Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczamy! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 00:20   #4531
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczam

Ula ja ci sie nie dziwie z jednej strony ze tak to przezywasz. Teraz pomyslalam jakby to mi sie zdazylo, to nie wyobrazam sobie siebie bez TZta. A juz wgl ze moglby inna znalezc
Niby wczesniej tez bylam w zwiazkach ale jakos szybko to minelo i nie chcialabym zeby TZ stal mi sie tak obcy jak moi byli
mam nadzieje ze cie jeszcze bardziej nie zdolowalam takie glupie przemyslenia mnie naszly

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2012-01-16 o 00:25
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 00:26   #4532
201612231846
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczam

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Ula ja ci sie nie dziwie z jednej strony ze tak to przezywasz. Teraz pomyslalam jakby to mi sie zdazylo, to nie wyobrazam sobie siebie bez TZta. A juz wgl ze moglby inna znalezc
Niby wczesniej tez bylam w zwiazkach ale jakos szybko to minelo i nie chcialabym zeby TZ stal mi sie tak oby jak moi byli
mam nadzieje ze cie jeszcze bardziej nie zdolowalam takie glupie przemyslenia mnie naszly

A Ja myślę ,że po prostu czasami tak musi być... ,ale nie przejmuj się głowa do góry Mój przyjaciel zawsze pisał
-,,Domi nie mów nigdy kocham''a kiedy spytałam dlaczego odpowiedział:

,,KIEDY SŁOWO KOCHAM PADA ZBYT CZĘSTO TA OSOBA WIE ,ŻE BARDZO CI ZALEŻY. WIE RÓWNIEŻ ,ŻE NIE MUSI SIĘ JUŻ STARAĆ ,BO KOCHASZ... ALE TWE SŁOWA NIE MAJĄ JUŻ TAK MAGICZNEGO ZNACZENIA JAK NIEGDYŚ''

Daje do myślenia ,prawda? ;>
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 00:27   #4533
Maartikrk
Zakorzenienie

Ula_87 Przede wszystkim to nie łam się ! Ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji a teraz już prawie od 2 lat jestem we wspaniałym związku i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej... Jeśli chodzi o znajomych to myślę, że dla własnego dobra powinnaś sobie teraz od nich odpocząć, nie na stałe urywać kontakt ale nie spotykać się bez potrzeby Powinnaś teraz poświęcić czas przede wszystkim sobie. Poznać nowych ludzi... Przy waszych wspólnych znajomych zawsze będą Ci w tym momencie wracać jakieś wspomnienia itd i będzie Ci przykro, oni też na pewno coś wspominają. Poczekaj aż przejdzie...Tobie i im Uwierz, że czas leczy rany a co nas nie zabije to nas wzmocni
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 00:31   #4534
n0emi
Zakorzenienie

ostatnio poryczalam sie za moim bylym, tym ktory nie zyje. Moj nowy instruktor do mnie zadzwonil z nieznajomego nr i mial glos identyczny jak moj byly! Taka sama gadka, takie same teksty. Po telefonie tak sie poryczalam ze masakra

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
A Ja myślę ,że po prostu czasami tak musi być... ,ale nie przejmuj się głowa do góry Mój przyjaciel zawsze pisał
-,,Domi nie mów nigdy kocham''a kiedy spytałam dlaczego odpowiedział:

,,KIEDY SŁOWO KOCHAM PADA ZBYT CZĘSTO TA OSOBA WIE ,ŻE BARDZO CI ZALEŻY. WIE RÓWNIEŻ ,ŻE NIE MUSI SIĘ JUŻ STARAĆ ,BO KOCHASZ... ALE TWE SŁOWA NIE MAJĄ JUŻ TAK MAGICZNEGO ZNACZENIA JAK NIEGDYŚ''

Daje do myślenia ,prawda? ;>
daje.
No wlasnie czasem tak musi byc, ale mam nadzieje ze nie u mnie i nie tym razem
Stary 2012-01-16, 00:34   #4535
201612231846
Konto usunięte

Trzeba żyć dalej... i cieszyć się każdym dniem i tym co mamy Każdego dnia ból będzie coraz mniejszy.... Sama kiedyś leczyłam się po związku

Wszystko w świecie przemija powoli,
Pamięć o szczęściu i o tym co boli.
Wszystko przemija jak chce przeznaczenie
i tylko zostaje to jedno wspomnienie.
Stary 2012-01-16, 00:36   #4536
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Niby wczesniej tez bylam w zwiazkach ale jakos szybko to minelo i nie chcialabym zeby TZ stal mi sie tak obcy jak moi byli
Też tak kiedyś miałam (a może mam nadal?).. długo był z tym problem. Ale to chyba nie jest dobre -takie uzależnienie i to,że nie wyobrażasz sobie życia bez TŻ.

Ja też się teraz boję, co to będzie, jak się dowiem,że exTŻ ma nową dziewczynę. Bardzo się tego obawiam
Jeszcze ciekawe, kiedy to się stanie..
Ale co ja wtedy zrobię?

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Ula_87 Przede wszystkim to nie łam się ! Ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji a teraz już prawie od 2 lat jestem we wspaniałym związku i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej... Jeśli chodzi o znajomych to myślę, że dla własnego dobra powinnaś sobie teraz od nich odpocząć, nie na stałe urywać kontakt ale nie spotykać się bez potrzeby Powinnaś teraz poświęcić czas przede wszystkim sobie. Poznać nowych ludzi... Przy waszych wspólnych znajomych zawsze będą Ci w tym momencie wracać jakieś wspomnienia itd i będzie Ci przykro, oni też na pewno coś wspominają. Poczekaj aż przejdzie...Tobie i im Uwierz, że czas leczy rany a co nas nie zabije to nas wzmocni
Dziękuję za słowa wsparcia.
Zobaczymy, jak to będzie

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
ostatnio poryczalam sie za moim bylym, tym ktory nie zyje. Moj nowy instruktor do mnie zadzwonil z nieznajomego nr i mial glos identyczny jak moj byly! Taka sama gadka, takie same teksty. Po telefonie tak sie poryczalam ze masakra
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 00:39   #4537
201612231846
Konto usunięte

Idę spać Dobranoc ;*
Stary 2012-01-16, 00:50   #4538
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Też tak kiedyś miałam (a może mam nadal?).. długo był z tym problem. Ale to chyba nie jest dobre -takie uzależnienie i to,że nie wyobrażasz sobie życia bez TŻ.

Ja też się teraz boję, co to będzie, jak się dowiem,że exTŻ ma nową dziewczynę. Bardzo się tego obawiam
Jeszcze ciekawe, kiedy to się stanie..
Ale co ja wtedy zrobię?
[COLOR="Silver"]
no wlasnie co do uzaleznienia od TZta to nie jestem, jeszcze zalezy jak to rozumiec. Bo od jego bliskosci na pewno jestem uzalezniona, ale jako osoba ze nie istnieje jako "ja" tylko "my" to nie. Nie jestem zaborcza, kazdy z nas ma wlasne "oddzielne" zycie.
chyba bardziej chodzi o egoistyczne podejscie, ze on jest moj i nie wyobrazam sobie zeby byl z inna i no ogolem ze mialby mnie zostawic. Bez sensu byloby sie wiazac, jezeli mialoby sie podejscie, po co mi chlopak, bo zawsze poradze sobie sama. Mam w nim oparcie i duzo duzo wiecej i zeby z dnia na dzien mi tego zabraklo to na pewno bylabym zalamana. Nawet nie chce sobie tego wyobrazac, przerasta to mnie

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Trzeba żyć dalej... i cieszyć się każdym dniem i tym co mamy Każdego dnia ból będzie coraz mniejszy.... Sama kiedyś leczyłam się po związku

Wszystko w świecie przemija powoli,
Pamięć o szczęściu i o tym co boli.
Wszystko przemija jak chce przeznaczenie
i tylko zostaje to jedno wspomnienie.
pieknie

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Chyba czas juz spac, dobranoc
Stary 2012-01-16, 00:54   #4539
Ula_87
Wtajemniczenie

Dobranoc dziewczyny

Ja jeszcze nie idę spać, oglądam film.

Chociaż jutro spróbuję wcześniej wstać, bo znów mi się przestawiły pory
Stary 2012-01-16, 09:31   #4540
Ula_87
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Stary 2012-01-16, 09:38   #4541
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Muszę się zrelaksować po weekendzie na uczelni
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 09:43   #4542
pamfilia
Zakorzenienie

Ula, przede wszystkim chyba myślisz że to samo Ci przejdzie - nie przejdzie, musisz znaleźć sobie wypełniające czas i umysł zajęcia. Siedzenie w domu, myślenie o tym i rozpaczanie tutaj na wątku powoduje tylko głębszego doła. Zapełnij sobie dni czymkolwiek innym, po pewnym czasie uczucia osłabną, nabierzesz perspektywy, wychodząc z domu zobaczysz że świat Ci się na zerwaniu nie skończył a właśnie ZACZĄŁ. Ale siedzenie przed kompem i dołowanie na nic nie pomoże.
Uważam że wspólne znajomości powinnaś na jakiś czas zawiesić, spotykać się z innymi osobami. Nie masz jakichś bliższych koleżanek?
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:44   #4543
astra85
Zakorzenienie

hej

Pasuje mi dzis albo jutro rozprawic sie z odrostami,ale tak mi sie nie chce
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:46   #4544
psyhe666
Zakorzenienie

Ula, a może to Ty pierwsza sobie kogoś znajdziesz?
Głowa do góry...
Mój ex w czerwcu się ożenił, jak się dowiedziałam, że kogoś ma to myślałam, że jak się dowiem o ich ślubie to będzie tragedia, ale minął rok, dowiedziałam się i co? Spłynęło to po mnie jak po kaczce
Nie martw się na zapas
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:50   #4545
Maartikrk
Zakorzenienie

Hej, Hej ! Pierwszy raz miałam olej na całą noc...i nie powiem - troszkę się nie wyspałam :P Założyłam czepek (ten z zestawu maski z L'Biotici) i położyłam ręcznik na poduszce żeby ewentualnie nie poplamić...W nocy co chwila poprawiałam czepek żeby się nie zsunął... Może z czasem się przyzwyczaje

Od dzisiaj zaczynam tabletki Merz spezial. W regularnej cenie są za ok 50zl a ja wczoraj dorwałam je na promocji za 25...i głupia nie wzięłam drugiego opakowania !
Stary 2012-01-16, 09:53   #4546
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, Hej ! Pierwszy raz miałam olej na całą noc...i nie powiem - troszkę się nie wyspałam :P Założyłam czepek (ten z zestawu maski z L'Biotici) i położyłam ręcznik na poduszce żeby ewentualnie nie poplamić...W nocy co chwila poprawiałam czepek żeby się nie zsunął... Może z czasem się przyzwyczaje

Od dzisiaj zaczynam tabletki Merz spezial. W regularnej cenie są za ok 50zl a ja wczoraj dorwałam je na promocji za 25...i głupia nie wzięłam drugiego opakowania !
gdzie tak tanio kupiłas Merza?
Stary 2012-01-16, 09:56   #4547
Maartikrk
Zakorzenienie

astra85 W aptece SuperPharm...i dzisiaj chyba skoczę po drugie opakowanie bo jestem na siebie wściekła ! wrrrr
Stary 2012-01-16, 10:04   #4548
astra85
Zakorzenienie

Moze wiesz do kiedy jest ta promocja?
Stary 2012-01-16, 10:07   #4549
Maartikrk
Zakorzenienie

Albo jestem ślepa albo nie widzę tu MERZ
http://www.superpharm.pl/promocje/index

Ale tak czy siak promocje są do 18.01
Stary 2012-01-16, 10:23   #4550
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja kiedyś próbowałam spać w czepku, ale nie było to zbyt wygodne, więc zrezygnowałam i po prostu spałam na ręczniku.
Chociaż jak dla mnie ogólnie olej na noc to średnio wygodna sprawa. Kiedyś często olejowałam na noc, ale teraz wolę robić to w ciągu wolnego dnia (których teraz mam dużo)

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ula, a może to Ty pierwsza sobie kogoś znajdziesz?
Głowa do góry...
Mój ex w czerwcu się ożenił, jak się dowiedziałam, że kogoś ma to myślałam, że jak się dowiem o ich ślubie to będzie tragedia, ale minął rok, dowiedziałam się i co? Spłynęło to po mnie jak po kaczce
Nie martw się na zapas
No tak, to też zależy kiedy się tego dowiem..

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Ula, przede wszystkim chyba myślisz że to samo Ci przejdzie - nie przejdzie, musisz znaleźć sobie wypełniające czas i umysł zajęcia. Siedzenie w domu, myślenie o tym i rozpaczanie tutaj na wątku powoduje tylko głębszego doła. Zapełnij sobie dni czymkolwiek innym, po pewnym czasie uczucia osłabną, nabierzesz perspektywy, wychodząc z domu zobaczysz że świat Ci się na zerwaniu nie skończył a właśnie ZACZĄŁ. Ale siedzenie przed kompem i dołowanie na nic nie pomoże.
Uważam że wspólne znajomości powinnaś na jakiś czas zawiesić, spotykać się z innymi osobami. Nie masz jakichś bliższych koleżanek?
Pam - wiem,że powinnam znaleźć sobie zajęcie. W szkole na razie mam urlop dziekański, a pracy szukam. Tylko coś kiepsko mi to idzie - mimo wolnego czasu szukam pracy z elastycznym grafikiem, bo i tak nie mogę pracować codziennie 8-16 lub 9-17, bo we wtorki mam pewne zajęcia o 14, a w piątki o 11, więc mi to koliduje. Poza tym chciałabym znaleźć pracę, którą mogłabym od października połączyć ze studiami,żeby potem znów nie zmieniać i nie szukać.
A z innych zajęć to dziś mam iść na tą salsę, to zawsze coś. Może też zacznę ponownie chodzić na basen. Sama, ale jednak to w jakiś sposób wypełnia czas.
A co do koleżanek - wiele z nich ma swoje życie, nie mają zbyt wiele czasu.
No i tak jak wcześniej wspomniałam, większość z nich to nasi wspólni znajomi.
Stary 2012-01-16, 10:33   #4551
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Pam - wiem,że powinnam znaleźć sobie zajęcie. W szkole na razie mam urlop dziekański, a pracy szukam. Tylko coś kiepsko mi to idzie - mimo wolnego czasu szukam pracy z elastycznym grafikiem, bo i tak nie mogę pracować codziennie 8-16 lub 9-17, bo we wtorki mam pewne zajęcia o 14, a w piątki o 11, więc mi to koliduje. Poza tym chciałabym znaleźć pracę, którą mogłabym od października połączyć ze studiami,żeby potem znów nie zmieniać i nie szukać.
A z innych zajęć to dziś mam iść na tą salsę, to zawsze coś. Może też zacznę ponownie chodzić na basen. Sama, ale jednak to w jakiś sposób wypełnia czas.
A co do koleżanek - wiele z nich ma swoje życie, nie mają zbyt wiele czasu.
No i tak jak wcześniej wspomniałam, większość z nich to nasi wspólni znajomi.
Ale mi się nie tłumacz dlaczego itd Basen, salsa - super, a może wolontariat w domu dziecka albo schronisku dla zwierząt? Będziesz przychodzić jak będziesz mogła po prostu. Poczujesz się dużo lepiej, zdystansujesz się do sprawy z ex
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:05   #4552
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Ale mi się nie tłumacz dlaczego itd Basen, salsa - super, a może wolontariat w domu dziecka albo schronisku dla zwierząt? Będziesz przychodzić jak będziesz mogła po prostu. Poczujesz się dużo lepiej, zdystansujesz się do sprawy z ex
Szczerze mówiąc to myślałam właśnie o wolontariacie w schronisku. Już nawet się dowiadywałam co i jak.
Z drugiej strony - trochę się boję.
Kiedyś ostrzegano mnie,że schronisko to bardzo przykre miejsce i żebym lepiej się w nim nie pojawiała.
Zastanawiam się, czy to mnie bardziej nie zdołuje
Stary 2012-01-16, 11:09   #4553
astra85
Zakorzenienie

Schronisko to rzeczywiscie przykre miejsce,jak tam byłam po kota i psa to ryczałam jak bóbr. Ale pomoc tym biedakom napewno dałaby ci duzo radosci, i poczucie,ze te zwiarzaki licza na Ciebie,darza Ci sympatia napewno byłoby budujace.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 11:13   #4554
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry Wyleniłam się w łóżku do 11 Zaraz zrobię śniadanie i wypiję kawę bo coś mnie głowa pobolewa.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:17   #4555
Ula_87
Wtajemniczenie

Ten wolontariat, którym się zainteresowałam polegałby na wyprowadzaniu psów na spacery.
Stary 2012-01-16, 11:20   #4556
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Ten wolontariat, którym się zainteresowałam polegałby na wyprowadzaniu psów na spacery.
dla nich taki spacer to radocha i jedyna "rozrywka" w szarym,codziennym dniu,jak masz czas to czemu nie
Stary 2012-01-16, 11:29   #4557
otako
Zakorzenienie

Ula - możesz spróbować

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:34   #4558
Maartikrk
Zakorzenienie

Ula_87 Oczywiście, że to przykre miejsce...Dla tych którzy pojawiają się tam raz na jakiś czas szczególnie. Gdybyś regularnie przyczyniała się do szczęścia tych zwierzaków, myślę że byłabyś z siebie dumna i żyła ze świadomością, że robisz coś fajnego i pomagasz tym istotkom Nie sądze że bardziej by Cie to zdołowało Można powiedzieć, że one są tak samo samotne jak Ty teraz, więc dlaczego by sobie nie pomóc ?

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

xxxMikixxx Ale Ci dobrze....ja właśnie kończę prezentacje na uczelnię i zaraz zmykam na zajęcia

Pojawię się pewnie późnym wieczorem, więc życzę miłego dnia
Stary 2012-01-16, 11:50   #4559
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

xxxMikixxx Ale Ci dobrze....ja właśnie kończę prezentacje na uczelnię i zaraz zmykam na zajęcia

Pojawię się pewnie późnym wieczorem, więc życzę miłego dnia
Czy ja wiem czy dobrze, wolałabym iść do pracy niż siedzieć bezczynnie w domu

Miłego

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:57   #4560
otako
Zakorzenienie

Widzę, że mróz trzyma, chyba sobie dzisiaj założę rajstopy pod legginsy no i minimum 4 warstwy ciuchów na korpus.
I w końcu mam okazję, żeby wyjąć z szafy zimowy płaszcz.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości