|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
|
|
|
|
#4532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama sobie gdzies to zapisze bo tez pewnie zapomnę ![]() A co do X factor to dziś była dziewczyna z mojego miasta i mam nadzieję, że przejdzie etap eliminacji
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w końcu nie oglądałam x factor-może jutro trafię na powtórkę
![]() Idę się wykąpać i spać
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Zgaga mnie tak pali, że nie mogę nic jeść
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, nie chciało mi się dziś iść do teściów, tym bardziej, że przyjechały dwie ciocie i bałam się, że mnie będą mierzyć i oglądać Z bólem serca poszliśmy, tak na chwilę, żeby trochę odbębnić i wiecie co się okazało...?!? A no, że świętujemy dziś 80-te urodziny babci tż!!! On oczywiście ani nie pamiętał, ani nie dogadał się na tyle z rodzinką, żeby się tego dowiedzieć
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też dziś maluch kopie jak szalony. Lżej mi na sercu, niech kopie do woli
|
|
|
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pytałam kiedyś TŻ i mówił, że nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję dziękuję dziękuję |
||
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba miłość do muzyki i tańca po rodzicach odziedziczy w końcu mi się odwróciła chyba kończynami do brzucha, bo ostatnio czułam ją bliżej kręgosłupa jak mi narządy masakrowała, co wcale przyjemne nie było
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zdjęcia ciuszków, które dostałam od mamy i kocyka od mojej babci
Pies mi się na nie wpychał i te zdjęcia takie kiepskie, ale może coś tam zobaczycie
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
cd
Lecę się położyć. Okropnie mnie piecze przełyk, aż przy migdałach czuję Dobranoc |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
a ja bylam dzisiaj caly dzien z przyjaciolka i dopiero rocilam do domu ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- i kupilam sweterek taki dluzszy leginsy 3 koszulki i baleriny ;p i jeszcze poluje na plaszczyk ale te ktore mi sie podobaly to byly na zamek a ja sie juz w kortke nie zapinam wiec po co mi plaszczyk na zamek jak za chwile i tak sie w niego nie zapne :? |
|
|
|
#4543 |
|
Wtajemniczenie
|
mamcia pokaaa ciuchy
i brzucha |
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
jutro :P bo juz jestem taka zmeczona caly dzien na nogach eszcze na imieninach bylam wiec padam i zaraz sie klade spac
|
|
|
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
ok
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś byłam na trochę innej imprezie - 18-tych urodzinach kuzyna i 90-tych jego babci. Tylko ta babcia myślała, że jedzie wyłącznie na urodziny wnuka i w dodatku w ostatnim momencie chciała zrezygnować z udziału w imprezie. A później w rogu sali siedziały sobie trzy siostry i ta 90-latka każdego składającego jej życzenia pytała, skąd wie o jej urodzinach. ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Dlatego to ma być przywilej, a nie obowiązek. Teraz mogłabym prowadzić wątek, ale po porodzie pewnie utonę w obowiązkach. I jeśli pierwsza rozpakowana zrezygnuje z tego prawa, to możesz zakładać. |
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Właśnie wróciliśmy od znajomych i wpadłam tylko zobaczyć czy przypadkiem nie wyczarowałyście kolejnego wątku Jutro uzupełnię braki Dobrej nocy
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zadomowienie
|
A ja miałam dziś jakiś nieoczekiwany przypływ energii i od rana sprzątałam, nawet zaliczyłam mycie jednego okna, ale podsunęłam sobie stół i nawet rąk do góry nie musiałam trzymać
reszte okienek zostawiam dla męża![]() Jak skończyłam z mieszkankiem to pojechaliśmy auto w środku wysprzątać, a to nie taka prosta sprawa jak psa się wozi na tylnim siedzeniu... mnustwo kłaków ![]() Mój dzidziulek znów się wierci, pewnie nektarynka doleciała do niego zawsze czuję go dość nisko po lewej stronie.mi tylko Dominika nieciekawie się kojarzy, a dwa pozaostałe ładnie chyba najbardziej Alicja![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja jutro wstanę o 8
![]() Heh, zaczytałam się w info o fotelikach samochodowych... No i już widzę, że ten w zestawie X-lander XQ przeszedł gów.no, a nie testy i kupimy do niego pewnie Maxi Cosi. Jeśli kupimy ten wózek. Heh, na razie lepszego nie widzieliśmy. Masakra taka decyzja.
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry mamusie ![]() Ja własnie wstałam i szykuję się do kościoła ( idę na 7:30) bo później w drogę do moich rodziców Będę wieczorkiem A propo imion to mi podoba się Agata a mężowi Alicja no i mamy dylemat
http://suwaczki.maluchy.pl/li-61960.png http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371x2odyyxq.png Edytowane przez modnisia86 Czas edycji: 2012-03-11 o 06:42 |
|
|
|
|
#4552 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej, śpicie jeszcze
Ja miałam iść dziś do pracy, ale tż przez całą noc tak strasznie kaszlał, że prawie oka przez niego nie zmrużyłam. Musiałam wymyślić jakiś sensowny, ciążowy powód nieobecności i padło na ból brzucha. Nie lubię tak kłamać, mam wtedy wyrzuty sumienia i obawy że "wykraczę"... Znacie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na kaszel? Miłej niedzielki
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
ja pije kawe. Reszta bez zmian, czyt. nogi i biodra ![]() mąż ma tak na imie ?
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Impreza udana, jednak ta dziewczyna przyjechała ![]() Dla mojego męża zbyt udana i zamiast dziś być na zajęciach to leży pod kocykiem i zapewne bardzo źle się czuje. Szkoda że pogoda do d. bo bym chętnie na spacerek poszła.
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
hello
|
|
|
|
#4557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej w ten brzydki deszczowy poranek
![]() Cytat:
jest nieco lepiej odkąd kupiliśmy taki specjalny pokrowiec na tylne siedzenie do wożenia psa, ale nasze stare autko było wyłożone całe tapicerką i to był koszmar. W nowym na szczęście mamy obicia głównie skóra, plus na siedzieniach dodatek czegoś podobnego do zamszuAd.2 też tak zawsze małą czuję ![]() Cytat:
|
|
#4558 | |
|
Zadomowienie
|
Hej, witam po kiepskiej nocy, mocno kłuł mnie brzuch, najpierw jakby jajnik potem już wszystko, nie mogłam spać przez to
Muszę sobie kawkę strzelić, głowa mnie boli. Soleilka śliczne ciuszki, najbardziej podoba mi się ten basebolowy i ten granatowy ![]() Cytat:
![]() Na bierzmowanie tak sobie wziął, podobno biskup walnął niezłe zdziwko jak usłyszał
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
Witam w ten pochmurny poranek
![]() U nas standardowo pobudka o 5:40 Chyb asię przejedziemy do jakiegoś centrum żrby się mała wybiegala bo ostatnio ma tyle energii że szok- odwrotnie niż ja ![]() Wczoraj wieczorem padłam o 20:30
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

do jutra leniwce 
, ale przypomnij mi jeszcze
Z bólem serca poszliśmy, tak na chwilę, żeby trochę odbębnić i wiecie co się okazało...?!? A no, że świętujemy dziś 80-te urodziny babci tż!!! On oczywiście ani nie pamiętał, ani nie dogadał się na tyle z rodzinką, żeby się tego dowiedzieć
Pierszeństwo powinna mieć ta, która najwcześniej się rozpakuje! O ile będzie chciała oczywiście, bo może nie mieć czasu albo siły.