Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 16:15   #4531
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
Ja mam ten żakiet, ale chyba go zwrócę. Kupiłam go w dwóch wersjach - gładkiej czarnej (nie było go chyba w sklepie online) i właśnie tej. Czarny jest chyba z lepszego materiału, jest sztywniejszy i lepiej się układa. Oprócz tego w tym trochę drażnią mnie naszyte cekiny. Nie ma ich dużo, z daleka ich nie widać, ale z bliska trochę się świecą, a mają czerwonawy odcień. Ale nie sugeruj się moją opinią, może Tobie akurat będzie w 100% odpowiadał Moja bratowa też go kupiła i jest z niego bardzo zadowolona.
A mogłabym Cię prosić o zdjęcie w wolnej chwili?
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 16:30   #4532
kasandrrra
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Oczywiście Teraz jestem u rodziców, ale jak tylko wrócę do siebie, zrobię parę fotek.
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 16:33   #4533
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Mi się nie podoba, generalnie nie lubię kurtek, które nie zakrywają tyłka (chorowita jestem), ale skoro Tobie się podoba
Cytat:
Mnie się podoba prosta, klasyczna
Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Jeśli Ci się podoba to kup i nie sugeruj się gustem obcych osób, które mogą mieć zupełnie inne upodobania niż Ty.
Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Mnie sie ta kurtka podoba zreszta sama chcialam kupic podobna w zeszlym roku
Jest prosta, uniwersalna i ponadczasowa,a taki model swietnie wyglada do sukienke i spodnic
Dziękuję za pomoc
Stary 2013-01-20, 17:56   #4534
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

dziewczyny, a co z blogiem Secret Trove Of Luxury? zmieniła adres? w subskrypcjach pojawiają mi się nowe posty, a nie mogę na nie wejść
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:07   #4535
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
własnie największa zasługa p.Chodakowskiej w tym, że zaraziła innych entuzjazmem do ćwiczeń

dokładnie, ja póki co także ćwiczę z Jillian

Mnie nie dziwią spektakularne efekty osób, które wcześniej nie ćwiczyły, a teraz wzięły się za ruch i dietę.

Jeśli komuś aktywność zaczęła odpowiadać ćwiczenia z Ewą szybko przestaną mu odpowiadać

argument na wszystko

oczywiście też nie pogardziłabym takim ciałem tylko czy ona je osiągnęła dzięki ćwiczeniu 40 min. dziennie, bądź co drugi dzień? Nie sądzę
Gdyby to nie była prawda - nie było by chamskich wpisów od anonimów na blogach...
Cytat:
Zgadzam się ale grunt, że coraz więcej osób zaczęło prowadzić zdrowszy tryb życia ja zaczęłam trochę ćwiczyć jak przeszłam na zdrowszą dietę, ale niestety zapał szybko przeszedł... Ale potrafiłam sobie odmówić słodyczy, teraz, zimą jest mi trudniej... jakoś czekolada smakuje lepiej o tej porze roku

Tak apropos ombre, widziałyście te nowe farby loreala do ombre?

Kupiłam dzisiaj podkład MF facefinity, jest teraz w rossmannie za 35,99zł

i odkryłam, że moją kartą mogę jednak płacić w internecie, nie muszę prosić taty o pomoc
swoją drogą, widziałyście na żywo ten żakiet? czekam na niego, ale nawet nie wiem czy warto
Dzięki za tą wiadomość miałam go kupić w promocyjnej cenie w SP za 41.99 zł .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:10   #4536
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Gdyby to nie była prawda - nie było by chamskich wpisów od anonimów na blogach...

anonimy to ciekawa sprawa, nigdy nie mogę pojąć, że ludziom się chce wchodzić na bloga tylko po to aby komuś napisać "jesteś gruba, masz okropny styl" rozumiem jak ktoś regularnie zagląda i jakaś jedna rzecz mu nie przypadła do gustu i chce o tym napisać, ale w innym wypadku zadziwia mnie to

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:19   #4537
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
anonimy to ciekawa sprawa, nigdy nie mogę pojąć, że ludziom się chce wchodzić na bloga tylko po to aby komuś napisać "jesteś gruba, masz okropny styl" rozumiem jak ktoś regularnie zagląda i jakaś jedna rzecz mu nie przypadła do gustu i chce o tym napisać, ale w innym wypadku zadziwia mnie to
Mój TŻ opowiadał mi, że jakiś czas temu w Korei Południowej była taka akcja, że po bardzo hejtowskich wpisach na YT albo na blogu, ktoś się powiesił. Od tamtej pory w Korei można komentować jedynie przy jawnym ID, imieniu i nazwisku. Tak chyba powinno być wszędzie. Nie rozumiem jak można po kimś po chamsku jechać tylko dlatego, że ma coś, na co ktoś inny nie może sobie pozwolić.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 18:30   #4538
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Zgadzam się ale grunt, że coraz więcej osób zaczęło prowadzić zdrowszy tryb życia ja zaczęłam trochę ćwiczyć jak przeszłam na zdrowszą dietę, ale niestety zapał szybko przeszedł... Ale potrafiłam sobie odmówić słodyczy, teraz, zimą jest mi trudniej... jakoś czekolada smakuje lepiej o tej porze roku

Tę farbę widzialam w sklepie i jestem zachwycona zdjęciem świetne cięcie, dobrane idealnie i to ombre
http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...-ombres/4.aspx

Ale swoich nie zetnę, bo wiem że dzień po ścięciu bym płakała po długości

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:42   #4539
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Tę farbę widzialam w sklepie i jestem zachwycona zdjęciem świetne cięcie, dobrane idealnie i to ombre

Naprawdę fantastyczny efekt.
Ja mam odcień włosów zbliżony do dziewczyny ze zdjęcia, marzy mi sie taki odcień. Obecnie jestem w trakcie poszukiwań. Ciężko znaleźć kogoś odpowiedniego i wykwalifikowanego. Nie chcę ryzykować.
Coraz więcej dziewczyn ma na włosach ombre, niestety efekty są bardzo zróżnicowane.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m2zjnkNo7P1r7r2j3o1_500.jpg (23,4 KB, 124 załadowań)

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-01-20 o 18:44
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 18:49   #4540
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Naprawdę fantastyczny efekt.
Ja mam odcień włosów zbliżony do dziewczyny ze zdjęcia, marzy mi sie taki odcień. Obecnie jestem w trakcie poszukiwań. Ciężko znaleźć kogoś odpowiedniego i wykwalifikowanego. Nie chcę ryzykować.
Coraz więcej dziewczyn ma na włosach ombre, niestety efekty są bardzo zróżnicowane.
ja chyba nie polecam ombre... tzn. to chyba trzeba wypróbować na własnych włosach i się samemu przekonać ale nie da się uniknąć zniszczenia włosów, to jest rozjaśnianie, nawet jak dobrym rozjaśniaczem robione, chyba, że jakaś porządna pielęgnacja pomaga, ale ja używałam odżywek, olejek arganowy, a i tak musiałam potem ściąć to co miałam rozjaśnione, bo włosy były wysuszone

Stary 2013-01-20, 18:52   #4541
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Oczywiście Teraz jestem u rodziców, ale jak tylko wrócę do siebie, zrobię parę fotek.
dziękuję
Cytat:
Mój TŻ opowiadał mi, że jakiś czas temu w Korei Południowej była taka akcja, że po bardzo hejtowskich wpisach na YT albo na blogu, ktoś się powiesił. Od tamtej pory w Korei można komentować jedynie przy jawnym ID, imieniu i nazwisku. Tak chyba powinno być wszędzie. Nie rozumiem jak można po kimś po chamsku jechać tylko dlatego, że ma coś, na co ktoś inny nie może sobie pozwolić.
a słyszałaś może o eksperymencie z Grażyną Żarko? Przerażające był te komentarze i filmiki nagrywane przez młodzież - przyszłość narodu
Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość

Ja jestem ciekawa działania tej farby Widziałam reklamę w TV, wydaje się proste w nakładaniu, ale nie odważyłabym się zwłaszcza, że moje włosy wciąż nie wyglądają tak jak powinny..
Stary 2013-01-20, 19:09   #4542
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
Poprosiłam bratową, żeby mi zrobiła parę fotek swojej marynarki i podesłała, więc już mam zdjęcia. W bonusie nogi bratowej i brata (chyba też się przejął tym zadaniem) Z tym, że zdjęcie jest prześwietlone, w rzeczywistości marynarka jest bardziej czarna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kreacja I.jpg (322,2 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kreacja.jpg (274,5 KB, 87 załadowań)
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 19:24   #4543
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

Te "zestawy" do ombre to trochę pic na wodę, ładnie zapakowany rozjaśniacz Oglądałam efekty w Internecie i nie znalazłam żadnego zbliżonego do tego na opakowaniu, wychodzą żółte lub pomarańczowe włosy
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 19:56   #4544
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję

a słyszałaś może o eksperymencie z Grażyną Żarko? Przerażające był te komentarze i filmiki nagrywane przez młodzież - przyszłość narodu

Ja jestem ciekawa działania tej farby Widziałam reklamę w TV, wydaje się proste w nakładaniu, ale nie odważyłabym się zwłaszcza, że moje włosy wciąż nie wyglądają tak jak powinny..
Ja o tym słyszałam. Na prawdę współczuję tej kobiecie...

Stary 2013-01-20, 20:05   #4545
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Nie słyszałam, dopiero co o tym przeczytałam. Jak dla mnie porażka generalnie. W internecie można wszystko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 20:10   #4546
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
U nas by było to chyba prawdziwa rewolucją!
Ciekawe, czy kiedyś to u nas wprowadzą

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2013-01-21 o 11:10
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 20:20   #4547
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Poprosiłam bratową, żeby mi zrobiła parę fotek swojej marynarki i podesłała, więc już mam zdjęcia. W bonusie nogi bratowej i brata (chyba też się przejął tym zadaniem) Z tym, że zdjęcie jest prześwietlone, w rzeczywistości marynarka jest bardziej czarna.
Dziękuję bardzo
na żywo chyba mi się spodoba
Cytat:
Mnie aż się prawie łezka zakręciła na widok reakcji tej pani, gdy pokazali jej te wpisy, filmiki...

Cytat:
Nie słyszałam, dopiero co o tym przeczytałam. Jak dla mnie porażka generalnie. W internecie można wszystko.
To polecam obejrzeć Gr@żynę
No i to jest przerażające. A wpisy były od osób, które wydawałoby się, powinny być obcykane w internecie i jego treściach i nie powinny dać się nabrać
Stary 2013-01-20, 20:26   #4548
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwoona Pokaż wiadomość
dzieczyny wybaczcie że Wam się wcinam w rozmowę, chciałam poprosić Was o radę, jak sie ubrać na rozmowę o pracę (bardziej biurową) żeby wyglądać elegancko, modnie i kobieco
macie jakieś sprawdzone zestawy albo zdjęcia z inspiracjami
wiem że ladnie, schludnie itp. ale np nie lubię zakladać klasycznych białych koszul źle się w takich czuję a co gorsze masakrycznie widać na nich najmniejszą plame potu a mam z tym problem, no i są takie sztywne, czy nie lepsza byłaby lżejsza kszula, bardziej mgiełka przegladam all i albo zwykłe sa albo mgiełki z tymi dżetami a to chyba nie bardzo wypada..
zastanwiałam się nad dołem, dobrze czuję się w rozkloszowaych spódnicach pytanie czy taka nie jest zbyt infantylna czy nie lepiej postawić na ołówkową z np ciekawą fakturą
Wkleję Ci kilka propozycji, może coś Cię zainspiruje

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Wykrakałam i moje wielkie ombre skończyło się kilkoma pasemkami. Nie wpadłam na to, że może mi zabraknąć rozjaśniacza Na końcach włosów wciąż mam hennę i nic się nie dało z nimi zrobić. Co myślicie? Wybaczcie nieład na głowie, zdjęcie zrobiłam od razu po suszeniu
Wygląda to bardzo naturalnie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38757140]dziewczyny, a co z blogiem Secret Trove Of Luxury? zmieniła adres? w subskrypcjach pojawiają mi się nowe posty, a nie mogę na nie wejść [/QUOTE]

Jak klikam na stronę główną to wszystko jest ok., posty się wyświetlają normalnie natomiast jak klikam bezpośrednio na link do ostatniego wpisu (sneak peek coś tam) , to pokazuje się informacja że taka strona nie istnieje, co sugeruje że blogerka najprawdopodobniej usunęła ten post.

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
Takie zachowania dotyczą całej blogosfery, nie tylko szafiarek. Mnie się kilka razy oberwało na blogu literackim, bo śmiałam mieć inną opinię na temat danej książki niż nieomylny komentator Ludzie chyba nie mają jak i gdzie wyładować agresji i frustracji, więc wchodzą na blogi i piszą takie głupoty żeby sobie ulżyć, przez chwilę poczuć się lepszym. Ostatnio nawet w literackiej blogosferze była afera, bo okazało się, że niektórzy biorą sobie takie pomyje do serca i przez to znikają naprawdę wartościowe blogi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (59,9 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (63,3 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (61,4 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (56,1 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (63,8 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.11.jpg (72,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (49,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (57,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100.jpg (48,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asu1.jpg (36,0 KB, 63 załadowań)
Stary 2013-01-20, 20:27   #4549
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny myślcie nad nowym tytułem kolejnej części wątku Tylko proszę, żadnych rymowanek

Ja już po kolejnych zakupach Kolejne sukienki z Zary wpadła do kolekcji Jedna z nich to mała czarna z TRF - może ktoś kojarzy, dość duży dekolt, troszkę luźniejszy fason, srebrna ozdoba w pasie. Na dziale damskim dorwałam dopasowaną ołówkową z elementami skóry

Zrobiłam listę zakupów i zamierzam się jej trzymać - na pierwszy ogień idzie czarny żakiet i paleta Urban Decay Naked 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka ołówkowa.jpg (10,5 KB, 53 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 20:29   #4550
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
aniser ty chyba pisałaś, że chcesz w kawalerce z kuchni zrobić minisypialnię? Bardzo jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie, szczerze powiedziawszy zaintrygowałaś mnie tym, bo sami z TŻ myslimy o zakupie mieszkania na kredyt bo mamy już serdecznie dość wynajmu. Niestety większość dla nas za droga, bo 2 pokoje (a to minimum dla nas, bo jedno może chcieć spać a drugie oglądać TV)) są znacznie droższe niż kawalerki.

Wiąże się to na pewno z remiontemn, bo będzie trzeba poprowadzić instalację hydrauliczną, ale pomysł mnie naprawdę zaciekawił
Tak,dokladnie taki mam plan Aneks bede miala malutki,bo sciana,na ktora chce przeniesc kuchnie ma ok.2 metrow z malym haczykiem, dlatego kuchnie bede zamawiac na wymiar, a w miejscu gdzie teraz byl podluzny aneks z oknem robie wlasnie mini sypialnie Tak jak pisalas czeka mnie remont,ale z przenoszeniem instalacji nie powinno byc zle- sciana na ktorej chce miec aneks sasiaduje aktualnie z kuchnia,a od drugiej strony z lazienka,wiec nie powinno byc wiekszego problemu z odplywem wody, etc.
A co do mieszkania w kawalerce z TZtem...znam to bardzo dobrze. Z moim eks-narzeczonym mieszkalam w jednym pokoju,w dodatku z aneksem kuchennym, wiec zasypianie przy szumie lodowki nie jest mi obce i fakt, jak jedna osoba spi to zycie w domu zamiera, co na dluzsza mete jest koszmarnie klopotliwe. Dlatego kupujac swoje mieszkanie stwierdzilam,ze moga to byc najmniejsze dwa pokoje,ale osobne miejsce do spania musi byc

Cytat:
Napisane przez iwoona Pokaż wiadomość
dzieczyny wybaczcie że Wam się wcinam w rozmowę, chciałam poprosić Was o radę, jak sie ubrać na rozmowę o pracę (bardziej biurową) żeby wyglądać elegancko, modnie i kobieco
macie jakieś sprawdzone zestawy albo zdjęcia z inspiracjami
wiem że ladnie, schludnie itp. ale np nie lubię zakladać klasycznych białych koszul źle się w takich czuję a co gorsze masakrycznie widać na nich najmniejszą plame potu a mam z tym problem, no i są takie sztywne, czy nie lepsza byłaby lżejsza kszula, bardziej mgiełka przegladam all i albo zwykłe sa albo mgiełki z tymi dżetami a to chyba nie bardzo wypada..
zastanwiałam się nad dołem, dobrze czuję się w rozkloszowaych spódnicach pytanie czy taka nie jest zbyt infantylna czy nie lepiej postawić na ołówkową z np ciekawą fakturą
Ja zazwyczaj jestem po drugiej stronie stolu w trakcie rekrutacji ( w calkiem sporej korporacji zreszta) i nie mialabym nic przeciwko,gdyby na rozmowe przyszla dziewczyna ubrana w biala bluzke- nie koszule, nawet z delikatnymi dzetami jak np. ta z zalacznika i czarnej,rozkloszowanej spodnicy. Jesli do tego zalozysz czarne, kryjace rajstopy i szpilki albo ladne kozaki to ja nie widze problemu A jesli wiesz,ze w firmie do ktorej idziesz panuje bardzo restrykcyjny dress code to na prosta biala bluzeczke narzuc marynarke lub kardigan,a na dol zaloz olowkowa spodnice
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara aplikacja.jpg (14,5 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2013-01-20 o 20:35
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 20:35   #4551
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślcie nad nowym tytułem kolejnej części wątku Tylko proszę, żadnych rymowanek

Ja już po kolejnych zakupach Kolejne sukienki z Zary wpadła do kolekcji Jedna z nich to mała czarna z TRF - może ktoś kojarzy, dość duży dekolt, troszkę luźniejszy fason, srebrna ozdoba w pasie. Na dziale damskim dorwałam dopasowaną ołówkową z elementami skóry

Zrobiłam listę zakupów i zamierzam się jej trzymać - na pierwszy ogień idzie czarny żakiet i paleta Urban Decay Naked 2
Jak to nie rymowanki, rymowanki są takie super! Na nowy tytuł pomysłu nie mamy, ale klasycznym ciuchem świat podbijamy ! IDEALNE !
Stary 2013-01-20, 20:39   #4552
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie rymowanki, rymowanki są takie super! Na nowy tytuł pomysłu nie mamy, ale klasycznym ciuchem świat podbijamy ! IDEALNE !
precz z takimi pomysłami, tego się czytać nie da

Stary 2013-01-20, 20:45   #4553
Konto usunięte

Cytat:
Jak klikam na stronę główną to wszystko jest ok., posty się wyświetlają normalnie natomiast jak klikam bezpośrednio na link do ostatniego wpisu (sneak peek coś tam) , to pokazuje się informacja że taka strona nie istnieje, co sugeruje że blogerka najprawdopodobniej usunęła ten post.
dokładnie o to mi chodziło, faktycznie nie pomyślałam, że mogła usunąć post, dziękuję
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 20:51   #4554
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

Uff a już myślałam, że brak komentarzy to takie wymowne milczenie

Znalazłam "swoją" spódniczkę, podpatrzyłam u Wizażanki na zakupowym. Oglądałam i mierzyłam, jutro po nią jadę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=664
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 21:02   #4555
Konto usunięte

Cytat:
Kupiłam dzisiaj podkład MF facefinity, jest teraz w rossmannie za 35,99zł
muszę podejść po niego jutro, mam nadzieję że jeszcze będzie
Stary 2013-01-20, 21:53   #4556
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo
na żywo chyba mi się spodoba

Mnie aż się prawie łezka zakręciła na widok reakcji tej pani, gdy pokazali jej te wpisy, filmiki...

To polecam obejrzeć Gr@żynę
No i to jest przerażające. A wpisy były od osób, które wydawałoby się, powinny być obcykane w internecie i jego treściach i nie powinny dać się nabrać
I trochę mnie wkurzyła taka cwaniacka postawa pomysłodawców...

Stary 2013-01-20, 21:53   #4557
iwoona
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość

Ja zazwyczaj jestem po drugiej stronie stolu w trakcie rekrutacji ( w calkiem sporej korporacji zreszta) i nie mialabym nic przeciwko,gdyby na rozmowe przyszla dziewczyna ubrana w biala bluzke- nie koszule, nawet z delikatnymi dzetami jak np. ta z zalacznika i czarnej,rozkloszowanej spodnicy. Jesli do tego zalozysz czarne, kryjace rajstopy i szpilki albo ladne kozaki to ja nie widze problemu A jesli wiesz,ze w firmie do ktorej idziesz panuje bardzo restrykcyjny dress code to na prosta biala bluzeczke narzuc marynarke lub kardigan,a na dol zaloz olowkowa spodnice
dziękuję, ścislego dress codu tam nie ma, z tego co widziałam kobietki chodzą luźno aczkolwiek dosyć elegancko ubrane, dokładnie taki zestaw mam w głowie, Twoja opinia jako osoby z po tej drugiej stronie jest dla mnie jeszcze bardziej cenna

Spełnić marzenia . . .

iwoona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 21:54   #4558
marlienkaa2
Zadomowienie

A może taki : ,,Tytuł rymowany mamy, bo klasyczny styl kochamy"? Swoją drogą, to niektóre rymowane tytuły są naprawdę beznadziejne.
Stary 2013-01-20, 21:54   #4559
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Takie zachowania dotyczą całej blogosfery, nie tylko szafiarek. Mnie się kilka razy oberwało na blogu literackim, bo śmiałam mieć inną opinię na temat danej książki niż nieomylny komentator Ludzie chyba nie mają jak i gdzie wyładować agresji i frustracji, więc wchodzą na blogi i piszą takie głupoty żeby sobie ulżyć, przez chwilę poczuć się lepszym. Ostatnio nawet w literackiej blogosferze była afera, bo okazało się, że niektórzy biorą sobie takie pomyje do serca i przez to znikają naprawdę wartościowe blogi.
Bardzo mi się spodobały ubrania z tych zestawów wklejonych przez ciebie - jakie to marki?

Stary 2013-01-20, 21:59   #4560
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Pańcie w ołówkowych spódnicach wśród klasyki i elegancji

Kult elegancji Francji w poszukiwaniu nowych wyznawców

Klasa na codzień to my!

Chyba mój umysł ma dość statystyki matematycznej

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości