|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Betty nie przejmuj się każda z nas to przeżywała. Wiesz jacy są faceci z innej masy ulepieni, oni nie zwracają uwagi na takie szczegóły a my tak bo wkońcu płeć piękna
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i sądzę że nie chodzi o to że najważniejszy jest tylko on mój na sprawy weselne też ma czas, ale ja go tak stopniowo informuję np czy możemy tego i tego dnia o konkretnej godzinie podskoczyć do kwiaciarni załatwić to i to wczoraj spytałam czy ma chwilę wolną, jak powiedział że tak to poprosiłam by pomógł mi z bilecikami do podziękowań a jak to zrobił to przejrzeliśmy piosenki na poprawiny także z facetami powoli, konkretnie, punkt po punkcie |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Betty nie przejmuj się, ja mojemu to nawet nic nie mówię, po prostu sama sobie wszystko robię
Jak kupowałam świeczniki (to były pierwsze zakupy na wesele) to wiedziałam że powie "a po cooo, szkoda pieniędzy" więc na wstępie powiedziałam żeby nie komentował! tylko mi pozwolił! bo ja baaaardzo tego chce a świeczniki potem rozdam mamie siostrze ciotce i sobie zostawię z 6 i będzie gitara ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
T'ai ja robię tak samo parę dni wcześniej pytam czy po pracy możemy załatwić to czy tamto. Jeszcze nie mamy papieru z USC, ale powiedział że po świętach to załatwimy W ogóle dla niego to jest czarna magia te papiery, nic kompletnie nie wie! |
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ też nie garnie się do takich rzeczy, ale po tym jak zbeształam aby coś mi pomagał to ma jakieś tam swoje uwagi jak daje mu coś tam do oceny
|
|
|
|
#4537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli do czegoś TŻ jest mi niezbędy, to mowie, tu i tu trzeba jechać. Pytam czy tak i tak pasuje. Są kwestie, ktore Go średnio interesują i ja to załatwiam. Czasem lepiej, że sie nei wtrąca
|
|||
|
|
|
#4538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hmmmm to hmm ciężko wytłumaczyć
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dostałam okresu ;/ dokładnie jak w zegarku równiutko 30dni od poprzedniego ;/ Zatem mam jak w banku,że w dniu ślubu dostane okresu i wszystko będzie mnie bolało
Było by miło
|
|
|
|
#4540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam to samo z nim. Chociaż ostatnio wziął się trochę za organizację jak powiedziałam , że jak ja czegoś nie ruszę to nie załatwione.Z tego co wiem to papiery z USC muszą nabrać mocy prawnej (czy jak to się nazywa) i dopiero po miesiącu można brać ślub ale nie później niż po trzech. Tak u nas mówili |
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może właśnie przesunie się od stresów ja jedynie nie mogę się doprosić by TŻ napisał podziękowania dla mamy, chciałabym je już zamówić na all |
|
|
|
|
#4542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
żartujesz! Ty mnie nawet nie strasz, jutro jest 21!
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze wracając do TŻ. Co trzeba zalatwić to grzecznie idzie, ale w wyborze np dekoracji nie koniecznie musi brac udział mam swoja wizję i wiecie![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- a to jeszcze nie macie? |
|
|
|
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach mówie Wam ostatnio mi narzekał, że jaki on miał wydatek bo musiał kupić 100 butelek wódki a ja mu się na to nie złożyłam i narazie to jest jego pierwszy i ostatni wydatek.
Ja kupuje: - podziękowania dla rodziców - podziękowania dla gości - kwartet - dekoracja sali, domu, - księga gości i inne dodatki załatwiam dekoracje samochodu, bukiet bo TŻ stwierdził,że pierwsze słyszy żeby on miał bukiet załatwiać...aj wkurza mnie i jeszcze mi mówi że ja nie mam wydatków |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, nei ma co się kłócić z TŻ o pierdoły
pomijając kwestie ślubne, ja np płacę rachunki(robię przelewy) zamawiam na allegro, wyszukuje coś ciekawego(różne tematy). TŻ nei ma po prostu glowy i czasu do takich spraw no i jakos trzeba się dzielic obowiązkami |
|
|
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka załatwiła to tydzień przed i było ok
![]() Cytat:
do mojego bukietu się nie wtrącał, o dekoracji auta decydowaliśmy wspólnie mama powiedziała na sali kolor mojego bukietu i takie też będą papier by wypisać nazwiska gości też mama kupiła różowiutki ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() a co do kosztów to od początku podzieliliśmy tradycyjnie moi rodzice sala i ciasta oraz kościół a TŻ obrączki, foto i kamera, orkiestra, wódka, napoje, mój bukiet i strojenie samochodu
|
||
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff! dzwoniłam do urzędu ale akurat nie ma kierownika. Mama tam kiedyś była i się wszystko wypytała ale nic nie powiedział że to trzeba miesiąc wcześniej! Nie mamy tego bo ksiądz u nas nie wymagał
i przecież jest czasssss a w sumie to i tak jutro byśmy nie pojechali bo nie mamy samochodu
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dostajesz papier z USC ma od razu moc prawną nie strasz tu dziewczyn T'ai mój TZ też z moim tatkiem wódkę kupowali ![]() Kurcze zastanawiam się nad zakupem win w makro,bo można im oddać nieuszkodzone butelki i zwracają kasę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro tak nie jest to przepraszam za błędne informacje. Wybaczycie
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Passion moja kieca się szyje. Przymiarka 2 maja i 2 maja idę się podciąć do fryzury i zrobić jeszcze próbną
Ja na szczęście nie będę miała okresu bo mam zawsze 10 heheAnetuniaa nie martw się znajdziesz butki ja kupiłam srebrne i później znalazłam super buciki chyba za 60 zł białe ale rozmiarów nie było i nie wiem czy będą jeszcze mieli czy nie bo mieli mieć dostawę ale już miesiąc miną jak mówili o tej dostawie i nie ma do tej pory
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy urząd ma swoje wymagania, wszyscy wiemy jacy są urzędnicy ale rozumiesz że się trochę przejełam bo jutro 21
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Owszem jeśli chodzi o ślub cywilny to trzeba na niego czekać miesiąc a aby wziąć wcześniej muszą zajść jakieś szczególne okoliczności
Jeeej ale mnie brzuch od okresu boli =.= |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya może Ci się troszkę spóźni ze stresu.
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Takayka ja też będę mieć w dniu ślubu okres, chyba że ze stresu mi się przesunie kilka dni (w marcu się przesunął z niewiadomocyh przyczyn), tak ze 4 by się przydały teraz
. Trochę się boję bo bardzo puchnę na tydzień przed i jak ja się w kiecę zmieszczę? Na szczęście nie jest taka super hiper dopasowana.
|
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym chciała, żeby tż się trochę starał a on wiecznie nie ma na nic czasu.
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Betty a rozmawiałaś z nim o tym?
|
|
|
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
Takaya ja też mam :/
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też pamiętałam że Anetunia ma już cywilny, tym bardziej że ma zdjęcia z niego na FB.
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Jestem bardzo zła na ten okres, bo specjalnie wybrałam datę 14 maja żeby było bezpiecznie i żeby go nie było, no i klops musieliśmy zmienić, jeśli chcieliśmy tą salę i co i oczywiście zmiana wstrzelona prosto w okres , smutno mi z tego powodu.
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Dark o witam w klubie mi tez na tydzień przed puchnie brzuch a biust jest olbrzymi
![]() teraz jak liczę to przecie 30dni od 20go to będzie 19ty bo kwiecień ma 31dni. Trochę się boje, że jak będę miała taki ciasny gorset to brzuch będzie bolał jeszcze bardziej, ale jeśli byłby to trzeci a nie pierwszy czy drugi dzień to nie będzie tak źle |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, smutno mi z tego powodu.