Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-10, 19:57   #4531
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Nikita chciałabym cię zobaczyć w wersji syrenkowej

Pamietam jak byłam w podstawówce i była moda na "brygadę RR" (pamiętacie tę bajkę??) i ja zawsze chciałam być... bzyczkiem

Maleństwo zapytaj się, te stare książki mają cos w sobie.
o tak... My nawet z dziecmi z podwórka mieliśmy swoją własną brygadę RR w jakiejś starej szopie

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Blonde też zamierzam przeżyć

Wkleję wam zdjęcie (pewnie już ostatnie, a może jak i nie jak mała dalej będzie uparta) z 40 tygodnia na zdjęciu z frontu mam krzywy brzuch bo mała się jakoś tak ułożyła i do tego po lewej stronie widać jak sobie troszkę łokieć czy kolano wypchnęła
o jej, ale się wypięła... a brzuszek bardzo już napięty - też mam takie zdjęcia z 9 miesiąca z Niunią
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:03   #4532
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze muszę mężowi powiedzieć i o koszu na ubrania małej (ale przejęzyczenie walnęłam wcześniej) i o tych workach na pampki. Nawet o o tym nie pomyślałam.

Kuźwa... poszłam na zakupy, kupiłam wszystko i ledwo donosiłam. Jak pakowałam do wózka (na kółkach) to nie wydawało się cięzkie a tu 3 kg ziemniaków (bo mniejszych worków nie było), ogórek, mleko, budyń, 2 gazetki ciążowe, krem na rozstępy i jogurt. I aż mnie brzuch rozbolał fuck
mozecie kupic wiklinowy albo np taki http://www.midlandbabystore.com/Kids...9_1470861.aspx
w Ikea tez maja duzy wybor

U niedobrze ... ja nie dziwgam nic ciezkiego zawsze to zostawiam mezowi.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

o nie to kogo ja zaprosiłam-może to jakiś seryjny zabójca zaraz napiszę w k.

dziewczyny dostałam awans i sporą podwyżkę
P. też dostał podwyżkę
oby dla równowagi nie stało się nic złego

robię krupnik
eee no to gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Czolem gaduly!

No roznica jest spora, byc moze te wozki sa produkowane w USA i stad taka cena tutaj, nie wiem.
nie to wloska firma wozkow jest.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny...czy wy widzicie, że jeszcze niecałe 500 postów i koniec wątku!! Maaaamuńciu!!!
heheh idziemyjak burza .. a jaki tytul? moze ten zostawimy mi sie podoba

Dziewczyny padlam musialam sie przespac bo same oczy mi sie zamykaly ... Ale jak odzylam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:07   #4533
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurde laski co wy macie takie wielkie te biusty, bo zaczynam przy was w kompleksy wpadac .
Ja nosze 70C, jak schudne to pewnie znowu wpadne na B a wy tutaj strzelacie jakimis numerami E czy F...
Gdzie ja bylam jak biusty rozdawano
dobra, to ja Was zastrzelę moim rozmiarem... całe 75 B, a z Triump to nawet 75A

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
po ciazy bedziesz miala wiekszy
tu bym się kłóciła ... z własnego doświadczenia
Stary 2012-05-10, 20:10   #4534
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Witajcie
witaj

ja tylko na chwilkę, musze jeszcze dziś popracować

bodziaki z biedry kupiłam te napki faktycznie plastykowe, ale do piachu będą akurat

a, paklanki więc tak, u nas czasami się przydawały, ale raczej jak już rozszerzyliśmy dietę (zwłaszcza jak mięcho doszło ) bo wcześniej to kupki aż tak nie walą a poza tym mieszkamy w wieżowcu i mamy zsyp, więc jak było tragicznie to chwila i pieluchy już nie było

no, to uciekam do zobaczenia pewnie w nowej części
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:13   #4535
Nikita...
Zakorzenienie

Chcialam zyczyc dobrej nocki, ja juz dzisiaj mykam, nogi mnie bola jak szlag po dzisiejszym bieganiu
Zamelduje sie jutro.
Slodkich snow!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:14   #4536
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja na chwilę bo dużo pracy mam, ale potrzebuję pomocy, miałyście tak że pralka na białych rzeczach (same pościele i prześcieradła miałam) zostawiała czarne kropki ? normalnie, drugi raz mi się to zdarzyło, bardziej zasyfione niż było.
przed praniem wytrzyj bęben pralki
Stary 2012-05-10, 20:18   #4537
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Zdecydowanie chce was widziec w Katowicach!!! Poludniowa kawka i lunczyk w niedziele 10.06. ???????????

Boze w takim razie ja sie bede modlic, aby moj dzidzus sie nie wdal we mnie, bo jak to TZ mowi, moglabym robic za bron biologiczna
A nie lepiej by było w sobotę do południa

O, kolejne zwierzenia

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

ja po drugim porodzie jestem wlepszym stanie niz po pierwszym

Wow, a to w ogóle możliwe???? No to ogromne GRATULACJE to się musi mąż cieszyć

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny...czy wy widzicie, że jeszcze niecałe 500 postów i koniec wątku!! Maaaamuńciu!!!
No właśnie dziś zauważyłam

Ja się zabrałam za porządki - chyba mi podświadomość podpowiada, że czas zrobić miejsce dla dzidziusia - więc zaczełam opróżniać szafkę z pomocy do szkoły - które po prostu wywiozę do szkoły, i wiecie co, znalazłam kopertę, a w niej 50zł idę sprzątać dalej, może znajdę 100
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 20:25   #4538
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A bedziesz zawijac kazdego pampersa w worek? Bo tak to w kuchni chyba bedzie czuc kupska ... Tak przynajmniej bylo u tych dziewczynek co sie nimi opiekowalam.

Ja wlasnie mysle zeby kupic jakis maly kosz wiglinowy na ciuszki malego bedzie mi je latwiej prac a tak to z naszymi musialabym segregowac wczesniej bo inny plyn do prania bedziemy uzywac.

Nie dywanu nie pokazywalam .. ale taki zwykly jasny , kudlaty Mysle ze na weekendzie wrzuce zdjecia gotowego juz pokoju.
Ja miałam dodatkowy kosz na rzeczy dziecka bo i tak pierze się je osobno, w proszku dla dzieci. A pampersy śmierdzą bardzo - u mnie się znalazł kosz mały na nie w łazience :P
Stary 2012-05-10, 20:29   #4539
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Bikuś, fajnie tak znaleźć dodatkową kasę My z racji obrotu gotówką przy handlu już ze dwa czy trzy razy znaleźliśmy w domciu większe pieniążki gdzieś schowane. Ostatnio mąż szukał swojego paszportu i znalazł w takiej walizeczce, w której kiedyś trzymaliśmy drobne 1000zł. Fajnie, bo akurat opłaty mieliśmy większe
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:30   #4540
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć

P. też dostał podwyżkę

robię krupnik
super GRATULACJE
Stary 2012-05-10, 20:35   #4541
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialam zyczyc dobrej nocki, ja juz dzisiaj mykam, nogi mnie bola jak szlag po dzisiejszym bieganiu
Zamelduje sie jutro.
Slodkich snow!
milych snow kochana

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Ja się zabrałam za porządki - chyba mi podświadomość podpowiada, że czas zrobić miejsce dla dzidziusia - więc zaczełam opróżniać szafkę z pomocy do szkoły - które po prostu wywiozę do szkoły, i wiecie co, znalazłam kopertę, a w niej 50zł idę sprzątać dalej, może znajdę 100
heheh super z ta kasa

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Ja miałam dodatkowy kosz na rzeczy dziecka bo i tak pierze się je osobno, w proszku dla dzieci. A pampersy śmierdzą bardzo - u mnie się znalazł kosz mały na nie w łazience :P
Wlasnie dlatego pisala magdzie ze osobny kosz na ciuszki dziecka to wygoda Bo pozniej tylko segregujesz miedzy jasnymi i ciemnymi.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-10, 20:35   #4542
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
oj tam oj tam nie o moją chodziło takiej wyruchanej to byście oglądać nie chciały hehehehehe
aaa jeszcze wam miałam napisać jaką cegłę wczoraj walnęłam.... nie ogoliłam się tam no wiecie gdzie, bo przecież usg przez brzuch... z resztą w tej ciąży mam mega podrażnienia i golę tylko przed wizytą ale tak mnie kropki czerwone później swędzą, że nie wyrabiam... no a ten dr mi wczoraj gacie w dół prawie całkiem.... myślałam, ze rąbnę poczułam jak mnie ciepło zalewa aż po uszy
padłam
Stary 2012-05-10, 20:36   #4543
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, byłam w Biedronce i bodziaki już wykupione pewnie pózniej je ktoś na targu będzie za 40zł sprzedawał
nie masz czego zalowac, pisalam juz, zapiecia plastilowe, jak dla mnie do kitu,

Cytat:
P. też dostał podwyżkę
super,

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
A w niedzielę jedziemy kupić płytki do kuchni na ścianę i na podłogę i na podłowgę w przedpokoju - takie same jak w kuchni no i wanne i cały pozostały stuff do łazienki pożyczamy busa od tego chłopaka co nam robi, bo nam nie wejdzie do naszych samochodów dzisiaj byłam się określić, jak te płytki chcę i mi wszystko obliczyli, pomierzyli, także już blizej końca łazienka już pod płytki też przygotowana, kuchnia też, a głądzie kładą nadal w pokojach i na płytach na przedpokoju może na naszą rocznicę się wprowadzimy
ale fajnie,
kurcze my musimy w tym roku (w najblizszych miesiacach) balkon zrobic, tez juz bym chciala zaczac czegos szukac,

Cytat:
oj rzesz ty!!!
A ja wlasnie zerknelam na nasza liste i juz za niecaly miesiac do aktywnych dzialaczek-staraczek wg planu powinny dolaczyc Tomalinka oraz Natala tak?
boziu a ja sie mialam dopisac

Cytat:

ja rzeczy mlodego pakowalam do naszego duzego kosza a potem pralam w rekach, a teraz piore juz z naszymi ale w jego proszku
a z pamperami nie mam problemu bo mieszkam w wiezowcu wiec od razu do zsypu wynosimy,

a jeszcze co do biustu po ciazy to mi niestety bardzo szybko wrocil do poprzedniego stanu
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:44   #4544
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

Boze w takim razie ja sie bede modlic, aby moj dzidzus sie nie wdal we mnie, bo jak to TZ mowi, moglabym robic za bron biologiczna
buhaha

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

nadrobiłam Was Dziś się dopytałam mamy i siostry czy je brzuch w ciąży bolał dołem. Siostra ma synka - brzuch ją całą ciążę bolał, moja mama miała nas 5 i tylko przy ostataniej ciąży (SYN) bolał ją brzuch. Uspokoiłam się trochę Jutro jadę porobić badania, bo na wynik toxoplazmozy tydzień muszę czekać. A teraz uciekam Jakby się wątek skończył i gdzieś była nowa część to nie zapomnijcie o mnie bo jestem jeszcze ciemna w te klocki Miłej nocki
Stary 2012-05-10, 20:45   #4545
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

tu bym się kłóciła ... z własnego doświadczenia
a u mnie jest wiekszy niz przed ciaza, tyle ze juz nie taki jedrny
Wiec to zalezy...
Stary 2012-05-10, 21:15   #4546
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

1. Żabciu, masz rację małe autka też są fajne, a co najważniejsze mniejsze szanse że się przesunie jakiś płot czy murek z nie uwagi.
2. Stokrotko, dziękuję za przepis szpinakowy, a no i mam nadzieję że z wątróbką będzie wszystko ok, no i fajnie że starań nie trzeba przekładać.

3. Ana apropo dachówki z Robena, nas też nie stać dlatego mogę powiedzieć że co najwyżej mi się podoba. Ale jak będziemy robić dach to wpierw zamierzamy sporo odłożyć żeby też zrobić do porządku a na długie lata.
4. Madziu, miło że mieliście romantyczny wieczór z mężem, nacieszcie się sobą jeszcze tylko we dwoje.
5. Aaby, a propos teściówek i chrzcin, to znów mojej mamie się nie podoba że w listopadzie chcemy chrzcić. Jakaś masakra z tymi mamuśkami, czasem chciałabym mieć dźwiękoszczelną komorę.
6. Madzia, fajny brzusio.
7. Emilka, przyjemne te prasowanie małych ciuszków co? Wrzucaj nam jakieś zdjęcia.

8. Madziu, co do koleżanki no to razem będziemy wieś objeżdżać z dziećmi w wózkach . A u niej mieszka dziewczynka.
9. Kasiu, gratuluję tych gratyfikacji pieniężnych.
10. Baobabku, cieszę się że tak z tym remontem u Was ruszyło.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Witam się wieczorowo.

w skrócie Wam powiem co u mnie...
zamówiłyśmy z koleżanką pościele.

http://allegro.pl/3-el-posciel-120-x...320508495.html kremowe żyrafki i zielone pieski oba z ochraniaczami bo nie mogłam się zdecydować na jeden uniwersalny kolor ochraniacza.

kupiłam też rożek, dwa prześcieradła i wypełnienie. Oraz pościel do wózka wraz w wypełnieniem w zieloną krateczkę.

a ze szkołą rodzenia... szkoda gadać. Nie byliśmy, dojechaliśmy do tego miasta i szukałam bankomatu żeby kasę wybrać a tu... karty brak a w gotówce ani grosza bo wszystko na pościel dałam.
bardzo mi było przykro, jednakże mam jeszcze nadzieję że się uda w przyszłym tygodniu bo TŻ ma zainfekowane te rany po operacji i jeszcze tydzień chorobowego dostał. Ni i na leki znów musieliśmy wydać bo trzeba te rany pryskać octeniseptem plus jakieś leki na bakterie.
Stary 2012-05-10, 21:16   #4547
Amani
Zakorzenienie

Dzieciatki, pomocy! Mały mi nie chce zasnąć... kokosi się w tym łóżku i kokosi... nauczył się stać na czworaka i cały czas staje i się buja... Karmiłam go ciepłym mlekiem to mi usnął podczas picia, ale oczywiście jak go tylko zaczęłam przenosić to się obudził a już delikatniej chyba się nie da.. Za ciekawe ma życie teraz z pozycji czworaczej i szkoda czasu na spanie na rękach mi usypia, nie wiem co zrobić żeby zasnął w łóżku

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 21:21   #4548
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[

a ze szkołą rodzenia... szkoda gadać. Nie byliśmy, dojechaliśmy do tego miasta i szukałam bankomatu żeby kasę wybrać a tu... karty brak a w gotówce ani grosza bo wszystko na pościel dałam.
bardzo mi było przykro, jednakże mam jeszcze nadzieję że się uda w przyszłym tygodniu bo TŻ ma zainfekowane te rany po operacji i jeszcze tydzień chorobowego dostał. Ni i na leki znów musieliśmy wydać bo trzeba te rany pryskać octeniseptem plus jakieś leki na bakterie.
za zakupy
Szkoda ze tak wyszło

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dzieciatki, pomocy! Mały mi nie chce zasnąć... kokosi się w tym łóżku i kokosi... nauczył się stać na czworaka i cały czas staje i się buja... Karmiłam go ciepłym mlekiem to mi usnął podczas picia, ale oczywiście jak go tylko zaczęłam przenosić to się obudził a już delikatniej chyba się nie da.. Za ciekawe ma życie teraz z pozycji czworaczej i szkoda czasu na spanie na rękach mi usypia, nie wiem co zrobić żeby zasnął w łóżku
no bo teraz ma ciekawsze zajecia niz spanie
Heh...u Nas tez tak bylo, jak tylko nauczyl sie czegos nowego to o spaniu zapomnij
A nie przyzwyczaił sie, ze ciocia go nosi?Male dziecko wie co dla niego najlepsze
Połoz go w łozeczku, na sile nie usypiaj, niech sie pomeczy, poczworakuje i zasnie
Stary 2012-05-10, 21:23   #4549
metkaa
Zakorzenienie

Amani u mnie czasami tez tak jest ale ja wtedy klade sie obok i do skutku: on wstaje ja go klade, nie obchodzi sie bez placzu, ale uwazam ze to lepsze niz pozwalanie mu na wychodzenie z pokoju czy wogole zabawe

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no bo teraz ma ciekawsze zajecia niz spanie
Heh...u Nas tez tak bylo, jak tylko nauczyl sie czegos nowego to o spaniu zapomnij
A nie przyzwyczaił sie, ze ciocia go nosi?Male dziecko wie co dla niego najlepsze
Połoz go w łozeczku, na sile nie usypiaj, niech sie pomeczy, poczworakuje i zasnie

aha czyli widze ze mamy rozne sposoby na niespanie naszych dzieci

dobranoc
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 21:24   #4550
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć

P. też dostał podwyżkę

robię krupnik
Gratulację!!!!!!

Mniam krupnik.. muszę zrobić znowu

Cytat:
oj rzesz ty!!!
A ja wlasnie zerknelam na nasza liste i juz za niecaly miesiac do aktywnych dzialaczek-staraczek wg planu powinny dolaczyc Tomalinka oraz Natala tak?

No jak nic sie nie zmieni to gdzieś 25 maja zaczynamy
A Ty Natala jak? Agnusek też niedługo do nas dołączy

Cytat:
Zamelduje sie jutro.
Slodkich snow!
Słodkich snów! Ja też padam bo dziś sobie poćwiczyłam. Uwielbiam płytkę z ćwiczeniami z Jeanette Jenkins

Cytat:
Oj nie pomogę ale 3mam kciuki, żeby mały w końcu zasnął

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-05-10 o 21:26
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 21:24   #4551
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, ja nie wiem bo nie dzieciata ale witam Cię

Blonde, no głupio wyszło ale... trudno to tylko i wyłącznie moja wina.
Za to we wtorek się wybieramy mam nadzieję że się uda.
Stary 2012-05-10, 21:25   #4552
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Nikita, niestety nie zgodzę się, że w Triumphie można dobrać dobrą bieliznę i że pracują przeszkolone panie. Niestety większość z nich robiła wielkie oczy jak zapytałam "Czy macie gładkiego straplessa?". Może dla dziewczyn z małym biustem Triumph jest ok, ja ze swoim E/F niestety nic tam nie znajdę

Zgadzam się z Tobą. Są brafiterki owszem, ale na pewno nie w triumphie, a już na pewno nie duży wybór rozmiarówki... Mojego 60D na bank tam nie dostanę

Cytat:
Madzia,
nawet sobie nogi na krzyz w wannie zwiazywalam gumka aby wygladaly jak pletwa . I jasne ze pamietam Brygade RR, i Gumisie w kazda niedziele (w niedziele zawsze dawali najlepsze dobranocki od Disneya)

Cytat:

Wkleję wam zdjęcie (pewnie już ostatnie, a może jak i nie jak mała dalej będzie uparta) z 40 tygodnia na zdjęciu z frontu mam krzywy brzuch bo mała się jakoś tak ułożyła i do tego po lewej stronie widać jak sobie troszkę łokieć czy kolano wypchnęła
ale wypchnęła

Cytat:
cześć

P. też dostał podwyżkę

robię krupnik
brawo
gdzie pracujesz?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 21:26   #4553
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja ten stan nazywam "rozklapiocha"

Cytat:

rozwalacie mnie dzisiaj!!

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

a, paklanki więc tak, u nas czasami się przydawały, ale raczej jak już rozszerzyliśmy dietę (zwłaszcza jak mięcho doszło ) bo wcześniej to kupki aż tak nie walą a poza tym mieszkamy w wieżowcu i mamy zsyp, więc jak było tragicznie to chwila i pieluchy już nie było

no, to uciekam do zobaczenia pewnie w nowej części
o jakiś plus tych zsypów

właśnie rozmawiałam z tż i pytałam się czy wie co to paklanki
no i od słowa do słowa wyszło, że szwagier pampery palił (opowiadał mężowi) mówi, że jak wrzucił cały worek taki jak na śmieci czyli -nie za wielki- to w bojlerze mu się woda zagotowała

dobry patent! może by tak sprzedawać nowy materiał opałowy: zużyte pampersy

Cytat:
artycha hahaha

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-05-10 o 21:27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 21:29   #4554
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

aha czyli widze ze mamy rozne sposoby na niespanie naszych dzieci

dobranoc
na kazde dziecko dziala inny sposób
Moje dziecko zasypiało samo, wyszalalo sie, wybawilo i ze zmeczenia zasnelo

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-05-10 o 21:30
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 21:35   #4555
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Wow, a to w ogóle możliwe???? No to ogromne GRATULACJE to się musi mąż cieszyć
maz jak maz... najbardziej ja sie ciesze ... wydaje mi sie, ze tym razem mogly pomoc mi cwiczenia kegla, generalnie lepiej sie "zeszlam"... i lepiej wygladam tam , co daje mi rowniez duzy komfort psychiczny

Cytat:
pozwol mu byc w lozku i stac na tych czworakach... w koncu zasnie...

pamietam, ze Sandra tez miala takie fazy, ze wedrowala po tym lozku i zasypiala w koncu w pozycji na kleczka...
jak by nie bylo... jest to dla niego cos nowego - i wielkie przezycie, musi sie przyzwyczaic, ze przy umiejetnosci raczkowania, mozna tez spac jak dawniej...

zawsze tez mozesz go wziac na kolana, poprzytulac, zeby sie uspokoil i wyciszyl i wtedy do lozeczka... chociaz nie gwarantuje, ze od razu zasnie... z Sandra tez roznie bywalo
Stary 2012-05-10, 21:38   #4556
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
38 ----------

nadrobiłam Was Dziś się dopytałam mamy i siostry czy je brzuch w ciąży bolał dołem. Siostra ma synka - brzuch ją całą ciążę bolał, moja mama miała nas 5 i tylko przy ostataniej ciąży (SYN) bolał ją brzuch. Uspokoiłam się trochę Jutro jadę porobić badania, bo na wynik toxoplazmozy tydzień muszę czekać. A teraz uciekam Jakby się wątek skończył i gdzieś była nowa część to nie zapomnijcie o mnie bo jestem jeszcze ciemna w te klocki Miłej nocki
dobranoc

Cytat:

Witam się wieczorowo.

w skrócie Wam powiem co u mnie...
zamówiłyśmy z koleżanką pościele.

http://allegro.pl/3-el-posciel-120-x...320508495.html kremowe żyrafki i zielone pieski oba z ochraniaczami bo nie mogłam się zdecydować na jeden uniwersalny kolor ochraniacza.

kupiłam też rożek, dwa prześcieradła i wypełnienie. Oraz pościel do wózka wraz w wypełnieniem w zieloną krateczkę.

Sliczne te komplety
Szkoda ze Wam sie nie udalo isc do szkoly rodzenia

Cytat:
Jesli nie placze to zostawilabym w lozeczku az padnie ale mialabym go na oku

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-10, 22:05   #4557
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Amani

Ilonka mała gwiazda do zdjęcia zapozowała Pokaż swój brzuszek.

bao przejęzyczyłam się Majka dalej jest Majką aaa to na początku te kupy tak nie śmierdzą??

Bika coż za wyznanie

e-vel tak, tak brzuszek mam dość długo już napięty.

Zabcia ja pierwszy raz poszłam sama na zakupy w ciąży.

strong czyli zakupki udane?? Szkoda, ze szkoła nie wypaliła.

Ana też nie wiedziałam co to są paklanki.

Jakoś cienko się czuję. Brzuch (podbrzusze) mnie rozbolał. I tak mnie boli i przestaje, boli i przestaje ech.... I tak mam non stop jak wróciłam z tego sklepu. Do tego strasznie mi gorąco i słabo. Jak chodzę to jest luz, ale jak sie położę to znowu zaczyna mnie boleć ech...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 22:16   #4558
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Jakoś cienko się czuję. Brzuch (podbrzusze) mnie rozbolał. I tak mnie boli i przestaje, boli i przestaje ech.... I tak mam non stop jak wróciłam z tego sklepu. Do tego strasznie mi gorąco i słabo. Jak chodzę to jest luz, ale jak sie położę to znowu zaczyna mnie boleć ech...
może to już?
Stary 2012-05-10, 22:18   #4559
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
może to już?
Mąż też się mnie o to zapytał na co mu powiedziałam, że jasnowidzem nie jestem

Ale już były dni kiedy mnie tak bolało, więc pewnie jutro będzie lepiej

Choć dziś wyjątkowo mi słabo i duszno, ze ledwo mam czym oddychać.

Mąż się uczy bo jutro ma egzamin a ja wpadłam do was na chwilę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 22:19   #4560
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż też się mnie o to zapytał na co mu powiedziałam, że jasnowidzem nie jestem

Ale już były dni kiedy mnie tak bolało, więc pewnie jutro będzie lepiej

Choć dziś wyjątkowo mi słabo i duszno, ze ledwo mam czym oddychać.

Mąż się uczy bo jutro ma egzamin a ja wpadłam do was na chwilę.
to napewno od tych zakupów...przemeczyłas sie
Nie siedz, idz sie połoz...

Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości