|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczam
Ula ja ci sie nie dziwie z jednej strony ze tak to przezywasz. Teraz pomyslalam jakby to mi sie zdazylo, to nie wyobrazam sobie siebie bez TZta. A juz wgl ze moglby inna znalezc
![]() Niby wczesniej tez bylam w zwiazkach ale jakos szybko to minelo i nie chcialabym zeby TZ stal mi sie tak obcy jak moi byli ![]() mam nadzieje ze cie jeszcze bardziej nie zdolowalam takie glupie przemyslenia mnie naszly
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2012-01-16 o 00:25 |
|
|
|
#4532 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczam
Cytat:
A Ja myślę ,że po prostu czasami tak musi być... ,ale nie przejmuj się głowa do góry Mój przyjaciel zawsze pisał-,,Domi nie mów nigdy kocham''a kiedy spytałam dlaczego odpowiedział: ,,KIEDY SŁOWO KOCHAM PADA ZBYT CZĘSTO TA OSOBA WIE ,ŻE BARDZO CI ZALEŻY. WIE RÓWNIEŻ ,ŻE NIE MUSI SIĘ JUŻ STARAĆ ,BO KOCHASZ... ALE TWE SŁOWA NIE MAJĄ JUŻ TAK MAGICZNEGO ZNACZENIA JAK NIEGDYŚ'' Daje do myślenia ,prawda? ;> |
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Ula_87 Przede wszystkim to nie łam się ! Ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji a teraz już prawie od 2 lat jestem we wspaniałym związku i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej...
Jeśli chodzi o znajomych to myślę, że dla własnego dobra powinnaś sobie teraz od nich odpocząć, nie na stałe urywać kontakt ale nie spotykać się bez potrzeby Powinnaś teraz poświęcić czas przede wszystkim sobie. Poznać nowych ludzi... Przy waszych wspólnych znajomych zawsze będą Ci w tym momencie wracać jakieś wspomnienia itd i będzie Ci przykro, oni też na pewno coś wspominają. Poczekaj aż przejdzie...Tobie i im Uwierz, że czas leczy rany a co nas nie zabije to nas wzmocni
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio poryczalam sie za moim bylym, tym ktory nie zyje. Moj nowy instruktor do mnie zadzwonil z nieznajomego nr i mial glos identyczny jak moj byly! Taka sama gadka, takie same teksty. Po telefonie tak sie poryczalam ze masakra
---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
No wlasnie czasem tak musi byc, ale mam nadzieje ze nie u mnie i nie tym razem
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Konto usunięte
|
Trzeba żyć dalej... i cieszyć się każdym dniem i tym co mamy
Wszystko w świecie przemija powoli, Pamięć o szczęściu i o tym co boli. Wszystko przemija jak chce przeznaczenie i tylko zostaje to jedno wspomnienie. |
|
|
|
#4536 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).. długo był z tym problem. Ale to chyba nie jest dobre -takie uzależnienie i to,że nie wyobrażasz sobie życia bez TŻ.Ja też się teraz boję, co to będzie, jak się dowiem,że exTŻ ma nową dziewczynę. Bardzo się tego obawiam ![]() Jeszcze ciekawe, kiedy to się stanie.. Ale co ja wtedy zrobię? ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
Zobaczymy, jak to będzie ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4537 |
|
Konto usunięte
|
Idę spać
Dobranoc ;*
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bardziej chodzi o egoistyczne podejscie, ze on jest moj i nie wyobrazam sobie zeby byl z inna i no ogolem ze mialby mnie zostawic. Bez sensu byloby sie wiazac, jezeli mialoby sie podejscie, po co mi chlopak, bo zawsze poradze sobie sama. Mam w nim oparcie i duzo duzo wiecej i zeby z dnia na dzien mi tego zabraklo to na pewno bylabym zalamana. Nawet nie chce sobie tego wyobrazac, przerasta to mnie ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Chyba czas juz spac, dobranoc
|
||
|
|
|
#4539 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczyny
Ja jeszcze nie idę spać, oglądam film. Chociaż jutro spróbuję wcześniej wstać, bo znów mi się przestawiły pory |
|
|
|
#4540 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Muszę się zrelaksować po weekendzie na uczelni
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Ula, przede wszystkim chyba myślisz że to samo Ci przejdzie - nie przejdzie, musisz znaleźć sobie wypełniające czas i umysł zajęcia. Siedzenie w domu, myślenie o tym i rozpaczanie tutaj na wątku powoduje tylko głębszego doła. Zapełnij sobie dni czymkolwiek innym, po pewnym czasie uczucia osłabną, nabierzesz perspektywy, wychodząc z domu zobaczysz że świat Ci się na zerwaniu nie skończył a właśnie ZACZĄŁ. Ale siedzenie przed kompem i dołowanie na nic nie pomoże.
Uważam że wspólne znajomości powinnaś na jakiś czas zawiesić, spotykać się z innymi osobami. Nie masz jakichś bliższych koleżanek? |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Pasuje mi dzis albo jutro rozprawic sie z odrostami,ale tak mi sie nie chce |
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Ula, a może to Ty pierwsza sobie kogoś znajdziesz?
![]() Głowa do góry... Mój ex w czerwcu się ożenił, jak się dowiedziałam, że kogoś ma to myślałam, że jak się dowiem o ich ślubie to będzie tragedia, ale minął rok, dowiedziałam się i co? Spłynęło to po mnie jak po kaczce Nie martw się na zapas
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Hej !
Pierwszy raz miałam olej na całą noc...i nie powiem - troszkę się nie wyspałam :P Założyłam czepek (ten z zestawu maski z L'Biotici) i położyłam ręcznik na poduszce żeby ewentualnie nie poplamić...W nocy co chwila poprawiałam czepek żeby się nie zsunął... Może z czasem się przyzwyczaje ![]() Od dzisiaj zaczynam tabletki Merz spezial. W regularnej cenie są za ok 50zl a ja wczoraj dorwałam je na promocji za 25...i głupia nie wzięłam drugiego opakowania !
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
astra85 W aptece SuperPharm...i dzisiaj chyba skoczę po drugie opakowanie bo jestem na siebie wściekła ! wrrrr
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Moze wiesz do kiedy jest ta promocja?
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Albo jestem ślepa albo nie widzę tu MERZ
http://www.superpharm.pl/promocje/index Ale tak czy siak promocje są do 18.01
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż jak dla mnie ogólnie olej na noc to średnio wygodna sprawa. Kiedyś często olejowałam na noc, ale teraz wolę robić to w ciągu wolnego dnia (których teraz mam dużo) ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
A z innych zajęć to dziś mam iść na tą salsę, to zawsze coś. Może też zacznę ponownie chodzić na basen. Sama, ale jednak to w jakiś sposób wypełnia czas. A co do koleżanek - wiele z nich ma swoje życie, nie mają zbyt wiele czasu. No i tak jak wcześniej wspomniałam, większość z nich to nasi wspólni znajomi. |
|||
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basen, salsa - super, a może wolontariat w domu dziecka albo schronisku dla zwierząt? Będziesz przychodzić jak będziesz mogła po prostu. Poczujesz się dużo lepiej, zdystansujesz się do sprawy z ex
|
|
|
|
|
#4552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej strony - trochę się boję. Kiedyś ostrzegano mnie,że schronisko to bardzo przykre miejsce i żebym lepiej się w nim nie pojawiała. Zastanawiam się, czy to mnie bardziej nie zdołuje
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Schronisko to rzeczywiscie przykre miejsce,jak tam byłam po kota i psa to ryczałam jak bóbr. Ale pomoc tym biedakom napewno dałaby ci duzo radosci, i poczucie,ze te zwiarzaki licza na Ciebie,darza Ci sympatia napewno byłoby budujace.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zaraz zrobię śniadanie i wypiję kawę bo coś mnie głowa pobolewa.
|
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten wolontariat, którym się zainteresowałam polegałby na wyprowadzaniu psów na spacery.
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Ula - możesz spróbować
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Ula_87 Oczywiście, że to przykre miejsce...Dla tych którzy pojawiają się tam raz na jakiś czas szczególnie. Gdybyś regularnie przyczyniała się do szczęścia tych zwierzaków, myślę że byłabyś z siebie dumna i żyła ze świadomością, że robisz coś fajnego i pomagasz tym istotkom
Nie sądze że bardziej by Cie to zdołowało Można powiedzieć, że one są tak samo samotne jak Ty teraz, więc dlaczego by sobie nie pomóc ?---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- xxxMikixxx Ale Ci dobrze....ja właśnie kończę prezentacje na uczelnię i zaraz zmykam na zajęcia Pojawię się pewnie późnym wieczorem, więc życzę miłego dnia
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego |
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że mróz trzyma, chyba sobie dzisiaj założę rajstopy pod legginsy
no i minimum 4 warstwy ciuchów na korpus.I w końcu mam okazję, żeby wyjąć z szafy zimowy płaszcz.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

takie glupie przemyslenia mnie naszly

Mój przyjaciel zawsze pisał
).. długo był z tym problem. Ale to chyba nie jest dobre -takie uzależnienie i to,że nie wyobrażasz sobie życia bez TŻ.
Dobranoc

!