![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III
Baryza wydaje sie bardzo sympatyczny, nie wspominając o Osi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Konto usunięte
|
http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...i,1354211.html
Za zgrabna to ta Ola nie jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
lol, bardziej mnie w tym filmiku urzekło jak się wszyscy lali i podniecali zamast jej pomóc, niż to czy wyszła zgrabnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Konto usunięte
|
A mnie obeszło, że nie wyszła zgrabnie. Nie jest zbyt zgrabna nawet jak na przeciętną kobietę, a teoretycznie chce być modelką. Poza tym, to 4 sezon, idiotyczne zadania były w każdym... więc uczestnicy wiedzieli chyba, na co się piszą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
No dobra, ale widać że upadła, widać, że się za bardzo nie rusza, to zamiast gadania pierdół należy jak najszybciej udzielić pierwszej pomocy. To jest common sense. A oni siedzą i się gapią.
Wg mnie takie niebezpieczne sesje to głupota, ale wiadomo, dla oglądalności wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego nikt jej nie pomógł tylko każdy się gapił? ![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
oj z tym też już bez przesady
![]() przeciętna kobieta, dajmy na to w Polsce, jest dużo niższa i większa (pulchniejsza) no ale Ola maaaa dużąąą nogęęęę i jest taaaaaaka niezgrabnaaaa... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | |
Konto usunięte
|
Można być większą i wciąż zgrabną. A Ola jest zwyczajnie niezgrabna i jak na modelkę o wieeele za duża. Ot, co.
Z tym, że jej nikt nie pomógł - co mieli uczestnicy zrobić? Rzucić się do wody? To tylko kilkudziesięciosekundowy filmik, pewnie nie wszystko pokazano i pewnie była tam jakaś ekipa ratownicza. Inaczej sesja nie mogłaby się odbyć. No tak mi się przynajmniej wydaje. No i mi jej szczególnie nie żal. Zjedzcie mnie, ale nie mam dla niej grama współczucia. Po pierwsze, mogła odmówić jeśli miała wcześniej jakiś wypadek. Magda Roman odmówiła rozbieranej sesji i jakoś kariery jej to nie zrujnowało... (chociaż ona miała predyspozycje, nie miała za to tatuaży...). Po drugie, skoro udział w programie jest dla niej ważniejszy niż własne zdrowie... to dlaczego ja mam płakać nad jej krzywdą? ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Jak producent wymyśli sobie że uczestnicy powinni się podpalić, to też to zrobią a Wy się użalać będziecie, że tacy oni biedni? No bez przesady, rozumu ci ludzie własnego nie mają? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lol, a kto się tu lituje nad nią? ja nawet nie wiedziałam, że miała wczesniej jakis wypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kto tu rechocze? Prośba nr 1 Sprawdź w słowniku, co znaczy "rechotać" Prośba nr 2 Ni bulwersuj się tak. Przeciętna kobieta. Nie miałam na myśli statystycznej kobiety, gdybym miała, napisałabym: statystyczna kobieta. Tu prośba nr 3: czytaj ze zrozumieniem. Przeciętna kobieta, czyli taka, która nie musi koniecznie spełniać wymogów modelingu, może mieć więcej tłuszczyku tu i ówdzie, może nosić rozmiar 40 przy wzroście 165 cm i to jest ok. To miałam na myśli. Jeśli bawi Cię czepianie się słówek, to zapewne bawisz się świetnie ![]() Ola jak dla mnie jest potwornie niezgrabna. Na to w pierwszej kolejności zwróciłam uwagę, zanim jeszcze włączyłam filmik. Sam wypadek, kolejny tragiczny wymagający niesamowitego poświęcenia zwrot akcji mnie już po prostu nie rusza. Spowszedniało mi to w tym programie. No i mimo że rzeczywiście musiało ją zaboleć, to odpycha mnie swoją osobą na tyle, że mi jej po prostu nie żal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |||||
Zakorzenienie
|
blondynek w łodzi na samym początku, może nie śmiał się długo i serdecznie, ale sie zasmial i byla to reakcja bardziej w kierunku 'ojej ale jazda' niz 'ojej trzeba jej pomoc'
Cytat:
![]() rechotać dopuszczalne w grach ✔ rechotać 1. o żabach: wydawać głos; 2. potocznie: śmiać się sjp.pl Cytat:
Cytat:
to nawet cytować nie umiesz? nie załamuj sie. tak duzo wymagam? zebys sie nei pograzala? o.O wyrażenie 'przeciętna' wiąże się ze STATYSTYKA. także poćwicz czytanie ze zrozumieniem i nie zalecaj tego innym bo żal tyłek ściska. Cytat:
masakra. jestem szczerze zażenowana. Cytat:
co za ludzie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Do reszty postu się nie odniosę, ale dałaś niezły popis wyższej kultury. Pozdrawiam i mniej jadu życzę, to tylko wizaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takiego minimum wymagam. nawet od uzytkowniczek wizazu. nie cierpie takiej tępoty. Poza tym to nie 'spijanie prawdy z moich ust', hahahaha, tylko rozumienie bądź nie pojęcia przeciętności. nie rozumiesz - Twoj problem, nie dajesz sie usiwadomic - Twoj rowniez, troche irytujacy, bo zakladam ze masz wiecej niz te 14 lat Edytowane przez malootka Czas edycji: 2014-10-26 o 16:48 Powód: zle zastosowany kod |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Biała Dama
|
Trochę przeginacie w tej dyskusji
![]() Ciekawa jestem kto następny odpadnie, raczej Michalina albo Ewelina, gdybym nie znała głównej piątki miałabym większe pole do popisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
od tego jest forum by dyskutowac, nie wszyscy zawsze musza sie zgadzac.
![]() Cytat:
obstawiam, ze w nastepnym odcinku Ewelina albo Góral. o ile z Ola nie bedzie musiala zrezygnowac ze wzgledow zdrowotnych, bo juz sie tak kiedys zdarzalo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Biała Dama
|
Cytat:
![]() Była o tym mowa już jakiś czas temu na wątku, też bym wolała nie wiedzieć, zawsze to większe emocje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
jakie Wy wrażliwe
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Biała Dama
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
A ja obstawiam, że odpadnie Misza.
#4551 | |
Biała Dama
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Możliwe że też. Mnie się ona podoba, ma ciekawą twarz, ze wzrostem to nie wiem, trudno mi ocenić na ekranie jak ktoś wygląda w rzeczywistości. No i myślę że sobie radzi. Może rzeczywiście jest za stara żeby coś zdziałać w tym biznesie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
Rozwala mnie ten program coraz bardziej... Rozumiem, że zadania mają być trudne i mają stanowić wyzwanie ale no kurde.
To fear factor czy top model -.-
![]() |
#4553 |
beach please
|
Czy mi się tylko wydaje, czy nie było pokazane, jak Ewelina wykonuje zadanie w wodzie..? Bo jakoś mi to umknęło
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() el_vestido, nie mogę Cię teraz zacytowac. Chyba faktycznie nie bylo. czas antenowy taki wazny ;d uwazam, ze osoby pozujące siedząc na koniu miały łatwiej niż te trzymające uzdy. ciekawe kto wyszedłby z twarzą z zadania, które otrzymała Misza. chcialabym widziec jak Marcia sobie radzi :d Edytowane przez malootka Czas edycji: 2014-10-27 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
beach please
|
No właśnie, ciekawe jakby sobie poradzili
![]() Strasznie mi działała na nerwy Rusin, może i dla niej obcowanie z końmi to codzienność, ale nie każdy z uczestników miał taką możliwość. Ale ha ha hi hi, dajmy Miszy dwa konie, ciekawe jak sobie poradzi, to takie zabawne |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
... choć nie Westwood
|
Czy ktoś może mi powiedzieć, po co trzymają Górala? Wygląda na to, że specjalnie dowalili Miszy dwa konie, aby ją uroczo wywalić.
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
bo Krupa uważa, że jest "słodki"
#4559 |
Zakorzenienie
|
Baryza zaczyna już mnie irtyować. Te jego głupie pretensje, że to Marta wygrała wcześniejszy panel ;/
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2014-10-27 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
beach please
|
Odpadła Misza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.