Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 09:18   #4531
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Aneczka dzieci przy antybiotykach czesto plesniawki dostaja i od tego tez temp i kaszel lub angina. Zobacz mu w buzi czy wszystko ok

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:38   #4532
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia o mu teraz jest, rano też miał gorączkę mówił że go gardełko boli , ale on często udaje wiec nie wiem czy z tym gardłem to na serio, dziś idziemy do lekarza , poproszę o skierowanie na badania ASO i może jeszcze wymaz z gardła sama nie wiem o co prosić .......A tak w ogóle to mam ochotę przejść się do innego lekarza, może coś poradzi ....
Bidulek z Maciusia.
Boziu, kiedy w końcu będzie wiosna i pójdą sobie te choróbska...

Igor dzisiaj zrobił mega scenę rozpaczy, że nie chce beze mnie iść do przedszkola. Ostatnio nawet się buntuje przed porannym sikaniem, ubieraniem - wszystkim, co przybliża go do wyjścia beze mnie. Jak widzi, że ja też się zbieram, to jest ok. Nie wiem, co mam z tym zrobić.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:01   #4533
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc mamuski

dziekujemy za wspaniale komentarze

wy o odsniezaniu piszecie a u mnie wiosna za oknemkrokusy,przebis niegi juz sa.wczoraj pranie wystawilam na dwor i mielismy az 10 st szoda tylko,ze jeszcze Karinka chora wiec siedzimy w domu.

SARA jak gardlo.ja mam sposob na bolace gardlo i mi zawsze pomaga.smaruje sie mocno amolem na noc,cala szyje,klatke piersiowa i owijam sie szlem.dwie trzy noce tak robie i po bolu i chorobie

ANECZKA duzo zdroweczka dla Maciusia

dziewczyny,ktore maja cyfre+ macie tvn.ja juz drugi tydzien bez tvn i ,,na wspolnej,, wkurzaja mnie chyba zerwe z nimi umowe i wezme cyfrowy polsat.place duzy abonament a polowy programow nie ma.

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:32   #4534
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Nataszka przeczytaj od tylu

Macie z Nataszka podobne avatary i zawsze musze sprawdzać która pisze bo sie motam czy to ty czy to Nataszka
no dobra doba,
ja się aneczce zwaliłam z tym awatarem więc już zmieniam...
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Mam to samo. Bo ogolnie patrzy sie po avatarach a tu mozna sie pomylic

Nataszka. Mala bedzie spala u siostry? Teraz jest u niej czy pisalas ze wczesniej to bylo

Co do cen przedszkoli to nie wiem.
nie, nie spała.
Była u niej pare godzin, bo ja zakatarzona i chciała ją trochę wymęczyć.
Pograła z Wujkiem Arturem w piłkę i szczęśliwa, uwielbia wujka Artura.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

no właśnie
no już zmieniam, już

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dziękujemy

U nas też nawaliło śniegu przez noc ,akurat jak ja mam jechać do miasta psia krew ,pewnie o odśnieżonej drodze mogę sobie pomarzyć tak samo o posypanej nie wspomnę że samochód musze odśnieżyć
Stoi na dworze bo garaż zamieniony w warsztat stolarski
Tż teraz się wziął za stół dębowy do kuchni ,chociaż nie wiem czy skończy bo chyba brusy za mało suche są
u nas też sypie.......

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Bidulek z Maciusia.
Boziu, kiedy w końcu będzie wiosna i pójdą sobie te choróbska...

Igor dzisiaj zrobił mega scenę rozpaczy, że nie chce beze mnie iść do przedszkola. Ostatnio nawet się buntuje przed porannym sikaniem, ubieraniem - wszystkim, co przybliża go do wyjścia beze mnie. Jak widzi, że ja też się zbieram, to jest ok. Nie wiem, co mam z tym zrobić.
kurcze u mnie też tak było, nie umiałam jej zostawić w domu bo wyła, nie chciała beze mnie wyjść,
przeszło jej,
samo... wiec chyba trzeba to przeczekać...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:37   #4535
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
kurcze u mnie też tak było, nie umiałam jej zostawić w domu bo wyła, nie chciała beze mnie wyjść,
przeszło jej,
samo... wiec chyba trzeba to przeczekać...
Tylko Igor do przedszkola chodzi od roku. A teraz coś go strzeliło.
Ech...
Stary 2013-02-19, 10:42   #4536
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

wiemGdyby nie było mi żal zostawić tego co tutaj mam to już dawno mieszkałabym tam.Tak jak nie lubię nigdzie wyjeżdżać to tam uwielbiam-sentyment mam straszny,no kocham to miasto tym bardziej,że do morza mam jakieś 200 metrów,może 300(nie mam orientacji takiej)w każdym razie bliziutko.

gdybym miała takie gniazdko w miejscu, które by mi odpowiadało, a do tego perspektywy pracy tam dla mnie i tz(ewentualnie, bo to nigdy nie wiadomo...) to już bym się pakowała. Mnie tutaj w Polsce w sumie nic nie trzyma.

Megi, ja myślę, że to mieszanka dłuższego pobytu z Tobą w domu z powodu choroby+Kalina za chwilę+ pewnie parę innych rzeczy, których nie jesteś świadoma nawet. Co z tym zrobić to nie wiem niestety.

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2013-02-19 o 10:45
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:51   #4537
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko Igor do przedszkola chodzi od roku. A teraz coś go strzeliło.
Ech...
Może jak na świat przyjdzie Kalinka to zbliży się bardziej do A.
i będzie łatwiej...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 11:00   #4538
megi-megi
Zakorzenienie

Myślę, że będzie ciężko, naprawdę ciężko.
Mam miesiąc, żeby go przestawić, bo inaczej nie wiem, jak dam radę. Szukam mu prezentu na urodziny Kaliny. Żebym mogła mu coś dać, jak wrócimy ze szpitala.

A tak z innej beczki - równe 3 lata temu. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402125&page=74
Stary 2013-02-19, 11:15   #4539
aneczkkaa
Zakorzenienie

Buzię mu obejrzałam czysta
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:15   #4540
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc mamuski

dziekujemy za wspaniale komentarze

wy o odsniezaniu piszecie a u mnie wiosna za oknemkrokusy,przebis niegi juz sa.wczoraj pranie wystawilam na dwor i mielismy az 10 st szoda tylko,ze jeszcze Karinka chora wiec siedzimy w domu.

SARA jak gardlo.ja mam sposob na bolace gardlo i mi zawsze pomaga.smaruje sie mocno amolem na noc,cala szyje,klatke piersiowa i owijam sie szlem.dwie trzy noce tak robie i po bolu i chorobie

ANECZKA duzo zdroweczka dla Maciusia

dziewczyny,ktore maja cyfre+ macie tvn.ja juz drugi tydzien bez tvn i ,,na wspolnej,, wkurzaja mnie chyba zerwe z nimi umowe i wezme cyfrowy polsat.place duzy abonament a polowy programow nie ma.
ja też chcę wiosnę!
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia o mu teraz jest, rano też miał gorączkę mówił że go gardełko boli , ale on często udaje wiec nie wiem czy z tym gardłem to na serio, dziś idziemy do lekarza , poproszę o skierowanie na badania ASO i może jeszcze wymaz z gardła sama nie wiem o co prosić .......A tak w ogóle to mam ochotę przejść się do innego lekarza, może coś poradzi ....
biedny Maciuś
Nataszka - śliczny avatarek

Megi - czyżbyś to Ty była drugą podczytywaczką naszych wcześniejszych wątków??
Idę dzisiaj na zebranie do przedszkola w zastępstwie za siostrę nie ma kto iść bo o 15.30, a ona i tż w pracy do 17.30 więc padło na mnie no ale pójdę z chęcią, tym bardziej, że m,ój też tam będzie chodził i te same panie będą go uczyły, więc niech się obeznają też i z moją gębą

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:18   #4541
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Megi - czyżbyś to Ty była drugą podczytywaczką naszych wcześniejszych wątków??
Nie, zainspirowałaś mnie ostatnio właśnie i dzisiaj zajrzałam dopiero. Normalnie nic z tego nie pamiętam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 11:25   #4542
gianna
Wtajemniczenie

Witajcie,

Trudno mi się ostatnio wbić z pisaniem. Od ponad tygodnia mam dwoje chorowitków w domu, a dzisiaj mnie zaczyna łamać . Dzieciaki miały (mają) infekcję z mega katarem, wysoką gorączką i kaszlem. Julii szybko się polepszyło - teraz została resztka kataru i trochę kaszlu. Olek niestety ma zapalenie oskrzeli i czerwone ucho i jest na antybiotyku . Na szczęście najgorsze chyba już za nami
Dwójka chorujących maluchów to masakra - mój kręgosłup woła o trochę wolnego, bo Olo większość czasu spędza na rączkach Słabo jeszcze chodzi, ale uwielbia się wspinać - np. przystawia sobie krzesełko mamut do szafek w kuchni i staje na nim. Wczoraj go przyłapałam jak to samo chciał zrobić przy kuchence gazowej . Podest Julii też jest dobry, żeby pomóc w wieszaniu się na umywalce, wchodzeniu do wanny

Agnieszka ja mam cyfrę+ i tvn mam

Zdrówka dla Maciusia i innych chorujących dzieciaczków

gianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:32   #4543
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
ja też chcę wiosnę!
biedny Maciuś
Nataszka - śliczny avatarek

miłego zebrania

Cytat:
Myślę, że będzie ciężko, naprawdę ciężko.
Mam miesiąc, żeby go przestawić, bo inaczej nie wiem, jak dam radę. Szukam mu prezentu na urodziny Kaliny. Żebym mogła mu coś dać, jak wrócimy ze szpitala.

A tak z innej beczki - równe 3 lata temu. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402125&page=74
teraz będę czytać

a co masz zamiar kupić, są już jakieś pomysły?
Stary 2013-02-19, 11:37   #4544
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
a co masz zamiar kupić, są już jakieś pomysły?
Właśnie kiepsko, bo wcześniej urodziny i trzeba o tym też myśleć. Cholerka.

Ja wiem - jestem na etapie na poczekalni, jak wszystkie rodzą przede mną, a Igor nie chce wyjść i jesteśmy po terminie. On taki uparty już wtedy był i tak mu zostało. Tylko Mrowak ze mną tam cierpi i czeka.
Stary 2013-02-19, 11:38   #4545
nataszka25
Zakorzenienie

Swoją drogą strasznie dużo mam przewinęło się przez te wszystkie wątki.
Tak trochę przykro, bo człowiek się zapoznał z historią danej mamy, razem z nią przeżywał bolączki i radości a teraz już cisza totalna...
dużo nieznanych mi mam tam,
ale to dlatego, że tak późno wpadłam na pomysł odszukania mam w podobnej sytuacji (czyli takich które mają podobne problemy "dzieciowe" )
Stary 2013-02-19, 11:42   #4546
monka23
Zakorzenienie

Kurde z łóżka nie mogłam sie zwlec . Dali mi pospac do 10 a jeszcze bym pospala .

Agaaż tak ciepło u was , kurde u nas zimnica .

Nataszka eee no jaki pikny avatar

Gianna zdrowka , was tez dopadlo , dwójka małych dzieci to kosmos a co dopiero chorujących .

Megi noo mega cyca masz w domu , odkąd pamietam to piszesz ze on tak za toba , bedzie ci cieżko , mam nadzieje ze tylko jakiegoś mega dola nie zalapiesz jak mała sie urodzi , bo jedno bedzie wisiec i drugie. Mam nadzieje ze cie mały mega zaskoczy i nie bedzie tak złe .

A Izy cos nie ma . Do roboty poszła ?
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:45   #4547
nataszka25
Zakorzenienie

Pop czy pierwszym słowem Twojej córeczki było "cmok"?
Czy to nie był proroczy sen? w marcu 2010 roku

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Kurde z łóżka nie mogłam sie zwlec . Dali mi pospac do 10 a jeszcze bym pospala .

Agaaż tak ciepło u was , kurde u nas zimnica .

Nataszka eee no jaki pikny avatar

Gianna zdrowka , was tez dopadlo , dwójka małych dzieci to kosmos a co dopiero chorujących .

Megi noo mega cyca masz w domu , odkąd pamietam to piszesz ze on tak za toba , bedzie ci cieżko , mam nadzieje ze tylko jakiegoś mega dola nie zalapiesz jak mała sie urodzi , bo jedno bedzie wisiec i drugie. Mam nadzieje ze cie mały mega zaskoczy i nie bedzie tak złe .

A Izy cos nie ma . Do roboty poszła ?
mam nadzieje, że już nie będzie się mylił
tak patrzę na to zdjęcie i ono jest z wiosny zeszłorocznej a mała to wszystko jeszcze nosi,
tą spódniczkę i sweterek i bluzeczkę,
tylko rajstopki mi się poskracały
Stary 2013-02-19, 11:53   #4548
gianna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wiem - jestem na etapie na poczekalni, jak wszystkie rodzą przede mną, a Igor nie chce wyjść i jesteśmy po terminie. On taki uparty już wtedy był i tak mu zostało. Tylko Mrowak ze mną tam cierpi i czeka.
Ja z Wami trwałam w ukryciu Miałam termin na 04.03, a urodziłam 09.03

Stary 2013-02-19, 11:58   #4549
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gianna Pokaż wiadomość
a Oluś jak? w terminie?

Zdrówka dla dzieciaczków, dobrze, że już lepiej.
Odpoczywaj, dbaj o kręgosłup

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 12:00   #4550
Baobabek
Zakorzenienie

dzwoniłam do pracy, prosiłam sekretarkę, zeby zarejestrowała już moje podanie o urlop, niech mi szybko dadzą urlop na piśmie i telefon wyłączam

Stary 2013-02-19, 12:03   #4551
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku pomyślałam, że ktoś docenił mój biust a potem dotarł sens.
Mam cyca i mu się w czasie chorób pogorszyło mocno. Nie mam pomysłu, jak go szybko nawrócić chociaż do poprzedniego stanu.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Bardzo ładna data na poród
Stary 2013-02-19, 12:14   #4552
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
dzwoniłam do pracy, prosiłam sekretarkę, zeby zarejestrowała już moje podanie o urlop, niech mi szybko dadzą urlop na piśmie i telefon wyłączam
hehe, akurat wyłączysz...
a gdzie ja będę mmsy słać?

zdecydowałaś się na urlop tak?
Stary 2013-02-19, 12:18   #4553
JASTA79
Raczkowanie

Z powodu uzależnienia podczytuję Was cały czas ale na pisanie zawsze brakuje mi już czasu. Często korzystam z Waszych rad, więc wpadam napisać na szybko kilka informacji, które może się też niektórym z Was przydadzą:

1. Fotelik - zakupiłam już nowy fotelik dla Agatki. Po obejrzeniu bardzo wielu zdecydowałam się jednak na Chicco key 2-3 ale ultrafix http://allegro.pl/foteliki-samochodo...006845851.html , ze względu na dodatkowe mocowanie do siedzenia samochodu. Agatce jest w nim bardzo wygodnie i nawet dla dziecka niższego od niej byłby dobry. Ja dałam za niego w sklepie 499 zł.

2. Lekarz z "darem" - był temat o znachorach, osobach z darem. Kiedyś do takich rzeczy podchodziłam z dystansem ale teraz trafiłam na kobietę, co faktycznie ma ten "dar". Jest ona lekarzem (pediatrą), pracuje w szpitalu na Ukrainie a w Polsce przyjmuje ludzi 2 razy w tygodniu (bierze "co łaska"). Moja mama zaczęła do niej jeździć z kręgosłupem, bo "normalni" lekarze nie byli w stanie już jej pomóc, jedynym wyjściem była dla niej skomplikowana operacja, po której mógł ją i tak czekać wózek. I ta lekarka spojrzała tylko na mamę i wszystko jej powiedziała co jej dolega i że ją wyleczy tylko to trochę potrwa, bo na taki stan kręgosłupa zapracowała sobie latami. Byłoby szybciej gdyby się położyła u niej w szpitalu na Ukrainie, ale mama nie chciała. Po kilku wizytach jest już widoczna poprawa. Zleca też czasami wykonanie różnych badań.
Zdesperowana niespaniem Agatki pomyślałam, że pojadę z nią do tej kobiety, a co mi szkodzi? I okazało się, że Agatka faktycznie ma robaki (jak ona to określiła "drobne"), jakąś kulkę pod kolanem, która czasami powodowała u niej ból (Agatka czasami mówiła, że boli ją nóżka ale myślałam, że to dlatego że rośnie, albo źle usiadła) i że jest bardzo zazdrosna o Anię. Powiedziała, że właśnie przez te trzy rzeczy budziła się w nocy. A jak tylko weszłyśmy, to wszystko powiedziała o Agatce jakby ją znała od urodzenia. A mi kopara opadła i o nic się nie zapytałam dopiero jak wyszłam to miałam mnóstwo pytań. Przez kilka dni po wizycie Agatka była spokojna ale znowu budzi się w nocy, ale teraz już wiem, że przeżywa w nocy to co się w dzień dzieje. Jeszcze do niej pojedziemy.

3. Od 25 lutego i 4 marca będzie w Biedronce fajna pościel dla dzieci (2 rozmiary), ręczniki, poduszki, ochronne nakładki na łóżko (24,99) http://gazetki.biedronka.pl/g66,moje...cje.html#/Moje deko-racje/26

4. Teraz w H&M można kupować ciuszki dla dzieci (i nie tylko) z 25% rabatem. Już było tu pisane, że wystarczy się do nich zapisać i przychodzi kupon. Ja robię taki myk, że się zapisuję, dostaję kupon, wypisuję, za kilka dni znowu się zapisuję i mam znowu kupon z dłuższym terminem (teraz jest chyba do 12 marca). Można sobie ich kilka wydrukować (1 kupon na 1 rzecz). Kupiłam juz dziewczynkom fajne balerinki http://allegro.pl/hm-nowe-sliczne-ba...983812257.html (po 30 zł), sweterki, spodnie, czapaczkę na lato, czekam jeszcze na bluzę dżinsową.

Ale się rozpisałam. Idę się zająć się moimi ślicznotkami, bo już na mnie włażą.
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:19   #4554
gianna
Wtajemniczenie

Cytat:
a Oluś jak? w terminie?

Zdrówka dla dzieciaczków, dobrze, że już lepiej.
Odpoczywaj, dbaj o kręgosłup
Olek 1 dzień po terminie

Stary 2013-02-19, 12:26   #4555
monka23
Zakorzenienie

Hehe nooo cyc w ciąży był the best , szkoda ze juz taki nie zostaje , w nagrodę za te meczarnie , ja bym sie nie obrazila

Moje tez po terminie, starszy 2 tyg a mały 10 dni
Stary 2013-02-19, 12:29   #4556
gianna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe nooo cyc w ciąży był the best , szkoda ze juz taki nie zostaje , w nagrodę za te meczarnie , ja bym sie nie obrazila

U mnie to było o tyle dziwne, że z Julą od piątego miesiąca leżałam z tyłkiem w górze, miałam pessar i zestaw leków przeciwskurczowych, ale na końcówce chyba jej się skończył pośpiech na ten świat Za to poród miałam mega lekki

Stary 2013-02-19, 12:29   #4557
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

hehe, ja nie dziękuje za cycki ciążowe

moja też 10 dni po teminie
Stary 2013-02-19, 12:37   #4558
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to było o tyle dziwne, że z Julą od piątego miesiąca leżałam z tyłkiem w górze, miałam pessar i zestaw leków przeciwskurczowych, ale na końcówce chyba jej się skończył pośpiech na ten świat Za to poród miałam mega lekki
To cię mała w konia zrobiła, ale stresu nie zazdroszczę .
Ja pierwszy miałam masakra długi , potem na znieczuleniu urodziłam, a drugi to ekspresowy , bez znieczulenia . Nie było czasu.

Cytat:
hehe, ja nie dziękuje za cycki ciążowe

moja też 10 dni po teminie
Hehe No za dobrze jej było tak jak moim , ja juz miałam dość serio ,a miałam nadzieje ze przed terminem małego urodze , a tu juz termin na piątek miałam na wywoływanie
Mi tam sie cycki podobały, duże, pełne, okragludkie , no miodzio, tylko gorzej z resza bo i ona rosła hehe , ale przy szczuplej sylwetce to inaczej wyglada.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-02-19 o 12:40
Stary 2013-02-19, 12:43   #4559
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
To cię mała w konia zrobiła, ale stresu nie zazdroszczę .
Ja pierwszy miałam masakra długi , potem na znieczuleniu urodziłam, a drugi to ekspresowy , bez znieczulenia . Nie było czasu.

Hehe No za dobrze jej było tak jak moim , ja juz miałam dość serio ,a miałam nadzieje ze przed terminem małego urodze , a tu juz termin na piątek miałam na wywoływanie
Mi tam sie cycki podobały, duże, pełne, okragludkie , no miodzio, tylko gorzej z resza bo i ona rosła hehe , ale przy szczuplej sylwetce to inaczej wyglada.
ja nie chciałam przed terminem bo mała była by z 2009 roku,

wolałam opcję 2010, i dziś ma fajną datę bo 10 urodzona
Stary 2013-02-19, 12:45   #4560
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, akurat wyłączysz...
a gdzie ja będę mmsy słać?

zdecydowałaś się na urlop tak?
to późnym wieczorem załącze na moment
na urlop byłam zdecydowana od poczatku, problem w tym, ze nie bardzo dyr mi chce dać...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości