|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper
Cytat:
Ja powiem, że TAK daje A wczoraj zdarzyła się tragedia , POPSUŁ MI SIĘ STEPPER- ale jestem wściekła , co ja mam zrobić, już nie wytrzymam bez. Dziewczyny może wiecie czy da się to naprawić, pękła linka w stepperze- znalazłam wczoraj paragon, minął rok od kiedy go dostałam i nie wiem na ile mam gwarancję....Niech to szlag trafiłam 3 tygodnie i popsuł się, ponoć obciążenie ma do 130 kg więc to chyba nie z powodu mojej wagi 58 kg ![]() Poradźcie coś, bo jestem zrozpaczona i wściekła, sprzęt był kupiony w Go Sporcie- dosyć drogi bo 350 zł.
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Przyczajenie
|
czy stepper pomaga rozbudować mięśnie łydek? mam szczupłe nogi, ale chciałabym je trochę umięśnić i wymodelować. A może znacie jakieś inne sposoby np. przysiady czy coś?
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
ja rok temu kupilam sobie stepper w tamta zime i uzywalam go od czasu do czasu , ale musze sie przyznac ze za bardzo sie nie przykladalam do cwiczen. Tym razem zawzielam sie .... od ponad miesiaca cwicze prawie codziennie ( od 2 tyg codziennie) + cwiczenia na poszczegolne partie ciala i powiem Wam , ze jak narazie zauwazylam , ze moje cialo nabiera jedrnosci. Odchudzac jako tako sie nie chce ,poniewaz waze 52kg przy wzroscie 168cm i uwazam ze jest w sam raz ,chodzi mi tylko i wylacznie o lekkie umiesnienie ciala i z moim zapalem jestem na dobrej drodze Madziarella a Ciebie podziwiam bo "dorobilas sie " slicznego cialka gratuluje
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem,jakiś dół mnie dopadł zimowy czy jak
![]() może jutro będzie lepiej ![]() fajnie,ze nasze stepperowiczki się rozkręcają Wyłazić mi tu z doła ale już!!! ![]() Ja tu "przez" Ciebie /własciwie przez foty/ dwa dni temu stepper w sklepie internetowym kupiłam a tu takie tekstyPozdrawiam wszystkie stepperkujące babeczki! Zaczynam dreptanie jak tylko kurier dostarczy przesyłkę
|
|
#4535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
dorinka - na razie tak, ale mam go dopiero dwa dni. Na razie nie skrzypi, ale zobaczymy dalej
![]() Ale jak ćwiczę to nie czuję, żeby mi pupa ćwiczyła
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Rozeznanie
|
hello
![]() Ja tak jak iwon1 ćwiczę późno i teraz mogę zameldować że wczoraj 40 min zaliczone ![]() micra kurcze szkoda że się tak rozleniwilaś, bo zaczynać od początku to zawsze ciężko, ale dawaj wierzę że znowu będziesz śmigać 1,5 h dorinka to masz szczęście że tą linkę Ci dadzą, będziesz mogla znowu ćwiczyć a widzę że dobrze Ci idzie . W trzy tygodnie i są efekty super ![]() feta może je trochę rozbudować jak będziesz ćwiczyla na największym obciążeniu i dużej wysokości pedalów oraz kladla nacisk na palce ![]() Madziarellko jak twój nastrój już lepiej? Bardzo się cieszę że nasze grono się powiększylo , aż milo
|
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzależniłam się czy co ?![]() Idzie dobrze, chyba dlatego że ja dawno tak sumiennie i regularnie nie ćwiczyłam
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
Ello
![]() starababa dzięki miło,ze kolejna osoba kupiła stepperek i będzie zasuwać razem z nami ![]() obiecuję więcej takich tekstów ,nie wymawiać na tym wątku ![]() madzia tak ,dziś mam lepszy nastrój-dziękuje jeszcze nie ćwiczyłam,ale na pewno to zrobię poza tym humorek jest jak najbardziej na swoim miejscu ![]() trillinka dziękuję i witamy w naszym gronie
|
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie,
Kupiłam steper Muszę tylko dzisiaj, albo jutro go odebrać http://allegro.pl/item542783253_step...i_linkami.html Oto on ...
|
#4543 |
|
Przyczajenie
|
Hej Laseczki
Nadrobiłam zaległości w czytaniu... ![]() Mam do was pytanko. Ćwiczenie na steperze nie jest dla mnie takim masakrycznym wysiłkiem jak niektóre z was piszą. dziś będzie 5 dzień ja ćwiczę i mogę spokojnie dreptać 40 min i więcej. Tu właśnie moje pytanie czy robię coś źle? fakt ze złażę spocona i czuje ze mam nogi zmęczone ale jakoś tak nie wiem ![]() Stepuje tak jak doradzałyście czyli na niskim stopniu, szybko, nie do końca, kładąc nacisk na piety. W 30 min robię jakieś 3500-4000 kroków. Powiedzcie mi jak to jest...robię coś źle czy nie? wrrrr denerwuje mnie to bo sama juz nie wiem ![]() A może jestem przewrażliwiona hihi |
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jakie masz wątpliwości i z czego one wynikają
|
|
#4545 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to super że zly humorek byl przejściowy i wszystko wrócilo do normy ![]() Po za tym Ty jako Nasze guru nie możesz nawalać z ćwiczeniami, co za odpowiedzialność ![]() ![]() Cytat:
Ale jak się pocisz i czujesz zmęczone nogi to jest jak najbardziej ok. ![]() Oby tak dalej
|
||
|
|
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
Byście wstawiły laski jakieś fotki,żeby mnie zmotywować
hopit ćwiczysz bardzo dobrze, oby tak dalej..zasuwaj! |
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam stepper skretny, ponoc dziala na wiecej miesi, m.in. pupe, wew. strone ud.
|
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
ja teraz wróciłam ze snowboardu, jestem padnięta wszytko mnie boli
2 dni jazdy po 8/9 km dziennie, ahh zyć nie umierac ![]() ale chce zacząć ćwiczyć regularnie na stepperze! od poniedziałku zaczynam 20 minut dziennie, a za tydzień w poniedziałek 30 ! mam nadzieje, ze sie uda, taka tu jest wspaniała grupa wsparcia, że musi sie udac
|
|
|
|
#4549 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe no właśnie jakoś kiepsko u mnie z wyobraźnią ... przydały by się jakaś namacalna motywacja dla mnie... ![]() To może jakaś laseczka wstawi swoja foteczkę.. najlepiej nich wszystkie po kolei wstawiają swoja sylwetke teraz...a potem po schudnięciu będziemy porównywały...
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hehe...Zasuwam, zasuwam dziś 45 min zaliczone Dygotka - z czego moje wątpliwości hmmm sama nie wiem pewnie przesadzam ale wiesz liczę na 8 cud świata i nie chce się rozczarować
|
|
|
|
|
#4552 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty to jesteś oglądać chce i w dodatku jeszcze macać ![]() ![]() ![]() no nie wiem kto się odważy dać fotkę jak teraz wygląda ![]() Cytat:
Kochana jak wytrwasz i będziesz tak zasuwać to nie będzie potrzebny 8 cud świata
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-02-08 o 18:09 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#4553 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
Mój 3 dzień ze stepperkiem
20 minut i 150 kalorii mniej (jeśli wierzy licznikowi) . Nawet mi sie to podoba |
|
|
|
#4555 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po weekendzie na pewno, bo weekendy u mojego chłopaka spędzam i nie bede raczej taszczyć stepera do niego bo mieszkamy 35km od siebie
|
|
#4557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A od poniedzilaku zabieramy się ostro do roboty w końcu muszę Ci dorównać i dobić chodziarz do 1 godzinki.
|
|
|
|
|
#4558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja zawsze robie tak: dreptam i mysle aaa pochodze 30 min... jak juz zrobie 30min to mysle sobie: jeszcze 10min serialu, to pochodze do konca, pozniej mysle: to jeszcze połaże w czasie reklam... potem jeszcze wiadomosci, Uwaga tvn... na wspólnej i tak dobijam do 1,5h ![]() tez az tak bardzo nie meczy mnie chodzenie w sumie zauwazylam ze najgorsze jest pierwsze 30min a pozniej to juz jakos same nogi chodzą ![]() czasem jak zeszłam i usiadłam na krzesle to dalej mi sie nogi podnosily raz jedna raz druga hehe w trans wpadały
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
no ,nadal żadnej foty ,nie wiedzę..ja swój gruby tylek z przed ćwiczeń wstawiałam
![]() micra i bardzo dobrze,że ci głupio bo po to ten watek jest zasuwaj ćwiczyć ![]() magdaleno nie bądź wścipska ![]()
Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-05 o 20:25 |
|
|
|
#4560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. Wam też najpierw ubywa ciała tam gdzie nie trzeba czyli w biuście?? ![]() a dzis juz mi nogi odpadają bo zamiast na steperze to pół miasta na nogach przełaziłam bo wypłata już na koncie to trzeba było na shopping sie udać przestałam jeździc autobusami tylko na nogach wszedzie chodze bo spacery to tez jakies ćwiczenie
![]() 60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,, 54.. 53 ..52.. 51.. 50.. 49. .48kgBMI 22 - jest OK Edytowane przez micra85 Czas edycji: 2009-02-05 o 20:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

, co ja mam zrobić, już nie wytrzymam bez. Dziewczyny może wiecie czy da się to naprawić, pękła linka w stepperze- znalazłam wczoraj paragon, minął rok od kiedy go dostałam i nie wiem na ile mam gwarancję....Niech to szlag trafiłam 3 tygodnie i popsuł się, ponoć obciążenie ma do 130 kg więc to chyba nie z powodu mojej wagi 58 kg

ja rok temu kupilam sobie stepper w tamta zime i uzywalam go od czasu do czasu , ale musze sie przyznac ze za bardzo sie nie przykladalam do cwiczen. 

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg