|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 11,11% |
Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
7 | 15,56% |
Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
1 | 2,22% |
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V |
1 | 2,22% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V |
5 | 11,11% |
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
1 | 2,22% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 |
7 | 15,56% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
1 | 2,22% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
8 | 17,78% |
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 |
0 | 0% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
4 | 8,89% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V |
3 | 6,67% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V |
0 | 0% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
1 | 2,22% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
1 | 2,22% |
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
a ja kupiłam wypełniacz do koka
![]() ![]() I mam zaoszczędzoną kasę ![]() Kosmetyczkę też sobie daruję, Tż mi kazał iść, ale wolę pomalować się sama ![]() Woalka też już skończona.. ale chyba za duża mi wyszła.. może spróbuję jeszcze jedną opcję z mniejszą ilością siateczki... ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Aaś jest chora, był u niej lekarz na wizycie domowej, teraz Bidulka musi się kurować Pisałyśmy o prasowaniu, o potrawach wigilijnych, o funduszach emerytalnych, teraz dziewczyny szaleją z przecenami w C&A ![]() edit: Diabli miała usg ![]() Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-12-17 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Martwie się o Inną ![]() Wiecie co moje dziecko od samego początku nie toleruje żadnych rzeczy z octu, śledzi,kapusty kiszonej,ogórków kiszonych... Do tej pory wymiotowałam z 6 razy i każdy z nich był właśnie po zjedzeniu którejś z tych rzeczy( prócz śledzi bo tu sam zapach wystarczał by się z kibelkiem poprzytulać) To samo było dzisiaj... zachciało mi się chleba ze smalcem,solą i ogóra kiszonego ![]() Ledwo z 30 min minęło a ja już czułam w kościach ,że to się w wc skończy..Miałam rację:/ ehhhh No i jeszcze coś mnie martwi...Jestem w 16 tygodniu, niektóre z Was na tym etapie mimo 1-2 dziecka już czują ruchy.. U mnie mimo,że to 3 dziecko to póki co nic ![]()
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
przed chwilką robiłam sobie fryzurkę próbną więc mam fotki
![]() Zaraz coś może wrzucę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Potterko
Szprotki mąz miał stłuczkę, ale chyba nic mu nie jest, ona miała "awarię" w kuchni popołudniu, a Marchewka niedawno. Ash wróciła do polski.
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W takim razie ![]() Metropolitan gratuluję synka ![]() Aaś zdrowiej ![]() Szprotka ![]() Ash fajnie, że wróciłaś ![]() to teraz mogę iśc spokojnie spać ![]() jutro będę miała dla Was jeszcze mniej czasu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Ash = Ashyshqa ... znalazłam, nie chciałam pomerdać jak to się dokładnie pisze
![]()
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Za niedługo (= jutro ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Dobra.. wrzucam tylko się nie śmiejcie
![]() proszę o obiektywne porady. Wydaje mi się, że ta woalka jest za duża.. ![]() jak myślicie? A koczka chcę takiego, gładko zaczesany, bez udziwnień. Tylko tego zrobiłam na boku. I zastanawiam się jak lepiej.. ![]() Nad karkiem, po środku? czy na boku ? Na tym zdjęciu od przodu, koczek jest za wysoko i na środku. To fotka z wczoraj. Dziś zrobiłam koczek niżej nad karkiem i na boku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to z pewnością przez to ułożenie dzieciątka.. Na pewno w odpowiednim czasie poczujesz ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale Twoja fotka bardzo mi się podoba, niepotrzebnie zakrywałaś twarz ![]() ![]() ![]() A będziesz miała czarną waolkę? Nie chcesz jaśniejszej?
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za skróty, które nie były w sumie dla mnie, ale skorzystałam
![]() aa, i nie wiem w czym problem z zapamiętaniem słówka ashyshqa - to taka "aaa! szyszka!" tylko że inaczej pisana, no... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam kiedyś taki warkoczyk, fryzjerka mi robiła. Sama bym się tak nie uczesała. A chcę ograniczyć koszty i darować sobie wizyty u fryzjerki i kosmetyczki. Wymyśliłam sobie czarną woalkę, bo stwierdziłam że będzie pasowała do mojej chabrowej sukienki z czarnym paskiem i czarnym, okrągłym kołnierzykiem. Teraz jak na to patrzę to tak trochę pogrzebowo mi się wydaje.. No ale trudno ![]() Na kościelnym zaszaleję z bielą ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Cloche dzięki za szczerość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już się nie mogę doczekać Twojego wielkiego dnia ![]() ![]() p.s. zdolna jesteś, że sama tego koka robisz, ja bym takiego nie potrafiła sobie zrobić ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2012-12-17 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ten koczek jest najprostszą fryzurą jaką można zrobić ![]() Musisz kupić tylko taki wypełniacz (kiedyś były takie plastikowe myjki do garnków- wyglądem bardzo poobne) Robisz kucyka, na niego naciągasz ten wypełniacz, rozkładasz równomiernie włosy i drugą gumkę naciągasz już na koczka, końcówki włosów owijasz wokół koka, przypinasz spinkami (wsuwki/kokówki) i gotowe ![]() Na allegro nawet są takie wypełniacze i jest instrukcja jak to zrobić Sama byłam w szoku, że to taka prościzna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
lonely-śliczne
![]() mega mi się podoba ![]() kok rewelka,nie umiałabym takiego ja już idę spać, i mam nowe imię dla bejbika-boya gdyby byl siurek KACPER ![]() dla dziewczynki ciągle mam Zuzię.. ale taaakie to popularne ![]() idę nyny,branoc dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas chyba Wiktorek zostanie ![]() Też uciekam spać, kolorowych snów Ciżężarówki ![]() AAaaaa Jenny Mam już pierwszy pomysł na tytul: W Nowy Rok wkraczamy,prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy ![]() . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby jutro było lepiej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba nikt nic nie wie ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- ![]() ![]() Cytat:
![]() Prosimy o fotki ![]() Za mną też już chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas są zawsze, choćby symobliczne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kok nad karkiem albo z boku ![]() Cytat:
![]() A jednak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wizytę mamy w pt i będzie wtedy 16t+2d i gin powiedział, że się dowiemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba będzie dziewczynka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Ciekawe jak tam po wizycie vvgh i gold-fish ?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do witamin to ja biorę pharmaton matruelle Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Nadrobiłam ![]() Chciałam szybciej, ale położyłam się na chwilę koło męża i usnęłam ![]() ![]() Do usłyszenia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
siedzę i myślę
|
Robiłam za nianię... dopiero wróciłam...
Witaj z powrotem Ash ! ![]() Lonely fryzurka i woalka super ![]() Dobra teraz idę spać, bo padam ![]()
#4557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
warkoczyki sa dla mnie jakies takie "slowianskie" i polki pieknie w nich wygladaja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- dobranoc i do jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lonely ślicznego tego koka sama sobie zrobiłaś. pełen profesjonalizm ![]() dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#4559 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z witaminek, to biorę LadeeVit, bo ma w zasadzie w sobie wszystko. I witaminy i kwas foliowy i kwasy omega. Cytat:
Ash- ![]() Axella- Kacper, bardzo ładne imię ![]() Witam się! Właśnie tak mi zaburczało w brzuchu jak chyba jeszcze nigdy zatem czas nakarmić i siebie i mojego małego głodomorka. Poza tym zaraz wpada na kawkę mama, musimy się rozliczyć z prezentów i innych zakupów. Do tej pory myślałam, że to ja płaciłam, a się okazało, że ja, ale mamy kartą, więc to głównie ja będę oddawała kasiutę, a trochę tego było ![]() I powiem Wam, że ten wczorajszy wypadek Męża chyba Go w końcu nauczył, że jak mówię, że się martwię jak gdzieś jedzie, to się martwię mimo, że wiem, że z Niego dobry kierowca, ale jest masa kretynów na drogach (tak m.in zginął Jego szwagier). Ta kretynka gdyby ciut szybciej wyjechała z tej podporządkowanej to by mi Mężula pod tira wepchnęła ![]() ![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuje Wam za opinie ![]() Diabli cieszę sie, ze Cię zainspirowalam do takiego Koczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.