|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Oleńka tylko rajstopy przypadkiem nie kup czarne, albo grafitowe. Ostatnio jedna dziewczyna była ubrana cała na czarna. Rajstopy mogła by sobie kupić cieliste. Zwykłe, to nie jest duży koszt.
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- W tym roku byliśmy na dwóch weselach. Trzy to trochę za dużo w jednym roku. Rodzinka mieszka ponad 200 km. Mąż zaś musiałby kombinować z wolnym. Trochę późno też się dowiedzieliśmy o tym weselu. Gdybyśmy wiedzieli dużo wcześniej, to byśmy się przygotowali. Np. nie poszli na sylwester na salę. Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-08-20 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a fryzura będzie taka jaką miałam na własnym ślubie Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-22 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
Wynalazłam świetny makijaż
http://www.styl.pl/wideo/video,vId,325369 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że dużo osób odmawia na te wesele. Kuzynka trochę smutna, nie powinna jednak się dziwić. Wesele załatwiają tak nagle. My mieliśmy remont (w połowie maja przerwaliśmy), byliśmy na dwóch weselach, na wakacjach.
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=agusiowata;28881683]Słyszałam, że dużo osób odmawia na te wesele. Kuzynka trochę smutna, nie powinna jednak się dziwić. Wesele załatwiają tak nagle. My mieliśmy remont (w połowie maja przerwaliśmy), byliśmy na dwóch weselach, na wakacjach.
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Nie mogę tego oglądnąć, bo net mi się zacina. Jak tak późno zapraszają to nie ma się co dziwić. To duży wydatek i nie każdy może tak hop siup sobie pozwolić na wydatek na wesele. Niestety najczęściej trzeba to planować z wyprzedzeniem. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Też bym była smutna w takiej sytuacji ale co poradzić |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
U siostry tej kuzynki byliśmy na weselu w czerwcu. Orkiestra nam się nie podobała (nie tylko nam). Prawie wogóle się nie bawiliśmy. U tej kuzynki może będzie ta sama, jej się strasznie podobała.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
To strasznie szybko po sobie zorganizowały te wesela. To obciążenie dla rodziców państwa młodych dlatego my zaczekaliśmy rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olenkalejdi;2888178 8]
Cytat:
My zaproszenia rozdawaliśmy 3 miesiące wcześniej. Powiadomiliśmy wszystkich od razu po zarezerwowaniu sali, czyli ponad rok wcześniej. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Rodzice młodego naciskali na wesele. Może kredyt wzięli. Mają dziecko, mieszkają razem, a ślubu nie ma. Na wsi pod tym względem nie jest tak kolorowo. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Raz dostaliśmy zaproszenie na wesele 3 tygodnie wcześniej. Nic wcześniej o tym nie wiedzieliśmy. Drugi raz na takie wesele bym nie poszła. Nie byliśmy wtedy po ślubie, to łatwiej było. Co ja się obiegałam za sukienką i butami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=agusiowata;28881917]
Cytat:
Szkoda, że innych dziewczyn nie ma, z chęcią poznałabym ich opinie, ponieważ nie wiem czy kupować czy nie ta złotą torebkę a zostałą jedna sztuka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olenkalejdi;2888231 3]
Cytat:
Proponuje dużo brokatu we włoskach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=agusiowata;28882504]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ty masz z klawiaturą, a ja z Wizażem (żyje swoim życiem, nie zawsze jest posłuszny, często mi knoci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [/QUO Wszyscy mają mambę mam i ja Nooo, nie wiem. Wiem np że Mamba (czarna) to jeden z naj bardziej jadowitych węży na świecie ![]() ![]() Co to są duszonki????[/QUOTE] Też się zastanawiam...Może "bedom kogo" dusić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oczy z kolei podobają mi się ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam że wstawiłaś fotki, ale też dodałam swoje 3 centy ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja miałam wczoraj cudowny wieczór!!! Odwiedzili nas bardzo dawno niewidziani znajomi ![]() ![]() Mnie gorąc aż tak bardzo nie przeszkadza..wolę te plus 30 niż minus 30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oleńko kolorystycznie ten ostatni zestaw który pokazałaś jest ok. Nawet dobrze, że ta torebka będzie jaśniejsza, bo czarna sukienka, ciemne buty i jakoś tak jak dla mnie za ciemno gdyby jeszcze granatowa torebka...Osobiście nie wybrałabym takiego zestawu ze względu na sukienkę. Nie lubię asymetrii i niekorzystnie w niej wyglądam ![]() ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Dziś miło spędziliśmy dzień na Chechle. Było wesoło. Porobiliśmy pełno zdjęć. Głównie skoki męża i narzeczonego szwagierki na materac, przez materac do wody. Mąż się wkręcił, czasem robił rozbieg przez pół plaży.
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Osa mnie użądliła w palec, aż zapiszczałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja dziś miałam mini spięcie z mężem...czasem trudno mi facetów zrozumieć...
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-08-21 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
BAN stały
|
Jestem na 5 min z krótkim wytłumaczeniem
Duszonki to to samo co u innych prażone, a więc garnek żeliwny postawiony na ognisku w środku wyłożony kapustą do tego okrojone ziemniaki, kiełbasa, boczek cebula kapusta poszatkowana przyprawy i to wszystko duszone pod przykryciem. Potem to to się wcina i jest pycha ![]() Oleńka nie zerkałam na Twoje dodatki i całą kompozycję więc jak na razie nie pomogę. Corvi od błędów ortograficznych i stylistyki są ludzie więc spoko uważam, że to najmniejszy problem ![]() Jutro idę do notariusza tzrymajcie kciuki Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tutaj tak słodką kukurydzę gotują, ale nie umywa się do tego co Ty wcinasz ![]() ![]() No, są. Może poczekam aż mi z 90 lat stuknie, wtedy mogę zacząć od "za moich czasów...." ![]() Bendziem trzymać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Kto jest bardziej pracowity: pszczółka czy mrówka? Mrówka, ponieważ nie traci czasu na bzykanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mąż przyjął od rana postawę "wczoraj nic nie stało"...więc był buziak, śniadanko i w ogóle miło...a ja jakoś tak czuję, że zostały nam niewyjaśnione sprawy...i nie wiem już czy to ruszać czy zostawić i dać sobie spokój ![]()
#4552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnię, że już dobrze. A co do ruszenia tematu, nie wiadomo sama musisz jakoś wyczuć czy ruszać czy też nie. Dziewczyny pouciekały na wakacje, mnie się jakoś wena nie trzyma. Zrobiło się pustawo. ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- aga nieziemskie są te twoje kawały super, dziękujemy!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z mężem zawsze szybko jest ok...staram się wszystko wyjaśniać na bieżąco...ale wczoraj tak się źle czułam, że już dałam sobie spokój, a On nigdy sam takiej rozmowy nie zacznie ![]() Oleńko jakie bluzki się zakłada do szerokich spodni typu dzwony? podobają mi się, mam lniane (lub lnianopodobne ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- do dzwonów pasują też idealnie buty szpilki lub na koturnie, nie balerinki Coś żeby ci przybliżyć o co mi chodzi jest tu na fotach. Spodnie są może nie aż takie dzwony a jednak zbliżone. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-22 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
Wrzucam coś jeszcze tak na orientację
Generalnie góra musi być dopasowana, zerfo tunik, długi prostych bluzek, bo to w połączeniu z rozszerzonym dołem poszerzy sylwetkę i skróci ją. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-22 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Ta pierwsza jest śliczna
![]()
#4558 |
Zadomowienie
|
I ta by pasowała jak ulał
jeśli masz te spodnie takie lniane białe względnie ecru jasne letnie to w zestawieniu z taką bluzeczką, plus np kamizelka jeansowa i koturny i strój jak ta lala Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-22 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To do granatu naprawde styl marynarski i może to być bialo-granatowe lub bialo-czerwone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.