|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Hej!
Podaję wagę do tabelki 94.8kg Gratuluję wszystkim spadku ![]()
#4532 |
Raczkowanie
|
waga do tabelki: 68
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
zaliczone: killer, body rock - she must workout, deep extreme, hantle, pompki.
![]() Jestem usatysfakcjonowana, endorfiny szaleją! ![]()
![]() |
#4534 |
Wtajemniczenie
|
Smile: od stycznia do kwietnia do 74, a potem w sierpień-wrz do tych 72
![]() Bottega: hahahah, to dobrze, że to nie jego ![]() hellow: skąd ty masz kruszyno tyle czasu na to wszystko?
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
To raptem 50 minut dziennie
![]() ![]()
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, spędziłam ostatnie półtorej godziny wyszukując fotek dla Was i mnie za chwilę trafi szlak, bo nie moge ich załadować. Nie wiem, co się dzieje, za duże są czy co...
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Rozeznanie
|
miss ja caly czas z wami jestem tylko inaczej sie odzywiam z kilku powodow, ktore zachowam dla siebie. A pod pojeciem dieta tak na prawde kryje sie sposob odzywiania tylko czesto jest nazywane odchudzanie.
padam, a jeszcze wszystkiego nie zrobilam ![]()
#4538 |
Zadomowienie
|
Czarna_czyżby i w Twoim wypadku oczyszczanie sporo dało???? Congrats
![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
kochana, weź nic nie mów. Naprawdę prawie zawału dostałam. On miał córkę, ale ją stracił... tj. nie żyje
![]() Ale jakoś tak dzięki temu wszystkiemu w środku czuję, że takiego faceta szukam... jak widze jego podejście do tej małej i tej jego to naprawdę czuję, że jest to facet z którym sama mogłabym mieć dzieci. Czegoś takiego z P. nie miałam. On nie potrafiłby zrozumieć tego mojego instynktu, tego jak gapię jak jak głupia na małe dzieci, albo zaglądam do wózka... a po Ł. widzę, że dobry z niego człowiek, ma obycie z dziećmi, wie jak się nimi zajmować, a sama już odczuwam, że jest czuły i troskliwy. ![]() heloł, ![]() miss, może faktycznie są za duże ![]() ![]() Dziękuję dziewczynki moje ![]() Niestety z głową znowu gorzej ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-11-05 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Rozeznanie
|
Bottega
![]() ![]() A ja dzisiaj znowu dzień na nie fak.... ![]() ![]()
#4541 |
Zakorzenienie
|
miss, ile ma fotka?
gdzie chcesz wrzucic do albumu ? to musisz u siebie w ustawieniach to zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
Oj Bottega ... może zrób sobie jakieś badania, tomografię czy coś... ! Ja to tak obróciłam w żart ale widzę, że może coś poważniejszego (wypluwam to słowo ! ) się dziać. Na wszelki wypadek ,jak ból nie będzie ustępywał to podreptaj do doktorka.
A bardzo sie cieszę ,że tak dobrze Wam się układa z Ł ![]() ![]() ![]() miss może są za cieżkie , sprawdź ile mają mb, może jest określony limit ![]() AAA i całusy ![]() ![]() ![]() helloy hardkorówo jedna !! Czapki z głów, pokłony do ziemii ![]() ![]() Baleronowa ![]() ![]() ![]() U mnie w porządku, rano płatki kukurydziane z mleczkiem 1,5% (chyba lepsze to niż jakieś słodzone) , gdzieś 30 minut temu makaron z sosem pomidorowym i teraz 2 mandarynki ![]() ![]() A co do ruchu to ja nie wiem co zrobię... jakie Wy ćwiczonka robicie?
#4543 |
Zakorzenienie
|
este, dziewczynka urodziła się jako wczesniak, zmarła po 2 tyg.
![]() naprawdę strasznie mnie to boli, nigdy nie skrzywdzilabym dzieciątka ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-11-05 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Heej laski!
![]() Dzisiaj na obiadek zrobiłam kotlety jajeczne ![]() ![]() feciuch - Dzięki za radę ![]() hello - U mnie też beznadziejna pogoda ;/ Nawet na spacer nie można nigdzie wyjść. Ja chcę wiosnę! ![]() bottega - Biedulka ![]() ![]() Mam ochotę na krem z marchewki ![]()
#4545 |
Zadomowienie
|
Próbowałam sobie odespac i za nic nie mogę zasnąć przez te wszystkie kawy, które wcześniej pochłonełam w celu przetrwania zajęć. Jak ja dzisiaj nie wyskoczę z jakimś żarłem kalorycznym, to będzie cud.
baleronowa_tak, jestem w pełni świadoma szerokiego pojęcia 'diety', miałam rzecz jasna na myśli odchudzającą ![]() agus_one wszystkie mają około 5mb. Nie chcą się załadować, pokazuje się napis: "upload failed". Próbowałam załadować do albumu, który utworzyłam na swoim profilu w ustawieniach :/ feciuch_ dzięki ![]() ![]() ![]() bottega_strasznie współczuję Twojemu znajomemu, bo musiał przejść przez niezłe piekło. Ale w Twoich opowieściach sprawia wrażenie bardzo porzadnego faceta, także trzymaj się go ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Konto usunięte
|
Miss- Mi nie ma kto SPA zrobić, więc nie mam wyjścia. Jakbym miała chodzić do kosmetyczki to pewnie bym chodziła raz na pół roku (przy dobrych wiatrach).
Silvia- Kup sobie jakiś żel pod prysznic w dodatkiem peelingu i brak czasu na peeling ciała rozwiązany ![]() Szczurku- Pozmuszaj się pozmuszaj, a potem będzie tylko lepiej. Okazało się, że ostatniego wykładu nie ma, więc ja już w domu ![]() ps: Też lubię Gossip ![]() Turkusie- Ja mam to samo. Za mną niby tyle kilogramów, a ciągle czuję się tą samą kluchą ;/ Darialex- Nie będę o nim nic mówić...ona sam o sobie da znać ![]() Bottega- Za żadne skarby nie dałabym rady z tymi chorobami, które Ciebie dopadają. Szczurku- Jesteś śliczna. Te zdjęcia z -4kg powinny być motywacją ![]() Smile- Prezentacja poszła super. Ze zdrowiem lepiej, ale szału nie ma. Jestem pełna motywacji żeby iść na fitness, ale jest jedna kwestia, która mnie martwi. Czasem jak mnie przydusi to kaszlę i kaszlę i końca nie widać. Nie wiem czy sobie fitnessem krzywdy nie zrobię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Rozeznanie
|
Bottega to naprawdę wspaniały facet, strasznie się wycierpiał w swoim życiu, jak między Wami dojdzie już do etapu ciaży, strasznie będzie to przeżywał wiesz... zobaczysz jak będzie o Ciebie dbał, kupował owoce, spałniał wszystkie zachcianki, każda wizyta u lekarza to będzie z Tobą, będzie bał sie stracić kolejnej istotki. Trzymaj się go naprawdę
![]() Soldus ja osobiście bym jeszcze nie szła, przy wysiłku zacznie Cie dusić i chcąc nie chcąc będziesz musiała przerwać trening. Poczekałabym aż całkiem wyzdrowiejesz ![]()
#4548 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba się muszę z pracy zwolnić... tyle nadrabiania jest po powrocie
![]() ![]()
#4549 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzisiejszy jadłospis bułka ciemna ziarnista z masłem, serem, szynką i papryką. musli z miodem i bananem. kuskus z warzywami, kurczak ze szpinakiem i chilli. dwie kromki chrupkiego ze szpinakiem, papryką i pomidorem. pierś z kurczaka ze szpinakiem, groszkiem i kukurydza. mięta (bez cukru), kawa (z cukrem), dobrowianka.
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
soldus - hehe to tez jest jakieś rozwiązanie
![]() Aaa jednak robię ten krem z marchewki ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
soldus, a może podskoczylabys jutro do lekarza? może potrzebujesz po prostu tabletek na kaszel. Możesz iść do mojej mamy ;p po co się męczyć?
este, też tak myślę kochana... dlatego naprawde chciałabym żeby to było TO ![]() hello, ale przecież ja aktualnie jestem chora ![]() i ch*j!!!! czy ja nie mogę być zdrowa?!! teraz do tego wszystkiego mam rozwolnienie - nie dość ze bez powodu to jeszcze z krwią (!). ku*wa... przecież to wszystko nawet się ze sobą nie łączy...
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-11-05 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Wtajemniczenie
|
Miss ja też nie mogłam zasnąć, przez co rano miałam kryzys ze wstawaniem. Ale u mnie może to przez to że zaczęłam brać silniejszy Euthyrox
![]() I co? nie udało sie z tymi fotkami? Może zmniejsz je po prostu w paint ![]() Silvia kotlety jajeczne? podasz przepis? ja z chęcią próbuję jakieś nowości ![]() Bottega no ten Ł. z opisu wydaje się być całkiem sympatyczny. No ta jego ex to tak trochę zamordowała to dziecko, skoro nie dostała kasy na skrobankę, to pewnie robiła wszystko żeby się pozbyć dziecka w inny sposób. Może wybrałabyś się na jakieś badania, choćby prywatnie. No bo takie leczenie domowe, coś nie bardzo Ci pomaga. Nie ma dnia żebyś się na coś nie uskarżała. No to chyba tak dłużej zwlekać nie można.
#4553 |
Zadomowienie
|
Martuszka - Też się zdziwiłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Niedawno robiłam sobie ciasteczka owsiane i były pyszne. Co prawda ja nie umiem za bardzo gotować, więc mi to tak idealnie nie wychodzi ;p Niedługo zrobię sobie budyń łaciaty ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Dla mnie to jest super alternatywa, bo kocham słodycze. A taki deserek raz na tydzień w ramach nagrody jest dobry. `
#4554 |
Konto usunięte
|
Este- Odpuściłam sobie ten fitness, ale w środę muszę iść
![]() Bottega- Cała historia Ł. mnie zasmuciła strasznie ![]() ![]() Ja u lekarza byłam w piątek. Nie dostałam antybiotyków. Lekarka kazała mi pić fervex i ssać tamtum verde w tabletkach. Gorączki, bólów mięśni, głowy i karku już nie mam, ale gardło mi żyć nie daje. Teraz mnie już nie boli tylko drapie/swędzi(takie coś pomiędzy) nawet jak oddycham i przez to kaszlę, a potem zaczynam się przyduszać. Głupie to ;/ Do lekarza podlecę w środę/czwartek jak nie będzie lepiej. Głupio mi tak iść i powiedzieć: "W gardle mnie drapie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Wtajemniczenie
|
Silvia a z tej stronki
![]() ![]()
#4556 |
Zadomowienie
|
Ja mam ochotę wszystkiego spróbować
![]() Wgl większość widze chora, ja się dziwie, że jeszcze mnie nie złapało. W bucikach na wiosnę chodzę, kurtka też cieniutka ![]() ![]()
#4557 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: trzymam kciuki
![]() ![]() Soldus: ja się dziś miguniem wyrobiłam na laborkach i o 18 już byłam w domu ![]() Martuszka: ale sama na własną rękę to ty tej dawki nie zwiększyłaś, prawda? ![]() UWAGA! ogłoszenie parafialne. Dzwoniłam. dowiedziałam się. fitness 2x w tygodniu, zumba raz. płatne ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
80
#4559 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku no coś ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4560 |
Zadomowienie
|
martuszka_jestem w trakcie katorżniczego zmieniania rozmiaru zdjęć
![]() soldus_jak Ty mi zrobisz spa to ja zrobię Tobie ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2012-11-05 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.