|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
eh, a ja ostatni raz sie z tżtem dłużej widziałam w piątek, później tylko przelotnie, kilka/kilkanaście minut.. dziś miał grać mecz i pózniej mieliśmy się dogadać co do spotkania ale się nie odezwał, a ja nie będe pisać bo cholora wie kiedy oni kończą tą grę.. jutro sie zobaczymy, ale ciekawe czy tylko w szkole czy po szkole też.. denerwuje mnie czasem jego niezorganizowanie.
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też to często słyszę Albo że byłam tak blisko, a tak daleko i że całe życie na mnie czekał ![]() Cytat:
Teraz już za nic w świecie bym się nie zgodziła żeby nas rozdzielili! ![]() Ale z babciami to nic nie wiadomo - jak to już było pisane wcześniej, starszym nie przegadasz że od spania "dzieci nie będzie" ![]() Do dupy z takim wymarzonym! Gdyby był wymarzony to by Cie nie zostawił! ![]() Dlatego tak jak Ci dziewczyny pisały - cycki w górę, zalotne oko i dużo wiary! ![]()
|
|
|
#4533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4534 |
|
Wtajemniczenie
|
To znaczy jakoś super im nie zazdroszczę, uważam że przyjdzie czas i na mnie. Nic nie chcę przyspieszać bo taka "moda". Chciałabym się usamodzielnić, żeby być niezależna od rodziców całkowicie. Wtedy jakiekolwiek zaręczyny czy ślub mają sens.
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Earl pokaż kolczyki
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie nawet nie taki wysyp.
Koleżanka z gimnazjum wyszła za mąż (ale będąc już w ciąży, więc nie wiem czy ślub przez wpadkę czy jak) i kolega z liceum widziałam na facebooku, że zaręczony. A tak to reszta nie. O, na studiach jedna koleżanka ślub za 4 miechy bierze,a reszta to nie wiem. Ale jakiegoś wysypu strasznego nie ma, a mamy i starszych znajomych ![]() Zresztą, ja mam brata 5 lat starszego i on mówi, że na razie nie w głowie mu zaręczyny
|
|
|
|
#4537 |
|
zuy mod
|
Byliśmy z TŻtem na Titanicu, pierwszy raz widziałam ten film w całości... i oczywiście się popłakałam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 |
|
Wtajemniczenie
|
W gronie moich znajomych nie ma aż takiego wysypu ślubów i zaręczyn. Ale Jest trochę narzeczonek i mężatek. Spośród najbliższych znajomych, tylko moja przyjaciółka jest zaręczona i w październiku bierze ślub (jadę na wesele
Ale stwierdziliśmy, że na wszystko przyjdzie właściwy czas. Na razie nam się z zaręczynami nie spieszy.
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjka!
u mnie trochę ślubów, dzieci, czy zaręczyn - fakt faktem się wysypało mam nadzieję, że dzisiaj deszczu nie będzie i słoneczko trochę poświeci dla mnie ![]() niewyspana znów jestem ![]() kto przychodzi się zaopiekować tym diabłem a ja się zdrzemnę?
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Tym co teraz w 3D leci?
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
. U mnie jakoś wśród znajomych to tak tego nie widać. Wszak mam 2 koleżanki, jedna dopiero 2 miesiące zaręczone i za rok w kwietniu ślub bierze, a druga już od roku zaręczona i jakoś o ślubie cisza. Wśród znajomych na uczelni to większość mężata i dzieciata, ale taki urok studiów zaocznych, gdzie jest dosyć spore zróżnicowanie wieku, przynajmniej u mnie . Ja w sumie juz bym chciała być zaręczona, a nawet i po ślubie . Mieć wspólny dom z TŻ, troszczyć się na co dzień o siebie itp itd. Jednak trochę jeszcze poczekamy w kwestii ślubu, ze względu też na moje studia . Wziąć ślub to nie sztuka, ale trzeba pomyśleć gdzie mieszkać później, za co żyć itp .
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na Titanicu - ile razy bym go nie oglądała - to płaczę ![]() w ogóle to dzień dobry wczoraj Tż miał mnie tylko przywieźć, a został na noc ![]() i w tym tygodniu w ogóle nie odczujemy, że jesteśmy na odległość, bo jutro jadę do Niego
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Tżta też chcę wyciągnąc na tego w 3D, ale bardziej z ciekawości jak to przedstawili w trójwymiarze.
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
No fajnie, fajnie.
Bo bywają takie okresy, że się 2 tygodnie nie widzimy. ( rzadko, bo rzadko, ale zdarzają się)Myślę nad zorganizowaniem czegoś na naszą rocznicę. Stwierdziliśmy, że nie chcemy prezentów tylko chcemy gdzieś wyjść, coś razem porobić czy coś. Ale nie bardzo mam pomysł - może teatr? kolacja? kręgle? Jakby wpadło Wam coś do głowy to się podzielcie
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też stwierdziliśmy, że w tym roku bez prezentów, tylko gdzieś wychodzimy i Tż zabrał mnie do cocktail baru, do którego już dawno dawno chciałam pójść Później rytualny spacer jak w zeszłym roku i dalej wiecie
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak teraz pojadę do Niego to skonsultujemy co i gdzie robimy ![]() wczoraj mój Tż sprawdzał w którym roku 15 maja ( czyli nasza rocznica) wypada w sobotę i jak zobaczył że dopiero w 2016 to stwierdził, że za późno
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
a ja wczoraj odebrałam prawko
achh jesteśmy razem ponad rok a mam wrażenie że każdego dnia na nowo się w nim zakochuje ![]() co do tego ile się znaliśmy przed oficjalnym zwiazkiem,to jak to mówi Tż to była miłosć od pierwszego wejrzenia byłam na sylwestrze z kumpelami a on z bratem i jego dziewczyna,tak jakos wyszło że razem zatańczyliśmy i...tańczylismy juz do samego rana wymieniliśy się numerami telefonu, zaczelismy pisać i ja w sumie trzymałąm go troszke na dystans bo jeszcze myślałam o innym,ale później 14 lutego zgodziłam sie zostać Jego dziewczyną
Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2012-04-11 o 09:50 |
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas rocznica wypadnie w sam środek egzaminów u mnie
. My postanowiliśmy (w sumie to ja ), że wybieramy się w jedno miejsce, jakiś mały piknik się zrobi
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
U nas rocznica wypadała nie dość, ze w środku tygodnia, to idealnie przed sesją, gdzie był szał zaliczeń. Więc nasze pierwotne plany wyjazdu gdzieś niestety musiały zostać zmienione.
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale postanowiliśmy, że ten dzień spędzimy razem i choćby się paliło i waliło, to my i tak się zobaczymy tego dnia
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się dzisiaj do tego stopnia nie chce, że jakbym mogła wziąć L4 to bym wzięła chyba
-,- ale na umowę zlecenie nie wezmę.... miałam coś ogarnąć ale tylko pranie wstawiłam z nadzieją, że resztę ogarnę jak wrócę z pracy ... Tak się rozleniwiłam w te święta, że już odliczam do majówki :P |
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dzisiaj też nic nie chce, a muszę jechac na jedne zajęcia na uczelnie
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
nic mi nie mówcie o leniu
![]() ale właśnie "kopnęłam" siebie w tyłek zrobiłam śniadanie 1 h temu...pranie wstawiłam ![]() no i teraz podjadę autobusem do większych sklepów bo trociny dla chomczarza się skończyły, a już nieźle zapaszek daje od naszego zwierzątka ![]() no i chlebek i inne spożywcze rzeczy trzeba dokupić (na szczęscie obiad mam zrobiony właśnie się zupa pomidorowa odmraża)miłego dnia!
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że mi nie odwołali.
|
#4556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mojwa Plany na wczoraj
![]() W poniedziałek wieczorem przyjechałam do TŻta, jego rodzice zaprosili mnie na świąteczne ciastko, posiedzieliśmy z nimi chwilkę... Później obejrzeliśmy zaległy odcinek Kuchennych Rewolucji Wypiliśmy drinki (Martini+ sprite). A potem u niego nocowałam Rano dostałam śniadanie do łóżka A wieczorem poszliśmy do Teatru Bagatela na Mayday, było super ! Zdecydowaliśmy, że wolimy na rocznicę gdzieś iść, spędzić cały dzień razem niż kupować prezenty. kiss12550 Projekt zrobiony Tzn. moja część, bo to w grupach 3 osobowych robimy ![]() Kinqaa Moja bratanica w lipcu będzie mieć 2 latka To dziewczynki są w podobnym wieku Ja w ogóle uwielbiam dzieci Dla mojej bratanicy wszystko bym zrobiła !Beacia Jakbyś czegoś potrzebowała to nie krępuj się Albo jakbyś chciała się dowiedzieć kilu rzeczy o prowadzących- wal śmiało ![]() zawiechaczarny Też się nie spodziewałam, że tak to się potoczy... a to już ROK Cytat:
![]() Ja znałam jakieś 2 miesiące. Tak to się dziwnie potoczyło, że połączyła nas matematyka ![]() czarnulkax Jak już znajdziesz sukienkę to pochwal się I jeszcze pewnie jakieś dodatki Trochę to pewnie zajmie...Mój też mówi, że się troszkę pomęczył, ale warto było ![]() Zlocik można jak najbardziej O ile "nowe" tez mogą wpaść ![]() Kasiaml91Dziękuję za powitanie ![]() Też wczorajszy dzień spędziłam cały z TŻ Cytat:
Moje w sumie też ![]() Cytat:
![]() A mnie nie odwołali Musiałam na 8 jechać na zajęcia
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że mogą ![]() Ja jadę na 16.30 ![]() I cały dzień rozwalony.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
Nie wiem jak u Was, ale w Poznaniu widzę że grali TYLKO wczoraj, w rocznicę wypłynięcia. Cinema City w całej Polsce dziś nie gra :P ja nie poszłam rano na wykład... ale za to poszłam na konsultacje i IDEALNIE wtedy zadzwonili do mnie w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej w piątek idę, trzymajcie kciuki!
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa i jak?
Co za praca? ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- U mnie on leci, ale od piątku, bo z tego co mi właśnie wiadomo, to ma lecieć od 13. w kinach
|
#4560 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
W wymaganiach mają "samodzielność, obsługa MS Office, umiejętność rozwiązywania problemów i prawo jazdy kat B" oOW ogóle zakładając ze mnie przyjma xD aaaa czyli po prostu wczoraj grali z okazji rocznicy, to przepraszam
22.05.2017 02.12.2017 Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2012-04-11 o 13:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

i mnie rzucil 

u nas 11 m-cy za 2 tygodnie.