|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
:tuli: trzymaj się, ja też zawsze liczę od nowego dnia jak w nocy przyjdzie
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziś hmm... raczej do dupy, nic mi się nie chce a posprzątałam całą chałupę, zrobiłam ciastko, wysprzątałam auto i zrobiłam 2 prania, na dupce koło 17 dopiero siadłam, dziś to mam humor do picia, znaczy się smutno mi, ale chyba nie będę ryzykować, bo jak ostatnio miałam zamuła i popiłam to wyłam;/ chlerka ciągle sięgam koło nogi do myszki i przypominam sobie po chwili że TŻ zabrał myszkę ja stawiam imieninowo
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
ALONKA! to spełnienia marzen życze a placek
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Popłakałam się jak zobaczyłam co Alonka stawia imieninowo.... rżę rubasznie
dobrze ze nie ma zadnego aniolkowego tatusia ![]() Sto lat Mała!!!
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-08-18 o 19:48 |
|
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
alonka, anusia
Cytat:
buzia dzisiaj lepsza Cytat:
![]() ja coraz poważniej zastanawiam się nad pomalowaniem całego mieszkania na biało- ewentualnie jakaś delikatna wanilia na początku chciałam szaleć z ostrymi kolorami a teraz wychodzę z założenia, że pod białą farbę trzeba dokładniej ściany przygotować więc damy białą a za 3-4 lata przemaluję na inne kolory i będę mieć zupełnie, zupełnie inaczej w mieszkaniuagatka- wybaw się na osiemnastce weeka- ja było w zoo? agusia- przystojniak! ![]() pani- co porabiasz? chodzisz czy leżysz? ![]() BERBIe- miłego spotkania gdzie amilcia? pewnie nie ma na wakacjach neta gdzie bacha? urządzasz się ciągle? a co z poprzednim mieszkaniem? zdemolowaliście jak zamierzałaś? ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- byłam dzisiaj na kontrolnej wizycie, niestety nie było mojej gin, była jej córka najważniejsze, że ten bliżej nieokreślony twór na macicy zdiagnozowany 2tygodnie po porodzie wchłonął się krwawić mogę jeszcze- taka moja fizjologia, nic niepokojącego nie było widać ani na fotelu ani na usg (uff) mogę robić brzuszki....tymczasem podjadam ciasteczka bałam się, ze coś z tą macicą będzie nie tak i że skieruje mnie na czyszczenie... rano miałam temp 38,2 ale to pewnie od żołądka bo wczoraj namieszałam i w nocy żołądkowe sensacje przerabiałam....
|
|
#4535 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zadomowienie
|
tak Pani, toporka poproszę, bo ogarnąć się dziś nie mogę :/
Cytat:
![]() a tak poza tym to widzę, że dzisiaj wysyp @! zgadałyśmy się chyba ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35972437] To co, kiedy zaczynamy? [/QUOTE] Perse, Ty to potrafisz mnie podnieść na duchu! Ty tak serio, serio? Możemy zaczynać od zaraz, w sumie szłybyśmy łeb w łeb, ja wczoraj @ dostałam czekam na znak!
|
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego dobrego!
alonka dla ciebie też ! perse ja bym liczyła od dziś Rzeczywiście wysyp @ a ja przed owu ![]() Cytat:
![]() jak dieta ? My cały dzień poza domem. Miki padł a ja też jestem padnięta... piję kawę i mam nadzieje, że zaraz zrobi mi się lepiej
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
alonka, anusia - sto lat
alonka, muszę przyznać, że stawiasz.....imponujące ciacha zeberka, super wieści berbie, aquaaerobik? ja też chcę ![]() agatko...... mam nadzieję, że kadarka była na imprezie
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia jak tam planowany wypad do Wro?
mój maluszek śpi, dziś był bardzo grzeczny i zadowolony chyba kropelki na kolki działają
|
#4540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie to musiałabym tylko iść do innego gina, ale myślę, że do owulki się wyrobię. I właściwie mogłabym... Ale... ![]() ![]() A Ty?
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35976438]Ja dzisiaj w nocy.
W sumie to musiałabym tylko iść do innego gina, ale myślę, że do owulki się wyrobię. I właściwie mogłabym... Ale... ![]() ![]() A Ty?[/QUOTE]Ja też bym się przeszła tylko po @ do gina i właściwie też bym mogła... Trochę boję się o studia bo mam ostatni rok i nie wiem kiedy będę mieć egzaminy itd... Ale pal licho, już nie mam cierpliwości!
|
|
|
|
#4542 |
|
Konto usunięte
|
Ja się boję o samą ciążę... Albo raczej: ciąży
|
|
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
Perse... ja to samo. Ale staram się też myśleć o innych rzeczach żeby nie zwariować. Spróbować nie zaszkodzi
|
|
|
|
#4544 | |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35976438]Ja dzisiaj w nocy.
W sumie to musiałabym tylko iść do innego gina, ale myślę, że do owulki się wyrobię. I właściwie mogłabym... Ale... ![]() ![]() A Ty?[/QUOTE]Cytat:
:brzyd al: aby tak dalej, to i my nabieżemy odwagi![]() : brzydal:
|
|
|
#4545 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w zoo byliśmy w Zamościu ![]() tak, tak, tak ![]() Cytat:
![]() Alonka ja dziś piję często się mi to ostatnio zdarza... ale taki stan mi wcale nie pomagamyszkę???masz myszkę??? ![]() Sto lat Alonka po raz drugi dla Ciebie Cytat:
A zoo super były za to 2 lwy śpiące ze sobą przytulone no niech mu będzie![]() Zeberka doskonale Cię rozumie z tą macicą, bo dopiero przeżywałam to samo... już mnie nawet chcieli znowu "skrobać", ale mój gin kazał czekać i faktycznie oczyściło siępilnuj tylko temp! Ciasto Inutil siedzi sobie w piekarniku i za 30 min będzie gotowe, zapraszam ![]() co raz ktoś się mnie pyta kiedy zaczynamy się starać...co ja mam mówić... boję się...mam jakiś taki dziwny stan...kiedy to minie? nie chcę nic planować, jak będzie to będzie...
|
|
|
#4546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super że wycieczka się udała. Ja też popijam dzisiaj, TŻta wysłałam na piwko z kolegami i sama zaopatrzyłam się w 2 :P |
|
|
|
|
#4547 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kuchnia: karmazynowy przypływ + magnolia. do mebli olcha z wanilią idealny kontrast sypialnia: śliwka węgierka + magnolia duży pokój: hawajskie słońce + cytrynowy sorbet przedpokój: magnolia sufity wszystkie na biało. kolory wyszły idealne jak na opakowaniach farb. początkowo przeraziła mnie kuchnia bo ta czerwień taka strasznie intensywna była, ale jak wyschła to zrobiła się idealnie taka jak w katalogu. Cytat:
![]() Cytat:
____________ byliśmy dziś poznać 2-tygodniowego maluszka, pierwsza reakcja mojego męża: o Boże, on się rusza! |
||||
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
ciasto z Inutilowego przepisu wyszło...przebombowe:zarl ok:właśnie pałaszulemy z tż
ukłony dla autorkito co dziewczynki, skoro dziś taki pijacki wieczór to na zdrowie i dobranoc! Perse chyba jutro nie wyprawia męża to może pośpi dłużej
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dobrze o tym wiem, a to co napisałam to jedynie moje przemyślenia. Będzie co będzie, na nic się nie nastawiam.
Cytat:
![]() uciekam na spa do łazienki, dobranoc wszystkim! |
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Konto usunięte
|
Taa, nie wyprawiam, ale co z tego, skoro mój wewnętrzny budzik mnie obudzi o 7, a mój osobisty mózg zacznie przerabiać tematy około-03.04. na sto sposobów, więc i tak trzeba będzie wstać.. No ale nic, zacznę prędzej dzień, to więcej zrobię (ale zmarnuję ). W każdym razie ja dzisiaj piwkuję z piwkującymi!
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
O matko. Ja mojego też nie wyprawiam, ale zawsze śpimy razem
Rób, ja też piekłam, tylko bez polewy i zmniejszyłam ilość cukru. Pychotka, taki wilgotny
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
my jakoś różnie, tzn czasem mąż idzie na wersalkę jak bardzo chrapie i którąś noc nie mogę przez niego spać to go gonię. a od paru dni ja jakaś humorzasta jestem, więc lepiej nam na odległość. pewnie jutro wróci do łóżka
chociaż ten budzik o 5...
|
|
|
|
#4555 |
|
Konto usunięte
|
My tylko raz spaliśmy osobno, chyba ja byłam wtedy w ciąży, a mąż bardzo chory czy jakoś tak... Ale tak to bym na takie coś nie poszła ;P
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
- miło, że pamiętasz o mnie ![]() Net miałam na bieżąco na wakacjach ale czasu mało Wczoraj wieczorem wrócilismy do domu. Za tydzień wracam do pracy ![]() Przechodzę metamorfozę: (schudłąm 5 kg) we wtorek idę do fryzjera (będę blondynką) i wskakuje za kierownicę po 15 latach przerwy ![]() Spóźnione życzenia dla solenizantek
|
|
#4558 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Ja wstałam (aż o 7.40! ), zrobiłam śniadanko, potem sprzątam i wychodzimy gdzieś, taka ładna pogoda... Miłego
|
|
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
podziwiam. ja do rana bym nie spala.
zoo mojego dziecinstwa ilez ja tam razy bylam....Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
z naszego spania osobno nic nie wyszło
obudziłam się tak definitywnie po 9 i nie wiem co tu robić. męża nie ma, "kawę" muszę sobie zrobić sama, śniadanie też. do kitu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

licze od dziś 
bo w tym wieku już się nie obchodzi głosno urodzin, jejku ostatni rok z dwójką z

na szczęście to mija
jakie farby są dobre?na jakie kolory macie pomalowanie mieszkania? jaki kolor pokoju dla chłopców? sypialni?
:confu sed:

mam nadzieję, że kadarka była na imprezie

były za to 2 lwy śpiące ze sobą przytulone
boję się...mam jakiś taki dziwny stan...kiedy to minie?
nie chcę nic planować, jak będzie to będzie...
).