|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
chodzilo mi o to ze taka kase;] ze teraz "wypada" dac tyle ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
aa
![]() ![]() ![]() kurcze mamy liste osob "pewnych" i wychodzi ok 50, ale jeszcze nie potwierdzilo sporo... i tak sie zastanawiam ile nam potwierdzi, bo jak liczylismy to za kazdym razem wychodzilo nam 60 os, a ostatnio jak policzylam, to jesli zjada sie wszyscy to podchodzi pod 70 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
![]() kamea uu no trochę skomplikowane to pomieszkiwanie, ale skoro nie ma dzieci to w miarę bezproblemowo ![]() ![]() Clood my na kwietniowe wesele zrzucamy się po 200zł, razem 400zł ![]() ![]() wrzucam nowe lakiery, na żywo o wiele fajniejsze, ale jakoś nie mogę dobrego zdjęcia zrobić ![]() dziś TŻ był u mnie na noc ![]() ![]() ![]() miłego weekendu, lecę ![]()
#4534 |
Wtajemniczenie
|
u mnie wieje również, wodę włączyli, beckowozu nie podstawili,tż się narazie nie odzywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
wrzucam drugi raz zdjęcie bo tam wszystko zakrył napis
![]() paaa
#4536 |
Wtajemniczenie
|
mi przypadł do gustu red wine, choć mam tyle lakierów do paznkoci (mama kupuje je często)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zadomowienie
|
No właśnie mi trudno wyczuć, bo rodzice zwykle dają 1500zł młodym, a chrześniakom koło 2000zł, więc nasze 500 takie jakieś blade
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-02-25 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Adela poka grzywke
![]() Moim zdaniem 500 zl to duzo ![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
500 jak na pare pracujących to moim zdaniem ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
Nakupiłam sobie rajstop u koleżanek vis-a-vis nas - mają wyprzedaże z 18zł na 12 i z 11 na 6, więc będę miała ostry niebieskie i różowe, i czarne i dwie pary ołówkowych z fajnymi wzorkami, do tego zakupiłam trochę skarpecioch dla TŻa - a wszystko mam odłożone i wezmę dopiero w środę jak dostanę wypłatę
![]() ![]() Macie jakieś sprawdzone metody na rozdwajające się paznokcie? no w strasznie opłakanym stanie są moje... fuj. Jejku a poniedziałek spędzam cały dzień z TŻem, przyjedzie do mnie bladym świtem i odjedzie w nocy, bo już mu się nie chce na chorobowym siedzieć w domu, woli do mnie, a że będę miała wolny poniedziałek to tym bardziej ![]()
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Ja dzisiaj byłam w Factory - kupiłam dwie pary spodni, stanik, koraliki i pasek ![]() Z innych nowości - wyrasta mi mandarynka, której pestkę wsadziłam kilka tygodni temu do ziemi ![]() 500 zł od pary to według mnie zdecydowanie wystarczająco ![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Na wszystkie mądre i życiowe posty odpiszę Wam jutro. Teraz łechcę swoją próżnośc i wrzucam przecudowną swoją fryzurę ślubną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wtajemniczenie
|
jestem ,,za'' tą fryzurę, a grzywke w późniejszym czasie wrzucę, ja na wesele 250zł dałam, miało być 500zł,ale tż nie domyślił się,żeby kasę w banku zamówić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() Nie bylo mnie troche ,bo rodzinka sie do mnie zjechala na ferie( brat z zona i dziecmi) i nie mialam dostepu do komputera ,bo byl okupowany przez dzieciaki.Troche daly w kosc ,mimo ,ze widzialam sie z nimi tylko wieczorami. adela bedzie dobrze ,nie wolno dopuszczac do siebie zlych mysli. sylvi gratulacje dla P gaja o fajnie beda oswiadczyny ![]() ala fajnie ,ze zmieniacie mieszkanie na wieksze ,wieksze wiecej mozliwosci wyzycia architektonicznego ![]() A u nas tz dostal propozycje pracy w Szwecji i wyjezdza ,decycje trzeba bylo szybko podjac,dostaje w pracy urlop bezplatny i wyjezdza na jak dla mnie masakrycznie dlugi czas.Juz jest mi ciezko ,a jeszcze nie wyjechal.Bedziemy sie co prawda widziec ,bo bedzie mial dwa tyg.urlopu ,potem ja ,ale to i tak jest kropla w morzu potrzeb.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-02-25 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamila, we Wroclawskim Factory? ![]() ![]()
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
kinia mój wyjeżdża do pracy za granice i nie ma nawet tam urlopu....kiepska sprawa jest z uczuciami,bo jak one na takim wyjeździe biorą górę to cieżko jest tam człowiekowi przetrwać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Gaja, fajna fryzurka
![]() Kinia a na ile TŻ wyjeżdża? |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gaja śliczna fryzura ![]() Moniq super pazurki ja zaczęłam o swoje dbać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dziękować za słowa uznania. Ala, moja osobista prywatna z wczoraj. W dniu ślubu góra będzie mocniej przyklepana i może uda się jakoś sensowniej grzywę podpiąć, bo teraz jest za krótka, żeby ją włożyć w koka. Tak czy siak falki i kok są czaderskie, jestem zachwycona i proszę nie zabijać mojego entuzjazmu ![]() Kinia, ja Ci już cosik na fb napisałam ![]() Kawa, nie robiłam jeszcze próbnego makijażu, bo dziewczyna nie mogła w lutym. Mam nadzieję mieć go teraz w marcu w 3 albo 4 weekend ![]() Clood, piona za rozdwajające się paznokcie. To moja zmora. Nie wiem jak do ślubu je zapuścić. Sylvi jakiś czas temu kupowała jakąś odżywkę - Nailtek czy coś. Powiedz znam Sylvuś, czy to to działa czy nie ![]() 500 zł to dla mnie mnóstwo pieniędzy! W życiu tyle nie daliśmy (bo nie mieliśmy) ![]() ![]() Sylvi, TŻ raczej nie przetopi i nie sprzeda pierścionka - jest za mało kreatywny na to, chociaż się zastanawiam czy by mu tego nie zasugerować ![]() ![]() ![]() Mutny, ależ przygoda z drzwiami ![]() ![]() U nas już 26 potwierdzonych osób. 2 odmówiły, 2 nie wiedzą czy dadzą radę, reszta póki co milczy.No, 24 osoby, bo dwie to my ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-02-26 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Gaja pewnie, ze najwazniejsze, zes Ty zachwycona
![]() alez dzis u mnie piekna pogoda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Nieee, w końcu zaproszone zostały 43. Zgadnijcie kto jest za to odpowiedzialny. Głowna mąciwoda imprezy, czyli moja mamuśka
![]() U mnie też tak pięknie! Na spacer by się poszło, a nie ma z kim, bo TŻ poszedł naku*wać smoki z kumplami, a koleżanka w pracy ![]() Zamówiłam woreczki organzowe i posłałam zapytanie wedle instrukcji w akcji czy koszyk jest dostępny. Jak jest - zamawiam i zestaw do rozdawania ciastek mam z głowy. Trzeba teraz zamawiać, póki jeszcze w SD jestem, bo jak potem by to wszystko miało na domowy nasz adres przychodzić to by nas chyba właściciel zabił ![]() O, i nie pisałam Wam jeszcze, że dekoracja kościoła nam odpada,bo będzie udekorowany po Bożym Ciele i już na powtórkę komunii, która jest bodaj tydzień później ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-02-26 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Dokladnie nie wie ,ale nastawiam sie ,ze to bedzie bardzo dlugo ,bo az do października ,w miedzy czasie ja polece do niego ,on moze na tydz.przyleci ,a potem znowu na tydz.na 1 wrzesnia na wesele.Bedzie mial dwa tyg.urlopu ,wiec chcce zeby sobie na dwa przyloty to rozlozyl.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My za godz.jedziemy do mojej babci ,tz sie musi pozegnac,bo babcia by miala pretensje ,bo to jest kochany"wnusio",a tak naprawde babcia jeszcze nie wie ,ze K wyjezdza ,nie chcialam jej przez tel.mowic,bo by plakala.Potem jedziemy do kamerzysty ( tego mlodego ,taniego chlopaka)pospisac umowe,bo pozniej ja bez samochodu na wiochy zabite dechami nie bede miala jak sie dostac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-02-26 o 08:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
a ja z rana zajęłam się przeglądaniem ofert salonów kosmetycznych spa.Narazie chodzę do dwóch salonów,ale wyczaiłam jeszcze trzeci.Jest on trochę dalej,ale ceny też ma przystępne i dobre opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Taaa. Ale mamuśka obiecała też dać na studia, więc ostatecznie jej wybaczam. Jakby mi powiedziała, że ta rodzina na obiedzie jest kosztem studiów to bym ją chyba pobiła (bo przeznaczyła sobie jakąś tam kwotę na nasz ślub i im mniej wydamy tym więcej dostaniemy do łapy z tej puli
![]() ![]() Kinia, to pracowity dzień Was czeka. nacieszcie się teraz sobą jeszcze. Macie ciut czasu ![]() O, i nie napisałam Wam też, że pospolite ruszenie pt "ślubne śpiewogranie" juz też zwołane. Mam osobę, która weźmie zespół za dżądra, mam zespół. Zdziwiłam się strasznie, bo nawet dziewczyna z pracy, która się zarzekała, że tylko psalmy zaśpiewa, weźmie udział w całości (a jest po szkole wokalnej i śpiewa tak, że klękajcie narody!), więc będzie pięknie ![]() Aaa, i Kamejce nie odpisałam jeszcze na jej wypociny mieszkaniowe. Pierwsze pytanie jaki mi przychodzi na myśl, to czemu Ty będziesz jeździć za swoim i zmieniać pracę. Ta jego jest aż taka wymarzona i dobrze płatna? Z kolei nie specjalnie mi się podoba pomysł zakupienia mieszkania i wynajmowania go - może jestem jakaś inna, gdybym miała kupować mieszkanie, szczególnie jeśli by zupełnie nowe było, chciałabym tam sama zamieszkać, a nie oddawać komuś,. Wiecie, powiew nowości, chęć nacieszenia się i takie tam ![]() ![]() Adela, Ty burżuju ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-02-26 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
gaja woreczki gicior, tylko te rozyczki mnie nie pasuja
![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogole... to po raz kolejny mam ochote rzucic to wszystko w ☠☠☠☠ziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
Gaja ( a tak od przeglądu ofert na Grouponie się zaczęło)ja chodzę do takich salonów na masaże pleców, zabiegi oczyszczające twarz (cera tłusta i wypryski) i pedicurie, mój tż bardzo lubi jak tam uczęszczam i tak zaczęłam przeglądać oferty by kolejny salon sprawdzić.Po zimie musze twarz przygotować póki mało słońca i żeby jak tż wróci jakoś go zskoczyć wyglądem...on i tak młodziej ode mnie wygląda a jest starszy o te 5lat
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-02-26 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Te różyczki to chyba taki bajer do zdjęcia, bo na innym zdjęciu ich nie ma
![]() ![]() A koszyk będzie mój, bo mają na stanie ![]() Adela, zazdroszczę, że masz czas i fundusze na takie luksusy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Bo właściciel jest na tyle "sympatyczny", że jak przychodzą kartki świąteczne albo faktury za śmieci to nam to w drzwi wtyka ;/ co prawda jak przychodzi większa paczka to dzwoni i pyta czy odebrać, jak u nas nikogo nie ma w domu, ale mówiąc brutalnie: nie lubię go i mu nie ufam, więc nie chcę, żeby moje rzeczy odbierał.
Nie wiem czy mogę na adres przedszkola :niewiem: a idź mi z tymi smokami. W tym tygodniu więcej czasu spędził z kumplami niż ze mną ![]() ![]() A co tam u Cię, Mutny? Słoneczko Wam dobrze robi? ![]() A TŻ mi zostawił popcorn z imprezy piątkowej. Szamię sobie i będę spasiona jak prosinka ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-02-26 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Ahaaa, to faktycznie nieciekawie z tym właścicielem
![]() ![]() A co do wysyłek na przedszkole podejrzewam, że spokojnie będziesz mogła tak robić ![]() A u nas wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.