|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||
BAN stały
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V
Cytat:
![]() Z kolei 70E zapięty na najluźniejszą był za ciasny, więc obwód muszę mieć 75. Cytat:
Dzięki za odpowiedzi ![]() Chyba znalazłam swój rozmiar effuniakowy, teraz kolejnym wyzwaniem będzie znalezienie brytyjskiego, więc będę tu pewnie jeszcze zaglądać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4532 | |
Inkwizytor
|
Cytat:
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przepraszam, jeśli nie na temat, ale może któraś wie, gdzie w Poznaniu jest duży wybór staników Panache?
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avocado, ul. Wrocławska 25A Lawendowe Wzgórza, ul. Naramowicka 47/119 OnlyHer, ul. Kraszewskiego 14 Yoshi, ul. Wysoka 12, róg Św. Marcin ? ![]() (Adresy ze stanikowej mapy jak coś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jest taki sklep w Koziegłowach bodajże, ale nie wiem czy mają Panache i parę sklepów z innymi firmami. Ale nie wiem jak duży mają wybór, ogólnie z tego co widziałam, to w polskich sklepach raczej nie ma pełnego wyboru całej kolekcji, przynajmniej z Panache nigdy nie widziałam.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z OnlyHer to mogą sprowadzić coś z innego salonu. Ten w Koziegłowach to ma same polskie marki z tego co pamiętam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Inkwizytor
|
Znacie może jakiś dobry sklep w Rybniku/Gliwicach lub okolicach?
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa Edytowane przez verda Czas edycji: 2013-06-12 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z OnlyHer właśnie jest ta zaleta że maja kilka sklepów w różncyh miastach i sklep internetowy, więc mają więcej towaru, niż w jednym sklepie. Chyba mają Cleo, bo czesto na wystawie jest. W Koziegłowach tak, chyba polskie marki tylko, za to dobry brafitting i przyjazne ceny, z tego co się orientuję, no i jeśli ktoś mieszka w tych okolicach to warto wpaść.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() Potrzebuję pomocy w doborze odpowiedniego rozmiaru biustonosza: moje wymiary w biuście: 91 cm pod biustem: 73 cm (ciasno mierzone) 76 cm (luźno mierzone) mam 22 lata, nie byłam w ciąży, nie karmiłam piersią, a chciałabym kupić sobie porządny biustonosz ![]() Używałam obu kalkulatorów i z kalkulatora Mariski wyszły mi takie rozmiary: Rozmiar brytyjski: 32D (70D) a z tej mini wersji kalkulatora: UK: 30F (65F) EU: 65G Obecnie mieszkam we Wrocławiu, planuję dziś lub jutro wybrać się do sklepu na Ruskiej. Pomożecie? Na który rozmiar z kalkulatora mam patrzeć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
Przyczajenie
|
Fajnie ze jesteście
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Przyczajenie
|
Podpisuje sie pod prośbę użytkownika "martakwiat". I mogę dodac ze jestem z Gdańska wiec moze znacie jakies fajne sklepiki w 3-mieście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 |
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41315895]Witam
![]() Potrzebuję pomocy w doborze odpowiedniego rozmiaru biustonosza: moje wymiary w biuście: 91 cm pod biustem: 73 cm (ciasno mierzone) 76 cm (luźno mierzone) mam 22 lata, nie byłam w ciąży, nie karmiłam piersią, a chciałabym kupić sobie porządny biustonosz ![]() Używałam obu kalkulatorów i z kalkulatora Mariski wyszły mi takie rozmiary: Rozmiar brytyjski: 32D (70D) a z tej mini wersji kalkulatora: UK: 30F (65F) EU: 65G Obecnie mieszkam we Wrocławiu, planuję dziś lub jutro wybrać się do sklepu na Ruskiej. Pomożecie? Na który rozmiar z kalkulatora mam patrzeć? ![]() Ruską odradzam, ile razy byłam miałam wrażenie, że jestem zbędna i przeszkadzam. Jak będziesz w tamtej okolicy to przejdź się do OnlyHer na Jagiełły 3/8, troszkę dalej a dużo wyższy poziom obsługi. Ewentualnie do mnie ale po weekendzie ![]() Co do rozmiaru, to trochę zaniżona wg mnie jest miseczka - albo 32DD/70E przy ciasnych 70 albo 30FF/65H ale to i tak wstępnie, bo musiałabyś znaleźć krój dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do internetowych sklepów... właśnie z tego powodu wolę kupować stacjonarnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odp.
![]() ![]()
![]() |
#4549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41317744]ślicznie dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() Dokładnie, wyślę Ci adres na prv. Akurat wtedy będą nowe Effuniaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
No ja właśnie miałam przykrą przygodę z Lawendowymi... Musiałam się specjalnie wybrać na wycieczkę autobusem, znaleźć ten sklepik (jest od wewnętrznej strony bloków) i spotkałam się z tak nieprzyjemną obsługą oraz odstraszającymi cenami i wyborem, że stwierdziłam, że absolutnie nie było warto i więcej tam nie zamierzam pielgrzymować.
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny , trochę podczytuję wątek ale ani razu sie nie odzywałam.
Czytałam trochę ostatnio o tych stanikach i ich doborze i stwierdziłam że mam już serdecznie dość , bo przez całe życie chyba nie miałam dobrze dobranego biustonosza, i przez całe życie płakałam ze ja nie mam piersi ![]() ![]() ![]() I dziś wreszcie się wybrałam do brafiterki, jestem w ogromnym szoku jaki mam rozmiar okazało się że wyszłam z biustonoszem o miseczce D, a prze ostatnie kilka lat nosiłam B i nawet byłam przekonana że jest lekko przyduże bo miseczki odstawały , do tej pory patrzę na siebie i nie mogę uwierzyć ![]() Uważam że naprawdę warto kupić i nosić ![]() ![]() Jedyne co mogę powiedzieć o miejscu w którym byłam złego to , to że ceny dość duże i sporo zapłaciłam (jak na moją kieszeń), ale chyba warto bo jak teraz znam już swój rozmiar to mogę kolejne biustonosze kupować w tańszych sklepach a teraz najważniejszy był dla mnie dobór, ale sie cieszę ![]()
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() mam pytanko.. wiecie może kiedy zaczynają sie stanikowe wyprzedaże? Chciałabym sobie w końcu kupić porzadny stanik a jak wiadomo kasy troche trzeba na to przeznaczyć i tak sobie pomyślałam,ze moze tak jak w sklepach odzieżowych tak i w małych sklepikach typowo brafiterskich teraz pojawią sie obniżki. Wiecie cos na ten temat? ![]() Aaa i jeszcze jakbyscie mogły mi doradzić jaki mam wybrać rodzaj stanika jeśli mam mały biust. Chciałabym,zeby biust był ładnie zabrany, ale nie spłaszczony
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41315895]Obecnie mieszkam we Wrocławiu, planuję dziś lub jutro wybrać się do sklepu na Ruskiej. [/QUOTE]
Idź do Onlyher, za jednym razem możesz też pójść do nowego sklepu na grabiszyńskiej tramwajem 24(lub 14) to jest 4-5 przystanków (wysiadasz na placu legionów i grabiszyńską idziesz lewą stroną to znajdziesz) ale tu nie mam pewności co do obsługi. Oprócz tego na Drukarką. Ruską odpuść lub zostaw na sam koniec jak nic nie wybierzesz. Mamy jeszcze sklep firmowy Dalia w magnolii, w renomie na parterze proponowano mi jakieś 65 ale nie dam sobie ręki uciąć ![]() Skoro zapinasz na ostatnią haftkę to obwód jest za luźny. Jak się rozciągnie materiał za 3 mce to jak go zapniesz? Skoro 70 był ciasnt to kup sobie przedłużkę kosztuje max 10zł. Z czasem nie będzie ci ona potrzebna. Edytowane przez Glodomorek Czas edycji: 2013-06-14 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 | ||||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Poza sezonem jakie ceny? Nie interesuję się modą, nie jestem trendy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A byłaś w Luboniu? W Factory jest chyba jakiś sklep...a w hurtowni Ava? ![]() Kurcze, sporo tu Poznanianek, nie wiedziałam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4558 | |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
a mam takie pytanko: ile byłybyście w stanie najwięcej zapłacić za biustonosz? lub ile najwięcej zapłaciłyście?
mnie kuszą te z ESOTIQ, w necie kosztuja d0 50zł a w sklepie 75 zł w zaokrągleniu...;/ i tak za miesiąc sobie kupie pierwszy, dobrze dobrany stanik ![]()
![]() |
![]() |
#4560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.