Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-19, 07:20   #4531
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no to dziewczynki impreza

7 miesięcy do ślubu

a ja za tydzień
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 07:25   #4532
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:

7 miesięcy do ślubu

klask i:kla ski:

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 07:29   #4533
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

7 miesięcy do ślubu
Stary 2011-10-19, 07:31   #4534
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
j'adore diora no wiadomo firma ale zapach super powiem wart swojej ceny
Lubię ten zapach, powoli mi się kończy więc używam go rzadziej żeby wystarczyło na dłużej
U mnie nie wiem jeszcze kto się będzie zajmował wódką ale chyba obsługa. Też nie będę miała zawieszek na wódkę bo uważam że to zbędna pierdółka.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 07:32   #4535
nena1984
Zakorzenienie

a ja dzisiaj w domku pracuję, uwielbiam to

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja dziś byłam w sephorze i zakochałam się w jednym zapachu tylko szkoda że cena 350 zł za 100 ml
może spróbuj na allegro - na wątku perfumowym dziewczyny polecają sprawdzonych sprzedających, ceny są czasem nawet o połowę niższe

Cytat:

7 miesięcy do ślubu
juuuuuuż???
Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
No więc po kolei. Tak jak już wspomniała GilmoreGirl, coś tam dla siebie znalazłam. Zdjęć niestety nie posiadam (te ich zakazy - no ale cóż - pokażę to co mierzyłam w postaci załączników tzn. to co mi się podobało jeśli tylko uda mi się znaleźć).
1. Zaczęłyśmy od salonu Annais gdzie miałam już upatrzoną kieckę. Model Vanessa. ubrałam ją i WOW,WOW,WOW piękna i miała tren (jednak chce tren) pani w przymierzalni trochę mnie pościskała ale jaki był efekt dopasowana pięknie, nic nigdzie nie sterczało, ładnie układała się na linii bioder no bomba po prostu Tutaj jak bym się zdecydowała do soboty to by mogli mi tą kieckę sprzedać za 2390 zł - cena wcześniejsza 2990 zł. A bolerko do tej kiecki za 250 zł. ( zdjęcie1,2,3)

2. Następnie poszłyśmy do innego salonu. Taki malutki ale też mieli wybór kiecek. Zmierzyłam kilka ale tu już bez tego wow. No i tam kobietka stwierdziła że pokaże mi jeszcze sukienkę z najnowszej kolekcji której jeszcze nie ma w sprzedaży ale jak by mi się spodobała to mogłabym już ją zamówić. Model będzie się zwał "Feliss III" No więc patrzę na kieckę na wieszaku i widzę że śliczna. W kolorze kremowym, z tafty. W sumie bardzo prosta w literę "A" miała porobione różne zakładki i po długości i w pasie i w biuście. Jedyne zdobienie było z prawej strony po skosie tak jakoś pod biustem. Ubrałam i zaś WOW do tego pokazała mi piękne bolerko (nawet takiego nie brałam pd uwagę). Gapiłam się w to lustro i gapiłam no i juz wtedy zgłupiałam bo miałam już 2 kiecki egzekwo na 1 miejscu. zdjęcia sukienki jeszcze nie ma na sronie. Moze będzie jeszcze w tym roku a jak nie to dopiero w styczniu. Tutaj cena za kieckę na teraz bo jak wejdzie już do oferty może się lekko zmienić to kwota 2390 zł + 150 zł bolerko

3. W Bellissimie, zmierzyłam jak dobrze pamiętam 4 kiecki, albo 5 hmmm no nieważne, w każdym bądź razie jedna mi się spodobała, nie było może tego WOW ale sukienka naprawdę ładna. Cena standardowa 2990 zł, a że mierzyłam model z ekspozycji i że mają tam teraz wyprzedaże to Pani może mi ją sprzedać za 1200 zł. Model z Annais - Erica Marie. (zdjęcie 4,5,6)

4. No i na końcu w 2 salonach, choć to ta sama firma znalazłam jeszcze 2 kiecki. Jedna tiulowa "Sincerity" za 3390 zł spodobała mi się ale kolejna ją pobiła - "Caprice" z dużą ilością koronki. I przy tej koronkowej było trzecie WOW. Piękna była, ten tren te duże ilości zdobień koronkowych z kryształkami niestety mimo burzliwych poszukiwań coś nie mogę odszukać jakiegoś zdjęcia tych sukienek w necie

Jako że 2 ostatnie są dość drogie, to raczej je sobie odpuszczę bo nie chcę wydawać ponad 3 tysięcy na sukienkę. No i ostatecznie siedzi mi w głowie Vanessa i ta z drugiego salonu co dopiero ma być w sprzedaży. Chciałam ją siostrze i mamie pokazać no ale nawet nie ma jak i będę musiała jeszcze raz do Wrocławia się z nimi wybrać. Gdybym miała jakiekolwiek foto to zapewne byście doradziły a tak to
GilmoryGirl widziała mnie w każdej kiecce więc może się wypowiedzieć jak to wyglądało bo ja to teraz będę głowić się i głowić

Odwiedziłyśmy też inne salony, fakt kiecki były ładne ale w sumie bez żadnej rewelacji, więc nawet nie zawracam sobie nimi głowy.

W każdym bądź razie wyprawę uważam za udaną, nóg nie czuję i ślepia mi lecą ale powiedziałam sobie nieee, relacja musi być
Vanessa ma piękną górę, jeśli na żywo wygląda tak samo, to byłby to świetny wybór

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 07:36   #4536
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień dobry w środę!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja w ogóle nie chcę przybrania auta ani zawieszek na wódkę, czy jestem dziwna??
Ja też zawieszek na wódkę nie chcę, co najwyżej kokardki, żeby ładnie udekorować butelki. A dekoracja auta będzie na pewno, tylko nie wiem jeszcze jaka

Karolina_83, gratuluję zakupu sukni, jak będzie na Ciebie dopasowana to będzie świetnie wyglądać. I salon wygląda znajomo

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziękuję, że pamitałyście o mnie
szkoda, że nie ma, zostaje mi to, co w necie znalazłam
Jeśli chodzi o woalki - też poważnie ją rozważam - to w salonach/pracowniach sukni ślubnych zazwyczaj nie ma z tym problemu i krawcowe robią dowolne woalki na życzenie, przynajmniej u nas tak jest.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A wiecie, że moja suknia ma jeszcze kieszenie Zapytałam Panią po co taki bajer a ona, że na koperty bo niby dlaczego to zawsze Pan już Mąż ma je zgarniać
Chatce by się taka przydała, bo ona chciała przemycić sobie swój mały aparacik fotograficzny w sukni. Idealne rozwiązanie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jaka może być piosenka na pierwszy taniec, chodzi mi o cos polskiego i żeby do tego mozna był zatańczyć walca...
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Myslałam o wiedeńskim ale jak na razie toi tylko pomysły... a koncepcji jeszcze jako takiej nie mamy... jak nic ciekawego nie znajde to zatanczymy zwykłego przytulańca i tez bedzie dobrze
Gdybyś była jesienną PMką to walc wiedeński można by było zatańczyć np. do Wspomnienia Niemena Albo standardowo do Zabiorę Cię właśnie tam. Nie wiem w sumie w jakim stylu chcecie piosenkę
Stary 2011-10-19, 07:43   #4537
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Podziwiam, czy Wy się w ogóle kładziecie spać? Suknie pierwsza rewelacyjna, moim zdaniem, ciekawa jestem jak w niej wyglądałaś, teraz może powinnaś się zastanowić, w której czułaś się najfajniej, najwygodniej?
a ja mam pytanie z innej beczki, czy na waszych weselach będzie osobna osoba odpowiedzialna za roznoszenie wódki na stoły i pilnowanie by alkohole na stole były?
i tu jest właśnie problem bo w obu czułam cię cudnie ale mam jakieś takie przeczucie że jednak Vanessa wygra

a u mnie za wódkę najprawdopodobniej odpowiadać będą ojcowie albo świadek

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Vanessa ma piękną górę, jeśli na żywo wygląda tak samo, to byłby to świetny wybór
według mnie na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Np. poza tym że ma bardzo dużo ponaszywanych tych koronek to pod biustem ma jeszcze naszyte jedno duże zdobienie co na zdjęciu nie rzuca się jakoś szczególnie w ozy. ja na to zwróciłam uwagę dopiero wczoraj jak mierzyłam. Naprawdę zadowolona jestem bo pierwsza sukienka i już od razu wow, to się chyba zbyt często nie zdarza

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-10-19 o 07:44
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 07:52   #4538
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

7 miesięcy do ślubu

impreza ;D

i ja witam z rana

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
i tu jest właśnie problem bo w obu czułam cię cudnie ale mam jakieś takie przeczucie że jednak Vanessa wygra

a u mnie za wódkę najprawdopodobniej odpowiadać będą ojcowie albo świadek

według mnie na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Np. poza tym że ma bardzo dużo ponaszywanych tych koronek to pod biustem ma jeszcze naszyte jedno duże zdobienie co na zdjęciu nie rzuca się jakoś szczególnie w ozy. ja na to zwróciłam uwagę dopiero wczoraj jak mierzyłam. Naprawdę zadowolona jestem bo pierwsza sukienka i już od razu wow, to się chyba zbyt często nie zdarza

chyba sie zdarza ;D

ja poszlam do salonu i zmierzylam pierwsza suknie w moim życiu i bylo WOW ;D

i na 2 dzien juz byla moja ;D

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
A ja nie mam jeszcze zaplanowanego bukietu i mnie martwicie tymi zdecydowanymi głosami...w sumie w sierpniu to wszystkie kwiaty w kwiaciarniach powinny być dostępne, prawda?
Uwielbiam koniczynki ale liście, tylko że one nie są trwałe

dokladnie, ja tez nie mam jeszcze

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Lubię ten zapach, powoli mi się kończy więc używam go rzadziej żeby wystarczyło na dłużej
U mnie nie wiem jeszcze kto się będzie zajmował wódką ale chyba obsługa. Też nie będę miała zawieszek na wódkę bo uważam że to zbędna pierdółka.

i ja nie bede miala chyba tez ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 07:53   #4539
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Mamy godzinę 10.04- 12.30

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 07:55   #4540
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
My idziemy w piątek do kancelarii sprawdzić, czy nas ładnie przepisali do kalendarza na 2012.

Co do wódki, to u nas będzie się nią zajmować obsługa.
Stary 2011-10-19, 07:56   #4541
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Podziwiam, czy Wy się w ogóle kładziecie spać? Suknie pierwsza rewelacyjna, moim zdaniem, ciekawa jestem jak w niej wyglądałaś, teraz może powinnaś się zastanowić, w której czułaś się najfajniej, najwygodniej?
a ja mam pytanie z innej beczki, czy na waszych weselach będzie osobna osoba odpowiedzialna za roznoszenie wódki na stoły i pilnowanie by alkohole na stole były?
Witam.
U nas będzie pan, który będzie roznosił wódkę

I mam pytanie, na zaproszeniach jak jest rodzina z dzieckiem to jak powinno się napisać np. Marię i Jana Kowalskich z dzieckiem (ale to poprawnie to nie jest chyba), czy Marię i Jana Kowalskich z Julką ?

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 07:56   #4542
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
chyba sie zdarza ;D

ja poszlam do salonu i zmierzylam pierwsza suknie w moim życiu i bylo WOW ;D

i na 2 dzien juz byla moja ;D
ja podejrzewam, że jak by miała na salonie tą vanessę w bieli to już w ogóle akurat podobno ostatnio białą sprzedała ale powiedziała mi że w bieli ona wygląda rewelacyjnie, bo ta co mierzyłam to był kolor coś jak ecru a złamana biel i ta koronka miała sporo złotej nitki no a w bieli nitka srebrna. Strasznie chcę ją w bieli tren jak mi podpięła (jest podpinany na guzik) to cały się gubił i nie było widać że tam z tyłu jest jednak więcej materiału no i co dla mnie ważne z podpiętym trenem nie była nic a nic ciężka

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-10-19, 07:58   #4543
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

za godzine

ja mam na 16:30 i u mnie gadaja ze za wczesnie ;D a Ty na 12:30 ;D

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
ja podejrzewam, że jak by miała na salonie tą vanessę w bieli to już w ogóle akurat podobno ostatnio białą sprzedała ale powiedziała mi że w bieli ona wygląda rewelacyjnie, bo ta co mierzyłam to był kolor coś jak ecru a złamana biel i ta koronka miała sporo złotej nitki no a w bieli nitka srebrna. Strasznie chcę ją w bieli tren jak mi podpięła (jest podpinany na guzik) to cały się gubił i nie było widać że tam z tyłu jest jednak więcej materiału no i co dla mnie ważne z podpiętym trenem nie była nic a nic ciężka

heh w mojej tez sie tren tak podpina ze go nie ma ;D
i nie ciazy

a jest długi - bo moj siostrzeniec bedzie go niosł w kosciele ;D

ja po tej mojej zmierzylam jeszcze z 10 sukien ale i tak ciagle w glowie mialam tamta i sie balam ze mi ja wykupia ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-19, 08:02   #4544
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
o losie tak wcześnie

beat jeśli Vanessa na żywo wygląda tak jak na zdjęciu to czapki z głów
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-10-19 o 08:03
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 08:09   #4545
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 08:11   #4546
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
heh w mojej tez sie tren tak podpina ze go nie ma ;D
i nie ciazy

a jest długi - bo moj siostrzeniec bedzie go niosł w kosciele ;D

ja po tej mojej zmierzylam jeszcze z 10 sukien ale i tak ciagle w glowie mialam tamta i sie balam ze mi ja wykupia ;D
mi się jeszcze 2 spodobały ale jedną odrzucam ze względu na cenę, choć była idealna. tej jednej nawet nie mam jak wam pokazać buuuu.
To w Vanessie tren jak na moje oko ma około 1,5 metra. Nie narzekałabym gdyby był dłuższy bo mi się podobają kiecki z trenami, ale lepiej 1,5 metra niż wcale

Tak patrzę na twoją suknię i też śliczna U mnie takie niestety odpadają bo od razu strasznie mocno podkreślają moje biodra Twoja ma obniżoną talię i jak mierzyłam to wszystkie takie modele tworzyły mi na biodrach taki uskok że można by było tam usiąść a kiecki typu princessa jak miały obniżoną z lekka talię to dodatkowo dodawały mi kilogramów. Cieszę się że i takie zmierzyłam bo początkowo chciałam właśnie taką balową a teraz po przymiarkach widzę że bym wyglądała w takiej nieciekawie

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-10-19, 08:14   #4547
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś czytałam że na śląsku to śluby odbywają się nawet przed południem.

U nas przyjęła się godz. 16-17 , my mamy o 15-stej i tak rodzina stwierdziła że trochę wcześnie.

Pochwalę się, w końcu uzyskałam odpowiedź co do dodatków do sukienki ślubnej.

http://www.slubclick.com/report/dobi...html?preview=1

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 08:15   #4548
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
mi się jeszcze 2 spodobały ale jedną odrzucam ze względu na cenę, choć była idealna. tej jednej nawet nie mam jak wam pokazać buuuu.
To w Vanessie tren jak na moje oko ma około 1,5 metra. Nie narzekałabym gdyby był dłuższy bo mi się podobają kiecki z trenami, ale lepiej 1,5 metra niż wcale

Tak patrzę na twoją suknię i też śliczna U mnie takie niestety odpadają bo od razu strasznie mocno podkreślają moje biodra Twoja ma obniżoną talię i jak mierzyłam to wszystkie takie modele tworzyły mi na biodrach taki uskok że można by było tam usiąść a kiecki typu princessa jak miały obniżoną z lekka talię to dodatkowo dodawały mi kilogramów. Cieszę się że i takie zmierzyłam bo początkowo chciałam właśnie taką balową a teraz po przymiarkach widzę że bym wyglądała w takiej nieciekawie

ja od razu nie chcialam tych ksiezniczek

chcialam grecka empire czy jakos tak, zmierzylam ,ładna byla ale wygladala jak suknia wieczorowa a nie na ślub, pokaze Ci foto :

suknia grecka.jpg

wiec jak dla mnie to od razu odpada

ja jestem jak patyk chyda to te obnizane stanem sa dla mnie idealne, na zdjeciu jest za duza na mnie o 2 rozmiary, powinnam miec 34 a ta ma 38 ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-19, 08:17   #4549
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

U nas przyjęła się godz. 16-17 , my mamy o 15-stej i tak rodzina stwierdziła że trochę wcześnie.

ja konwalii nie lubie, ale bransoletka jest bardzo ładna ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-19, 08:17   #4550
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
beat jeśli Vanessa na żywo wygląda tak jak na zdjęciu to czapki z głów
Kindzia, nawet lepiej, zdjęcie nie oddaje tej kiecki, tego uroku

GilmoreGirl może coś jeszcze doda coś odnośnie Vanessy(jak to na mojej osobie wyglądało). wytrzymała dzielnie wszystkie moje przymiarki, pokłony jak nic się należą

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-10-19, 08:23   #4551
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

no i jak się na nie zapatrujesz?
Stary 2011-10-19, 08:25   #4552
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
ja od razu nie chcialam tych ksiezniczek

chcialam grecka empire czy jakos tak, zmierzylam ,ładna byla ale wygladala jak suknia wieczorowa a nie na ślub, pokaze Ci foto :

Załącznik 4290028

wiec jak dla mnie to od razu odpada

ja jestem jak patyk chyda to te obnizane stanem sa dla mnie idealne, na zdjeciu jest za duza na mnie o 2 rozmiary, powinnam miec 34 a ta ma 38 ;D
no fakt, dla mnie trochę mało ślubna, ale są osoby którym takie się podobają. U mnie natomiast musiało się dużo błyszczeć - czyli koronka a na niej błyskotki ponaszywane i wtedy było super

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-10-19, 08:28   #4553
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt, dla mnie trochę mało ślubna, ale są osoby którym takie się podobają. U mnie natomiast musiało się dużo błyszczeć - czyli koronka a na niej błyskotki ponaszywane i wtedy było super

dokładnie ;D

laski mam pytanie, macie jakies fajne farby do wlosów- takie wyprobowane w kolorze ciemny rudy?

w sobote maluje wloski ale nie wiem jaka farbe wybrac i kolorek ...

bym chciala jakis fajny i niebanalny.

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-19, 08:33   #4554
Malenka321
Zakorzenienie

cześć dziewuszki
gratuluje czasu coraz krótszego do ślubu i ustalenia godzinki

u nas to ojcowie odpowiedzialni za roznoszenie zawsze byli....

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
dokładnie ;D

laski mam pytanie, macie jakies fajne farby do wlosów- takie wyprobowane w kolorze ciemny rudy?

niestety w tej kwestii nie mogę poradzić

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 08:35   #4555
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no i jak się na nie zapatrujesz?
Ogólnie ok.
Co do bukietu będę chciała z konwalii lub z ich dodatkiem.
Fryzura może coś w tym stylu - jeszcze szukam, raczej bez welonu tylko kwiat lub biała opaska do włosów.
Buty raczej pełne- szukam.
Biżuterię mam, wieczorem wrzucę foto- jest z delikatnym motywem kwiatowym, srebrna.
Makijaż delikatny, właśnie jestem na etapie szukania wizażystki.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 08:38   #4556
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
cześć dziewuszki
gratuluje czasu coraz krótszego do ślubu i ustalenia godzinki

u nas to ojcowie odpowiedzialni za roznoszenie zawsze byli....

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

niestety w tej kwestii nie mogę poradzić

masz taki fajny ognisty kolorek na awatarze ;D

;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-19, 08:39   #4557
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Ja sie powoli zbieram do pracy. Juz dzisiaj nie chcialam sobie odpuszczc jak patrzee przez okno to boje sie, ze mnie zwieje:P

Cytat:

7 miesięcy do ślubu

Cytat:
ale to szybko dzisiaj zalatilas

Cytat:

mialam dokladnie takie same odczucia jak mierzylam suknie z obnizonym stanem i ksiezniczki:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 08:42   #4558
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
MARGIDA - nie ma za co, spróbowałabym zapomnieć to od razu bym tu lańsko dostała

Kindzia - jak wróciłam to mnie TŻ jeszcze porwał do siebie i dopiero teraz mogę spokojnie opowiadać

No więc po kolei. Tak jak już wspomniała GilmoreGirl, coś tam dla siebie znalazłam. Zdjęć niestety nie posiadam (te ich zakazy - no ale cóż - pokażę to co mierzyłam w postaci załączników tzn. to co mi się podobało jeśli tylko uda mi się znaleźć).
1. Zaczęłyśmy od salonu Annais gdzie miałam już upatrzoną kieckę. Model Vanessa. ubrałam ją i WOW,WOW,WOW piękna i miała tren (jednak chce tren) pani w przymierzalni trochę mnie pościskała ale jaki był efekt dopasowana pięknie, nic nigdzie nie sterczało, ładnie układała się na linii bioder no bomba po prostu Tutaj jak bym się zdecydowała do soboty to by mogli mi tą kieckę sprzedać za 2390 zł - cena wcześniejsza 2990 zł. A bolerko do tej kiecki za 250 zł. ( zdjęcie1,2,3)

2. Następnie poszłyśmy do innego salonu. Taki malutki ale też mieli wybór kiecek. Zmierzyłam kilka ale tu już bez tego wow. No i tam kobietka stwierdziła że pokaże mi jeszcze sukienkę z najnowszej kolekcji której jeszcze nie ma w sprzedaży ale jak by mi się spodobała to mogłabym już ją zamówić. Model będzie się zwał "Feliss III" No więc patrzę na kieckę na wieszaku i widzę że śliczna. W kolorze kremowym, z tafty. W sumie bardzo prosta w literę "A" miała porobione różne zakładki i po długości i w pasie i w biuście. Jedyne zdobienie było z prawej strony po skosie tak jakoś pod biustem. Ubrałam i zaś WOW do tego pokazała mi piękne bolerko (nawet takiego nie brałam pd uwagę). Gapiłam się w to lustro i gapiłam no i juz wtedy zgłupiałam bo miałam już 2 kiecki egzekwo na 1 miejscu. zdjęcia sukienki jeszcze nie ma na sronie. Moze będzie jeszcze w tym roku a jak nie to dopiero w styczniu. Tutaj cena za kieckę na teraz bo jak wejdzie już do oferty może się lekko zmienić to kwota 2390 zł + 150 zł bolerko

3. W Bellissimie, zmierzyłam jak dobrze pamiętam 4 kiecki, albo 5 hmmm no nieważne, w każdym bądź razie jedna mi się spodobała, nie było może tego WOW ale sukienka naprawdę ładna. Cena standardowa 2990 zł, a że mierzyłam model z ekspozycji i że mają tam teraz wyprzedaże to Pani może mi ją sprzedać za 1200 zł. Model z Annais - Erica Marie. (zdjęcie 4,5,6)

4. No i na końcu w 2 salonach, choć to ta sama firma znalazłam jeszcze 2 kiecki. Jedna tiulowa "Sincerity" za 3390 zł spodobała mi się ale kolejna ją pobiła - "Caprice" z dużą ilością koronki. I przy tej koronkowej było trzecie WOW. Piękna była, ten tren te duże ilości zdobień koronkowych z kryształkami niestety mimo burzliwych poszukiwań coś nie mogę odszukać jakiegoś zdjęcia tych sukienek w necie

Jako że 2 ostatnie są dość drogie, to raczej je sobie odpuszczę bo nie chcę wydawać ponad 3 tysięcy na sukienkę. No i ostatecznie siedzi mi w głowie Vanessa i ta z drugiego salonu co dopiero ma być w sprzedaży. Chciałam ją siostrze i mamie pokazać no ale nawet nie ma jak i będę musiała jeszcze raz do Wrocławia się z nimi wybrać. Gdybym miała jakiekolwiek foto to zapewne byście doradziły a tak to
GilmoryGirl widziała mnie w każdej kiecce więc może się wypowiedzieć jak to wyglądało bo ja to teraz będę głowić się i głowić

Odwiedziłyśmy też inne salony, fakt kiecki były ładne ale w sumie bez żadnej rewelacji, więc nawet nie zawracam sobie nimi głowy.

W każdym bądź razie wyprawę uważam za udaną, nóg nie czuję i ślepia mi lecą ale powiedziałam sobie nieee, relacja musi być
jaka suknia....

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
masz taki fajny ognisty kolorek na awatarze ;D

;D
niestety nie moje włosy hahaha;D

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 08:46   #4559
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
jaka suknia....

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

niestety nie moje włosy hahaha;D

szkoda ;D

pojde w sobote do rosmana i cos wybiore ciekawego ;D

a Ty co? uspiłas małego? ;D

ja zaraz sie zmywam do pracy

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-19, 08:46   #4560
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie ;D

ja kiedyś robiłam taki ognisty rudy, ale nie do końca mi sie podobał. czegoś mi w nim brakowało. ciemny rudy to może byc trochę problem. sama będziesz farbować w domu czy idziesz do fryzjera?

Cytat:
Ogólnie ok.
Co do bukietu będę chciała z konwalii lub z ich dodatkiem.
Fryzura może coś w tym stylu - jeszcze szukam, raczej bez welonu tylko kwiat lub biała opaska do włosów.
Buty raczej pełne- szukam.
Biżuterię mam, wieczorem wrzucę foto- jest z delikatnym motywem kwiatowym, srebrna.
Makijaż delikatny, właśnie jestem na etapie szukania wizażystki.
mi się podobają te fryzurki- idealnie pasują do Twojej sukni bukiecik z konwalijek może bardzo fajnie się z tym wszystkim komponować. ale tak szczerze mówiąc to nic oszałamiającego Ci nie zaproponowali. tzn. nic nowego niż to co wcześniej gdzieś wspominałas. przynajmniej ja mam takie wrażenie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości