Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-28, 13:47   #4531
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
I jak było? gorzej czy lepiej niż myślałaś? wybawiłaś się?
moje przypuszczenia mniej więcej się pokryły.. ale ogólnie ok było, ale szczerze byłam na lepszych weselach, zdecydowanie
Stary 2011-08-28, 14:03   #4532
Molise
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Spotkałam się nawet z sytuacją, że dziewczyna przyprowadziła koleżankę jako osobę towarzyszącą, bo przecież jej towarzyszy
A co do sukni to się zgadzam, chociaż jeśli znajdę z zaufanego polecenia krawcową, którą uszyłaby suknię to na pewno skorzystam
Na mojej studniówce jedna dziewczyna przyszła z koleżanką, bo nie miała kolegów czy też braci/kuzynów. Oczywiście nie obyło się bez echa

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
moje przypuszczenia mniej więcej się pokryły.. ale ogólnie ok było, ale szczerze byłam na lepszych weselach, zdecydowanie
Ważne, że było chociaż ok

Byliśmy wczoraj z Tż i znajomymi w dyskotece Dzisiaj leczymy kaca. Tż przyjechał na obiad i sobie smacznie śpi teraz, a ja pospałam rano dłużej, więc wpadłam na Wizaż

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 14:45   #4533
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Skoro było ok, to ok najlepsze będzie Wasze, więc wiesz opowiesz coś dokładniej jak było

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Na mojej studniówce jedna dziewczyna przyszła z koleżanką, bo nie miała kolegów czy też braci/kuzynów. Oczywiście nie obyło się bez echa

Byliśmy wczoraj z Tż i znajomymi w dyskotece Dzisiaj leczymy kaca. Tż przyjechał na obiad i sobie smacznie śpi teraz, a ja pospałam rano dłużej, więc wpadłam na Wizaż
Ja bym pewnie nie poszła z koleżanką, ale w sumie, czemu nie
U nas TŻ leczy kaca po wczorajszej imprezie, a zaraz jedziemy na powtórkę ja mam kaca po antybiotyku i syropku na kaszel
TŻ przysypia póki co i z nudów trafiłam na artykuł
http://www.papilot.pl/ciekawostki/14...s-RANKING.html
Załamałam się, bo zaliczyłam 7/10
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 16:24   #4534
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Umowa podpisana, zaliczka wpłacona
Super! Gratuluję
Cytat:
Napisane przez Laacroossee Pokaż wiadomość
Nam zaliczki kazali wpłacić min. 1000 zł , a zespoł chciał 100 zł.
My na sali 500zł i za zespół też 500zł

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Dzięki
Dostałam kilka godzin w szkole nie wiem jak ja to ogarnę
Gratuluję

Cytat:
dziś już lepiej?
Po części rozumiem TŻ, stała praca to racjonalny warunek, ale z drugiej strony co będzie po ślubie jak któreś w Was straci stałą pracę? (tfu tfu) Jakoś trzeba sobie będzie dać radę, więc ten argument można przełamać

Hehe A jak się nie zgodzisz to co?

My za kawalerkę 40m mamy czynszu 200 zł a ile wychodzi Wam za gaz? bo my też mamy ogrzewanie na gaz i się zastanawiam, ile przyjdzie nam płacić w okresie grzewczym

Gratuluję!

Super dasz sobie radę na pewno a to jest coś co chciałabyś robić w przyszłości?

Tak szczerze, jak wielkie znaczenie ma to czy singiel przyjdzie sam na wesele czy z kimś? Czy ludzie naprawdę muszą się dowartościowywać tym, że przychodzą na imprezę rodzinną z osobą z ogłoszenia? Dziwne to jest dla mnie trochę

Cześć
Jestem już z TZ burza taka była w nocy, że szok, wiało, padało i strzelało piorunami, więc nie dało się spać
Opłaty za gaz w okresie grzewczym zależa przede wszystkim od tego czy macie ogrzewany blok? My nie mamy, no i przy normalnej zimie (czyli gdy są mrozy) musicie liczyć 200-300zł miesięcznie... Zdarzało się i 350zł miesięcznie. Ale tak jak mówiłam nie mieliśmy tego termostatu, który się ustawia w jakich godzinach ma piec grzać. A często było tak, żę TŻ nie było w domu przed 12 godzin, a piec chodził, żeby jak wrócił do domu miał nagrzane

Hej Dziewczyny
TŻ robi winko z jeżyn A nasze poprzednie już się nadaje do picia I jednak wyszło cholernie mocne

Kupiliśmy z TŻem dziś śliczne zasłonki do świeżo wyremontowanego pokoiku i zaraz je powiesimy

Foto pokaże jak będę w domu, teraz nie mam jak, bo TŻ nie ma Bluetootha w lapku

A jutro jedziemy szukać pasującego słupka na ubrania - dla mnie Żebym miała miejsce na nie u TŻ

A jeśli chodzi o opłatę z ZAIKSu, to babka na sali powiedziała nam, że to powinna być działka zespołu. Bo to oni czerpią korzyści finansowe z śpiewania cudzych utworów. Niestety w praktyce często wygląda to inaczej i opłatę tą pokrywają organizatorzy imprezy

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:21   #4535
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! ja mam podły humor. pokłóciłam się z TŹ. teraz siedzę i łzy mi lecą :-(

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

zostawilam wiadomość w klubie
już patrzę
Cytat:
dziś już lepiej?
Po części rozumiem TŻ, stała praca to racjonalny warunek, ale z drugiej strony co będzie po ślubie jak któreś w Was straci stałą pracę? (tfu tfu) Jakoś trzeba sobie będzie dać radę, więc ten argument można przełamać
No właśnie... to samo mu powiedziałamNo ale powiedział, że w następnym roku na pewno już zamieszkamy razem więc zobaczymy

Dudusiu i malinka - fajnie, że wesela były ok Też bym się pobawiła

Dobry wieczór Dzień spędziłam dzisiaj z Tż-tem. W sumie obijaliśmy się. Nie miałam ochoty nigdzie chodzić bo dostałam @Boję się jej bo powoli się rozkręca i jutro może być masakra z bólem...Zdziwiłam się, że dostałam ją co do dnia jakbym brała tabletki

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

ale tu pusto...
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 21:06   #4536
dudusiu
Wtajemniczenie

my po wczorajszym weselu z tżtem szukamy nowej sali. dobrze, że tamta jest na "gębę" póki co i nie wpłacaliśmy zaliczki, bo głupio by było tak rezygnować. w tym tygodniu załatwiamy już wszystko (przynajmniej się postaramy): salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę (na fotografie nie zamierzamy oszczędzać ) a szukamy nowej sali, bo orkiestra na weselu była genialna i przede wszystkim niepijąca ale za duża do obecnej sali. i musimy się sprężać, bo jak mama pytała o terminy w lokalu, to właścicielka powiedziala, że wolny jest tylko 1 i 8 czerwca i dopiero październik

Cytat:
I jak było? Opowiedz wszystko
W weekend zawsze tempo się zwalnia, spoko spoko
Cytat:
dzień dobry
myslałam, że tu już nowy wątek a tu taka niespodzianka trachę Was nadrobiłam szybciutko ale nie odp na wszystko
nie dawno z wesela wróciłam dopiero no a nie długo znów wybywam z domu

dudusiu jak po weselu?
Cytat:
Napisane przez jusstynaaa21 Pokaż wiadomość
i jak było ??
mam podobne wrażenia, jak malinka bywały lepsze wesela praktycznie zero zabaw, goście wcale nie "zgrani". no ale cóż. za tydzien będzie lepiej, bo będą sami swoi o 3 wrócilismy do domu, wstalismy z tżtem o 11, po mszy poszlismy spać z powrotem ciężko załapać z powrotem rytm dnia

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 21:10   #4537
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

mam podobne wrażenia, jak malinka bywały lepsze wesela praktycznie zero zabaw, goście wcale nie "zgrani". no ale cóż. za tydzien będzie lepiej, bo będą sami swoi o 3 wrócilismy do domu, wstalismy z tżtem o 11, po mszy poszlismy spać z powrotem ciężko załapać z powrotem rytm dnia
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-28, 21:14   #4538
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
To moje będzie beznadziejnie, bo też bez zabaw. Mam nadzieję, że biedni goście dzielnie to zniosą...
może nie będzie tak źle wszystko zależy też od gości inaczej jest jak każdy z każdym, a inaczej, jak każdy patrzy tylko w swoją miskę i nic dookoła go nie interesuje.

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-08-28, 22:02   #4539
Linaewen
Zakorzenienie

Wesele czarno białe
http://www.forum.wesele-lodz.pl/prin...9891274ea88bcb
I ta suknia...
Do tego TŻtowi się ostatnio bardzo spodobało bolerko w sukni obejrzanej w Say yes to dress [jak widzę zdjęcia na necie, to już wiem, czemu tak tamtej PMce słodzili].
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img87613.fryzury.274178.jpg (39,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wd_sp09_whch_003_xl.jpg (34,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg white+chocolate+label+by+scott+corridan.jpg (22,3 KB, 8 załadowań)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:14   #4540
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Wesele czarno białe
I ta suknia...
Do tego TŻtowi się ostatnio bardzo spodobało bolerko w sukni obejrzanej w Say yes to dress [jak widzę zdjęcia na necie, to już wiem, czemu tak tamtej PMce słodzili].
suknia do mnie nie przemawia, ale bolerko ciekawe

dobranoc

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-08-29, 05:57   #4541
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Opłaty za gaz w okresie grzewczym zależa przede wszystkim od tego czy macie ogrzewany blok? My nie mamy, no i przy normalnej zimie (czyli gdy są mrozy) musicie liczyć 200-300zł miesięcznie... Zdarzało się i 350zł miesięcznie. Ale tak jak mówiłam nie mieliśmy tego termostatu, który się ustawia w jakich godzinach ma piec grzać. A często było tak, żę TŻ nie było w domu przed 12 godzin, a piec chodził, żeby jak wrócił do domu miał nagrzane

Hej Dziewczyny
TŻ robi winko z jeżyn A nasze poprzednie już się nadaje do picia I jednak wyszło cholernie mocne

Kupiliśmy z TŻem dziś śliczne zasłonki do świeżo wyremontowanego pokoiku i zaraz je powiesimy

Foto pokaże jak będę w domu, teraz nie mam jak, bo TŻ nie ma Bluetootha w lapku

A jutro jedziemy szukać pasującego słupka na ubrania - dla mnie Żebym miała miejsce na nie u TŻ

A jeśli chodzi o opłatę z ZAIKSu, to babka na sali powiedziała nam, że to powinna być działka zespołu. Bo to oni czerpią korzyści finansowe z śpiewania cudzych utworów. Niestety w praktyce często wygląda to inaczej i opłatę tą pokrywają organizatorzy imprezy
Nie no blok jest nowy i ocieplany a zimie, w tym najgorszym okresie, jak nikt tu nie mieszkał i nie było grzane było 17 stopni więc chyba nie tak źle, my z TŻ dogrzewaliśmy do 20 i było ok ew. jak przychodził ktoś do nas to włączaliśmy

Zazdroszczę remontu i nie mogę się doczekać zdjęć

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
No właśnie... to samo mu powiedziałamNo ale powiedział, że w następnym roku na pewno już zamieszkamy razem więc zobaczymy

Dobry wieczór Dzień spędziłam dzisiaj z Tż-tem. W sumie obijaliśmy się. Nie miałam ochoty nigdzie chodzić bo dostałam @Boję się jej bo powoli się rozkręca i jutro może być masakra z bólem...Zdziwiłam się, że dostałam ją co do dnia jakbym brała tabletki
Dobrze, że do przyszłego roku już niedaleko

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
my po wczorajszym weselu z tżtem szukamy nowej sali. dobrze, że tamta jest na "gębę" póki co i nie wpłacaliśmy zaliczki, bo głupio by było tak rezygnować. w tym tygodniu załatwiamy już wszystko (przynajmniej się postaramy): salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę (na fotografie nie zamierzamy oszczędzać ) a szukamy nowej sali, bo orkiestra na weselu była genialna i przede wszystkim niepijąca ale za duża do obecnej sali. i musimy się sprężać, bo jak mama pytała o terminy w lokalu, to właścicielka powiedziala, że wolny jest tylko 1 i 8 czerwca i dopiero październik

A na jaką salę zmieniacie? Dobrze pamiętam, że najpierw mieliście rezerwować Dunajec?
Też właśnie parę dni po weselu dochodzę do siebie, bo nie mogę się przestawić na tryb normalnego dnia

Cześć
Już po weekendzie - jak zwykle zleciał zbyt szybko zresztą i tak cały spędziliśmy gdzieś u kogoś i nie nasiedziałam się w domu mimo, ze powinnam leżeć, a dziś do pracy w tym tygodniu jeśli się nic nie zmieni to tylko 4 dni
Pogoda niewyraźna, ale przynajmniej nie ma duchoty, więc jest ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 06:24   #4542
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no blok jest nowy i ocieplany a zimie, w tym najgorszym okresie, jak nikt tu nie mieszkał i nie było grzane było 17 stopni więc chyba nie tak źle, my z TŻ dogrzewaliśmy do 20 i było ok ew. jak przychodził ktoś do nas to włączaliśmy

Zazdroszczę remontu i nie mogę się doczekać zdjęć

Dobrze, że do przyszłego roku już niedaleko

A na jaką salę zmieniacie? Dobrze pamiętam, że najpierw mieliście rezerwować Dunajec?
Też właśnie parę dni po weselu dochodzę do siebie, bo nie mogę się przestawić na tryb normalnego dnia

Cześć
Już po weekendzie - jak zwykle zleciał zbyt szybko zresztą i tak cały spędziliśmy gdzieś u kogoś i nie nasiedziałam się w domu mimo, ze powinnam leżeć, a dziś do pracy w tym tygodniu jeśli się nic nie zmieni to tylko 4 dni
Pogoda niewyraźna, ale przynajmniej nie ma duchoty, więc jest ok
Jeśli blok jest ocieplony, to co innego Poza tym my mamy mieszkanko na parterze
Oby Ci żadnego dnia nie dołożyli

Cześć
Co do zdjęć pokoju, to w domu też będzie z tym problem, bo mój komp dalej leży i zdycha. Zje**** dziad znowu wymyśla ze sterownikami. Dziś TŻ spróbuje go zrobić, szczególnie, że w środę mam ostatni wykład (teoretycznie skończyłam w zeszłą środę, ale spotkanie z pielęgniarką o pierwszej pomocy jest dopiero teraz) i muszę się uczyć na wewnętrzny. No i jazdy

TŻ słodko śpi, a ja sobie weszłam tutaj i co? Praktycznie zero nadrabiania, kilka postów tylko.
Nie mogę się doczekać dzisiejszego wypadu po sklepach meblowych

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 07:02   #4543
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Jeśli blok jest ocieplony, to co innego Poza tym my mamy mieszkanko na parterze
Oby Ci żadnego dnia nie dołożyli

Cześć
Co do zdjęć pokoju, to w domu też będzie z tym problem, bo mój komp dalej leży i zdycha. Zje**** dziad znowu wymyśla ze sterownikami. Dziś TŻ spróbuje go zrobić, szczególnie, że w środę mam ostatni wykład (teoretycznie skończyłam w zeszłą środę, ale spotkanie z pielęgniarką o pierwszej pomocy jest dopiero teraz) i muszę się uczyć na wewnętrzny. No i jazdy

TŻ słodko śpi, a ja sobie weszłam tutaj i co? Praktycznie zero nadrabiania, kilka postów tylko.
Nie mogę się doczekać dzisiejszego wypadu po sklepach meblowych
a kiedy masz mieć wewnętrzny? i kiedy zaczynasz jazdy?

Tak siedzę i grzebię po internecie i wiem, że najwięcej łez wyleje przy planowaniu podróży poślubnej chciałabym, żeby była idealna, a bez majątku chyba się nie da w ogóle zastanawiam się, skąd wziąć kasę na to wszystko i dopada mnie dół
Stary 2011-08-29, 07:31   #4544
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam. Sprawa z TŻ wyjaśniona. Weekend zleciał bardzo szybko. Na wakacje przyjechał do mnie jeszcze siostrzeniec 15 letni. W sobotę byliśmy nad wodą, ale w sumie dość późno pojechaliśmy, później pizza, a później pojechaliśmy na zabawę i zabraliśmy ze sobą młodego. No i kłótnia, ale już jest dobrze.
W sobotę pojechaliśmy z młodym, moją siostrą i kolejnym siostrzeńcem - 7 letnim do Solca Kujawskiego do Parku Dinozaurów. Małemu siostra kupiła bilet za 40 parę złotych i mógł ze wszystkiego korzystać do oporu z opiekunem, bo jest tam plac zabaw też. Na każdej karuzeli i tym podobnych rzreczach przynajmniej po 6 razy jechał z każdym po kolei, bo my jako opiekuni za darmo. Dzieciaka wykorzystywaliśmy. My starzy jak dzieciak normalnie. Na zjeżdżalni nawet zjeżdzaliśmy Mały tak się śmiał z nas, bo my go wręcz ciągaliśmy choć tam, choć tam i do nas taka mała opaska, a jak wiele znaczy (bo w kasie założyli mu opaskę, że może ze wszystkiego korzystać).

FlightlessBird jak ci zazdroszczę remontu i wspólnego mieszkania z TŻ.
sayuri_69 tak samo. Naprawdę nie dużo płacicie za czynsz. To są wręcz śmieszne pieniądze i zresztą za ogrzewanie to nie są wcale duże pieniądze.

Moja mama za 2 mieszkania w sumie ok 100 m2, płaci ok 400 zł, ale to są mieszkania pracownicze, kolejowe. Też nie dużo, z tym, że my musieliśmy swego czasu wszystko sami robić, podciągać wodę, szambo robić, centralne zakładać. W tegoroczną zimę na węgiel szło miesiąc w miesiąc 1000 zł i więcej nawet. Kosmiczne sumy wręcz. W tym roku wymieniliśmy piec i mam nadzieję, że mniej będzie szło na opał zimą.

Ja z TŻ niby mieszkamy razem. TŻ przez 3 tygodnie ostatnio w domu nie był., ale to nie to samo jak samemu na swoim by było. My na razie nie możemy sobie pozwolić na nic takiego. U mnie ceny kawalerek to ok 1000 zł, mieszkania 2 pokojowe to 1200-1300 a TŻ na jednym pokoju mieszkać nie chce. Więc aby odłożyć na wesele nie możemy póki co nic wynająć.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 07:34   #4545
mia8544
Zakorzenienie

http://www.forum.wesele-lodz.pl/files/251_7_119.jpg
ta suknia po lewej mi sie podoba, to z linku Lin
Ten dół ładny, nie taki pierzasty Tylko sie zastanawiam czy przy moim mikroskopijnym biuscie i szerszych biodrach nie powinnam miec tak na odwót tzn gładkiego dołu i zdobionej góry

Cytat:
Tak siedzę i grzebię po internecie i wiem, że najwięcej łez wyleje przy planowaniu podróży poślubnej chciałabym, żeby była idealna, a bez majątku chyba się nie da w ogóle zastanawiam się, skąd wziąć kasę na to wszystko i dopada mnie dół
ja mam taki ambitny plan na wesele miec całą kase uzbierana, tzn żeby z kopert nie płacić nic i własnie za kase z kopert pojechać gdzies jakies last minute, chcemy do jakis ciepłych krajów, pojdziemy do biura i np za 2 dni wylot

hej
co tu taka cisza?
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:05   #4546
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
http://www.forum.wesele-lodz.pl/files/251_7_119.jpg
ta suknia po lewej mi sie podoba, to z linku Lin
Ten dół ładny, nie taki pierzasty Tylko sie zastanawiam czy przy moim mikroskopijnym biuscie i szerszych biodrach nie powinnam miec tak na odwót tzn gładkiego dołu i zdobionej góry

ja mam taki ambitny plan na wesele miec całą kase uzbierana, tzn żeby z kopert nie płacić nic i własnie za kase z kopert pojechać gdzies jakies last minute, chcemy do jakis ciepłych krajów, pojdziemy do biura i np za 2 dni wylot

hej
co tu taka cisza?
Niekoniecznie najlepiej zmierzyć

U mnie to nie przejdzie wolałabym dołożyć trochę z kopert za salę, ale podróż muszę opłacić przed weselem na bank, bo ja tak sobie wymarzyłam z TŻ wycieczkę do Hiszpanii, tak z tydzień leżenia na plaży i odpoczynku + zwiedzanie Barcelony i przy okazji dla TŻ zaliczenie meczu Barcelony, a jakieś fajne miejsca na stadionie to trzeba wcześniej załatwiać i to jest koszt kilkuset euro pewnie no a jak nie wypali to nie pojedziemy z biura podróży tylko sami sobie zorganizujemy wycieczkę po Barcelonie + mecz i wyjdzie taniej na pewno

AA - cisza, bo koniec wątku, a wszystkie zajęte ja pewnie pójdę do pracy to wykończycie wątek beze mnie i pierwszy raz nie będzie mnie na otwarciu

Edytowane przez 201609062115
Czas edycji: 2011-08-29 o 08:06
Stary 2011-08-29, 08:17   #4547
Molise
Zakorzenienie

Czeeeść
Ja cały dzień wczoraj z Tż Mam ambitny plan zabrać się w tym tygodniu za licencjat

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:21   #4548
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Czeeeść
Ja cały dzień wczoraj z Tż Mam ambitny plan zabrać się w tym tygodniu za licencjat

a moja magisterka leży i kwiczy...

I póki co tak zostanie, bo ja uciekam do pracy...
Miłego dnia Kochane, będę popołudniu
Stary 2011-08-29, 08:24   #4549
jusstynaaa21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Ja z TŻ niby mieszkamy razem. TŻ przez 3 tygodnie ostatnio w domu nie był., ale to nie to samo jak samemu na swoim by było. My na razie nie możemy sobie pozwolić na nic takiego. U mnie ceny kawalerek to ok 1000 zł, mieszkania 2 pokojowe to 1200-1300 a TŻ na jednym pokoju mieszkać nie chce. Więc aby odłożyć na wesele nie możemy póki co nic wynająć.

Hej dziewczynki
Ja z TŻ też mieszkamy oddzielnie. Nie dość, że oddzielnie to jeszcze muszę na niego czekać jakiś miesiąc aż wróci. Wróci na trzy tygodnie i później znów pojedzie do pracy. Ale cóż na wesele trzeba jakoś zarobić. A ceny wynajmu mieszkań to fakt 1000 zł + jakieś opłaty za kawalerkę

24.08.2013

jusstynaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 08:26   #4550
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść
Cytat:

a moja magisterka leży i kwiczy...

I póki co tak zostanie, bo ja uciekam do pracy...
Miłego dnia Kochane, będę popołudniu
na szczescie jestem po licencjacie ale zaczynam studia magisterskie a taak mi sie nie chce i jeszcze przedmioty średnio wspaniałe będę miec np Podstawy prawa; Prawo handlowe; Zarządzanie procesami komunikacji; Komunikacja biznesowa; Negocjacje
Stary 2011-08-29, 08:30   #4551
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Wesele czarno białe
I ta suknia...
Suknia bardzo ładna ale czarne dodatki na wesele to nie dla mnie
Bolerko mi się nie podoba

Cześć!
Umieram dzisiaj w pracy z @ No ale cieszę się, że ją tak szybko dostałam i na nastepny weekend już będzie po niej bo idziemy na urodziny do Tż-ta chrześnicy i siedziałabym jak zwłoki

Rzeczywiście cisza tutaj...Chyba przed burzą
Stary 2011-08-29, 08:30   #4552
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to nie przejdzie wolałabym dołożyć trochę z kopert za salę, ale podróż muszę opłacić przed weselem na bank, bo ja tak sobie wymarzyłam z TŻ wycieczkę do Hiszpanii, tak z tydzień leżenia na plaży i odpoczynku + zwiedzanie Barcelony i przy okazji dla TŻ zaliczenie meczu Barcelony, a jakieś fajne miejsca na stadionie to trzeba wcześniej załatwiać i to jest koszt kilkuset euro pewnie no a jak nie wypali to nie pojedziemy z biura podróży tylko sami sobie zorganizujemy wycieczkę po Barcelonie + mecz i wyjdzie taniej na pewno

ja bym bardzo chciala gdzies pojechac ale nie wiem czy nam sie uda bo juz mamy plany co chcemy w domu zrobic z weselnej kasy wiecv nie wiem:/
ale chcialabym gdzies do europy - grecja, hiszpania, ewentualnie Turcja... na pewno zaden kraj arabski - poki co mamy maly uraz chociaz turcja pod to podchodzi chyba...
mi sie marzyla dominikana na podroz poslubna ale zeszlam na ziemie musielibysmy wydac ok. 13-14 tysiecy. to mam ekstra lazienke za to.
a tak to pewnie bysmy wzieli sobie urlop wczesniej i pozniej bysmy brali co jest juz - wlasnie jakiegos lasta.
Stary 2011-08-29, 08:32   #4553
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść
A ja jakiś czas temu dostałam od promotorki mój 2 rozdział i wszystko mi pokreśliłaNie wiem jak to zrobić..Nawet nie chce mi się za ro zabieraćA wiem, że muszę zacząć
Stary 2011-08-29, 08:32   #4554
melleczka
Zakorzenienie

to wszystkie maja @@@??
bo ja tez mam

ja tez jestem anty-czern na wesele
fiolet mi sie podoba ale to tez niby zalovbny kolor wiec tak pol na pol - chociaz fioletowe dekoracje sa piekne
Stary 2011-08-29, 08:34   #4555
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość

ja bym bardzo chciala gdzies pojechac ale nie wiem czy nam sie uda bo juz mamy plany co chcemy w domu zrobic z weselnej kasy wiecv nie wiem:/
ale chcialabym gdzies do europy - grecja, hiszpania, ewentualnie Turcja... na pewno zaden kraj arabski - poki co mamy maly uraz chociaz turcja pod to podchodzi chyba...
mi sie marzyla dominikana na podroz poslubna ale zeszlam na ziemie musielibysmy wydac ok. 13-14 tysiecy. to mam ekstra lazienke za to.
a tak to pewnie bysmy wzieli sobie urlop wczesniej i pozniej bysmy brali co jest juz - wlasnie jakiegos lasta.
siostra była w Turcji i sie jej podobało bardzo
a czemu uraz?
Stary 2011-08-29, 08:35   #4556
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam tak samoPojechałabym sobie w jakąś podróż poślubną. Marzą mi się ciepłe kraje: Turcja, Chorwacja, Wyspy KanaryjskieNo ale pewnie całą kase przeznaczymy na remont mieszkania(jeśli takowe będziemy mieć) lub na wyposażenie mieszkaniaI pewnie pojedziemy gdzieś gdzie jest najtaniej...
Stary 2011-08-29, 08:35   #4557
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
to wszystkie maja @@@??
bo ja tez mam
moze nam sie zgrały okresy juz tu? bo słyszałam ze dziewczyny jak np mieszkają razem to im sie zgrywają
bo ja tez mam

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-29 o 08:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 08:37   #4558
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
to wszystkie maja @@@??
bo ja tez mam

ja tez jestem anty-czern na wesele
fiolet mi sie podoba ale to tez niby zalovbny kolor wiec tak pol na pol - chociaz fioletowe dekoracje sa piekne
hehe nie wiedziałam, że ktoś poza mną ma @

Mi też się marzą fioletowe dodatki ale jeszcze sama nie wiemMyslę jeszcze nad fuksją, wrzosem i różem

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
moze nam sie zgrały okresy juz tu? bo słyszałam ze dziewczyny jak no mieszkają erazem to im sie zgrywają
bo ja tez mam
ja tez coś takiego słyszałam
Stary 2011-08-29, 08:38   #4559
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
siostra była w Turcji i sie jej podobało bardzo
a czemu uraz?
kazdy kto byl w turcji mowi ze jest przepieknie wiec moze asie skusimy
uraz po egipcie = zemsta faraona:/ = 3 dni w pokoju:/

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ja mam tak samoPojechałabym sobie w jakąś podróż poślubną. Marzą mi się ciepłe kraje: Turcja, Chorwacja, Wyspy KanaryjskieNo ale pewnie całą kase przeznaczymy na remont mieszkania(jeśli takowe będziemy mieć) lub na wyposażenie mieszkaniaI pewnie pojedziemy gdzieś gdzie jest najtaniej...
jakbyscie wzieli jakiegos lasta na tydzien to by was wyszlo max 1500zl od osoby
podobno fuertaventura wlasnie na kanarach jest tez piekna
my pewnie pojedziemy jesli nam cos zostanie:/ a musimy zrobic lazienke - 12 tysiecy, sypialnie (to chyba nawet powinno byc przed zrobione) - 6tysiecy, porecz 3-4tysiace:/. to razem 22 tysiace:/ watpie zeby cos zostalo na podroz poslubna:/
Stary 2011-08-29, 08:39   #4560
dastin
Zakorzenienie

Dziewczyny widziałyście?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=556380
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości