Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 09:36   #4531
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

150 osób, dla mnie to ogrom ludzi
Skąd się wam tyle uzbierało?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:40   #4532
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja jutro do wawy wracam, to w weekend mogę zajrzeć do auchan jak bedą to Ci kupię tylko powiedz jaki chcesz....

znowu mnie brzuch boli. normalnie mam już dość tej @....
zaraz zjem śniadanie i idę do nauki... a potem bedę robiła obiad- zapiekankę ziemniaczaną... i chyba wyjde po mamę do pracy i do lumpa zajdziemy- bo po sobotnim lumpkowaniu jestem bardzo zawiedziona- nic nie znalazłam....
chciałabym tą odżywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-423628 . Ewentualnie, gdyby akurat nie było, to tą czekoladową. Byłabym Ci bardzo wdzięczna
Co do lumpków, to sama myślałam, żeby się wybrać, ale u nas miasteczko jest małe i jakbym się natknęła na znajomych jakiś, to by mi później żyć nie dali Muszę czekać, aż do Krk się w końcu wybiorę
buahhot powodzenia Kochana

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:41   #4533
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dzien dobry

dzis mam egzamin ustny, mam nadzieje ze bedzie dobrze

powodzenia, trzymam kciuki

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:43   #4534
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
150 osób, dla mnie to ogrom ludzi
Skąd się wam tyle uzbierało?
TŻ ma dużą rodzinę i od niego będzie ok. 100 osób. Jest dużo młodzieży w bliskiej rodzinie i każdy z osobą towarzyszącą.... Ode mnie będą sami najbliżsi, wyjdzie ok. 50 osób, albo nawet nie. Matka ma 4 braci, ojciec 3, każdy żona, dzieci, niektóre dzieci też już dorosłe, więc z kimś..... i sama nie wiem skąd taka liczba gości się wzięła

K

Sz
Stary 2011-01-31, 09:44   #4535
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
chciałabym tą odżywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-423628 . Ewentualnie, gdyby akurat nie było, to tą czekoladową. Byłabym Ci bardzo wdzięczna
Co do lumpków, to sama myślałam, żeby się wybrać, ale u nas miasteczko jest małe i jakbym się natknęła na znajomych jakiś, to by mi później żyć nie dali Muszę czekać, aż do Krk się w końcu wybiorę

ale czemu by Ci żyć nie dali?? dziwne... ja też w małym miasteczku mieszkam i tu żaden wstyd do lumpków chodzić... całe LO ubierałam się w lumpkach (bo innych sklepów to nie było prawie, no i jeżdziłam 3- 4 razy w roku do wawy na zakupy ) , i byłam zawsze bardzo fajnie ubrana i to za grosze.. koleżanki mi nawet zazdrościły że potrafie zawsze znaleźć coś ładnego i taniego....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-31, 09:57   #4536
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Alessandra trzymam kciuki i powodzenia

Cytat:
Dzien dobry

Powodzenia

Wczoraj na całą noc nałożyłam na dłonie krem do rąk, maść z wit. A i grubą wartwe Nivea, i założyłam rękawiczki bawełniane, mam dłonie dziś trochę lepsze niż wczoraj
Dzis umyłam włosy, nałożyłam balsam z proteinami jedwabiu, zaraz wysuszę i ułożę włosy, na twarz był krem. Ale strasznie mnie coś wysypało na twarzy, szczególnie na czole

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:03   #4537
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
ale czemu by Ci żyć nie dali?? dziwne... ja też w małym miasteczku mieszkam i tu żaden wstyd do lumpków chodzić... całe LO ubierałam się w lumpkach (bo innych sklepów to nie było prawie, no i jeżdziłam 3- 4 razy w roku do wawy na zakupy ) , i byłam zawsze bardzo fajnie ubrana i to za grosze.. koleżanki mi nawet zazdrościły że potrafie zawsze znaleźć coś ładnego i taniego....
U nas się wyśmiewają, jak ktoś chodzi do takich sklepów, że kasy nie ma, ani gustu itd. Wolę jechać do Krk i tam pochodzić, niż u nas i słuchać jak cała szkoła się ze mnie śmieje.... To dziwne, ale tak właśnie u nas jest... Jedną nauczycielkę widzieli, jak wchodzi do lumpka, to się z niej ciągle śmieją i przedrzeźniają.....

K

Sz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 10:10   #4538
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
miałam w sumie 3. z nich wszystkich chyba najbardziej mi się podobał mus czekoladowy z keratyną, ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-446295. ładnie wygładzał i mocno nawilżał włosy. po lorysie z ceramidami miałam czasami wrażenie dziwnie szorstkich włosów, mimo to były w ładnych stanie, a ta szorstkość nie wiem skąd się brała teraz mam podwójnie czekoladowy i jest ok, ale rewelacji nie ma.

ja następnym razem chcę iść na "jak zostać królem". nominowany do oscara, więc może będzie ciekawy
o dziekuje
kusze przemyslec, ktory zakupic jesszcze raz

i wlasnie o to chodzi, ze czasami wlosy przeladuje sie proteinami lub za macno nawilzy, badz na odwrot i sa efekty odwrotne... dlatego musze popatrzec na sklad co by bylo najlepsze na lokow
Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
caate, piękny makijaż mój też już jest w pyłku a nie w kamieniu )

Kochane, nie przejmujcie się tak bardzo swoimi rodzicami itd. ja miałam podobnie jak Wy... i nawet gorzej, zawsze mnie to jeszcze podłamywało że wszyscy obok mnie mieli cudowne, szczęśliwe rodziny...
ale każdy kiedyś wychodzi na prosto jeśli tego chce.. myślę tak czasami że dobrze że tyle mi się w życiu zdarzyło bo teraz patrze zupełnie inaczej na świat i życie... także bądźcie silne, jestem z Wami
no jasne, ale to temat rzeka, tak czy inaczej uwazam, ze kiedys ludzie zakladali rodzine bo tak trzeba, a nie zmilosci i mamy efekty

blondyneczka to wspolczuje... ja mam to szczescie, ze przemocy fizycznej nie zaznalam, ale psychiike mam zjechana od gory do dolu i co najdziwniejsze nie mam wstretu do zalozenia rodziny, wrecz chcialabym miec dzieci, zeby zafundowac i pokazac sobie, ze mozna byc dobry rodzicem, miec dom pelen milosci i miec szczesliwa rodzine. wiem, ze to trodne ale do 30stki mam czas
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Wpadłam na chwilkę powiedzieć Wam Dzień Dobry
I lecę robić makijaż i włosy upiąć, potem po zeszyt i na praktyki - dziś 1 dzień, zobaczymy jak to będzie
A ! I 3majcie kciuki, aby rozmowa z szefem mi dziś poszła, tzn. wstępne wypytanie, czy istniałaby możliwość puszczenia mnie wcześniej do domu w piątek oczywiście później bym to nadrobiła w jakiś dzień - chodzi o to, że studniówka jest w piątek i na 15 mam fryzjera, ona będzie mi robić 2,5h włosy , więc o 17:30 wyjdę a o 18 już wyjeżdżamy, a kiedy makijaż zrobię?! Porażka..Mam nadzieję, że mi pójdzie na rękę....

Miłego dnia!
ojeju, powodzenia!
przeciez cala szkola ma wtedy studniowke, mogli pomyslec, bo nie ty jedna bedziesz chciala sie zwolnic.. beznadziejnie
Cytat:
Dzien dobry

powodzenia
moj TZ tez ma dzis ustny, ciekawe jak mu pojdzie, caly week sie uczyl, przez co nie widzielismy sie, wiec ma zdac

Cytat:
Wesele robimy na ok.150 osób. Z rodzicami się nie odzywam, chociaż jak teściowie byli się ich pytać czy się dokładają do ślubu, matka coś zaczęła sugerować, że chciałaby, żebym się w domu pokazała.... Z ojcem widziałam się w szpitalu u mojego brata, ale nic się nie odzywał do mnie. Czasem mi ciężko, bo mimo wszystko czuję się winna temu wszystkiemu, ale tylko czasem....
Nad sukienką ciągle myślę.... TŻ nie chce, żeby była bardzo szeroka. Mnie się podoba dół z tiulu, ale wydaje mi się, że bardzo pogrubia. Ściągnęłam z internetu parę zdjęć, które mi się podobają. Może w ciągu najbliższych 2 tygodni pojedziemy do jakiegoś salonu i jak po przymierzam, to będę widzieć w jakich mi lepiej, a jakie mam sobie odpuścić i będzie mi łatwiej wybrać

Jadę zaraz do miasteczka, muszę sobie kupić spodnie no i myślę, że jakiś kosmetyk
to duzo osob, jezeli Twoje rodzice sie nie doloza z kasa, to dziwnie, bo takie wesele kosztowne, sukienka tez dogo, nie myslalam o wypozyczalni?

umylam wloski, nalozylam ce ce med z jedwabiem na 3/4, a na koncowki wosk z avocado. umylam twarz, pomalowalam paznokcie odzywka

i tak zdaje sobie sprawe, ze
stapiz starczy na max.3uzycia
l'oreal max.2
ampulka l'oreal 1szt.
biowax, na jakies 7x
amla, na raz
ce ce med, ok.5
wosk z avocado ok.5
revlon, to mam 3/4 opakowania, ale go uzywam tylko przed prostowaniem wlosow, bo normalnie szkoda mi tak drogiej maski uzywac, wiec zostawiam ja sobie na wyjscia
= wszystko to w polowie lutego skoncze i bedze , bo czekaja mnie mocne zakupy kosmetyczne, a to znaczy, wydatki na ktore mnie nie stac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-31 o 10:14
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:15   #4539
Kalpana
Zakorzenienie

Caate o wypożyczalni nie myślałam, ale o szyciu tak Wychodzi taniej i można pokombinować tak jak się chce Ale najpierw muszę się na coś zdecydować i pomierzyć, a potem pójdę do krawcowej, która bardzo ładne suknie szyje i się dowiem co i jak. Matka miała dać w sobotę odpowiedź, czy się dokładają czy nie, ale brat jest w szpitalu i nie chcieliśmy im głowy zawracać.

K

Sz
Stary 2011-01-31, 10:15   #4540
loluska
Zakorzenienie

_Alessandra
co będziesz z włoskami robić że tak długo zejdzie??

buahhot
powodzenia

E.J
dziękuję ale do modelki brakuje mi przynajmniej z 15 cm wzrostu i kilka kg mniej

snowhitee
dziękuję Ten z Lirene nawet mam na półce, kiedyś mama kupiła może faktycznie spróbuję

Soph
fajne masz te włoski

Kitka
no właśnie, ja używałam tej gąbeczki bo pędzelka nie mam ale musze to zmienić bo efekt marnie wychodzi

I dzien dobry
Ja zaraz mykam na zakupy spożywcze, a wcale mi się nie chce Mam zamiar dziś przegrzebać strych i może uda mi się znaleźć jakieś fajne ciuszki po mamie, bo tak wczoraj oglądaliśmy zdjęcia jej z młodości i niby moda się zmienia ale dużo świetnych rzeczy nosiła które teraz są krzykiem mody Choć pewnie masę powywalała...

później swoja szafę posprzątam bo wszystko się wala :P a popołudnie to się okaze

Nie wiem czy Wam polecałam już, jeśli tak to przepraszam za powtórzenie. Ale oglądnijcie sobie film "CZARNY ŁABĘDŹ" rewelacyjny jest

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 10:24   #4541
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
a ile ta odzywka kosztuje? moze tez bym sie skusila!?

buahhot powodzenia
kalpana oj to duzo ludzi ja mialam na 60 osob wesele moze powinnas pojsc do rodzicow no wiesz moze mama na to wlasnie liczy moze teskni i czeka?pochwal sie sukienkami na wesele
kitka ja uwielbiam chodzic po lumoach moja corcia tez haha ma 2 latka ale chodzi po stojakach i przebiera raczkami hahaha jak to fajnei wyglada jak mnie nasladuje

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
U nas się wyśmiewają, jak ktoś chodzi do takich sklepów, że kasy nie ma, ani gustu itd. Wolę jechać do Krk i tam pochodzić, niż u nas i słuchać jak cała szkoła się ze mnie śmieje.... To dziwne, ale tak właśnie u nas jest... Jedną nauczycielkę widzieli, jak wchodzi do lumpka, to się z niej ciągle śmieją i przedrzeźniają.....
no u mnie tez tak bylo dlatego sie wstydzilam chodzic a jak mieszkam teraz tutaj to juz spoko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 10:26   #4542
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

loluska właśnie czekam by iść na ten film A co do ciuchów po mamie - mama z babcią miały mnóstwo tego co jest teraz modne ale swego czasu powywalały, popaliły i nie ma

Stary 2011-01-31, 10:26   #4543
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Caate o wypożyczalni nie myślałam, ale o szyciu tak Wychodzi taniej i można pokombinować tak jak się chce Ale najpierw muszę się na coś zdecydować i pomierzyć, a potem pójdę do krawcowej, która bardzo ładne suknie szyje i się dowiem co i jak. Matka miała dać w sobotę odpowiedź, czy się dokładają czy nie, ale brat jest w szpitalu i nie chcieliśmy im głowy zawracać.
ja ta moja sukienke na slub to wypozyczylam bylam w ciazy z brzuchem duzym juz wiec wzielam taka zeby byla wygodna teraz napewno wielabym inna taka prosta lejącą sie najlepiej z aksamitu....
Stary 2011-01-31, 10:30   #4544
Kalpana
Zakorzenienie

Odżywka ok. 10-18zł. Duża jest, więc się opłaca.
No to wklejam kilka sukienek. Zdjęcia zapożyczone z internetu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24793.jpg (18,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia-slubna-dodatki-2TE4MzkzNz_o.jpg (90,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4c1b93d77c.jpg (16,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 761bdcf4dc.jpg (21,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3_suknia_slubna_tiulowa_roz36_38.jpg (22,7 KB, 36 załadowań)

K

Sz
Stary 2011-01-31, 10:33   #4545
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

E.J ja tak myslalam o tym co pisalas, wiesz u mnie tez tak bylo moja mama zawsze faworyzowala mojego mlodszego brata ma 18 lat teraz konczy w maju i zawsze on byl najwazniejszy i tak jest do tej pory mu pomogla nawet gore mu zrobila domu zeby mial gdzie mieszkac a mi haha jak byla budowa to nic kompletnie marne tysiac zlotych a na mojego brata stracila 20 tysiecy ponad zeby mu gore domu zrobic a ja nic mnei miala gdzies ze sie budowalam i brakowalo pieniedzy to musialam sie prosic o marne grosze! gdyby nie mojego meza rodzice to nie mielibysmy za co sie wybudowac!wiem jak sie czujesz, i moj tż teraz nie nawidzi moich rodzicow za to ze sie tak zachowuja

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
w tej ostatniej bys wygladala jak ksiezniczka wszystkie sa ladne....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 10:35   #4546
caate
Zakorzenienie

GG do caate

samaraNW zdecydowalam sie na Lorysa ten mus czekoladowy co polecasz i gleboko nawilzajaca z proteinami mleka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ka.html&next=1, ewentualnie tego z avocado https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ch.html&next=1

kurde, jak bedzie wszystko, to sama nie wiem co bym kupila, bo nie potrafie sie zdecydowac

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
ja bym wybrala 3, aczkolwiek ja bym poszukala czegos wezszego, bez gorsetu, bo jak dla mnie sie to przejadlo, ale to rzecz gustu
Stary 2011-01-31, 10:40   #4547
Kalpana
Zakorzenienie

Mnie się właśnie bardzo podobają takie jak ta ostatnia, ale one chyba pogrubiają I ta druga też mi się bardzo podoba, bo jest taka skromna, ale łądna

Lecę już dziewczyny na busa. Będę później

K

Sz
Stary 2011-01-31, 10:45   #4548
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kalpana suknia nr 3 mi się podoba

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
E.J ja tak myslalam o tym co pisalas, wiesz u mnie tez tak bylo moja mama zawsze faworyzowala mojego mlodszego brata ma 18 lat teraz konczy w maju i zawsze on byl najwazniejszy i tak jest do tej pory mu pomogla nawet gore mu zrobila domu zeby mial gdzie mieszkac a mi haha jak byla budowa to nic kompletnie marne tysiac zlotych a na mojego brata stracila 20 tysiecy ponad zeby mu gore domu zrobic a ja nic mnei miala gdzies ze sie budowalam i brakowalo pieniedzy to musialam sie prosic o marne grosze! gdyby nie mojego meza rodzice to nie mielibysmy za co sie wybudowac!wiem jak sie czujesz, i moj tż teraz nie nawidzi moich rodzicow za to ze sie tak zachowuja
Ech, ja ostatnio policzyłam, że tak od 800 do 1000 moja mama na siostrę przeznacza (studia dzienne, lekarstwa od dermatologa, ciuchy, kosmetyki ect.), na mnie już brakuje kasy... Jak coś to da mi tylko 50 zł jak mam zjazd na uczelni i ta kwota praktycznie cała idzie na przejazdy, gdybym nie pracowała to zaś bym musiała kombinować za co sobie kupić herbatę na uczelni czy coś innego do picia bo już jej to nie interesuje... Jak chciałam twarz leczyć u dermatologa i miałam te same lekarstwa co siostra teraz to było za drogo dla mnie by dawać.... I tak dalej i tak dalej.... Od 19 roku życia wywiera na mnie presję bym pracowała na swoje utrzymanie i wydatki i po prostu ja muszę pracować. Pewnie gdybym zarabiała gdzieś z 2 tys. to bym musiała się dokładać na opłaty

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Nie dość, ze mam krótkie paznokcie to jeszcze jeden mi się ułamał

Lece się szykować do pracy, muszę fartuch wyprasować, coś do jedzenia zrobić, rzęsy wytuszować i podkład nałożyć

Miłego i przyjemnego dnia

Stary 2011-01-31, 10:50   #4549
CABIN CREW

Cytat:
kurczę, jaka masakra...dziwne to dla mnie, przecież do lumpu nie chodzą tylko biedacy ale też osoby które chcę znaleźć coś oryginalnego....nie rozumiem normalnie takiego podejścia jak u Ciebie..

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

I dzien dobry [/B]Ja zaraz mykam na zakupy spożywcze, a wcale mi się nie chce Mam zamiar dziś przegrzebać strych i może uda mi się znaleźć jakieś fajne ciuszki po mamie, bo tak wczoraj oglądaliśmy zdjęcia jej z młodości i niby moda się zmienia ale dużo świetnych rzeczy nosiła które teraz są krzykiem mody Choć pewnie masę powywalała...

miłego dnia
no moja też miała masę ubran ale powyrzucane... na szczęscie częśc została i np. teraz mam torebkę pikowaną na łańcuszku

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

kitka ja uwielbiam chodzic po lumoach moja corcia tez haha ma 2 latka ale chodzi po stojakach i przebiera raczkami hahaha jak to fajnei wyglada jak mnie nasladuje [COLOR="Silver"]
no niedługo córeczka się spamować zacznie jak mama

Cytat:
trzecia najładniejsza
a ja to bym na swój ślub chciała prostą sukienkę, coś w tym stylu... taka rybkę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia119pc.jpg (22,2 KB, 38 załadowań)

ZALATANA......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 10:50   #4550
marlienkaa2
Zadomowienie

Mnie się podoba sukienka nr 1. Bardzo ładna
I kocham lumpki. Praktycznie większość mojej garderoby jest stamtąd

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2011-01-31 o 10:51
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:10   #4551
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Śniło mi się, że zdałam na 3,5 Wprowadzenie do przedsiębiorczości i jeszcze prof. pochwaliła mnie za moje obliczenia. Aż nie chciałam wstawać. Mam ten egzamin w piątek i jest to najgorszy. Eh... .
Rok temu opiekowałam się teraz już 3 letnią dziewczynką i zadzwoniła do mnie jej mama dzisiaj, czy nie chciałam odbierać jej z przedszkola i siedzieć w domu od 16-18. Chyba się zdecyduje, bo bym mogła księgowość i ulotki z tym pogodzić, a Łucja (ta dziewczynka) jest taka kochana. Najmilej ją wspominam. Jej mama mówi, że będzie dzwonić do Pani Ewy, a Łucja na to "Do tej z tym fajnym telefonem?".
Dzisiaj spałam niby długo z niecałe 9h, ale ciągle się budziłam przez kaszel. Jeszcze brat mnie zbudził o 5, a potem mama o 8. Znowu mnie gardło boli, a babcia wczoraj tyle kupiła mi lekarstw, że nie wiem kiedy my to użyjemy.

snowhitee ja mam ten podkład "Rimmel Stay Matte: i czytałam, że dużo wizażystek go nie poleca. Mi tam on odpowiada, choć ja dużo do szczęścia nie potrzebuje i nie zawsze się maluje, więc jeden starcza mi na ... rok. A Tobie, jak się sprawuje/sprawował? Myślałam ostatnio, że jak ten skończę to może skuszę się na jakiś inny.

_Alessandra trzymam kciuki. . I też bym poszła znowu na studniówkę.

buahhot trzymam kciuki. .

Kalpana duże będziesz miała wesele. Chociaż u mnie jest podobnie Tż. ma większą rodzinę, z którą utrzymuje kontakt, niż ja. A sukienki nie chciał mi się wyświetlić.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 12:28   #4552
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ta ostatnia najładniejsza wg mnie
Ale wesele będziecie mieć duuuuuuuuuuże..

Idę zaraz się kąpać i pomału szykować na egzamin. Proszę o kciuki o 17

A propo sukienek , ja chce coś takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (54,8 KB, 32 załadowań)
Stary 2011-01-31, 12:36   #4553
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

kitka podpisuje sie pod ta sukienka tez bym teraz taka wybrala
Stary 2011-01-31, 12:39   #4554
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Mnie się właśnie bardzo podobają takie jak ta ostatnia, ale one chyba pogrubiają I ta druga też mi się bardzo podoba, bo jest taka skromna, ale łądna

Lecę już dziewczyny na busa. Będę później
chyba 3 najładniejsza

Cytat:

trzecia najładniejsza
a ja to bym na swój ślub chciała prostą sukienkę, coś w tym stylu... taka rybkę...
ta to w ogóle jest super

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ta ostatnia najładniejsza wg mnie
Ale wesele będziecie mieć duuuuuuuuuuże..

A propo sukienek , ja chce coś takiego
fajnie tak pooglądać, jak się już ma w tym roku 6 lat po ślubie

wkleję może potem swoją sukienkę. Jak na tamte czasy to była baaardzo skromna, ale taką właśnie chciałam
Stary 2011-01-31, 13:12   #4555
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
chyba 3 najładniejsza

ta to w ogóle jest super

fajnie tak pooglądać, jak się już ma w tym roku 6 lat po ślubie

wkleję może potem swoją sukienkę. Jak na tamte czasy to była baaardzo skromna, ale taką właśnie chciałam
pokaż pokaż swoją a to Ty dość wcześnie ślub brałaś jak już 6 lat po

byłam z pieskiem na spacerze ale głupi nie chciał biegać bo mu kaganiec założyłam ( dużo dzieciaków w okolicy się kręci, na sanki chodzą itp.. więc nie chcę ryzykować, to jednak duży pies jest )

ZALATANA......
Stary 2011-01-31, 13:23   #4556
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
pokaż pokaż swoją a to Ty dość wcześnie ślub brałaś jak już 6 lat po

byłam z pieskiem na spacerze ale głupi nie chciał biegać bo mu kaganiec założyłam ( dużo dzieciaków w okolicy się kręci, na sanki chodzą itp.. więc nie chcę ryzykować, to jednak duży pies jest )
no, wcześnie. 23 latka miałam tylko Ale nie żałuję, sporo już razem osiągnęliśmy
Stary 2011-01-31, 13:23   #4557
Kalpana
Zakorzenienie

Zielone Oko trzymam kciuki

Znalazłam na Allegro taką sukienkę i bardzo mi się spodobała Niestety nie ma żadnych informacji na temat modelu sukni
http://moda.allegro.pl/piekna-satyno...1.html#gallery

K

Sz
Stary 2011-01-31, 13:56   #4558
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
no, wcześnie. 23 latka miałam tylko Ale nie żałuję, sporo już razem osiągnęliśmy
i to najwazniejsze
jak sie czujesz, widac cos juz brzuszek?

Cytat:
Zielone Oko trzymam kciuki

Znalazłam na Allegro taką sukienkę i bardzo mi się spodobała Niestety nie ma żadnych informacji na temat modelu sukni
http://moda.allegro.pl/piekna-satyno...1.html#gallery
taka juz mi sie bardziej podoba, jest ladna
ale mowie Ci, zorientuj sie z wypozyczeniem sukni, to max 500zl, a naprawde mozesz miec sukienke na sobie warta pare tysiecy i wygladac rownie przpeieknie

dla zainteresowanych, dodalam zdj moich lokow, postanowilam zawalczyc o nie, wiec mam gruba lekture przed soba 'watek dla zakreconych' dluga droga przede mna, ale moze jak o nie zadbam w kierunku lokow, to bede wreszcie piekne, nawilzone, a jak wyprostuje to szczeka mi opadnie
Stary 2011-01-31, 14:12   #4559
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
i to najwazniejsze
jak sie czujesz, widac cos juz brzuszek?

taka juz mi sie bardziej podoba, jest ladna
ale mowie Ci, zorientuj sie z wypozyczeniem sukni, to max 500zl, a naprawde mozesz miec sukienke na sobie warta pare tysiecy i wygladac rownie przpeieknie

dla zainteresowanych, dodalam zdj moich lokow, postanowilam zawalczyc o nie, wiec mam gruba lekture przed soba 'watek dla zakreconych' dluga droga przede mna, ale moze jak o nie zadbam w kierunku lokow, to bede wreszcie piekne, nawilzone, a jak wyprostuje to szczeka mi opadnie
caate, dziękuję. nic jeszcze nie widać a czuję się naprawdę super

Co do wypożyczenia sukni, to masz rację, niektóre suknie są naprawdę piękne.

Czy to są twoje naturalne włosy? Wiem, że z lokami jest ogrom pracy, żeby były zdrowe i ładne. Życzę wytrwałości w pielęgnacji
Moje loki są bardzo podobne do twoich ale uporczywie je prostuję. I każdy mi mówi, że w prostych lepiej wyglądam.
Stary 2011-01-31, 14:12   #4560
angelinmyheart
Zakorzenienie

zielone_oko to trzymam kciuki.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości