Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 14:36   #4531
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

pizza

ja w końcu usiadłam przed kompem z nogami w misce tż wrócił z tego lasu i myślałam, że będzie zły a on do mnie czy jedziemy gdzie indziej po ten piasek i pojechaliśmy jak wróciliśmy to Klaudia poszła spać, będzie miała radochę jak wstanie, bo już w lesie udzielała się ze swoimi szpadeklami
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 15:08   #4532
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
pizza

ja w końcu usiadłam przed kompem z nogami w misce tż wrócił z tego lasu i myślałam, że będzie zły a on do mnie czy jedziemy gdzie indziej po ten piasek i pojechaliśmy jak wróciliśmy to Klaudia poszła spać, będzie miała radochę jak wstanie, bo już w lesie udzielała się ze swoimi szpadeklami
To Cię zaskoczył
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 16:04   #4533
musso4
Zakorzenienie

ale cisza niedługo Sarunieczka wpadnie, opowie jak było i będzie nadrabiać ciekawe czy zemdleje

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

he he już jest miałam nosa
Stary 2011-08-07, 16:05   #4534
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
ale cisza niedługo Sarunieczka wpadnie, opowie jak było i będzie nadrabiać ciekawe czy zemdleje
Co tam nabroiłyście że mam zemdleć?
Witam i wpadam na ostatnią stronę najpierw się przywitać
idę narabiać,nie wiem czy dużo mam czy nie,zaraz zobaczę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 16:08   #4535
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
nic w sensie, że dużo stron
Stary 2011-08-07, 16:34   #4536
an92dzia
Raczkowanie

drugie zamówienie z avonu musi być na minimum 50zł żeby nie płacić kosztów przesyłki tak? bo już nie pamiętam
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 16:37   #4537
despa
Zakorzenienie

GG do despa

despa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 16:42   #4538
an92dzia
Raczkowanie

w tym katalogu to zaszalałam z zamówieniem pierwsze na 1000zł tzn brakowało mi 20 więc domówiłam sobie żele pod prysznic bo u mnie one idą jak woda a teraz musiałam złożyć drugie zamówienie bo klientka zaspała a na avonowym cisza więc tu spytałam

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Ale nudy, u mnie leje że aż bańki się na ziemi robią
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 17:02   #4539
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
w tym katalogu to zaszalałam z zamówieniem pierwsze na 1000zł tzn brakowało mi 20 więc domówiłam sobie żele pod prysznic bo u mnie one idą jak woda a teraz musiałam złożyć drugie zamówienie bo klientka zaspała a na avonowym cisza więc tu spytałam

Ale nudy, u mnie leje że aż bańki się na ziemi robią
u mnie do niedawna słoneczko świeciło, teraz się pochmurno zrobiło
i właśnie się rozpadało grrr

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-07 o 17:40
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:01   #4540
Sarunieczka

No,nadrobilam,9 stron
Witajcie,tęskniłam
Odpoczęłam,opaliłam się dziś,a raczej spaliłam,gębę i dekolt mam czerwone jak burak
Nie cytowałam jak nadrabiałam,ale tak sobie wstępnie poodpisuję co pamiętam
Despa dobrze że już jesteś z nami trzymam mocno kciuki za Ciebie,męża,i o zdrowie córeczki,dacie radę
Katniewojt musze sobie kupić ten Matt Essence,super efekt,poluję jeszcze na tusz Black Mania,jakiś super czarny z pigmentem węgla,zobaczymy
Musso Ty i dół?no cóż...i najlepszym się zdarza(patrz.p.Lepper )
Ja też tak miewam,nie wiem czemu przez pewien czas miałam myśli ze mój tż umrze brrr nawet nie chcę myśleć,musimy miśleć optymistycznie i cieszyć się każdą chwilą
Anno Antonino ten pierścionek z sercem mogę chorować na niego z Tobą?
Selulita jesteś miłośniczką zwierząt tak jak ja
Zalotnico ja też wyjeżdżałam na 8 dni i miałam "tylko" 40 stron do nadrobienia
Więcej nie pamiętam
A no i mam tak jak Musso mocne twarde paznokcie,które ot tak nie mogę sobie obciąć-najpierw muszę namoczyć,zrobić pranie ręczne czy cuś,bo tak to by się skruszyły wklejam Wam 3 fotki-pierwsza właśnie z pazurkami,moja mieszanka lakierowa,fajna zieleń co?
Drugie zdj.to po to żebyście nie myślały że się na wsi obijałam pomagałam tż we wkopaniu rurki w ziemię i takie tam inne trzecie zdj.to widok z pokoju w domku tża,na jezioro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120226.jpg (67,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120150.jpg (123,3 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120201.jpg (129,7 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-08-07 o 18:03
Stary 2011-08-07, 18:04   #4541
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
No,nadrobilam,9 stron
Witajcie,tęskniłam
Odpoczęłam,opaliłam się dziś,a raczej spaliłam,gębę i dekolt mam czerwone jak burak
Nie cytowałam jak nadrabiałam,ale tak sobie wstępnie poodpisuję co pamiętam
Despa dobrze że już jesteś z nami trzymam mocno kciuki za Ciebie,męża,i o zdrowie córeczki,dacie radę
Katniewojt musze sobie kupić ten Matt Essence,super efekt,poluję jeszcze na tusz Black Mania,jakiś super czarny z pigmentem węgla,zobaczymy
Musso Ty i dół?no cóż...i najlepszym się zdarza(patrz.p.Lepper )
Ja też tak miewam,nie wiem czemu przez pewien czas miałam myśli ze mój tż umrze brrr nawet nie chcę myśleć,musimy miśleć optymistycznie i cieszyć się każdą chwilą
Anno Antonino ten pierścionek z sercem mogę chorować na niego z Tobą?
Selulita jesteś miłośniczką zwierząt tak jak ja
Zalotnico ja też wyjeżdżałam na 8 dni i miałam "tylko" 40 stron do nadrobienia
Więcej nie pamiętam
A no i mam tak jak Musso mocne twarde paznokcie,które ot tak nie mogę sobie obciąć-najpierw muszę namoczyć,zrobić pranie ręczne czy cuś,bo tak to by się skruszyły wklejam Wam 3 fotki-pierwsza właśnie z pazurkami,moja mieszanka lakierowa,fajna zieleń co?
Drugie zdj.to po to żebyście nie myślały że się na wsi obijałam pomagałam tż we wkopaniu rurki w ziemię i takie tam inne trzecie zdj.to widok z pokoju w domku tża,na jezioro
i Ty i widoki
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 18:14   #4542
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Malinki się troszkę rozpłyną... Najlpeiej smakuje na ciepło, ale jak będziesz nakładać to uważaj, bo wtedy może się rozwalić
Ja podałam z takimi owocami, ale możesz je zastapić innymi
Zaglądam na to zdjęcie każdego dnia, tak pieknie wygląda.. Muszę wreszcie zrobić..

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
katniewojt, ile dalas za ten top coat matowy? strasznie mi sie podoba efekt
Fajny, chyba się skuszę, da mi to moje lakiery x2

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
oj jakie historie
ale wiecie jak to jest... wszyscy poznają się przypadkiem...

mój pierwszy chłopak poważny z którym byłam 2 lata, to poznaliśmy się przez neta, później się okazało, że jego tata pracuje tam gdzie moja mama, pokój obok

a ten teraz też kiedyś przez neta się poznaliśmy ale nigdy się nie spotkaliśmy... dopiero on mnie poznał ze zdjęcia na wydziale i okazało się, że jesteśmy razem na roku... pierwszy rok to było koleżeństwo mocne, codziennie mnie podwoził bo miał po drodze, poza tym dużo dzwonił niby w sprawach uczelnianych ale ogólnie dużo ze sobą rozmawialiśmy... no i jak miałam rozstanie z tym wcześniejszym chłopakiem to zaczęliśmy ze sobą kręcić, znaczy od niego to wyszło. spotykaliśmy się tak z 1,5 miesiąca, nie byłam na początku pewna czy to dobrze że od razu do nowego chłopaka bym przeskoczyła, a jak już się zaangażowałam, to on stwierdził, że jednak nie chce nic więcej... że to zniszczy naszą znajomość... bał się zaryzykować... no i miałam bardzo długo doła, to było w listopadzie na 2 roku, ale coś między nami cały czas było, zaczepiał mnie ciągle, smsował, takie tam...
no i w końcu pod koniec drugiego roku ktoś puścił plotę że on coś tam gada na mój temat, wkurzyłam się, później mi to wszystko wyjaśniał, a od początku wakacji byliśmy razem...
no ale po niedługim czasie zaczęliśmy się często kłócić, zresztą byłam przyzwyczajona do częstych spotkań po poprzednim chłopaku, a on nie miał takiej potrzeby, po niecałym roku się rozstaliśmy, po 1,5 miecha wróciliśmy, później mieliśmy też jeszcze jedno małe rozstanie na 2 tygodnie, no i teraz w połowie czerwca...
także wiecie mamy długą historię z przejściami a jak już się z kimś tyle przeszło to tak smutnooo
Niec chciałabym nikogo obrazić, ale moja mama zawsze mówi, nie wchodzi się 2 x do tej samej rzeki... wiem po sobie i wszystkich znajomych, którym sie to zdarzyło, że to prawda

Cytat:

ja w końcu usiadłam przed kompem z nogami w misce tż wrócił z tego lasu i myślałam, że będzie zły a on do mnie czy jedziemy gdzie indziej po ten piasek i pojechaliśmy
Ale miła niespodzianka taie zachowanie co?

Cytat:
cześć!! Boże, jakie widoki, zadroszcze
Stary 2011-08-07, 18:17   #4543
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ma widok Chociaż z drugiej strony - komary
Kochana, Ty kupiłaś sobie pomadkę z Essence? Dobrze kojarzę? Jesteś zadowolona? Nic jej się nie dzieje od tamtego czasu? Chodzi mi o to czy się nie rozpuściła, nie złamała I ile za nią dałaś, bo nie pamiętam?
Stary 2011-08-07, 18:20   #4544
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kochana, Ty kupiłaś sobie pomadkę z Essence? Dobrze kojarzę? Jesteś zadowolona? Nic jej się nie dzieje od tamtego czasu? Chodzi mi o to czy się nie rozpuściła, nie złamała I ile za nią dałaś, bo nie pamiętam?
nie wszędzie są komary. Ja dziś wróciłam z Olsztyna i tam nie widziałam ANI JEDNEGO KOMARA! po prostu 0. Można mieć otwarte okno i włączone swiatło i nic
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:25   #4545
Sarunieczka

Cytat:
A komarów nawet tragicznie nie było,tzn mnie nie gryzą to ich nie czułam natomiast mnóstwo pszczół co to kuźwa za pszczoły co siadają na wędlinie,kiełbasie? myślałam że one tylko do słodkiego

Co do szminki to dałam 8,99,narazie miałam ją w domu więc się nie rozpuściła ale przyjemna jest,mięciutka,półprzejrz ysta,super zapach...Te szminki sa fajne,bo kolor opakowania odpowiada kolorowi szminki,więc fajnie mieć kilka i wiadomo którą się wyjmuje mam gdzieś fotkę na ustach,poszukam i wkleję na bloga

Katniewojt muszę coś zacytować bo mi się zbereźny komentarz nasunął,mam nadzieję że nie pogniewasz?
Cytat:
Teraz jak jest na praktykach, to ma chyba 3 babki w okolicach 30-stki, które co jakiś czas proszą, żeby podciągnął rękaw i oglądają sobie demona Dobrze, że nie wiedzą, że ma jeszcze na plecach, bo musiałabym je ustawić do pionu
Miałam skojarzenie że jakby spuścił spodnie,też by pokazał demona
Stary 2011-08-07, 18:27   #4546
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Co do szminki to dałam 8,99,narazie miałam ją w domu więc się nie rozpuściła ale przyjemna jest,mięciutka,półprzejrz ysta,super zapach...Te szminki sa fajne,bo kolor opakowania odpowiada kolorowi szminki,więc fajnie mieć kilka i wiadomo którą się wyjmuje mam gdzieś fotkę na ustach,poszukam i wkleję na bloga

Katniewojt muszę coś zacytować bo mi się zbereźny komentarz nasunął,mam nadzieję że nie pogniewasz?

Miałam skojarzenie że jakby spuścił spodnie,też by pokazał demona
Będę czekać no fotkę, bo się nad nią zastanawiam
Ale z Ciebie jest zboczuszek
Stary 2011-08-07, 18:35   #4547
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Niec chciałabym nikogo obrazić, ale moja mama zawsze mówi, nie wchodzi się 2 x do tej samej rzeki... wiem po sobie i wszystkich znajomych, którym sie to zdarzyło, że to prawda
ja i mój mąż jesteśmy wyjątkiem potwierdzającym regułę
ale z poprzednim factem - moim pierwszym na poważnie, to nie chciałam drugi raz ... on bardzo chciał i w 'akcie desperacji' stłukł butlekę i chciał sobie żyły podcinać co się strachu najadłam to moje
było minęło ...

bębelek już w łóżku
za oknem pada ... cały dzień się zanosiło, bo strasznie duszno było i w końcu pogoda się zlitowała i deszczem odświeżyła powietrze

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:49   #4548
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
za oknem pada ... cały dzień się zanosiło, bo strasznie duszno było i w końcu pogoda się zlitowała i deszczem odświeżyła powietrze

oj a u mnie tak gorąco...jak wracaliśmy ze wsi,to było 33 stopnie,a jeszcze tż nie ma klimatyzacji w samochodzie,jechaliśmy jak w piekarniku a na jutro zapowiadają tylko 20,aż mi się wierzyć nie chce

Wypiłam kawę o 17,i chce mi się znowu a to wszystko przez to,że na wsi nie było rozpuszczalnej dałam w maju teściowej kawę,i ona mówi że będzie kawa czekać jak przyjadę bo ona takiej nie pije,ale pewnie komuś dała,specjalnie nie brałam ze sobą w piątek bo myślałam że będzie i musiałam się męczyć z fusiatką brrr
Stary 2011-08-07, 19:07   #4549
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

a u mnie duchota okrutna;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 19:11   #4550
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
trzecie zdj.to widok z pokoju w domku tża,na jezioro
o kurde zazdroszczę!!!
Cytat:
ale co tu do obrażania? z poprzednim też miałam jeden powrót...
nie wiem czy to prawda, ja 3x wchodziłam do tej samej rzeki z tym drugim xD i powiedziałam że do 3 razy sztuka no i to chyba prawda
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:24   #4551
musso4
Zakorzenienie

Sarunieczka kto mieszka na tej wsi skoro teściowa tam jeździ macie tam normalny dom, czy letniskowy bo ładnie tam

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
a u mnie duchota okrutna;(
u mnie właśnie burza się skończyła i przestało lać, a jak zaczęło to z okna drogi nie było widać

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
To Cię zaskoczył
Cytat:

Ale miła niespodzianka taie zachowanie co?
byłam w szoku, bo w tym lesie zaczął się wymądrzać, że mi sie piasku zachciałao i jeszcze spotkaliśmy mojego znajomego, a ten dalej komentuje znajomy chciał nam pomóc, ale się nie dało, bo podwozie usiadło na piaszczystej drodze i mówi pójdzie do domu to powie kuzynowi, żeby przyjechał traktorem, ale ja mówię, że nie będę tyle czekać, bo mała marudzi i poszłam razem z nim ( był ze swoją tżtką i dzieciakami, żeby nie było) i w domu już czekałam na atak z jego strony, jakie to mam głupie pomysły, a tu zonk
Stary 2011-08-07, 19:25   #4552
katniewojt
Zakorzenienie

Sarunieczko, byłam na Twoim blogu i jestem w ciężkim szoku, że ta pomadka robi taki słaby kolor Bardzo słaby kolor... Chyba ją sobie odpuszczę, bo za słabo ją widać... A w ogóle były testerki? Jak kupowałam tusze, to nie było I w ogóle egzemplarze do sprzedaży nie były niczym zabezpieczony
Lecę pod prysznic, bo u mnie były żniwa i sprzątałam przyczepę po jęczmieniu, a teraz wszystko mnie gryzie Akurat prysznic się zwolnił
Stary 2011-08-07, 19:35   #4553
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Sarunieczka kto mieszka na tej wsi skoro teściowa tam jeździ macie tam normalny dom, czy letniskowy bo ładnie tam

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

u mnie właśnie burza się skończyła i przestało lać, a jak zaczęło to z okna drogi nie było widać
Jeju dziewczyny nie straszcie mnie zmiana pogody, bo mam tyle prania że szok, jak mała wróciła z obozu poszła jedna tura, potem przez ten szpital z doskoku było pranie i się zebrało.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 19:35   #4554
Sarunieczka

Cytat:
tam na wsi mieszka teściowa,to jej rodzinny domale...ona mieszka tam tylko jak jest ciepło,więc od wiosny do jesieni,czasem przyjeżdża w międzyczasie do Krakowa jak ma lekarza czy inne załatwienie w listopadzie przyjeżdża do Krakowa i siedzi do maja,z moim tż mieszkają we dwoje,bo teść zmarł 3 lata temu domek jest taki raczej normalny tzn.dół jest murowany,góra drewniana,dobudowana wiele lat później mozna tam mieszkać zimą,palić w piecu,no ale teściowa nie chce ładnie tam,bo nad jeziorem,jest kilka domków i pokoi do wynajęcia dla turystów

Cytat:
Sarunieczko, byłam na Twoim blogu i jestem w ciężkim szoku, że ta pomadka robi taki słaby kolor Bardzo słaby kolor... Chyba ją sobie odpuszczę, bo za słabo ją widać... A w ogóle były testerki? Jak kupowałam tusze, to nie było I w ogóle egzemplarze do sprzedaży nie były niczym zabezpieczony
Lecę pod prysznic, bo u mnie były żniwa i sprzątałam przyczepę po jęczmieniu, a teraz wszystko mnie gryzie Akurat prysznic się zwolnił
Tak,taki lekki kolor daje,bo jak pisałam,jest półprzezroczysta,kojarzy mi się z Never So Nude Avonu,ja też nie przepadam za takimi szminkami,ale tak w biegu do poprawy ust będzie fajna,trochę jak kredka ochronna z kolorkiem A no i testerków nie było,wzięłam tę jedną,otworzyłam,spodobał a mi się,reszty nie oglądałam bo ciemne opakowania miały
Stary 2011-08-07, 19:46   #4555
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
tam na wsi mieszka teściowa,to jej rodzinny domale...ona mieszka tam tylko jak jest ciepło,więc od wiosny do jesieni,czasem przyjeżdża w międzyczasie do Krakowa jak ma lekarza czy inne załatwienie w listopadzie przyjeżdża do Krakowa i siedzi do maja,z moim tż mieszkają we dwoje,bo teść zmarł 3 lata temu domek jest taki raczej normalny tzn.dół jest murowany,góra drewniana,dobudowana wiele lat później mozna tam mieszkać zimą,palić w piecu,no ale teściowa nie chce ładnie tam,bo nad jeziorem,jest kilka domków i pokoi do wynajęcia dla turystów
a Ty nie chciałabyś tam mieszkać ze swoim tżem mówiłaś że na razie nie macie warunków, żeby zamieszkać razem warunki są albo teściową na stałe na wieś a wy w Krakowie nie chcę sie wtrącać zrobisz jak uważasz tak mi tylko na myśl przyszło, może jakbyście chcieli razem mieszkać, to teściowa by jakoś ustąpiła miejsca twój tż ma jakies rodzeństwo
Stary 2011-08-07, 19:54   #4556
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
a Ty nie chciałabyś tam mieszkać ze swoim tżem mówiłaś że na razie nie macie warunków, żeby zamieszkać razem warunki są albo teściową na stałe na wieś a wy w Krakowie nie chcę sie wtrącać zrobisz jak uważasz tak mi tylko na myśl przyszło, może jakbyście chcieli razem mieszkać, to teściowa by jakoś ustąpiła miejsca twój tż ma jakies rodzeństwo
Tez mi to przyszło do głowy, a Sarunieczka pewnie teraz Wieczorka w "Miłości nad rozlewiskiem ogląda"
Stary 2011-08-07, 20:04   #4557
Sarunieczka

Cytat:
Nie Skarbie,ja na wieś się nie nadaję,i zbyt daleko od Krakowa-90 km,więc do pracy musiałabym dojeżdżać teściowa miejsca nie ustąpi,ona musi mieć dwa domy na wsi i w Krakowie.W Krakowie mają spore mieszkanie-4 pokoje,ale tż ma jeszcze siostrę,która od 20 lat siedzi za granicą,no ale jak teściowa umrze,to siostrze też się mieszkanie należy...Jest pewna nadzieja jeszcze,bo na wsi są dwa domy-jeden koło drugiego,tam na zdj.z taczkami go widać w tyle,taki biały domek stary,nie da się w nim mieszkać ale...on jest cały już zapisany na mojego tża wraz z ziemią-rodzice teściowej mu go zapisaliale mój tż póki teściowa żyje to go nie sprzeda zeby jej nie sprawić przykrości więc niestety nieładnie tak mówić,ale dopiero po śmierci teściowej jest szansa że zamieszkam z tż
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Tez mi to przyszło do głowy, a Sarunieczka pewnie teraz Wieczorka w "Miłości nad rozlewiskiem ogląda"
yyy Wieee...Wieeeczoorek? gdziiieee? buuu i się skończyło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 20:11   #4558
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Skarbie,ja na wieś się nie nadaję,i zbyt daleko od Krakowa-90 km,więc do pracy musiałabym dojeżdżać teściowa miejsca nie ustąpi,ona musi mieć dwa domy na wsi i w Krakowie.W Krakowie mają spore mieszkanie-4 pokoje,ale tż ma jeszcze siostrę,która od 20 lat siedzi za granicą,no ale jak teściowa umrze,to siostrze też się mieszkanie należy...Jest pewna nadzieja jeszcze,bo na wsi są dwa domy-jeden koło drugiego,tam na zdj.z taczkami go widać w tyle,taki biały domek stary,nie da się w nim mieszkać ale...on jest cały już zapisany na mojego tża wraz z ziemią-rodzice teściowej mu go zapisaliale mój tż póki teściowa żyje to go nie sprzeda zeby jej nie sprawić przykrości więc niestety nieładnie tak mówić,ale dopiero po śmierci teściowej jest szansa że zamieszkam z tż
jaka pazerna, skąd ja to znam ach te teściowe szkoda gadać
Stary 2011-08-07, 20:16   #4559
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
jaka pazerna, skąd ja to znam ach te teściowe szkoda gadać
he,he moja mnie dopiero po kilkunastu latach zaakceptowała- więc cieszcie się swoimi.
Stary 2011-08-07, 20:20   #4560
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
he,he moja mnie dopiero po kilkunastu latach zaakceptowała- więc cieszcie się swoimi.
ja pikolę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości