Oryginał czy podróbka? Część III - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-10, 05:45   #4531
KatarzynaAnnaRoza
Raczkowanie

Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III

Cytat:
Napisane przez Nonix Pokaż wiadomość
Witam!
Zamierzam się z kupnem jakiegoś ładnego świeżaka.
Miałem już ich kilka ale tym raz wybór padł na Azzaro Chrome, mam dylemat czy kupić Chrome czy może Chrome Legend? Nie miałem nigdy Chrome Legend, zwykłego miałem ale w wersji FM (nie podpasował mi ;/)
Proszę o radę i jednocześnie mam pytanie czy ten tutaj jest oryginalny czy podróbka , no i czy opłaca się kupować tester.

http://allegro.pl/azzaro-chrome-100m...118121773.html
Jeżeli szukasz świeżaka to powąchaj ck truth. Pachnie obłędnie i czesto jest w promocji

Szczęśliwa mama i żona

Wymianka kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=791095
KatarzynaAnnaRoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 10:35   #4532
zania
Matka buldoga

Cytat:
Oczekiwałem konkretów.
Jeżeli mi zależy na czasie zależy to nie zawsze czytam wszystkie posty. Jeżeli ci coś nie pasuje to nie odpowiadaj bo widzę ,że oprócz tego iż życzliwości wobec drugiego człowieka u ciebie brakuje to z kulturą osobistą też jesteś na bakier.
Uważasz,że masz ileś tysięcy postów więcej to pozjadałaś wszystkie rozumy .
Chyba ktoś powinien cię sprowadzić na ziemię bo to ,że ty jesteś tak ogarnięta na tym forum wynika tylko z twojego stażu. Może nie masz pojęcia ale podpowiem ,że każdy kto "wpadnie" tutaj całkiem przypadkiem zaraz wszystko nie będzie miał ochoty przeczytać. Tematów jest od groma, większość się sugeruje dość błędnym tytułem.
Terminologia - odsyłam do regulaminu jest śmieszna bo jestem ciekaw ile z was ten regulamin tak na serio przeczytało.
(Przynajmniej po jakim czasie od bytu na forum)
Kto ci kaze czytac wszystkie posty!? Miales pewien problem, do ktorego odnosil sie tylko jeden watek (weryfikacja aukcji). Podawales link do aukcji,wiec chyba logiczne, ze powinienes tam napisac, prawda? Jesli zaczynasz od dupy strony i czytasz tylko ostatnie posty to nie dziwie sie, ze napisales w blednym watku, bo gdybys przeczytal pierwszy post watku "oryginal czy podrobka" to bys wiedzial, co tutaj zamieszczamy.
To, ze jestes nowy, nie zwalnia cie z myslenia. To, ze nie masz czasu, nie zwalnia cie z myslenia. Watki, ktore cie interesuja sa na samej gorze, podwieszone, tak aby osoby ktore nie maja czasu oraz cytuje ciebie "każdy kto "wpadnie" tutaj całkiem przypadkiem zaraz wszystko nie będzie miał ochoty przeczytać". Macie wszystko podane na tacy.

Moglbys podac te "wiekszosc tematow z blednym tytulem? Bardzo mnie ciekawi ta wiekszosc

Tak na serio, to przeczytalysmy owy regulamin, bo same niejako go utworzylysmy. Regulamin, o ktorym pisala Dobbinka to regulamin watku weryfikacyjnego.
Moze cie zdziwie, ale przychodza na forum osoby, ktore zarejestrowaly sie tylko po to, abysmy zweryfikowaly im aukcje i pisza owego posta zgodnie z regulaminem. Da sie? Da sie!

Wytykasz innym brak kultury, a sam postepujesz dokladnie tak samo.

Cytat:
Widzę ,że z czytaniem ze zrozumieniem masz problemy to postaram się wytłumaczyć ciut jaśniej.
Każdy laik wchodzący tutaj szuka pomocy a nie czyta regulaminy, dziesiątki postów by dokopać się odpowiedniego działu - ewentualnie czyta nazwę TEMATU i to wszystko. Ja się nie irytuję w żaden sposób , już dawno uzyskałem pomoc tylko to wy dalej rozwijacie jakiś wasz problem. Dość urojony bo temat już dawno zakończyłem.
Taka dosyć nijaka osoba (bez obrazy) nie będzie mi określać czy powinienem opuścić to forum.
,
Regulamin, o ktorym pisze to regulamin dostepny na pierwszej stronie watku "weryfikacja aukcji" i jest to jeden krotki post. Czy to tak duzo? Przeczytanie zajmuje pare sekund, specjalnie dla osob, ktore nie maja czasu.

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość
Rany. Dziewczyny, prawdą jest, że tutaj się można pogubić. I tak jak Wy się wkurzyłyście, że znowu ktoś nowy pomylił wątki, tak nowa osoba może się wkurzyć, że ktoś od razu potraktował go z góry. Chłopak się wydaje być ogarnięty, nie jest to w każdym razie kolejny Falencki mający kłopot z interpunkcją ortografią, oraz z przyswojeniem sobie wiedzy, jaką go uraczyłyśmy. Udzieliłyśmy mu informacji gdzie powinien się zgłosić i tam też się udał. Nie dziwię się mu też, że zareagował agresywnie, bo już na wejściu został zaatakowany. A można było milej, tak jak w przypadku większości.
Regulamin obowiązuje dla wszystkich, dla nowych również, nie ma co do tego wątpliwości, ale będąc tutaj zupełnym świeżakiem, kolega mógł się zwyczajnie pomylić akurat w tych dwóch wątkach. to się zdarza bardzo często, nie tylko wśród nowych.
Dago, też swoje namieszałaś kiedyś, tym bardziej Twojej postawy tutaj nie rozumiem(z wyjątkiem obrony naszej koleżanki) i wybacz, ale w tej sytuacji nie mogę Ci tego nie wytknąć.
Dla mnie to się zamienia w bezsensowną nagonkę, zatem skończmy temat, bo znowu nam wątek zamkną przez taką głupotę. A jest potrzebny, oj jest...
Zgadzam się po części ze wszystkimi, ale dyskusja robi się jałowa.
Ty go jeszcze bronisz? Chlopak moze i jest ogarniety,ale nie w pozytywnym znaczeniu. Przeczytaj to co zaznaczylam na czerwono. Zadna z dziewczyn nie odezwala sie do niego w ten sposob.

Sorry, za OT, ale normalnie nie moge.

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2014-04-10 o 10:37
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 10:50   #4533
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Kto ci kaze czytac wszystkie posty!? Miales pewien problem, do ktorego odnosil sie tylko jeden watek (weryfikacja aukcji). Podawales link do aukcji,wiec chyba logiczne, ze powinienes tam napisac, prawda? Jesli zaczynasz od dupy strony i czytasz tylko ostatnie posty to nie dziwie sie, ze napisales w blednym watku, bo gdybys przeczytal pierwszy post watku "oryginal czy podrobka" to bys wiedzial, co tutaj zamieszczamy.
To, ze jestes nowy, nie zwalnia cie z myslenia. To, ze nie masz czasu, nie zwalnia cie z myslenia. Watki, ktore cie interesuja sa na samej gorze, podwieszone, tak aby osoby ktore nie maja czasu oraz cytuje ciebie "każdy kto "wpadnie" tutaj całkiem przypadkiem zaraz wszystko nie będzie miał ochoty przeczytać". Macie wszystko podane na tacy.

Moglbys podac te "wiekszosc tematow z blednym tytulem? Bardzo mnie ciekawi ta wiekszosc

Tak na serio, to przeczytalysmy owy regulamin, bo same niejako go utworzylysmy. Regulamin, o ktorym pisala Dobbinka to regulamin watku weryfikacyjnego.
Moze cie zdziwie, ale przychodza na forum osoby, ktore zarejestrowaly sie tylko po to, abysmy zweryfikowaly im aukcje i pisza owego posta zgodnie z regulaminem. Da sie? Da sie!

Wytykasz innym brak kultury, a sam postepujesz dokladnie tak samo.

Regulamin, o ktorym pisze to regulamin dostepny na pierwszej stronie watku "weryfikacja aukcji" i jest to jeden krotki post. Czy to tak duzo? Przeczytanie zajmuje pare sekund, specjalnie dla osob, ktore nie maja czasu.

Ty go jeszcze bronisz? Chlopak moze i jest ogarniety,ale nie w pozytywnym znaczeniu. Przeczytaj to co zaznaczylam na czerwono. Zadna z dziewczyn nie odezwala sie do niego w ten sposob.

Sorry, za OT, ale normalnie nie moge.
No własnie Zaniu popieram bo już zgłupiałam przez chwilę,że niepotrafię czytac ze zrozumieniem w dodatku po obronie zostałam obrazona od NIJAKICH
201709081028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:09   #4534
dobbinka
Zakorzenienie

Bardzo mi przykro, że zostałam napadnięta przez nowego Wizażanina. Przeczytałam mój post i nie wydaje mi się, żeby przebijał z niego jakiś szczególny brak kultury. Odesłałam w nim do właściwego wątku, ba!, nawet zwróciłam uwagę, jak ma post wyglądać, żeby udzielono mu odpowiedzi i odesłałam również do regulaminu. W zamian za to wytknięto mi nie tylko niekulturalność, ale i złośliwość oraz uczyniono jakieś przytyki do ilości postów. I kazano się 'odwalić', mówiąc mało oględnie - innymi słowami, ale wydźwięk właśnie taki.
Z tego, co zauważyłam, te moje rady nie poszły w las, gdyż osobnik ów skorzystał z nich wpisując się w odpowiedni wątek.

Może nadmienię, że LadyDagaMilon nie jest moją 'koleżaneczką'; z tego co wiem, to nawet nie udzielałyśmy się w tych samych wątkach w tym samym czasie (bez obrazy dla LadyDagaMilon, oczywiście, ).

A Wizażanin nie rozumie chyba słowa 'merytoryczny', skoro najpierw nie chce merytorycznej porady, a potem chce konkretną poradę.

Przepraszam za OT, ale posty pana Nonixa są według mnie osobistą jakąś nieprzyjemną wycieczką w kierunku dwóch osób.

Edytowane przez dobbinka
Czas edycji: 2014-04-10 o 11:13 Powód: byk
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:18   #4535
Daffodilka
Zakorzenienie

A wystarczyłoby zwykłe - "to nie ten wątek" i podanie linku do właściwego, a nie byłoby tej nieprzyjemnej i niepotrzebnej dyskusji Drugi raz Nonix pewnie by tego błędu nie popełnił
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:24   #4536
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
A wystarczyłoby zwykłe - "to nie ten wątek" i podanie linku do właściwego, a nie byłoby tej nieprzyjemnej i niepotrzebnej dyskusji Drugi raz Nonix pewnie by tego błędu nie popełnił
czyli 'zamknij się". No ok.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:27   #4537
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
czyli 'zamknij się". No ok.
Nie no bez przesady, odpowiedź "To nie ten wątek" + podanie linka jest IMO jak najbardziej neutralne.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 11:36   #4538
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Nie no bez przesady, odpowiedź "To nie ten wątek" + podanie linka jest IMO jak najbardziej neutralne.
Jak najbardziej Ja często tak odpowiadam, kiedy ktoś się błędnie wpisze, daję uśmiechniętą buźkę na końcu i sprawa załatwiona.
Stary 2014-04-10, 11:40   #4539
Nonix
Raczkowanie

@up

Z pewnością na tym by się zakończyło. Jednak niektórzy wolą mnie atakować w dość trywialny sposób.

Cytat:
A Wizażanin nie rozumie chyba słowa 'merytoryczny',
Na pewno! Oświeć mnie

zania

Wałkujesz już rozwałkowany temat.
Cytat:
Zadna z dziewczyn nie odezwala sie do niego w ten sposob.
Mam wrażenie ,że również zaczynasz czytać posty od "dupy strony". Jeżeli ktoś mnie atakuje mam prawo do obrony, wy nie jesteście nie omylne a oczekujecie tego samego od nowego użytkownika.
Jeżeli tak was boli bo napisałem do niej ,że jest "nijaka" to przepraszam . Jednak jestem pewien,że moje słowa w 100% odzwierciedlają to jak jest.

Cytat:
Ba, jak to możliwe. Przecież wasze kółko wzajemnej adoracji nadal rekrutuje.
Może i jestem w negatywny (wobec was) sposób ogarnięty ale jeżeli komuś jad kapie w moją stronę to niestety nie potrafię mieć pozytywnych odczuć.
Nonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:43   #4540
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
@up

Z pewnością na tym by się zakończyło. Jednak niektórzy wolą mnie atakować w dość trywialny sposób.

Na pewno! Oświeć mnie

zania

Mam wrażenie ,że również zaczynasz czytać posty od "dupy strony". Jeżeli ktoś mnie atakuje mam prawo do obrony, wy nie jesteście nie omylne a oczekujecie tego samego od nowego użytkownika.
Jeżeli tak was boli bo napisałem do niej ,że jest "nijaka" to przepraszam . Jednak jestem pewien,że moje słowa w 100% odzwierciedlają to jak jest.

Może i jestem w negatywny (wobec was) sposób ogarnięty ale jeżeli komuś jad kapie w moją stronę to niestety nie potrafię mieć pozytywnych odczuć.
Nadal mnie obrażasz !
Stary 2014-04-10, 11:47   #4541
Nonix
Raczkowanie

Moja opinia ,że jesteś osobą bez charakteru może jest dość niemiła ale przecież nie powinnaś mieć do tego obiekcji skoro tak łatwo przychodzi ci atakowanie innych.

Daffodilka i siarka40 wielki plus dla was. Po co mamy się rozmieniać na drobne jak temat wystarczy zakończyć w dość odpowiedni sposób? Dyskusję staram się zakończyć od kilku postów ale nadal ktoś stara mi się dołożyć cegiełką.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę forumowicze

Edytowane przez Nonix
Czas edycji: 2014-04-10 o 11:52
Nonix jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 12:05   #4542
lucciola
Zakorzenienie

Skończcie już tę dyskusję bo znowu Mod wątek zamknie.
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:03   #4543
zania
Matka buldoga

Cytat:
@up

Na pewno! Oświeć mnie

zania

Teraz to juz chamski jestes Widze, ze do ciebie nic nie dociera.

I masz racje, mamy tu kolko wzajemnej adoracji, jestesmy jak wiedzmy i palimy na stosie

Z mojej strony koniec.

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Skończcie już tę dyskusję bo znowu Mod wątek zamknie.
Stary 2014-04-10, 13:31   #4544
aszuelka
Zakorzenienie

Dajcie sobie po razie i bedzie spokój

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 13:56   #4545
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Dajcie sobie po razie i bedzie spokój

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dokładnie.
Co do tekstu, że kogoś bronię, to również mam wrażenie, że ktoś nie czyta uważnie tego, co piszę. Napisałam, że każda strona ma po części rację, ale z drugiej strony każda też zrobiła coś nie tak. Daga, przepraszam najmocniej, ale jak dla mnie błyszczysz w tym momencie wyłącznie hipokryzją i szukasz okazji, żeby sobie pokrzyczeć. Akurat Twoje "pouczenia" Nonixa wydają się być śmieszne, jak się czyta Twoje starsze wątki i posty. Byłaś świeża? Byłaś. Tłumaczyłaś się "nowością"? Owszem, choć w innej sytuacji - ale jednak i to jeszcze bardziej opryskliwie. Także tego... fajnie, że zmieniłaś podejście, ale akurat w tej sprawie na Twoim miejscu byłoby mi głupio tak się unosić, tym bardziej, że było to stosunkowo niedawno. Choć rozumiem Twoją złość na stwierdzenie, iż jesteś nijaka, wkurzyłby się chyba każdy.

A teraz pytanie na temat - czy ktoś wie czy kody od Organzy mogą z wiekiem się zmazywać?

Edytowane przez naanakov
Czas edycji: 2014-04-10 o 13:57
naanakov jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 17:24   #4546
zygaa
Przyczajenie

Witam, proszę o weryfikacje moich perfum Versace crystal noir. Perfumy pochodzą z Super pharmu, ale powątpiewam w ich oryginalność. Zapach jest krótkotrwały, złote napisy z flakonu się ścierają oraz numeru seryjnego perfum nie wykrywa kalkulator świeżości perfum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3266.jpg (56,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3267.jpg (61,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3268.jpg (62,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3265.jpg (43,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3269.jpg (38,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3270.jpg (40,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3272.jpg (37,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3273.jpg (77,5 KB, 27 załadowań)
zygaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 17:28   #4547
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zygaa Pokaż wiadomość
Witam, proszę o weryfikacje moich perfum Versace crystal noir. Perfumy pochodzą z Super pharmu, ale powątpiewam w ich oryginalność. Zapach jest krótkotrwały, złote napisy z flakonu się ścierają oraz numeru seryjnego perfum nie wykrywa kalkulator świeżości perfum.
To, że kalkulator nie wykrywa kodu to nic dziwnego, miałam 2 oryginały. Jeden kod był wykrywany, drugi nie. Na moje oko ok, nawet nie biorąc pdo uwagę miejsca zakupu.

Krótkotrwały? A ile razy go użyłaś? Znałaś zapach wcześniej? Czy testowałaś i kupiłaś ten sam zapach (edt/edp)?

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 17:35   #4548
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
A dlaczego masz wątpliwości, skoro produkt pochodzi z legalnie działającej drogerii? Jeśli masz go bezpośrednio z niej(a nie od osoby zarzekającej się, że stamtąd produkt pochodzi), to masz oryginał.
Stary 2014-04-10, 17:40   #4549
zygaa
Przyczajenie

miałam ten perfum ale w formie małej próbeczki z perfumerii tez EDT i trzymał sie cały dzien. no włansie perfumy pochodzą od osoby która się zarzeka ze kupiła je w SP.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 17:43   #4550
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
miałam ten perfum ale w formie małej próbeczki z perfumerii tez EDT i trzymał sie cały dzien. no włansie perfumy pochodzą od osoby która się zarzeka ze kupiła je w SP.
A widzisz, to już zmienia postać rzeczy. Ale spokojnie. Masz go od jakiegoś sprzedawcy z internetu, czy od jakiegoś znajomego w postaci prezentu? Czy jeszcze inaczej?
Edit: mnie najbardziej martwią te schodzące napisy - w życiu mi się to nie zdarzyło.

Edytowane przez naanakov
Czas edycji: 2014-04-10 o 17:45
naanakov jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 17:46   #4551
zygaa
Przyczajenie

tak mam go od osoby z allegro, która spredawała perfum ze swojej prywatnej kolekcji

no własnie mi tez nigdy sie nie zdarzyło żeby napis zszedł z flakonu, a ten przy pocieraniu złazi

Edytowane przez zygaa
Czas edycji: 2014-04-10 o 17:48
Stary 2014-04-10, 17:47   #4552
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Jednym słowem masakra. Chodzi tutaj o moje perfumy jestem tego pewna na 100 % tylko nie wiem czy to konto wizażanki która do mnie dziś pisała czy tej Pani która kupiła go na allegro od wizażanki i to rzekomo podróbka. Perfumy miałam z wymiany i mi kod nie wchodził temu zaczęłam tutaj temat by się upewnić chociaż byłam pewna na 100 procent, że to oryginał bo wizażanka która mi je wysłała nie ma w swoim wątku podrób ! Tutaj tamta dyskusja https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post38870775

Wizażanko jeśli to Twoje drugie konto i po prostu dalej nie jesteś pewna to już nie wiem co napisać. Perfumy dostałam z wymiany miały naklejkę jeszcze z super pharm były ofoliowane itp. zresztą wystarczy przejrzeć tamtą dyskusję...
Do jasnej cholery w super pharm, rosmanach, naturach nie sprzedają podrób !

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2014-04-10 o 17:48
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 18:00   #4553
zygaa
Przyczajenie

NeverGoodEnough18 ja je właśnie kupiłam od jakiej Wizażanki na allegro, nie wiedziałam że Ona tez miała wątpliwości co do oryginalności tych perfum

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 18:02   #4554
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Ona nie miała wątpliwości, to Ty je masz i jej mącisz w głowie. Perfumy są oryginalne. Przejrzałaś tamtą dyskusję do której link wstawiłam? Dostałam je od innej wizażanki jeszcze były zafoliowane, a na dole naklejka super pharmu i adres dystrybutora.

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2014-04-10 o 18:04
Stary 2014-04-10, 18:04   #4555
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Hm. Też bym miała z powodu tych napisów. Może być jeszcze tak, że to jakaś bardzo wiekowa flaszka, wtedy napisy mogą schodzić, ale u mnie jeśli coś wchodziło, to tylko kod(w oryginalach).
Stary 2014-04-10, 18:09   #4556
Daffodilka
Zakorzenienie

Zobaczcie tu jest dyskusja o ścieraniu się napisów http://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=1015
Magdulenka napisała, że w Crystal Noir to częste zjawisko Inna dziewczyna - Amanda to potwierdziła.

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2014-04-10 o 18:10
Stary 2014-04-10, 18:12   #4557
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Zobaczcie tu jest dyskusja o ścieraniu się napisów http://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=1015
Magdulenka napisała, że w Crystal Noir to częste zjawisko Inna dziewczyna - Amanda to potwierdziła.
Daff, jesteś wielka.
Czyli CN to oryginał.

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 18:12   #4558
zygaa
Przyczajenie

tak przeczytałam tamten wątek
no własnie ścierający sie napis plus kod nierozszyfrowany budzą we mnie wątpliwości i krótkotrwały zapach...

Daffodilka dzięki wielkie

Edytowane przez zygaa
Czas edycji: 2014-04-10 o 18:13
Stary 2014-04-10, 18:14   #4559
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Niektórym się chyba wydaje, że napisy na każdej flaszce sa wygrawerowane i jeszcze wypełnione 24 karatowym złotem . Przepraszam ale musiałam. Tak to jest jak ktoś na siłę szuka dziury w całym.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
tak przeczytałam tamten wątek
no własnie ścierający sie napis plus kod nierozszyfrowany budzą we mnie wątpliwości i krótkotrwały zapach...
Na jednych perfumy które u innej osoby trzymają się cały dzień moga trzymać się 5 minut. Jeśli je wcześniej wąchałaś to może wersję EDP, a może flaszka jest starsza ale to raczej byś wyczuła od początku.
Teraz już chyba nie masz wątpliwości

Stary 2014-04-10, 18:14   #4560
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Tak , z mojej flaszki też częsciowo strał sie napis
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości