Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 19:38   #4531
patrycja11
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Ponawiam pytanie bo mi strasznie zależy jak myslicie jak pójdę jutro do Cok-u i poprosze o "Anew Platinum krem do pielęgnacji okolic oczu i ust 15m" z oferty jubileuszowej to mi sprzedadzą??
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:51   #4532
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie bo mi strasznie zależy jak myslicie jak pójdę jutro do Cok-u i poprosze o "Anew Platinum krem do pielęgnacji okolic oczu i ust 15m" z oferty jubileuszowej to mi sprzedadzą??
U mnie w COKu jest w sprzedazy jako produkt dnia ten co jest danego dnia. Nie wiem jak z innymi produktami.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:57   #4533
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja na 90% biorę ją w 07
tylko nie wiem, czy to taki brąz jakiego ja oczekuję

ja się właśnie na nią czaję
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:59   #4534
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:

W Bydgoskim COKu są wszystkie produkty z urodzinowej oferty więc śmiało idź do swojego po kremik.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:00   #4535
Oja 84
Zadomowienie

kurczę rano nie mogłam wejśc na wizaż, ok 20.30 się naprodukowałam i napisałam Wam wrażenia z wczorajszego święta paczki i nie mogło wysłać i w ogóle nie chciało znów otworzyć i teraz patrzę, że jednak nie wysłało tego tutaj

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:12   #4536
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
kurczę rano nie mogłam wejśc na wizaż, ok 20.30 się naprodukowałam i napisałam Wam wrażenia z wczorajszego święta paczki i nie mogło wysłać i w ogóle nie chciało znów otworzyć i teraz patrzę, że jednak nie wysłało tego tutaj
no coś dzisiaj wizaż ma problemy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:13   #4537
madammme
Raczkowanie

Cytat:
jak masz jakieś wątpliwości to może do nich zadzwoń i dopytaj - pracują chyba od 10 - różne COKi mają różne "zasady i zwyczaje "
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 21:13   #4538
Kissmisiaa
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26454353]Odpowiedź ze strefy w sprawie reklamacji braku minikatalogów/do zamówionych 100szt dodali tylko 1 szt/;

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zapytanie, informujemy, że brakujące Minikatalogi
zostaną dołączone do kolejnego zamówienia złożonego na koncie.

Przepraszamy za niedogodności.
[/QUOTE]

Co by było śmiesznie, kupiłam 20 katalogów a otrzymałam aż 30 mini

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mogłam się dostać na Wizaż

Dopiero będę nadrabiać zaległości
Odnośnie listy zwycięzców jestem na liście, niby zgadza się imię i nazwisko, ale się nie łudzę, bo przyszłaby do mnie informacja na e-maila, jak sądzę szkoda ...

Resscue moje Gratulacje!
Też nie mogłam wejść na wizaż, aż mi was brakowało

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a u mnie to co mi się marzyło wracam z pracy a tu na łóżku z daleka widzę paczuchę własnie otworzyłam i buszuję,porobię dziś fotki czego się da bo mam wolne popołudnie
Ja też wyczekiwałam z rańca na kuriera i mi się przysnęło, ale kochana babcia odebrała paczuszkę

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
No piękności.. zapraszam na katalogowy

Demo, netto, oraz młody konsultant..

Jupi Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
dzisiaj miałam miec swieto paczki, ale nie mam bo kurier UPS nie przywiózł mi paczki. Jestem wściekła cały dzien siedziałam na dupie i czekałam, a jutro mam wyjazd i teraz nie wiem gdzie ja zostawi. Pisac do avonu z reklamacja?
Zamordowałam bym go jak by mi nie przywiózł dzisiaj paczki.
Stary 2011-04-19, 21:14   #4539
patrycja11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Ja też miałam problemy, chyba mieli cos z serwerem

ja wlaśnie będę robić zamowienie i zastanawiam się czy jak złoże zamowienie kurierem po 12 to przyjdzie paczka w czwartek??

Pozukuję czegoś na przebarwienia i nei wiem czy warto kupic kuracje avon rejuvenate za 12.90 ??
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:20   #4540
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja wlaśnie będę robić zamowienie i zastanawiam się czy jak złoże zamowienie kurierem po 12 to przyjdzie paczka w czwartek??

Pozukuję czegoś na przebarwienia i nei wiem czy warto kupic kuracje avon rejuvenate za 12.90 ??

Musisz złożyć zamówienie do 11 to ci przyjdzie paczka w czwartek kurierem, ale jak złożysz po 12 to w piątek
Stary 2011-04-19, 21:22   #4541
katniewojt
Zakorzenienie

OnlyOnce, dziękuję za odpowiedzi Klientka będzie niepocieszona, że nie ma In Bloom... Po cichu liczę, że pokażą się w ofercie jubileuszowej
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:24   #4542
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:

No właśnie ja też miałam problem.

Jak złożysz jutro po 12 to przyjdzie w piątek, a jak złożysz do 11.00 jutro to w czwartek ją dostaniesz:P

A propo Rarki - zapach baaaaaardzo długo się trzyma ale niezbyt trafiony w mój gust.. Lepiej pachniał na kartce;p
Up to You -może bardziej mi się spodobał, ale dosyc krótko się trzyma:P taki dosyć pospolity zapach:P

Nie dosłali mi tej poduszki podróżnej:/ a mama wyjeżdża i chciała ją mieć w czasie podróży
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:28   #4543
Ravegirl91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
clearskin... a raczej pryszczskin

a te cienie mogłabyś wrzucić na katalogowy? bo też nad nimi myślę
Kiedyś kiedyś tego używałam i nic na buzi mi nie wyskakiwało, a teraz używam ten rofessional i zadowolona jestem tylko strasznie mnie buzia szczypie przy używaniu tego peelingu ale wydaje mi się, że tak ma być ;p a wie ktoś może jak często go można stosować, bo nie moge znaleść nigdzie takiej informacji

co do cieni to dopiero w czwartek będę miała chwilke, że jutro uda mi się wcześniej wrócić ze szkoły, ale postaram się ;p aaale rewelacji co do jakości zdjęć się niestety nie spodziewaj bo mój aparat pozostawia wiele do życzenia ;p
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:28   #4544
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
OnlyOnce, dziękuję za odpowiedzi Klientka będzie niepocieszona, że nie ma In Bloom... Po cichu liczę, że pokażą się w ofercie jubileuszowej
Zawsze możesz spróbować na all.. ;d
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:29   #4545
punk666girl
Zadomowienie

Mam pytanie, jeżeli robiłam zakupy z K6 w COKu na np. 50zł i chciałabym teraz złożyć zamówienie przez internet, to muszę mieć na 150zł żeby nie płacić KRMZ, czy wystarczy wtedy 100zł, bo 50zł już było? ;>

I standardowo...

Temat: Nieprawidłowe wymiary portfela Kristina
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
Informujemy, że w katalogu 06/2011 na stronie 7, podano błędną informację dotyczącą wymiarów portfela Kristina (37028)
Prawidłowe wymiary portfela to 9,5 x 19 x 2,3 cm
Przepraszamy za pomyłkę

Stary 2011-04-19, 21:40   #4546
Ravegirl91
Raczkowanie

Ktoś kiedyś pisał, że tęskni za roletkami passion dance;p mam dobrą wiadomość ;p w netto 9 będzie za 6,90
Stary 2011-04-19, 21:42   #4547
mistress88
Zadomowienie

.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Ravegirl91 Pokaż wiadomość
Kiedyś kiedyś tego używałam i nic na buzi mi nie wyskakiwało, a teraz używam ten rofessional i zadowolona jestem tylko strasznie mnie buzia szczypie przy używaniu tego peelingu ale wydaje mi się, że tak ma być ;p a wie ktoś może jak często go można stosować, bo nie moge znaleść nigdzie takiej informacji

co do cieni to dopiero w czwartek będę miała chwilke, że jutro uda mi się wcześniej wrócić ze szkoły, ale postaram się ;p aaale rewelacji co do jakości zdjęć się niestety nie spodziewaj bo mój aparat pozostawia wiele do życzenia ;p
no ja kiedyś do swojej tłustej trądzikowej cery używałam preparatów na bazie alkoholu, ale to było lata temu. nie lubię traktować buzi czymś co szczypie :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:50   #4548
Ravegirl91
Raczkowanie

Cytat:
.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

no ja kiedyś do swojej tłustej trądzikowej cery używałam preparatów na bazie alkoholu, ale to było lata temu. nie lubię traktować buzi czymś co szczypie :/

Ja też nie bardzo, ale widze że mi to pomaga, bo mam straszne problemy o czym wcześniej już wspominałam w strefie T, a po tym widzę, że coraz mniej cera mi się tam przetłuszcza więc dlatego moge troche pocierpieć ;p
Stary 2011-04-19, 21:59   #4549
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ravegirl91 Pokaż wiadomość
Ja też nie bardzo, ale widze że mi to pomaga, bo mam straszne problemy o czym wcześniej już wspominałam w strefie T, a po tym widzę, że coraz mniej cera mi się tam przetłuszcza więc dlatego moge troche pocierpieć ;p
ja z avonu moge brac kolorowke, balsamy itp. ale jesli chodzi o specyfiki do pielegnacji cery to nie jestem przekonana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 22:29   #4550
Lamarii777
Raczkowanie

Wiecie, czy można już gdzieś obejrzeć katalog 9?
Stary 2011-04-19, 22:38   #4551
sasenka
Zakorzenienie

hmm mam pytanie do soób które mają nową rarkę
czy ma podobny zapach do rare pearls? moja mama uwielbia rare pearls a tą nową chce jej dać na dzień matki (jak większość z nas) i zastanawiam się czy jej podpasuje
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:49   #4552
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
upojne wieczory ja czasem chodzę z katalogiem,netto i demo do łóżka tylko ćśś

No ja na synka to jeszcze za wcześnie.. ale poniekąd też hoduję tego diabełka brat

PS.Hevre Leger nowe baardzo ładne

PS.2 Karinko, czy ta kredka z Anew jest takiej samej konsystencji i trwałości jak żelowe kredki?
fajnego masz brata

tak w ogóle to czy mi się wydaje na tym filmiku czy ten katalog 9 jest jakiś formatowo większy niż zawsze ?

z żelowych kredek miałam narazie tylko jedwabistą fioletową z netto Arabian glow
jeśli porównać ich trwałość to ta biała z Anew jest lepsza [ta fioletowa Arabian glow bardziej się rozmazuje a biała nie ]

konsystencja prawie podobna , lecz ta kredka Arabian glow wydaje się być bardziej miękka niż ta fioletowa
porównać ze zwykłą żelową narazie nie mogę bo dopiero w mini katalogu zamawiam żelową kredkę SS

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez pixelka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w tej ofercie co codziennie można inną rzecz zakupić, były może perfumy Far Away? Tylko nie te Dreams, a 'normalne'. Jeśli były to bardzo proszę jakby któraś z Was miała kod

oferta na zestaw Far Away była jako jedna z pierwszych kodu niestety już nie mam wiem że zestaw był bez opustu i kosztował 45 zł woda,kulka i nie pamiętam co

chyba TheMonique zamawiała ten zestaw więc poproś jej o nr tego zestawu z podglądu zamówienia , a nie z faktury [ bo na fakturze ten zestaw rozbijali na oddzielne produkty ]

aha Janki biżuterię Wedding zamawiałaś koleżance na prezent ślubny więc może odklej z czarnego opakowania ZŁOTĄ naklejkę z napisem "made in china" żeby sobie nie pomyślała ,że kupiłaś jej coś z bazarku na ślub

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-20 o 19:27
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:52   #4553
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
czy ma podobny zapach do rare pearls? moja mama uwielbia rare pearls a tą nową chce jej dać na dzień matki (jak większość z nas) i zastanawiam się czy jej podpasuje
Ja miałam okazję wąchać Rare Pearls a Gold mam. Jak dla mnie to on w ogóle nie przypomina pearlsów - one kojarzą mi się z osobami starszymi czyt. w wieku średnim i powyżej. To taka moja opinia;-)
Stary 2011-04-19, 22:54   #4554
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzekoladowyMus Pokaż wiadomość

wiecie może, która woda toaletowa MAKE ME SMILE w netto K6 JEST ZA 19,90 ? żółta czy fioletowa?

a może to jeden zapach a po prostu dwie różne buteleczki ? bo już zwariowałam :P a zależy mi na fioletowych buziaki

już wiem, make me smile to żółta :p eeech ja głupia koza :PP

CHYBA W KTÓRYMŚ KOLEJNYM NETTO WIDZIAŁAM WŁAŚNIE FIOLETOWĄ WODĘ make me wonder hmm
Stary 2011-04-19, 22:56   #4555
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
chyba TheMonique zamawiała ten zestaw więc poproś jej o nr tego zestawu z podglądu zamówienia , a nie z faktury [ bo na fakturze ten zestaw rozbijali na oddzielne produkty ]
wow! co Ty masz za pamiec!
71555 - zestaw Far Away (woda, kulka, deo)

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:58   #4556
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość

Poza tym wzięłam dla siebie chwalony tu samoopalacz Magic Tan. Idę na całość i od razu nakładam na twarz
daj znać co ci wyszło na twarzy
Cytat:

No ja na synka to jeszcze za wcześnie.. ale poniekąd też hoduję tego diabełka brat
byłam pewna, że to synek, miałaś go kiedyś na awatarze
Cytat:

a te cienie mogłabyś wrzucić na katalogowy? bo też nad nimi myślę

ja je kiedyś wrzucałam
Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
dzisiaj miałam miec swieto paczki, ale nie mam bo kurier UPS nie przywiózł mi paczki. Jestem wściekła cały dzien siedziałam na dupie i czekałam, a jutro mam wyjazd i teraz nie wiem gdzie ja zostawi. Pisac do avonu z reklamacja?
tak zwrócą ci opłatę
Cytat:
mam obie rarki, są inne
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:01   #4557
theMonique
Zakorzenienie

Rarki sa podobne do siebie jedynie z wygladu butelki i co do trwalosci - Pearls mi sie nie podoba, ale Gold bardzo choc klientki powiedzialy, ze to babciny zapach

dzis krem na noc Anew Platinum

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/

Edytowane przez theMonique
Czas edycji: 2011-04-19 o 23:02
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 23:07   #4558
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
no coś dzisiaj wizaż ma problemy
też to zauważyłam

Cytat:
No piękności.. zapraszam na katalogowy

Demo, netto, oraz młody konsultant..

dziękujemy

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
.
hmmm dlaczego w Twoich wypowiedziach często są same kropki bez niczego ?
tak się zastanawiam
bo u Ciebie to najczęściej zauważam

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
oglądam rosyjski katalog 9 i wiecie co?! będzie ARBUZOWY Naturals!!!!!!!! aaaaaa jestem wniebowzięta wezmę cały zestaw jeśli w naszej Polandii też będzie

tak tak wiemy będzie w kat.9 i u nas

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się
Przeglądam fakturę i widzę emulsję anew za 66 zł Po upuście coś 42 zł ... A przecież ona miała być po 40 zł

Co się okazało? Klientka napisałam mi na karteczce co chce, czyli emulsja, kod, cena 40 zł, ale kod do ceny 66 zł

Ehhh....

Cytat:
nie odbierz mnie źle, ale to Twoje niedopatrzenie, a nie klientki
klientka ma prawo nie wiedzeć, co jest do czego i pomylić numery ... Ty jesteś konsultatnką i powinnaś to wyłapać
złość na klientkę jest nieuzasadniona ....

takie jest moje zdanie ...

dyskusji podejmować nie będę ...
jamapi masz rację KK powinna dbać o swój interes i sprawdzać wszystko dokładnie przed wysłaniem zamówienia np w wartości zamówienia albo w podglądzie zamówienia jeszcze przed wysłaniem

Cytat:
tak? to ja biorę, bo mnie się ten axe czekoladowy szalenie podoba, ale sobie nie kupię męskiego dezodorantu :P

no tak [ brązowe Sassy Bean ] takie jest czekoladowe jak axe męski to takie moje skojarzenie co do tego zapachu
jedna koleżanka też to dziś potwierdziła więc chyba jednak coś w tym jest

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
czy ma podobny zapach do rare pearls?
moja mama uwielbia rare pearls a tą nową chce jej dać na dzień matki (jak większość z nas) i zastanawiam się czy jej podpasuje
mi osobiście nie podoba się zapach Rare pearls ale r.gold jeszcze ujdzie dla mnie to są inne zapachy

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-19 o 23:09
Stary 2011-04-19, 23:08   #4559
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

mam obie rarki, są inne
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Rarki sa podobne do siebie jedynie z wygladu butelki i co do trwalosci - Pearls mi sie nie podoba, ale Gold bardzo choc klientki powiedzialy, ze to babciny zapach

dzis krem na noc Anew Platinum
hmm to ciekawe czy się mojej mamuśce spodoba ale oby
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:11   #4560
mistress88
Zadomowienie

Muszę powiedzieć, że w końcu otworzyłam szminkę z programu Avon Angels - tę UCR chłodzącą miętową co jest w netto ostatnio, kolor Frozen Berry i... jest superowa normalnie jeśli coś jeszcze będę brać w tym katalogu to wezmę jakiś inny kolor... bo ona w ogóle nie jest podobna do fotki katalogowej to raczej taki brązik... ale fajowa jest

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości