![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
wszystkie siedzą na słoneczko się wygrzewają, a ja nie mam co czytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z przedszkola wróciłyśmy przed 19stą. najpierw autobsem na pocztę, potem plac zabaw, biedronka i nie wiem skąd wzięłam siłę by się zmusić do ćwiczeń ![]() ale już się nakremowana, ledwo się ale jeszcze przytomna jestem ![]() mąż przyjechał ledwie pół godziny po naszym wejściu ![]() aaa, od tej pory będę tylko rowery z Decathlonu polecać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Hej
ja też już dzisiaj nie wiem jak się nazywam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ja dzis przewalilam dzien w pracy do 18.30 ![]() Piotrek z tata pojechali do mojej siostry, wrocili ok 21.00. Mlody byl styrany jak dzika kuna w agrescie ![]() normalnie lecial na fejs ![]() Ja sie drzemnelam po powrocie z pol godziny, pozniej kapiel, ogarnelam chate, bo reszta jutro. Musze odpoczac w koncu stres musi mnie opuscic no i mam 9 dni wolnego! ![]()
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze dwa dni do pracy i 5 dni wolnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
my siedziałyśmy z psiółą i dzieciakami do 20:30 w ogródku. Teraz nadal na zewnątrz 20 stopni. Tak mam przypieczone ręce że pieką cholernie
![]() ![]() Tymek ostatnio nauczył się jeździć na dwóch kółkach. Byłam w dekatlonie po ochraniacze a tu wszystko wykupione, w sklepie netowym to samo. Czekam az będą mieli nową dostawę ![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
ja wzielam urlop, pinkole
![]() 2 maja odrabiamy 11 w sobote, wiec zleci ![]() ostatnio to nic tylko wracam z pracy, piotrka kapie (tyle mam kontaktu z dzieckiem) kladzie sie spac, a ja tez pod szałer i do wyra przed 22.00 a po 5 rano juz oczy duze ![]() dzis perspektywa, ze nie ide nigdzie jutro, sprawia, ze mam sily i po 22 siedziec aaaa, bo sie zdrzemnelam pol godziny ![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
Hej
zla jestem, ze na weekend u nas szaro i deszczowo ![]() nacieszylam sie kurna macana sloncem....a bylo tak fajnie, spacery, lody, kawka na tarasie z ksiazka w reku grrr przyszly tydzien ma byc u nas nie za teges ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Mija u mnie też nie ma nawet 10 stopni jeszcze
![]() o majówce nie myślę, nie chce mi się denerwować pogodą. Najwyżej skupię się tam na delektowaniu pysznych nalewek wujka mojego męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
u mnie ma dziś być 14 stopni, szał pał
![]() Jola ty nawet nic nie pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jowiszkowa z Rzeszowa to Kasiulka ![]() Ale u mnie na dole około 20 stopni cały czas od wczorajszego wieczora, nawet na noc utrzymywało się 19, choć obecnie słońce nie praży jak przez ostatnie dni tylko skromnie przebija się przez chmury ![]() ![]()
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
hej
jakoś mi nie żal że pogoda się kielbasi ![]() u nas nie ciekawie. Doktor dojrzał w gardle że kleje mu się inna choroba / albo antena albo mononukleoza wzięli krew do badania i na testy mononukleozy. i zobaczymy w każdym razie gardło go dziś bardziej boli po drugiej stronie, niż tam gdzie miał cięte. Nic nie umie przełknąć, nawet po przeciwbólowych. Czy ktoś zna sposób na zwalczanie nudy. Już mam dość tych grow , kart |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Hej
Tz mi dziś przywiózł nową kartę - internetu mobilnego do laptopa, na szczęście działa i mogę buszować po necie ![]() Badania wykluczyły mononukleozę, więc wyszło że rozwija się angina ropna. Ale najgorsze jest to że przez nią może ( a nie musi ) przenieś się ropień na drugą stronę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Wrocilam z grilla ![]() Brakowalo mi takiego lenistwa. wykąpałam się i zasiade do ogladania filmu ![]() Marta, upaly maja wrocic okolo 6 maja. AKurat wrocimy do pracy ![]()
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
taaaak, identyczne mam wrazenie
![]() p.s Jade jutro do takusnej. Bidula netu nie ma poki co, wiec zostal tylko sms ![]() pozdrowie ja od was ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Anisia pozdrów ją koniecznie
![]() W sumie to ja teraz jestem bliżej was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
dowiem sie jutro, chwile gadalysmy
![]() dzis ja uswiadomilam, ze z wrocka nici ![]() (a dostala wolne) za to pojedziemy sobie obie do krakowa ![]() takze cos sie zorganizuje :P: ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Ania pozdrów Takusne
![]() My 1-go jedziemy do moich rodziców a potem chyba 3-go jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
No ze szpitalnymi zarazkami nie ma co ryzykować. Szkoda że to nie hotel, to by szło i jaką imprezkę zorganizować ![]() Ja w Krakowie jeszcze nigdy nie byłam. Tzn byłam tylko przejazdem, zresztą jak i przez Gliwice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Babencje u nas rano było pochmurno i średnio ciepło, ale później to już upał, chociaż przez cały dzień mocno wiało
![]() Kristi współczuję ![]() Spacery zaliczam, jeden za drugim w taką pogodę, ale ogólnie przytyłam ![]() ![]()
#4557 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiulka
Mnie dziś tz powiedział że schudłam. Przynajmniej jakieś pocieszenie ![]() Choć może mu się wydaje, mało mnie widzi, a tu to ani za bardzo zadbać o siebie nie można, tylko tak o tyle o ile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekać aż wejdę na wagę
Kroplówka zeszła mogę iść spać. Śpimy razem na jednym wąskim łóżku ( można powiedzieć że śpimy na baczność ) więc kabel z kroplówki trochę przeszkadza Dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
to ja zlecialam 2kg
![]() ![]() dzis w koncu zachcialo mi sie jesc i machnelam bogracz plus kielbaske z grilla ![]() dawno tak plaskiego brzucha nie mialam, jak mam teraz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.