TOHO zamówienie zbiorowe - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-25, 00:40   #4531
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89
Dot.: TOHO zamówienie zbiorowe

Aaa, o 6 pobudka, żeby się ogarnąć na pociąg - coś czuję, że specjalnie sobie dziś nie pośpię
Ale już się nie mogę doczekać (tylko mam nadzieję, że trafię, szalenie zdolna jestem pod względem gubienia się)
Stary 2012-08-25, 02:37   #4532
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lubomirka Pokaż wiadomość
Rusa i rododendron dodałam was do przydasi powinnyście już widzieć tylko mnie potem nie skalpujcie, że wam pokazałam.
Ja juz widze....3 godziny przegladalam! Pojdziesz za to do PIEKLA! I chyba cos tam bede od Ciebie brac jeszcze (z pewnoscia jakiegos PIEKIELNEGO SLIMAKA :p), wiec pojdzie z koralikami, musze tylko dopytac o to i owo a nie wiem kiedy masz czas, wiec jak znajdziesz wolna minutke czy dwie, to zlap mnie prosze na fb

---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ----------

Cytat:
Napisane przez pctrx Pokaż wiadomość
Ja tam wytrzymam w imię sprawy, ale Wy się lepiej módlcie, żeby mój małż w nocy nie wstał tego sernika opędzlować... już mi nudzi, że zapachów narobiłam
Mi tez narobilas, i o 23.30 smazylam z braku mozliwosci sernikowych...racuchy z jablkami i brzoskwiniami (polecam!)... oczywiscie pojdziesz za to do piekla

xxx

Zycze wam dziewczyny cudownego dnia, pelnego zabawy, zartow i humoru, oraz duzo energii do koralikowych zadan Oby moc WIELKIEGO KORALIKA i tym razem byla z wami!

Edytowane przez rododendron7
Czas edycji: 2012-08-25 o 02:44
rododendron7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-25, 04:40   #4533
Frydzia
Rozeznanie

śniadanko zjedzone kawusia sie dopija i zarar ruszam Piasecznie nadciagam tylko miotłę podreperuje i odlatuję
Frydzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-25, 06:05   #4534
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Cytat:
Napisane przez pctrx Pokaż wiadomość
Ciacho się piecze
Ponieważ małż będzie mnie podwoził, a ma sam coś do załatwienia, to ja będę ok. 10:30 pewnie - Kasiu może być? czy mam czekać na wycieraczce?
I tak myślę, czy jakiś nr tel by się mi nie przydał w razie czego...
Jak dobrze pójdzie powinnam być o podobnej porze, więc w razie czego poczekamy na wycieraczce razem
Stary 2012-08-25, 07:18   #4535
Terenia18
Zakorzenienie

Zyczę samych przyjemności w tym pracowitym dniu.
Czasu na żarty oraz czasu na potarmoszenie licznych zwierzątek Kasi.
A ze 100% menem tak jest - mój też jak się o coś nie przewróci to
nie widzi.

Biżuteria sutaszowa

Decoupage
Terenia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-25, 15:57   #4536
rododendron7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sol89 Pokaż wiadomość
Jak dobrze pójdzie powinnam być o podobnej porze, więc w razie czego poczekamy na wycieraczce razem
No to po serniku....

I w ogole powinna zostac uruchomiona kamera internetowa z podgladem i mozliwoscia virtualnego uczestnictwa w imprezie
Stary 2012-08-25, 16:29   #4537
Astartis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rododendron7 Pokaż wiadomość

I w ogole powinna zostac uruchomiona kamera internetowa z podgladem i mozliwoscia virtualnego uczestnictwa w imprezie
Fajnie by było
Astartis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-25, 17:04   #4538
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny widziałyście na FB przydasiowy bazarek. Natrudziłam się dzisiaj i wystawiła wszystkie swoje przekładki metalowe których używać już nie będę. Może macie ochotę na coś dołożę do TOHO http://www.facebook.com/media/set/?s...5280859&type=1. W ogóle polecam wam bo masa cała super rzeczy jest .
a mozna to gdzies jeszcze zobaczyc? poogladalabym sobie w ramach rekompensaty ze nie moge ogladac tych wszystkich koralikow...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-25, 21:01   #4539
rododendron7
Rozeznanie

Nie wiem jak wy, ale ja juz nie moge sie doczekac pierwszych relacji ze spotkania!!! Mam nadzieje, ze Dorotka znow zaopatrzyla sie w aparat i uwieczni to i owo.
xxx
Oj, oj, juz nie moge sie doczekac!
xxx
Kurcze, az tak dlugo dziewczyny siedzialy/siedza...? Juz po polnocy...
xxx
Wiem od Kasi, ze skonczyly o 1 w nocy! Rusa w drodze do domu

Edytowane przez rododendron7
Czas edycji: 2012-08-26 o 00:29
Stary 2012-08-26, 01:18   #4540
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Cytat:
Napisane przez rododendron7 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wy, ale ja juz nie moge sie doczekac pierwszych relacji ze spotkania!!! Mam nadzieje, ze Dorotka znow zaopatrzyla sie w aparat i uwieczni to i owo.
xxx
Oj, oj, juz nie moge sie doczekac!
xxx
Kurcze, az tak dlugo dziewczyny siedzialy/siedza...? Juz po polnocy...
xxx
Wiem od Kasi, ze skonczyly o 1 w nocy! Rusa w drodze do domu
Oj tak, Dorota strzeliła parę zdjęć, oczywiście w dziwnym momencie (konsumowałyśmy akurat Kasiną zupę).

A miałam właśnie zapytać, ile dziewczynom zajęło zrobienie końcówki

A robota naprawdę masakryczna, wiedziałam, że pracy przy rozdzielaniu takiej ilości koralików musi być mnóstwo, ale i tak zdecydowanie przerosło to wszelkie moje podejrzenia (do tego stopnia, że - nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem - swoje nierozparcelowane koraliki rzuciłam aktualnie w kąt i do jutra ich nie tykam (no, a właściwie do dzisiaj, do jakiejś przyzwoitej godziny)).
I w ogóle to niniejszym komunikuję, że dotarłam w końcu do domu (oczywiście nie obyło się bez przygód ze środkami komunikacji, ale w końcu jakżeby to mogło być, żebym chociaż raz dojechała bez przygód)

Dziewczyny, chciałabym Wam baardzo za wszystko podziękować, naprawdę wspaniale było się z Wami w końcu zobaczyć (dzień w gronie koralikoholiczek to zdecydowanie bezcenna rzecz), i Kaś, proszę, podziękuj ode mnie Bartkowi (aż nie do wiary, że wytrzymał tyle czasu w gronie bab, na dodatek cierpiących na koralikoobsesję) .

I, pytanie podstawowe - to kiedy zamawiamy organizery?

Edytowane przez Sol89
Czas edycji: 2012-08-26 o 01:23
Sol89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 08:23   #4541
lianna
Raczkowanie

Jesteście WIELKIE ! Podziwiam i troszkę zazdroszczę takiego spotkania. Dziękuję
Stary 2012-08-26, 10:28   #4542
lubomirka
www.dulcedo.pl

No rozdzielanie zakończone. Jest jeden brak który niestety jest na fakturze a nie ma go w pudełku i jeden który będzie za połowę ceny, bo widocznie nie zamówiłam 2-wuch paczek. Reszty przyznam nie jestem wstanie ogarnąć bo wprowadzony został nowy system rozdzielania co spowodowało, że nie byłam wstanie dojść do niczego ;} hahaha. Także dziewuszki bardzo Was proszę o sprawdzenie przesyłek i zgłaszanie na wątku to ja sprawdzę jeszcze z Tabelą i fakturą. Przesyłki osób które zapłaciły wyjdą jutro. Niestety do tej pory nie zaksięgowałam wpłaty od MissOaak i Pillow bardzo bym prosiła o kontakt na priv. W sumie to tyle ja też bardzo wam dziękuję za pomoc i BARDZO DOBRĄ ROBOTĘ.
Stary 2012-08-26, 10:32   #4543
Terenia18
Zakorzenienie

zamówienia nasze są niestety coraz większe i dlatego tyle potrzeba czasu na ich podział.
Wszystkim uczestniczkom tej wielkiej roboty najgoręcej dziękuję
i czekam na kilka fotek a póżniej na moje koraliczki.

Biżuteria sutaszowa

Decoupage
Stary 2012-08-26, 11:02   #4544
Malinówka
Wtajemniczenie

GG do Malinówka

Przez kilka dni z powodu awarii nie miałam dostępu do internetu / zgroza/
Dopiero dzisiaj przelałam brakującą kwotę i liczę ,że do jura znajdzie się na koncie lubomirki .
Jestem początkującą koralikomanką więc z ogromną ciekawością oczekuję na przesyłkę z tymi ślicznotami . Szkoda ,że dołączyłam w końcówce i nie załapałam się na większą różnorodność koralików ale liczę na kolejne zamówienia .
Bardzo dziękuję dziewczynom za włożony trud
przy podziale i pakowaniu koralików mimo tego , że wspólne spotkanie było z pewnością fantastyczne .
Malinówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 11:40   #4545
Rusa48
Wtajemniczenie

Hejka! Już jestem w stanie dorwać się do kompa, więc to robię.
Na początek muszę podziękować za współpracę "nowym" dziewczynom, które szybko wdrożyły się w system podziału, a mianowicie Frydzi, pctrx czyli Pstryczkowi i Sol! Dziewczyny- ukłony w Waszą stronę. Zanna i Katarzyna jako dinozaury podziałów to wiadomo, bo już mają wszystko we krwi, ale muszę przyznać, że Zanna wczoraj to mnie już całkiem rozwaliła- to super-maszyna do ważenia- w życiu (a żyję już dość długo ) nie widziałam, żeby ktoś sobie tak fantastycznie radził przy wadze- MISTRZYNI!!!!
Bartek, mąż Kasi stanął jak zwykle na wysokości zadania- pomagał w każdej chwili, kiedy była taka potrzeba, nosił ciężkie wagi, szykował jedzenie, podawał napoje, a na koniec rozkładał koraliki do pudełek i zasiadł przy wadze, kiedy dziewczyny musiały już jechać. W ogóle aż trudno wyliczyć, co ten facet robił. Bartek wielkie No i wytrzymał z nami
Pstryknęłam kilka zdjęć, m. in przy konsumpcji zupki, bo nie mogłam się oprzeć, tak to świetnie wyglądało! Jak tylko je zgram to wstawię w wątek- bez wyjątku Zupa była pyszna- zmiotłyśmy ją z talerzy w mgnieniu oka!
Pstryczek przywiozła sernik- pychota!!!! Przypominam, że obiecałaś przepis, więc czekamy!!!!
Muszę podziękować także kasinym zwierzakom, które umilały nam czas czyli suni i trzem kotkom! Są fantastyczne!!
Atmosfera była świetna, jedyne, co nam dokuczało, to gorąc i duchota, mimo cały czas włączonego wiatraka! Aż dziw, że się nie przepalił, bo jedna waga laboratoryjna w pewnym momencie odmówiłam nam niestety posłuszeństwa Tak więc miałyśmy do dyspozycji 1 wagę i małą, jubilerską Kasi. Niestety, na pogodę już nie miałyśmy wpływu ale dałyśmy radę!
Muszę jeszcze podziękować jednemu cichemu pomagierowi, a mianowicie mojemu mężowi, który przywiózł mi wagi, przyniósł zaopatrzenie z działki, wszystko załadował do auta (potem rozładował). Jak wróciłam do domu łóżeczko czekało pościelone, a dzisiaj do łóżka dostałam śniadanko!!!
Tak więc ZROBIŁYŚMY TO!!!!
Zamówienie było gigantyczne i pobiło wszelkie rekordy... Katarzyna- Dzięki!!!!

Muszę jeszcze nadmienić, że miałyśmy wczoraj okazję zobaczyć na żywo i pomacać węże Frydzi, trójkąt Sol, ostatnie superduowe plecionki, bransoletki i rivolki Zanny i pierścionek pctrx. Nie ma porównania do zdjęć- są śliczniejsze, piękniejsze, cudniejsze i w ogóle.... niż na zdjęciach!!!!

Edytowane przez Rusa48
Czas edycji: 2012-08-26 o 11:46
Rusa48 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 11:49   #4546
Frydzia
Rozeznanie

Ja na powrót do domku czekam niestety bo pociąg opóźniony,tyłek plaszcze na koralikach.Takie ich nowe zastosowanie.Rano odpiera zobaczyłam jakie mam skarby.Dziewczyny byliście niesamowite za Ania nie sposób nadążyć taki power w lapkach ma.Dziękuję za pysznosci przydadzą się w drodze powrotnej.Bo jak na razie pociąg opóźniony tylko godzinę.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

kilka fotek wieczorem
Stary 2012-08-26, 12:04   #4547
lubomirka
www.dulcedo.pl

Bilq twój adres na Katowice?? Bo inny mi drukneła rusa potwierdź .
Stary 2012-08-26, 13:37   #4548
Terenia18
Zakorzenienie

Kasiu to TY już rozsyłasz??:r oza: Relacja szczegółowa Dorotki wspaniała oczami wyobrażni byłam tam.

Biżuteria sutaszowa

Decoupage
Stary 2012-08-26, 13:56   #4549
lubomirka
www.dulcedo.pl

No tak jutro 50% zostanie wysłane we wtorek reszta.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-26, 14:00   #4550
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Cytat:
No rozdzielanie zakończone. Jest jeden brak który niestety jest na fakturze a nie ma go w pudełku i jeden który będzie za połowę ceny, bo widocznie nie zamówiłam 2-wuch paczek. Reszty przyznam nie jestem wstanie ogarnąć bo wprowadzony został nowy system rozdzielania co spowodowało, że nie byłam wstanie dojść do niczego ;} hahaha. Także dziewuszki bardzo Was proszę o sprawdzenie przesyłek i zgłaszanie na wątku to ja sprawdzę jeszcze z Tabelą i fakturą. Przesyłki osób które zapłaciły wyjdą jutro. Niestety do tej pory nie zaksięgowałam wpłaty od MissOaak i Pillow bardzo bym prosiła o kontakt na priv. W sumie to tyle ja też bardzo wam dziękuję za pomoc i BARDZO DOBRĄ ROBOTĘ.
Kasiu, z tego co widzę nie wpisałyśmy do tabelki, że TT aluminium była połowa

Cytat:
Napisane przez Malinówka Pokaż wiadomość
Przez kilka dni z powodu awarii nie miałam dostępu do internetu / zgroza/
Dopiero dzisiaj przelałam brakującą kwotę i liczę ,że do jura znajdzie się na koncie lubomirki .
Jestem początkującą koralikomanką więc z ogromną ciekawością oczekuję na przesyłkę z tymi ślicznotami . Szkoda ,że dołączyłam w końcówce i nie załapałam się na większą różnorodność koralików ale liczę na kolejne zamówienia .
Bardzo dziękuję dziewczynom za włożony trud
przy podziale i pakowaniu koralików mimo tego , że wspólne spotkanie było z pewnością fantastyczne .
Po wczorajszym spotkaniu mam nadzieję, że warszawskie i okołowarszawskie dziewczyny dadzą się namówić na jakieś twórcze spotkanie

Cytat:
Napisane przez Rusa48 Pokaż wiadomość
Hejka! Już jestem w stanie dorwać się do kompa, więc to robię.
Na początek muszę podziękować za współpracę "nowym" dziewczynom, które szybko wdrożyły się w system podziału, a mianowicie Frydzi, pctrx czyli Pstryczkowi i Sol! Dziewczyny- ukłony w Waszą stronę. Zanna i Katarzyna jako dinozaury podziałów to wiadomo, bo już mają wszystko we krwi, ale muszę przyznać, że Zanna wczoraj to mnie już całkiem rozwaliła- to super-maszyna do ważenia- w życiu (a żyję już dość długo ) nie widziałam, żeby ktoś sobie tak fantastycznie radził przy wadze- MISTRZYNI!!!!
Bartek, mąż Kasi stanął jak zwykle na wysokości zadania- pomagał w każdej chwili, kiedy była taka potrzeba, nosił ciężkie wagi, szykował jedzenie, podawał napoje, a na koniec rozkładał koraliki do pudełek i zasiadł przy wadze, kiedy dziewczyny musiały już jechać. W ogóle aż trudno wyliczyć, co ten facet robił. Bartek wielkie No i wytrzymał z nami
Pstryknęłam kilka zdjęć, m. in przy konsumpcji zupki, bo nie mogłam się oprzeć, tak to świetnie wyglądało! Jak tylko je zgram to wstawię w wątek- bez wyjątku Zupa była pyszna- zmiotłyśmy ją z talerzy w mgnieniu oka!
Pstryczek przywiozła sernik- pychota!!!! Przypominam, że obiecałaś przepis, więc czekamy!!!!
Muszę podziękować także kasinym zwierzakom, które umilały nam czas czyli suni i trzem kotkom! Są fantastyczne!!
Atmosfera była świetna, jedyne, co nam dokuczało, to gorąc i duchota, mimo cały czas włączonego wiatraka! Aż dziw, że się nie przepalił, bo jedna waga laboratoryjna w pewnym momencie odmówiłam nam niestety posłuszeństwa Tak więc miałyśmy do dyspozycji 1 wagę i małą, jubilerską Kasi. Niestety, na pogodę już nie miałyśmy wpływu ale dałyśmy radę!
Muszę jeszcze podziękować jednemu cichemu pomagierowi, a mianowicie mojemu mężowi, który przywiózł mi wagi, przyniósł zaopatrzenie z działki, wszystko załadował do auta (potem rozładował). Jak wróciłam do domu łóżeczko czekało pościelone, a dzisiaj do łóżka dostałam śniadanko!!!
Tak więc ZROBIŁYŚMY TO!!!!
Zamówienie było gigantyczne i pobiło wszelkie rekordy... Katarzyna- Dzięki!!!!

Muszę jeszcze nadmienić, że miałyśmy wczoraj okazję zobaczyć na żywo i pomacać węże Frydzi, trójkąt Sol, ostatnie superduowe plecionki, bransoletki i rivolki Zanny i pierścionek pctrx. Nie ma porównania do zdjęć- są śliczniejsze, piękniejsze, cudniejsze i w ogóle.... niż na zdjęciach!!!!
Nie wspomniałaś o człeku, który nas między innymi zaopatrzył w warzywka i pyszną sałatkę
A zwierzaki rzeczywiście przecudne, i jakoś zapomniałam w końcu zwinąć Kasi jedną kotę

I w ogóle było naprawdę super (do tego stopnia, że lojalnie uprzedzam, że przy kolejnych podziałach zamierzam być stałym elementem)
Stary 2012-08-26, 15:09   #4551
zanna4
Rozeznanie

Dziewczynki, moje koraliczki już w pudełeczkach grzecznie leżą czekając na odrobinę czasu na hobby Dziękuję za fantastyczną robotę i spotkanko: czytałam, żeście jeszcze ze dwie godziny siedziały i dzieliły... Dorota - fantastyczna relacja - jakbym tam była i wszystko widziała!
Super! Pogłaskałam węże Frydzi i trójkąty Sol, śliczności! Koniecznie jakieś spotkanko trzeba zorganizować, relaksacyjnie, bez tego maniactwa w oczach i stosów czekających na ważenie koralików...
zanna4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 16:05   #4552
Rusa48
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zanna4 Pokaż wiadomość
...jakbym tam była i wszystko widziała!

Jestem oczywiście za spotkaniem
Stary 2012-08-26, 16:48   #4553
Frydzia
Rozeznanie

Kochane dotarłam szczęśliwie do domeczku.Jeszcze raz Wam wszystkim dziekuję za to koralikowo-kolorowe szaleństwo.Ani za odbiór z dworca bo pewnie bym błądziła a mężowi Kasi za odstawkę na stację kolejową nie musiałam moknąć w deszczu.Zanna i Rusa to mistrzynie w dzieleniu koralików.Kasia mistrzowsko wszystko zorganizowała a jej mąż nas dopieszczałKoty i psinę pokochałam od pierwszego wejrzenia .Sol i,Pstryczeki i Rusa nawoziły pyszności takich :PCzęść z nich wróciła ze mna do domku będzie pyszna kolacja .A teraz możecie zazdrościć wysypuje swoje łupy i podziwiam i podziwiam i podziwiam.

Ps Zrobiłam również napad na Kasine kamyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0430.jpg (56,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0431.jpg (47,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0440.jpg (48,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0433.jpg (81,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0439.jpg (60,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0435.jpg (47,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0438.jpg (45,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0436.jpg (36,1 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez Frydzia
Czas edycji: 2012-08-26 o 17:44

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-26, 17:57   #4554
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Kooraliki

Cytat:
Napisane przez Frydzia Pokaż wiadomość
Ps Zrobiłam również napad na Kasine kamyki
Oo, to to, zawłaszczenie Kasinych minerałów to świetna alternatywa dla zwrotu nadpłaty
Stary 2012-08-26, 18:24   #4555
Astartis
Rozeznanie

Dziewczyny bardzo dziękuję za organizację i mnóstwo pracy przy dzieleniu
Widzę nawet swoje pudełeczko Już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdą i będę je macać i macać
Astartis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 18:26   #4556
rododendron7
Rozeznanie

Dziewczyny! Swietne relacje, czuje jakbym tam troszke byla. A pracy ogrom, dopiero te ilosci razem na zdjeciach widac...o matko, corko i cala swieta ekipo! W tabelce wyglada to dosyc niewinnie, w przelozeniu na osobe jeszcze do przyjecia...ale RAZEM BUDZI TRWOGE! Jak bylyscie to wszystko w stanie ogarnac....to ja nawet nie probuje sie domyslic i pojac. Moge tylko szczerze podziekowac i miec nadzieje, ze kiedys rowniez bede miala okazje pomoc rozdzielac te cudenka.

Widze swoje pudeleczko!
Jak rozumiem z tych nowych osob to Sol ma ciemne wlosy a Pstryczek blond? Reszte poznaje.

A pomysl zeby cos jeszcze dobrac od Kasi jest swietny, sama zamierzam skorzystac, ma naprawde piekne rzeczy u siebie w sklepie.
Stary 2012-08-26, 18:35   #4557
shachownica
Zakorzenienie

też widziałam swoje pudełeczko

dziewczyny jesteście wielkie, naprawdę

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 19:50   #4558
Rusa48
Wtajemniczenie

To ja jeszcze pokażę, co pstryknęłam:

1. Piesa między naklejkami i pustymi woreczkami po koralikach
2. Kota dozoruje nas z góry
Seria "Zupka"
3. Zasłonięta roleta, żeby całkiem nas nie upiekło. Pod oknem Frydzia, po lewej Sol, tyłem Pstryk
4. Frydzia, Sol, Pstryk, Lubomirka i Zanna. Na dole pupa piesy
5. Od lewej Sol, Zanna, Lubomirka i Pstryk
6. Frydzia, Zanna i tyłem-Sol

Frydziu, czy to Ty mówiłaś o sklepie z kolorowymi kółkami do chainmaille?

Co z zakupem pojemników w Świecie koralików?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mPiesa.jpg (36,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mkota.jpg (26,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mzupka.jpg (25,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mZupka1.jpg (37,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mzupka2.jpg (37,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mzupka3.jpg (42,1 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez Rusa48
Czas edycji: 2012-08-26 o 23:50
Stary 2012-08-26, 21:02   #4559
Frydzia
Rozeznanie

Rusa nie bij nie potrafie tego sklepu znalezć kurczaki nie zapisałam sobie linka
Stary 2012-08-26, 21:18   #4560
Rusa48
Wtajemniczenie

A może pamiętasz jakieś słówko kluczowe, coś charakterystycznego...??
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości