|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Cytat:
![]() Więc mam nadzieje,że te zamówione oficerki będą dobre.. bo pani nie potrafiła się dowiedzieć ile mają długosci wkładki. ![]() Heh no moja mama lubi buty i jak coś jej się spodoba to kupi nawet jak ma wydać sporo, mój tata pewnie by się za serce złapał ale sam wydaje dużo na swoje męskie potrzeby więc czemu my mamy być poszkodowane.. faceta zadowoli drogi telefon, laptop,dobry samochód , dobry alkohol a kobiete buty,torebka, kolejna szmatka, dobry kosmetyk czy perfum.. ![]()
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
ja mam mam czasem 40 , a czesem w sklepie pytają jakbym byla monstrum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
dziś mam doła, czuje sie okropna , obleśna, żałosna wstretna. po prostu ja wiem ,ze nie wszystkie musimy być piekne ale ja jestem jak obleśna świnia
![]() Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-25 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Mon wyluzuj...
![]() zaczełam uzywać glyco a 5 dni temu ![]() macie już plany na sylwestra ? my z Tż jakoś nic .. :/
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-11-25 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Star łatwo sie mówi, gdybym była piekna jak ty pewnie wiekszośc moich problemów by znikła
![]() ja z tż też nie mamy planów, pewnie coś wypłynie w ostatniej chwili Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-25 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz kiepskie dni i tyle, coś szczególnego wpłynęło na to ,że masz taki zły nastrój?? No my z Tżtem w sumei przez te 3 lata raz spedzilismy upojną noc same we dwoje ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-25 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwie się ,że tak się zachowuje . Musisz z nim pogadać ![]() Ja też wiem,że moj Tż lubi duże cycki, blond wlosy i chude ciałka. Ale jakos nie mowi mi ze mam isc sobie cycki zrobic,ostatnio nawet rozmawialismy na ten temat i powiedzial ze boi sie tego bo narkoza dla mnie i w ogole ,że coś sie nie uda. Więc powinnaś coś z tym zrobić Mon.. ja bym zabiła Tżta jakby mi wypominał moje niedoskonałości.. nawet ja mu mowie ,że jak uzbieram chce założyć aparat na zęby a on mówi ,że nie muszę bo on lubi moją diastemę . ale akurat w tym mnie nie przekona bo ja nie lubie mojej przerwy miedzy jedynkami ![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-25 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fast foody, heh uwielbiam moglabym codziennie jesc. Powstrzymuje się. mam dni gdzie sie napcham a mam dni ,że nic nie zjem. Dużo piję -naprawdę dużo co sprawia ,że nie mam apetytu aż takiego na jedzenie albo zjem 2 kanapki i mi styka . Piję dużo bo kocham jeść ale wiem ,że to nie bedzie dobre ani dla mojej wagi ani dla mojego żołądka z którym miałam niezłe problemy i wątroby . więc mówię zacznij coś robić dla siebie Mon ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-11-25 o 23:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
wiem Star , ja to wiem.
Ale ja przeżywam ostatnio takie katusze, że myśle o ostateczności. nie potrafie sie pogodzieć z życiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo mi aż smutno się robi. może potrzebny ci.. hmm specjalista? może musisz z kimś porozmawiać?
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
ja nie potrafie sobie poradzić z tym co zdarzylo się w ciągu ostatniego pół roku. Nie umiem żyć, każdą chwile spędzam na cmentarzu ale to mi nie pozwala na "lżejesze" życie, ja mam do siebie tyle pretensji, tyle problemów których nie umiem przezywcięzyć a które nie potrafiają pozwolić normalnie zyc i raz na jakiś czas mam ochote po prostu nie wstać
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-25 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadręczanie się też Ci kochanie nie pomoże , naprawdę, trzeba iść do przodu taka jest kolej rzeczy. nie wiem jak Ci pomóc, gdybyśmy mieszkały bliżej siebie to by było inaczej, wirtualnie ciężko mi to zrobić ![]()
![]() |
#4546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj przystojniakow, ale ma krateee ale miesnie ... zobacz jakie ma wyzeźbione ciało, ale opalony (nawet jezeli ci sie do konca nie podoba) ... zobaczysz jak szybko na ziemie spadnie ![]() ![]() Badz pewna siebie ... nawet jesli mialabys to zagrac tylko... Monnn jakby moj facet mi powiedzial ze chce mi zrobic cycki to bym go po stopach calowala rok cały hahaha I nie mow takich przykrych rzeczy ... idz do psychologa, naprawde to nie wstyd (ja bylam), bralam antydepresanty, tez przeszlam katusze swego czasu ... ale wyszlam sama, bez lekow bo sie sie po nich czulam baaardzo zle ... to bylo bardzo dawno temu ... ale jestem i ciesze sie zyciem czasem mniej czasem bardziej ... A co do wrozki, to nie taka babeczka co kazdy do niej mozna przyjsc, to starsza pani co ma to cos i wcale nie jest zadowolona ze to cos ma. Nie bierze ludzi z ulicy i nie wrozy, taki zamkniety krag ... dlatego tymbardziej mnie to intryguje ... bierze co laska, chyba symbolicznie bo nie wrozy zawodowo. Pojde, zobacze ... albo zesr@m sie na robocie i stchurze ![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2011-11-26 o 00:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Tż jest cięzko zrozumieć, on miał pełną rodzinę, on ma dziadków to dziś. On nie musiał znosić bicia, poniżania, kłótni, życia samemu, przeraźliwiej chęci tego żeby ktoś Cię kochał, wylanych łez. Prośby o kontakt, który ogarniczał się tylko do tego żeby ojciec wiedział , czy nie zawaliłaś szkoły żeby mu odestki nie rosły u komornika itp. Oni mi powtarza że trzba być twardym ,nie zależnie od sytuacji a ja nie umiem, już nie umiem
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-26 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
nie wiem , musze to przemyśleć, nie wiem czy umiałabym porozmawiac z psychologiem o tym. Ja mam dni ,ze mówie sobie , że dam rade ,że nie mam wyjścia, ze jestem sama i musze podołać, że nie ma wyjścia a potem mam dni , że płacze, nie mam siły, chciałbym nie wstać.
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-26 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię butów brać w ciemno przez internet, w sklepach te które mi się podobają nie ma w moim rozmiarze. A do tego sztucznych nie dam rady nosić, bo mam stopy pomasakrowane. No i wolę płaskie, a ile można mieć balerinek ![]() No i koniecznie jak obcasy to dobrze wyprofilowane, a to nieczęsto się udaje. Także nie ma się jak nałóg wytworzyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- wstępne ![]()
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mon ... moze srednie to bedzie pocieszenie bo wlasnego szczescia nie powinno budowac sie na nieszczesciu innych... ale gdybym opisala ci historie swojego zycia, co przezylam .. to mozna by napisac "dobry" thlirrer, nie mozesz sie zalamac ... kazdy swoj krzyz nosi, nie jestes sama i uwierz ze sa ludzie w gorszej sytuacji ... z gorszymi przezyciami ... i co kazdy ma sie za przeproszeniem wiuchnąć ???
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-26 o 00:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() Niewiem mon czy twoj problem jest wart gowienko czy nie, nie mnie to oceniac, nie jestem w temacie - skoro cie to boli to chyba jednak nie takie gowienko jak piszesz, kazdy ma inny próg wrazliwosci. Zycie to nie bajka.
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Siwa nie wiem czy gówno czy nie, ja po prostu nie umiem sobie poradzić. A problem rozpoczął się 13 lat temu, do poki miałam komu zwierzać się dało rade przeżyć, traz te osoby zmarły i w moim mniemaniu nie w takich warunkach jakie powinnam im zapewnić i nie tak jak powinno się to obyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ide spac bo moj niedzwiedz juz chrapie i demonstracyjnie sie przezuca z boku na bok
![]() Mon 3maj sie ![]() (kurcze a ja to szczerze myslalam ze ty to taka przeszczesliwa osobka- mieszkasz sobie z TZ-milosc wielka-taka sielanka-no tak to sobie u ciebie wyobrazalam wlasnie, jak mozna czasami cos blednie zinterpretowac ...)
#4557 |
Zakorzenienie
|
dzięki Siwula
![]() ![]() niestety życie nie jest takie jakbyśmy chciały. Ale czas goi rani i ja na to głęboko licze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
heh też zawsze uważałam Mon za szczęśliwą wesołą kobitkę
![]() ![]() A czas goi rany ale też trzeba troche sobie pomóc. I pogadaj z Tztem- on powinien być Twoim wsparciem,przyjacielem. W końcu nie tylko sex jest ważny w związku ale i inne rzeczy właśnie wsparcie,zaufanie. Pewnie to wiesz Mon ale naprawdę musisz postawić Tż na nogi ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-11-26 o 00:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
zawsze mam racje
|
siwa: a ja znowu o Tobie myślałam, że masz takie spoko życie bez jakiś większych problemów, pozory pozory forumowe
![]() Nie wiem czy mam w mózgu zakodowane, że śliczna dziewczyna=łatwy żywot czy się po prostu jakoś nie zwierzałaś. Spać nie mogę ![]() ![]() ![]() A założę się, że ktoś wpadnie na pomysł zadzwonienia o 8 do tż, jestem tego pewna, albo coś innego mnie obudzi a wrrr ![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
a mój Tż w pracy więc pewnie jak zasnę to o 4 czy 5 rano wpadnie do mieszkania i koniec spania dopóki on nie zaśnie
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.