|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
czy któraś z was zamawiała komplet biżuterii Brianne? bo klientka się pytała czy jest ciekawy i ładny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o wysuszanie to nie jak sie przecież nałoży krem to odżywia się skórę, chyba ![]()
![]() |
#4533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A prawdziwy tonik-wysuszacz to jest ten zielony z Clearskin. Czy ktoś ma już / widział na żywo biżuterię Serenela? Chodzi mi głównie o to, czy ona naprawdę jest taka maleńka (bo wymiary malutkie bardzo), jaki naprawdę odcień niebieskiego mają kamienie i ogólnie czy fajnie się prezentuje. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Nie zamawiałam, ale widziałam. Jest prześliczny (bransoletka również). Bardzo wyrazista i oryginalna. W naszyjniku i b. te duże perełki są w takiej beżoworóżowej koronce. Na pewno sobie w 14 zamówię.
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-08-15 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten matujący kupię sobie jutro w COKu przed pracą ![]() Teraz używałam tego z PS z białą herbatą i byłam mega zadowolona, ale niestety nie ma go już w sprzedaży ![]()
![]() |
#4537 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny!
To juz moja 3 proba napisania posta w tym temacie, mam nadzieje, ze tym razem mi sie uda, bo po kazdym napisanym poscie wyskakuje mi info ze post musi byc zatwierdzony przez moderatora. Po krotce, kiedys (kilka lat temu) bylam konsultantka avonu, potem wykonczyla mnie konkurencja (boom na kosmetyki z avonu i bycie konsultantka). Obecnie probuje ponownie, poki co zlozylam moje pierwsze zamowienie z K11. Powiedzcie mi jak obecnie zdobywacie klientki? Jak je przekonujecie do produktow? Ja w katalogu 12 bede zamawiala skromnie ale mam prosbe o pomoc ![]() - zestaw Clearskin Professional (dobry jest?) - zel podprysznic i balsam SSS (kiedys ta seria byla rewelacyjna a teraz? jak myslicie lepszy balsam czy ten krem do ciala z ost strony?) - odzywke do wlosow z AT ps. Szkoda ze program lojalnosciowy dziala tylko przy zakupach w COK, mialam straszna chrapke na perfumy Christiana Lacroix ![]() ps2. jak usunac posta? Bo naciskam edytuj lub usun i sie nie da usunac calkowicie a teraz mi wyskoczyly 3 posty na raz te same :/ Edytowane przez Mononokea Czas edycji: 2011-08-15 o 20:21 Powód: skleroza ;) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
eee...Tam jest napisane, że to jest krem do twarzy a nie tonik...
#4540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy. Gadałyśmy o tym czy tonik wysusza, a jak wysusza to się krem nakłada
![]()
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
A ja przegapiłam moment, kiedy wycofywali je ze sprzedaży, bo jeszcze wtedy nie byłam kk.
Myślałam nawet o tym, żeby na all kupić ![]()
#4544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem malującą się, farbującą włosy - siwiejące gdzieniegdzie - a przy tym świadomą mechanizmów funkcjonujących w handlu kobietą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chodziło mi o to, że mnie do farbowania przekonał mój brzydki naturalny kolor włosów, a nie firma i jej zabiegi marketingowe.
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
widziałam bransoletkę na katalogowym
![]() dziękuję za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
szeryfcio
|
Jeśli chodzi ci o starą różową serię SSS to już jej nie ma, a to różowe teraz w katalogu to już nie jest to samo.
#4548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- musso, no wstyd dla mnie... nie przyznawałam się długo, no bo wstyd.... miałam go zamówić i tak wpisywałam numerki do zamówienia wtedy że przyszły mi dwa komplety biżuterii Clear Winner.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=dokia;28776373]ale Ty go napisałaś 3 razy... bez próby... nie rozumiem co knujesz??
![]() ![]() No wlasnie 3 razy pisalam mniej wiecej to samo bo za pierwszym razem zniknelo mi wszystko a potem zaczely mi sie pojawiac informacje ze moje posty musza byc sprawdzone przez moderatora... a potem wyskoczyly naraz wszystkie tylko z roznymi godzinami, ja nie wiem dlaczego tak sie stalo. Pisalam nawet pw do dwoch forumowiczek zwiazanych z tym tematem bo bo nie wiedzialam czemu tak sie dzieje i czy kazdy moj post bedzie musial przejsc akceptacje moderatora, w zyciu na zadnym forum sie z czyms takim nie spotkalam. Wybaczcie ze zasmiecilam watek, ale jak juz pisalam wczesniej, nie wiem jak usunac tamte dwa posty. A pisze w dobrej wierze, jestem osoba dorosla i powazna, nie bawi mnie zabawa w trolla ![]() A wracajac do tematu, szkoda, ze linia SSS to juz nie to samo co kiedys. Co z avonu w takim razie polecacie do pielegnacji ciala? Ktore balsamy sa najlepsze? No i ten zestaw Clearskin Professional... Jesli chodzi o PS to z tej serii z biala herbata mialam niedawno maseczke i musze przyznac ze byla bardzo fajna, na pewno ja sobie jeszcze zamowie. Natomiast co do tonikow to mialam wybitnego pecha bo kazdy na ktorey trafialam jakos mi nie podchodzil. Moja mama miala ten z solutions ale zanim weszla "nowa linia"(nowe opakowania) i byl calkiem calkiem, chyba nalepszy z tych, ktore uzywalam do tej pory z Avonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a mowy program do konsultantek: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312059753 Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Wtajemniczenie
|
Nieskromnie przyznam, że są
![]() Cytat:
![]() ![]() Na mnie działają raczej reklamy szamponów do włosów i odżywek ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w tej linii SSS to mi się wydaje że te wszystkie balsamy są bardzo ale to bardzo do siebie podobne... że tylko naklejki na opoakowaniach są różne. Może balsamy z Avon Care?? katalog 12 str.124 ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- dzięki, Ty to umiesz pocieszyć nawet moje nierozgarnięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki na katalogowym macie AM 14/2011
Muszę się podzielić opinią na temat tego nowego podkładu matującego. Wczoraj próbowałam z próbki i cieszę się że nie zamówiłam całego w demo. Jak dla mnie jest zbyt suchy, ciężko mi było go rozprowadzić na twarzy równomiernie, poza tym podkreślił suche skórki i zebrał mi się w porach na nosku i nie wyglądało to zbyt estetycznie. Także ja nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4558 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Ja z Avonu do ciała polecam krem do ciała Planet Spa z oliwką,dla mnie najlepszy w Avonie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ewula, dzięki wielkie za linka do nowego programu lojalnosciowego, bardzo mi sie podoba - co prawda nie uzywam perelek rozswietlajacych ale te kolczyki perelki wygladaja super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.