Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 15:12   #4531
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

czesc dziewczyny troszke mnie nie bylo ale mniej wiecej nadrobilam)

michalina ja trzymam kciuki za Ciebie zebys jednak oswoila sie z tym co masz ja staram sie inaczej patrzec na moje piersi ciesze sie ze sa a ze nie za duze to mam na to sposob..patrze na dziewczyny ktore mnie otaczaja i maja mniejsze wiec ja sie ciesze ja ciezko przeszlam operacje wiec nie jestem pewna czy do konca bym chciala znowu przez to przechodzic. Co do rozmiaru implantu patrz na projekcje jezeli uwazasz ze szerokosci mozna dodac to tez patrz w ta strone zalezy jakie masz oczekiwania. Ja jakbym teraz robila to bym celowala cos okolo 500-600cc

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 15:39   #4532
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Kicia już Ci chcialam to wcześniej napisać.. że nie mogę się nadziwić postawie Twojego TŻ... wydajesz się być bardzo ciepłą i czułą kobietą, a gdzieś pozostaje to niezauważone i przygniecione. Wszystko się zmienia i uczucia też.. ale szacunek i uznanie - stoją na strazy związku. Przykro się czyta, że np. na dzień kobiet nie usłyszałaś nawet życzeń, a siadając na kolana jesteś "ciężką krową"
Mi w sumie też nie było miło tego słuchać, ale pewnego dnia się wkurzyłam i za każdym razem jak mi wyskoczył z takim tekstem dostawał opiernicz konkretny i odgrażałam się odchudzaniem i protestem głodowym Póki co stara się uważać na to co mówi. Z resztą od jakiegoś czasu jak on się źle w stosunku do mnie zachowuje odpłacam mu dokładnie tym samym i powoli zaczyna kumać o co mi chodzi Hihi ja też wredna małpa jestem i sobie nie pozwolę, aczkolwiek to nie jest miłe. No w sumie ja też ciepła i miła do czasu jestem Aniołka zgrywać nie będę, bo jak on daje mi popalić to później się modli o rozgrzeszenie i litość
Gawisz ja również życzę Ci powodzonka jutro i będę trzymać za Ciebie kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej mysli i byś wróciła do nas szybciutko z pięknymi, wymarzonymi cycuniami, bez bólu i innych zbędnych dolegliwości

Margoo opuchlizna, również brzuszka jest całkiem normalna po operacji, więc nie masz się czym martwić. Mi się utrzymywała przez ok miesiąc. Chcesz to zajrzyj do mnie do albumu to sama zobaczysz jak mi bebech sterczał, nawet w jednej czarnej kiecce to widać. Brr ale z czasem ta opuchlizna zejdzie a cycuniami dłuuugooo się będziesz cieszyć

Witajcie kobitki Uff za mną dość kiepski tydzień. Ehh a w piątek rozpętałam ładną burzę. Jeden gnojek z pracy mojego tża zaczął wygadywać głupoty, że z nim spałam i myślał idiota, że się o tym nie dowiem. Tak wyszło, że przyjechał do nas w piątek i mu pojechałam prosto z mostu. Oczywiście zaprzeczał, ale tak się płaszczył, że miałam niesamowitego banana na gębie z satysfakcji. W sumie ja się o tym dowiedziałam kilka miesięcy temu, ale nie mówiłam nic, żeby koledze, który z nimi pracował a którego z pl ściągnęliśmy nie zrobić problemów, ale on zjechał do Polski (niedawno), więc powiedziałam co mi na sercu leży. Gdyby nie to, że minęło te kilka miesięcy to gościa bym na strzępy rozerwała, ale tak udało mi się przez ten czas trochę uspokoić. Gdybyście widziały jego minę, to jak się zniżył do parteru z podkulonym ogonkiem a normalnie takiego kozaka zgrywa...eehh....bezcenne

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 16:06   #4533
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Ja pytałam o dreny anestezjologa, to powiedział, że dr zakłada dreny standardowo każdej pacjentce przy implantacji. Podobno różnie to bywa w klinikach, czasem zakładają, czasem nie.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Tak już jutro. Taki mam mix emocji - od zachwytu, zniecierpliwienia, przerażenia i szczęścia, że ciężko mi ten dzień przeżyć. Ale jak się dziś obudziałam rano to pierwsze co sobie pomyślałam to: "dziś mój ostatni dzień bez piersi"
Bede za Ciebie trzymala kciuki i wracaj do nas szybciutki z pieknymi cycuniami
Stary 2013-03-18, 16:23   #4534
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mi w sumie też nie było miło tego słuchać, ale pewnego dnia się wkurzyłam i za każdym razem jak mi wyskoczył z takim tekstem dostawał opiernicz konkretny i odgrażałam się odchudzaniem i protestem głodowym Póki co stara się uważać na to co mówi. Z resztą od jakiegoś czasu jak on się źle w stosunku do mnie zachowuje odpłacam mu dokładnie tym samym i powoli zaczyna kumać o co mi chodzi Hihi ja też wredna małpa jestem i sobie nie pozwolę, aczkolwiek to nie jest miłe. No w sumie ja też ciepła i miła do czasu jestem Aniołka zgrywać nie będę, bo jak on daje mi popalić to później się modli o rozgrzeszenie i litość
Gawisz ja również życzę Ci powodzonka jutro i będę trzymać za Ciebie kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej mysli i byś wróciła do nas szybciutko z pięknymi, wymarzonymi cycuniami, bez bólu i innych zbędnych dolegliwości

Margoo opuchlizna, również brzuszka jest całkiem normalna po operacji, więc nie masz się czym martwić. Mi się utrzymywała przez ok miesiąc. Chcesz to zajrzyj do mnie do albumu to sama zobaczysz jak mi bebech sterczał, nawet w jednej czarnej kiecce to widać. Brr ale z czasem ta opuchlizna zejdzie a cycuniami dłuuugooo się będziesz cieszyć

Witajcie kobitki Uff za mną dość kiepski tydzień. Ehh a w piątek rozpętałam ładną burzę. Jeden gnojek z pracy mojego tża zaczął wygadywać głupoty, że z nim spałam i myślał idiota, że się o tym nie dowiem. Tak wyszło, że przyjechał do nas w piątek i mu pojechałam prosto z mostu. Oczywiście zaprzeczał, ale tak się płaszczył, że miałam niesamowitego banana na gębie z satysfakcji. W sumie ja się o tym dowiedziałam kilka miesięcy temu, ale nie mówiłam nic, żeby koledze, który z nimi pracował a którego z pl ściągnęliśmy nie zrobić problemów, ale on zjechał do Polski (niedawno), więc powiedziałam co mi na sercu leży. Gdyby nie to, że minęło te kilka miesięcy to gościa bym na strzępy rozerwała, ale tak udało mi się przez ten czas trochę uspokoić. Gdybyście widziały jego minę, to jak się zniżył do parteru z podkulonym ogonkiem a normalnie takiego kozaka zgrywa...eehh....bezcenne
O kurka, to mial szczescie, ze wytrzymalas. oj wyobrazam sobie ile Cie to kosztowalo ale moj TZ by nie zdzierzyl takiej plotki kilka mcy
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 16:42   #4535
Martika25300
Raczkowanie

Ale sypie śnieg- depresji można dostać- gdzie ta wiosna
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 16:47   #4536
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Ale sypie śnieg- depresji można dostać- gdzie ta wiosna
a u nas kolejny sloneczny dzien za nami ale czytalam, ze i wiosna nadchodzi i zalamanie pogodyr
Stary 2013-03-18, 17:08   #4537
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
O kurka, to mial szczescie, ze wytrzymalas. oj wyobrazam sobie ile Cie to kosztowalo ale moj TZ by nie zdzierzyl takiej plotki kilka mcy
Kiciu,
ja też się dziwię,ze daliście oboje tyle wytrzymać,bo znając siebie to bym odrazu tą burzę zrobiłaNo ale to ważne,ze patrzysz na dobro innych i nie chciałaś niepotrzebnie "smrodów"robić....

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
a u nas kolejny sloneczny dzien za nami ale czytalam, ze i wiosna nadchodzi i zalamanie pogodyr
Amorcio,
niestety-dziś widziałam zapowiedzi i jutro u nas ma też padać:-(

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 17:19   #4538
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko do Was,jakie są fajne i wygodne staniki?Do tej pory chodzę w tym co dostałam po operacji ale chciałabym kupić sobie jakieś nowe i kompletnie nie mam pojęcia jakie.Pytałam dr to powiedział,że wybór należy do mnie tylko stanik nie może mieć fiżbin.
Ja kupiłam ostatnio bardzo fajny w H&M dla matek karmiących, bez fiszbin, bardzo ładny, czarne, beżowe i białe były 59.90zł
Z wyglądu nie widać, że do karmienia, nie jest babciny, ani nic

Wrzuciłam jego fotkę do galerii

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-03-18 o 17:26
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 17:19   #4539
kicia_nh
Zadomowienie

Amorcio, Ilonko mój mąż nie wiedział o tym, bo nie chciałam, żeby się denerwował a wiem, że on by nie wytrzymał i nie siedziałby cicho. Nie chciałam robić koledze problemów, bo z tamtym nie tylko pracował, ale też mieszkał w domku pracowniczym. W sumie i tak nie powiedziałam, że to wiem od niego, tylko od jego żony, bo też mi o tym pisała i namawiała, żebym od razu zrobiła awanturę o to, no ale wyobrażacie sobie jakie jaja by z tego wyszły. Ja może i jestem impulsywna i nerwowa, ale nikomu nie chciałam koło tyłka robić.

Hi a u nas śniegów już ma nie być. Wiosnę widać i czuć Kilkanaście stopni na termometrze, słoneczko, pączki na krzakach z tych gorszych to osy i pszczoły nienawidzę ich, ale jak ma byc ciepło to jakoś przeżyję

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 17:49   #4540
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję Amorcio za linka na pewno coś znajdę dla siebie

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

gawisz powodzonka trzymam kciuki mocno

dziewczyny mam do was pytanko czy któraś z was ma mentory ultra high chciałabym wiedzieć jaka jest różnica między ultra a samymi high takie mi zaproponował pan doktor i chyba będę musiała się umówić na jeszcze jedną konsultację żeby pan doktor mi pokazał te implanty, czy wy też zmieniałyście implanty przed samą op?

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 18:00   #4541
Saba08
Zadomowienie

ninka mentory ultra high podobno są bardzo twarde. Ale są węższe, więc dużo większy rozmiar wyjdzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 18:09   #4542
Amorcio
Wtajemniczenie

Kiciu no tak, najgorsze jest dzialanie pod wplywem emocji. Ja tez czasem musze i wole cos przemilczec zeby wiekszego dymu nie bylo a i kolega nie bedzie zalowal, ze Ci powiedzial w zaufaniu i na pewno wie, ze Tobie mozna ufac
Stary 2013-03-18, 18:17   #4543
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

dziewczyny mam do was pytanko czy któraś z was ma mentory ultra high chciałabym wiedzieć jaka jest różnica między ultra a samymi high takie mi zaproponował pan doktor i chyba będę musiała się umówić na jeszcze jedną konsultację żeby pan doktor mi pokazał te implanty, czy wy też zmieniałyście implanty przed samą op?

Ninka,
któraś tu ostatnio nie była do końca pewna które implanty wybrac-nawet firmę-chyba Chiquitka?
Ale na konsultację nie musisz się umawiać-wydaje mi się,ze wystarczy jak zadzwonisz lub napiszesz maila do doktorka

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Kiciu no tak, najgorsze jest dzialanie pod wplywem emocji. Ja tez czasem musze i wole cos przemilczec zeby wiekszego dymu nie bylo a i kolega nie bedzie zalowal, ze Ci powiedzial w zaufaniu i na pewno wie, ze Tobie mozna ufac
To prawda-niestety często umiejętność "przemilczania" niektórych spraw nabywa się z wiekiem...ja dopiero z czasem zrozumiałam,ze nalezy tak robic w niekórych momentach/sytuacjach-niż działac pod wpływem impulsu!!
Stary 2013-03-18, 18:33   #4544
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ninka,
któraś tu ostatnio nie była do końca pewna które implanty wybrac-nawet firmę-chyba Chiquitka?
Ale na konsultację nie musisz się umawiać-wydaje mi się,ze wystarczy jak zadzwonisz lub napiszesz maila do doktorka

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

To prawda-niestety często umiejętność "przemilczania" niektórych spraw nabywa się z wiekiem...ja dopiero z czasem zrozumiałam,ze nalezy tak robic w niekórych momentach/sytuacjach-niż działac pod wpływem impulsu!!
zaraz podpytam Chiquitke

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 19:29   #4545
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość

mi lekarz takie zaproponowal bo jestem waska w klatce piersiowej i dlatego beda mocno wypchniete do przodu wiec rozmiar spory powinien wyjsc mimo mojej postury na kolejnej konsultacji da dotknac na zywo implanty heh

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:09   #4546
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dziewczyny - jakie maści silikonowe polecacie? Veraderm? Dermatix? A może jeszcze jakieś inne? Ja mam od dra malutką tubkę veradermu i teraz muszę kupić normalne opakowanie ale nie wiem co najlepiej - dr pozostawił mi wybór w tej kwestii
Stary 2013-03-18, 20:58   #4547
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Też tak mam klask i:

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

A ja bym się skupiła raczej na bioderkach a nie na biuście . Ja mam 75-77 pod biustem w biuście 93 (przy implancie 400 okrągły) a biodra 100 talia 75 i 171 cm wzrostu.Też chciałabym większe ale ważniejsze jest popracować nad bioderkami , a potem nad biustem, bo i tak tej różnicy nie wyrównasz żadnym implantem
Właśnie nie chcę aż tyle tracić z bioder, bo będzie mniejsza różnica między biodrami, a talią, a ja bym chciała osiągnąć efekt zbliżony do klepsydry... Ach, te marzenia

Co do projekcji, to obecnie mam najwyższą

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:01   #4548
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=michalina1312;39845 095]Właśnie nie chcę aż tyle tracić z bioder, bo będzie mniejsza różnica między biodrami, a talią, a ja bym chciała osiągnąć efekt zbliżony do klepsydry... Ach, te marzenia

Hehe...klepsydra to i moje marzenie
Stary 2013-03-18, 21:07   #4549
margo50100
Raczkowanie

Klepsydra to i mój upragniony kształt... brakuje mi do niej cycków (chyba że się wybiją) talii i tyłka
Stary 2013-03-18, 21:55   #4550
dariac31
Raczkowanie

Gawisz -Będę trzymać mocno kciuki za Ciebie .Powodzenia
Stary 2013-03-18, 21:57   #4551
chiquitkaaa
Raczkowanie

hej dziewczynki
wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze trzymam kciuki za Ciebie GAWISZ!
caly zcas Was czytam na biezaco tylko czasu nie mam by pisac bo teraz mialam tyggodniowy remont dramat ale jutro juz koncza
ale czas szybko leciiii pojutrze buziol bedzie miala tez nowe cycuchy!!
ja juz smigam ,wszystko robie , autkiem jezdze juz normalnie a nie jak kaleka kilka dni temu heh wiec mysle ze jak tak bedzie to za tydzien wskocze na rowerek na chwilke bo juz mnie nosi;-)

kicia ja to bym chyba zatukla heh tez mialam kiedys podobna sytuacje ja mu rowno pojechalam !!!, kicia trzeba zrozumiec takich pajacow, ze oni tez ludzie i chca czasem pomarzyc
Stary 2013-03-18, 22:09   #4552
artystka01
Przyczajenie

Hej. To znowu ja .Brakuje mi jeszcze paru ankiet, proszę nadal o waszą pomoc korcia115@wp.pl prześlę ankietę. Dziękuję.

Edytowane przez artystka01
Czas edycji: 2013-03-18 o 22:10
artystka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:26   #4553
iloona79
Zadomowienie

Gawisz,
wszystkiego dobrego jutro i spokojnej nocki-Wam wszystkim również
Stary 2013-03-18, 22:38   #4554
Amorcio
Wtajemniczenie

GAWISZ!!!!!!! trzymam kciuki za Twoje wymarzone piersi
Stary 2013-03-19, 05:21   #4555
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
GAWISZ!!!!!!! trzymam kciuki za Twoje wymarzone piersi
Witajcie z samego rana. Moje dzieciaki sie poprzestawialy i od jakiegos czasu robia mi po 5.00 pobudke. Pije wlasnie kawke i lece Was poczytac.

GAWISZ jeszcze raz powodzenia Ci zycze
Stary 2013-03-19, 06:44   #4556
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Witajcie z samego rana. Moje dzieciaki sie poprzestawialy i od jakiegos czasu robia mi po 5.00 pobudke. Pije wlasnie kawke i lece Was poczytac.

GAWISZ jeszcze raz powodzenia Ci zycze
o jeju wspolczuje, wiem jak to jest

a u nas tak sypie snieg, ze swiata nie widac, Martiko mam nadzieje, ze upaly od Ciebie tez beda sie tak fajnie do nas przemieszczac jak ten dzisiejszy snieg
Stary 2013-03-19, 06:51   #4557
unsafe_girl
Rozeznanie

Gawisz powodzenia !
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:00   #4558
klaudeczka2010
Zadomowienie

CZEŚĆ KOCHANE DZIEWCZYNKI MOJEJES TEM dziś w domu bo mała moja chora więc pobędę tu w końcu z wami
Stary 2013-03-19, 08:42   #4559
margo50100
Raczkowanie

Gawisz, trzymam za Ciebie kciuki! POWODZENIA!!!

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Klaudeczko witaj tęsknimy tu za Tobą, ja już marze żeby Ci się ten ther mo mix zepsuł
(zart zart)

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Dziewczyny, dzisiaj mija 5-ta doba od mojej op. Mam nadzieję, ze to ostatnia taka ciężka i od jutra już bedzie lepiej. Śpię na siedząco, nie mogę nawet pół siedząco. Plecy już mi odpadają. Sabuś dziękuję za pomysł z poduszką na szyję, nie opuszcza mnie co noc i bez niej nie dałabym rady

Słuchajcie jak odpinam biustonosz do zmiany opatrunku to łapie mnie taki ból i ucisk w klatce że normalnie nie mogę oddychać. Tupie nogą, żeby już ten stanik zapiać, bo wtedy wszystko wraca do "normy"... miała tak któraś z Was??!?!?
Stary 2013-03-19, 08:47   #4560
edzia1985
Raczkowanie

Hej ja sie tylko witam z rana.
Mam małe zamieszanie ostatnio.
Miłego dnia

Gawisz slonce trzymam kciuki

gawisz 19.03 - DZISIAJ POWODZENIA, TRZYMAMY KCIUKI
buziol04 - 20.03 - 1
ktopozna 10.04 - 22
ninka28 23.04 - 37
martika25300 07.05 - 49
kolorowa 10.05 - 52
Edzia1985 11.05- 53

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości