Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-06-25, 15:44   #4531
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

U mnie dzisiaj grzecznie tak jak planowa³am, wprawdzie piekê ciasto , ale nie jest bardzo kaloryczne bo nie ma ¿adnych dodatków Kawa³eczek spróbujê, ale nie zaliczam tego do grzechów, bo nie mam zamiaru siê nim opychaæ tylko zobaczê jak smakuje bo pierwszy raz je piekê.

Rany ile t³umaczenia sie

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:31   #4532
gabi1234
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 733
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez sweetish Poka¿ wiadomo¶æ
c
Gdy tak patrzê na Wasze zdjêcia zastanawiam sie (naprawde szczerze to pisze) z czego Wy dziewczyny chcecie zrzuciæ te kg, skoro jestescie ju¿ takie szczuplutkie. Wiele z was wyglada juz ZA CHUDO a wy nadal nie macie dosc.
Obawia³±m sie nawet, czy jakiego¶ zapalenia pêcherza siê nie nabawi³am, ale objawy s± chyba inne, prawda?
.
dok³adnie, przejrza³am czê¶æ w±tku i ale w sumie jak i co kto lubi....
Stary 2011-06-25, 17:26   #4533
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258

Cze¶c Kochane!
Ja w³a¶nie wróci³am z uczelni.... Jednak obroniê siê pod koniec lipca . Jutro jadê na ustny egzamin (dzisiaj siê dowiedzia³am), dosta³am pytania i zaraz opiszê je i poczytam i wszystko. Nie zamierzam siê kuc tego gówna.
Wczoraj wypi³am 2 desperadosy i 1 Redd'sa cytrusowego. I by³am nawalona jak worek hehe. D³ugo nie pi³am wiêc wiedzia³am, ¿e tak bêdzie. Du¿o siê dzia³o . Troszkê humorek mam lepszy . Za to na uczelni zkacowana jak smok by³am... A i tak ubra³am mini (bardzo mini) i bardzo obcis³± koszulkê ca³a z koronki i takim to cudem dopu¶ci³ mnie facet do egzaminu (a praktycznie wcale nie pisa³am tego egzaminu, tylko u¶miecha³am siê ³adnie i 4 wpad³a ;P). Mini dzia³a cuda, tym bardziej, ¿e ja ju¿ jestem czarna hehe :P. Blond w³osy tez maja swój urok hehe :P. Cieszê siê, bo przynajmniej od pa¼dziernika bêdê mog³a pój¶c normalnie na magistra . Marzy mi siê mgr przed nazwiskiem.
Dzisiaj bez grzeszków . Na uczelni wypi³am jogurt JOVI 0% i zjad³am surówke i 3 kawa³eczkami gyrosa (tak± kupn± wiêc gyrosy by³o jakby kot nap³aka³). W sumie nie jestem g³odna.
Poza tym to kupi³am sobie przed chwilk± w Lidlu serek wiejski (zawsze uwa¿a³am, ¿e jest ochydny ale skoro go zachwalacie), pomidorki dwa takie miejsze, ogórka ¶wie¿ego i zjem to na kolacjê .
Poza tym to wieczorkiem wpadnie do mnie moja przyjació³ka i pewnie wypjê piwko. DESPERADOS mi zasmakowal. Chociaz nie wiem czyy spac nie pójde bo jestem padniêta, spa³am dzisiaj 2 godziny...

A wiêc ja dzisiaj:
¦: p³atki (40g) Fitella Special jog+wi¶ - 149kcal
jogurt n aturalny DANONE bez cukru 109kcal
RAZEM: 258KCAL
2 ¶: jogurt JOVI 0% truskawka - 110kcal
O: sa³atko-surówka (kapusta pekiñska, kukurydza, papryka, ogórek ¶wie¿y, gyros) nie wiem ile to mog³o miec kcal... Zjad³am bardzo ma³o tego, dajmy, ¿e 150kcal
PW: jogurt Jogobella light 90kcal, batonik Musli z ¿urawin± 95kcal, kilka paluszków JUNIOR 30kcal
RAZEM: 215KCAL
K: serek wiejski 204kcal, pomidorki dwa - 30kcal, ogórek ¶wie¿y 20kcal
RAZEM: 254KCAL
OGÓ£EM: 987KCAL
A wiêc ³adnie
Spadam opracowac te pytania.
Do jutra papa.
Ale jestem zmêczona, szok.

a tu macie fotke mojego brzucha a w zasadzie samara wielkiego :/

Edytowane przez kubiowo89
Czas edycji: 2011-06-26 o 22:17
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 17:30   #4534
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

hej kobitki a ja ca³y dzieñ w biegu z t¿ na zakupach, uda³o nam siê kupiæ dzi¶ garnitur ¶lubny, oj jak to moje szczê¶cie cudnie w nim wygl±da jutro znowu po odbiór bo do przeróbki musia³ i¶æ... jeszcze obr±czki i mo¿emy przysiêgaæ
do tego zakupili¶my wypasion± lodówê i kuchenkê tak¿e na dniach siê wprowadzamy do swojej kuchni biorê siê za swoje menu porz±dnie.... oj jaka jestem szczê¶liwa kobitki drogie, mam nadziejê, ¿e wszystko siê bêdzie dobrze uk³adaæ

dzi¶ trochê zgrzeszy³am bo na obiad kawa³ek pizzy w restauracji ... :/

a na wadze nawet nie wiem, bo nie stawa³am, poza tym nadal czekam na @ :/ ....

ca³uski dla wszystkich

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 17:59   #4535
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 118

Kubiowo jak Twój brzuszek jest wielki to ja jestem Papie¿em
Dodam i ja fotkê dla porównania 76 kg i 57, patrzcie na tej 2 fotce jak mi siê t³uszcz wylewa³

Kupi³am dzi¶ strój k±pielowy jak kto¶ chce fotki moich zakupów to zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534191&page=56
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4247 (2).jpg (69,0 KB, 122 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4249.jpg (85,9 KB, 80 za³adowañ)

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 18:32   #4536
Marta1106
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 170
GG do Marta1106

czesc
czy ja mogê z wami popisaæ ? kurde dajcie sposób na to ¿ebym schud³a
ile jestem w stanie schudn±æ do wrze¶nia?
kurde proszê was o pomoc
Marta1106 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 18:36   #4537
Eldo_rado
amor vincit omnia

Wiadomo¶ci: 20 156

Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ

w sumie jako¶æ zatraca wszelki obraz... trudno cokolwiek oceniæ
Eldo_rado jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 19:00   #4538
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Eivor pyta³a¶ siê czy nie ci±gnie nas, ¿eby jeszcze schudn±æ, to powiem Ci, ¿e moim pierwszym celem by³o 50kg pó¼niej 48 a teraz zesz³am do 47 kg i mam nadziejê, ¿e wiêcej ju¿ nie bêdê chcia³a chudn±æ.
Kubiowo jak Ty masz du¿y brzuch to ja jestem ksiêdzem ¶liczny i p³a¶ciutki brzusiu do tego zero boczków ja jak noszê stringi to zawsze mi siê na boczkach odznaczaj± i wydaj± siê one jeszcze wiêksze
Karolinko super zakupy i jaka mega ró¿nica

U mnie te¿ dzi¶ szykuje siê imprezka i alko, ju¿ teraz popijam Redsa cytrusowego
Stary 2011-06-25, 19:08   #4539
Magdzia94
Zakorzenienie

Moje ciasto wysz³o boskie
Za mn± znowu 5 km spacer, a za chwilê zabiorê siê za krêcenie hh

NeverGoodEnough18 ogromna zmiana

Stary 2011-06-25, 19:11   #4540
kubiowo89
BAN sta³y

Never - no to jeste¶ papie¿em :P a Ty Meeedzik ksiêdzem .
Powiem Wam dziewcztyny, ¿e ka¿dy mi mówi, ¿e mam p³aski brzuch itd a ja tego nie widze, nie wiem czy ze mna jest co¶ nie tak czy oni nie wiedz± co mówi±?
Meeedzik - Ty chudzinka jeste¶ i napewno nic Ci sie nie wbija nigdzie!

Idê spac bo padam. Oczy same mi siê zamykaj±. Na jutro umiem jako tako...
Stary 2011-06-25, 19:13   #4541
sweetish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 333

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Poka¿ wiadomo¶æ
Dodam i ja fotkê dla porównania 76 kg i 57, patrzcie na tej 2 fotce jak mi siê t³uszcz wylewa³

Kupi³am dzi¶ strój k±pielowy jak kto¶ chce fotki moich zakupów to zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534191&page=56
OMG !
Dziewczyno, jestem pod wra¿eniem. Ile sie odchudza³as, zeby miec taka figurkê?
Wybacz (pewnie pisa³as juz o tym, ale do³±czy³am do was niedawno)- co robilas, ¿e tak schud³as? Najbardziej podobaja mi sie Twoje nogi- robi³as jakies specjalne cwiczenia na nie? Odpisz prosze, bo jestem baaaaaardzo ciekawa.

Dopóki robisz to, co zawsze, bêdziesz mieæ to, co zwykle.
sweetish jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 20:02   #4542
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
OMG !
Dziewczyno, jestem pod wra¿eniem. Ile sie odchudza³as, zeby miec taka figurkê?
Wybacz (pewnie pisa³as juz o tym, ale do³±czy³am do was niedawno)- co robilas, ¿e tak schud³as? Najbardziej podobaja mi sie Twoje nogi- robi³as jakies specjalne cwiczenia na nie? Odpisz prosze, bo jestem baaaaaardzo ciekawa.
Oj kochana to ty moich zdjêc nie widzia³a¶ jak ja 90 kg wa¿y³am prawie ( wstawiam w za³±czniku ) 2 lata temu z wag± 86-87 kg schud³am od marca do wakacji 15 kg nie æwiczy³am wtedy a po prostu wyeliminowa³am ze swojego menu s³odycze, t³uste rzeczy i niezdrowe przek±ski W ci±gu zimy nadrobi³am do 76 kg i od marca tego roku postanowi³am co¶ w koñcu zrobiæ ze swoj± wag±. Wiêc zapisa³am siê na vacu fitness ( bie¿nia pró¿niowa ) i jad³am mniej i zdrowiej. Od maja dodatkowo chodzê na si³owniê przynajmniej 4 razy w tygodniu, nie mam ¿adnej konkretnej diety jem to na co mam ochotê ale uwa¿am na s³odycze i t³uste rzeczy ich nie jem w ogóle. Jak chce mi siê czego¶ s³odkiego to jem musli z jogurtem, drugie ¶niadanie to najczê¶ciej owoc, na obiad tez zdrowo kurczak warzywa itp. Jestem miêso i chlebo ¿erc±, kiedy¶ non stop wcina³am parówki i bia³e pieczywo, a teraz kurczak lub chuda wêdlina i chlebek razowy. Od marca do teraz schud³am 19 kg obecnie wa¿ê 57 kg mój cel to 52 ale jak bêdzie i 55 kg to siê nie pogniewam kiedy¶ w koñcu osi±gnê swój cel Je¶li chodzi o nogi to si³ownia du¿o biegam rowerek, a na vacu w³±czam sobie zawsze górkê. Jak masz jakie¶ pytania to ¶mia³o pisz

Meeedzik to mo¿e my jak±¶ parafiê wspólnie otworzymy Ja jestem Papie¿ ty ksi±dz czego wiêcej chcieæ do szczê¶cia. A kubiowo bêdziemy nawracaæ grzesznicê nasz± bo my¶li, ¿e ma du¿y brzuch 10 zdrowasiek za to ma byæ migiem
Meeedzik jak ja Ci zazdroszcze imprezy Tez bym gdzie¶ posz³a ale mam tak nudne kole¿anki, ¿e szok. Jeszcze na dodatek mam wra¿enie, ¿e siê ode mnie odwróci³y. One maj± problemy z wag± s± grubsze i my¶lê, ¿e to przez to, ¿e schud³am wydaje im siê, ¿e nie ma ze mn± o czym gadaæ itp a to one zmieni³y swój stosunek do mnie echh...
Magdzia dawaj ciasto Ja ostatnio robi³am bu³ki dukanowe to zakalce wysz³y
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wieloryb.jpg (34,6 KB, 55 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wieloryb2.jpg (141,3 KB, 63 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0458.jpg (28,0 KB, 65 za³adowañ)

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2011-06-25 o 20:08
Stary 2011-06-25, 20:09   #4543
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Cytat:

widzê moja imienniczka

i w dodatku jaka laska wielka ró¿nica!

ja dzisiaj:
¶: kromka chleba razowego [kupi³am sobie ostatnio taki z 40%b³onnika] z chud± wêdlin± i ogórkiem ma³osolnym ( )
2¶: wafel ry¿owy i plusz detox
o:2 wafle ry¿owe z bieluchem ze szczypiorkiem i pomidor
p:koktajl truskawkowy
k:pó³ serka wiejskiego z pomidorem i pó³ kromki chleba razowego

do tego 3 kubki czerwonej herbaty
25 minut biegania i æwiczenia ogólne

jestem z siebie dumna

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:10   #4544
Magdzia94
Zakorzenienie

Niesamowita zmiana naprawdê

Stary 2011-06-25, 20:10   #4545
mala_mi19
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Nevergoodenough, mo¿na wiedzieæ, ile masz wzrostu?
Ja mialam dzis starszny dzien,m zjadlam pol tabliczki czekoaldy, ale top przez to, ze mam mega do³a;/ mam w srode bardzo wazny egzamin, nic nie umiem a nie potrafie sie tego uczyc, caly dzien strasznie boli mnie glowa i w ogole do dupy;/
mala_mi19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 20:13   #4546
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

malinowa dziêkuje bardzo Dobrze wiedzieæ, ¿e na w±tku s± jeszcze inne Karoliny
mala_mii mam 165 cm

Stary 2011-06-25, 21:19   #4547
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567

Cytat:
Gdy tak patrzê na Wasze zdjêcia zastanawiam sie (naprawde szczerze to pisze) z czego Wy dziewczyny chcecie zrzuciæ te kg, skoro jestescie ju¿ takie szczuplutkie. Wiele z was wyglada juz ZA CHUDO a wy nadal nie macie dosc. Nie wiem, czy to dobry pomys³ a¿ tak bardzo sie odchudzac. Mam nadzieje, ze te limity, ktore sobie ustali³yscie przed odchudzaniem, nie poszerzacie o kolejne miesiace diety. Wiekszosc z Was wyglada juz naprawde ¶licznie.
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Poka¿ wiadomo¶æ
dok³adnie, przejrza³am czê¶æ w±tku i ale w sumie jak i co kto lubi....
Ja na przyk³ad chcia³abym mieæ figurê modelki

Cytat:
Ale przecie¿ on jest super p³aski, zero boczków

Cytat:
Wow!!! Co za zmiana, gratuluje, wygl±dasz super

Cytat:
Napisane przez Marta1106 Poka¿ wiadomo¶æ
czesc
Hej

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Eivor pyta³a¶ siê czy nie ci±gnie nas, ¿eby jeszcze schudn±æ, to powiem Ci, ¿e moim pierwszym celem by³o 50kg pó¼niej 48 a teraz zesz³am do 47 kg i mam nadziejê, ¿e wiêcej ju¿ nie bêdê chcia³a chudn±æ.
No w³a¶nie ja jeszcze nie osi±gnê³am pierwotnego celu i strrrasznie mnie kusi

Cytat:
Powiem Wam dziewcztyny, ¿e ka¿dy mi mówi, ¿e mam p³aski brzuch itd a ja tego nie widze, nie wiem czy ze mna jest co¶ nie tak czy oni nie wiedz± co mówi±?
Wg mnie jest p³aski

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Eivor moim zdaniem ju¿ nie powinna¶ siê odchudzaæ, naprawdê jeste¶ wystarczaj±co Jedynie jak chcesz mo¿esz zadbaæ ¿eby trochê umiê¶niæ cia³o, ale uwa¿am ¿e z wagi nie powinna¶ ju¿ schodziæ ni¿ej
Tylko nie mam czasu na æwiczenia

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:51   #4548
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Hejo
Ja tylko wpad³am siê przywitaæ
Dzi¶ mam za sob± wizytê na basenie i pó³ godziny skakanki..
Jad³am niewiele, bo apetytu nie mam..
¦: P³atki fitness z mlekiem 2 %
II ¦: nektarynka
O: tost z serem i szynk±
P: jab³ko
K: serek wiejski light ze szczypt± soli

Ok to tyle. Uciekam spaæ
Do jutra

P.S. Nie wiem czemu, ale nie lubie forumowaæ prze weekendy

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 21:53   #4549
Magdzia94
Zakorzenienie

Przez weekendy tu bardzo ma³o ludzi jest, a ty rzeczywiscie dzisiaj malutko zjad³a¶.

Stary 2011-06-25, 22:03   #4550
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Przez weekendy tu bardzo ma³o ludzi jest, a ty rzeczywiscie dzisiaj malutko zjad³a¶.

W koñcu, bo ostatnio codziennie jad³am ok 1500 kcal... Ale ju¿ teraz nie odpuszczê... No i od poniedzia³ku codziennie si³ownia i basen Nie ma, ¿e boli

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-26, 08:01   #4551
meeedzik
Zakorzenienie

Hej chudzinki ;*
Kubiowo widzisz z Tob± jest taka samo jak ze mn±, mi te¿ mój brzuch nie wydaje siê ca³kiem p³aski (choæ na zdjêciach mo¿e to wygl±daæ inaczej ) no a boczki to ja mam, one chyba ju¿ zawsze bêd± ze mn±
Karolina hehe masz racjê parafia forumowa
A co do imprezy, to ja wczoraj by³am tylko z T¿ na dyskotece, a tam spotka³am dwie kole¿anki z liceum Fajnie by³o a jak siê wybawi³am. Co do Twoich kole¿anek to spróbuj z nimi nawi±zaæ na nowo kontakt, umów siê pogadajcie i niech siê przekonaj±, ¿e Ty mimo, ¿e schud³a¶ to siê nie zmieni³a¶
Lajla witaj kochana cieszê siê, ¿e wracasz na ostro do diety i æwiczeñ mam nadziejê, ¿e ju¿ ¿adne choróbsko siê do Ciebie nie przypa³êta

Ja wczoraj na imprezie wypi³am 3 Redsy cytrusowe i ju¿ mi siê w g³owie zakrêci³o, ale nie zjad³am kolacji, bo naszykowa³am siê na hamburgera a pojechali¶my na imprezê a tam nie by³o jedzenia. Zaraz siê zwa¿ê i zobaczê ile bêdzie na wadze, pewnie mniej bo po alko i imprezie zawsze mam mniej na wadze.
Stary 2011-06-26, 08:11   #4552
amadziaz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 376

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Poka¿ wiadomo¶æ
widzê moja imienniczka

i w dodatku jaka laska wielka ró¿nica!

ja dzisiaj:
¶: kromka chleba razowego [kupi³am sobie ostatnio taki z 40%b³onnika] z chud± wêdlin± i ogórkiem ma³osolnym ( )
2¶: wafel ry¿owy i plusz detox
o:2 wafle ry¿owe z bieluchem ze szczypiorkiem i pomidor
p:koktajl truskawkowy
k:pó³ serka wiejskiego z pomidorem i pó³ kromki chleba razowego

do tego 3 kubki czerwonej herbaty
25 minut biegania i æwiczenia ogólne

jestem z siebie dumna
Ty w³a¶nie nie powinna¶ byæ z siebie dumna... popatrz jak ma³o zjad³a¶. 2 wafle i to ma byæ obiad? Takim sposobem mo¿e schudniesz szybko ale nie efektywnie!
Stary 2011-06-26, 08:21   #4553
meeedzik
Zakorzenienie

U mnie po imprezie jak zawsze mniej na wadze, ale siê zaskoczy³am, bo ju¿ nie pamiêtam kiedy tak ma³o by³o, teraz wiem, ¿e mogê sobie na wiêcej pozwalaæ
A na wadze 46,2 kg!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 08:38   #4554
kubiowo89
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie po imprezie jak zawsze mniej na wadze, ale siê zaskoczy³am, bo ju¿ nie pamiêtam kiedy tak ma³o by³o, teraz wiem, ¿e mogê sobie na wiêcej pozwalaæ
A na wadze 46,2 kg!!!
Ty Czerepoo! :P Ja te¿ chcê miec tyle!! . Ale zazdroszczê Ci tej wagi! Mi to chyba nie jest dana taka waga...

Ja tylko na chwilkê na uczelniê jadê :/.
Tzn jeszcze zzrobiê 1000brzuszków, 100 pó³przysiadów, wyk±piê sie i zjem ¶niadanie .
Na 12:00 musze byc wiêc wyjadê 10:50...
Nauczy³am siê na ka¿de z pytañ bo 3 zdania . Jak ja to zaliczê to bêdzie cud hehe :P.

Dobra spadam Laski!!

AAAAA....
Moje ¶:
40g p³atków Fitella czek+trusk (pycha!!) 149kcal
jogurt nturalny DANONE 0% 109kcal
herbata zielona
na 2 ¶: wezmê nektarynkê ze sob±, mo¿e dwie bo s± malutkie
na obiad jeszcze nie wiem .

No i wczoraj na noc wziê³am tabletkê przeczyszczaj±c± i jeszcze nie zadzia³a³a a najgorzej jak mnie na egzaminie we¼mie .

No nic.
Papa

Dziêkujê laseczki za te mi³e s³owa! Mo¿e naprawdê to ja ju¿ widzê tego czego nie ma...

Edytowane przez kubiowo89
Czas edycji: 2011-06-26 o 09:04
Stary 2011-06-26, 09:49   #4555
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Cytat:
Napisane przez amadziaz Poka¿ wiadomo¶æ
Ty w³a¶nie nie powinna¶ byæ z siebie dumna... popatrz jak ma³o zjad³a¶. 2 wafle i to ma byæ obiad? Takim sposobem mo¿e schudniesz szybko ale nie efektywnie!
by³am najedzona, wiêc chyba to nie polega na tym, ¿eby wpychaæ w siebie na si³ê jedzenie, a szybko na pewno nie schudnê, bo jestem tu ju¿ chyba dwa tygodnie i ledwo kg straci³am...

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-26, 10:09   #4556
meeedzik
Zakorzenienie

Kubiowo ale na pewno za parê dni waga mi wróci do normalno¶ci zawsze tak mam po imprezie
¯yczê powodzenia na egzaminie
Stary 2011-06-26, 10:21   #4557
amadziaz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 376

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Poka¿ wiadomo¶æ
by³am najedzona, wiêc chyba to nie polega na tym, ¿eby wpychaæ w siebie na si³ê jedzenie, a szybko na pewno nie schudnê, bo jestem tu ju¿ chyba dwa tygodnie i ledwo kg straci³am...
Ale zamiast wafli mog³a¶ co¶ zje¶æ bardziej po¿ywnego, oczywi¶cie w mikroskopijnych ilo¶ciach.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 10:23   #4558
Magdzia94
Zakorzenienie

Hej

Na ¶niadanie by³a jajecznica z 2 jajek i do tego 1 kromka bia³ego chleba, bo nie by³o ju¿ ciemnego.
Nie wa¿y³am siê dzisiaj zrobiê to we wtorek, zobaczymy co tam ciekawego bêdzie

Stary 2011-06-26, 10:31   #4559
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Ale mam kaca Tak smêci³am wczoraj na forum, ¿e nie mam z kim i¶æ to z 3 kolegami posz³am zaprosili to co mia³am odmówiæ Wypi³am 2 drinki wódka z col± nic poza tym ale tak mnie zakrêci³o, ¿e ledwo na nogach sta³am Wróci³am przed 5, dopiero wsta³am i taki kac mnie mêczy, ¿e szok. Idê jak±¶ herbatê sobie zrobie mo¿e trochê odejdzie no i co¶ zjem.

Stary 2011-06-26, 11:34   #4560
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

hej
chcia³am zameldowaæ ¿e ¿yjê diety sie trzymam choæ wczoraj dwa razy zgrzeszy³am.... zjad³am dwie babeczki z nadzieniem malinowym a pó¼niej pó³ pizzy serowej z ketchupem. Ale jako¶ sie tym nie przejmujê ;p od jutra biorê siê znowu ostro za siebie! M±¿ wyje¿dza rano to bêdzie mi du¿o ³atwiej Wczoraj by³am na koncercie zespo³u Enej - Ci co wygrali Must be the music. Ale oni s± zaje.bi¶ci!!!!!! Zakocha³am siê normalnie!!!!
Pogoda dzi¶ ³adna i w koñcu nie pada zaraz zmykam na dwór i do te¶ciowej na obiad Jutro ju¿ bêdê z Wami pisa³a przez ca³y dzieñ ;p
uciekam ju¿! Mi³ej niedzieli kochane ;*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.