|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper
Cytat:
Ja powiem, że TAK daje ![]() ![]() A wczoraj zdarzyła się tragedia , POPSUŁ MI SIĘ STEPPER- ale jestem wściekła ![]() ![]() Poradźcie coś, bo jestem zrozpaczona i wściekła, sprzęt był kupiony w Go Sporcie- dosyć drogi bo 350 zł. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Przyczajenie
|
czy stepper pomaga rozbudować mięśnie łydek? mam szczupłe nogi, ale chciałabym je trochę umięśnić i wymodelować. A może znacie jakieś inne sposoby np. przysiady czy coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Tym razem zawzielam sie .... od ponad miesiaca cwicze prawie codziennie ( od 2 tyg codziennie) + cwiczenia na poszczegolne partie ciala i powiem Wam , ze jak narazie zauwazylam , ze moje cialo nabiera jedrnosci. Odchudzac jako tako sie nie chce ,poniewaz waze 52kg przy wzroscie 168cm i uwazam ze jest w sam raz ,chodzi mi tylko i wylacznie o lekkie umiesnienie ciala i z moim zapalem jestem na dobrej drodze ![]() Madziarella a Ciebie podziwiam bo "dorobilas sie " slicznego cialka ![]()
#4534 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem,jakiś dół mnie dopadł zimowy czy jak
![]() może jutro będzie lepiej ![]() ![]() fajnie,ze nasze stepperowiczki się rozkręcają ![]() Wyłazić mi tu z doła ale już!!! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie stepperkujące babeczki! Zaczynam dreptanie jak tylko kurier dostarczy przesyłkę ![]()
#4535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Raczkowanie
|
dorinka - na razie tak, ale mam go dopiero dwa dni. Na razie nie skrzypi, ale zobaczymy dalej
![]() Ale jak ćwiczę to nie czuję, żeby mi pupa ćwiczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Rozeznanie
|
hello
![]() Ja tak jak iwon1 ćwiczę późno i teraz mogę zameldować że wczoraj 40 min zaliczone ![]() micra kurcze szkoda że się tak rozleniwilaś, bo zaczynać od początku to zawsze ciężko, ale dawaj wierzę że znowu będziesz śmigać 1,5 h ![]() dorinka to masz szczęście że tą linkę Ci dadzą, będziesz mogla znowu ćwiczyć a widzę że dobrze Ci idzie . W trzy tygodnie i są efekty super ![]() feta może je trochę rozbudować jak będziesz ćwiczyla na największym obciążeniu i dużej wysokości pedalów oraz kladla nacisk na palce ![]() Madziarellko jak twój nastrój już lepiej? Bardzo się cieszę że nasze grono się powiększylo , aż milo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idzie dobrze, chyba dlatego że ja dawno tak sumiennie i regularnie nie ćwiczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Ello
![]() starababa dzięki ![]() ![]() obiecuję więcej takich tekstów ,nie wymawiać na tym wątku ![]() madzia tak ,dziś mam lepszy nastrój-dziękuje ![]() ![]() trillinka dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Kupiłam steper ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item542783253_step...i_linkami.html Oto on ... ![]()
#4543 |
Przyczajenie
|
Hej Laseczki
Nadrobiłam zaległości w czytaniu... ![]() Mam do was pytanko. Ćwiczenie na steperze nie jest dla mnie takim masakrycznym wysiłkiem jak niektóre z was piszą. dziś będzie 5 dzień ja ćwiczę i mogę spokojnie dreptać 40 min i więcej. Tu właśnie moje pytanie czy robię coś źle? fakt ze złażę spocona i czuje ze mam nogi zmęczone ale jakoś tak nie wiem ![]() Stepuje tak jak doradzałyście czyli na niskim stopniu, szybko, nie do końca, kładąc nacisk na piety. W 30 min robię jakieś 3500-4000 kroków. Powiedzcie mi jak to jest...robię coś źle czy nie? wrrrr denerwuje mnie to bo sama juz nie wiem ![]() A może jestem przewrażliwiona hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4545 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No to super że zly humorek byl przejściowy i wszystko wrócilo do normy ![]() Po za tym Ty jako Nasze guru nie możesz nawalać z ćwiczeniami, co za odpowiedzialność ![]() ![]() Cytat:
Ale jak się pocisz i czujesz zmęczone nogi to jest jak najbardziej ok. ![]() Oby tak dalej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
Byście wstawiły laski jakieś fotki,żeby mnie zmotywować
![]() ![]() hopit ćwiczysz bardzo dobrze, oby tak dalej..zasuwaj! |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam stepper skretny, ponoc dziala na wiecej miesi, m.in. pupe, wew. strone ud.
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
ja teraz wróciłam ze snowboardu, jestem padnięta wszytko mnie boli
![]() ![]() ale chce zacząć ćwiczyć regularnie na stepperze! od poniedziałku zaczynam 20 minut dziennie, a za tydzień w poniedziałek 30 ! mam nadzieje, ze sie uda, taka tu jest wspaniała grupa wsparcia, że musi sie udac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe ![]() ![]() ![]() To może jakaś laseczka wstawi swoja foteczkę.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hehe...Zasuwam, zasuwam ![]() dziś 45 min zaliczone ![]() Dygotka - z czego moje wątpliwości hmmm sama nie wiem pewnie przesadzam ale wiesz liczę na 8 cud świata i nie chce się rozczarować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty to jesteś oglądać chce i w dodatku jeszcze macać ![]() ![]() ![]() no nie wiem kto się odważy dać fotkę jak teraz wygląda ![]() Cytat:
Kochana jak wytrwasz i będziesz tak zasuwać to nie będzie potrzebny 8 cud świata ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-02-08 o 17:09 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
Mój 3 dzień ze stepperkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A od poniedzilaku zabieramy się ostro do roboty w końcu muszę Ci dorównać i dobić chodziarz do 1 godzinki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja zawsze robie tak: dreptam i mysle aaa pochodze 30 min... jak juz zrobie 30min to mysle sobie: jeszcze 10min serialu, to pochodze do konca, pozniej mysle: to jeszcze połaże w czasie reklam... potem jeszcze wiadomosci, Uwaga tvn... na wspólnej i tak dobijam do 1,5h ![]() tez az tak bardzo nie meczy mnie chodzenie w sumie zauwazylam ze najgorsze jest pierwsze 30min a pozniej to juz jakos same nogi chodzą ![]() czasem jak zeszłam i usiadłam na krzesle to dalej mi sie nogi podnosily raz jedna raz druga hehe w trans wpadały ![]()
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
no ,nadal żadnej foty ,nie wiedzę..ja swój gruby tylek z przed ćwiczeń wstawiałam
![]() ![]() micra i bardzo dobrze,że ci głupio ![]() ![]() magdaleno nie bądź wścipska ![]() ![]() Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-05 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Wam też najpierw ubywa ciała tam gdzie nie trzeba czyli w biuście?? ![]() a dzis juz mi nogi odpadają bo zamiast na steperze to pół miasta na nogach przełaziłam bo wypłata już na koncie to trzeba było na shopping sie udać ![]() przestałam jeździc autobusami tylko na nogach wszedzie chodze bo spacery to tez jakies ćwiczenie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BMI 22 - jest OK ![]() Edytowane przez micra85 Czas edycji: 2009-02-05 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.