Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 2011 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-04, 22:44   #4531
Zytus
Rozeznanie

Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
To ukochany miś starszego synka jako model wystąpił
Zytus a jak tam nastrój? Może jakieś skurczyki ????

Martulka000 Adrianek przesłodki, prześliczny
Juz panikuje, zamiast sie cieszyc ze wyjde juz z synalkiem to normalnie sie boje szpitala jak nie wiem co!!
A niestety skurczy brak i w ogole czegokolwiek co by wskazywalo na poród.

Dobra ja uciekam, paa

Edytowane przez Zytus
Czas edycji: 2011-06-04 o 22:55
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 23:03   #4532
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
martynka, my zjedlismy kurczaka z rozna ( tesciowa przyprawiala i robila, bo kupnych sie boje) z mlodymi kartofelkami i kalafiorem. a na deserek jakis krem (nie wiem do konca jaki) z pokrojoną galaretką i truskawkami, pychotka
Umarłam, obrażam się i więcej nie czytam przechowalni!
Jak mogłaś?
Ja tu na bułkach z szynką jadę i gotowanym kurczaku... Ech...

wieka Pisz PW do The_Sani

Ja też mogę wpaść na gaszenie świateł, żeby było raźniej
I tak tu codziennie zaglądam, tylko nie zawsze mam czas napisać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 23:09   #4533
Agnieszka.M
Rozeznanie

Zytus nic się nie bój Trzymam żeby się wreszcie zaczęło. Tobie dużo siły życzę i przesyłam moc pozytywnej energii

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 08:10   #4534
andziot
Zakorzenienie

Martulka000 Adrianek słodziaszny

Kiara76 fajnie że córa tak dobrze reaguje na siostrzyczkę, moja Zosia też niby się cieszy, przytula i głaszcze, ale ciężko jest udowodnić że "dzidzi" nie faworyzujemy skoro wisi na piersi łącznie po parę godzin dziennie, a my przytulamy ją przy tym .... a córy muszą zająć się sobą .... choć ja staram się jakoś z Zosią bawić jak karmię Gabulka, bo czytam książeczkę, rozmawiam, kulam ciastolinę itp ale powoli zaczyna widzieć że jest jeszcze ktoś obok i już nie tylko na nią zwrócona jest nasza uwaga ... szczególnie teraz u "baby" jak wszyscy przychodzą podziwiać Gabunię
choć Zosia na razie i tak dobrze to znosi ....

mamaoptymistka super pościel, zazdroszczę talentu !!!

SiLLee jednak Oleńka

Cześć dziewczyny i dzidziuszki leniuszki
kolejny dzień u babć !!!
wczoraj był tort dla Zosi, ale bała się zdmuchnąć świeczek
Gabrynia znów wieczorem nie mogła zasnąć i wielbiła mojego cyca
grill był - ale ja tylko powąchałam
Zosia teraz już szaleje z dziadkami w ogrodzie ..
a ja korzystam z chwili spokoju

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 08:19   #4535
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry

U nas nocka spokojna
Bartulek się ożywił i już dokucza mamusi Jak dobrze że go nic nie boli od razu inne dziecko
I wiecie co teraz odbija mu się za każdym razem po jedzeniu, a wcześniej tak nie było, no i prutki puszcza a wcześniej mało, to już Wiktor non stop pruka a Bartuś nie, ale dostaje Infakol i jest inaczej No i jak odbije to nie ulewa aż tak bardzo, jedynie delikatnie mu coś poleci.
I oby tak dalej było i żeby go już nic nie bolało.

z samego rana upał

Dziś starszy synal chciał w nocy spać ze mną, powiedziałamu mu że się nie wyspi, ale się uparł, więc że jest weekend to mu pozwoliłam i wiecie co nad ranem nie wytrzymał i uciekł do siebie Bo dziś pobudka była o 1 i o 4.30 a synal wczoraj przez to że mi się wieczorem usnęło poszedł spać po 23 :P Teraz jeszcze śpi, hehe odsypia
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 09:35   #4536
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry!

Obudzilismy sie z moim skarbem o 7:30 maly juz nakarmiony i przewiniety siedzi sobie w bujaczku i patrzy co mama robi, a mama zjadla platki na mleku i buszuje po forach
Btylismy wczoraj u znajomych i dostalam krem Perfecta Mama na piersi. Polecam. Super lagodzi bol obolalych piersi po karmieniu
Chyba musimy kupic wieksze pampersy, bo maly caly czas sie obsikuje i zaczyna mi bodziakow i pajacow brakowac, bo co chwila go przebieram

Lolcia ja mam caly czas zacisniete

martynka89 oj duzo zeszlo. Paczka napewno, bo mocno krawawilam i czesto zmienialam. Do dzisaj ich uzywam!

No i koniec tego dobrego, bo Maly Glod zaczyna marudzic
Stary 2011-06-05, 10:08   #4537
matallewar
Zakorzenienie

A my kończymy dziś miesiąc

Edzik próbuje spać, ale co chwilę się budzi

A jak tam nastroje mamusiek nierozpakowanych?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 10:12   #4538
mamaoptymistka
Zadomowienie

Dzień dobry
Mężul wrócił z egzaminów, no więc teraz ma urlop do końca m-ca - mogę rodzić.
Musiałam o 2:30 w nocy wstać bo dziecku w brzuszku chciało się jeść
Zapowiada się mega upał a ja mam mega ochotę na lody gałkowe więc dziś zabieramy się na wyżerkę po południu.
Stary 2011-06-05, 11:22   #4539
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

wpadłam zobaczyc ile mamusiek jeszcze czeka na swoje skarby i juz tylko 10!! niedługo wszystkie bedziecie tulić swoje skarby
ja własniw mojego tulę bo to taka mała przylepka ale spi
nie wiem czy nie ma jakiejs nietolerancji laktozy, bo wczoraj nie jadłam nic z przetworów mlecznych (oprócz margaryny) i noc była spokojna. chyba za szybko zeby to ocenić. ale bede testowac co mu szkodzi.
choc łatwe to nie jest i tak nie jem nic szkodzącego.
choc wczoraj myslalam ze zabije tż jak mi powiedział ze mały ma wzdęcia PRZEZE MNIE bo zjadlam makaron w zupie!

a ja wam nie powiedziałam najlepszego:P jak były u mnie w szpitalu po porodzie siostry tż a ja mialam załamke bo mleka w cyckach brak to siostra tż stwierdziła "ooo to juz du.pa na pewno nie bedziesz miala mleka"
co za ci***ka...
potem oczywiscie milion razy słysząłm od nich opinie ze mam za chudy pokarm, potem że za tłusty i dlatego mały ma wzdęcia a potem ze musze go dopajać bo mu sie pic chce.
a na cycu przeciez nie trzevba i nie ma czegos takiego jak chudy pokarm!
nauczyłam sie ignorować te głupie gadki

mały spi odłozyłam go do łozeczka, tz spi bo był na imprezie cała noc, ale niedługo i tak go obudze niech pocierpi:P
chyba tez pójde spac bo jakas słaba jestem mimo ze noc ładna.
albo paznokcie pomaluje
Stary 2011-06-05, 11:37   #4540
martynka89
Zakorzenienie

eweska twoj straszy syn widze bardzo pomocny i dzieciaczkow pilnuje jak spac idziesz. Mam nadzieje, ze moj TZ chociaz po czesci bedzie tak pomocny jak twoj syn

Paulizia to mnie nastraszylas z tymi pampersami. Mam trzy paczki jedynek, jak beda przeciekac to chyba sie wsciekne bo musze te trzy paki zuzyc. Ale wklady one zeczywiscie maja cieniutkie wiec jak dzidzia troche wiecej sika to pewnie ciekna.

Edzik juz duzy chlopak. Wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia pierwszego miesiaca
Edziku i daj mamie troszke odpoczac w koncu.

Grazin ja bym powiedziala tym paniom, zeby swoje cenne rady wsadzily sobie tam gdzie slonce nie dochodzi bo nie dosc, ze bzdury gadaja to jeszcze co chwile same sobie zaprzeczaja.
Z jednym dobrze, ze nie mam tu w poblizu zadnych "doradcow od spraw dzieci" bo bym chyba nerwicy dostala. Chociaz jest taka jedna co pewnie bedzie chciala wcisnac swoje piec groszy ale zapewniam, ze jak sie tylko odezwie z jakas madra rada to szybciej wyjdzie z mojego mieszkania niz do niego wejdzie.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 12:02   #4541
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
eweska twoj straszy syn widze bardzo pomocny i dzieciaczkow pilnuje jak spac idziesz. Mam nadzieje, ze moj TZ chociaz po czesci bedzie tak pomocny jak twoj syn
.
Nie chłopcy spali więc i ja się połozyłam, ale nie powiem pomaga mi bardzo, jak jest w domu to karmi jednego, albo jak płaczą a ja jestem zajeta to idzie do nich itp.
Nawet dwa dni temu nauczył się zmieniać pieluszki z siuśków Tzn. juz wie co robić i jak zakładać
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 12:20   #4542
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

w albumie zdjecia mojego przystojniaka
Stary 2011-06-05, 13:05   #4543
gusiagatko
Zakorzenienie

jestem, ale się za Wami stęskniłam. Cały czas zastanawiałam się ile nowych dzieciaczków nam przybyło I widzę, że sporo

Amarcia gratuluję Karolinki

Klaterina gratuluję Radzia

Enchantress gratuluję Gabryni ale z niej spryciulka-akrobatka

Antropia gratuluję Piotrusia

DorkaB gratuluję Ola

wieka22 gratuluję Julka

kasia1361 gratuluję, Martynka piękna

Martulka000 śliczny Adrianek :

mamaoptymistka piękna pościel zdolniacha z Ciebie

Loluś ja tam chętnie zgaszę światło.

Rodzinka pojechała dzisiaj do domku. Cieszę się jednak, że byli. Nacieszyłam się nimi

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-06-05 o 13:11
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:06   #4544
andziot
Zakorzenienie

Grazin ten Twój Sebuś to cudny jest

ja tylko na sekundę pomachać Wam

mała zasnęła na brzuszku w końcu ...
coś dziś zły dzień ma ...

lecę do ogrodu

Stary 2011-06-05, 13:15   #4545
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Umarłam, obrażam się i więcej nie czytam przechowalni!
Jak mogłaś?
Ja tu na bułkach z szynką jadę i gotowanym kurczaku... Ech.
Ja tak samo jadałam przy pierwszej córze, a tym razem zupełnie odwrotnie. Zresztą to, czym nas karmili w szpitalu to był kosmos pod względem diety karmiących. Na obiad kapuśniak (!), bigos z ziemniakami (!) gulasz z mięsem i papryką (!) jak mała to przeżyła, to wczorajszy biszkopt z galaretką i truskawkami i dzisiejsze ogórki kiszone tez przeżyje.
Oczywiście bez przesady, rano kiełbaska ale bez musztardy czy ketchupu, zero coli , chociaż batonik musli zaliczony, smaczek ryżowy z cynamonem też, banan, jabłko, woda cytrynowa również, mała nie płacze, więc brnę dalej ....

Wiecie co, ciąża zmienia, ale sam poród również. Teraz mam takie potulne usposobienie, wszystkich na około bym kochała wstaję bez marudzenia co 2h w nocy (ciekawe jak długo).

A najważniejsze, że jak czytałam, że jesteście zakochane w maluchach, to myślalam sobie, no tak, pierworódki, przejdzie im ten wielki zachwyt, ale ja stara, głupia, jak zobaczyłam swoje drugie dziecko, to patrzę jak w obrazek, po karmieniu jak widzę taki otwarty dziubek, zwisająca mi z ramienia główkę śpiącego dziecka, to nic tylko bym miziała, całowała, nachętniej tylko w nią bym patrzyła ..... zwariowałam zupełnie, ale dobrze mi z tym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 13:27   #4546
Lolka1212
Zadomowienie

AgnieszkaM sześć kilo do zrzucenia, o których piszesz to niewiele.. Na pewno zanim się obejrzysz waga wróci do normy

Matall kochana Fajnie, że zaglądasz do nas, mimo nawału obowiązków przy Edziku! Podziwiam Cię kobieto!!

Eweska czyżby chłopcy się rozbrykali? Mówisz, że Bartuś dokucza mamusi.. Fajnie i łagodnie zabrzmiało
I gratuluję wychowania Patryka!! Prawdziw Skarb z niego

Paulizia dzięki za pamięć i kciuki Kiedyś tam się przydadzą

Grazin widzę, że u was lepiej.. skoro czas na pazurki znajdujesz
I widzę, że podejście do sióstr TŻta prawidłowe Co tam się głupimi gadkami przejmować.. olać!
Lecę do albumu na Sebusia popatrzeć

Gusiagatko ale się mamusiek posypało, co?
Czytałaś co wczoraj napisałam I proszę mi sie tu nie wychylać i przede mną nie rodzić!
Byliście z rodzinką u brata? Podróż mam nadzieję spokojnie minęła i żadne skurczyki się jeszcze nie pojawiły!

Andziot też chcemmm do ogrodu!! Ale wam dobrze.. rozpusta normalnie

Zytus dla Ciebie dużooo pozytywnej siły przesylam!

A co u mnie nie mam nawet co pisać.. bo u mnie nadal wielkie nic!!
Stary 2011-06-05, 13:28   #4547
Paulizia
Wtajemniczenie

martynka89 no wlasnie takimaluch strasznie duzo sika i co chwila me pelna pieluche. dzis sprobuje dwojek i zobaczymy co bedzie. ja tez nie wykorzystam calej paki. dam komus w prezencie.

mamaoptymistka Ty zdolniacho... swietnie ta posciel wyglada!!

Grazin olac gupie komentarze. alfa i omega sie kudwa znalazla!
Stary 2011-06-05, 13:29   #4548
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
A najważniejsze, że jak czytałam, że jesteście zakochane w maluchach, to myślalam sobie, no tak, pierworódki, przejdzie im ten wielki zachwyt, ale ja stara, głupia, jak zobaczyłam swoje drugie dziecko, to patrzę jak w obrazek, po karmieniu jak widzę taki otwarty dziubek, zwisająca mi z ramienia główkę śpiącego dziecka, to nic tylko bym miziała, całowała, nachętniej tylko w nią bym patrzyła ..... zwariowałam zupełnie, ale dobrze mi z tym

dobrze napisane
czuję tak samo

Stary 2011-06-05, 13:29   #4549
Paulizia
Wtajemniczenie

ja mam 30 do zrzucenia
Stary 2011-06-05, 13:34   #4550
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
ja mam 30 do zrzucenia
A czego? Chyba 30 brudnych pieluch do zrzucenia przez okno do śmieci
Stary 2011-06-05, 13:35   #4551
Paulizia
Wtajemniczenie

Lolcia u mnie tez nie bylo nic. Frustracja pelna geba, a tu nagle dup... mokro

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Lolcia kilo
Ale optymistycznie stwierdzam, ze zleci!
Stary 2011-06-05, 13:36   #4552
spice1985
Zadomowienie

Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamusiom!

To jeszcze tylko 10 w dwupaku nam się ostało Też jestem ciekawa czy wyrobicie się w tym wątku, czy trzeba będzie nowy zakładać, żeby za chwilę go zamknąć

Tak patrzę, że jak do tej pory,to nie było u nas niespodzianek typu pomyłka w kwestii płci przy usg A zdarzają się takie, oj zdarzają

Lolka ródź kobieto, ródź Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać Twojego synusia.

mamaoptymistka ale masz talent Ja jestem totalne beztalencie jeżeli chodzi o szycie...wstyd się przyznać,ale nawet nawet skarpetek bym ładnie nie zacerowała

Zytus jaki doooobryyy obiad!!! Zazdroszczę! Chyba też taki wymodzę w tym tyg.

Kiara fajnie że jesteście już w domu. Menu szpitalne powaliło mnie na kolana A ja dostawałam same jałowe, dietetyczne rzeczy. Już myślałam, że to przez cesarkę,ale dziewczyny po sn miały to samo;] Wiki na pewno przyzwyczai się do siostrzyczki, dzieci z reguły na początku są zazdrosne,a później trzymają sztamę.

SiLLee ja jestem 4 tyg po cc i czasem mnie jeszcze ciąnie rana...W dodatku zaczęłąm znowu krwawić, a już było ok przez 2 dni Myślałam że to koniec, a tu od nowa maniana. Chyba to nie okres, bo znajoma mi mówiła, że też tak miała i lekarz powiedział, że w wielu przypadkach jest tak, że już krwawienie zakończone i nagle jakieś ostatki jeszcze się znajdą;/ Pewnie jak to się skończy,to dostanę okres...Cudnie, @ przez 6 tyg;p Tego jeszcze nie było...i te podpaski w ten upał.

andziot korzystaj z pomocy dziadków przy Zosi o odpoczywaj

Moja królewna chyba się budzi na jedzonko...w sumie 4h temu wciągnęła 120 ml mm,więc ma prawo domagać się kolejnej porcji

Nowe zdjęcia Hankowej w albumie

Zęby Hanusi

Edytowane przez spice1985
Czas edycji: 2011-06-05 o 13:38
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:37   #4553
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Lolcia u mnie tez nie bylo nic. Frustracja pelna geba, a tu nagle dup... mokro
Dziś X factor.. może powielę twoją historię hehe

Może mi też odejdą wody jak jakiś uczestnik będzie z programu odchodził..
I będzie jak u Ciebie. - > odejście wód wraz z odejściem pani Małgosi
Stary 2011-06-05, 13:40   #4554
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
[...] po karmieniu jak widzę taki otwarty dziubek, zwisająca mi z ramienia główkę śpiącego dziecka, to nic tylko bym miziała, całowała, nachętniej tylko w nią bym patrzyła ..... zwariowałam zupełnie, ale dobrze mi z tym
Mam to samo

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Lolka no to trzymam by tak bylo... moje wody nie wytrzymaly wlosow Mimbi i spiewu pani Malgosi
Wlasnie czekam na powtorke, bo przez te wody nie obejrzalam ostatnio

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Lolcia... i kocham bujaczek z FP! Mam nawet teraz czas na wizaz, a maly sobie w nim spi. Tylko wibry chyba nie lubi
Stary 2011-06-05, 13:46   #4555
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Gusiagatko ale się mamusiek posypało, co?
Czytałaś co wczoraj napisałam I proszę mi sie tu nie wychylać i przede mną nie rodzić!
Byliście z rodzinką u brata? Podróż mam nadzieję spokojnie minęła i żadne skurczyki się jeszcze nie pojawiły!
Czytałam I powiem tyle, że chętnie urodzę jako ostatnia

U brata byłam. Nie chwalę się aby żadna na mnie nie krzyczała
W piątek pojechałam z mama na zakupy, bo chciała dzieciakom spodnie kupić. Tż akurat był w pracy, więc pojechałyśmy. Wszystko było super, czułam się rewelacyjnie. W sklepie przeglądałam ubrania i nagle zauważyłam, że nie mogę odczytać jaki na metce jest rozmiar. Później już było coraz gorzej, znikał mi obraz albo widziałam tylko połowę tego co znajdowało się przede mną. Więc ja panika, moja mama panika, dzieciaki w auto i do szpitala. Poi drodze trzęsły mi się ręce, nie mogłam głęboko odetchnąć ani się porządnie wysłowić. W szpitalu się uspokoiłam, dali mi zastrzyk, zmierzyli ciśnienie, zrobili ctg, usg, zbadali ręcznie. Na ctg skurczy a skurczy ale nieregularnych i takich, których ja nie czułam, ciśnienie miałam już w normie, szyjka twarda, pozamykana, niunia waży 2900 i ginka powiedziała, że ma pozwolenie od niej, jakby chciała się wcześniej wykluć.
A ja dostałam opieprz, że za mało wypiłam i stąd to moje złe samopoczucie. Kazała mi kupić dropsy z glukozą (wstrętne są) i mieć je przy sobie cały czas i pić, pić, pić dużo wody. Fakt z tego zamieszania, tu dzieci, tu mama wypiłam tylko pół szklanki rumianku przez pół dnia

A do brata pojechałam, ginka pozwoliła

Nie żałuję, fajnie było

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Lolka więc zaciskam za dzisiejszy wieczór przy X-Factor

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:55   #4556
andziot
Zakorzenienie

gusiagatko ale miałaś przeżycia uffff, dobrze, że na strachu się skończyło

Stary 2011-06-05, 14:10   #4557
spice1985
Zadomowienie

gusiagatko dobrze że wszystko skończyło się na strachu. Dbaj o siebie, dużo pij i nie stresuj się. A Malutka pewnie niedługo wyjdzie na ten świat Can't wait

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 14:13   #4558
Lolka1212
Zadomowienie

Gusiagatko jacie kręcę takie rzeczy.. a ty nic nie piszesz!! Całe szczęście, że ostatecznie to nic groźnego dla Ciebie i małej.. ale domyślam się, że strachu się najadłaś.. a jak nie Ty, to mama i bracia!!
Od razu przypomniała mi się sytuacja Grazin i Siaska.. pamiętasz?
Ale u nich też wszytsko dobrze, więc teraz oby tylko takie sytaucje się nie powtarzały!!
Oszczędzaj się kochana i uważaj na siebie!!

A to, ze pozwolenie od ginki na wcześniejszy poród masz.. to nie znaczy, ze ode mnie też dostaniesz

Paulizia widziałam na zdjęciach jak Antosiowi dobrze w leżaczku Mam nadzieję, że Pan Lwik na mojego synka też tak dobrze będzie wpływał

Spice dzięki Ja też nie mogę się doczekać synusia heh
A to już trzy dni po terminie
Stary 2011-06-05, 14:16   #4559
Paulizia
Wtajemniczenie

Gusia dobrze, ze juz jest ok! Strachu sue najedliscie pewnie
Stary 2011-06-05, 14:35   #4560
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Muszę szybko nadrabiać, bo Kurczak mnięęę sięęę budzi

kasia1361, prześliczna córeczka! Gratulacje! Niech się zdrowo chowa!

Kiaro, zazdroszczę spadku wagi, chociaz okolicznosci gubienia kiepskie - czyli glodowanie w szpitalu!

Lolko, zgasimy razem ale będzie dziwnie zamykać Poczekalnię...

Martulko, piękny Adrianek! Dobrze, że dramat za Wami, oby juz wszystko było jak najlepiej!

Mamooptymistko, piękna pościel, zazdroszczę talentu

Grazin, siostry TZ to moje idolki w kwestii porad i wiedzy

Lolko, Zytus, trzymam kciuki za akcje!!! Może być na X-Faktorze, byleby szybko i bezboleśnie!

Gusiu, niezla akcja, musiałyscie się nieźle zestresować

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości