|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
ja w każdym razie sprzedaję swoje Diorki i już tylko Mac'a kupuję tylko dostęp mam beznadziejny - najbliżej Berlin, a potem Wrocław i Wa-wa
|
|
|
#4532 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() na szczęście zasnęła...może pośpi do rana ![]() Cytat:
![]() najważniejsze że Mąż już jest ![]() (nie) dziękuję po cichutku![]() o jacie....super...te kolory ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że jednak nic nie wyjdzie...przetrzymam ją jutro w domu...mam nadzieję że będzie ok a wiesz że dzisiaj w aptece Zu weszła na wagę i od razu o Laurce pomyślałam ![]() hihihihiihihi ale fajnie było jak dziecię tyle spało ![]() a co z nim? Cytat:
![]() A słuchajcie...Zu miała teraz 38,4...szybko przeszło po nurofenie...myślicie że jak nie będzie miała w dzień gorączki to mogę z nią wyjść? sama już nie wiem bo mówi się że chore dziecko bez gorączki może wychodzić, a z katarem to nawet powinno...ale w takim naszym przypadku to już nie wiem
|
|
#4533 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam już kciuki za nast a ten mąż Cię mega rozpieszcza ![]() Cytat:
![]() i więcej nic nie dodam. Cytat:
my już kilka razy przerabiałyśmy chorobę gdzie była tylko temp Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to szuruj do lekarza
|
|
#4534 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To je weź ![]() Brak słów ![]() Cytat:
![]() Czemu tak myślisz? ![]() Obudził się coś koło 18,zasnął o 21.30 czyli jeszcze nienajgorzej ![]() Cytat:
Ładnie Blanka przybrała ![]() Idę jeszcze na all poszperać
|
|||
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wzięła pod uwagę pogodę, jakby było wietrznie, mglisto itp., to bym nie poszła, nic przyjemnego. No i temperatura musiałaby być 36,6
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz na all mozna je kupic oryginalne?
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*** a ja sobie przypomniałam że mi mąż tez zrobił prezent... paletę sephory ... i to już jakiś czas temu ale zapomniałam sobie o tym
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo z rana nosem mi pociąga już ze 2 dni ![]() Dobrze jest
|
|
|
#4539 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4540 |
|
Ola-Unhola
|
No widzicie jaka jestem głupia....
Ale pewne rzeczy nie sa zależne ode mnie, dzieje sie to samo... Tzn ja się wkręcam, a potem juz idzie... Objawy...rozpiera mi głowę, i mam zawroty,czasami nie wyraźnie widzę...jutro przejde się na tomografię... Karola zdrówka dla Zu ![]() Cieszę się, ze płytki dotarły. Dzisiaj miałam sie pytac jak z nimi ![]() Olu i dla Ciebie, zebyś nic poważnego się nie działo ![]()
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, idź i mam nadzieję, że wszystko w porządku
![]() *** Też idę, pa
|
|
#4543 |
|
Ola-Unhola
|
Jolu
![]() Na asosie jest darmowa wysyłka i np lakiery opi w promocjach (barryM tez). Moze coś znajdziecie dla siebie. Też ide, dobranoc
|
#4544 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może powietrze suche oby nie na katar ![]() No Cytat:
![]() A zrobią Ci tak tomografię na poczekaniu? Nie musisz się wcześniej zapisać na termin? No nic,trzymam ![]() Też lecę Dobranoc |
|||
|
|
|
#4545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi też się to podoba ![]() ja bym chyba nie wyszła, bo już zimno jest mega to moze nie, ale troszkę tak ![]() na all raczej paletki z poprzednich kolekcji (choć nie ma reguły) i pojedyncze cienie - zdarzają się oryginalne, regularnie przeglądam all - jak coś Cię zainteresuje to pisz do mnie pw Cytat:
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-11-09 o 22:52 |
||
|
|
|
#4546 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnią miałam ... daaawno ![]() a ja tez mogę prosić wproszę się kiedyś jak pojadę z siostrą do teściowej ![]() ojojoj to niezła wycieczka była Cytat:
tzn na płaskiej podeszwie i takich do kostki Cytat:
Cytat:
Bebiko jej służy ![]() mały śpioszek ![]() ehhh jakaś epidemia z tymi naszymi problemami ginekol. ... oby to nie było nic poważnego
|
|||||
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie słyszałam
![]() a koleżanka się łapie na kawkę i ciacho do Sylki? ![]() Cytat:
... taki masazer to nie piórko nadrobiłam.... moje chłopaki śpią ... Ba dzisiaj miał drzemkę, pierwszy raz od soboty ... ale sobie trochę odsapnęłam ![]() Wybraliśmy się do sklepu na piechotkę, po drodze do babci wstąpiłam, listę zakupów zabrałam ... i poszlismy dalej ... Ba był dzielny i cała drogę szedł sam ... ale jak wracaliśmy to myślałam, ze padne ... brzuch mnie rozbolał, zrobiło się niedobrze, w głowie zawroty, plecak z zakupami ważył chyba z 10 kg ... a Bartuś siadł na trawie i mówi, ze siły nie ma ... ale powoli, powoli i doszliśmy u babci przystanek na obiad i herbatkę ... no i w domu Bartuś padł - spał 2 godzinki ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- dobranoc |
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie teściowa siostry mieszka? ![]() Cytat:
![]() A Wy dwie,to chyba do siebie dosyć blisko macie?Czy się mylę? ![]() ![]() Spacer Bartoszkowi posłużył Dzień dobry Bartosz nie śpi od 6.50 noc nawet ładnie przespał A mój małż dzisiaj jedzie do Warszawy,jutro ma wrócić także do jutra sama z chłopakami jestem .Idę Damiana budzić ![]() Karo napisz jak Zu dzisiaj i jak nocka Wam minęła ? ![]() A Mariola to chyba parę dni się już nie odzywała ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
#4549 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no epidemia ja to już co 2 m-ce do gina chodzei w nast czwartek tez pewnie pojde jak @ nie dostanę, dziś już nie mam 47 dzień... Cytat:
![]() ale im nas by było więcej tym fajniej
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nie wygląda Może, powieszę dziś ręcznik Ja tylko po porodzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, a piątki już wszystkie Bartosiowi wyszły?*** Jakoś źle się czuję, i fizycznie i psychicznie. Znów jestem ciągle zmęczona, czuję straszne napięcie w mięśniach, powoli zaczyna mnie dół łapać. A tak się staram nie dać
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
ale wam fajnie blisko siebie mieszkacie, a kolo mnie nie ma nikogo. a nie, Cass jest w miare blisko i chyba Pandzia. A reszta rozrzucona po kraju.
ada przez ciebie wczoraj siedziałam i choinke kleiłam W miedzyczasie na szydelku ucze sie robić, bo gwiazdki na choinke chce zrobić szydełkowe. I frywolitek sie ucze, no wszystko naraz bym chciała. i jeszcze kartki świąteczne mam w planach ![]() Jakos dziwnie sie czuje. Glowa mnie pobolewa troche. Ale pije kawke to moze zaraz przejdzie. Oliwka ogląda Domisie w TV, później podziemy połazić po dworze. Nie chce mi sie wychodzić coś, ale chociaż na troche pojdziemy. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Miramej Unholy i jej, tez mam taki masażer do stóp, przeciez to duze jest i z takiej wysokości ci to na głowe spadło? jejku. Współczuje. Jak zle sie czujesz to zrob badania i bedziesz spokojniejsza. Ja ostatnio na strychu pranie wieszałam i w belke drewnianą zawaliłam głową, patrzyłam pod nogi a w góre juz nie. Do dzisiaj mnie głowa boli w tym miejscu. A mowilam wam, chyba nie mowilam, czytałam bardzo ciekawą ksiażkę. "Za zasłoną strachu" o życiu kobiety w Algierii, wciągająca, prawdziwa historia. Nie lubie takich książek, i myslałam ze nie spodoba mi sie, a jednak przeczytalam 350 stron w dwa dni. Po przeczytaniu stwierdzilam, ze dobrze ze w wolnym kraju mieszkam. Nie docenia się tego, dopoki nie zobaczy się jak żyje się w innym miejscu. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-11-10 o 09:12 |
|
|
|
#4552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszyscy tak mówią,że dobrze sobie wygląda,tak w sam raz ale On w rzeczywistości jest szczupły,tylko nóżki i rączki ma pulchniutkie,a dupka jak dwa ziarenka maku ![]() Ja wieszam każdej nocy,bo sama czuję jak z suchego powietrza w nosie mi zatyka i w gardle przysycha ![]() Ja też ![]() niby wszystkie,ale tak jeszcze nie całościowo-nie wiem,czy wiesz o co mi chodzi ![]() Właśnie zauważyłam,że coś się dzieje bo tak mniej Cię ostatnio A jest jakiś konkretny powód Twojego samopoczucia,czy to jakieś przesilenie może? No Kochana może brak Ci witamian?
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
trochę tęsknię za takimi chwilami ...
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Ty na pewno masz mniej czasu, bo pracujesz jeszcze. Ja siedząc w domu nie mam kiedy czytać i czytam po nocach albo po jednej stronie w dzien jak mi Oli pozwoli.
|
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Joluś, Wojtusia
![]() i ja ciągle zmęczona jestem, tylko bym spała, dobrze że chociaż dziś mnie już głowa nie boli jeszcze się z mężem ścięłam, znów chce się wyprowadzac........ tylko on w gorącej wodzie kąpany i nie przemyśli a potem żałuje...... Wojtusiu, ja książki czytam tylko w drodze do domu w autobusie a że jade 50 min -1h w jedną stronę to trochę poczytam ![]() właśnie skończyłam Kinga, teraz za Christie się bierę (pierwszy raz, niewiem czy mi podejdzie )
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja wczoraj sprzątałam... muszę jeszcze dwie skleić, dzisiaj się tym zajmę ![]() a jak się uczysz robić te gwiazdki na szydełku?? masz jakiś szablon czy ciekawą stronę www?? bo ja właśnie też o tym wczoraj pomyślałam... że fajnie by było zrobić taką kurtynę na okno z takich gwiazdek i śnieżynek zrobionych na szydełku ![]() a te frywolitki to co to?? Ja dzisiaj wstałam z takimi zawrotami głowy, że ![]() zmierzyłam ciśnienie 106/66... niskie... już mi lepiej, kawy jeszcze nie piłam... Przemko poszedł na podwórko z tatą a ja obiad gotuje...Grają w piłkę co by się rozgrzać bo zimnawo u nas ![]() tak w ogóle to miłego dnia życzę ![]() idę robić sznycle
|
|
|
|
|
#4557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jak zimno dzisiaj 0 st. tylko a wczoraj 15 bylo.....Cytat:
)jakby co bede ci pisac![]() Cytat:
i nie daj sieDziewczyny widze ze nasze spotkanie moze sie udac chyba jeszcze Anula z naszych rejonow znaczy blizej do nas ma
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może poproś Unholy - jak będzie w ZT albo innym Mac'u to by Ci kupiła, bo chyba z Wrocławia czy Krakowa nie mamy w wątku nikogo
|
|
|
#4559 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Dzieki Dziewczyny ![]() sylko, u nas w LuxMedzie, są wolne terminy na tomografię prawie na już, poza tym myślałam też o ostrym dyżurze późnym wieczorem Olu, a jak inaczej dokładnie mogę prześwietlić głowę? Rezonans w sumie z innego powodu powinnam zrobić (gruczolak), ale moja klaustrofobia itp daje o sobie znać, więc odwlekam... Fajne cuda robicie - choinki. Chyba tez musze się czymś zając, ale najpierw muszę wenę do porządków znaleźć i w końcu pomalować sypialnie ![]() Macie może stepery? Jakie polecacie? Wolałabym taki typowy, bo nie wiem czy te kręcone kółka z linkami cos dają czeko, Ty chyba taki miałaś?
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w Krakowie gdzie jest MAC? moze namowie malza na wycieczke mam 2 godz . autem
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

za przyszłe wsparcie psychiczne 
po cichutku
Przemko też tak czasem ma że przez 2 dni - 2,5 dnia ma gorączkę... najwyższą zawsze na noc, objawy podobne do Zu i mu potem samo przechodzi... oczywiście systematycznie zbijam 
tania nie jest, ale są też droższe (Dior czy Chanel to ponad 200 zł), więc chyba średnia - 179 zł