![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemcy :)
moge jeszcze troche poopowiadac
![]() ![]()
#4532 |
Raczkowanie
|
pfffff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
in love with life
|
Ooo witam nowa kolezanke
![]() Swietny ten kawal, bardzo mi sie spodobal. Az Tztowi przetlumaczylam ![]() A u mnie nie ma polskich sklepow ![]() ![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
#4535 |
Raczkowanie
|
hej MdM =)
u mnie też nie ma polskich sklepów....o restauracji nie wspomnę^^ Desti....bardzo śmieszne wiesz, bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
u mnie w sumie tez nie ma
![]() ![]()
#4537 |
Zadomowienie
|
Desti witam w klubie zajadajacych sie pierozkami
![]() ![]() ![]() Odwiedzilam Twoj 'koci' watek,fajne masz te lobuziaki ![]() ![]() UlaFornal witam na watku ![]() U mnie dzis caly dzien pada,a ja okna mialam myc-zawsze tak mam gdy checi sa pogoda nieodpowiednia ![]() Pozdrawiam i zycze spokojnej nocki ![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Bierka ja nie mam zamilowania do samodzielnego lepienia
![]() ja kiedys tez bylam fanka psow, zawsze byl pies w domu (jak bylam mala) ... kota dostalam w zestawie z mezm ![]()
#4539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twoje zdanie mnie rozbroilo ![]() ![]()
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
o nie kuchnia to nie moja dzialka
![]() ![]() ![]()
#4541 |
Zadomowienie
|
MdM dopiero teraz zauwazylam podpis-bardzo mi przykro,nie smutkaj sie
![]() ![]() ![]() ps: jakis czas temu prosilam o rade w sprawie serwisu,jednak kupilam inny i takie wiekszy 50 czesciowy,mysle ze bardziej przydatny ![]() ale troche sie wkurzylam,bo po wszystkim zorientowalam sie,ze w quelle byly mega przeceny-podobno splajtowali czy jak to sie mowi,no ale za pozno sie dowiedzialam i troszku przeplacilam. Ale udalo mi sie dorwac sliczne zaslony juz zamowione,wiec nic tylko szybko umyc okna i czekac na paczke ![]()
#4542 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
atak na strone quelle w ten dzien jak wyprzedaz ruszyla byla tak wielka, ze serwer im padl
![]() a powiedzcie dziewczynki co myslicie o amoku na temat szczepionki na H1N1 Influenza... mnie juz to do szalu doprowadza i sluchac tego nie moge ![]() ![]() ja nie jestem krolik doswiadczalny... nie dam sie szczepic ![]()
#4544 |
Zakorzenienie
|
desti, a ten sklep obwoźny to tylko u Ciebie bywa? Czy maja jakąś większą trasę?
Co do szczepionki, to ja się co rok szczepie na zwykłą grypę, w tym roku bardzo źle to szczepienie przeszłam i na żadną szczepionke się już nie piszę. Jola, byłam na Männerherzen ![]() ![]() W sumie Til podobał mi się najmniej, on to tak wszystkie role gra na jedno kopyto cześć Ula!
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-11-05 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Luba z tego co wiem to ona ma trase przez cale bayery
![]() ![]() ja sie na zwykla grype tez nie szczepie... jedyne co to szczepie sie co roku przeciwko Influezna A i B ![]()
#4546 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyny
![]() Podobno ta szczepionka ma zapobiegac powiklaniom po grypie..ale jak jest to nie wiem;p ja sie nigdy nie szczepilam na grype-choc moze to dobry pomysl,bo zawsze w zime dlugo i czesto chora jestem ![]()
13.01.2012 -oficjalny kierowca- ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2009-11-05 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Wtajemniczenie
|
O mamo, Majka, gratuluje odwagi - wreszcie termin u fryzjera
![]() Desti, uwielbiam niebieskie kociaki! ![]() Bardzo zadowolona jestem z Effaclar K i Diacneal, uzywam na zmiane i polecam! Podoba Wam sie ta piosenka z Männerherzen? Ja dawno takiego kiczu nie widzialam, jak ten teledysk i ten facet z niego.... az mi sie wierzyc nie chce, ze to na powaznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten facet jest świetny, przez cały czas taki nawiedzony, jak go widziałam to się od razu smiałam. desti, miałabym prośbę, jakby się tesciowa przy okazji dowiedziała jaką trasa jeżdżą, to byłabym wdzięczna. Fajnie byłoby gdyby o amberg zahaczali, bo miałabym ich pod ręką ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-11-05 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
dziekuje w imieniu siersciuchow
![]()
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobilam zamowienie w Hagelshop ![]() Cytat:
Zgadzam sie,masakra jakas ![]() Edit:cale szczeszcie,ze to jednak nie na powaznie... ![]() Ja sie na zadna grype,czy to swinska,czy normalna nie szczepie ![]() ![]() MdM,przykro mi z powodu chomiczka ![]() ja tez mam teraz zmartwienie,bo nasza Kitta ma jakies problemy z serduchem-musimy zrobic jakies dodatkowe badania-mam nadzieje,ze okaze sie,ze to falszywy alarm... ![]() Ale sa tez dobre wiesci-nasz Felix schudl ponad kg ![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-05 o 11:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak Ci sie udalo kota odchudzic ![]() ![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczynki, nie mam czasu na wizaz
![]() Malz dzis zostal w domu, twierdzi, ze jest chory i spi do tej pory ![]() Mdm, ja tez mialam chomiczki w dziecinstwie, i swinki morskie....te drugie zyja dluzej, wiec potem przerzucilam sie na swinki, bo chomiczki za czesto odchodzlily ![]() Majku, kciuki za zdrowko kotka Teraz nie mam zadnego zwierzaka. Za czesto podrozujemy, poza tym jestem z tych co za bardzo sie zwierzetami przejmuja ![]() ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2009-11-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dieta naszych futer zaczela sie chyba rok temu,jak Felix przekroczyl 7,5 kg ![]() Dostaja teraz oba dwa razy dziennie sucha karme Hills Prescription Diet Feline r/d ,raz w tyg ta sama karme,ale mokra,albo tunczyka w sosie wlasnym,zeby nie bylo monotonnie ![]() Wiadomo,czasami jakas szyneczka tez sie trafi,ale w minimalnych ilosciach ![]() A Wy czym karmicie maluchy? Mam na mysli kocie jedzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Royal canin
![]() a teraz uciekam do pracy...
#4555 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() W Niemczech jestem od miesiaca dopiero ![]() ![]() ![]() Ja mam za to pytanie do was kochane ![]() Moje obawy sa stad, ze wszystkie dziewczyny co wygraly ten program nie sa w ogole za granica znane. Sa tylko wiadomosci o nich na prosieben. Innych stacjach w ogole. A ja mysle o modelingu raczej powaznie. Chce to sprobowac, a nie bawic sie tym. Dlatego gdzie mam lepsze szanse GNTM czy jakas dobra agencja? |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
hej Zzozz
![]() moim zdaniem w takim programie jak GTM mozna sie wiele nauczyc... ale lepiej dla tych co nie wygrywaja ![]() Jezeli ktos ma potencjal to i bez takiego programu sobie poradzi... choc na pewno nie jest to latwa dorga. W progamie tez mozna sprobowac ale nie traktowalabym tego powaznie i przy tej calej krytyce pod adresem nie tylko progarmu ale tez Heidi pewnie wolalabym inaczej probowac.
#4557 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() znacie sie moze na agencjach w niemczech? ja mysle o luisa models w monachium, chcialabym naprawde do dobrej trafic. czy mnie wezma to juz inna sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem lepiej zaczac od agencji
![]() ![]()
#4559 |
in love with life
|
Witam kolezanke,
ja sie tam totalnie na tym nie znam, wiec nie pomoge. Kiedys, jeszcze bedac w PL dostalam propozycje sesji zdjeciowej do jakiejs gazety, ale organizatorzy chcieli zdjecia w bieliznie, wiec odmowilam, bo jednak takie cos to zupelnie nie dla mnie. Powodzenia ci zycze!! A desti to widze specjalistka w kazdej dziedzinie ![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
![]() nie tyle specjalista co po prostu mam swoje zdanie ![]() ![]() ![]() a wracajac do modelek, wszystkie "najwieksze" zostaly odkryte przez przypadek ![]() i znalazlo by sie pare dziedzin o ktorych nie mam bladego pojecia... zaczynajac od pieczenia ciast... poprzez wszystko co dotyczy auta (pomijajac jazde hehe) ... dobrze, ze moje auto nie moze kapcia zlapac... no i wymiany wszelkich plynow tez moj maz zalatwia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.