|
|
#4531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
hohoho
![]() Cytat:
to uważaj i nie "spal "sobie markietu ![]() Cytat:
tak powinnam zrobić, póki co, wybrane sprzęta wysłałam mu na majla ![]() Cytat:
no, chuopi wszyscy winni tylko nie oni a mój to normalnie miszczem w tym jest
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo jestem ciekawa łazienki - wizji i fogle koncepcji niestety ma sporą konkurencję - co osiągnę jakiś sukces mentalny na tem polu to kutwa za miesiąc 8 kroków w tył i rynce opadajo
|
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piaskowe kafle + troche bardzo ciemny brąz widziałam w obi i nawet mi się podobało, jakieś noname chyba ) wanna na prawo od wejścia, pod narożnym oknem, zwyczajna prostokątna z baterią scienną przy dłuższym brzegu wanny. Umywalka szeroka z boczkami 90cm z półpostumentem na ścianie naprzeciw wejścia obok wanny. Ściana prawa to podwieszany wucet i bidyt, na ścianie przy drzwiach po prawej wiszący grzejnik elektr, po lewej zsyp na brudy,enter co do chopa
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-28 o 00:43 |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A dziękuję, dziękuję
![]() droga gawiedzi, bo to bylo tak: najpierw nie mógł uwierzyć, ze mnie nie pamięta z uczelni, później orzekł, ze w nowym kolorze włosów wyglądam nawet fajniej niż w starym (na co Hetfield ogłosił, ze jestem podrywana, co oczywiście wyśmiałam, no przecież naprawdę fajnie wyglądam ), później jak powiedziałam, ze "mój chłopak cośtam" to zakrzyknął "KTO?!", dziś powiedział, że "nasza mamusia przyniesie nam dziś pączki" na co w mojej główce cyk cyk cyk coś nie gra. Zajarzyłam: "NASZA?! " to powiedział, ze mnie moga adoptować, a później się zaczął chwalić samochodem i mieszkaniem w spadku i dodał, że jest taki schorowany, że może jeszcze z 10 lat pożyje co czyni go świetnym kandydatem na męża i dodał, żebym się szybko decydowała, bo ma jeszcze jedną kandydatkę do swojej ręki. Omg ![]() Jeśli facet sprząta, parzy herbatę i biega po pączki: wiedz, że coś się dzieje ![]() Nie ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli piaskowo - Idżiptowo ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
toż to najgorszy typ łapacza żon - mój "kumpel" na wypadzie na studiach na żarło zaczął tyrady o tym że posiada kamienicę i jakbym chciąła to by mogła być moja nie chiałam gópia byłam - bo psychol imo - ale dziś bym miała pół ![]() ale centralny psychol podchody robił do każdej z nas - co kosz to szedł jak leci, z brzegu - a i odgrażał się że bedziemy tego żałować że takie jesteśmy wybredne ![]() latal po kawę, fakt
|
||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
Gratulować nie ma czego- wszak to może być... nie wypowiem, bo jestem przesądna ![]() Powiem krótko- głupieję od tremy- zachowuję się jak najgłupsza blondynka na pierwszej randce z wymarzonym przystojniakiem Rozterko- jeśli byłabyś tak miła i dała mi popatrzeć na zdjęcia- świetne robisz Tru- przyjmuj oświdczyny! Za 10 lat będziecie ustawieni z Hetfildem, a do tej pory...no cóż, różne są trójkąty ![]() I Kameno- żebyś się nie przeraziła- cena jest trzycyfrowa
|
#4537 | |
|
|
Cytat:
ciekawe po co im żony? skąd takie parcie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
a różne względa majo -
do produkcji potomka, dziedzica przeciąg między uszami wyprane mózgi przez dedich, o nietopszowych nie wpsomnę ale serio przerażające to było - obłęd w oczach ![]() i tamten miął 30 natenczas - i pewnie mały przebieg Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 01:03 |
|
|
|
#4539 | ||
|
|
Cytat:
A serio jakby ruszył dupę i zaczał robić za tutejszą stawkę to co w Lbn za połowe mniej to i tak byśmy byli ustawieni. I to wcześniej ![]() Cytat:
||
|
|
|
#4540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ad3. no mój jeszcze się na to nie powoływał Cytat:
i będzie jasnapółpost. to taka półnoga pod umywalką, bo szafki mieć nie mogę , a kciałam taką wiszącą, z dwoma szufladami ![]() Cytat:
a ja super partię zaprzepaściłam i on nie świr i czasem żałuję
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha a może jeszcze cos ustrzelicie - chociaż jak se przypomnę kafelkowy wkurf na sklepie mój to mi jeszcze ciśnienie skacze co do półpostumentu - no to ja kumam że to połowa postumentu ale musze se zguglić bo tego nie widzę no ale to nieistotne - szkoda szafki oj, czyli jest tak jak se wyobraziłam - psotument do pół - ajaj naprawdę nie da sie nic zrobić? eeee, a nie pisałaś kiedyś że coś schizował ? że równiez nie bez skazy ![]() chyba musze się oddalać - wykorzystałam limit słowa "postument" na dobre 10 lat nic mi sie nie kce - nic Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 01:28 |
|
|
|
|
#4542 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ojtam ![]() moze faktyznie szybko kopnie w kalendarz ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- nie no ✂✂✂...e zara
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szafki szkoda, ale będzie puchła od wody ![]() a gościa nawet nie dopuściłam ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- mi też ide spać we mejkapie, bunt taki
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4547 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Buduję odpowiedni model komunikowania klientom istoty stosowanych innowacji dla projektu w kontekście precyzyjnego języka korzyści oraz przewag ![]()
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
placki ziemniaczne jadam same żaden schodzący bogaty dziad nie chce mi się oświadczyc did mnie nie docenia jestem przesiębiona i nic nie wygrałam w lotto zycie jest do doopy i idę spac :
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-28 o 01:54 |
|
|
|
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() budowniczym zostałaś - modelów - i to jakich bardzo bardzo Ci wspólczuje - to droga przez piekło oddychaj głęboko i policz do 10 ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
to się ciesz - ja mam wszystko to samo( za wyjątkiem dida) a na dodatek żrem ze wszystkim - na każdy sposób i zazwyczaj cały dzień się nimi zapycham wychodzę z założenia że to sa roślinki - ziemniory - dobre zdrowe - olej tez z roślinki - zatem sory batory ale nie demonizuję placków ( przecież andmiar można odsączyć w papiór) viva la vita dobranocki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 01:55 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a wiecie jakie jest pierwsze prawo architeka?
![]() "nie wazne kiedy zaczniesz projekt i tak skończysz go nad ranem w dzień oddania " i to sie zawsze sprawdza
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzielna dziewczynka ![]() Cytat:
i ja idę, ale najsajpierw zapalę ![]() puścił mi pazur sklejony kropelkom jutro tne na zero ![]() kolorowych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-28 o 02:14 |
||
|
|
|
#4553 |
|
grozi wypollizowaniem
|
heheh-wszyscy spiom
![]() ---------- Dopisano o 03:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ----------
|
|
#4554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszne rzeczy opowiadasz, Dzika Truskawo. Mnie to wygląda na "biednego misia" czyli na przedstawiciela jednego z najbardziej toksycznych typów mężczyzn, dobrze kamuflującego się drania pijawkę i wampira emocjonalnego. Takiego, co to go żona zostawiła, dzieci znać nie chcą, matka umarła a pies oślepł. A on sam ma rączki i nóżki na śrubki, delikatną psychikę a serduszko choć słabe całe wypełnione jest miłością do kobiety- ofiary. Modus operandi- budzenie współczucia, żerowanie na poczuciu odpowiedzialności, poczuciu winy i dobrym sercu. Konsekwencje wejścia w zbyt bliską relację- kurczowo uczepiony naszego rękawa, wiecznie pokrzywdzony i nieszczęśliwy chłopczyk, potrzebujący opieki, wsparcia, współczucia i obtarcia noska a na niedostatek uwagi reagujący jak każdy dwulatek- głośnym i energicznym protestem. Tudzież w bardziej wyrafinowany sposób- szantażem emocjonalnym. W razie prób odstawienia- grozi samobójstwem, śledzi swoją ofiarę (kiedyś z ostrożnością i podejrzliwością zbliżałam się do każdego rogu sama ze sobą robiąc zakłady- będzie tam stał mój ówczesny dręczyciel z kategorii "biednego misia" czy -jakimś cudem- nie będzie. I tak miałam szczęście- moją koleżankę zaczął taki, na informację o kategorycznym zerwaniu znajomości, dusić). Stanowczo odstawiony od piersi grozi jeszcze trochę a potem udaje się na poszukiwanie kolejnej ofiary by się jej poskarżyć na swoją ex, megierę, heterę, okrutną kobietę bez serca i uczuć która to jego, biednego misia.... Ale, ale... Cytat:
By sam biegał, i to po pączki nie wymagam. Ale tylko dlatego, że pączków nie lubię ![]() Miłego dnia
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2011-10-28 o 08:31 |
||
|
|
|
#4555 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Piątek
dla coponiektórych długi weekend nie dla mnie Justyno gratulacje ![]() Na pewno będą zdjecia w rubryce towarzyskiej TS
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Ju gratuluję ![]() Tru to nie wiem, chyba współczuję... Ale trochę, bo było się z czego śmiać ![]() A placki ziemniaczane jem tylko z cukrem
|
|
|
|
#4558 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymam kciuki może być ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to może być śmieszne, ale nie musi to może być śmieszne o il nie staje sie upierdliwe a gość namolny to może być śmieszne....ale mnie nigdy nie śmieszyło... Mnie kiedyś jeden sokista chciał zawlec do kapelana, ledwo sie znaliśmy wtedy ![]() a ten snuł plany i przysięgał że będę miała raj na ziemi.... pogardziłam tą miłością zwłaszcza że chłopak choć uroczy i przystojny okazał się maniakiem seksu ![]() Cytat:
![]() ehem
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałam W.- w końcu jest aktorem- o czym należy pamiętać przy takich publicznych okazjach? "Właściwie tylko jedno jest ważne- nie błyszczeć się"
|
#4560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

( w biedronce akurat, znamy sieu
mam gópie dni )![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wszyscy winni tylko nie oni 
) wanna na prawo od wejścia, pod narożnym oknem, zwyczajna prostokątna z baterią scienną przy dłuższym brzegu wanny. Umywalka szeroka z boczkami 90cm z półpostumentem na ścianie naprzeciw wejścia obok wanny. Ściana prawa to podwieszany wucet i bidyt, na ścianie przy drzwiach po prawej wiszący grzejnik elektr, po lewej zsyp na brudy,

" to powiedział, ze mnie moga adoptować, a później się zaczął chwalić samochodem i mieszkaniem w spadku i dodał, że jest taki schorowany, że może jeszcze z 10 lat pożyje co czyni go świetnym kandydatem na męża i dodał, żebym się szybko decydowała, bo ma jeszcze jedną kandydatkę do swojej ręki. Omg