![]() |
#4531 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
hohoho
![]() Cytat:
![]() to uważaj i nie "spal "sobie markietu ![]() ![]() Cytat:
![]() tak powinnam zrobić, póki co, wybrane sprzęta wysłałam mu na majla ![]() Cytat:
![]() ![]() no, chuopi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo jestem ciekawa łazienki - wizji i fogle koncepcji niestety ma sporą konkurencję - co osiągnę jakiś sukces mentalny na tem polu to kutwa za miesiąc 8 kroków w tył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
piaskowe kafle + troche bardzo ciemny brąz widziałam w obi i nawet mi się podobało, jakieś noname chyba ![]() enter co do chopa ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-27 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A dziękuję, dziękuję
![]() droga gawiedzi, bo to bylo tak: najpierw nie mógł uwierzyć, ze mnie nie pamięta z uczelni, później orzekł, ze w nowym kolorze włosów wyglądam nawet fajniej niż w starym (na co Hetfield ogłosił, ze jestem podrywana, co oczywiście wyśmiałam, no przecież naprawdę fajnie wyglądam ![]() ![]() ![]() Jeśli facet sprząta, parzy herbatę i biega po pączki: wiedz, że coś się dzieje ![]() Nie ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli piaskowo - Idżiptowo ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
![]() toż to najgorszy typ łapacza żon - mój "kumpel" na wypadzie na studiach na żarło zaczął tyrady o tym że posiada kamienicę i jakbym chciąła to by mogła być moja nie chiałam gópia byłam - bo psychol imo - ale dziś bym miała pół ![]() ale centralny psychol podchody robił do każdej z nas - co kosz to szedł jak leci, z brzegu - a i odgrażał się że bedziemy tego żałować że takie jesteśmy wybredne ![]() latal po kawę, fakt ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() Gratulować nie ma czego- wszak to może być... nie wypowiem, bo jestem przesądna ![]() Powiem krótko- głupieję od tremy- zachowuję się jak najgłupsza blondynka na pierwszej randce z wymarzonym przystojniakiem Rozterko- jeśli byłabyś tak miła i dała mi popatrzeć na zdjęcia- świetne robisz ![]() Tru- przyjmuj oświdczyny! Za 10 lat będziecie ustawieni z Hetfildem, a do tej pory...no cóż, różne są trójkąty ![]() I Kameno- żebyś się nie przeraziła- cena jest trzycyfrowa
#4537 | |
|
Cytat:
![]() ciekawe po co im żony? skąd takie parcie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
a różne względa majo -
do produkcji potomka, dziedzica przeciąg między uszami wyprane mózgi przez dedich, o nietopszowych nie wpsomnę ale serio przerażające to było - obłęd w oczach ![]() i tamten miął 30 natenczas - i pewnie mały przebieg Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
|
Cytat:
![]() A serio jakby ruszył dupę i zaczał robić za tutejszą stawkę to co w Lbn za połowe mniej to i tak byśmy byli ustawieni. I to wcześniej ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() ad3. no mój jeszcze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() półpost. to taka półnoga pod umywalką, bo szafki mieć nie mogę ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja super partię zaprzepaściłam i on nie świr i czasem żałuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha ![]() co do półpostumentu - no to ja kumam że to połowa postumentu ale musze se zguglić bo tego nie widzę ![]() ![]() oj, czyli jest tak jak se wyobraziłam - psotument do pół - ajaj naprawdę nie da sie nic zrobić? eeee, a nie pisałaś kiedyś że coś schizował ? że równiez nie bez skazy ![]() chyba musze się oddalać - wykorzystałam limit słowa "postument" na dobre 10 lat ![]() nic mi sie nie kce - nic Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 00:28 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ojtam ![]() moze faktyznie szybko kopnie w kalendarz ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- nie no ✂✂✂...e zara ![]()
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szafki szkoda, ale będzie puchła od wody ![]() a gościa nawet nie dopuściłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- mi też ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4547 |
grozi wypollizowaniem
|
Buduję odpowiedni model komunikowania klientom istoty stosowanych innowacji dla projektu w kontekście precyzyjnego języka korzyści oraz przewag ![]() ![]()
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
placki ziemniaczne jadam same żaden schodzący bogaty dziad nie chce mi się oświadczyc did mnie nie docenia jestem przesiębiona i nic nie wygrałam w lotto zycie jest do doopy i idę spac ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-28 o 00:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() budowniczym zostałaś - modelów - i to jakich bardzo bardzo Ci wspólczuje - to droga przez piekło oddychaj głęboko i policz do 10 ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
![]() to się ciesz - ja mam wszystko to samo( za wyjątkiem dida) a na dodatek żrem ze wszystkim - na każdy sposób i zazwyczaj cały dzień się nimi zapycham wychodzę z założenia że to sa roślinki - ziemniory - dobre zdrowe - olej tez z roślinki - zatem sory batory ale nie demonizuję placków ( przecież andmiar można odsączyć w papiór) viva la vita dobranocki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 00:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
grozi wypollizowaniem
|
a wiecie jakie jest pierwsze prawo architeka?
![]() "nie wazne kiedy zaczniesz projekt i tak skończysz go nad ranem w dzień oddania " i to sie zawsze sprawdza ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzielna dziewczynka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i ja idę, ale najsajpierw zapalę ![]() puścił mi pazur sklejony kropelkom ![]() ![]() kolorowych ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-28 o 01:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
grozi wypollizowaniem
|
heheh-wszyscy spiom
![]() ---------- Dopisano o 03:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- ![]()
#4554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Straszne rzeczy opowiadasz, Dzika Truskawo. Mnie to wygląda na "biednego misia" czyli na przedstawiciela jednego z najbardziej toksycznych typów mężczyzn, dobrze kamuflującego się drania pijawkę i wampira emocjonalnego. Takiego, co to go żona zostawiła, dzieci znać nie chcą, matka umarła a pies oślepł. A on sam ma rączki i nóżki na śrubki, delikatną psychikę a serduszko choć słabe całe wypełnione jest miłością do kobiety- ofiary. Modus operandi- budzenie współczucia, żerowanie na poczuciu odpowiedzialności, poczuciu winy i dobrym sercu. Konsekwencje wejścia w zbyt bliską relację- kurczowo uczepiony naszego rękawa, wiecznie pokrzywdzony i nieszczęśliwy chłopczyk, potrzebujący opieki, wsparcia, współczucia i obtarcia noska a na niedostatek uwagi reagujący jak każdy dwulatek- głośnym i energicznym protestem. Tudzież w bardziej wyrafinowany sposób- szantażem emocjonalnym. W razie prób odstawienia- grozi samobójstwem, śledzi swoją ofiarę (kiedyś z ostrożnością i podejrzliwością zbliżałam się do każdego rogu sama ze sobą robiąc zakłady- będzie tam stał mój ówczesny dręczyciel z kategorii "biednego misia" czy -jakimś cudem- nie będzie. I tak miałam szczęście- moją koleżankę zaczął taki, na informację o kategorycznym zerwaniu znajomości, dusić). Stanowczo odstawiony od piersi grozi jeszcze trochę a potem udaje się na poszukiwanie kolejnej ofiary by się jej poskarżyć na swoją ex, megierę, heterę, okrutną kobietę bez serca i uczuć która to jego, biednego misia.... Ale, ale... Cytat:
By sam biegał, i to po pączki nie wymagam. Ale tylko dlatego, że pączków nie lubię ![]() Miłego dnia ![]()
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2011-10-28 o 07:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
perfumowy zawrót głowy
|
Piątek
![]() dla coponiektórych długi weekend nie dla mnie ![]() Justyno gratulacje ![]() Na pewno będą zdjecia w rubryce towarzyskiej TS
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ju
![]()
#4557 |
Zakorzenienie
|
![]() Ju gratuluję ![]() Tru to nie wiem, chyba współczuję... Ale trochę, bo było się z czego śmiać ![]() A placki ziemniaczane jem tylko z cukrem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymam kciuki może być ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to może być śmieszne, ale nie musi to może być śmieszne o il nie staje sie upierdliwe a gość namolny to może być śmieszne....ale mnie nigdy nie śmieszyło... Mnie kiedyś jeden sokista chciał zawlec do kapelana, ledwo sie znaliśmy wtedy ![]() a ten snuł plany i przysięgał że będę miała raj na ziemi.... pogardziłam tą miłością ![]() zwłaszcza że chłopak choć uroczy i przystojny okazał się maniakiem seksu ![]() Cytat:
![]() ehem
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
![]() Zapytałam W.- w końcu jest aktorem- o czym należy pamiętać przy takich publicznych okazjach? "Właściwie tylko jedno jest ważne- nie błyszczeć się" ![]()
#4560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.