Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 17:00   #4531
willy_nilly
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

Podpisuję się pod wpisem Magdy 4 łapkami. A to, że się męczysz, jest tego najlepszym przykładem. Masz zapewnioną huśtawkę emocjonalną - jest cudownie, a za chwilę upadasz i tak w kółko. Ja się tak męczyłam 3 miesiące, a zerwanie przyniosło mi ogromną ulgę psychiczną. Upadłam, ale wiedziałam na czym stoję i że muszę sobie radzić sama. Minęło 10 miesięcy, tęsknię, płaczę jeszcze czasami, ale mimo wszystko psychicznie mam się lepiej niż w czasach tamtego rozchwiania emocjonalnego.
willy_nilly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:01   #4532
heartbroken_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez flame86 Pokaż wiadomość
Doskonale Cię rozumiem, przerabiałam coś podobnego dokładnie 2 lata temu, i był to bardzo ciężki okres w moim życiu.. nie da się wymazać prawie 5 lat z pamięci, ale trzeba nauczyć się z tym żyć i zwyczajnie pogodzić. Mnie do pionu postawiły koleżanki, choć muszę powiedzieć, że też nie od razu, nie było tak łatwo. Swoje "wypłakać" musiałam. Ale np. zaczełyśmy chodzić na fitness, robić razem zakupy, nawet te najdrobniejsze, by tylko jak najmniej czasu spędzać w samotności. Pomogło, ale.. Tak naprawdę najbardziej skuteczny jest tutaj CZAS. Niektórzy potrzebują go mniej, inni więcej, ale tylko on potrafi sprawić, że w końcu ból minie.
Nie chcę być okrutna, może się mylę, ale słowa Twojego "eks" o tym, że da Ci znać po nowym roku świadczą tylko o jednym.. tchórzostwie. No niestety, wiekszość facetów to straszne tchórze i często nie potrafią powiedzieć kobiecie prawdy w twarz, wolą oszczędzić sobie przykrości. Więc nie łudziłabym się, będąc na Twoim miejscu. To już przerabiałam 2 krotnie
ale.. teraz (odpukać) jestem w szczęsliwym związku i mogę Ci z ręką na sercu powiedzieć, że to co się teraz Tobie przytrafiło to wcale nie jest koniec świata! Zobaczysz.. za jakiś czas znów wyjdzie dla Ciebie słońce
Pewnie masz racje, że to tchórz, chociaż myślę, że nie robi tego z premedytacją.. ale kiedyś zerwał zaręczyny i bardzo to przeżył, długo dochodził do siebie i pewnie ciężko mu znowu przeżywać coś podobnego. Chociaż może niepotrzebnie go bronię...

I to chyba prawdziwy powód rozstania, kłótnia, która miała miejsce to tylko pretekst, ja przeprosiłam, ale on sie poddaje bo nie wierzy, że się uda skoro już są jakieś problemy, to woli od nich uciec Ma wielki uraz do kobiet tak ogólnie..

Wiem, że to nie jest koniec świata. Nie jest to też moje pierwsze rozstanie. Tylko po raz pierwszy w życiu naprawdę myślałam, że to "ten", nie miałam wątpliowści. Widać intuicja mnie zawiodła, po raz pierwszy w życiu.
"To nie koniec świata", "tego kwiatu pół światu", ja wiem... Tylko że jego naprawdę trudno będzie przebić. I tego też się bardzo boję...
heartbroken_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:04   #4533
flame86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
- Czy facet, któremu zależy na kobiecie: mówi do niej "rób co chcesz", nie odpisuje na smsy, odsuwa się od niej, nie okazuje uczuć, nie potrafi pierwszy wyciągnąć ręki na zgodę, woli znajomych od niej? NIE.
- Czy robi wszystko, żebyś sama odeszła ? TAK. Bo jemu już nie zależy, obojętne mu to czy razem będziecie, daje Ci wolną rękę.
- Znasz go od 4 lat super. Tylko, że ludzie znają się po 20,30 lat i wtedy często wychodzi, ze tak na prawdę nie znają WCALE osoby, z którą mają do czynienia...
Magda ma rację.
Ewidentie robi wszystko byś to Ty zerwała i zdjęła z niego "ciężar" tej decyzji.
Też byłam w tak długim związku, mało tego działo się to dokładnie 2 lata temu, ja miałam 23 lata, on też. Na początku było tak jak mówisz. Co raz mniej dla niego się liczyłam, ważniejsi byli inni, nigdy nie potrafił przeprosić, po prostu wiedział, jak bardzo jestem ślepo zakochana i może zrobic ze mna wszystko, wiec nawet nie specjalnie udawal, ze jest dobrze. Czekal tylko na lepszy moment do zerwania, moment kiedy poznal inna. Z poczatku tlumaczyl sie, ze nasz zwiazek byl za powazny jednak jeszcze dla niego, ze on sie nie wyszalał itp, ale nowa panne juz zaczał obracac kiedy jeszcze bylismy ze soba, oczywiscie w tajemnicy. Ja mialam juz pozniej tylko pretensje do siebie, ze dalam sie tak oszukac i wczesniej nie zareagowalam, a nie zrobilam tego z tego samego powodu, o ktorym mowisz Ty - strachu przed samotnoscia. Ale co mi to dalo? I tak ta samotnosc przyszla, niektorych rzeczy nie da sie uniknac, mozna tylko odsunac w czasie, ale czy to jest lepsze rozwiazanie? Dzisiaj moge powiedziec, ze nie. Moze tyle rzeczy by sie nie wydarzylo, moze tak bym nie cierpiala, ale po czesci sama sobie na to pozwolilam. Wiec badz twarda i nie boj sie, wiele z nas przez to przeszlo, jednym sie od razu udaje, innym nie. Pociesze Cie, choc moze w teraz to nie uwierzysz, spotkasz faceta, ktory naprawde Cie doceni, bedzie dla Ciebie dobry i znow bedziesz szczesliwa.
flame86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:07   #4534
flu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Ja też tak poczułam-że mnie nie kocha już tak samo mocno, że wszystko jest ważniejsze-dlatego właśnie wyniknęła ta sytuacja. Ja nigdzie nie podkreślam ze on na pewno mnie kocha bo sama tego nie wiem.
Mówie że nie wydaje mi sie by robil wszystko zebym ja odeszla bo juz bylismy w takiej sytuacji i to jego nie odzywanie miało na celu tylko tyle żeby wyszło na jego. Bo jest strasznie dumny i uparty jak mówiłam. A jeśli chce żebym to ja odeszła to jest na dobrej drodze.
a moze 4 lata "wychodzenia na jego" to i tak juz za dlugo?

The best revenge of all: happiness
flu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:09   #4535
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Magda ma rację.
Ewidentie robi wszystko byś to Ty zerwała i zdjęła z niego "ciężar" tej decyzji.
Też byłam w tak długim związku, mało tego działo się to dokładnie 2 lata temu, ja miałam 23 lata, on też. Na początku było tak jak mówisz. Co raz mniej dla niego się liczyłam, ważniejsi byli inni, nigdy nie potrafił przeprosić, po prostu wiedział, jak bardzo jestem ślepo zakochana i może zrobic ze mna wszystko, wiec nawet nie specjalnie udawal, ze jest dobrze. Czekal tylko na lepszy moment do zerwania, moment kiedy poznal inna. Z poczatku tlumaczyl sie, ze nasz zwiazek byl za powazny jednak jeszcze dla niego, ze on sie nie wyszalał itp, ale nowa panne juz zaczał obracac kiedy jeszcze bylismy ze soba, oczywiscie w tajemnicy. Ja mialam juz pozniej tylko pretensje do siebie, ze dalam sie tak oszukac i wczesniej nie zareagowalam, a nie zrobilam tego z tego samego powodu, o ktorym mowisz Ty - strachu przed samotnoscia. Ale co mi to dalo? I tak ta samotnosc przyszla, niektorych rzeczy nie da sie uniknac, mozna tylko odsunac w czasie, ale czy to jest lepsze rozwiazanie? Dzisiaj moge powiedziec, ze nie. Moze tyle rzeczy by sie nie wydarzylo, moze tak bym nie cierpiala, ale po czesci sama sobie na to pozwolilam. Wiec badz twarda i nie boj sie, wiele z nas przez to przeszlo, jednym sie od razu udaje, innym nie. Pociesze Cie, choc moze w teraz to nie uwierzysz, spotkasz faceta, ktory naprawde Cie doceni, bedzie dla Ciebie dobry i znow bedziesz szczesliwa.
Ja wiem, jestem zadbaną ładną dziewczyną. Niejeden ogląda się za mną na ulicy. Ale czuje się stara poświeciłam mu najlepsze lata..
I jest jeszcze jeden problem-chyba powielam w zwiazkach jakieś błędy bo zawsze mój facet w koncu odchodzi. Wydaje mi sie ze wcale nie wymagam tak duzo, chce tylko byc ta najwazniejszą osoba.
Stary 2012-01-08, 17:11   #4536
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez flu Pokaż wiadomość
zauwazylam, ze czesto piszecie, ze wieczor jest nagorsza pora, bo wtedy najwiecej myslicie.. dla mnie najgorszy jest poranek. ta chwila rano, gdy otwieram oczy, zagladam do telefonu, ktory milczy jak zaklety i przypominam sobie, jak wszystko sie zmienilo..
Mi się zdarzało wstawać o 4 rano i wertować Naszą Klasę
Cytat:
Ja wiem, jestem zadbaną ładną dziewczyną. Niejeden ogląda się za mną na ulicy. Ale czuje się stara poświeciłam mu najlepsze lata...
Jakie najlepsze lata? Jeszcze pół szalonej młodości przed Tobą!
Stary 2012-01-08, 17:14   #4537
flu
Raczkowanie

w takim razie ciesz sie, ze poswiecilas mu tylko tyle czasu, a nie jeszcze dwa, trzy.. ja po rozstaniu po 4 latach wlasnie poczulam sie mlodsza. przestalam zyc jak nieformalna zonka i powrocilam do spraw, ktore wlasciwe sa mlodemu wiekowi

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mi się zdarzało wstawać o 4 rano i wertować Naszą Klasę
moj (i cale szczescie!) jest przeciwnikiem wszelkich portali spolecznosciowych, wiec przynajmniej tyle latwiej. nie mam co szukac, bo i tak nigdzie go nie znajde

Stary 2012-01-08, 17:14   #4538
flame86
Raczkowanie

Cytat:
Ja wiem, jestem zadbaną ładną dziewczyną. Niejeden ogląda się za mną na ulicy. Ale czuje się stara poświeciłam mu najlepsze lata..
I jest jeszcze jeden problem-chyba powielam w zwiazkach jakieś błędy bo zawsze mój facet w koncu odchodzi. Wydaje mi sie ze wcale nie wymagam tak duzo, chce tylko byc ta najwazniejszą osoba.
ej no, ja też mam 25 lat, i co? proszę Ciebie..
i jeszcze mam prawie 3 lata młodszego.. i też można by powiedzieć, że głupota, bo młody, się pewnie zmęczy, "najlepsze" lata mi zabierze i tyle z tego będę miała.. ale kto nie ryzykuje, ten nie ma

a najlepsze lata to te, które są jeszcze przed nami! o! i tego się trzymajmy

a co do tego, kto od kogo odchodzi - to naprawde nie ma reguly. Ja wiele razy POWINNAM była odejsc, i moze wiele innych kobiet na moim miejscu by tak zrobilo, ale po prostu bylam na to za słaba.

Edytowane przez flame86
Czas edycji: 2012-01-08 o 17:17
flame86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:17   #4539
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
a najlepsze lata to te, które są jeszcze przed nami! o! i tego się trzymajmy
Polać jej!
Cytat:
w takim razie ciesz sie, ze poswiecilas mu tylko tyle czasu, a nie jeszcze dwa, trzy.. ja po rozstaniu po 4 latach wlasnie poczulam sie mlodsza. przestalam zyc jak nieformalna zonka i powrocilam do spraw, ktore wlasciwe sa mlodemu wiekowi
A ja się rzuciłam w wir nowych zajęć i to, co robiłam z nim, zarzuciłam. Kupiłam keyboard, zapisałam się na jogę, imprezowałam bez alkoholu... Ale zarzuciłam swoją największą pasję Potem znalazłam do tego nowego towarzysza... który też wpuścił mnie w maliny I teraz już nie mam pasji
Stary 2012-01-08, 17:22   #4540
Isabello
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze Ci powiedział. Ledwo co się rozstaliście, daj mu ochłonąć, zająć się szkołą. Jeszcze będzie okazja porozmawiać o waszym związku.
On po prostu jest wykończony waszym związkiem, ma dosyć Ciebie, bo byłaś nie do zniesienia. Zrozum to i daj mu odetchnąć.

Do willy_nilly: NIEEEE!!! TYLKO NIE TO!!! Wymówka nauką... super po prostu. Mój się tak wymawiał miesiąc. A ja wiem jedno - choćby facet studiował osiem kierunków i pracował na 4 etaty, to dla kobiety, na której mu zależy ZAWSZE ZNAJDZIE CZAS!!!
Musisz być dzielna...
Może zabrzmi to trywialnie, ale czas i brak kontaktu ukoją Twoje emocje...

Wiesz w jakiej oni są sytuacji? W bardzo podobnej do mojej. Dziewczyna zachowywała się podobnie do mnie. Chłopak ma dosyć jej zachowania. Uważasz, że jak będzie naciskać na niego na spotkanie, na rozmowę to coś to da? NIC NIE DA.
A widać, że dziewczynie nadal zależy na powrocie do eksa.
No i dałam mu ochłonąć. Nie odzywam się, nie istnieję dla niego. Wczoraj pisał na gg, a dziś do mnie wydzwania. Nie odbiorę. Zaraz wychodzę na urodziny koleżanki i nie popsuje mi tego wieczoru! A jeśli chce porozmawiać o nas, to ta rozmowa może spokojnie zaczekać kilka dni, nic się nie stanie.

Cytat:
- Czy facet, któremu zależy na kobiecie: mówi do niej "rób co chcesz", nie odpisuje na smsy, odsuwa się od niej, nie okazuje uczuć, nie potrafi pierwszy wyciągnąć ręki na zgodę, woli znajomych od niej? NIE.
- Czy robi wszystko, żebyś sama odeszła ? TAK. Bo jemu już nie zależy, obojętne mu to czy razem będziecie, daje Ci wolną rękę.
- Znasz go od 4 lat super. Tylko, że ludzie znają się po 20,30 lat i wtedy często wychodzi, ze tak na prawdę nie znają WCALE osoby, z którą mają do czynienia...
Zgadzam się ze wszystkim
Isabello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:25   #4541
flu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Isabello Pokaż wiadomość
No i dałam mu ochłonąć. Nie odzywam się, nie istnieję dla niego. Wczoraj pisał na gg, a dziś do mnie wydzwania. Nie odbiorę. Zaraz wychodzę na urodziny koleżanki i nie popsuje mi tego wieczoru! A jeśli chce porozmawiać o nas, to ta rozmowa może spokojnie zaczekać kilka dni, nic się nie stanie.
swietne podejscie! tak trzymac!

Stary 2012-01-08, 17:26   #4542
_Desolation
Zakorzenienie

Kurde, muszę się wziąć w garść, muszę kilka rzeczy jeszcze dziś zrobić, a ja nie mam siły tylko patrze tępo w ten ekran czy on na gg siedzi.
A siedzi prawie cały czas przez cały weekend. Tzn pewnie go nie ma tylko coś robi a gg włączone jak zawsze. A ja się kłócę ze samą sobą żeby się nie odezwać. Ale za to się ciesze, mógłby teraz spędzić zarąbisty weekend ze mną,a siedzi w domu. I pewnie dłubie w aucie. Ale to był jego wybór!
Weźcie dziewczyny mi go usuńcie z gg bo miałam usuniętego to musiałam wpisać z powrotem.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:27   #4543
sreberko4
Zakorzenienie

Właśnie dzwoniła jego mama która strasznie mnie przekonuje do tego żebym przyjechała i spróbowala z nim porozmawiać.. Mówi że siedzi sam w pokoju. Nie wiem co robić, jechać i wszystko już wiedzieć?
Stary 2012-01-08, 17:28   #4544
flu
Raczkowanie

Cytat:
A ja się rzuciłam w wir nowych zajęć i to, co robiłam z nim, zarzuciłam. Kupiłam keyboard, zapisałam się na jogę, imprezowałam bez alkoholu... Ale zarzuciłam swoją największą pasję Potem znalazłam do tego nowego towarzysza... który też wpuścił mnie w maliny I teraz już nie mam pasji
ja wreszcie wzielam sie za prawo jazdy, bo juz nie mial mnie kto wozic haha.. a jak zaczelam je robic, to pojawil sie inny, ktory teraz jest przyczyna mojego placzu. za miesiac mam egzamin i musze wreszcie zrobic to prawko, by stac sie zupelnie niezalezna, silna kobieta!

Stary 2012-01-08, 17:28   #4545
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Kurde, muszę się wziąć w garść, muszę kilka rzeczy jeszcze dziś zrobić, a ja nie mam siły tylko patrze tępo w ten ekran czy on na gg siedzi.
A siedzi prawie cały czas przez cały weekend. Tzn pewnie go nie ma tylko coś robi a gg włączone jak zawsze. A ja się kłócę ze samą sobą żeby się nie odezwać. Ale za to się ciesze, mógłby teraz spędzić zarąbisty weekend ze mną,a siedzi w domu. I pewnie dłubie w aucie. Ale to był jego wybór!
Weźcie dziewczyny mi go usuńcie z gg bo miałam usuniętego to musiałam wpisać z powrotem.
USUWAJ ten numer, bo jak nie to zaraz wpadnę do Ciebie i ja to zrobię

Ja dziś w piżamie siedzę, bo nie chce mi się ogarniać
Stary 2012-01-08, 17:31   #4546
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość

zapraszam

A jak już będziesz to mnie umyj,ubierz posprzątaj u mnie - bo niedługo obcego wyhoduję jak dalej tak pójdzie
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:40   #4547
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Ja też, nie chce mi się nawet do szafy zaglądać.

Jestem rozbita. W piątek dupek się odezwał, zapytał jakie mam plany na przyszły tydzień. To mu odpisałam, a on z tekstem: 'martwisz mnie' nic mu nie odpisałam to po 15 minutach sms: 'martwię się o ciebie, o twoje zdrowie' odpisałam: 'to miło'. Na nic więcej się nie wysilił, ja też nie odzywam się do niego. Zdałam sobie sprawę, że ani razu jak ze sobą byliśmy nie powiedział, ani nie napisał że się martwi o mnie. Cały dzień chciało mi się ryczeć, powstrzymywałam się, ale wieczorem nie wytrzymałam i w ryk. Wyłam jak opętana, na nowo zaczęłam wszystko przeżywać. Nie mam siły.

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:44   #4548
Isabello
Raczkowanie

Cytat:

A ja się zrobiłam na bóstwo, a co tam Mam zamiar się świetnie bawić w damskim gronie.
Isabello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:46   #4549
Phoce
Flawless

A mnie został tylko jeden papieros i ogarnął mnie smuteczek

Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:01   #4550
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
ja wreszcie wzielam sie za prawo jazdy, bo juz nie mial mnie kto wozic haha.. a jak zaczelam je robic, to pojawil sie inny, ktory teraz jest przyczyna mojego placzu. za miesiac mam egzamin i musze wreszcie zrobic to prawko, by stac sie zupelnie niezalezna, silna kobieta!
Zdasz egzamin i dokończysz dzieła
Stary 2012-01-08, 18:03   #4551
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
zapraszam

A jak już będziesz to mnie umyj,ubierz posprzątaj u mnie - bo niedługo obcego wyhoduję jak dalej tak pójdzie

Sama bym się chciała umyć i ubrać

Cytat:
Napisane przez BeforeIForget Pokaż wiadomość
Ja też, nie chce mi się nawet do szafy zaglądać.

Jestem rozbita. W piątek dupek się odezwał, zapytał jakie mam plany na przyszły tydzień. To mu odpisałam, a on z tekstem: 'martwisz mnie' nic mu nie odpisałam to po 15 minutach sms: 'martwię się o ciebie, o twoje zdrowie' odpisałam: 'to miło'. Na nic więcej się nie wysilił, ja też nie odzywam się do niego. Zdałam sobie sprawę, że ani razu jak ze sobą byliśmy nie powiedział, ani nie napisał że się martwi o mnie. Cały dzień chciało mi się ryczeć, powstrzymywałam się, ale wieczorem nie wytrzymałam i w ryk. Wyłam jak opętana, na nowo zaczęłam wszystko przeżywać. Nie mam siły.

Nagle teraz jaki zmartwiony, nie....

Cytat:
Napisane przez Isabello Pokaż wiadomość
A ja się zrobiłam na bóstwo, a co tam Mam zamiar się świetnie bawić w damskim gronie.
I super, baw się dobrze!
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
A mnie został tylko jeden papieros i ogarnął mnie smuteczek

To sklepu leć! Jakie Ty palisz?
Ja się z cienkich już na grube przerzuciłam, bo uznałam że tych cienkich to wcale nie czuć
Mama mówi że smierdze, jak żul tymi fajkami

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
I dobrze że się za to wzięłaś

Swoja droga, przypomniało mi się, jak po rozstaniu z ex ex zaczęłam mieć jazdy.. I celowo układałam je na popołudnie, żeby nie siedzieć w domu
Stary 2012-01-08, 18:05   #4552
Phoce
Flawless

Cytat:
To sklepu leć! Jakie Ty palisz?
Ja się z cienkich już na grube przerzuciłam, bo uznałam że tych cienkich to wcale nie czuć
Mama mówi że smierdze, jak żul tymi fajkami
Zostało mi 8zł w portfelu do jutra
Nie starczy mi na moje L&Mki
Cienkie mnie wkurzają, za długo się palą
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:16   #4553
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie mi.. mam dosyć tego psychola.. Sprawił, że co chwile patrze przez okno czy go nie ma. Boję się jakbym miała teraz z domu wyjść. Po co robi takie szopki skoro niby kogoś tam ma. Chore po prostu...

Dlaczego nie zainteresuje się mną normalny facet, a dla tych którzy mnie interesują jestem tylko kumpelą.

Do mnie lgną sami idioci i później są takie problemy..
Ralph Waldo Emerson
tanczac_w_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:20   #4554
oh Mandy
Zakorzenienie

Dostałam właśnie smsa od niego...

"Chcesz nas naprawić Laluś?"

Stary 2012-01-08, 18:21   #4555
Malla
Nie depcze krokusów

Mandy - nie smuć się, tylko usuń i nie odpisuj. Wiesz, że to tylko manipulacja. Miał już tysiąc szans.
Stary 2012-01-08, 18:25   #4556
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam właśnie smsa od niego...

"Chcesz nas naprawić Laluś?"

Nie znam waszej sytuacji bo jestem tu nowa ale z tego smsa kipi taka pewność siebie że na pewno sie zgodzisz. Ba, nawet czułabym że chce sie komuś tym pochwalić że jesteś na jego każdego smsa..
Stary 2012-01-08, 18:27   #4557
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Mandy - nie smuć się, tylko usuń i nie odpisuj. Wiesz, że to tylko manipulacja. Miał już tysiąc szans.
Cytat:
Nie znam waszej sytuacji bo jestem tu nowa ale z tego smsa kipi taka pewność siebie że na pewno sie zgodzisz. Ba, nawet czułabym że chce sie komuś tym pochwalić że jesteś na jego każdego smsa..
Dziewczyny, ale ja mu nie odpisuję, nie mogę, nie po tym wszystkim... Nie ma takiej opcji.

Swoja drogą - ciekawe jaka jest jego wizja tego naprawiania? Przez smsy?
Stary 2012-01-08, 18:43   #4558
sudenly
Zakorzenienie

hej Piękne moje jak tam wam mija niedziela??? u mnie dobrze i spokojnie prawie wcale już o nim nie myślę i jest mi z tym niesamowicie cuudnieee

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:49   #4559
flu
Raczkowanie

Cytat:
I dobrze że się za to wzięłaś

Swoja droga, przypomniało mi się, jak po rozstaniu z ex ex zaczęłam mieć jazdy.. I celowo układałam je na popołudnie, żeby nie siedzieć w domu
mysle, ze prawo jazdy to jedna z tych rzeczy, ktora udowadnia nam, ze to nieprawda, ze sobie nie poradzimy bez faceta po rozstaniu. grunt to znalezc jakies zajecia, ktore nie tylko pomoze nam nie myslec, ale przede wszystkim nas podbuduje i udowodni, jak cenne i zdolne jestesmy..

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ale ja mu nie odpisuję, nie mogę, nie po tym wszystkim... Nie ma takiej opcji.

Swoja drogą - ciekawe jaka jest jego wizja tego naprawiania? Przez smsy?

hahaha, dobre. moze to rodzaj takiej nowatorskiej, wirtualnej terapii dla par?

Stary 2012-01-08, 18:54   #4560
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
mysle, ze prawo jazdy to jedna z tych rzeczy, ktora udowadnia nam, ze to nieprawda, ze sobie nie poradzimy bez faceta po rozstaniu. grunt to znalezc jakies zajecia, ktore nie tylko pomoze nam nie myslec, ale przede wszystkim nas podbuduje i udowodni, jak cenne i zdolne jestesmy..

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

hahaha, dobre. moze to rodzaj takiej nowatorskiej, wirtualnej terapii dla par?
Być może, ciekawą ma wizję w każdym razie Ale ja się na to nie piszę ,od 4 miesięcy mnie zwodził przez smsy, już się nie nabiorę.

Prawo jazdy, dobra rzecz Ja co prawda zdałam za 2 razem, ale nie żałuję, bo gdybym zdała za 1, to bym się chyba bała jeździć - wtedy nie czułam się tak pewnie za kierownicą. Teraz już śmigam jak tylko mam okazję

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości