TOP MODEL - Zostań modelką - część III - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-24, 19:20   #4531
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III

Baryza wydaje sie bardzo sympatyczny, nie wspominając o Osi Marta powoli mnie przekonuje do siebie, mowi co mysli, bez ckliwych historyjek i robienia z siebie ofiary. Na pewno odpadnie Misza, Góral, Ewelina i pewno na końcu Ola.
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 12:53   #4532
201607111042
Konto usunięte

http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...i,1354211.html

Za zgrabna to ta Ola nie jest...
201607111042 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 13:09   #4533
malootka
Zakorzenienie

lol, bardziej mnie w tym filmiku urzekło jak się wszyscy lali i podniecali zamast jej pomóc, niż to czy wyszła zgrabnie.
malootka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 13:53   #4534
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malootka Pokaż wiadomość
lol, bardziej mnie w tym filmiku urzekło jak się wszyscy lali i podniecali zamast jej pomóc, niż to czy wyszła zgrabnie.
A mnie obeszło, że nie wyszła zgrabnie. Nie jest zbyt zgrabna nawet jak na przeciętną kobietę, a teoretycznie chce być modelką. Poza tym, to 4 sezon, idiotyczne zadania były w każdym... więc uczestnicy wiedzieli chyba, na co się piszą?
Stary 2014-10-26, 14:00   #4535
Lottie69
Zakorzenienie

No dobra, ale widać że upadła, widać, że się za bardzo nie rusza, to zamiast gadania pierdół należy jak najszybciej udzielić pierwszej pomocy. To jest common sense. A oni siedzą i się gapią.
Wg mnie takie niebezpieczne sesje to głupota, ale wiadomo, dla oglądalności wszystko...
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 14:02   #4536
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cottan Pokaż wiadomość
A mnie obeszło, że nie wyszła zgrabnie. Nie jest zbyt zgrabna nawet jak na przeciętną kobietę, a teoretycznie chce być modelką. Poza tym, to 4 sezon, idiotyczne zadania były w każdym... więc uczestnicy wiedzieli chyba, na co się piszą?
Dla mnie to przesada. Na pewno uczestnicy nie pisali się na to, żeby dostąpi uszczerbku na zdrowiu.

Dlaczego nikt jej nie pomógł tylko każdy się gapił?
Stary 2014-10-26, 14:38   #4537
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest zbyt zgrabna nawet jak na przeciętną kobietę
oj z tym też już bez przesady bądź sobie idealną, wyprofilowaną pięknością przed monitorem ale chyba powinnaś przyswoić pojęcie przeciętności, lub zwiększyć świadomość

przeciętna kobieta, dajmy na to w Polsce, jest dużo niższa i większa (pulchniejsza)
no ale Ola maaaa dużąąą nogęęęę i jest taaaaaaka niezgrabnaaaa...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-26, 15:41   #4538
201607111042
Konto usunięte

Można być większą i wciąż zgrabną. A Ola jest zwyczajnie niezgrabna i jak na modelkę o wieeele za duża. Ot, co.

Z tym, że jej nikt nie pomógł - co mieli uczestnicy zrobić? Rzucić się do wody? To tylko kilkudziesięciosekundowy filmik, pewnie nie wszystko pokazano i pewnie była tam jakaś ekipa ratownicza. Inaczej sesja nie mogłaby się odbyć. No tak mi się przynajmniej wydaje.

No i mi jej szczególnie nie żal. Zjedzcie mnie, ale nie mam dla niej grama współczucia. Po pierwsze, mogła odmówić jeśli miała wcześniej jakiś wypadek. Magda Roman odmówiła rozbieranej sesji i jakoś kariery jej to nie zrujnowało... (chociaż ona miała predyspozycje, nie miała za to tatuaży...). Po drugie, skoro udział w programie jest dla niej ważniejszy niż własne zdrowie... to dlaczego ja mam płakać nad jej krzywdą?

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Dla mnie to przesada. Na pewno uczestnicy nie pisali się na to, żeby dostąpi uszczerbku na zdrowiu.
Mogli odmówić. Nikt im pistoletu do głowy nie przyłożył że muszą każde zadanie wykonać czy może mnie coś ominęło?

Jak producent wymyśli sobie że uczestnicy powinni się podpalić, to też to zrobią a Wy się użalać będziecie, że tacy oni biedni? No bez przesady, rozumu ci ludzie własnego nie mają?
Stary 2014-10-26, 15:58   #4539
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Można być większą i wciąż zgrabną. A Ola jest zwyczajnie niezgrabna i jak na modelkę o wieeele za duża. Ot, co.
nie "ot, co", bo porównałaś ją do przeciętnej kobiety (swoją drogą jakiej? kobiety? ogólnie? na calym świecie ), więc bądź konsekwentna i sprawdź w słowniku co to znaczy statystyka.

lol, a kto się tu lituje nad nią? ja nawet nie wiedziałam, że miała wczesniej jakis wypadek szczytem głupoty za to jest dla mnie głupie rechotanie podczas gdy dziewczyna się porządnie wy*ała na płasko, nawet gdyby sie okazało, że nic powazniejszego sie nie stalo
Stary 2014-10-26, 16:08   #4540
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
nie "ot, co", bo porównałaś ją do przeciętnej kobiety (swoją drogą jakiej? kobiety? ogólnie? na calym świecie ), więc bądź konsekwentna i sprawdź w słowniku co to znaczy statystyka.

lol, a kto się tu lituje nad nią? ja nawet nie wiedziałam, że miała wczesniej jakis wypadek szczytem głupoty za to jest dla mnie głupie rechotanie podczas gdy dziewczyna się porządnie wy*ała na płasko, nawet gdyby sie okazało, że nic powazniejszego sie nie stalo
Pytanie nr 1
Kto tu rechocze?

Prośba nr 1
Sprawdź w słowniku, co znaczy "rechotać"

Prośba nr 2
Ni bulwersuj się tak.

Przeciętna kobieta. Nie miałam na myśli statystycznej kobiety, gdybym miała, napisałabym: statystyczna kobieta. Tu prośba nr 3: czytaj ze zrozumieniem.

Przeciętna kobieta, czyli taka, która nie musi koniecznie spełniać wymogów modelingu, może mieć więcej tłuszczyku tu i ówdzie, może nosić rozmiar 40 przy wzroście 165 cm i to jest ok. To miałam na myśli. Jeśli bawi Cię czepianie się słówek, to zapewne bawisz się świetnie

Ola jak dla mnie jest potwornie niezgrabna. Na to w pierwszej kolejności zwróciłam uwagę, zanim jeszcze włączyłam filmik. Sam wypadek, kolejny tragiczny wymagający niesamowitego poświęcenia zwrot akcji mnie już po prostu nie rusza. Spowszedniało mi to w tym programie.

No i mimo że rzeczywiście musiało ją zaboleć, to odpycha mnie swoją osobą na tyle, że mi jej po prostu nie żal.
Stary 2014-10-26, 16:32   #4541
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie nr 1
Kto tu rechocze?
blondynek w łodzi na samym początku, może nie śmiał się długo i serdecznie, ale sie zasmial i byla to reakcja bardziej w kierunku 'ojej ale jazda' niz 'ojej trzeba jej pomoc'
Cytat:
Prośba nr 1
Sprawdź w słowniku, co znaczy "rechotać"
umiesz ładnie poprosić, więc Ci sprawdziłam
rechotać
dopuszczalne w grach ✔

rechotać
1. o żabach: wydawać głos;
2. potocznie: śmiać się
sjp.pl
Cytat:
Prośba nr 2
Ni bulwersuj się tak.
Ty sobie nie poradzisz w życiu skoro taka odpowiedz to dl Ciebie bulwers, żal mi Ciebie

Cytat:
Przeciętna kobieta. Nie miałam na myśli statystycznej kobiety, gdybym miała, napisałabym: statystyczna kobieta. Tu prośba nr 3: czytaj ze zrozumieniem.
wskaż palcem gdzie ja użyłam wyrażenia statystyczna kobieta.
to nawet cytować nie umiesz? nie załamuj sie. tak duzo wymagam? zebys sie nei pograzala? o.O
wyrażenie 'przeciętna' wiąże się ze STATYSTYKA.
także poćwicz czytanie ze zrozumieniem i nie zalecaj tego innym bo żal tyłek ściska.

Cytat:
Jeśli bawi Cię czepianie się słówek, to zapewne bawisz się świetnie
powiedziało dziewczę, które mi usiłuje wciskać dziecko w brzuch nie odróżniając pojęć 'statystyka' od ;statystyczna kobieta' o.O

masakra. jestem szczerze zażenowana.

Cytat:
Ola jak dla mnie jest potwornie niezgrabna. Na to w pierwszej kolejności zwróciłam uwagę, zanim jeszcze włączyłam filmik.
Tak, w Twojej prywatnej opinii, nie w porównaniu do 'przeciętnej kobiety, która nie musi być modelką'. naprawdę, nigdy, w żadnej szkole nie miałaś pojęcia przeciętności? Nawet na matematyce w drugiej klasie szkoły średniej?

co za ludzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-26, 16:37   #4542
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
blondynek w łodzi na samym początku, może nie śmiał się długo i serdecznie, ale sie zasmial i byla to reakcja bardziej w kierunku 'ojej ale jazda' niz 'ojej trzeba jej pomoc'

umiesz ładnie poprosić, więc Ci sprawdziłam
rechotać
dopuszczalne w grach ✔

rechotać
1. o żabach: wydawać głos;
2. potocznie: śmiać się
sjp.pl

Ty sobie nie poradzisz w życiu skoro taka odpowiedz to dl Ciebie bulwers, żal mi Ciebie

wskaż palcem gdzie ja użyłam wyrażenia statystyczna kobieta.
to nawet cytować nie umiesz? nie załamuj sie. tak duzo wymagam? zebys sie nei pograzala? o.O
wyrażenie 'przeciętna' wiąże się ze STATYSTYKA.
także poćwicz czytanie ze zrozumieniem i nie zalecaj tego innym bo żal tyłek ściska.

powiedziało dziewczę, które mi usiłuje wciskać dziecko w brzuch nie odróżniając pojęć 'statystyka' od ;statystyczna kobieta' o.O

masakra. jestem szczerze zażenowana.

Tak, w Twojej prywatnej opinii, nie w porównaniu do 'przeciętnej kobiety, która nie musi być modelką'. naprawdę, nigdy, w żadnej szkole nie miałaś pojęcia przeciętności? Nawet na matematyce w drugiej klasie szkoły średniej?

co za ludzie.
Aha. Rozumiem że Ty w swoich postach nie wyrażasz własnej opinii tylko oświecona duchem świętym pozwalasz, żeby inni spijali słowa prawdy z Twoich ust. No w takim razie wybacz, no comment

Do reszty postu się nie odniosę, ale dałaś niezły popis wyższej kultury. Pozdrawiam i mniej jadu życzę, to tylko wizaż
Stary 2014-10-26, 16:47   #4543
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Aha. Rozumiem że Ty w swoich postach nie wyrażasz własnej opinii tylko oświecona duchem świętym pozwalasz, żeby inni spijali słowa prawdy z Twoich ust. No w takim razie wybacz, no comment

Do reszty postu się nie odniosę, ale dałaś niezły popis wyższej kultury. Pozdrawiam i mniej jadu życzę, to tylko wizaż
gdy ktoś próbuje mi wcisnąć tekst, którego w życiu nie napisałam dlatego tylko, ze go nie zrozumiał, to owszem, nie mam siły na to
takiego minimum wymagam. nawet od uzytkowniczek wizazu. nie cierpie takiej tępoty.

Poza tym to nie 'spijanie prawdy z moich ust', hahahaha, tylko rozumienie bądź nie pojęcia przeciętności. nie rozumiesz - Twoj problem, nie dajesz sie usiwadomic - Twoj rowniez, troche irytujacy, bo zakladam ze masz wiecej niz te 14 lat

Edytowane przez malootka
Czas edycji: 2014-10-26 o 16:48 Powód: zle zastosowany kod
Stary 2014-10-26, 17:16   #4544
_Matilde_
Biała Dama

Trochę przeginacie w tej dyskusji

Ciekawa jestem kto następny odpadnie, raczej Michalina albo
Ewelina, gdybym nie znała głównej piątki miałabym większe pole do popisu Obejrzę pewnie dopiero we wtorek

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 17:30   #4545
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Trochę przeginacie w tej dyskusji
od tego jest forum by dyskutowac, nie wszyscy zawsze musza sie zgadzac.
Cytat:
Ciekawa jestem kto następny odpadnie, raczej Michalina albo
Ewelina, gdybym nie znała głównej piątki miałabym większe pole do popisu
z ciekawosci - skad znasz? prosze, na nastepny raz nie podawaj tej finalowej piatki nawet pośrednio, bo nei wszystkich interesuje, kto w niej bedzie. od tego jest pw, jesli ktos jest ciekawy.

obstawiam, ze w nastepnym odcinku Ewelina albo Góral.
o ile z Ola nie bedzie musiala zrezygnowac ze wzgledow zdrowotnych, bo juz sie tak kiedys zdarzalo
Stary 2014-10-26, 17:59   #4546
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
od tego jest forum by dyskutowac, nie wszyscy zawsze musza sie zgadzac.

z ciekawosci - skad znasz? prosze, na nastepny raz nie podawaj tej finalowej piatki nawet pośrednio, bo nei wszystkich interesuje, kto w niej bedzie. od tego jest pw, jesli ktos jest ciekawy.

obstawiam, ze w nastepnym odcinku Ewelina albo Góral.
o ile z Ola nie bedzie musiala zrezygnowac ze wzgledow zdrowotnych, bo juz sie tak kiedys zdarzalo
Dyskutować tak, przerzucać się złośliwostkami już niekoniecznie

Była o tym mowa już jakiś czas temu na wątku, też bym wolała nie wiedzieć, zawsze to większe emocje

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2014-10-26, 18:03   #4547
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Dyskutować tak, przerzucać się złośliwostkami już niekoniecznie
jakie Wy wrażliwe
Cytat:
Była o tym mowa już jakiś czas temu na wątku, też bym wolała nie wiedzieć, zawsze to większe emocje
no ok, ale ja np. tego nie przeczytałam i nie miałam ochoty, a dowiedziałam się i tak "dzięki" Tobie. nie ma sensu powielać takich rewelacji. Już przy okazji poprzednich edycji była taka niepisana zasada, że nie piszemy i już, i jakoś w miarę inteligentnie to omijamy
Stary 2014-10-26, 18:35   #4548
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
jakie Wy wrażliwe

no ok, ale ja np. tego nie przeczytałam i nie miałam ochoty, a dowiedziałam się i tak "dzięki" Tobie. nie ma sensu powielać takich rewelacji. Już przy okazji poprzednich edycji była taka niepisana zasada, że nie piszemy i już, i jakoś w miarę inteligentnie to omijamy
Albo inaczej rozumiemy słowo dyskusja, po prostu

żeby uniknąć dalszych strat moralnych nie cofaj się dalej niż do 150 strony

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2014-10-26, 18:38   #4549
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
żeby uniknąć dalszych strat moralnych nie cofaj się dalej niż do 150 strony
lubisz wszczynać puste dyskusje? podnieca Cię to? bo mnie nie. poprosiłam o coś, śmieszy Cię to czy nie - nieważne, ale już nie komentuj, bo mam trochę racji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-26, 18:47   #4550
nikita343
Zakorzenienie

A ja obstawiam, że odpadnie Misza.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:06   #4551
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
lubisz wszczynać puste dyskusje? podnieca Cię to? bo mnie nie. poprosiłam o coś, śmieszy Cię to czy nie - nieważne, ale już nie komentuj, bo mam trochę racji
Lojalnie uprzedziłam, żeby nie było większej zadymy. Ale widocznie nie sposób dogodzić

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
A ja obstawiam, że odpadnie Misza.
Możliwe że też. Mnie się ona podoba, ma ciekawą twarz, ze wzrostem to nie wiem, trudno mi ocenić na ekranie jak ktoś wygląda w rzeczywistości. No i myślę że sobie radzi. Może rzeczywiście jest za stara żeby coś zdziałać w tym biznesie

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2014-10-27, 20:38   #4552
Lubell
Raczkowanie

Rozwala mnie ten program coraz bardziej... Rozumiem, że zadania mają być trudne i mają stanowić wyzwanie ale no kurde.

To fear factor czy top model -.-
Stary 2014-10-27, 21:20   #4553
el_vestido_rojo
beach please

Czy mi się tylko wydaje, czy nie było pokazane, jak Ewelina wykonuje zadanie w wodzie..? Bo jakoś mi to umknęło
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 21:27   #4554
malootka
Zakorzenienie

Cytat:
Lojalnie uprzedziłam, żeby nie było większej zadymy. Ale widocznie nie sposób dogodzić
dobra, zrozum, nie dyskutuj ze zwykłego zwrocenia uwagi robisz podniete jakby nie wiadomo co sie stalo. peace&love

el_vestido, nie mogę Cię teraz zacytowac. Chyba faktycznie nie bylo. czas antenowy taki wazny ;d
uwazam, ze osoby pozujące siedząc na koniu miały łatwiej niż te trzymające uzdy.

ciekawe kto wyszedłby z twarzą z zadania, które otrzymała Misza. chcialabym widziec jak Marcia sobie radzi :d

Edytowane przez malootka
Czas edycji: 2014-10-27 o 21:30
Stary 2014-10-27, 21:38   #4555
el_vestido_rojo
beach please

No właśnie, ciekawe jakby sobie poradzili niesprawiedliwe to było
Strasznie mi działała na nerwy Rusin, może i dla niej obcowanie z końmi to codzienność, ale nie każdy z uczestników miał taką możliwość. Ale ha ha hi hi, dajmy Miszy dwa konie, ciekawe jak sobie poradzi, to takie zabawne
Stary 2014-10-27, 21:46   #4556
Vivienne
... choć nie Westwood

Czy ktoś może mi powiedzieć, po co trzymają Górala? Wygląda na to, że specjalnie dowalili Miszy dwa konie, aby ją uroczo wywalić.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 21:49   #4557
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

bo Krupa uważa, że jest "słodki"
Stary 2014-10-27, 22:06   #4558
Karolllka7
Zakorzenienie

Kto odpadł?
Stary 2014-10-27, 22:10   #4559
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Baryza zaczyna już mnie irtyować. Te jego głupie pretensje, że to Marta wygrała wcześniejszy panel ;/

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Edytowane przez Pijana truskawkami
Czas edycji: 2014-10-27 o 22:12
Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 22:17   #4560
el_vestido_rojo
beach please

Odpadła Misza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości