|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!
jem przepyszne słodkie winogrona i jeszcze pyszniejsze malinowe maliny
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
By, ale Wam zazdroszczę!
korzystajcie ile wlezie ![]() Anioł, super, że macie fotografa! A ja jestem w szoku, wzruszona, zaskoczona, rozanielona i nie wiem, co jeszcze byłam u TŻa na noc, rano zjedliśmy śniadanko, odwiózł mnie do domu, później pojeździliśmy z TŻem i kolegą na moto, potem pojechaliśmy do TŻa później już się zbierał w drogę, więc jeszcze siedzieliśmy chwilę w altanie. I rozmawiamy sobie, temat zszedł na przyszły weekend, z racji, że jego rodzice obchodzę 45-lecie, zamówili dla nich mszę, potem kolacja, tort, ogólnie taka rodzinna imprezka. Oczywiście rodzice nic nie wiedzą. I tak sobie z TŻem gawędzimy:ja: o której w ogóle się wszystko zaczyna (w piątek)? on: o 18 jest msza, potem kolacja, tort... dziewczynki, dragi, dla mamy czipendejl ![]() ja: ach, te rodzinne imprezy... ale to jak będzie ten czipendejl, to ja może tam zajrzę w trakcie zobaczyć, jak się bawicie ![]() on (zaskoczony): wiesz, no ja myślałem, że pójdziemy razem. ja: eeek: eee... poważnie?? on: nnno... tak. ja: serio? Razem? Ale to taka Wasza rodzinna impreza. on: No tak, ale wiesz... jak nie chcesz to spoko. ja: Bardzo chętnie pójdę! Pewnie coś przekręciłam, ale taki sens rozmowy naprawdę nawet przez myśl mi nie przeszło, że on w ogóle bierze pod uwagę moją obecność tam, już nieważne czy po naszej kłótni czy bez niej, jakoś tak... jest mi tak miło teraz, że siedzę i micha mi się cieszy ![]() Jedyny minus dzisiejszego dnia - już pojechał
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
józia, bardzo mnie to cieszy i też mi się micha cieszy
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najeczko, aaaaaaaaaa!!! ale CZUJĘ, że będzie cudownie, już jest!
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem też
i bewupem i innym leopardem
|
|
|
|
#4539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że smakowały rybki Wypoczywajcie i zazdraszczam bardzo, choć mi w tym roku szykuje się duuuuuuużooooooooo wakacji, jak się okazuje Chyba za dwa tygodnie jade na weekend znowu do Dusznik, w sierpniu z Tatem chcemy nad polskie morze do jakiegoś SPA, a we wrześniu/październiku też mi się MOŻE szykuje wyjazd za granicę A nie planowałam żadnych wakacji na ten rok ![]() Cytat:
Nie nadążam za Wami Ale bardzo się cieszę, że już OK W ogóle to miałam TAAAAAAAAAAAAAKIIIIIIIIII IIII super weekend Choć nie wiem jak jutro wstanę do pracy, bo jestem jeszcze u rodziców, a po dwóch totalnie nieprzespanych nocach ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- BYou, przypomniałaś mi ten krakowski podryw na "chcesz hot doga"? Śmiać mi się chce Dam na fejsaaaaaaa
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, czyli jako singielka odżywasz, tak?
a u mnie odwrotnie - liczyłam na wakacje w tym roku i ale mieszkanie ważniejsze, co nie?
|
|
|
|
#4543 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
Ale mnie to nie są głodówki To taki dzień, kiedy jem wprawdzie mniej, ale same warzywa i owoce i piję dużo wody z cytryną.
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam lecieć na kretę hahaha ![]() byou, jak tam, biegacie rano po plazy jak planowałaś? bo jak nie to
|
|
|
|
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A humor mam rewelacyjny Ale jeszcze nie wiadomo czy wypali, choć byłoby super ![]() A czemu nie lecisz? Przez mieszkanko? Cytat:
|
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
By, ja także dziękuję za smska
Wróciliśmy, ja padam - prowadziłam przez całą powrotną drogę. Wesele udane, chociaż jak na mój gust za dużo zabaw. Na weselach wolę więcej potańczyć niż być na siłę zmuszana do zakładania kalesonów . Ale ogólnie mimo że nikogo nie znałam, to było spoko![]() Jutro pierwszy dzień do pracy po urlopie... Eh... Chyba idę wziąć kąpiel i powoli układać się do snu
|
|
|
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólny i permanentny brak kasy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4550 |
|
MBZ♥
|
zmykamy na zachód słońca
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Ci, By
mnie pęka głowa, piję już drugą kawę w ciągu 5 godzin... Chce mi się potwornie spać. Jest straszliwa burza, a ja jestem smutna. Tyle mam do powiedzenia
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, dzień spędziłam z rodzicami, babcią i ciocią z Wrocławia a potem o 18 wpadłam do Mateusza także sobie pogadaliśmy bo od kilku tygodni pojawiał się u nas temat że powinniśmy chyba jakiś anons przez internet zamieścić
że szukamy pary do wyjść tylko się boimy bo jak to brzmi że para szuka pary i trafimy na zboczeńców i w zasadzie rozmowa zeszła na to co w klubie i później na sytuację sprzed roku że dziewczyna kolegi Mateusza poprosiła go o pomoc przy przenoszeniu ciężkiego fotela a potem jak ja też poprosiłam to ja musiałam sama sobie przenieść i się w duchu tak zezłościłam na nią że więcej się nie spotkaliśmy bo się wykręcałam i każde jej zachowanie obracałam na złe i w ogóle i powiedział mi że nie mogę tak postępować z ludźmi ale też że nie muszę każdego lubić tylko po mamie mam trudność w akceptowaniu osób które nie robią tego co chcę ale że na przykład jak miałam koleżankę która miała takie ciągi że spotykała się z ludźmi i codziennie piła to mam się takimi nie przejmować ale nie zrażać się ludźmi dlatego że im ktoś inny fotel przeniósł i postanowiłam że skoro na szczęście nigdy jej nic złego nie powiedziałam to że powinniśmy znowu się spotkać. Zresztą my nie mamy szczęścia do kontaktów bo z liceum ludzie się alboporozjeżdżali po Europie albo są sobie byłymi itd. u Mateusza w sumie też albo nie mają dziewczyn i on sam sobie chodzi na piwo więc jestem samotna, jak miałam te dziewczyny z Poznania to dwie z nich mieszkają na tym samym osiedlu więc spotykają się razem i mnie z Asią olały, potem ja z Asią nie mogłam się w ogóle umówić, poza tym ja się pierwsza do nikogo na gg nie odzywam czy to z nieśmiałości czy co ale szereg czynników, przez które jesteśmy samotni ![]() ale długi post, pewnie myślicie że się zaręczyłam :P Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2012-07-15 o 20:53 |
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Za chwilę wyjeżdżamy, ale się stęsknię za tym moim ukochanym.
Wszystkim PM życzę pięknego, niezapomnianego ślubu. Niech będzie pogoda taka jaka sobie wymarzyłyście i niech wszystko pójdzie idaelnie. No i zaręczajcie się!!! Jakby co proszę o smsa z wieściami.
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko w miare ok jutro pogrzeb
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- a i obecnie siedze w pracy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
jak dobrze przeczytać taki brokacik u Jusi Ja po wróciłam z zabieganego ale owocnego weekendu. I choć teraz zdycham to jestem mega happy bo dostałam @ więc nie dostanę na ślub
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2012-07-15 o 21:41 |
|
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu jesteś w pracy o tej porze i to w niedzielę? Cytat:
Antii, wybaw się |
||
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
bo w zwiazku z tym ze jutro mam urlop musze dzis porobic rzeczy ktore mialam zaplanowane na poneidzialek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

korzystajcie ile wlezie 
byłam u TŻa na noc, rano zjedliśmy śniadanko, odwiózł mnie do domu, później pojeździliśmy z TŻem i kolegą na moto, potem pojechaliśmy do TŻa
później już się zbierał w drogę, więc jeszcze siedzieliśmy chwilę w altanie. I rozmawiamy sobie, temat zszedł na przyszły weekend, z racji, że jego rodzice obchodzę 45-lecie, zamówili dla nich mszę, potem kolacja, tort, ogólnie taka rodzinna imprezka. Oczywiście rodzice nic nie wiedzą. I tak sobie z TŻem gawędzimy:

Nie nadążam za Wami 

i w zasadzie rozmowa zeszła na to co w klubie i później na sytuację sprzed roku że dziewczyna kolegi Mateusza poprosiła go o pomoc przy przenoszeniu ciężkiego fotela a potem jak ja też poprosiłam to ja musiałam sama sobie przenieść
13.03.2008