Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 12:33   #4531
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Oh jak dobrze , że Wy tu jesteście... mniej panikuje Jutro wizyta u ginekologa Dzidzia fika czyli wszystko chyba jest Ok. Trzymajcie kciuki...
Na pewno będzie wszystko OK

Dobra, spadam zaraz, bo mi niewygodnie przy kompie. No i za obiad czas się zabrać

Papa
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:36   #4532
eliza1984
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
kurcze Wam tez tak opcja pokaz ostatnia wiadomość nie działa
Cos mi sie robiło nie tak bo jak tylko wchodzę na forum to ostatni post mi sie wyświetla a nie ten na którym skończyłam. I robi mi sie zamieszanie
Już pisałam o tym problemie i inni też tak mają ,pewnie przez sondę. Oj nie czytasz skrupulatnie wszystkich wiadomości
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:40   #4533
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z tż-tem przed chwilą. Dowiedziałam się, że jego kuzyn wpadł pod pociąg, wpadł, albo wskoczył... Miał problem z alkoholem, leczył się na odwyku, jego ojciec chciał zrobić wszystko by syna z tego wyciagnąć, ale nic to nie dało. Za kilka dni pogrzeb, niech tż wyciągnie z tego jakiś wniosek... ;(
przykre....
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Jestem, tesknilyscie?
Chyba was nie nadrobie
pewnie
Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość

Bardzo dobra decyzja, trzeba spróbować, nie można się poddawać i łatwo rezygnować Bardzo jestem ciekawa co Ci powiedzą, trzymam kciuki za to, żeby był to pracodawca nowoczesny i niewidział w Twojej ciąży żadnego problemu

dzięki kochana napisze jutro jak będę po, na99% mnie nie przyjmą ale zawsze jest ten 1%nadzieiwięc czemu nie skorzystać? fajnie by bylo pozaraiać coś swojego a nie tylko od tż ciągnąc

Cytat:
Oh jak dobrze , że Wy tu jesteście... mniej panikuje Jutro wizyta u ginekologa Dzidzia fika czyli wszystko chyba jest Ok. Trzymajcie kciuki...
trzymamy z Lilką
Cytat:
Cos mi sie robiło nie tak bo jak tylko wchodzę na forum to ostatni post mi sie wyświetla a nie ten na którym skończyłam. I robi mi sie zamieszanie

Ciezaroweczko trzymam mocniutko kciuki za wizytę jutrzejsza na pewno wszystko jest w porządku

Ja mam dzisiaj USG połówkowe i troszkę zaczęłam sie stresować. Trzymajcie kciuki proszę
trzymamy też!!!

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:51   #4534
Haniula
Zakorzenienie

czesc mamuski, u nas jesien znowu ale tż napalił w piecu ze aż gorącz straszna
Wlasnie robi sie obiadek - pałeczki z kurczaka w miodzie fryty i surówka

I tz dał mi zlecenie, zebym wybrała kolory scian do Lenki do pokoju bo on niedługo chce sie zabrać za remont. I wymysliłam :
http://www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtm...emon_chiffon_4

2 ściany lemon chiffon 4 i
2 nastepne sciany lavender blossom 4
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:01   #4535
kasiahexe
Zadomowienie

dzien dobry kochane

ja od rana gotuje hihi
Powiedziec co jesc zeby dziecko rosło szybciej a zebym ja nie tyła tak strsznie :/

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Jestem, tesknilyscie?
Chyba was nie nadrobie
gdzies ty byla jak cie nie było hihiu

gdzies ty
Cytat:
trzymamy trzymamy :0

Cytat:

Ciezaroweczko trzymam mocniutko kciuki za wizytę jutrzejsza na pewno wszystko jest w porządku

Ja mam dzisiaj USG połówkowe i troszkę zaczęłam sie stresować. Trzymajcie kciuki proszę
u mnie tez tak jest ale tylko na tym wątku :/
i powodzenia na wizicie

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:26   #4536
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
pearpearl Ja też mało różowa i różowemu mówię NIE
ach,zazdroszcze Ci tego wybierania,chociaz i tak nie sklania mnie to do poznania plci-zobaczymy
ubranka chlopiece potrafia byc czaderskie - te potwory wlasnie, dinozaury, piraci...

Ja o poczatki to sie nie boje - przeciez mala nie bedzie mogla wyrazic swojego zdania co do ubioru, ale etap przedszkola mnie przeraza, bo wtedy dziewczynki najchetniej chca rozowe sukienki i kokardki
Cytat:
Napisane przez inutil
Dzisiaj jadę na ćwiczenia to wstąpię do lumpeksu
u mnie w lumpku byly super spiochy,ale 13 zl albo wiecej, wiec co to za lumpek
Cytat:
Napisane przez inutil
A jak puszczasz muzykę? ze słuchawek czy głośno? i masz na płycie czy z netu 100 pytań do
mam na mp3-sciagnelam przez torrenty
wpisalam w wyszukiwarke nazwisko Riamond Lap i mi znalazlo kilka plyt, w tym kolysnaki i klasyczne
puszczam na laptopie,jak sobie cos czytam, takze w sumie jest blisko brzuszka
dzisiaj znowu powtorze eksperyment
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
pewnie że się pochwalę jak tylko coś będzie wkleje do klubiku
super, bede czekac
Cytat:
Napisane przez renata
ale fajniemusze tez spróbować ale moja księżniczka kopie mnie tylko rano albo w nocy popołudniami mało ją czuję chyba że się wypina to wtedy ją pukam żeby się posunęła bo mi strasznie niewygodnie
zauwazylam jeszcze,ze jak sie zaczyna pukanie, to kiedy nic nie powiem,to pukanie trwa dlugo,
a jak zaczynam sie zwracac do brzuszka i pytac,co tak kopie mamunie,to sie uspokaja ale dalej nie wiem,czy mam takie madre dziecko,ktore cos tam kuma, czy to glupia pearl sobie wmawia
Cytat:
Napisane przez renata
po poduszce wrażenia dobre chociaż troszke mnie ręka bolała jak wstałam no i i tak obudziłam się o5rano i nie mogłam juz spać!

moze musisz jeszcze dopracowac odpowiednia pozycje, tak, zeby budzic sie wypoczeta i bez zadnych bolacych konczyn
Uska,a kto to jest Agnieszka w m jak miazga?
A Hanka to jeszcze zyje? Ona przeciez miala zginac w jakims wypadku
A pierwszej milosci to nie ogladalam chyba 100 lat. Marysia ma corke z Pawlem? Oni sie nie rozstali? Jeju...chyba musze nadrobic zaleglosci
Ultra, za usg! A Mezus bedzie mial plytke...
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
mijus faktycznie trochę podjadłaś
a co do niemycia się dziadków to coś tam wiem zawsze muszę w jakiejś kolejce wąchać bleeee
to fakt...ale mi zawsze ich szkoda
to pewnie dlatego,ze sami nie maja sily tego robic, a rodzina czasem zajeta zbyt swoim zyciem,zeby pomoc

Mijus, juz teraz wiesz,ze w torebce zawsze musi byc jakas przekaska. Np. Snickers - glodny nie jestes soba

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wyglądają super w czerwieni, żółtym, pomarańczowym, zielonym, niebieskim itd. itp Jeśli będziemy mieli córeczkę, to na pewno nie będzie ubierana na różowo
A jeszcze chciałam Ci napisać, że wymyśliłam sobie, że jeśli będziemy mieli synka, to będzie pilotem Tak więc u nas też będą samoloty
u mnie synek chyba nie bedzie mial wyjscia,bo tztowi-pilotowi juz sie marzy pokoik w samoloty, spioszki w samoloty, kolderka w samoloty i wszystko inne w samoloty
a to ulubione body mojego tzta

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Przeczytałam ,ze czekasz na penisa
w sumie sie nie pomylilas chyba
tak poza tym to glodnemu chleb na mysli

Mnie moje dziecie obudzilo dzisiaj o 6 i zjadlam nalesniki z serkiem waniliowym (z wczorajszej kolacji) z polewa truskawkowa na cieplo Tak sie objadlam,ze znowu usnelam i niedawno sie obudzilam...

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-07 o 13:35
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:26   #4537
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Zrobilam dzisiaj eksperyment z muzyka bobasa. Wczoraj mniej wiecej o tej porze jej sluchalam, a jak wylaczylam, to Niespodzianka zaczela mnie "pykac". Kiedy puscilam ponownie, uspokoilo sie pykanie no i pomyslalam, ze sprawdze, jak bedzie dzisiaj. Kiedy znowu zeczela pykac, wlaczylam muzyczke i przestala. Ciekawe, czy naprawde jej sie podoba, czy to ja sobie cos ubzduralam
ja słuchałam z tej strony co podałaś, ale strasznie króko trwają piosenki, chyba to jest taka zachęta do kupna co?
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
dziewczynki nie mam kiedy was nadrobić i kiedy pisać, w pracy nie mam możliwosci , a w domu albo tak sie źle czuje, ze musze się położyc popoludniami albo ciagle cos do roboty:/ małe przemeblowanie w pokoju mam

agatek -zapisalam sie do szkoly rodzenia, zajecia dla mnie ruszaja 30 listopada i koszt 350 zł
350? a pisali, że od 2009 roku jest za darmo!!!!!! szybko zmieniają decyzję ja się nie zapisuję, szkoda mi kasy
Cytat:
Hej mamusie

Dzisiaj mam usg połówkowe o 17.40 i juz sie doczekać nie mogę
Szkoda ze TZ wraca w nocy z delegacji to opuści te ważna chwile poznania naszego skarbusia. Nie stety innych terminów nie było i jest mi troszkę przykro
spoko, ja na połówkowym też byłam sama ale teraz 1 października może pójdzie ze mną na badanie

Cytat:
Przeczytałam ,ze czekasz na penisa

to też, ale to ja szybciej przyjadę do niego niż on do mnie
Już w przyszłym tyg jadę

Cytat:
jak fika to wszystko będzie ok, ja jestem spokojniejsza wtedy i nie boję się tak jak jeszcze malec nie kopał i tak trzymam!
Zoska ale Twój tż ma znajomych i rodzinę

AgaMili

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 13:27   #4538
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Już pisałam o tym problemie i inni też tak mają ,pewnie przez sondę. Oj nie czytasz skrupulatnie wszystkich wiadomości
Wybacz Z rana nadrabiałam wszystko to musiało mi umknąć ! Zasłużyłam na

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:36   #4539
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
350? a pisali, że od 2009 roku jest za darmo!!!!!! szybko zmieniają decyzję ja się nie zapisuję, szkoda mi kasy

Ja zapisałam się do szkoły rodzenia w szpitalu w Warszawie i nie płacę nic. Jedyny warunek to zameldowanie Kobitki, które nie są zameldowane w Warszawie płacą za tę szkołę.
Stary 2011-09-07, 13:39   #4540
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja słuchałam z tej strony co podałaś, ale strasznie króko trwają piosenki, chyba to jest taka zachęta do kupna co?
ta strona to tak tylko chcialam, zebyscie zobaczyly, o jakiej muzyce pisalam
ja sobie sciagnelam z netu kilka plyt

Zoska, oj, niezly egzemplarz z tego Twojego tzta Widac, nie tylko on w swojej rodzinie ma takie ciagoty... Trzymam mocno kciuki,zeby to byl bodziec do zmadrzenia

Stary 2011-09-07, 13:44   #4541
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Ja zapisałam się do szkoły rodzenia w szpitalu w Warszawie i nie płacę nic. Jedyny warunek to zameldowanie Kobitki, które nie są zameldowane w Warszawie płacą za tę szkołę.
ehh tak państwo chce, żeby kobiety rodziły... a szkoły płatne (w większości) na forum pisało, że od '09 za darmo, ale szybko zmienili zdanie, po 2 latach, wrrr, wkurza mnie takie coś!!!!!! zbijać interes trzeba przecież
Fajnie, że masz za darmo, jak ja bym miała, to pewnie bym chodziła, bo bym się nie 'nudziła' tak w domu a tak to sorry, ale żal mi 350 zł, jak ja oprócz komody i ciuchów nic nie mam a to jeszcze 4 miesiące zostały

Najlepszy jest fakt, że szef męża idzie na urlop i przez 2 tyg nie dostaną wypłaty!!!!!!!!!!!!!!!! się wkur.....m!!! masakra jakaś!! Musi rozplanować piątkową wypłatę do 30 października wrrr i tym sposobem, cała kasa którą dostanę z urzędu pójdzie na bilet do nich, tabletki- witaminy, paliwo, jakieś raty i jedzenie dla zwierzaków nic znów nie odłożę na malucha jestem wściekła

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
ta strona to tak tylko chcialam, zebyscie zobaczyly, o jakiej muzyce pisalam
ja sobie sciagnelam z netu kilka plyt
aaaa takie buty muszę se ściągnąć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 13:49   #4542
pearpearl
Wtajemniczenie

Agatku, sprobuj sie dowiedziec, bo w wielu szpitalach szkola rodzenia jest za darmo.

A co do tzta i wyplaty to rzeczywiscie moglas sie wkurzyc. Ten szef to niezly dupek, skoro ma gdzies pracownikow przed swoim wyjazdem na urlop. Cholerny egoista i do tego wyzyskiwacz moim zdaniem.
Jednak spokojnie...Wyplata bedzie,tyle ze pozniej i wtedy sobie odbijesz

Stary 2011-09-07, 14:03   #4543
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
dzien dobry kochane

ja od rana gotuje hihi
Powiedziec co jesc zeby dziecko rosło szybciej a zebym ja nie tyła tak strsznie :/
Dzidzi i tak zje tyle ile mu potrzeba ,wiec chyba nie utuczysz
Cytat:
Wybacz Z rana nadrabiałam wszystko to musiało mi umknąć ! Zasłużyłam na
Nie gniewam się ,baciory sobie darujemy wystarczy ,że i tak boimy sie rozstępów

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
No właśnie dlatego ja musiałą bym płacić ,bo nie jestem w Wawie zameldowana a w Pruszkowie.Było jeszcze niedawno tak ,ze jak się pracowało w Wawie to mogło być za darmo,ale w tym roku juz tak nie ma.No nic chyba sobie daruje szkołę rodzenia,wolę coś Nikolci kupić,a jest co.
Stary 2011-09-07, 14:15   #4544
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatku, sprobuj sie dowiedziec, bo w wielu szpitalach szkola rodzenia jest za darmo.

A co do tzta i wyplaty to rzeczywiscie moglas sie wkurzyc. Ten szef to niezly dupek, skoro ma gdzies pracownikow przed swoim wyjazdem na urlop. Cholerny egoista i do tego wyzyskiwacz moim zdaniem.
Jednak spokojnie...Wyplata bedzie,tyle ze pozniej i wtedy sobie odbijesz
Właśnie u nas w Toruniu tam gdzie jest szkoła rodzenia (miała być za darmo) jest płatna, bo baybela się zapisała tam Więc więcej nie ma darmowych

A oni już 2 raz nie dostają wypłaty- w zeszłym roku taka sama była akcja ale wtedy to tylko tydzień nie płacił, a teraz 2 zamierza wrr
No ale też jest + takiej brakującej wypłaty wyłudzę od A. kasę na dziecko w takiej ilości, że w połowie października zamówimy większą połowę na allegro plus to co dostanę z urzędu i jazdaaa

Stary 2011-09-07, 14:21   #4545
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cześc dziewczyny !! Matko przez ta budowe jestem tak zalatana ze dopiero mialam czas do was zajrzec i nadrobic

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewuszki my po wizycie
Moja 100% dziewczynka ( widziałam pipuche)jest zdrowa, rośnie jak na drożdzach, wazy 244g i ma bodajze 15,8cm
Gartki, że Lenka została Lenką i jaka już duża

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
_________________________ ____
Mąż kończy właśnie składać komodę i jutro robimy przemeblowanko w sypialni
Ale dziewczyny idziecie jak burza Już komody macia matko... ja tylko kilka body... Po połowkowym zabieram sie za liste i zakupy

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja tylko melduję że wszystko ok
Nadrobiłam po łebkach, bo mam młyn w pracy a w domu dużo zajęć. Dzisiaj jeszce w domu pracowałam :/
Ale z dzidziusiem wszystko ok, tylko jest tak ułożone że ciężko było coś zobaczyć. Nawet się lekarz śmiał, że co on ma mi na zdjęciu dla meża wydrukować, jak on sam nic nie widzi?
Serduszko trzeba będzie zmierzyć na następnej wizycie, może dzidzia się lepiej ułoży
Płeć podejrzał,ale pozwolicie że jeszcze zachowam ją dla siebie i jak na następnej wizycie się potwierdzi to się pochwalę

Buziaki, odezwę się pewnie w sobotę, chyba, że się wcześńiej uda
Gratuluję udanych wizyt, trzymam kciuki za następne
Aaale i bedziesz nas trzymac kilka tygodni w niepewnosci?? No trudno jakos wytrzymamy... A to miałas półówkowe czy wizyte ?
Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
hej robaczki ?
dzikekuje za kcikuki
wlasnie wrociłam od lekarza
na 70% bedzie LIVIA mała niestety jest troche mniejsza niż ostanio (o 2 dni) ale mowił ze tak teraz bedzie raz bedzie mniejsza a raz wieksza
a do tego robila takie fikołajki ze ciezko ja było zmierzyć
dobranoc
Gratuluje Livii A zeby dzidzia podrosla to nie trzeba esc wiecej tylko wiecej lezec na boczku najlepiej... wiecej odpoczywac ! A dwa dni to malutko, bez stresu

Cytat:
Hej mamusie

Dzisiaj mam usg połówkowe o 17.40 i juz sie doczekać nie mogę
Szkoda ze TZ wraca w nocy z delegacji to opuści te ważna chwile poznania naszego skarbusia. Nie stety innych terminów nie było i jest mi troszkę przykro

a tak miałam wczoraj dzień wolny od pracy i było tak super. Nie mogę sie juz doczekać 16.09 wtedy będę urlopować pełną para
Oj to kciuki mocno zacisniete Pochwal sie koniecznie po wizycie, a może idz z amma lub siostra bedzie Ci razniej?No i nie zapomnij wziac plytki dla TZ-ta

Coraz wiecej sie nam dzidzioli ujawnia Do konca wrzesnia to juz nam chyba tylko nasze dwie Niespodzianki zostana

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 14:28   #4546
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Witaj
Mój Mąż ostatnio włączył dość głośno bluesa i maluch jak tylko się piosenka kończyła zaczynał wariować. leżeliśmy tak przeszło godzinkęCiekawe czy polubi dźwięk gitary - mamy w domu 4 szt.
Super Moja córcia też ma takie upodobania, jak słucham muzyki którą lubię, a jest to właśnie blues, rock i wszystko dookoła tego, to się "dopomina". Nie stety muzyki dla bobasów nie jestem w stanie znieść, drażni mnie ona Wiec dzidzia musi się oswajać z tym co lubi wyrodna mamusia
Gitarę na pewno też polubi - u nas są 2 i nic tak nie relaksuje jak muzyka na żywo

Cytat:
Cytat:
Kciuki zaciśnięte Wszystko na pewno będzie ok

Cytat:
Mijus, juz teraz wiesz,ze w torebce zawsze musi byc jakas przekaska. Np. Snickers - glodny nie jestes soba
No na pewno tą lekcję zapamiętam Muszę zrobić zapasy

-------------------------------------------

Ja właśnie się porozpieszczałam, a co tam
Kąpiel z olejkami (oczywiście nie tak długa i ciepła jak by się chciało), maseczka na włosach, maseczka na twarzy, golonko itd. Cudownie

Dzisiaj wyjeżdżam na dłuższy weekend do swojego gniazdka i tak się cieszęZawsze ładuje tam akumulatory na kolejny okres na "obczyźnie"
Lecę pakować siebie, tż, 2 koty które zawsze z nami podróżują, nie wiem jak to będzie jak dojdzie jeszcze Gabryśka Na pewno bardzo wesoło Dobrze, że w aucie mamy kratkę, przynajmiej futra będą odizolowane od dziecka
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:05   #4547
pearpearl
Wtajemniczenie

Eliza, a nie masz mozliwosci zameldowania sie tymczasowo gdzies w Wawie? Wtedy szkola rodzenia za free

Agatku, a w Toruniu jest tylko jeden szpital?

Widzisz, ze wszystkiego mozna wyciagnac cos dobrego. Wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc a nagroda Cie nie ominie.
Ale ten szef to naprawde dupek. Oby mu caly czas na leb padalo na tym urlopie, albo inny czort, za to ze nie potrafi pomyslec o czyms innym niz tylko swoje wlasne 4 litery.

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Gratuluje Livii A zeby dzidzia podrosla to nie trzeba esc wiecej tylko wiecej lezec na boczku najlepiej... wiecej odpoczywac ! A dwa dni to malutko, bez stresu
to jak sie lezy na boczku, to wtedy dzidzia jest wiecej je???
jeju, jeju...to dlatego ja mam takiego wielkoludka w brzuniu

Cytat:
Coraz wiecej sie nam dzidzioli ujawnia Do konca wrzesnia to juz nam chyba tylko nasze dwie Niespodzianki zostana
jak sie centralnie nie wywala ze swoimi mosznami lub muszelkami na usg, to chyba tak

Mijus, ja tez rockowa jestem, teraz i tak troche spokojniejszy rock niz wczesniej, ale czytalam, ze male, ledwo co wyksztalcone uszka dzidziolkow moga bardzo zle reagowac na niektore dzwieki, w tym dzwieki muzyki rockowej
Fakt,ze muzyka bobasa jest straszna, ale skoro ma sie Niespodziankowi podobac (a na razie wszystko wskazuje,ze tak jest), to jakos to zniose od czasu do czasu
Tam tez jest np niby baby blues albo baby reagge...NIBY
Cytat:
Napisane przez Mijus
No na pewno tą lekcję zapamiętam Muszę zrobić zapasy
a to calkiem przyjemne zajecie

Cytat:
Napisane przez Mijus
Kąpiel z olejkami (oczywiście nie tak długa i ciepła jak by się chciało), maseczka na włosach, maseczka na twarzy, golonko itd. Cudownie
u la la...
Cytat:
Napisane przez Mijus
Lecę pakować siebie, tż, 2 koty które zawsze z nami podróżują, nie wiem jak to będzie jak dojdzie jeszcze Gabryśka Na pewno bardzo wesoło
ale ekstra
koty sa cudowne
mnie sie marza dwa wielkie psy i kot, najbardziej silver tabby
a Ty na nude na pewno nie bedziesz narzekala, fajny taki wesoly kociokwik

dziewczyny, zgrzeszylam
wypilam kawke i zjadlam snickersa

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-07 o 17:07
Stary 2011-09-07, 17:10   #4548
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie się porozpieszczałam, a co tam

Dzisiaj wyjeżdżam na dłuższy weekend do swojego gniazdka i tak się cieszęZawsze ładuje tam akumulatory na kolejny okres na "obczyźnie"
Lecę pakować siebie, tż, 2 koty które zawsze z nami podróżują, nie wiem jak to będzie jak dojdzie jeszcze Gabryśka Na pewno bardzo wesoło Dobrze, że w aucie mamy kratkę, przynajmiej futra będą odizolowane od dziecka
Zazdroszczę kąpieli... ja mam prysznic ale jak pojadę do mężusia w przyszłym tygodniu to będę nadrabiać, bo on ma duuuuuuuuuuużą wannę!
Fajnie mieć dwa kotki- bawią się ze sobą? Mój Filipek sam i taki smutny, bo nie ma z kim się ganiać czasem sam ze sobą się goni i normalnie jak petarda po domu! Jak będę miała swoje mieszkanko to chciałabym właśnie 2 kotki mieć

To ja daję moje maleństwo i jego ulubione pozy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01175.jpg (140,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01176.jpg (141,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01191.jpg (97,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01189.jpg (97,2 KB, 11 załadowań)

Stary 2011-09-07, 17:18   #4549
czubasek20
Zakorzenienie

hej mamusie

Nie nadrobie was chyba dziś ale w weekend już tak ...
ja juz po przeprowadzce do tz-ta czuje sie u niego jak królewna, normalnie dba o mnie jakbym byla ze szkła.
Maluszek urządza sobie własnie małe kopanko, czuje tylko takie bęc, bęc.

Gratuluje wszystkim mamom synków i córek
Ja poznam płeć dopiero w środę

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-09-07 o 17:26
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:25   #4550
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
hej mamusie

Nie nadrobie was chyba dziś...
ja juz po przeprowadzce do tz-ta czuje sie u niego jak królewna, normalnie dba o mnie jakbym byla ze szkła.

Ja poznam płeć dopiero 2 środę
czubasek własnie o Tobie myslalam, ze dawno sie nie odzywalas fajnie masz, po przeprowadzce do ukochanego te pierwsze chwile sa niezapomniane, cos pieknego...pamietam jak to bylo ja ze swoim juz 4,5 roku mieszkamy

trzymam kciukasy za srodowa wizyte a jak czujesz kto to tam w brzuszku sie skrywa???

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:26   #4551
renata:)
Zadomowienie

http://vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html oglądnijcie sobie! rewelacja!

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:31   #4552
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję!! właśnie oglądam!!!!!

chwilę oglądam, a co chwila łzy w oczach i się wzruszam... jak to jest pięknie pokazane, o ja...

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-09-07 o 17:56
Stary 2011-09-07, 17:57   #4553
uska000
Zadomowienie

Pearpearl ee to Ty jestes w czarnej pupie z serialami;p agnieszka to ta ruda co przyjechala ze szczecina;p
a maryska sie bzyknela z pawlem i pojechala do berlina a on ulowzyl sobie zycie z wlodarczykowa;p

Eliza wlasnie w ogole zero opini.. napisalam tylko do kolesia co kupil ten wozek to napisal ze ok tylko na zime do gondoli obowiazkowo spiworek bo gondola cienka a takto rewelacja i jeszcze taka kasa bo wszedzie kolo tysiaka ehh nie wiem co robic.. troche szybko z tym wozkiem.. ale fajny i tani;/ i gondola duza i lekki..

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 18:22   #4554
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Eliza, a nie masz mozliwosci zameldowania sie tymczasowo gdzies w Wawie? Wtedy szkola rodzenia za free
Zawsze byłam zameldowana w Wawie u rodziców,sle jak kupiliśmy mieszkanie w pruszkowie to sie przemeldowałamtu.Dowód ,prawko wszystko wyrobione mam na adres Pruszkowski,a pewnie przemeldowujac się do rodziców musiała bym dowód znowu zmieniać itd.Chyba ,ze nie

Cytat:
hej mamusie

Nie nadrobie was chyba dziś ale w weekend już tak ...

Ja poznam płeć dopiero w środę
Super ,ze juz z tżcikiem ,wreszcie odpoczniesz

Cytat:
Ogladałam juz to kiedyś ,super filmik

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

Eliza wlasnie w ogole zero opini.. napisalam tylko do kolesia co kupil ten wozek to napisal ze ok tylko na zime do gondoli obowiazkowo spiworek bo gondola cienka a takto rewelacja i jeszcze taka kasa bo wszedzie kolo tysiaka ehh nie wiem co robic.. troche szybko z tym wozkiem.. ale fajny i tani;/ i gondola duza i lekki..
A można gdzieś w sklepie zobaczyć ten wózek na żywo ,zebys wiedział z czym masz do czynienia.Mi sie teraz bardzo spodobały wózki ABC design np.Mamba albo cobra i na taki będę polować.A co do tego ,że wcześnie kupiła byś wózek,no wiesz okazja z taka ceną moze sie nie trafić
Stary 2011-09-07, 18:28   #4555
AgaMili
BAN stały

No to dobrze ze tesknilyscie . Ja mecze sie nadal z migrenami, 3 dni czuje sie dobrze a potem 2 zle. Dzis niestety gorzej. Brzuch mi juz rozsadza, czuje sie jak w 9. miesiacu, mam dusznosci, zadyszke, wszystkie staniki mnie cisna i musze chodzic bez a jak wracam z pracy to zawsze mam litanie narzekan do tz . Ale o tyle dobrze ze wracam i od razu sie klade na kanape, mam kocyk i podusie a tz podaje obiadek i czasem zmywa po nim . Na kompie nie siedzialam od zeszlej srody... Zaraz wstawie jakies zdjecie brzucholka do klubu bo juz urosl sporo od ostatniego. To juz 22. tydzien jutro zaczynamy . Ten czas mi tak ucieka ze co chwile krzycze na tz ze ani sie obejrzymy a bede rodzic a nic jeszcze nie kupilismy . Potem fortune wydamy . Ale w czwartek juz mamy usg i poznamy plec wiec pojdziemy na zakupy

Pearpearl moja jest w wieku przedszkolnym i strasznie wybrzydza z ubraniami, uwielbia rozowy kolor
Ultra za usg!
Czubasek gratulacje rozpoczetego nowego zycia we dwoje
Ciezaroweczka za wizyte
Kasiahexe gratuluje dziewczynki
Agatek slicznego masz kotka

Nadrobilam tylko dzisiejsza strone Musicie wybaczyc

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-09-07 o 18:31
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 18:30   #4556
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
25 zł za jedną osobę. Kelner podchodzi do Ciebie i nakłada Ci makarony po koleji, na początku wydawało mi się, że takie małe te porcje, ale przy 12 porcji zmieniłam zdanie Bardzo fajny pomysł i miła odskocznia
Oj to chyba wezmę mego Mężulka na takie jedzonko zabiorę Dzięki

Cytat:
W Kościele siadam w miejscu gdzie jest przewiewnie, ew. siadam z tyłu (czyt. w ostatnim rzędzie bocznej nawy) i całą Mszę siedzę.
Chyba bym nie umiała nie iść na Mszę nawet mimo, że tak mi tam niedobrze
Też staram się siadać przy otwartym oknie. Na początku było mi po prostu niedobrze, ale dawałam radę. Później musiałam wyjść z kościoła, a ostatnio jak byłam, to tak okropnie się czułam, że aż mi łzy płynęły z oczu... A chciałam wytrwać, bo to msza była w naszą rocznicę... Teraz to nawet Mąż zabrania mi wręcz chodzić do kościoła. Mogę się czuć super rano, a i tak w kościele jest mi baaardzo niedobrze...
Pytałam nawet księdza, czy mogę w takiej sytuacji oglądać mszę w tv i powiedział, że ciąża to nie choroba, ale za taką można ją uznać, więc jak się bardzo źle czuję, to nie będzie grzechem to, że będę uczestniczyła w mszy przed tv.
Teraz się troszkę ochłodziło, więc może w niedzielę pójdę do kościoła i może mój organizm da radę...

Cytat:
u mnie synek chyba nie bedzie mial wyjscia,bo tztowi-pilotowi juz sie marzy pokoik w samoloty, spioszki w samoloty, kolderka w samoloty i wszystko inne w samoloty
a to ulubione body mojego tzta
Mój Mąż uwielbia maszyny rolnicze Jak jego koledze urodził się synek, to kupiliśmy dla niego bluzkę z traktorem, bo jest rolnikiem Niestety nie byliśmy świadomi wtedy tego, że rozmiar 62 to na sam początek jest i dziecko wyrosło zanim dostało od nas prezent Dlatego teraz bluzeczka czeka na nasze dziecko i to jest ulubiona bluzeczka mojego Mężulka

Cytat:
Ja dzwoniłam dzisiaj do szkoły rodzenia, która należy do szpitala, w którym chcę rodzić. Cena - 400 zł!!!!!!!!!!! No ale i tak zapłacę, bo u nas jest wymóg, że poród rodzinny jest bezpłatny jak się skończy ich szkołę rodzenia. Fajnie mi bezpłatny

Cytat:
Cieszę się, że jesteś szczęśliwa i że Tż Ci dogadza

A ja przed chwilą wróciłam do domu i zjadłam 6!!!!!!!! kanapek z sałatą, wędliną, pomidorem i majonezem Ale ten Dzidziuś ma apetyt Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko tyle, że te 6 kanapeczek to małych było, bo z początku chleba
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 18:36   #4557
uska000
Zadomowienie

Eliza no wlasnie nie;/ w ogole ten wozek 3 skllepy tylko maja;/

podobny ogladalam za 500zl w baby maxie tyle ze tam jest jasno niebieski a mi sie granat podoba;/ a te wozki 3 kolory tylko;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 19:00   #4558
*Agatek*
Zakorzenienie

Zryczałam się jak gupia na końcu filmu

Stary 2011-09-07, 19:03   #4559
magda1804
Rozeznanie

AgaMili dobrze, ze tz duzo Ci pomaga a do kiedy masz zamiar pracowac? w ogole nie wiem czy gdzies juz pisalas, dlatego zapytam na czym polega Twoja praca? czym sie zajmujesz? I szczerze współczuje pracowac pod koniec 5miesiaca... ja w domku sie bycze

ciekawe jak tam Sandra jak po wizycie?

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 19:15   #4560
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
AgaMili dobrze, ze tz duzo Ci pomaga a do kiedy masz zamiar pracowac? w ogole nie wiem czy gdzies juz pisalas, dlatego zapytam na czym polega Twoja praca? czym sie zajmujesz? I szczerze współczuje pracowac pod koniec 5miesiaca... ja w domku sie bycze
Ja pracuje w agencji nieruchomosci. Glownie siedze przed komputerem i odbieram telefony. Czasem jezdze na spotkania ale zazwyczaj wysylam kolege bo sie tak rozleniwilam ze czasem nawet nie chce mi sie do drukarki albo akt wstac z fotela . No i bede pracowac do 8. miesiaca wiec na razie lajcik. Dopiero od listopada przychodzi dziewczyna za zastepstwo a ja w grudniu odchodze. No i gdzies w kwietniu wracam a moj "durny" szef chce zebym wrocila w marcu. Jednak to sie wszystko okarze, moze w ogole nie wroce
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości