|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
pobudka wstawać i prosze tu cos pisac zebym dzisiaj w pracy nie zasnęła
![]() Juli przebila sie jedna 3 odczułam to na własnej skórze jej zawsze jak wychodzi ząbek jak juz sie przebija to mnie gryzie w ramie i dzisiaj rano tak samo ![]()
#4532 |
Wtajemniczenie
|
Dawidek i Juleczka zdróka dla Was
![]() biedny Dawidek jest ucho to bardzo boli nic dziwnego,że nie chcał jeść ![]() Mloda juz dostalas raz ciuchy z tych firm?czy to pierwszy raz?jak to wygląda na żywo? jeżeli tam jest ok w tej Pogorzelicy to piękna cena-30zł Bao pewnie,że nie powiem-a nie mówiłam-szkoda,że nie wyszło,chociaż próbowaliście-mam nadzieję,że teraz Wam się uda szybko własne mieszkanko zorganizowac i będzie cacy,tylko współczuję tych przeprowadzek.... ![]() Aniap cieszę,się,że wakacje się udały,poproszę od razu namiary ![]() w Bułgarii jeszcze nie byłam a kilka razy się wybieraliśmy a Rumunia piękny kraj |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
drcron ja mam ten basenik z intermarche, i taki właśnie nadający się do kąpania. Ja mam na plaże żeby mały cały szas w jeziorze nie siedział, a czasami przy kocu.
Bao mi we wszystkich bankach robili symulacje i sprawdzenie, tylko pewnie oni by woleli od razu wniosek szykować. Chca tez sprawdzić w BIKu czy wogle jest sens tobą głowę zawracać( czy nie jestes jako dłużnik, czy może masz już tyle rat że kolejna nie przejdzie)Ale wytłumacz że pójdziesz w konkurencji sprawdzić, bo po prostu szukasz najtańszego banku, a jak tak kombinują to widocznie najtańszym nie są ;D. Powiedz że wiesz dokładnie ile zarabiacie raze netto i możesz to podać, to nie powinno być problemu. A zaświadczenie jest ważne miesiąc, więc będziesz załatwiała jak znajdziesz mieszkanie, bo np jak ja załatwiałam zaświadczenia to było problemem, że Filia w innym mieście, do tego i ja i tz dodatkowe umowy zlecenia też w innych miastach. Od razu RMUa miałam wysyłane żebym nie musiała w razie co drugi raz, bo to wszystko przedłuża Eryk wczoraj do 21.15 w piaskownicy siedział, teraz juz od 30 min siedzi. Nawieźli nowy piasek, i dzieciaki przeszczęśliwe bo razem z gliną. No ja już mniej się z tego cieszę, bo więcej prania ![]() Erwin za to najbardziej lubi plac zabaw wysypany takimi małymi kamykami.Idzie na czworaka i sypie za siebie, może tak z godzine, następnym etapem jest rzucanie tych kamyków na chodnik, a ja stopą to zamiatam spowrotem.
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
AniaP - Witaj, Tęskniliśmy tu za Tobą/Wami
![]() Bao, Drcron - to ja czekam na te wiadomości o ukatrupieniu teścia ![]() Drcron - a tan Twój teściu to cwaniak. Niby proponuje pomoc ale w zamian chce ziemię. To jaka to ma być pomoc??
#4535 |
Zakorzenienie
|
Pop moim teściem nie ma co sobie zaprzątać głowy bo szkoda na to czasu nerwów ale najlepsze w tym wszystkim jest to że my nie potrzebujemy ani nie oczekujemy od niego żadnej pomocy gdybym potrzebowała to wolałabym pójśc do banku wziąć kredyt spłacac go systematycznie i mieć święty spokój
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- no i zgubiłam gdzieś Julki sandały ![]() ![]() ![]() nie wiecie moze gdzie ja je moglam połozyc ?
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my byliśmy tutaj ale tam jest pełno super nowych hoteli można wybierać i przebierać ![]() drcron he he lubie jak piszesz o tesciu choć bym wolała żeby był inny .. ale ten jad w Twoich postach bezcenny ![]() ![]() pop- ![]() ![]()
![]() |
#4537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i brawo dla tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
drcron widzialam jak kolo naszego bloku wedrowaly;-)
wez ty sobie na kartkach zapisuj wszystko, ja swojego czasu musialam tak robic bo inaczej bym zginela ale zdawalo egzamin;p
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Darusia biegnij za nimi bo to nasz ostatnie które sa dobre
![]() to zapisywanie na kartkach nic nie daje bo kartki tez gubię ![]() juz zrobiłam sobie w telefoni liste spraw ale ona tez nie zdaje egzaminu bo np. wczoraj ustawilam sobie na 17 przypomnienie zabrac namiot plażowy od mamy i co zaczęło pikac jak byłam na zakupach w Rosmanie ![]() ![]() ![]()
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice za 2 tyg lecą Zosi wyszły 2 ząbki nawet nie wiem kiedy ![]()
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
drcron mojej przyjaciolki babcia pije jakis specyfik na pamiec- zapytam jaki JAK NIE ZAPOMNE hahahahahah
![]()
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
u nas tez najpierw 4 wyszly a teraz 3 wychodza po przerwie okolo miesiąca
moja mama z Julka na 12 idzie do lekarza ciekawe co doktor powie na jednym poluiczku dostała jakieś dziwne uczulenie moja mama dzwoniła i mówiła kórcze Julka bedzie tak strasznie płakała u lekarza nie lubie jej tam prowadzac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
nie nie nie lecytyna, jakos sie to inaczej zwie takie z 1.5 litrowej butli;D na zaś juz
![]() pamietacie jak w ciazy z oliwka ciagle mialam jakies swedzenia drpania, srania...wrrrr ZACZYNA SIE jade dziisaj na wizyte nie za tydzien, bo wlasnie chyba jakies krostki mi wylazly i swedzi jak cholera...a za 2 tyg na polowkowe 3D ![]()
![]() |
#4544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
skoncozny 19 tydzien bedzie czyli zaczety 20 i akurat bede miec wiec stwierdzil ze traktujemy to nie jak zwykle usg tylko polowkowe
![]() powiem wam ze mnie tez tak czas leci ze szok, az mam czasami wyrzuty sumienia bo po prostu nie mam czasu tak myslec o tej ciazy i wyprawce i wszystkim, najwazniejsze czyli wozek wybrane juz jest , reszta to na szybko , pojedziemy na zakupy, brakuje czasu przy malej , a szkoda chociaz z drugiej strony jakby mialo mi sie tak dluuuuzyc to tez nie dobrze, a niedawno tydzien 5 byl a juz 17 jest ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
no nie gadaj ze twoja tez cos zlapalo przciez to jakas epidemia normalnie
![]() moj dzisiaj juz bez goraczki, ale jak przymierzylam mu ta pianke - ona taka obcisla- to chodzil jak pijany.....zjadl troche owocow....a teraz poszedl spac.... ja mam tyle tych specyfikow dla niego ze kurde co godzine musze mu cos podawac.... bo to kropelki to probiotyk, to spray do nosa to syrope to antybiotyk.....biedny moj... co do hurtowni to ja juz mam 2 paczki w domu.... ogolnie jest ok czasem zdarzy sie jakis niewypal.... ja nie mialam jedynie rozmiarowo z sukienka z bershki nie trafilam i musze opchnac.... teraz przyszly mi meskie tshirty dla mojego tezeta i kuzynki meza wyszly po 9, 12 i 17zl i ja jestem zadowolona i moj marydny tezet tez a on bardzo wybredny jesli chodzi o ciuchy czy buty... |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Wtajemniczenie
|
zobacz przy fotelu koło okna,tam koło tego czerwonego koca
![]() a tak na poważnie to pewnie zaraz same Ci w ręce wejdą i co z tym krasnalem-wędruje? Cytat:
![]() no bidulek maly ja niedawno tak Danielka karmiłam lekami ![]() Ania bardzo ładnie a ile kosztuje doba hotelowa? W Hiszpanii za 3-gwiazdkowy 60-70 euro z wyżywieniem- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Tylkooliwka poza sezonem czyli do 4 lipca 240 zł z all inclusive w sezonie ok 330 zł z tym że to cena za pokój z dwójką dzieci płatnych bo patrzyłam na przyszły rok .
ale już znalazłam 2 ka kosztuje ok 280 zł w pełnym sezonie . Ale hotel jest wypas , żarło cały czas ( 3 posiłki ) do tego snack bar gdzie są rzeczy z grilla , kanapki , lody , słodycze ![]() ![]() ręczniki na basenie , leżaki wsio w cenie jest . Hiszpanie lubię ale drogo tam strasznie chodzi mi o całą resztę knajpy , wejścia do aqua parków czy inne cuda . chciałabym kiedyś jeszcze na teneryfę polecieć czy inną kanaryjską ale narazie mogę pomarzyć .. bo ceny zaporowe za wycieczki , za parę lat może coś sobie sama zoorganizuję . W klubie dałam foty
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2011-07-07 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie krasnal wstrzymany ![]() ![]()
![]() |
#4550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teneryfa pikna, ale czarny piasek, co nie każdemu może się podobać. Cenowo żarcie, wyjścia itp podobnie do Majorki czy Ibizy. My byliśmy na Teneryfie w listopadzie, polecam! nie ma przepełnionych plaż, fajna temperatura, i hotele nieco tańsze ![]() ![]() wiecie co, moja siostra wczoraj musiała jechac na pogotowie ze swoją małą, a to wszystko przez zabawy z tatą, wygłupiali się i podczas tej zabawy małej się coś z rączką stało, wyskoczyła jej ze stawu czy coś, dziś jej nastawiali ![]() ![]() czekam jak mała wstanie i lecimy na zakupy ![]()
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No teneryfa ma ten ciemny piach , i nie raz niektórzy sa w szoku że nie ma takiej lazurowej wody jak w katalogu ![]() ![]() Ale wyspa jest bardzo ciekawa i bardzo mi się podobało . Na tych wszystkich majorkach i ibizach nie byłam i jakoś mnie tam nie ciągnie ![]() do chorwacji bym chciała ![]()
![]() |
#4552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sprawdzanie Ciebie/Was w Biku przez każdy Bank tylko do kalkulacji kredytu też jest niekorzystne- klient, który ma wiele wpisów (zapytań do BIK) krótkim okresie czasu jest w Bankach uważany za klienta podwyższonego ryzyka. Czyli traktowany tak, jaby szukał kredytu gdzie się da i pewnie coś kombinuje. Najlepiej wchodź do Banków, podawaj Wasze dochody netto, obciążenia kredytwe. Pytaj, ile max. dostaniesz, w jakiej walucie, po jakiej cenie, czy ubezpieczenia wszystkie musi brać. Poproś o wydruki. I tak w kilku innych Bankach, a potem sobie w domku na spokojnie porównajcie.
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teneryfa ciekawsza od ibizy i majorki. jest całkiem inna, bo w końcu inna część świata, piękne rzeczy można zobaczyć ![]() choć z ibizy i majorki mi bardziej przypadł ibiza, a szczególnie wyspa na którą popłynęliśmy, ja uwielbiam takie klimaty http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=wi na teneryfie jest kilka sztucznych plaż a piaskiem nawiezionym z Afryki, choć są piękne to nie to samo. ja jestem najszczęśliwsza jak jest biały piasek, błękitna woda i słońce!!!!! ![]() aż mi się w żołądku przewraca jak myślę o wakacjach ![]() ja ciepło na dworze, to mała mi już 2 godziny śpi ![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
no bardzo smieszne;
![]() ladnie to tak?? a tak serio to tej ibizy zazdroszcze, chcialam zawsze sie tam znalesc ![]() ![]() my dzisiaj jeszcze nie bylysmy na dworze ale wlasnie zaraz wychodzimy, mala idzie do dziadka a ja do lekarza jade.
![]() |
#4555 | ||
Zakorzenienie
|
ja to zawsze pod wózek wrzucam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dusiaka ja właśnie tak miałam że w jednym banku jak się pytałam telefonicznie to powiedzieli że nie moge bez peselu sprawdzić, i tak się uparli że podałąm, to potem jak już trafilam do swojego banku to musialam donosić zaświadczenie że w tym poprzednim to było tylko zapytanie o symulacje, i nic więcej, bo już im tym podpadałam. Osobiście miałam takich klientów co specjalnie małe kredyty gotówkowe i ratalne brali przed czasem spłacali żeby potem być w kilku bankach najlepszymi klientami ![]() Moje dziecko kochane śpi, drugi pojechał niedawno do dziadków na ogród, później i my dojedziemy. Najlepiej Erwi mi dzisiaj numer wywinął, bo on po domu biega z gołą pupą, w sumie co 30-1h muszę go na nocnik sadzać zeby nie mieć gdzies kałuży, i byli moi rodzice na mufinkach z wiśniami ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć ja na drugi rok chyba też bułgaria , bo bardzo fajne miejsce dla dzieciaków . a jak podosną i będą coś pamiętały z wakacji to może wtedy gdzie indziej . Ibiza mi się zawsze z taką imprezownią kojarzyła i z wyspą dla małolatów chcących się wyszumieć ale jak wiadomo wszędzie są takie miejscowości i takie sp0kojne też , tam gdzie byłam była gogant dyskoteka na ok 3tys osób a wieś zapadła http://www.holidaycheck.pl/atrakcje-...zid_14719.html
![]() |
#4557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Minka ja też zawze krzycze jak ktos go tak za łapki podnosi,czasmi tż go tak trzyma a on się wspina mu po ciele ![]() biedna malutka a zdjęcia piękne idę Ani obejrzeć ![]() Aniap to cena za pokój??to się maga opłaca ja tam podałam cenę za osobę na dobę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
PoP dla ciebie
![]()
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
my już po wizycie
![]() początki anginy nad morze możemy jechać tylko nie wolno nam do wody wchodzić Młoda jaki masz antybiotyk i przez ile ? my mamy augumentin < tylko ciekawe jak ja go tam dowioze ![]() ![]() dziewczyny kiedys pisalyście o priobiotykach jaki bedzie dobry nie drogi i taki co w lodowce nie trzeba go przechowywac ? jak uważacie jak wsadzę w woreczek z lodem ten antybiotyk i dam go do termoizolacyjnej torby to przetrzyma podróż tylko ciekawe czy tam będzie lodówka ?
#4560 |
Zakorzenienie
|
drcron w termos zwykły wsadzisz i będzie ok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.