|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
ta maśc jest bez recepty??? bede musiała jakos wytrzymac do rana bo jedyne co mam w domu to azulan
![]() ![]() Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-02-07 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
ddaaiissyy historia z włosami ![]() Moniqac chamstwo ludzi nie zna granic, szkoda tych Twoich nerwów Kasiu gratuluję córci jak fajnie że już wiesz co będzie, czy teraz różowy szał ciuszkowo-zakupowy Cię dopadnie????/ Dobranoc. ![]()
#4535 |
Zadomowienie
|
No nic, to ja już uciekam spać. Dobrej i spokojnej nocy wszystkim życzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
ahhh w końcu wszystko doczytałam
![]() Cytat:
![]() ![]() the_sania za wizytę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uciekam spać, kolorowych snów Wam życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
monia ale babsko wredne Cie spotkało, aż mi sie przypomniała sytuacja jak byłam ostatni dzień przed l4 w pracy.
i dzwoni klientka i juz po "dzien dobry " skumałam ze jakas patologia ![]() - ty kur** ***a**!! szmato pierdo*** nie bedziesz sobie kur*** moimi pieniadzami rozporzadzała!! (chodzilo o 97zł ![]() po czym sie nic nie odezwałam bo w szoku takim bylam ze az zbladłam na co ona "sluchasz mnie ty kur***!!??" ja mowie ze nie bede z nia rozmiawiac jak bedzie na mnie krzyczec. to ona ze dzwoni do centrali naszej bo jestesmy kur*** i zlodzieje ![]() ![]() kultura coniektorych mnie po prostu osłabia.... ---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Cytat:
![]() aha zapomnaialm ![]() ![]() to teraz ja jestem pierwsza od gory ktora plci nie zna na naszej liscie ![]()
![]() |
#4538 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi, ale tylko w nocy. Na szczęście nie codziennie... I dziś tak samo jestem od 5 na nogach. Denerwujące to jest, w dodatku zmiana pozycji nie pomaga!! Dzień dobry Mamusie ![]() Aniu i Kasiu gratukuje córeczek ![]() ![]() Ja dziś znowu nie spałam i jak już wspomniałam od 5 nie śpie! Zdążyłam zjeść śniadanie, wypić z mama kawe, wyprawić męża do pracy, odkarmić koty i wybawić się z nimi, wysprzątałam lodówkę i posprzątałam kuchnie ![]() ![]() Śniegu u nas ani grama już ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Chciałam pokazać będą od 11.02 w Pepco http://www.pepco.pl/files/obj-38be3c...Z_wkrotce2.jpg http://www.pepco.pl/files/obj-7d4b69...NZ_wkrotce.jpg i zajrzyjcie na 1stronę gazetki http://www.pepco.pl/a/gazetka
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-02-08 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zakorzenienie
|
na allegro znalazlam za 54zl (mi sie udało kupić za 40+przesyłka, zalezy jaki kto pazerny
![]() http://allegro.pl/edm-everyday-miner...450514049.html ---> np taki ale powiem ci ze jak kupisz opakowanie mniejsze np takie http://allegro.pl/everyday-minerals-...445755852.html to i tak starczy Ci na dłuuugo, one są bardzo wydajne a jak na pierwszy raz nie opłaca się kupować wielkiego pudła bo można z kolorem nie trafić, bo jest strasznie dużo odcieni Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie wyleczy do końca infekcji ... WITAM drogie Panie Sen miałam dziś taki, że strach opowiadać ![]() opisze tylko dla ludzi o mocnych nerwach : śniło mi się że jak się jest w ciąży to taki maly zarodeczek nosi się w buzi ![]() i nawet sen raczył mi zwizualizować takie coś ... no i jednej mojej koleżance wypadło takie niby "dziecko" i ja znalazłam je na dywanie i jej oddałam ![]() ![]() w sumie we śnie się zastanawiałam co się dzieje że później to dziecko jest w brzuchu (bałam się połknąć żeby kwasy żołądkowe nie zeżarły) ale nie dane mi było się dowiedzieć zaraz oficjalnie jadę na zakupy ![]() wypłata przyszła to trzeba zaszaleć dziś cały dzień bez mężula bo musiał do Łodzi pojechać (obudził mi Zochę o 5 i musiałam ją wziąć do łóżka żeby dospać choć trochę ) no to do później ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Nie wiem, co się dzieje, ale ostatnio wstaję sama z siebie między 7:00, a 8:00 i jestem wyspana. A przecież mogłabym nie wychodzić spod kołdry do południa ![]() Nutka-Hanutka ostro wczoraj wieczorem kopała, teraz też, ale to pewnie po świeżym soku marchewkowo-jabłkowym i kawie ![]() Mamooptymistko, dzięki za gazetkę. Ciuchów mam full, ale może zajrzę tam i kupię coś większego, bo cena okazyjna ![]() Idę nałożyć maseczkę i pisanie dyplomowej w ramach wykorzystania długiego dnia ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
hej kobietki
![]() nie dosyc ze wczoraj mialam skopany dzien, chodze tak zmeczona ze szok, to jeszcze mlodego tak rozlozylo w nocy ze szok. spal ze mna, dostal goraczki, drgawek, caly sie trzasl przykryty 2 koldrami, dawalam mu leki nad ranem, mowil ze w glowie mu sie kreci, prawie wogole nie spalam. a o 7mej pobudka ze on juz wyspany i czuje sie lepiej ![]() ja sie na razie zegnam i do pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki i maluszki!
Pierwszy prawdziwy dzień w domu - wczoraj byłam jeszcze w pracy, przekazałam mojej "zastępczyni" wszystkie tematy - biedna jest przerażona funkcją po kierowniczą ![]() ![]() Dziś tylko bank i kawucha z koleżanką - mam 2 rzeczy do zrobienia do pracy ale mam nadzieje, że to dzisiaj zamknę a tak mi sie nie chceeeeeeeee ![]() the_sania - ![]() ![]() ![]() ![]() ja moge Ci powiedzieć że się chyba posr*** nie raz do 18.20 ![]() spice - myśle że bez problemu Cie przyjmie w szpitalu, ale zawsze lepiej dopytać - ja mam za 3 tyg (ale tak jak pisałam pewnie z powodu tej szyjki) i będzie to wtedy 30tc. narazie sie nie nudze, byłam w pracy do 13.00 - musiałam wszystko przekazać, posprzątać swoje biuro bo nie wiem czy przed macierzyńskim wróce (bardzo bym chciała, ale młąy najważniejszy). dziś też mam troche do zrobienia - ale potem rzeczywiście zaczne sie nudzić ![]() spice - jakbyś chciała coś z BS daj znac co kupie i Ci wyśle - bede miała teraz dużo czasu ![]() ania - gratuluje. baby nas gonią ![]() theXanthippe - lactovaginal, lactacyd i nie lekceważ tego - mnie mogła się przez to szyjka skrócić, ale mnie swędziało i piekło miesiąć - nie poszłam wcześniej do lekarza mamaoptymistka - to prawda, chamstwo góruje czasami... u mnie nie mam pepco ![]() Grazin ![]() ![]() andziot ![]() aga_pe - odpoczywaj i nabieraj sił po takiej nocy! dziewczyny jak mi sie nie chce zabierać do pracyyyyyyyy o rany ![]() ide pisać cholerny artykuł.... jakby co to jestem ![]() miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tyle wczoraj naprodukowałyście, że nie mam siły nadrabiać ![]() Gratuluję nowych dziewczynek ![]() ![]() Kasiu86, to teraz szał na kupowanie różowych ubranek, co? ![]() Andziot, Twój sen wymiata ![]() ![]() Agnieszka, dużo zdrówka dla synka ![]()
#4545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
ło dziołchy ale naprodukowałyście
na razie tylko przejrzałam i tak kasia i ania różowe gratulacje z zazdrością w oczach ![]() ![]() ![]() moria super tytuł nowego wątku ![]() ![]() andziot sen po prostu boski ![]() the sania trzymam ![]() agnieszka odpocznij po takiej nocce
#4547 |
Zadomowienie
|
Jaj, ja też bym już chciała wiedzieć na 100% jakiego mam lokatora...
![]()
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw sie Gwiazdko, ja jestem tylko 1 tydzień przed Tobą i mam juz ok 15-16 do przodu ![]() Miłego dzionka Kochane ![]() ![]() Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki ![]()
![]() |
#4549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sen mega mocny!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i Ciebie KOBIETO MIESIĄC COŚ PIEKŁO I SWĘDZIAŁO !!!??? myslalam ze to było kilka dni! i nie poszłas do gina! jak Cie przełoze prZez kolano to zobaczysz ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Aż włos się jeży na głowie jak się czyta te historie z chamskimi ludźmi w roli głównej. Jak można kogoś wyzwać od k...
![]() ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
http://www.papilot.pl/odzywianie/116...od-owocow.html
rozgrzeszenie dla lubiących czekoladę ![]() ![]() MoniaK przynajmniej na jakis czas od takich debilki mam spokój:P
#4552 |
Wtajemniczenie
|
tak mi wczoraj zrobiłyście smaka na te croissanty że sama musiałam coś wymodzić i zrobiłam coś na ten gust tylko trochę zmodyfikowane
właśnie zasiadam do spożycia bomby kalorycznej
#4553 |
Wtajemniczenie
|
http://www.papilot.pl/lifestyle-ciek...10-kobiet.html
dziewczyny koniec bronchildek teraz same siusiaki ![]()
#4554 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Mamusie
![]() vanes sama zrobilas te rogaliki?? ![]() no i u mnie zaczal sie bol pod zebrami, w nocy musze sie czesto przekrecac, Wy naprawde spicie cala noc na prawym boku, tak jak zalecaja w ciazy ![]()
#4555 | |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dzięki za kciuki ![]() ![]() u nas dziś tak mocno wieje, że dobrze, że mam taką piłkę z przodu, bo inaczej chyba by mnie zwiało ![]() macie jakieś przeczucia co do tego, co mam w brzuszku ? ![]() spadam na śniadanko, a dziś na obiad gołąbki ![]() aaaa i NIE POLECAM nuggetsów z ryby z knorra, gdyby któraś chciała robić. robiłam w niedzielę, ale ta panierka to totalny niewypał. a składniki dałam wedle przepisu idealnie. ania2631 gratuluję córci ![]() ![]() Aliczka88 u nas też nie ma śniegu ![]() ![]() andziot miłego szaleństwa zakupowego ![]() ![]() moniqac kochana nie będziesz się nudzic przynajmniej, ale pamiętaj o nie przemęczaniu się ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawym a nie lewym boku się powinno spać ?? ja śpię rożnie ale najczęściej budzę się na wznak jak mam wszystkie narządy wewnętrzne zmiażdżone przez dzidzie i pęcherz ściśnięty tak ze wstać nie mogę ![]() mimo wszystko tak mi najwygodniej ![]() http://demotywatory.pl/2684719/Byly-szybsze-niz-ja ![]() apropo baby co którąś laską w autobusie zbiła ![]()
![]() |
#4557 |
Wtajemniczenie
|
da da da
![]() sama i to wszystko wasz wina ![]()
#4558 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Gratulacje dla wczorajszych teraz już prawie pewnych ![]() ![]() ![]() Agnieszka zdrówka dla syna. Ja się wczoraj nie udzielałam bo byłam strasznie wkurzona. Przyszedł mi rachunek za prąd i niemal zawału dostałam... do teraz mnie trzyma, wrrr... Z tych złości prałam wczoraj ubranka dla dzidzika, całą suszarkę mam w mini ciuszkach a to tylko z jednaj szuflady ![]() chyba muszę sobie kupić meliske - daje to coś?
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-02-08 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
w nocy 6 razy wstawalam tak mnie boli to biodro i drugie od spania na przemian, ze ledwo chodze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
heh mi też dzisiaj przyszli odłączyć gaz nie dość ze otworzyłam drzwi w samych majtadasach i rozciągniętej koszulce myśląc ze to tata ze swierzym chlebkiem przyszedł to jeszcze jak mi cene walneli 580zł za 3 miesiące to myślałam ze zawału dostanę...
nie wiem jak moja mama daje radę z takimi rachunkami ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.