![]() |
#4531 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III
Cytat:
![]()
![]() |
#4532 | |||
Matka buldoga
|
Cytat:
To, ze jestes nowy, nie zwalnia cie z myslenia. To, ze nie masz czasu, nie zwalnia cie z myslenia. Watki, ktore cie interesuja sa na samej gorze, podwieszone, tak aby osoby ktore nie maja czasu oraz cytuje ciebie "każdy kto "wpadnie" tutaj całkiem przypadkiem zaraz wszystko nie będzie miał ochoty przeczytać". Macie wszystko podane na tacy. Moglbys podac te "wiekszosc tematow z blednym tytulem? Bardzo mnie ciekawi ta wiekszosc ![]() Tak na serio, to przeczytalysmy owy regulamin, bo same niejako go utworzylysmy. Regulamin, o ktorym pisala Dobbinka to regulamin watku weryfikacyjnego. Moze cie zdziwie, ale przychodza na forum osoby, ktore zarejestrowaly sie tylko po to, abysmy zweryfikowaly im aukcje i pisza owego posta zgodnie z regulaminem. Da sie? Da sie! Wytykasz innym brak kultury, a sam postepujesz dokladnie tak samo. Cytat:
Cytat:
![]() Sorry, za OT, ale normalnie nie moge.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2014-04-10 o 10:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro, że zostałam napadnięta przez nowego Wizażanina. Przeczytałam mój post i nie wydaje mi się, żeby przebijał z niego jakiś szczególny brak kultury. Odesłałam w nim do właściwego wątku, ba!, nawet zwróciłam uwagę, jak ma post wyglądać, żeby udzielono mu odpowiedzi i odesłałam również do regulaminu. W zamian za to wytknięto mi nie tylko niekulturalność, ale i złośliwość oraz uczyniono jakieś przytyki do ilości postów. I kazano się 'odwalić', mówiąc mało oględnie - innymi słowami, ale wydźwięk właśnie taki.
Z tego, co zauważyłam, te moje rady nie poszły w las, gdyż osobnik ów skorzystał z nich wpisując się w odpowiedni wątek. Może nadmienię, że LadyDagaMilon nie jest moją 'koleżaneczką'; z tego co wiem, to nawet nie udzielałyśmy się w tych samych wątkach w tym samym czasie (bez obrazy dla LadyDagaMilon, oczywiście, ![]() A Wizażanin nie rozumie chyba słowa 'merytoryczny', skoro najpierw nie chce merytorycznej porady, a potem chce konkretną poradę. Przepraszam za OT, ale posty pana Nonixa są według mnie osobistą jakąś nieprzyjemną wycieczką w kierunku dwóch osób. Edytowane przez dobbinka Czas edycji: 2014-04-10 o 11:13 Powód: byk |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
A wystarczyłoby zwykłe - "to nie ten wątek" i podanie linku do właściwego, a nie byłoby tej nieprzyjemnej i niepotrzebnej dyskusji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Szef ds. Wymianek
|
Nie no bez przesady, odpowiedź "To nie ten wątek" + podanie linka jest IMO jak najbardziej neutralne
![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |||
Raczkowanie
|
@up
Z pewnością na tym by się zakończyło. Jednak niektórzy wolą mnie atakować w dość trywialny sposób. Cytat:
![]() zania Wałkujesz już rozwałkowany temat. Cytat:
Jeżeli tak was boli bo napisałem do niej ,że jest "nijaka" to przepraszam . Jednak jestem pewien,że moje słowa w 100% odzwierciedlają to jak jest. Cytat:
Może i jestem w negatywny (wobec was) sposób ogarnięty ale jeżeli komuś jad kapie w moją stronę to niestety nie potrafię mieć pozytywnych odczuć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Moja opinia ,że jesteś osobą bez charakteru może jest dość niemiła ale przecież nie powinnaś mieć do tego obiekcji skoro tak łatwo przychodzi ci atakowanie innych.
Daffodilka i siarka40 wielki plus dla was. Po co mamy się rozmieniać na drobne jak temat wystarczy zakończyć w dość odpowiedni sposób? Dyskusję staram się zakończyć od kilku postów ale nadal ktoś stara mi się dołożyć cegiełką. Pozdrawiam i miłego dnia życzę forumowicze ![]() Edytowane przez Nonix Czas edycji: 2014-04-10 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Skończcie już tę dyskusję bo znowu Mod wątek zamknie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() I masz racje, mamy tu kolko wzajemnej adoracji, jestesmy jak wiedzmy i palimy na stosie ![]() Z mojej strony koniec. ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Dajcie sobie po razie i bedzie spokój
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4545 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Co do tekstu, że kogoś bronię, to również mam wrażenie, że ktoś nie czyta uważnie tego, co piszę. Napisałam, że każda strona ma po części rację, ale z drugiej strony każda też zrobiła coś nie tak. ![]() ![]() ![]() A teraz pytanie na temat - czy ktoś wie czy kody od Organzy mogą z wiekiem się zmazywać? ![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-04-10 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Przyczajenie
|
Witam, proszę o weryfikacje moich perfum Versace crystal noir. Perfumy pochodzą z Super pharmu, ale powątpiewam w ich oryginalność. Zapach jest krótkotrwały, złote napisy z flakonu się ścierają oraz numeru seryjnego perfum nie wykrywa kalkulator świeżości perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krótkotrwały? A ile razy go użyłaś? Znałaś zapach wcześniej? Czy testowałaś i kupiłaś ten sam zapach (edt/edp)?
![]() |
#4548 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
A dlaczego masz wątpliwości, skoro produkt pochodzi z legalnie działającej drogerii? Jeśli masz go bezpośrednio z niej(a nie od osoby zarzekającej się, że stamtąd produkt pochodzi), to masz oryginał.
#4549 |
Przyczajenie
|
miałam ten perfum ale w formie małej próbeczki z perfumerii tez EDT i trzymał sie cały dzien. no włansie perfumy pochodzą od osoby która się zarzeka ze kupiła je w SP.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Edit: mnie najbardziej martwią te schodzące napisy - w życiu mi się to nie zdarzyło. ![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-04-10 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Przyczajenie
|
tak mam go od osoby z allegro, która spredawała perfum ze swojej prywatnej kolekcji
no własnie mi tez nigdy sie nie zdarzyło żeby napis zszedł z flakonu, a ten przy pocieraniu złazi Edytowane przez zygaa Czas edycji: 2014-04-10 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Wieczne Kutango
|
Jednym słowem masakra. Chodzi tutaj o moje perfumy jestem tego pewna na 100 % tylko nie wiem czy to konto wizażanki która do mnie dziś pisała czy tej Pani która kupiła go na allegro od wizażanki i to rzekomo podróbka. Perfumy miałam z wymiany i mi kod nie wchodził temu zaczęłam tutaj temat by się upewnić chociaż byłam pewna na 100 procent, że to oryginał bo wizażanka która mi je wysłała nie ma w swoim wątku podrób ! Tutaj tamta dyskusja https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post38870775
Wizażanko jeśli to Twoje drugie konto i po prostu dalej nie jesteś pewna to już nie wiem co napisać. Perfumy dostałam z wymiany miały naklejkę jeszcze z super pharm były ofoliowane itp. zresztą wystarczy przejrzeć tamtą dyskusję... Do jasnej cholery w super pharm, rosmanach, naturach nie sprzedają podrób !
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2014-04-10 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Przyczajenie
|
NeverGoodEnough18 ja je właśnie kupiłam od jakiej Wizażanki na allegro, nie wiedziałam że Ona tez miała wątpliwości co do oryginalności tych perfum
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Wieczne Kutango
|
Ona nie miała wątpliwości, to Ty je masz i jej mącisz w głowie. Perfumy są oryginalne. Przejrzałaś tamtą dyskusję do której link wstawiłam? Dostałam je od innej wizażanki jeszcze były zafoliowane, a na dole naklejka super pharmu i adres dystrybutora.
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2014-04-10 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hm. Też bym miała z powodu tych napisów. Może być jeszcze tak, że to jakaś bardzo wiekowa flaszka, wtedy napisy mogą schodzić, ale u mnie jeśli coś wchodziło, to tylko kod(w oryginalach).
#4556 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie tu jest dyskusja o ścieraniu się napisów http://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=1015
Magdulenka napisała, że w Crystal Noir to częste zjawisko ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-04-10 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() Czyli CN to oryginał.
![]() |
#4558 |
Przyczajenie
|
tak przeczytałam tamten wątek
no własnie ścierający sie napis plus kod nierozszyfrowany budzą we mnie wątpliwości i krótkotrwały zapach... Daffodilka dzięki wielkie Edytowane przez zygaa Czas edycji: 2014-04-10 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Teraz już chyba nie masz wątpliwości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.