|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
![]() Anię z Zielonego Wzgórza uwielbiam, kilka razy czytałam kilka razy. Tajemniczy ogród, Mała księżniczka itp. też lubię kojarzą mi się z dzieciństwem. Ostatnio czytałam "Kato-tata nie pamiętnik" strasznie przygnębiająca i smutna książka. A od wczoraj zabrałam się za Harry'ego Pottera Mały nadal chory, dzisiaj krew mu leciała z nosa chyba z osłabienia, myslałam że zemdleję, zimne poty już miałam. Mało je, w nocy źle śpi i prawie cały czas ma podwyższoną temp. Zmęczona już jestem tą chorobą. |
|
|
|
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
biedne te dzieciaczki
|
|
#4533 |
|
Raczkowanie
|
Ja chcę najpierw przeczytać a później obejrzeć.
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Harrego! Czytałam po polsku, potem po angielsku, w akcie desperacji po amerykańsku też! (bo ja filologiem jestem
)I oglądam non-stop, mam audiobooki polskie, angielskie pożyczyłam i już nie wróciły - ale znajdę nowe! Poprostu uwielbiam świat magii
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę ci żebyś miała kiedyś córkę
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu wolę najpierw obejrzeć bo wtedy jak czytam to mam wiekszą wyobraźnię
ja uciekam myszki buziaki od Haneczki
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny!!
witam Was po dłuuugiej nieobecności .. niestety nie mam czasu na czytanie w pracy a internet z telefonu się nie sprawdza bo straciłam do niego cierpliwość i zresztą mam pełno innych zajęć coraz więcej nerwów - zbliża się koniec umowy a ja nie mogę znaleźć nic nowego, za chwilę zaczyna się rok akademicki i zjazdy i pisanie pracy mgr, poza tym komplikują się sprawy z moim Tżem za każdym razem gdy próbujemy dogadać się w kwestii ślubu - tak więc albo odłożymy to albo się rozejdziemy w złości poza tym problemy rodzinne, każdy przychodzi z nimi do mnie i chce żeby mu doradzać a ja nie dość że mam swój ciężki los do ogarnięcia to jeszcze rozmyślam o kłopotach innych także wyląduje w wariatkowie niedługo - stamtąd będę miała więcej czasu żeby z Wami siedzieć no tak przyszłam się wygadać i wyżalić ale wcale mi nie ulżyłoCytat:
no a co do pogody - chłodu i chmur na niebie - no to przecież dziś PIERWSZY DZIEŃ JESIENI KALENDARZOWEJ ![]() tak więc okres depresji, dołków, użalania się itd itp w każdym razie miłego dnia
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4539 |
|
Rozeznanie
|
Zgadza się, jak najbardziej możliwe, dlatego chcę mieć córeczkę i stworzyć taki babski świat
dzięki ![]() Dla mnie zawsze najpierw książka potem film...nie potrafię inaczej. Lepiej weryfikuje mi się film na podstawie wcześniej przeczytanej książki, tym bardziej adaptacja filmowa często jest uboższa ![]() Co do Harry Potera - dla mnie nie do przejścia, ani książka , ani film ![]() jolka - strasznie się cieszę,że dobre wiadomości. Chciałam już dawno też napisać,że strasznie Cię podziwiam...jesteś wspaniałą osobą Dla mnie każda choroba męża, czy mniejsza czy większa, powoduje że zaczynam reagować agresją ... Nie potrafię być długo wsparciem... Naprawdę Cię podziwiam |
|
|
|
#4540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tia...jasne Po prostu dzisiaj mam wku**a i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dawno Cię nie było ![]() Będzie dobrze, głowa do góry Zawsze możesz na Nas liczyć i sie tutaj wygadać ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- O taką torebkę sobie dzisiaj kupiłam : http://allegro.pl/torebka-listonoszk...835462603.html
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka ironia losu, on daje mi siłę, bo wiem, że muszę byc silna dla niego... Radek często mi ostatnio powtarza, że dopiero teraz widzi jak bardzo Go kocham... Prawde mówiąc to przed choroba juz troszkę bylismy wypaleni... Teraz zaczęlismy, całkiem nowe życie... Patrzę na Niego i nie moge uwierzyc ile szczęscia mi daje... Nie wazne dla mnie czy jest słaby, zły, smutny... Wazne, że jest... Ważne, że budze się i widzę, że leży obok i każdego ranka przez kilka chwil patrzę jak oddycha i się usmiecham, bo to mi daje kopa na cały dzień Ostatnio powiedział, mi, że jestem jego aniołem, bardzo dobrym człowiekiem i faktycznie zaczęłam się zastanawiac nad tym... I nie rozumiem tego, bo ja poprostu robię co czuję...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4543 |
|
Przyczajenie
|
Resscue ma rację. Lepiej dyskutować z nami niż nieśmiało podglądac
![]() Wiem wiem, ale taka moja natura dzikus ze mnie
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten deszczowy i zimny dzień
![]() Siedzę tak od kilku godzin przed kompem i szukam ofert pracy. Moja współlokatorka miała dać moje CV do swojej pracy i zobaczymy czy mnie chcą, jak nie to zacznę maile z CV rozsyłać. Heh, ja chcę się już przeprowadzić do własnego mieszkania, a nie siedzieć na kupie w małym pokoju ![]() Z książkami to mam tak, że uwielbiam je kupować, ale z czytaniem to już gorzej Lubię od czasu do czasu przeczytać coś odmóżdżającego jak wspomniane "Wyznania zakupoholiczki". Obecnie czytam po angielsku najnowszą książkę "Mini Shopaholic" - kontynuacja poprzedniej. Przeczytałam tylko jeden rozdział a i tak byłam uhahana
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jola to bardzo wzruszające co napisałaś i tak mocno chwyta za serce. Mało jest takich wytrwałych, cierpliwych ludzi i dobrych ludzi jak Ty. |
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
Tak sie zastanawiałam ostatnio nad tym co Sarunieczka pisała o innych forach... Jak długo my tutaj bedziemy? jak myslicie... Ja sie juz nauczyłam spedzać z Wami swoj dzień w pracy i wieczorami też zagladam co robicie
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem spowrotem
![]() kuzynka (właściwie to żona kuzyna) już pojechała, dzieciaki się pobawiły tzn moja córka z jej, bo synek przysnął po drodze i nie raczył się obudzić, co sie będzie z babami zadawał wogóle to fajna historia, bo jak miała 18 lat to wpadła z moim kuzynem i mają syna, jak miał około 5-6 lat to zdecydowali sie na drugie, i tak robili, że im wyszły 2 na raz najpierw sajgon, bo szkoła matura a tu dzieciak, a teraz znowu dwa na raz
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już zdążyłam sie od Was uzależnić
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie sie tak szybko nie pozbędziecie teraz idę gonić dzieciaka, bo z nawozem biega![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- no ja też a jaka jestem zła jak nie mogę zajrzeć, np. jak nie ma prądu dobrze, że takie sytuacje rzadko mają miejsce
|
|
|
|
|
#4551 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() Agatha Christie, Don Brown, Robin Cook, Harlan Cobenteraz też mam fazę na czytanie. pożyczyłam od szwagierki 15 częściową sagę "zapomniany ogród" ale to raczej takie lekkie cuś ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki co to jest sprzedaż kwalifikowana? Bo w tej ulotce na temat nowego programu za kat 14-16 jest taka informacja. I nie wiem czy w związku z tym demo netto i zestawy Piękno Sukcesu się wliczają czy nie?
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
sprzedaż kwalifikowana to jest to samo co liczy sie do bazy opustu, czyli wszystko oprócz produktów z programów motywacyjnych jak np. suszarka, czerwone torebki, slip into za 6,9, opłata za kuriera itp.
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już zgłupiałam jak czytałam tą ulotkę :P
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ale mam dzis nerwa, chyba coś wisi w powietrzu u nas w pracy bo kolega ze stoiska obok różnież ma ochotę rozszarpać właśnie swojego klienta
. I tylko słysze " Boże słodki, kochany ratuj mnie bo go .... jak jeszcze raz mi się wróci".Dziś po pracy jadę porozwozić kosmetyki do miasta obok i mam taaaaką ochotę na cheesburgera w McD. i to chodzi za mną od kilku dni a nie jadłam ich chyba ze 3 lata. Tak samo jak w nd bawiliśmy się na urodzinach babci w knajpce a obok była pizzeria i tak mi te zapaszki wdzierały się w nosek .... wogóle nie miałam ochoty na to co na talerzu tylko ta pizza za mną biegała, już nawet nie chodziła |
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
pizza
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną biega twister z kfc z podwójnym sosem
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Ech fast foody |
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj byłam na ramenie, czyli japońskim rosołku z makaronem, tofu, rybką, kurczaczkiem, krewetkami, wodorostami, cebulką, rzodkiewką i inną zieleninką, mniam
![]() wyglądało to mniej więcej tak: http://media-cdn.tripadvisor.com/med...ramen-wasn.jpg
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
My wczoraj mieliśmy pizzę
Dzioaisj jadłam wrapa z maca... ślicznie się odżywiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

mogę podczytywać?

mnie sie tak szybko nie pozbędziecie
dobrze, że takie sytuacje rzadko mają miejsce