|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monia ale miałaś przeżycia
ale patafiany pracują w tej firmie a ten kurier to już ja bym Go opier.dzieliła nieźle no ale w końcu paczkę dostałaś i kot ma co jeść łoj, będzie mlaskał ze szczęścia ![]() ![]() no szkoda, że ten list do męża nie doszedł... ehhh niedługo będziesz cieszyć się mężem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4532 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Madziu nie przejmuj się zdasz za drugim razem tak jak ja i Eldo Powalony egzaminator! Trzeba było mu powiedzieć aby się zamknął i nie darł mordy bo sobie nie życzysz. Pewnie i tak by Cię uwalił więc jak widzisz nie warto być miłą jak ktoś dla Ciebie nie jest miły. Kawał chama i tyle. Czytałam co o nim piszą to na prawdę straszny człowiek! w sumie to potwór a nie człowiek! Kij mu w oko! On po prostu chciał Cie uwalić i cokolwiek byś nie zrobiła to i tak by sobie coś wymyslił. Następnym razem się na pewno uda Walentynki widze udane super prezencik ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() A Twój sen to po prostu mistrzostwo W taka pogodę w szlafroku jechałas taki kawał do mnie ? ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Doskonale Cię rozumiem bo mamy ten sam wzrost i też ważyłam 78 kg a nawet i więcej..... :/ ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
|
#4533 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Huurrrraaa!!!!
Cytat:
Taaaaa on ma gdzies moje szlabany...... Ja juz ostatnio to płaczę z nerwów...... Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Ojj ja piwa nie cierpię! Sam zapach mnie odrzuca! bleeee Cytat:
No ale pewnie Wam się sporo tego uzbierało co? Tyle win Cytat:
A w przyszłości co planujesz robić? gdzie pracować? jako dziennikarka? dokładnie!
|
|
#4534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale dojechał...... Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Kot to od miski nie odchodzi nadrabia stracone kilogramy hehehe nawet nie wiesz jak mi jest przykro, że ten list do męża nie doszedł.... płakac mi się chce bo tam były też wazne dokumenty które on potrzebuje aby złozyć papiery o socjal na dzieci. Bez nich nie może nic zrobić a ich nie ma i nie ma
|
|
#4535 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
powiedz mu, że jak tak dalej będzie rozrabiał to będziesz musiała oddać kota albo możesz mu powiedzieć, że przyjedzie forumowa ciocia-wariatka i z nim inaczej porozmawia ![]() biedna ![]() Cytat:
ejjj, no to pjjjjjjjjona! a raczej smród Cytat:
wsio już poszło ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja pracowałam jako korektor w Poznaniu w firmie wydawniczej. Pracę znalazłam już na studiach ale sytuacja życiowa i ślub po prostu, przeprowadziłam się teraz w zupełnie inną część Polski i tu tak łatwo z pracą nie ma cóż... a że nie odrobiłam stażu, który każdy może odrobić to teraz szukam ![]() Szukam w szkołach, bibliotekach, wszędzie... byle by coś robić i nie siedzieć na zobaczymy co przyszłość przyniesie...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam Słoneczka moje za słowa otuchy
Mam tylko nadzieję, że ponownie na niego nie trafię, choć może jak trafię to by mnie już puścił? Sama już nie wiem. Kiedyś słyszałam, że jak się drugi raz trafi na tego samego egzaminatora to przeważnie się zdaje. Heroine ja miałam parę razy taką sytuację, że film mi się urwał oj nie było dobrze ze mną, a najgorzej umierałam na drugi dzień Monia cieszę się, że kurier w końcu dojechał do Ciebie i kot ma wyżerkę szkoda tylko, że mąż nie dostał walentynki Wiecie, że teraz w Rossmannie są promocje, dla młodzieży -20% na różnych kosmetykach ? Tż mi mówił, bo był tam po prezent dla mnie i przed chwilą reklamę widziałam promocja trwa do 28 lutego
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazwyczaj nie chce się biedak do tego przyznać, ale po jakimś czasie, mówi, że to była dobra decyzja ![]() Cytat:
Wcale mu się nie dziwię, że nie odchodzi w końcu takie pyszności ma! jejku no to faktycznie lipa... ja nie wiem co się dzieje z tą pocztą...
|
||
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z piw to lubię tylko desperadosa
a właśnie chyba się zaraz napiję za te wczorajsze walentynki
|
#4539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co lepsze może akurat jak na niego trafisz to już nie będzie taki ostry? nie mam pojęcia... ale wierzę, że dasz radę bo tylko przez tego głupola nie zdałaś a jeździć umiesz Cytat:
domyślam się, że nie jest to przyjemne uczucie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine no ale najgorzej jak trafię na kogoś z jego rodzinki
bo on tam wkręcił syna i córkę i tacy sami poyebani jak i on ona ponoć żadnej babki nie przepuści. A syn specjalnie zadaje podchwytliwe pytania albo śmieje Ci się prosto w twarz nie wiadomo nawet z czego Oj tak, przesrane :0 choć powiem, że nie żałuję bo imprezka zawsze udana jest Hehe piwko już kończę pić i czuję, że mnie siekło i w głowie zaczyna szumieć a to pewnie dlatego, że całą noc nie spałam ![]() Haha a przez ten egz to dziś rano takiego rozwolnienia dostałam, że głowa mała
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobić Was po całym dniu to wyzwanie
![]() Medzik główka do góry, tak już miało być Jak trafiłaś na takiego ...wuja to już pech ale zawsze tacy są, we wszystkich wordach i ktoś musi na nich trafić ![]() Monia wybuchłam śmiechem ja czytałam twoją wiadomość o tym, że ten kurier wreszcie przyszedł Maminka witamy ! Murka fajny sen mi się praktycznie codziennie coś śni i to nawet po dwa sny. niektórzy uważają że to dziwne żeby codziennie coś się śniło ale ja tak mam ile razy już zdradziłam TŻeta Może napiszę co dziś zjadłam: 7.15 to co zawsze płatki i mleko no i oczywiście do tego otręby ![]() 10.00 jogurt naturalny z pestkami dyni i musli 13.15 rosół, ogórek kiszony z kawałkiem mięsa gotowanego ale zaraz przerzuciłam się na rybkę wędzoną ![]() 16.15 dwa średnie pomarańcze 19.00 dwa jaja na miękko, kromka razowca i plasterek pomidora 1.10 godz rowerek i 2 litry herbaty zielonej a jutro na uczelnie na 8
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do Was kochane
Ostatnią końcówkę ferii spełniłam u rodzinki dlatego mnie nie było Piszecie jak szalone parę godzin zajęło mi nadrobienie Co do walentynek ja spędzałam samotnie Dzisiaj umieram bo dostałam @. Także chciałam Wam tylko napisać że żyje i do Was wracam. A tymczasem śmigam do łóżka
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja myślę, że udana po %%% zawsze wszystko jest prostsze i zabawne ![]() hehe, po jednym piwku? chyba musiał z Ciebie zejść stres z całego dnia Ja rozwolnienie mam bardzo często w sytuacjach stresowych
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie też śniegu po kolana powrót zimy ![]() Cytat:
następna z @ łączymy się w bólu wracaj wracaj do nas
|
|||
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko dziękuję kochana
no ja to mam zawsze takiego pecha jak to mówią: biednemu zawsze wiatr w oczy :/ ale już się przyzwyczaiłam ![]() A gdzie ja tam ładna ;*Heroine no a ja dziś przez cały dzień zjadłam tylko jedną bułkę kajzerkę z serem i pomidorem, kubek czystego barszczu, pączka i 2 kromki z pomidorem więc dlatego tak szybko mnie siekło to piwo do tego było to duże piwo 580ml ![]() Cocktail cieszę się, że wróciłaś u mnie też @ ale na szczęście już końcówka 3 dzień ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Milenko ja też często miewam takie sny i mam świadomość, że to tylko sen i sama wymyślam sobie scenariusz
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam, że raz jak szłam na wesele to cały dzień nic nie jadłam i potem jak na wstępie wypiłam kieliszek szampana to tak mnie ścięło, że przez 3 godziny nie mogłam dojść do siebie
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
Nie nie ma kotka niestety
Chyba już nie wróci tak mi go szkoda Był taki kochany![]() Heroine szybko wam poszło 40 butelek w 4 miesiące ![]() Ja też lubię piwo czasem a desperadosy i reddsy cytrusowe uwielbiam Wino tak średnio:P Ale bardzo dobra jest lubelska grejfrutowa zawsze piję z kolezankami
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No szybko mieliśmy dużo gości i tak poszło Aaaa, zapomniałam z pseudo-piw to lubię redd'sa żurawinowego ale to taki typowy soczek nie smakuje w ogóle jak piwo bo jakby smakowało to bym nie wypiła :P
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine no to fest jak kieliszek szampana Cię tak załatwił
haha dobrze chociaż, że wróciłaś do siebie bo wstyd by było polegnąć po jednym kielonku do tego szampana ![]() Sanderko strasznie mi przykro z powodu kociaka nam w zeszłym roku też uciekł kocurek trzymam kciuki, żeby jeszcze wrócił. Wiesz teraz koty się marcują więc jeszcze może przyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- heroine hehe Ty się tu gośćmi nie wykręcaj Sanderko oooo ja też lubię redsa cytrusowego żurawinowego jeszcze nie piłam, bo zawsze wybieram desperadosika
|
#4551 | |||||
|
Zadomowienie
|
To jeden z prostszych tematów!!
![]() Cytat:
![]() Jak ja się obudziłam to sama z siebie się śmiałam, a jak sobie przypomnę Twój wyraz twarzy jak mnie zobaczyłaś i moje zażenowanie ![]() Oj moje 2 koty to jak się dorwą do tego jedzenia w saszetkach to koniec, cały dzień mogą przy miskach siedzieć A później się dziwią wszyscy że takie spaślaki się robią, one są takie cwane że wiedzą że jak tylko wracają z podwórka to mama im daje jeść, więc przychodzą, zjedzą co mają w misce, ktoś je wypuszcza zaraz i wracają po 5minutach na jedzenieCytat:
A desperadosa nie lubię, no i widzę że znów wszystkie tu mamy coś wspólnego nie lubimy piw ![]() Cytat:
Fajna sprawa I też mam mnóstwo snów, a mojemu Tż np nigdy się nic nie śni. A dobrze że można się w snach wyszaleć to naprawdę już nie ma się ochoty na jakieś skoki w bokCytat:
Kobiety to zawsze się muszą męczyć..Cytat:
sandera może jeszcze wróci kot, moje o tej porze roku też wychodziły na długo ale wracały
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-15 o 21:34 |
|||||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj
![]() Ale dzisiaj sniegu napadało caly dzien sypie ![]() ![]() A komunikacja miejska stoi oczywiscie ,dwie godziny z pracy wracałam , ale na szczescie dotarłam![]() ![]() ![]() monika01011986 ja tez uwielbiam curacao az sobie smaka narobiłam: ![]() heroine86 uwielbiam Twoje posty!! naprawde jestem mega pozytywna a po % wogole jakbysmy razem pochlały wszystkie to dopiero by było smiechu![]() ![]() ![]() meeedzik współczuje , ze na takiego chama musiałas trafic ale moim zdaniem i tak Ci swietnie poszło nie przejmuj sie nastepnym razem napewno sie uda![]() *Cocktailraspberry nie martw sie ja tez walentynki sama spedzilam przy tv ![]() sanderaM tez ostatnio ta lubelska grejpfrutowa piłam ogolnie za wódka nie przepadam bo mi odwala po niej![]() ![]() Wogole jutro tłusty czwartek, ojjj ciezko bedzie jak kazdy bedzie paczki wpierdzielał a w pracy to juz wogole szalenstwo słodyczowe napewno sobie zrobią
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine skąd jesteś kochana? Kurcze fajnie by było zorganizować jakieś spotkanko
Już kiedyś tak gadałyśmy z dziewczynami ![]() Agunia już mi przeszło trudno się mówi mam nadzieję, że następnym razem się uda ![]() A co do wódek to ja lubię Krupnik najlepiej mi wchodzi i nie choruję po niej bo ogólnie to nie przepadam za czysta wódką :/
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wykąpałam dzieci i zrobiłam kolację
zjadłam sobie 3 kanapki z dżemem ale takie małe :P Jestem dziś taka zrypana że szok, strasznie mało spałam i coś mnie glowa lekko boli. Musze się wykąpać jeszcze bo mąż rano przyjedzie to musze być piękna i pachnąca hihihi Zostało mu jeszcze nie całe 700 km...Nic nie ugotowałam, nic nie posprzatałam bo po prostu dziś nie mam siły ;/ zrobiłam tylko pranie i je powiesiłam oraz zakupy. Gotować będę jutro żeby wszystko było świeże i gorące Rano jajecznice zrobię mężowi na śniadanko Ciekawe o której mój synus pójdzie spać.... spał dziś w dzień od 16 do 18stej więc pewnie do północy będzie buszował ![]() Aaaa zapomniałam Wam napisać że dziś w Biedronce kupiłam 6 pączków ale nie te z lukrem tylko z cukrem pudrem Nie są aż tak bardzo słodkie jak te z lukrem Także ja już pączki mam schowane szczelnie na jutro
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-15 o 21:48 |
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie, ze juz jutro w komplecie bedziecie A ten Twoj synus to taki łobuziak a na zdjeciach taki niewinny i grzeczniutki sie wydaje:P:P Ja niemam na szczescie jeszcze pączków w domu i mam nadzieje ze jutro nie zjem wiecej niz jednego co ja gadam nie ma mowy zebym wiecej zjadła
|
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
Też mam jeszcze cichą nadzieję że wróci
ale kurcze już tydzień go nie ma a taka pogoda straszliwa![]() A ja tego żurawinowego jeszcze nie piłam
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam już do spania
![]() Dobranoc kobitki
|
#4558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę?
weź bo się wzruszę i będe płakać pół nocy Cytat:
na pewno sie przestraszy !!! no ja bym sie bała hehehe ![]() Cytat:
śmierdzi okrutnie! wy pijOki !! tyle win wytrąbić w 4 miesiące! Łoo matko Cytat:
|
|
#4559 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kot ciągle w kuchni przy misce też się cieszę że kurier w koncu dotarł ale kot to chyba najbardziej się cieszy ![]() Mąz walentynkę może w przyszłym tygodniu dostanie... jak list w koncu dojdzie... on we wtorek jedzie z powrotem do Niemiec. Widziałam reklamę w telewizji w Rossmannie -20% na produkty młodzieżowe ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
dla mnie każde piwo śmierdzi tzn wszystkie które mają w sobie chmiel ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
tak mi przykro ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
No kot zachwycony Ale ile mnie to nerwów kosztowało to szok no ale co się nie robi dla kota hehehe Menu super! a jak waga? Spada coś? przy takim menu powinna lecieć jak szalona!---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Dobranoc Śpij dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

ale patafiany pracują w tej firmie
łoj, będzie mlaskał ze szczęścia
ehhh

jakoś mu to wynagrodzę
ja poszłam po 3, wstałam o 8
jest tylko -3 stopnie, a jest tak zimno, że jakby było -20
facetom nie przetłumaczy, oni zawsze muszą postanowić na swoim 

ale to taki typowy soczek