Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 07:39   #4531
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

pobudka wstawać i prosze tu cos pisac zebym dzisiaj w pracy nie zasnęła

Juli przebila sie jedna 3 odczułam to na własnej skórze jej zawsze jak wychodzi ząbek jak juz sie przebija to mnie gryzie w ramie i dzisiaj rano tak samo

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 07:45   #4532
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Dawidek i Juleczka zdróka dla Was
biedny Dawidek jest ucho to bardzo boli nic dziwnego,że nie chcał jeść

Mloda juz dostalas raz ciuchy z tych firm?czy to pierwszy raz?jak to wygląda na żywo?

jeżeli tam jest ok w tej Pogorzelicy to piękna cena-30zł

Bao pewnie,że nie powiem-a nie mówiłam-szkoda,że nie wyszło,chociaż próbowaliście-mam nadzieję,że teraz Wam się uda szybko własne mieszkanko zorganizowac i będzie cacy,tylko współczuję tych przeprowadzek....

Aniap cieszę,się,że wakacje się udały,poproszę od razu namiary
w Bułgarii jeszcze nie byłam a kilka razy się wybieraliśmy
a Rumunia piękny kraj
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:10   #4533
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

drcron ja mam ten basenik z intermarche, i taki właśnie nadający się do kąpania. Ja mam na plaże żeby mały cały szas w jeziorze nie siedział, a czasami przy kocu.

Bao mi we wszystkich bankach robili symulacje i sprawdzenie, tylko pewnie oni by woleli od razu wniosek szykować. Chca tez sprawdzić w BIKu czy wogle jest sens tobą głowę zawracać( czy nie jestes jako dłużnik, czy może masz już tyle rat że kolejna nie przejdzie)Ale wytłumacz że pójdziesz w konkurencji sprawdzić, bo po prostu szukasz najtańszego banku, a jak tak kombinują to widocznie najtańszym nie są ;D. Powiedz że wiesz dokładnie ile zarabiacie raze netto i możesz to podać, to nie powinno być problemu. A zaświadczenie jest ważne miesiąc, więc będziesz załatwiała jak znajdziesz mieszkanie, bo np jak ja załatwiałam zaświadczenia to było problemem, że Filia w innym mieście, do tego i ja i tz dodatkowe umowy zlecenia też w innych miastach. Od razu RMUa miałam wysyłane żebym nie musiała w razie co drugi raz, bo to wszystko przedłuża

Eryk wczoraj do 21.15 w piaskownicy siedział, teraz juz od 30 min siedzi. Nawieźli nowy piasek, i dzieciaki przeszczęśliwe bo razem z gliną. No ja już mniej się z tego cieszę, bo więcej prania
Erwin za to najbardziej lubi plac zabaw wysypany takimi małymi kamykami.Idzie na czworaka i sypie za siebie, może tak z godzine, następnym etapem jest rzucanie tych kamyków na chodnik, a ja stopą to zamiatam spowrotem.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:18   #4534
P0P70
Zakorzenienie

AniaP - Witaj, Tęskniliśmy tu za Tobą/Wami

Bao, Drcron - to ja czekam na te wiadomości o ukatrupieniu teścia.

Drcron - a tan Twój teściu to cwaniak. Niby proponuje pomoc ale w zamian chce ziemię. To jaka to ma być pomoc??

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:38   #4535
drcron
Zakorzenienie

Pop moim teściem nie ma co sobie zaprzątać głowy bo szkoda na to czasu nerwów ale najlepsze w tym wszystkim jest to że my nie potrzebujemy ani nie oczekujemy od niego żadnej pomocy gdybym potrzebowała to wolałabym pójśc do banku wziąć kredyt spłacac go systematycznie i mieć święty spokój i tu go właśnie boli że my sobie radę dajemy że nie prosimy go o pomoc i że od nas nie uzyska zadnej pomocy bo jak my się wyprowadzimy z leśniczówki to on zostanie bez niczego bo leśniczówka państwowa jest to jego mieszkanie służbowe i nawet jak wejdzie ustawa ze będzie mozna ja wykupić to on jako jedyny tam zameldowany nie bedzie miał takiej możliwości z nasza 3 jeszcze była duza szansa ale sam nie dostanie nic nawet mieszkania zastepczego bo jest współwłaścicielem dużej nieruchomości i bedzie zmuszony mieszkać z moja szwagierką bo ja jedyne co moge zrobic to za jego emeryturę oddać go do domu starców ewentualnie coś doplacić jeśli zabraknie

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

no i zgubiłam gdzieś Julki sandały nie mam pojęcia co z nimi zrobialm ostatni raz widziałam je w niedziele i nie mam pojęcia co się z nimi stalo jutro wyjazd a moje dziecko nie ma sandalków

nie wiecie moze gdzie ja je moglam połozyc ?

Stary 2011-07-07, 08:38   #4536
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Dawidek i Juleczka zdróka dla Was
biedny Dawidek jest ucho to bardzo boli nic dziwnego,że nie chcał jeść

Mloda juz dostalas raz ciuchy z tych firm?czy to pierwszy raz?jak to wygląda na żywo?

jeżeli tam jest ok w tej Pogorzelicy to piękna cena-30zł

Bao pewnie,że nie powiem-a nie mówiłam-szkoda,że nie wyszło,chociaż próbowaliście-mam nadzieję,że teraz Wam się uda szybko własne mieszkanko zorganizowac i będzie cacy,tylko współczuję tych przeprowadzek....

Aniap cieszę,się,że wakacje się udały,poproszę od razu namiary
w Bułgarii jeszcze nie byłam a kilka razy się wybieraliśmy
a Rumunia piękny kraj
http://www.holidaycheck.pl/hotel-Wyc...FZYS3wodAG1HXw
my byliśmy tutaj ale tam jest pełno super nowych hoteli można wybierać i przebierać

drcron he he lubie jak piszesz o tesciu choć bym wolała żeby był inny .. ale ten jad w Twoich postach bezcenny

pop- ja tez za wami tęskniłam choc dwa tyg bez neta mi się przydało taki co roczny odwyk
Stary 2011-07-07, 08:39   #4537
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Pop moim teściem nie ma co sobie zaprzątać głowy bo szkoda na to czasu nerwów ale najlepsze w tym wszystkim jest to że my nie potrzebujemy ani nie oczekujemy od niego żadnej pomocy gdybym potrzebowała to wolałabym pójśc do banku wziąć kredyt spłacac go systematycznie i mieć święty spokój i tu go właśnie boli że my sobie radę dajemy że nie prosimy go o pomoc i że od nas nie uzyska zadnej pomocy bo jak my się wyprowadzimy z leśniczówki to on zostanie bez niczego bo leśniczówka państwowa jest to jego mieszkanie służbowe i nawet jak wejdzie ustawa ze będzie mozna ja wykupić to on jako jedyny tam zameldowany nie bedzie miał takiej możliwości z nasza 3 jeszcze była duza szansa ale sam nie dostanie nic nawet mieszkania zastepczego bo jest współwłaścicielem dużej nieruchomości i bedzie zmuszony mieszkać z moja szwagierką bo ja jedyne co moge zrobic to za jego emeryturę oddać go do domu starców ewentualnie coś doplacić jeśli zabraknie

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

no i zgubiłam gdzieś Julki sandały nie mam pojęcia co z nimi zrobialm ostatni raz widziałam je w niedziele i nie mam pojęcia co się z nimi stalo jutro wyjazd a moje dziecko nie ma sandalków

i bardzo mu tak dobrze,za te jego wszystkie złośliwości
i brawo dla tż

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 08:46   #4538
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

drcron widzialam jak kolo naszego bloku wedrowaly;-)

wez ty sobie na kartkach zapisuj wszystko, ja swojego czasu musialam tak robic bo inaczej bym zginela ale zdawalo egzamin;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:14   #4539
drcron
Zakorzenienie

Darusia biegnij za nimi bo to nasz ostatnie które sa dobre
to zapisywanie na kartkach nic nie daje bo kartki tez gubię
juz zrobiłam sobie w telefoni liste spraw ale ona tez nie zdaje egzaminu bo np. wczoraj ustawilam sobie na 17 przypomnienie zabrac namiot plażowy od mamy i co zaczęło pikac jak byłam na zakupach w Rosmanie zanim dojechalam do mamy to zapomniałam że mam zabrac ten namiot potem się wróciłam ale i tak zostawiła go u kolezanki

Stary 2011-07-07, 09:24   #4540
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Wakacje i po wakacjach .
Jednym słowem opisać można to tylko tak że było SUPER !!

Bułgaria to wymarzone miejsce na urlop z dziećmi , ciepłe morze , piękne widoki , dobre jedzonko , bardzo tanio ( życie tańsze niż u nas )
Hotel był przecudny - 4 wielkie baseny , dostęp do plaży ( plaża tylko dla tego hotelu ) animacje Polskie . Jak ktoś ma starsze dzieci od 4 lat do góry można je było na 5h dziennie sprzedać do klubu gdzie była Polska opiekunka . miały tam zajęcia plastyczne , językowe i mnustwo innych .
żarełko rewelacyjne , pyszne drinusie , plac zabaw dla dzieci w wodzie , więc Szymka miałam ogólnie z głowy .
Droga dość ciężka i długa , ale warto było zobaczyć rumunie he he .
Kierowcy wariaci wyprzedzający na trzeciego na zakrętach i tym podobne akcje to tam chleb powszedni , serpentyny jakich nigdzie nie widziałam bo trasa przez karpaty dość długa . cyrk na kołach bo inaczej się tego nie da opisać .. choć drogi jakościowo lepsze niż u nas . na autostradach można nawet furmankę zobaczyć , albo pieszego .. takie atrakcje tylko tam .
Dp tego można dodać że jest tanio ( hotele , knajpy itp )
chyba za rok też pojedziemy .
Potem wstawię jakieś fotaski bo narazie ogarniam dom.. i sterty prania .

Jak się ogarnę to poczytam bo narazie jakoś nie wiem w co łapy wsadzić
Jutro Szymek do przedszkola to będzie chwilka spokoju he he .
Do tego jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z dzieciakami na parę dni a ja mam bajzel na kołach w domu .

Młoda , drcron gdzie się wybieracie ?

Ana- jak się ogarnę to podliczę i wyślę .

Agnieszka - gdzie się podziewasz napisz mi nr konta .
Dzięki wielkie za prezencik
rzeczy dotarły choć w innej paczce bo tamta się rozwaliła i przepakowali ale wsio doszło w kompletne uuff.. i napisz mi ile za przesyłkę .
super że Wam się wakacje udały czekamy na fotki.
Moi rodzice za 2 tyg lecą

Zosi wyszły 2 ząbki nawet nie wiem kiedy czwórki wyszły a trójek nie ma dziwnie jakoś

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:29   #4541
Darusiaaaa
Zakorzenienie

drcron mojej przyjaciolki babcia pije jakis specyfik na pamiec- zapytam jaki JAK NIE ZAPOMNE hahahahahah
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 09:31   #4542
drcron
Zakorzenienie

u nas tez najpierw 4 wyszly a teraz 3 wychodza po przerwie okolo miesiąca

moja mama z Julka na 12 idzie do lekarza ciekawe co doktor powie na jednym poluiczku dostała jakieś dziwne uczulenie moja mama dzwoniła i mówiła kórcze Julka bedzie tak strasznie płakała u lekarza nie lubie jej tam prowadzac a teraz idzie w dodatku sama z babcia

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
drcron mojej przyjaciolki babcia pije jakis specyfik na pamiec- zapytam jaki JAK NIE ZAPOMNE hahahahahah
LECYTYNA myslisz ze nie pije juz 2 miesiące i nic nie pomaga poprostu mam za duzo na glowie potrzebuje odpoczynku

Stary 2011-07-07, 09:42   #4543
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie nie nie lecytyna, jakos sie to inaczej zwie takie z 1.5 litrowej butli;D na zaś juz hahahaha

pamietacie jak w ciazy z oliwka ciagle mialam jakies swedzenia drpania, srania...wrrrr ZACZYNA SIE
jade dziisaj na wizyte nie za tydzien, bo wlasnie chyba jakies krostki mi wylazly i swedzi jak cholera...a za 2 tyg na polowkowe 3D
A.Camus
Stary 2011-07-07, 10:11   #4544
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
nie nie nie lecytyna, jakos sie to inaczej zwie takie z 1.5 litrowej butli;D na zaś juz hahahaha

pamietacie jak w ciazy z oliwka ciagle mialam jakies swedzenia drpania, srania...wrrrr ZACZYNA SIE
jade dziisaj na wizyte nie za tydzien, bo wlasnie chyba jakies krostki mi wylazly i swedzi jak cholera...a za 2 tyg na polowkowe 3D
już połówkowe???? ja pierdziuuuuuuuu jak ten czas leci a moje 9 miesięcy tak mi się dłużyło
Stary 2011-07-07, 10:22   #4545
Darusiaaaa
Zakorzenienie

skoncozny 19 tydzien bedzie czyli zaczety 20 i akurat bede miec wiec stwierdzil ze traktujemy to nie jak zwykle usg tylko polowkowe

powiem wam ze mnie tez tak czas leci ze szok, az mam czasami wyrzuty sumienia bo po prostu nie mam czasu tak myslec o tej ciazy i wyprawce i wszystkim, najwazniejsze czyli wozek wybrane juz jest , reszta to na szybko , pojedziemy na zakupy, brakuje czasu przy malej , a szkoda chociaz z drugiej strony jakby mialo mi sie tak dluuuuzyc to tez nie dobrze, a niedawno tydzien 5 byl a juz 17 jest
A.Camus
Stary 2011-07-07, 10:32   #4546
mloda1989
Zakorzenienie

no nie gadaj ze twoja tez cos zlapalo przciez to jakas epidemia normalnie chyba nie chca nad morze jechac;/

moj dzisiaj juz bez goraczki, ale jak przymierzylam mu ta pianke - ona taka obcisla- to chodzil jak pijany.....zjadl troche owocow....a teraz poszedl spac.... ja mam tyle tych specyfikow dla niego ze kurde co godzine musze mu cos podawac.... bo to kropelki to probiotyk, to spray do nosa to syrope to antybiotyk.....biedny moj...

co do hurtowni to ja juz mam 2 paczki w domu.... ogolnie jest ok czasem zdarzy sie jakis niewypal.... ja nie mialam jedynie rozmiarowo z sukienka z bershki nie trafilam i musze opchnac.... teraz przyszly mi meskie tshirty dla mojego tezeta i kuzynki meza wyszly po 9, 12 i 17zl i ja jestem zadowolona i moj marydny tezet tez a on bardzo wybredny jesli chodzi o ciuchy czy buty...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 10:40   #4547
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
zobacz przy fotelu koło okna,tam koło tego czerwonego koca
a tak na poważnie to pewnie zaraz same Ci w ręce wejdą
i co z tym krasnalem-wędruje?

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
co do hurtowni to ja juz mam 2 paczki w domu.... ogolnie jest ok czasem zdarzy sie jakis niewypal.... ja nie mialam jedynie rozmiarowo z sukienka z bershki nie trafilam i musze opchnac.... teraz przyszly mi meskie tshirty dla mojego tezeta i kuzynki meza wyszly po 9, 12 i 17zl i ja jestem zadowolona i moj marydny tezet tez a on bardzo wybredny jesli chodzi o ciuchy czy buty...
to fajnie musze się tam przyglądnąć bo ceny są na prawdę boskie
no bidulek maly ja niedawno tak Danielka karmiłam lekami

Ania bardzo ładnie a ile kosztuje doba hotelowa?
W Hiszpanii za 3-gwiazdkowy 60-70 euro z wyżywieniem-
Stary 2011-07-07, 10:56   #4548
ania p
Zakorzenienie

Tylkooliwka poza sezonem czyli do 4 lipca 240 zł z all inclusive w sezonie ok 330 zł z tym że to cena za pokój z dwójką dzieci płatnych bo patrzyłam na przyszły rok .
ale już znalazłam 2 ka kosztuje ok 280 zł w pełnym sezonie .
Ale hotel jest wypas , żarło cały czas ( 3 posiłki ) do tego snack bar gdzie są rzeczy z grilla , kanapki , lody , słodycze no i alkohole pyszne .
ręczniki na basenie , leżaki wsio w cenie jest .

Hiszpanie lubię ale drogo tam strasznie chodzi mi o całą resztę knajpy , wejścia do aqua parków czy inne cuda . chciałabym kiedyś jeszcze na teneryfę polecieć czy inną kanaryjską ale narazie mogę pomarzyć .. bo ceny zaporowe za wycieczki , za parę lat może coś sobie sama zoorganizuję .
W klubie dałam foty

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-07-07 o 10:57
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 10:56   #4549
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
zobacz przy fotelu koło okna,tam koło tego czerwonego koca
a tak na poważnie to pewnie zaraz same Ci w ręce wejdą
i co z tym krasnalem-wędruje?

to fajnie musze się tam przyglądnąć bo ceny są na prawdę boskie
no bidulek maly ja niedawno tak Danielka karmiłam lekami

Ania bardzo ładnie a ile kosztuje doba hotelowa?
W Hiszpanii za 3-gwiazdkowy 60-70 euro z wyżywieniem-
skąd wiesz że tam leży u mnie czerwony koc ? przyznaj się to ty chodzisz w nocy po naszym mieszkaniu

u mnie krasnal wstrzymany sprawdzaja czy ja jako podpracownik tej firmy moge brac udzial w takich akcjach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 11:15   #4550
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylkooliwka poza sezonem czyli do 4 lipca 240 zł z all inclusive w sezonie ok 330 zł z tym że to cena za pokój z dwójką dzieci płatnych bo patrzyłam na przyszły rok .
ale już znalazłam 2 ka kosztuje ok 280 zł w pełnym sezonie .
Ale hotel jest wypas , żarło cały czas ( 3 posiłki ) do tego snack bar gdzie są rzeczy z grilla , kanapki , lody , słodycze no i alkohole pyszne .
ręczniki na basenie , leżaki wsio w cenie jest .

Hiszpanie lubię ale drogo tam strasznie chodzi mi o całą resztę knajpy , wejścia do aqua parków czy inne cuda . chciałabym kiedyś jeszcze na teneryfę polecieć czy inną kanaryjską ale narazie mogę pomarzyć .. bo ceny zaporowe za wycieczki , za parę lat może coś sobie sama zoorganizuję .
W klubie dałam foty
fory superaśne, aż mi się zachciało gdzieś jechać!! niech już będzie listopad!!!!!!!!!!!!
Teneryfa pikna, ale czarny piasek, co nie każdemu może się podobać. Cenowo żarcie, wyjścia itp podobnie do Majorki czy Ibizy. My byliśmy na Teneryfie w listopadzie, polecam! nie ma przepełnionych plaż, fajna temperatura, i hotele nieco tańsze tylko angoli i irlandczyków dużo, więc pod tym względem nie czuliśmy się jak na wakacjach

wiecie co, moja siostra wczoraj musiała jechac na pogotowie ze swoją małą, a to wszystko przez zabawy z tatą, wygłupiali się i podczas tej zabawy małej się coś z rączką stało, wyskoczyła jej ze stawu czy coś, dziś jej nastawiali siostra mówi, że płacz straszny i teraz mała przez 2 dni musi mieć rączkę do tułowia przywiązaną. A przez 2 tygodnie to nie moga jej nawet za rączkę prowadzać. Jak nią rusza to płacze, lekarz mówił, że często się tak u dzieci robi, bo ścięgna jeszcze są słabe i łatwo o taką kontuzję, także uważajcie, jak podnosicie dzieciaczki za rączki

czekam jak mała wstanie i lecimy na zakupy
Stary 2011-07-07, 11:27   #4551
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
fory superaśne, aż mi się zachciało gdzieś jechać!! niech już będzie listopad!!!!!!!!!!!!
Teneryfa pikna, ale czarny piasek, co nie każdemu może się podobać. Cenowo żarcie, wyjścia itp podobnie do Majorki czy Ibizy. My byliśmy na Teneryfie w listopadzie, polecam! nie ma przepełnionych plaż, fajna temperatura, i hotele nieco tańsze tylko angoli i irlandczyków dużo, więc pod tym względem nie czuliśmy się jak na wakacjach

wiecie co, moja siostra wczoraj musiała jechac na pogotowie ze swoją małą, a to wszystko przez zabawy z tatą, wygłupiali się i podczas tej zabawy małej się coś z rączką stało, wyskoczyła jej ze stawu czy coś, dziś jej nastawiali siostra mówi, że płacz straszny i teraz mała przez 2 dni musi mieć rączkę do tułowia przywiązaną. A przez 2 tygodnie to nie moga jej nawet za rączkę prowadzać. Jak nią rusza to płacze, lekarz mówił, że często się tak u dzieci robi, bo ścięgna jeszcze są słabe i łatwo o taką kontuzję, także uważajcie, jak podnosicie dzieciaczki za rączki

czekam jak mała wstanie i lecimy na zakupy
Ja Ole czasem tak podnoszę szczególnie w wodzie bo ona lubi jak się ja tak buja na rączkach i nogami wali w wodę ..
No teneryfa ma ten ciemny piach , i nie raz niektórzy sa w szoku że nie ma takiej lazurowej wody jak w katalogu
Ale wyspa jest bardzo ciekawa i bardzo mi się podobało .
Na tych wszystkich majorkach i ibizach nie byłam i jakoś mnie tam nie ciągnie
do chorwacji bym chciała
Stary 2011-07-07, 11:30   #4552
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
to czemu wołają de mnie tych zaświadczeń mówią, że bez tego nie są w stanie mi wyliczyć dokładnej kwoty kredytu ani rat
Bao- bo chcą, żebys juz złożyła wniosek. Tak jak pisała Pl_madzia - powiedz, że się dopiero rozglądasz i porównujesz warunki kredytów. A zaświadczenie nie ma sensu dawać bo jest ważne tylko 30 dni, poza tym wiele banków życzy je sobie na swoich drukach, więc musiałabyś w kadrach prosić np. o 5 zaświadczeń...
Sprawdzanie Ciebie/Was w Biku przez każdy Bank tylko do kalkulacji kredytu też jest niekorzystne- klient, który ma wiele wpisów (zapytań do BIK) krótkim okresie czasu jest w Bankach uważany za klienta podwyższonego ryzyka. Czyli traktowany tak, jaby szukał kredytu gdzie się da i pewnie coś kombinuje.

Najlepiej wchodź do Banków, podawaj Wasze dochody netto, obciążenia kredytwe. Pytaj, ile max. dostaniesz, w jakiej walucie, po jakiej cenie, czy ubezpieczenia wszystkie musi brać. Poproś o wydruki. I tak w kilku innych Bankach, a potem sobie w domku na spokojnie porównajcie.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:44   #4553
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja Ole czasem tak podnoszę szczególnie w wodzie bo ona lubi jak się ja tak buja na rączkach i nogami wali w wodę ..
No teneryfa ma ten ciemny piach , i nie raz niektórzy sa w szoku że nie ma takiej lazurowej wody jak w katalogu
Ale wyspa jest bardzo ciekawa i bardzo mi się podobało .
Na tych wszystkich majorkach i ibizach nie byłam i jakoś mnie tam nie ciągnie
do chorwacji bym chciała
ja tez tak czasem małą biorę, ale teraz chyba będę się bała

teneryfa ciekawsza od ibizy i majorki. jest całkiem inna, bo w końcu inna część świata, piękne rzeczy można zobaczyć
choć z ibizy i majorki mi bardziej przypadł ibiza, a szczególnie wyspa na którą popłynęliśmy, ja uwielbiam takie klimaty
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=wi

na teneryfie jest kilka sztucznych plaż a piaskiem nawiezionym z Afryki, choć są piękne to nie to samo.
ja jestem najszczęśliwsza jak jest biały piasek, błękitna woda i słońce!!!!!
aż mi się w żołądku przewraca jak myślę o wakacjach

ja ciepło na dworze, to mała mi już 2 godziny śpi
Stary 2011-07-07, 11:51   #4554
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no bardzo smieszne; teneryfy ibizy a ja kurka wodna nawet do rzeki nie wleze bo syf hehehehehe
ladnie to tak??
a tak serio to tej ibizy zazdroszcze, chcialam zawsze sie tam znalesc moze kiedys w koncu sie uda jak dzieciory podrosna i zostana z dziadkami a my z tz sami wyskoczymy

my dzisiaj jeszcze nie bylysmy na dworze ale wlasnie zaraz wychodzimy, mala idzie do dziadka a ja do lekarza jade.
A.Camus
Stary 2011-07-07, 12:09   #4555
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
ja to zawsze pod wózek wrzucamMoje dziecko najczęściej wszystkie buty co znadzie na swojej drodze to do wanny wrzuca
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosi wyszły 2 ząbki nawet nie wiem kiedy czwórki wyszły a trójek nie ma dziwnie jakoś
za nowe ząbki. No i fakt dziwacznie wyglądają czwórki bez trójek jakby coś z jedzenia się do dziąsła przyczepiło
Cytat:
LECYTYNA myslisz ze nie pije juz 2 miesiące i nic nie pomaga poprostu mam za duzo na glowie potrzebuje odpoczynku
Mój szef co chwila dzwonił do technicznych z oddziału żeby mu hasło na nowo ustawili bo zapomniał, to tak go zapamiętali że w ramach zartu ustawiali mu właśnie na LECYTYNA, a następnym razem Ajchajmer Potem się wstydził powiedzieć jakie ma hasło, jak coś na odległość miałam z jego konta zrobić

dusiaka ja właśnie tak miałam że w jednym banku jak się pytałam telefonicznie to powiedzieli że nie moge bez peselu sprawdzić, i tak się uparli że podałąm, to potem jak już trafilam do swojego banku to musialam donosić zaświadczenie że w tym poprzednim to było tylko zapytanie o symulacje, i nic więcej, bo już im tym podpadałam. Osobiście miałam takich klientów co specjalnie małe kredyty gotówkowe i ratalne brali przed czasem spłacali żeby potem być w kilku bankach najlepszymi klientami

Moje dziecko kochane śpi, drugi pojechał niedawno do dziadków na ogród, później i my dojedziemy.
Najlepiej Erwi mi dzisiaj numer wywinął, bo on po domu biega z gołą pupą, w sumie co 30-1h muszę go na nocnik sadzać zeby nie mieć gdzies kałuży, i byli moi rodzice na mufinkach z wiśniami a to moje słoneczko podeszło do babci która przy nocniku siedziała ukucnął i zrobij jej przy stopie kubsztylana dywan shagyAle moi rodzice niewzruszeni konsumowali dalej jak ja sprzątałam

Stary 2011-07-07, 12:10   #4556
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja tez tak czasem małą biorę, ale teraz chyba będę się bała

teneryfa ciekawsza od ibizy i majorki. jest całkiem inna, bo w końcu inna część świata, piękne rzeczy można zobaczyć
choć z ibizy i majorki mi bardziej przypadł ibiza, a szczególnie wyspa na którą popłynęliśmy, ja uwielbiam takie klimaty
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=wi

na teneryfie jest kilka sztucznych plaż a piaskiem nawiezionym z Afryki, choć są piękne to nie to samo.
ja jestem najszczęśliwsza jak jest biały piasek, błękitna woda i słońce!!!!!
aż mi się w żołądku przewraca jak myślę o wakacjach

ja ciepło na dworze, to mała mi już 2 godziny śpi
Fotasy jak z bajki pięknie tam
Choć ja na drugi rok chyba też bułgaria , bo bardzo fajne miejsce dla dzieciaków . a jak podosną i będą coś pamiętały z wakacji to może wtedy gdzie indziej .
Ibiza mi się zawsze z taką imprezownią kojarzyła i z wyspą dla małolatów chcących się wyszumieć ale jak wiadomo wszędzie są takie miejscowości i takie sp0kojne też , tam gdzie byłam była gogant dyskoteka na ok 3tys osób a wieś zapadła
http://www.holidaycheck.pl/atrakcje-...zid_14719.html
Stary 2011-07-07, 12:21   #4557
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
skąd wiesz że tam leży u mnie czerwony koc ? przyznaj się to ty chodzisz w nocy po naszym mieszkaniu

u mnie krasnal wstrzymany sprawdzaja czy ja jako podpracownik tej firmy moge brac udzial w takich akcjach
bo to ja dla Daniela zabrałam

Minka ja też zawze krzycze jak ktos go tak za łapki podnosi,czasmi tż go tak trzyma a on się wspina mu po ciele
biedna malutka
a zdjęcia piękne

idę Ani obejrzeć

Aniap to cena za pokój??to się maga opłaca ja tam podałam cenę za osobę na dobę
Stary 2011-07-07, 12:41   #4558
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

PoP dla ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czrno-białe oczysska.jpg (34,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Michasiek.jpg (83,6 KB, 32 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:43   #4559
drcron
Zakorzenienie

my już po wizycie Jula ma śródmiąszowe zapalenie przygardzia czy jakoś tak na prosty język
początki anginy nad morze możemy jechać tylko nie wolno nam do wody wchodzić

Młoda jaki masz antybiotyk i przez ile ?
my mamy augumentin < tylko ciekawe jak ja go tam dowioze bo on w lodowce musi byc > przez 7 dni syropek przeciwgrzybiczy i probiotyk
dziewczyny kiedys pisalyście o priobiotykach jaki bedzie dobry nie drogi i taki co w lodowce nie trzeba go przechowywac ?

jak uważacie jak wsadzę w woreczek z lodem ten antybiotyk i dam go do termoizolacyjnej torby to przetrzyma podróż tylko ciekawe czy tam będzie lodówka ?

Stary 2011-07-07, 12:46   #4560
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

drcron w termos zwykły wsadzisz i będzie ok tylko najpierw go w lodówce potrzymaj żeby w środku był zimny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości