Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 05:41   #4531
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Filmiki urodowe na you tube, część XII

No tak, ale co to za robienie zdjęcia mango na tle lekko wyciagnietego certyfikatu z koperty? No kto tak robi..... I jak sie przyznała w komentarzach pod filmikiem, to nie jej obywatelstwo. Ale jeszcze ostatnio pisała, ze egzamin tuż tuż, wiec moje wnioski nie były wcale takie mylne.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-18, 08:07   #4532
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Wiesz, jedni mają duże powodzenie i raczej niechętnie chcą sie wiązać. Jak facet jest przystojny, bogaty to ślub w wieku 20-25 lat nie jest moim zdaniem dobrą decyzją. Taka osoba musi psychicznie dojrzeć do stałego związku, wiedzieć czego chce od partnera i od życia. A z tego co widzę to jednak kobiety naciskają facetów na zaręczyny czy ślub- wspominają kto wziął ślub, kto sie zaręczył, a kiedy my itp. I paru moich kolegów padło ofiarą swojego tchórzostwa. No bo jak byli ze sobą te 5 czy 7 lat to albo ślub albo do widzenia. Ci wybrali ślub, ale i tak są w lepszej sytuacji niż centusie, którzy oszczędzili na prezerwatywach i czy się rozstaną czy będą ze sobą nadal to i tak każde rozwiązanie bedzie dla kogoś krzywdzące.
a jak jest biedny i brzydki?
A kobiety bogate i ładne w wieku 20-25 lat nadają się do ślubu?
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.

Edytowane przez ladymln
Czas edycji: 2013-06-18 o 08:10
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 08:52   #4533
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Jestem niemodna, głupia, brzydka, zła i będę zdradzać. Siedem lat z moim podgrzybem, a mogłam chodzić na praw-dziwki...
o oł mój mąż był moim pierwszym facetem
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 08:58   #4534
paulina800
Rozeznanie

lubię Radzkę ale jeśli chodzi o Jej styl jest dla mnie modowym koszmarkiem

http://www.youtube.com/watch?v=fhKdvUBj984
Stary 2013-06-18, 09:04   #4535
nulca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
o oł mój mąż był moim pierwszym facetem
mój mąż to też mój pierwszy facet i teraz nie wiem czy trafiłyśmy tego najlepszego prawdziwka czy pierwszego lepszego podgrzybka
nulca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 09:18   #4536
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość

Prawda jest taka ze wystawiajac cokolwiek na blogu,FB,YouTube etc narazamy sie na komentarze od roznych ludzi.Mysle tez ze duze znaczenie maja roznice kulturowe.Moim zdaniem normalna reakcja na takie zdjecie to gratulacje obywatelstwaBtw gratulacje dla Nissiax(wiem jaka dluga jest droga do obywatelstwa).W Usa to norma ze ludzie sie chwala certyfikatami,dyplomami itp i raczej nie spotyka sie to z wysmiewaniem,doszukiwanie m drugiego dna itp.
No ale tak jak napisalam takie sa realia internetu.
ale przecież to nie chodzi w ogóle o ten certyfikat tylko o to jak ona się zachowała w związku z tym zamiast zareagować jak normalny człowiek i wyjaśnić o co chodzi albo zwyczajnie nie mówić i nie robić nic to zaczęła się miotać, usuwać ludzi, bo ktoś napisał co widzi na zdjęciu - przy czym nie padły żadne obraźliwe słowa. dziecinne zachowanie i o to się rozchodzi, a nie fakt czy ma obywatelstwo czy go nie ma.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 09:23   #4537
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez nulca Pokaż wiadomość
mój mąż to też mój pierwszy facet i teraz nie wiem czy trafiłyśmy tego najlepszego prawdziwka czy pierwszego lepszego podgrzybka
czasem od razu trafia się na prawdziwka a czasem trzeba go dłużej szukać, myśle że jednak częściej to drugie .
Moim zdaniem dużo prawdy jest w tym że trzeba poznawać, doświadczać bo dopiero wtedy można powiedzieć czego się naprawdę chce, co nam pasuje itd. odnosi się to do wielu sfer (dlatego też 3 razy zmieniałam studia i wielokrotnie zmieniałam prace ).
Stary 2013-06-18, 09:28   #4538
nulca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
lubię Radzkę ale jeśli chodzi o Jej styl jest dla mnie modowym koszmarkiem

http://www.youtube.com/watch?v=fhKdvUBj984
Za duży misz-masz jak dla mnie ale skoro ona się w tym dobrze czuje to OK ja nie lubię jej dykcji i tego że po kilka razy mówi to samo, ale innymi słowami w swoich dłuższych filmikach z inspiracjami albo sylwetkami.
Stary 2013-06-18, 10:20   #4539
zarejestrowana1983
Raczkowanie

[QUOTE=nereidkaa;41369983]Szkoda mi trochę nissiax i tego jak się jej dostało za to nieszczęsne mango. Dokument mógł nie być jej, a jej męża. I mogła nawet nie pomyśleć, że ktoś ten dokument rozpozna i zrobi się taka afera. Nie powinna blokować dziewczyny, która napisała o swoich podejrzeniach; to było zbyt impulsywne. Niemniej jednak mam wrażenie, że czasami zbyt pochopnie wysuwamy wnioski, a wersji zdarzeń w przypadku tego zdjęcia mogło być mnóstwo. Tylko sama nissiax wie jak było. Skorzystał jedynie troll, który próbował wmówić wszystkim, że Agnieszka ma dziecko.
Agę można lubić lub nie, ale to jedna z bardziej szczerych osób obok której nicka nie ma tysiąca linków do stron sponsorów.

A mnie się wydaje (przy całej sympatii do Agnieszki) że ona dobrze wiedziała co robi. Nie sądzę żeby Aga, zawsze taka porządna, poukładana i perfekcyjna ot tak, bez powodu robiła zdjęcia owocu na tle tak ważnych dokumentów.
Swoją drogą ciekawe czemu nie sfotografowała banana czy borówek na tle aktu małżeństwa
zarejestrowana1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 10:26   #4540
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość

Prawda jest taka ze wystawiajac cokolwiek na blogu,FB,YouTube etc narazamy sie na komentarze od roznych ludzi.Mysle tez ze duze znaczenie maja roznice kulturowe.Moim zdaniem normalna reakcja na takie zdjecie to gratulacje obywatelstwaBtw gratulacje dla Nissiax(wiem jaka dluga jest droga do obywatelstwa).W Usa to norma ze ludzie sie chwala certyfikatami,dyplomami itp i raczej nie spotyka sie to z wysmiewaniem,doszukiwanie m drugiego dna itp.
No ale tak jak napisalam takie sa realia internetu.
Tylko Nissiax nie wrzuciła zdjęcia certyfikatu "patrzcie, cieszcie się razem ze mną, jupiiii!" (wtedy każdy by pogratulował z uśmiechem) tylko niby zdjęcie owocu, w tle którego leżał certyfikat - tak wykadrowane, żeby było go dokładnie widać. Czyli to wyglądało jak "ooo, tutaj niby sobie fotografuję mango, ale tak naprawdę poukładam za nim dokumenty i certyfikat, pochwalę się, ale niby się nie pochwalę". Dużo osób odebrało to w ten sposób, bo po pierwsze, dokumenty, dyplomy, certyfikaty nie są raczej naturalnym tłem dla zdjęć, nikt ich nie trzyma na wierzchu, nie rozpakowuje nad nimi zakupów i nie jada owoców, a po drugie Nissia znowu się czaiła z jakimiś niedopowiedzeniami, usuwaniem, blokowaniem. Przecież znamy to już z przeszłości "Szykują się w moim życiu wielkie zmiany.....", a potem "Jak śmiecie pytać jakie? To moje prywatne życie!".
Lubię ją i też uważam jej filmy za wartościowe. Uważam po prostu, że zachowuje się czasami bardzo dziecinnie.
Sprawy trolla, który chciał rozpętać wielką aferę, że Agnieszka ma dziecko, nie skomentuję. Zresztą wszyscy tutaj zareagowali myślę prawidłowo.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 10:43   #4541
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Ale wzięłaś ślub w wieku 21 lat? Bo jak nie to sienie liczy. Swoją drogą, kiedys na studiach, miałam przedmiot- demografia ludności- niestety, ale małżeństwa w PL zawarte między 20 a 23 r.ż rozpadają się najczęściej. Moi dawni koledzy z podstawówki czy liceum- już 1/3 po ślubie (połowa dziewczyn), sporo dzieci (bo jednak żal złotówek na Durexa) i mogę stwierdzić, że połowa z nich rozstanie się, a przynajmniej powinni. Ale pewnie dla dobra dzieci pomęczą sie te parę lat i na nową drogę po 30-tce wezmą rozwód.
Ja z moim mężem jestem od czasu jak miałam 19 lat, a było to trochę czasu temu. Ślub co prawda wzieliśmy późno- bo ja go hamowałam. Ale ja wierzę w sens ślubu koło 25 roku życia i dzieci przed 30. Nie wiem może za 10, 15 lat zmienię zdanie.
W sumie większość małżeństw rówieśników ma się dobrze.

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Upolowałaś pierwszego lepszego podgrzybka i jeszcze się chwalisz

A tak serio to też znam kilka takich par. Widzę jednak, że to coraz bardziej rzadkość. Coraz więcej osób chce się 'wyszumieć' albo nie trafia na swojego grzyba w trakcie grzybobrania
Tak coraz więcej osób chce się wyszumieć a później mają 30, 35 lat i płaczą znajomym w ramię że są samotni i nikt ich nie kocha. Nie wszyscy oczywiście, ale często widzę to u znajomych singli.
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Tylko Nissiax nie wrzuciła zdjęcia certyfikatu "patrzcie, cieszcie się razem ze mną, jupiiii!" (wtedy każdy by pogratulował z uśmiechem) tylko niby zdjęcie owocu, w tle którego leżał certyfikat - tak wykadrowane, żeby było go dokładnie widać. Czyli to wyglądało jak "ooo, tutaj niby sobie fotografuję mango, ale tak naprawdę poukładam za nim dokumenty i certyfikat, pochwalę się, ale niby się nie pochwalę". Dużo osób odebrało to w ten sposób, bo po pierwsze, dokumenty, dyplomy, certyfikaty nie są raczej naturalnym tłem dla zdjęć, nikt ich nie trzyma na wierzchu, nie rozpakowuje nad nimi zakupów i nie jada owoców, a po drugie Nissia znowu się czaiła z jakimiś niedopowiedzeniami, usuwaniem, blokowaniem. Przecież znamy to już z przeszłości "Szykują się w moim życiu wielkie zmiany.....", a potem "Jak śmiecie pytać jakie? To moje prywatne życie!".
Lubię ją i też uważam jej filmy za wartościowe. Uważam po prostu, że zachowuje się czasami bardzo dziecinnie.
Sprawy trolla, który chciał rozpętać wielką aferę, że Agnieszka ma dziecko, nie skomentuję. Zresztą wszyscy tutaj zareagowali myślę prawidłowo.
Zgadzam sie z tym co napisałaś.
Nisiaxx na polskim YT ma chyba najbardziej profesjonalne filmiki, ma wiedzę, studia kierunkowe i praktykę w zawodzie.
Jest profesjonalistką stąd trudno mi uwierzyć w przypadkowość zdjęcia z mango, sorry Nisiaxx prezentujesz sobą pewien poziom i dlatego od ciebie wymagamy pewnej klasy, księżniczka czy Susz może robić różne głupoty i ujdzie im to na sucho- tobie nie.
A trolla nie ma nawet sensu komentować.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 10:44   #4542
zarejestrowana1983
Raczkowanie

nissiax83 na yt
"mi się o uszy obiło że mam adoptowane dziecko obywatelstwo amerykańskie posiada mój mąż, ja jeszcze nie"

wierzyć czy nie wierzyć, oto jest pytanie...
Stary 2013-06-18, 11:02   #4543
201610310857
Konto usunięte

Nissiax z mango, czy bez ja bardzo lubię naprawdę kobitka ma wiedzę i wie co mówi. Nie sponsoruje jej 2365232153256134216312456 21 firm i to się ceni. szczere opinie
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 11:02   #4544
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zarejestrowana1983 Pokaż wiadomość
nissiax83 na yt
"mi się o uszy obiło że mam adoptowane dziecko obywatelstwo amerykańskie posiada mój mąż, ja jeszcze nie"

Serio, interesuje Cię to?
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 11:09   #4545
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zarejestrowana1983 Pokaż wiadomość
nissiax83 na yt

mnie to różnicy nie robi
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 11:22   #4546
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Serio, interesuje Cię to?
dobre pyt ;] zasadniczo chyba nie, zawsze lubiłam Agę i szanowałam za wyznaczenie jasnych granic, podobało mi się że nie robiła tak jak inne dziewczyny dziwnych aluzji, podtekstów żeby najpierw wzbudzić ciekawość a później być oburzoną że ktoś jest zainteresowany jej życiem (przykład blogerka ema mija).
To tutaj, u Was okazało się że jednak jest trochę inaczej a ja nie do końca rozumiem jej intencje, ale może faktycznie nie powinnam się nad tym aż tak zastanawiać
Stary 2013-06-18, 11:25   #4547
201610310857
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=HDRkUkqlOiU
stylizacje i NY/
Stary 2013-06-18, 11:29   #4548
201606201229
Konto usunięte

Anioł na resorach będzie jutro w ddtvn
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 11:40   #4549
201703241651
Konto usunięte

A propo's grzybobrania... Ja to zawsze trafiam na muchomory
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 11:50   #4550
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
też mi się to nasunęło jak czytałam o podgrzybach
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 11:54   #4551
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
ja zawsze trafiałam na psiaki, a tu taka mila odmiana i prawdziwek
Stary 2013-06-18, 12:01   #4552
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
jedyna korzyść z tego filmiku to ta jej koleżanka która opowiadała o NY pod koniec fajna, szczera kobieta na pierwszy rzut oka.
Stary 2013-06-18, 12:01   #4553
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Nissiax po kilku dniach ciszy dodała nowy filmik http://youtu.be/YVs8N_1tm9Q

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie mam nic na twarzy...

mam tylko vichy ..

ludzie panie to masz czy nie masz, nie lubię tego bardzo

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 12:02   #4554
yunis30
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=d8JeAG3EoRY

lokowanie produktu u Olimpii
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:38   #4555
nulca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jedyna korzyść z tego filmiku to ta jej koleżanka która opowiadała o NY pod koniec fajna, szczera kobieta na pierwszy rzut oka.
czy w tym filmiku występuje gościnnie Nissiax? :P jestem w pracy i mam zablokowane YT i nie mogę obejrzeć
Stary 2013-06-18, 12:42   #4556
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulca Pokaż wiadomość
czy w tym filmiku występuje gościnnie Nissiax? :P jestem w pracy i mam zablokowane YT i nie mogę obejrzeć
nie pokazała pare znanych miejsc w NY, kilka wystaw sklepowych, no i ta znajomą, która opowiadała kilka minut. nic specjalnego
Stary 2013-06-18, 12:53   #4557
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
też mi się to nasunęło jak czytałam o podgrzybach
Złapałyśmy bakcyla do metafor

Edeldredzia, Zazdroszczę prawdziwków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 12:55   #4558
Adamantium01
Karo

Cytat:
Złapałyśmy bakcyla do metafor

Edeldredzia, Zazdroszczę prawdziwków
przeczytałam prawiczków

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:56   #4559
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
przeczytałam prawiczków
głodnemu chleb na myśli
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 13:00   #4560
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
przeczytałam prawiczków
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
głodnemu chleb na myśli
Napisałabym, że głodny głodnemu wypomina, ale to oklepane

Ja nigdy nie miałam prawiczka, więc nie wiem czy zazdroszczę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości