|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
A ja się usprawiedliwiam
![]() ![]() wracamy późno jak tż wraca z pracy, wtedy kąpiel, mała idzie spać, trzeba troszkę ogarnąć dom i siebie i iść spać, w kółko to samo ![]() byliśmy na kontroli lenka zdrowa ![]() Mika strasznie się cieszę że jest wszystko dobrze, mamy tu kilkoro indywidualistów ![]() Wczoraj troszkę do was zajżełam ale nie zdążyłam się odezwać. Black tyle u ciebie jezior a ty chyba potrzebujesz zimnej kąpieli, z kim będziemy się droczyć jak ciebie nie będzie? oczywiście żartuję ![]() jutro tż nas zabiera nad jezioro ![]() Sylwia ty nam coś obiecałaś napisać, pisz w klubie tam jest mniej do nadrobienia ![]() Myślę że jak się schłodzi to będę na bierząco bo jakoś nie potrafię się ogarnąć w ten skwar Dzieciaczki są śliczne, Delicjanko ale Jula na nogi ![]() Buziaczki dla dzieciaczków, pozdrawiam.
#4532 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() po spotkaniu super, macie czego zazdrościć ![]() Debrah jest przefajną i przekochaną osóbką, jej mąż też bardzo miły a Amelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy na spacerku ale mokro i komarzyska gryzły więc przenieśliśmy się do Debrah. Mój małżon testował tulę, nawet mu się podobało także jesteśmy coraz bliżej tulenia się ![]() Było naprawdę bardzo bardzo bardzo miło i przesympatycznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az nie poznalam wlasnego dziecka ![]()
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
O ile dotaliśmy komplementów! bardzo nam miło, dziękujemy raz jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przygody, pfffff, ja dziękuje za takie przygody ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle dzis nieodkładalny, pobudka standardowo o 5,12 i do tej pory non stop na rękach, nawet spał mi na rękach... tesciowa mnie karmiła ugotowanym przez siebie obiadem bo co odkładałam małego to był płacz i bym cały dzien głodna chodziła.... ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- NANCY i DEBRAH. al fajnie, ze sie spotkalyscie ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Rozeznanie
|
Sylwia tż na urlopie a tobie penisy w głowie
![]()
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra, koniec mydlenia oczu - FOTA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Rozeznanie
|
Mnie jak by teściowa nakarmiła to już bym nie wstała
![]()
#4540 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej.
![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za opinie na temat depilatora - widzę, że baaaaardzo podzielone. Ja kupiłam. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale że jak już całe? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i jak fajnie, że lekarz tak pozytywnie nastroił ![]() to my dziękujemy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Sylwia-czy ja godna?
![]() ![]() No więc po szale na nosidła Tuli przyszła konkurencja ze strony Kiji i Lady na Mei Taie ![]() Marsi, Aśka i Hope miały straszne "przygody" z dziećmi: Leo zaklinował się główką pod kanapą, Asi się Blanka zatrzasnęła w samochodzie a Dawidek Hope wypadł prawie że z bujaka ![]() Trwa nowy szał zabawkowy, mianowicie na gumową żyrafę Sophie za bagatela 70 zł! Cała i dziewczyny przerzucają się na pieluszki wielorazowe, dopiero co je testują ![]() Leo, Kubuś, Julian i Ola mają już pół roczku!! Szaja wczasuje się z Agatką, Dorką i mężem nosząc na zmianę dzieci w Tuli ![]() A dziś Wisienka chyba miała mieć wieczór panieński? ![]() Black zalicza egzaminy i szykuje się do ślubu-dziewczyny zastanawiały się z kim zostawić dziecko podczas wesela. Nawijka, Charlizz, Ninagg, Debrah, Lenova uczą się w pocie czoła. Kolejne spotkanie forumowe: Nancykenator i Debrah ![]() Meneq czeka na kolejny fajfun. U Lady skończył się remont mieszkania i po szybkiej przeprowadzce siedzą już szczęśliwi w nowym M(4?) ![]() Nasze dzieci męczą się w tą czikę (Co to czika, już wiesz ![]() No i przerzucamy się na spacerówki-ja dziś też, taki ukrop. To chyba tyle, przepraszam dziewczyny, na pewno pominęłam mnóstwo ważnych tematów ale tak na szybko to ciężko sobie przypomieć ![]() Zaraz wrzucę jakąś fotę ze spacerku do klubu ![]() Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-06-22 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
O, Black skarbnico wiedzy (
![]() Laptop tż po ostatniej uroczej awarii z moim plikiem jeszcze nie żyje więc mogę zrzucić fotkę tylko na komp stacjonarny a on się buntuje.. W ogóle - rzadko pokazujesz nam Oliwię - zmień to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Bokeh gwiazda śliczna, ale ......................... ................. ty robisz ładniejsze ;-)
#4546 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski. Będę nadrabiać jutro bo dziś cały dzień byłam poza domem i padam na pysk.
Kupiłam parę rzeczy z biedronki-kosmetycznych rzecz jasna i jestem zadowolona póki co. Jutro się rozwinę bardziej-mąż bardzo milutki po tej kłótni także mogłam szaleć z kosmetykami ![]() A teraz czas na pizzę piwko i ... Spać ![]() Do jutra ![]()
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
jak Bożysława zaniemogła to mi po głowie chodzą
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nawet nie wiecie jak za Wami tęskniłam ![]() czarownice mają moc ![]() Cytat:
![]() ![]() spadam do klubu chociaz na zdjęcia popatrzec, reszta jutro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Debrah, ponieważ ja na facebooka wrzucam...
![]() ![]() Mika - pytałaś o minerały... nakładałam i na sucho, i na mokro, na mokro lepsze krycie. Generalnie Amillie ma fajne kosmetyki, bo mam też róż. Ale podkład jest super, super, używam przy każdym makijażu odkąd go mam (czyli od 01.06.). Także ja polecam. A co do odcieni, to miałam kilka próbek w różnych, najjaśniejszych odcieniach, a pełnowymiarowy mam Cashmere (drugi w kolejności w którejśtam kategorii) i nie widzę różnicy między nimi na mojej twarzy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie chyba wezmę na oko, on i tak pewnie wtopi się w twarz (wiadomo, nie wezmę mega brązu ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o właśnie !
![]() |
#4550 | |||||||||
Zadomowienie
|
Hej, my dziś cały dzień u rodziców na wsi. Był grill,a mały na kocyku sobie leżał i podziwiał czereśnie na drzewie
![]() Cała, superaśne te pieluszki i mówisz, że sucho ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że już jesteście na nowym mieszkanku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacjez okazji skończenia 6 miesiąca ![]() I jak tam, zasnął? Współczuję sytuacji z mężem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A Piotrek tak dziś wypoczywał ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-06-22 o 21:20 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam Ciocie do klubu, czeka na Was ciekawostka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Bokeh - na pewno tak będzie, on się ładnie stapia z cerą, nie jest mocno kolorujący, za to ładnie kryje. A co do nakładania, to różnie - Hakuro H50s albo H54, lub Real Techniques Buffing Brush.
![]() Tak sobie myślę, że jak poród przeżyłam, to i depilację powinnam chyba przeżyć. ![]() Elllmi, współczuję sytuacji z TŻem, mam nadzieję, że szybko się wszystko wyprostuje. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-22 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
i specjalne ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
w ogóle miała kiedyś któraś hybrydy na paznokciach u nóg? kurcze chyba sobie coś zrobie bo wkurza mnie ciągłe malowanie do sandałów ![]()
![]() |
#4558 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a Piotruś nonono pełen relax ![]() Cytat:
![]() co do depilatora mam ponad 5 lat, fakt pierwsze uzycie myslalam ze sie .....wsciekne z bolu ale pozniej juz ok, tylko trzeba uzywac regularnie bo pozniej znowu bol, tylko ze ja gole do kolan, bo na udach nie mam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pogrubionego to nie moge sie powstrzymac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przelecialam kilka stron od mojego wywalenia z kompa, ale miałyscie ze mnie polewke ![]() ![]() uciekam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
marsi chyba ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Black a te pudry Amillie mozna gdzies stacjonarnie kupic, bo chcialabym zobaczyc kolorki, niby wysylaja probki ale probka 2,9 a przesylka 9zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.