|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
moje przypuszczenia mniej więcej się pokryły.. ale ogólnie ok było, ale szczerze byłam na lepszych weselach, zdecydowanie
![]()
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj z Tż i znajomymi w dyskotece ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas TŻ leczy kaca po wczorajszej imprezie, a zaraz jedziemy na powtórkę ![]() ![]() TŻ przysypia póki co i z nudów trafiłam na artykuł http://www.papilot.pl/ciekawostki/14...s-RANKING.html Załamałam się, bo zaliczyłam 7/10 ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||
Zakorzenienie
|
Super! Gratuluję
![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Hej Dziewczyny ![]() TŻ robi winko z jeżyn ![]() ![]() ![]() Kupiliśmy z TŻem dziś śliczne zasłonki do świeżo wyremontowanego pokoiku i zaraz je powiesimy ![]() Foto pokaże jak będę w domu, teraz nie mam jak, bo TŻ nie ma Bluetootha w lapku ![]() A jutro jedziemy szukać pasującego słupka na ubrania - dla mnie ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o opłatę z ZAIKSu, to babka na sali powiedziała nam, że to powinna być działka zespołu. Bo to oni czerpią korzyści finansowe z śpiewania cudzych utworów. Niestety w praktyce często wygląda to inaczej i opłatę tą pokrywają organizatorzy imprezy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dudusiu i malinka - fajnie, że wesela były ok ![]() ![]() Dobry wieczór ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ale tu pusto... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||
Wtajemniczenie
|
my po wczorajszym weselu z tżtem szukamy nowej sali. dobrze, że tamta jest na "gębę" póki co i nie wpłacaliśmy zaliczki, bo głupio by było tak rezygnować. w tym tygodniu załatwiamy już wszystko (przynajmniej się postaramy): salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę (na fotografie nie zamierzamy oszczędzać
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Wesele czarno białe
![]() http://www.forum.wesele-lodz.pl/prin...9891274ea88bcb I ta suknia... Do tego TŻtowi się ostatnio bardzo spodobało bolerko w sukni obejrzanej w Say yes to dress [jak widzę zdjęcia na necie, to już wiem, czemu tak tamtej PMce słodzili].
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę remontu i nie mogę się doczekać zdjęć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też właśnie parę dni po weselu dochodzę do siebie, bo nie mogę się przestawić na tryb normalnego dnia ![]() Cześć ![]() Już po weekendzie - jak zwykle zleciał zbyt szybko ![]() ![]() ![]() Pogoda niewyraźna, ale przynajmniej nie ma duchoty, więc jest ok ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby Ci żadnego dnia nie dołożyli ![]() Cześć ![]() Co do zdjęć pokoju, to w domu też będzie z tym problem, bo mój komp dalej leży i zdycha. Zje**** dziad znowu wymyśla ze sterownikami. Dziś TŻ spróbuje go zrobić, szczególnie, że w środę mam ostatni wykład (teoretycznie skończyłam w zeszłą środę, ale spotkanie z pielęgniarką o pierwszej pomocy jest dopiero teraz) i muszę się uczyć na wewnętrzny. No i jazdy ![]() TŻ słodko śpi, a ja sobie weszłam tutaj i co? Praktycznie zero nadrabiania, kilka postów tylko. Nie mogę się doczekać dzisiejszego wypadu po sklepach meblowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Tak siedzę i grzebię po internecie i wiem, że najwięcej łez wyleje przy planowaniu podróży poślubnej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
Witam. Sprawa z TŻ wyjaśniona. Weekend zleciał bardzo szybko. Na wakacje przyjechał do mnie jeszcze siostrzeniec 15 letni. W sobotę byliśmy nad wodą, ale w sumie dość późno pojechaliśmy, później pizza, a później pojechaliśmy na zabawę i zabraliśmy ze sobą młodego. No i kłótnia, ale już jest dobrze.
W sobotę pojechaliśmy z młodym, moją siostrą i kolejnym siostrzeńcem - 7 letnim do Solca Kujawskiego do Parku Dinozaurów. Małemu siostra kupiła bilet za 40 parę złotych i mógł ze wszystkiego korzystać do oporu z opiekunem, bo jest tam plac zabaw też. Na każdej karuzeli i tym podobnych rzreczach przynajmniej po 6 razy jechał z każdym po kolei, bo my jako opiekuni za darmo. ![]() ![]() ![]() FlightlessBird jak ci zazdroszczę remontu i wspólnego mieszkania z TŻ. sayuri_69 tak samo. Naprawdę nie dużo płacicie za czynsz. To są wręcz śmieszne pieniądze i zresztą za ogrzewanie to nie są wcale duże pieniądze. Moja mama za 2 mieszkania w sumie ok 100 m2, płaci ok 400 zł, ale to są mieszkania pracownicze, kolejowe. Też nie dużo, z tym, że my musieliśmy swego czasu wszystko sami robić, podciągać wodę, szambo robić, centralne zakładać. W tegoroczną zimę na węgiel szło miesiąc w miesiąc 1000 zł i więcej nawet. Kosmiczne sumy wręcz. W tym roku wymieniliśmy piec i mam nadzieję, że mniej będzie szło na opał zimą. Ja z TŻ niby mieszkamy razem. TŻ przez 3 tygodnie ostatnio w domu nie był., ale to nie to samo jak samemu na swoim by było. My na razie nie możemy sobie pozwolić na nic takiego. U mnie ceny kawalerek to ok 1000 zł, mieszkania 2 pokojowe to 1200-1300 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
http://www.forum.wesele-lodz.pl/files/251_7_119.jpg
ta suknia po lewej mi sie podoba, to z linku Lin ![]() Ten dół ładny, nie taki pierzasty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej ![]() co tu taka cisza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie to nie przejdzie wolałabym dołożyć trochę z kopert za salę, ale podróż muszę opłacić przed weselem na bank, bo ja tak sobie wymarzyłam z TŻ wycieczkę do Hiszpanii, tak z tydzień leżenia na plaży i odpoczynku + zwiedzanie Barcelony i przy okazji dla TŻ zaliczenie meczu Barcelony, a jakieś fajne miejsca na stadionie to trzeba wcześniej załatwiać i to jest koszt kilkuset euro pewnie ![]() ![]() AA - cisza, bo koniec wątku, a wszystkie zajęte ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201609062115 Czas edycji: 2011-08-29 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Ja cały dzień wczoraj z Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej dziewczynki ![]() Ja z TŻ też mieszkamy oddzielnie. Nie dość, że oddzielnie to jeszcze muszę na niego czekać jakiś miesiąc aż wróci. Wróci na trzy tygodnie i później znów pojedzie do pracy. Ale cóż na wesele trzeba jakoś zarobić. A ceny wynajmu mieszkań to fakt 1000 zł + jakieś opłaty za kawalerkę ![]()
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bolerko mi się nie podoba ![]() Cześć! Umieram dzisiaj w pracy z @ ![]() ![]() Rzeczywiście cisza tutaj... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym bardzo chciala gdzies pojechac ale nie wiem czy nam sie uda bo juz mamy plany co chcemy w domu zrobic z weselnej kasy wiecv nie wiem:/ ale chcialabym gdzies do europy - grecja, hiszpania, ewentualnie Turcja... na pewno zaden kraj arabski - poki co mamy maly uraz ![]() mi sie marzyla dominikana na podroz poslubna ale zeszlam na ziemie ![]() a tak to pewnie bysmy wzieli sobie urlop wczesniej i pozniej bysmy brali co jest juz - wlasnie jakiegos lasta.
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
to wszystkie maja @@@??
bo ja tez mam ![]() ja tez jestem anty-czern na wesele ![]() fiolet mi sie podoba ale to tez niby zalovbny kolor wiec tak pol na pol - chociaz fioletowe dekoracje sa piekne ![]()
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu uraz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
moze nam sie zgrały okresy juz tu? bo słyszałam ze dziewczyny jak np mieszkają razem to im sie zgrywają
![]() bo ja tez mam ![]() Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-08-29 o 08:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też się marzą fioletowe dodatki ale jeszcze sama nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
kazdy kto byl w turcji mowi ze jest przepieknie
![]() ![]() uraz po egipcie = zemsta faraona:/ = 3 dni w pokoju:/ Cytat:
![]() podobno fuertaventura wlasnie na kanarach jest tez piekna ![]() my pewnie pojedziemy jesli nam cos zostanie:/ a musimy zrobic lazienke - 12 tysiecy, sypialnie (to chyba nawet powinno byc przed zrobione) - 6tysiecy, porecz 3-4tysiace:/. to razem 22 tysiace:/ watpie zeby cos zostalo na podroz poslubna:/
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=556380 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.