|
|
#4531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Ja też lubię ten wątek, za to wątek gejowski to dla mnie porażka, może byłby lepszy gdyby aktorzy grali go bardziej wiarygodnie, bo wychodzi im to mega nie naturalnie.
Jestem ciekawa relacji dentystka-Filip, oraz jak się ułoży między synem Honoraty, a jego Amerykańską Wife .
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zadomowienie
|
watek z panem muzykiem jest wiarygodny
znam takich facetow osobiscie co wlasnie tak z gory traktuja kobiety i wszystko biora do siebie, wszytko interpretujac na swoja niekorzysc i robia im przykrosc wlasnie takimi komentarzami i reakcjami Cytat:
![]() no i ten caly watek jest co najmniej dziwny |
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Rafał i jego koszula
ja piernicze co to za zachowanie wogóle i ten tekst "łaski bez" I opiernicz ze ktos inny wazniejszy, Weronika, niz jego koszula wiecie co sama bym się napiła W NW sporo jest tych alkoholików, Agnieszka, Roman, Kamil, Magda, Adam... wogóle dwie akcje z piciem i już alkoholizm
|
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, być z takim maminsynkiem z łapami przyrośniętymi do d**py i jego mamunią, która go tak beznadziejnie wychowała ... |
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamunia powinna się przeprowadzić do narzeczonego ( swoją drogą, jak on z nią wytrzymuje??? ), a najlepiej wyprowadzić się z nim na drugi koniec świata
|
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
co kiedyś łączyło Adama i Agnieszkę? i czy Adam był alkoholikiem? leczył się?
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Adam nie był alkoholikiem, Roman był. Kiedyś cos tam Weronika podejrzewała Agnieszką i Adama o romans, dała nawet Agnieszce z liścia to było przed ślubem Wery i Adasia, ale to pomyłka była i oni nie mieli romansu
|
|
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4540 |
|
Konto usunięte
|
a Roman pił i trafił na odwyk, tam poznał Agę i się zakolegowali, potem Agnieszka dawała w palnik, a Roman ją ratował
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ja już myślałam, że Ludwika sie zmieni na plus, ale gdzie tam ![]() I macie rację, jak ten facet z nią wytrzymuje??? |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
mi coś się majaczyło, że Agnieszka z Adamem znali się kiedyś i coś między nimi było nie tak (nie wiem, czy nie pracowali razem jak Agnieszka zaczęła pić i wtedy ich współpraca się zakończyła i długi czas się nie widzieli, aż przypadkiem spotkali się gdzieś NW, Adam był anty do Agnieszki bo wiedział, że jest alkoholiczką. A może był jakiś inny powód) a dzięki bohaterom z NW pogodzili się. Kurcze, nie pamiętam
|
|
#4542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też az tak dokładnie nie pamiętam, ale to co wyżej pisałam wiem na pewno
|
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam stronę gdzie są streszczone wszystkie odcinki
jest 155 stron tego. czy ktoś może pamięta mniej więcej kiedy pojawili się w serialu?
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, to jakoś mi umknęło
![]() Tylko, niestety dla Agnieszki, mieszka po sąsiedzku, więc w sumie bez zmian
|
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Adam i Agnieszka kiedyś się spotykali i mieli razem dziecko
dobrze kojarzę? znaczy się Agnieszka to dziecko straciła przez swoje pijaństwo
|
|
#4547 |
|
beach please
|
Ludwika niby mieszka z narzeczonym a wciąż się panoszy u Agnieszki i Rafała,jakby była u siebie
A przecież gdyby nie Agnieszka to Ludwika nadal mieszkałaby z synusiem w tej swojej klitce i g... by miała a nie narzeczonego i dom z ogrodem Typowe próchno z pretensjami ![]() także jej "uwagi" są całkowicie nie na miejscu... Na temat Rafcia i jego koszuli nie będę się wypowiadać bo już pisałam wcześniej na ten temat
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszka Olszewska (Katarzyna Walter) – była szefowa Weroniki Wilk. Prowadzi kancelarię. Jest przyjaciółką Romana Hoffera. Obecnie jest związana z Rafałem Sobczakiem.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Na_Wsp%C3%B3lnej a swoja droga jaka wikipedia na czasie
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
w Seksmisji stwierdzono- sfiksowałyście, boście dawno chłopa nie mialy. Ludwika ma chłopa, mogłaby robić się milsza a jest coraz gorsza, nie znoszę tej wstrętnej, paskudnej baby, która sama ma zero radości życia i chce ją chyba zabić u innych, Agnieszka jest naprawdę dobra dla tego glupiego Rafała, a ta ją wciąż wini nie wiadomo za co. Rafał nie jest wart żeby dla niego to wszystko znosić, ciota i maminsynek. Kiedyś nie był taki zły, teraz okropny. Te facety z NW to takie ciućmoki, trudno tam znaleźć fajnego no, którego naprawdę bym lubiła.
|
|
|
|
|
#4550 | |
|
beach please
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Niestety to jest kwestia osobowości i charakteru, a im osoba starsza tym gorzej :/ |
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zadomowienie
|
Agnieszka była z przyjacielem Adama, była w ciąży, ale poroniła przez picie i Adam nie chciał, żeby Weronika z nią pracowała
|
|
|
#4552 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie co ja to jestem pewna ze to dziecko weroniki okaze sie byc dzieckiem adama jednak... wiecie co bedzie z tym januszem? umrze? jesli macie to podajcie stronke ze streszczeniami
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Kraboo Janusz zginie w wypadku samochodowym. teraz wyjdzie cały i zdrowy
a Adam jest ojcem dziecka. Sebastian zrobił test na ojcostwo, który wyszedł negatywnie. Adam poszedł do swojego lekarza zapytać czy jest to możliwe i dowiedział się, że tak![]()
78-62 Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez zuzia13m Czas edycji: 2012-02-02 o 19:09 |
|
|
|
|
#4554 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Igor niebawem dostanie chyba jakąś nagrodę za te dziennikarskie śledztwa
|
|
#4555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwna ta Gośka - ten się na nią wydziera i ją wyzywa, a ona stoi jak to ciele mele. Ja od razu bym im wykrzyczała prosto w twarz, co ich synalek zmalował
![]() Mają szczęście, że Mareczka nie było w domu, bo by im pokazał, gdzie raki zimują |
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zadomowienie
|
Ludziee!!! Akcja z Rafałem i koszulą :| ja pierdziele Agnieszka weź spierdzielaj od niego i jego mamusi bo to normalnie psychopatologia jest, nic dziwnego że daje w szyję, sama bym zachlała jak to obejrzałam.
Lol, Maria mnie dobija, tekst w tych spojlerach: Maria ma już tego wszystkiego dość, wychodzi oburzona z baru czy coś takiego - no kurnaaaa -.- sama jest sprawcą tego zamieszania, strzela fochy i TO ONA JEST NIE DO ZNIESIENIA. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, ze jakoś ciekawiej będzie dziś z tym Januszem i samolotem a tu lipa
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
czubaki to chamy, danka powinna policje wezwać, bo domu nie chcieli opuścic
![]() a ludwika, to mi sie wydawało, że akceptuje agnieszkę, ale jednak nie stara zrzęda |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

.

Masakra 

dobrze kojarzę? znaczy się Agnieszka to dziecko straciła przez swoje pijaństwo