![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
muffinka nie martw sie, ja tez bym nie zorientowala sie jaki to płacz, wczoraj tez sie zlosciłam na malego zanim sie zorientowąlm że poprostu mu gorąco, jestesmy i tak najlepszymi matkami dla naszych dzieci, trzeba to sobie powtarzać kochamy je przecież jak nikt na świecie! i wogole trzymam kciuki za małego
Aniolina dzieki za odswierzenia pamieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
Witam. U Nas nocka z 2pobudkami a o 6.14 Zofia byla wyspana.Straszna z Niej jekala ostatnimi dniami.Moze to upal, moze zeby,katar tez nadal jest.Spi z zegarkiem w reku 30min.znalazlam swoje ciuchy letnie i... Mam zj....y humor,ale jak czlowiek sie nie ogranicz w jedzeniu to takie kwiatki wychodza.musze na all czegos poszukac.Moja palcze lzami i pulsuje jej ciemiaczko.
#4534 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez sie zasatnawialam na tym baby jogger albo nad quinny zapp, ale jednak po testach zapp mi sie nie spodobal na zywo ![]() Kupilam espiro magic i jestm poki co zadowolona, sklada sie i rozklada jedna reka i ma swietna amortyzacje. A chcialam maly wozek do samochodu, wielofunkcyjny jest w domu u rodzicow Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zbliza sie slonce do mojego biura i robi sie cieplo. chyba trzeba bedzie wlaczyc klime. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
Seona - Filip rzadko płacze ze łzami.musi się bardzo na coś zdenerwować żeby łzy leciały->zazwyczaj jak nie może usnąć a jest mega zmęczony.wydaje mi się że częściej krzyczy niż płacze...
za nami bardzo cięzka noc ![]() ![]()
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbym dawala dluzej ten syrop, to by nas ominelo, a teraz pewnie co chwile bedziemy je lapac ![]() kasia_aa, sozaa ![]() Seonko kliknelam ![]() sprzedalam przewijak ![]() glam a twoj wozek poszedl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Fatal nasze dzieci jak zwykle w zmowie, chlopcy tez kiepsko spali, milion pobudek, co chwila cycek, pobudka 5.55, potem kolo 7 adasia mi sie udalo uspic ale domo wytrwale czuwal
Zaliczylismy wizyte u mnie w pracy, chlopcy jak zwykle byli grzeczniutcy a gole pulchniutkie nozki wywolaly ochy achy i zachwyty. Siedzielismy ponad 2 godz bo akurat ksiegowa wyszla. Maciwrzynski przedluzony do 23 lipca chociaz jak dam rade wczesniej wrocic to z obu stron chetnie tak Upal okrutny, chlopaki od rana pija na potege Muff bardzo wspolczuje chorobska, szybkiego powrotu do zdrowia dla Filipka,, bidny ze w taki upal sie meczy Zapp jest fajny leciutki ale koleczka malusie i generalnie mi sie to siedzisko wydaje bardzo male, ciasne no i minus ze ono sie nie rozklada tylko zdaje sie troche odchyla. Pamietam ze to byl jeden z moich typow jak szukalam spacerowki dla soni Minusem dla mnie byl tez kosz na zakupy cZy tez jego brak w standardzie ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Muff wozek stoi w piwnicy a gondole na strychu ![]() Musze na all wystawic chociaz szczerze to przeraza mnie perspektywa wysylki tych wszytkich czesci
![]() |
#4538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
hejka!
mloda spi od 20 min - tak przeleciałam dwie strony postów i widzę że większośc z nas narzeka na marudzenie maluchów i tak sobie mysle ze to pewnie przez te upały ![]() ![]() kupiłam dzisiaj Biance butelkę MAM i muszę powiedzieć ze lepiej jej idzie picie przez ten smoczek (avent to porażka) rzeczywiście jest mieciutki i taki trochę splaszczony ![]() Cytat:
![]() ![]() Muffi buziole dla Filipka i szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o trojkolowce to mam porownanie- soni mial przednie skretne, byl ogolnie fajny ale czasem przy podjezdzaniu pod krawezniki stawal deba
W tym mam duze przednie nieskretne ale i tak wozek prowadzi sie latwiej niz niejeden pojedynczy
#4541 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
goldi no pozazdrościc takich snów ![]()
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie mozesz zalozyc Ty nowy watek ,nol problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
Oliveira dla trzegiego bobasa kupisz
![]()
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() widzialam na FB basenik ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
muff pewnie ze zakladaj
#4547 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
bylam z mlodym 3godz na dworze! 1godz chodzilam, 1godz przelezelismy na plazy, 1godz pochodzilismy i posiedzielismy w parku
![]() Co odkrylam przed chwila!!!! DLubalam sobie w paszczy(nie wnikajcie dlaczego) i wybil mi sie zab madrosci!!! SZOK! dlaczego nic nie czulam? caly nie wyszedl, dopiero kawalek ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Mama mnie mile zaskoczyla... zalatwila mi dzis, ze bede mogla jezdzic konno calkiem za free do woli u jednego z jej znajomych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
glam, Oli
![]() wlasnie, ja tez nie lubie sprzedawac przez allegro, przesylka mnie denerwuje... ![]() fajnie, ze ci przedluzyli macierzynski ![]() wspolczuje laskom na koncowce ciazy, ta co dzis do mnie przyszla ledwo zipiala ![]() mlodego gania po antybiotyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paulina pełna energii od rana ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- goldi to ci sie fatrnelo ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- gdzie ten basenik Bahy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glam super, ze macierzynski Ci przedluzyli. Tz kiedy bedzie? widzialam, ze laski o to pytaly nie raz ale nie zauwazylam odp ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Muffi na fejsie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana ja mam pojemniczki z ikeii i świetnie się sprawdzają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
ja się nie gniewam ![]() ja daje chrupasy jak np jestesmy na spacerku, do domku jeszzcze troche a mała marudzi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
szpilka a moze przelicz sobie,co Ci sie bardziej oplaca:
1.zgarac kase i szukac nowe pracy 2.pracowac dalej,ale: a.od pensji musisz pewnie odjac koszty dojazdu i opieki nad Helenka,a odprawe masz na czysto .Tylko pewnie nie masz placonych skladek. Muffi bidulek malutki ![]() Basen Bahy za☠☠☠*** ![]() ![]() Kupilam malej pilke pluszowa,sliniaczek i mate,bo na kocach twardo,a dywan brudny i nie chce jej na nim klasc.Likwiduja sklepik i oczywiscie przecenione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na tak.każdy ma prawo wyboru-ja NIE oceniam!!
![]() |
#4558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja chyba nigdy więcej niż 10 min nie jadła, nigdy nie patrzyłam na zegarek poza 2ma dobami po porodzie gdzie notowałam na karteczce niemal co do sekundy ![]() ![]() ![]() standardowo ok 5-6 min je ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Wtajemniczenie
|
a dzieki dzieki dziewczyny.Moja tez kolo 5 minut,czyli spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Zadomowienie
|
jak woła i woła i się nikogo doczekać nie może to zaczyna płakac łezkami, tak na serio...potem jak ją biorę na rączki to jeszcze się tak powietrzem zachodzi...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj od rana siedziałyśmy u mamci. pospacerowałam po starych moich dziurach...nowe płoty, elewacje...a wszędzie trąbią, że kryzys... ![]() moja pani od wczoraj namiętnie dada ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- miałam rodzić siłami natury i tak urodziłam, ale zupełnie przypadkiem...jak stwierdził mój gin obecny przy porodzie - gdyby nie moja siostra(poród rodzinny ![]() ![]() kobiety powinny mieć wybór. to nasza d*** i nasz brzuch... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.