, 20:44   #4537
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

Wrzucam zdjęcie brzusia i dwóch ciuszków: strój żabci (z uszami na kapturze ) i body z kurzykiem. Zakochałam się w nich

Co do brzusia, to jakiś taki mały się wydaje na zdjęciu, normalnie mam wrażenie, że jest większy :P Ale teraz się nie dziwię, że mi mówią, że nie wyglądam na 22 tydzień skończony
ojejku jaki sliczniutki i malutki Ja wiekszy miałam w 10 tc Zazdroszcze! Chyba malusio przybralas na wadze?

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
ja poznalam w 19tyg i to na kiepskim sprzecie
o pocieszylas mnie No to sie ciesze !!

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Hellooooooooooooooooooo !!!!!
tęskniłyście no nie

Pewnie ze teskniłysmy

Cytat:

powodzenia !!
Btw wlasnie widzimy jak siedzisz hihi .......... na wizazu

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:46   #4538
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
moj tz wrocil wlasnie z pracy i jest caly w skowronkach, bo cos ostatnio czesto widze miedzy soba w pracy, poruszaja temat dzieci i wszyscy mu zazdrosza ze bedzei mial drugiego syna, bo jego koledzy bardzo by chcieli a maja po 2-3 corki,. no wreszcie widze ze bardzo sie cieszy ale faceci sa straszni, gorsi niz my kobiety
moze razem z moim pracuje ??? i wlasnie gadali i sie skarzyl (choc niby sie cieszy)

Stary 2011-01-10, 20:47   #4539
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja już po wizycie.. Dzidzia zdrowa, wyniki wszystkie dobre, jestem bardzo happy ..i udało się płeć wykukać

Będę miała Synka

Jestem przeszczęśliwa, dumna i w ogóle wniebowzięta.. U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą, sama mam dwie siostry, kuzynostwo ma córeczki.. Jakoś tak w ogóle w moim środowisku dominacja małych księżniczek!! A umnie królewicz na świat się szykuje Męzuś i mój tato szaleją z radości heh Zaraz po wizycie dzwoniłam do rodziców z dobrą nowiną i ojciec tak się ucieszył, że nawet sobie nie wyobrażałam, że taką radość u niego to wywoła.. ale może to dlatego, że on sam miał trzy córki

Podzieliłam się z wami moimi emocjami, a teraz biorę się za czytanko.. cztery stronki się dziś uzbierały
Gratuluje klask i:synusia,wyobrażam sobie jakie zadowolenie wywołała taka nowina w rodzinie.Moja mamuśka też dzis bardzo happy była jak jej powiedziałam że wnuczke bedzie miała.
Jak narazie u mnie u u męża przewaga chłopaków.
Andziot 100% pewność bede miała jak sie urodzi,jednak nie wyglada na chłopca,mam 2 synów i dokładnie pamietam widok ich klejnotów na usg,po za tym chłopców szybciej można rozpoznać i mniejsze prawdopodobieństwo pomyłki jest.U mnie się sprawdziło za każdym razem,mieli być chłopcy no i są jak malowani.
A co do pomyłek także znam kilka matek,którym mówiono co innego a kto inny się urodził.
Wydaje mi się,że dużo zalezy od wprawnego oka i umiejętności gina.
Ja od poczatku czułam ,że to nie chłopak,jednak pewna nie byłam.Zupełnie inaczej przechodzę tę ciąże,niż z chłopcami.Zmieniło sie wszystko diametralnie,samopoczucie ,smaki,jedzenie itd.
Za 3 tygodnie albo gin potwierdzi płeć albo zmieni zdanie,choć jak powiedziała rzadko się myli.

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:47   #4540
andziot
Zakorzenienie

właśnie sobie języczek poparzyłam zupką z łakomstwa

Stary 2011-01-10, 20:47   #4541
Paulizia
Wtajemniczenie

Mary ja chetnie, ale chyba mozg tez mi sie zbudynial juz daj mu Biblie tam jest wyraznie napisane

Ja Was na razie opuszczam, bo musze sie polozyc... jutro znowu o 5 pobudka
Stary 2011-01-10, 20:48   #4542
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Andziot, propozycja nie do odrzucenia, bo przecież tak o sobie nie wypada w pracy pisać

Ddaaiissyy, badania prowadzę, badania!

W ogóle jaki ruch w wątku :wtf:

Janutek is coming to town <3

vege!

Edytowane przez mary poziomkowa
Czas edycji: 2011-01-10 o 20:52
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:49   #4543
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Aga u mnie niania jest niezbedna. Po pierwsze zamierzam zrobic dziecku osobny pokoj, a po drugie jak to w Anglii bywa mamy dwupoziomowy dom. No i strasznie sie boje tej smierci lozeczkowej, bo taka sutuacja spotkala niedawno mojej kumpeli przyjaciolke
U mnie w mieszkaniu nie bedzie z tym problemu, ale cale lato spedzimy na pewno w domu mojego taty - jest parterowy, ale duzy i z tarasem. Mysle ze taka niania bedzie niezbedna, bo dom jest na tyle rozlegly, ze na pewno nie uslysze dziecka jak bede np. w ogrodzie.

Cytat:
tylko to mowili ludzie, ktorych dzieci maja na imie Nicole, Kevinek, Brianek, Vanessa
Moj TZ ma teorie, ze opieka spoleczna powinna odbierac rodzicom dzieci o takich imionach... Tylko ja sie zastanawiam co bedzie, jak na przyklad Dżesiczka bedzie ulubiona kolezanka mojej Misi w przedszkolu? Czy bede umiala nie komentowac "madrosci" jej rodzicow przy dziecku?

Cytat:

Laczac obie kwestie stwierdzam, ze
A) zrobilam sie glodna
B) mam ochote na budyn!!!
Wiec zaraz atakuje szafke, zeby sprawdzic, jakie mam smaki i wciagne zaraz caly garnek.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:53   #4544
principessina
Zakorzenienie

andziot u mnie na zwykla morfologie i mocz czeka sie zawsze tydzien, wiec i na glukoze...
Stary 2011-01-10, 20:57   #4545
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Laczac obie kwestie stwierdzam, ze
A) zrobilam sie glodna
B) mam ochote na budyn!!!
Wiec zaraz atakuje szafke, zeby sprawdzic, jakie mam smaki i wciagne zaraz caly garnek.
niezły tok myśleniowy
widzę ze u ciebie mózg pracuje bez zarzutu

ten wizaz mnie dobija,
dziala jak by chcial a nie mogl,
codziennie wieczorem to samo !!!!!!!

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
andziot u mnie na zwykla morfologie i mocz czeka sie zawsze tydzien, wiec i na glukoze...
to co w tej Italii tak długo badania robia ?????????????

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-01-10 o 20:55
Stary 2011-01-10, 20:58   #4546
migotka03
Zadomowienie

A wiec nie wiecie co to ten posiew. No trudno, jutro sama sie dowiem, a jak wróce to was doczytam, bo dzisiaj chyba nie dam już rady.
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:58   #4547
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Normalnie Was dziewczyny zostawic same na parę godzin 45 min już Was doczytuje, a tu kolejne strony mi się pojawiają - nieładnie
A więc:
Witam nowe mamusie na watku im nas więcej tym weselej (oby bez mam fikcyjnych)
Agus, Lolka - gratuluje udanych wizyt
Aguś
moja córcia też waży 560g - tylko ja jestem prawie 2 tyg. do tyłu bo 23 tydzień - jak to powiedział pan dr - "kawał baby"
Lolka gratuluje synusia

No a na usg wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze. Pierwsze co się pojawiło na monitorze to....pupcia, a potem pan dr pyta czy chcemy znac płec, my mówimy, że znamy, ale niech powie co wg niego, a on na to córcia . No to ja do niego, że jak wyjdzie to będzie na 100% (po tym jak poczytałam tego linka od Siaśka) - a on mi tu rękę wyciąga i mówi, że się ze mną o auto może założyc . Tak więc ja kupuje różowe i jestem pewna . Poza tym wszystkie organy ok, pomierzone, pobadane, krew krąży prawidłowo, serduszko bije prawidłowo, no ale oczywiście kolejny lekarz stwierdził, że to niezły urwis będzie - tak się wierciła i kopała w głowice od usg (ewidentnie jej się nie podobało ). Ułożona jest miednicowo, główka na górze - już wysoko powyżej pępka, nóżki na dole. Na 4d kazał przyjechac ok. 30 tygodnia

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:02
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:59   #4548
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
moze razem z moim pracuje ??? i wlasnie gadali i sie skarzyl (choc niby sie cieszy)
ja to przynajmniej nie ukrywalam ze chcialabym corke, a on to widze ze sie pociesza ''"na plecach" kolegow w pracy, dopiero musieli mu nagadac jak bardzo zazdroszcza zeby docenil

dziewczonka super ze wszystko ok no i mozesz byc juz pewna)

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:02
Stary 2011-01-10, 21:00   #4549
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

matallewar, nie martw sie brzuszkiem, ja jestem do przodu i tez za duze go nie mam, pewnie masz silne miesnie brzucha.
Stary 2011-01-10, 21:04   #4550
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ojejku jaki sliczniutki i malutki Ja wiekszy miałam w 10 tc Zazdroszcze! Chyba malusio przybralas na wadze?
No właśnie jak do tej pory mam -2kg :P Bo na początku ciąży schudłam 3kg i dopiero zaczyna wracać

Ale to też zależy chyba od pory dnia, bo czasem trochę bardziej chyba wystaje... I zawsze widać, gdzie jest dzidzia, bo tam wystaje bardziej.

Ale ja się nie znam zupełnie, bo to moja pierwsza ciąża, do tego zaraz po ślubie (był 14 sierpnia, a pod koniec sierpnia już dzidzia )

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
matallewar, nie martw sie brzuszkiem, ja jestem do przodu i tez za duze go nie mam, pewnie masz silne miesnie brzucha.
Jest to prawdopodobne, bo co prawda jakiś czas przed ciążą, ale miałam manię odchudzania i ćwiczenia i potrafiłam nawet 2 godziny dziennie ćwiczyć Poza tym ze względu na kręgosłup prawie całe życie ćwiczyłam mięśnie brzucha.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:06
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:07   #4551
andziot
Zakorzenienie

Dziewczonka ale za dużo tego rózowego nie kupuj bo będzie za słodka

Stary 2011-01-10, 21:07   #4552
agus87
Zakorzenienie

czesc kochane
dziekuje za gratulacje
malutka lzy glowka nad pepkiem a nozkami w dol
machala nam ladnie raczka

zaraz wam opisze w klubie wszystko

ehh ryczec mi sie chce, humor mam do d.........
Stary 2011-01-10, 21:07   #4553
Catia88
Rozeznanie

Ale mamusiek na wątku! szok!
Ciekawe kiedy Moria będzie zakładać nowy? dziś czy jutro z rana :P
bo cóż to dla Was napisac 400 czy 500 postów

Edytowane przez Catia88
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:09
Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 21:07   #4554
anula_81
Zakorzenienie

jeju czytam was dziewczynki i nie moge pisac, bo tak mnie bola plecy, ze juz sie wlasnie poplakalam mojemu TZ z bolu, jak tylko wszedl do domu nie wiem co mam ze soba zrobic, mam nadzieje, ze do rana mi przejdzie

Cytat:

malusienki masz brzusio! nie do wiary! ja taki mialam w 15 tygodniu chyba a dresik zielony mam dokladnie taki sam dla mojej Zosienki
Cytat:
Dziewczyny wylicytowalam te bluze a co tam
http://allegro.pl/george-j-nowa-dwus...396769003.html
i te butki
http://allegro.pl/h-m-oldshoolowe-bu...396769029.html

tylko nic kompletnie nie mam w takich kolorkach do tych butkow
jaka ladna bluzaaaa, tez taka chce..myslisz ze dla dziewczynki tez moglaby byc'?
a butki tez cudne, chyba tez musze jakies zakupic

jeju nie moge nawet na polsiedzaco bo boli;(

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:07   #4555
Lolka1212
Zadomowienie

Dziewczynki kochane dziękuję Wam za gratulaski

Cytat:
lolka gratuluje siusiaczka, imie juz macie?
Princi z imieniem to same hece u nas Jak w życiu zgadzamy się na każdym kroku, to z w temacie imienia totalnie nie możemy dojść do porozumienia Jedyne imiona do których jesteśmy zgodni to Wojtuś, Bartuś i Filip.. z tym, że i najbardziej podoba się Wojtek, a mężulowi Filip! Poza tym mi bardzo podoba się Antek (Paulizia, Ddaaiissyy jestem z wami w gronie miłośniczek tego imienia), Ignaś, Bruno, Remek.. Nie mam pojęcia jak się dogadamy

Zabuus oby jutro u lekarza okazało się, że wszytsko z wami dobrze ..trzymamy kciuki

Ddaaiisyy, Zabuus ja miałam robione USG w 17 tygodniu i nie udało się określić płci, dopiero dzisiaj - w 20 tygodniu można było rozpoznać i wykukać siusiaka

Cytat:
Lolka, gratulacje! Super wiadomość! No to rodzinka ma co oblewać
Mary, ale strzeliłaś heh Właśnie się dowiaduje, że mój ojciec zdąrzył już wszytskich znajomych obdzwonić z nowiną o wnuku.. a i całkiem możliwe, że najbliższych na jakieś oblewanie zaprosił!! ..urwanie głowy

Ale jajca z tą dziewczyną z wątku styczniowego! Ciekawe jaki cel miała pisząc takie rzeczy?! Qrde, chora dziewczyna może..

Aaa i jeszcze napiszę, co mnie dzisiaj mega rozbawiło.. Mąż po wizycie u lekarza wstąpił jeszcze po coś do pracy i oczywiście nie omieszkał pochwalić się, że będzie miał syna.. na co kolega, który ma dwie córeczki do niego mówi - "Stary jak ty to zrobiłeś? Ja za każdym razem starałem się jak mogłem, kombinowałem na wszystkie sposoby.. ze skarpetkami, bez.. z zaciśniętymi zębami, z wiszącą piżamą u nogi i nic! za każdym razem córka" Faceci to mają wyobraźnie!! Swoją drogą po co takie gadanie, akurat on ma przesłodkie córunie..

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:10
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:09   #4556
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Same dobre wiadomości dzisiaj w naszym wątku,strasznie się cieszę,że z dzieciaczkami wszystko ok.
Jeślichodzi o imiona to tez wydaje mi sie,ze rodzice okropnie krzywdzą swoje dzieci dając im na imie kevin,jessica itp.
Nam podobają sie polskie imiona,chłopcy to Kacper i Igor.
A teraz Martynka,zastanawialiśmy sie jeszcze nad Martą i Karolcią
Ostatecznie i jednogłośnie wszyscy zdecydowaliśmy ,że Martynka a na drugie Zuzanna.
A nad imieniem dla chłopca to wogóle sie nie zastanawiałam,przyznaje bez bicia.

Normalnie szok jaka tu dzis produkcja postów,nie nadążam czytać.
Ja zmykam dobranoc mamuśki

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:11   #4557
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Gołębia? Mam nadzieję, że wygrałaś
Wygrałam. Za 20,50 zł

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Koniecznie napisz jak wrażenia po!
Już po. Było bardzo fajnie. 6 par. Była mowa o porodzie. Ćwiczyliśmy podnoszenie maluszka ( na lalkach ). Uczyliśmy się oddychać.
Na koniec była dietetyczka. Mówiła o tym, co jeść, a czego nie jeść.
W przyszły czwartek następne spotkanie.
Dostaliśmy całą reklamówkę próbek ( nawet butelkę avant ).

Cytat:
Dziewczynki ja już po wizycie.. Dzidzia zdrowa, wyniki wszystkie dobre, jestem bardzo happy ..i udało się płeć wykukać

Będę miała Synka
Gratulacje

Dziewczyny, nie było mnie 4 godziny a Wy wyprodukowałyście 5 stron Normalnie aż strach z domu wyjśc
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 21:12   #4558
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

O i Dziewczonka swietne wiesci przynosi, cieszymy sie
Moj maly chyba wkoncu nogami do gory bo pod zebrami mnie dzis oklada, odczepil sie od pipki wreszcie, bo tam trochu bolalo jak stukal
Stary 2011-01-10, 21:13   #4559
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Normalnie Was dziewczyny zostawic same na parę godzin 45 min już Was doczytuje, a tu kolejne strony mi się pojawiają - nieładnie
A więc:
Witam nowe mamusie na watku im nas więcej tym weselej (oby bez mam fikcyjnych)
Agus, Lolka - gratuluje udanych wizyt
Aguś
moja córcia też waży 560g - tylko ja jestem prawie 2 tyg. do tyłu bo 23 tydzień - jak to powiedział pan dr - "kawał baby"
Lolka gratuluje synusia

No a na usg wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze. Pierwsze co się pojawiło na monitorze to....pupcia, a potem pan dr pyta czy chcemy znac płec, my mówimy, że znamy, ale niech powie co wg niego, a on na to córcia . No to ja do niego, że jak wyjdzie to będzie na 100% (po tym jak poczytałam tego linka od Siaśka) - a on mi tu rękę wyciąga i mówi, że się ze mną o auto może założyc . Tak więc ja kupuje różowe i jestem pewna . Poza tym wszystkie organy ok, pomierzone, pobadane, krew krąży prawidłowo, serduszko bije prawidłowo, no ale oczywiście kolejny lekarz stwierdził, że to niezły urwis będzie - tak się wierciła i kopała w głowice od usg (ewidentnie jej się nie podobało ). Ułożona jest miednicowo, główka na górze - już wysoko powyżej pępka, nóżki na dole. Na 4d kazał przyjechac ok. 30 tygodnia
Cytat:
Dziewczynki kochane dziękuję Wam za gratulaski

Princi z imieniem to same hece u nas Jak w życiu zgadzamy się na każdym kroku, to z w temacie imienia totalnie nie możemy dojść do porozumienia Jedyne imiona do których jesteśmy zgodni to Wojtuś, Bartuś i Filip.. z tym, że i najbardziej podoba się Wojtek, a mężulowi Filip! Poza tym mi bardzo podoba się Antek (Paulizia, Ddaaiissyy jestem z wami w gronie miłośniczek tego imienia), Ignaś, Bruno, Remek.. Nie mam pojęcia jak się dogadamy

Zabuus oby jutro u lekarza okazało się, że wszytsko z wami dobrze ..trzymamy kciuki

Ddaaiisyy, Zabuus ja miałam robione USG w 17 tygodniu i nie udało się określić płci, dopiero dzisiaj - w 20 tygodniu można było rozpoznać i wykukać siusiaka

Mary, ale strzeliłaś heh Właśnie się dowiaduje, że mój ojciec zdąrzył już wszytskich znajomych obdzwonić z nowiną o wnuku.. a i całkiem możliwe, że najbliższych na jakieś oblewanie zaprosił!! ..urwanie głowy

Ale jajca z tą dziewczyną z wątku styczniowego! Ciekawe jaki cel miała pisząc takie rzeczy?! Qrde, chora dziewczyna może..

Aaa i jeszcze napiszę, co mnie dzisiaj mega rozbawiło.. Mąż po wizycie u lekarza wstąpił jeszcze po coś do pracy i oczywiście nie omieszkał pochwalić się, że będzie miał syna.. na co kolega, który ma dwie córeczki do niego mówi - "Stary jak ty to zrobiłeś? Ja za każdym razem starałem się jak mogłem, kombinowałem na wszystkie sposoby.. ze skarpetkami, bez.. z zaciśniętymi zębami, z wiszącą piżamą u nogi i nic! za każdym razem córka" Faceci to mają wyobraźnie!! Swoją drogą po co takie gadanie, akurat on ma przesłodkie córunie..
no to widze ze klimaty nasz tz podobne
Stary 2011-01-10, 21:17   #4560
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc kochane
dziekuje za gratulacje
malutka lzy glowka nad pepkiem a nozkami w dol
machala nam ladnie raczka

zaraz wam opisze w klubie wszystko

ehh ryczec mi sie chce, humor mam do d.........
a co to za smutna agus?
opowiadaj jak corcia, czy duza juz?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości