|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
A ja się usprawiedliwiam
nie ma nas bo uciekamy z tego upału w prawie taki sam upał na wieś ![]() wracamy późno jak tż wraca z pracy, wtedy kąpiel, mała idzie spać, trzeba troszkę ogarnąć dom i siebie i iść spać, w kółko to samo ![]() byliśmy na kontroli lenka zdrowa Mika strasznie się cieszę że jest wszystko dobrze, mamy tu kilkoro indywidualistów ![]() Wczoraj troszkę do was zajżełam ale nie zdążyłam się odezwać. Black tyle u ciebie jezior a ty chyba potrzebujesz zimnej kąpieli, z kim będziemy się droczyć jak ciebie nie będzie? oczywiście żartuję jutro tż nas zabiera nad jezioro Sylwia ty nam coś obiecałaś napisać, pisz w klubie tam jest mniej do nadrobienia ![]() Myślę że jak się schłodzi to będę na bierząco bo jakoś nie potrafię się ogarnąć w ten skwar Dzieciaczki są śliczne, Delicjanko ale Jula na nogi . Aśka nie wiem gdzie te twoje kilogramy, ja mam 167cm, waże 59kg i raczej nie wyglądam lepiej od ciebie.Buziaczki dla dzieciaczków, pozdrawiam.
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() po spotkaniu super, macie czego zazdrościć Debrah jest przefajną i przekochaną osóbką, jej mąż też bardzo miły a Amelka może przy następnym spotkaniu się otworzy .Byliśmy na spacerku ale mokro i komarzyska gryzły więc przenieśliśmy się do Debrah. Mój małżon testował tulę, nawet mu się podobało także jesteśmy coraz bliżej tulenia się ![]() Było naprawdę bardzo bardzo bardzo miło i przesympatycznie i liczymy na powtórkę
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az nie poznalam wlasnego dziecka
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
O ile dotaliśmy komplementów! bardzo nam miło, dziękujemy raz jeszcze
|
|
|
|
#4535 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przygody, pfffff, ja dziękuje za takie przygody ![]() Cytat:
Cytat:
w ogóle dzis nieodkładalny, pobudka standardowo o 5,12 i do tej pory non stop na rękach, nawet spał mi na rękach... tesciowa mnie karmiła ugotowanym przez siebie obiadem bo co odkładałam małego to był płacz i bym cały dzien głodna chodziła.... ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- NANCY i DEBRAH. al fajnie, ze sie spotkalyscie gdzie są zdjecia do zlukania?---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4536 |
|
Rozeznanie
|
Sylwia tż na urlopie a tobie penisy w głowie
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra, koniec mydlenia oczu - FOTA
|
|
|
|
#4539 |
|
Rozeznanie
|
Mnie jak by teściowa nakarmiła to już bym nie wstała
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej.
My już po grillu, nie najadłam się, bo jestem na diecie. Ale skusiłam się na kawałeczek ciasta z truskawkami i kaszankę (ostatni raz jadłam długo przed ciążą). Dzięki dziewczyny za opinie na temat depilatora - widzę, że baaaaardzo podzielone. Ja kupiłam. Zdam relację, czy jestem zadowolona, czy nie.
|
|
|
|
#4541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale że jak już całe? Cytat:
Cytat:
a tak poważnie to super, że już jesteś Cytat:
za pół roczku ![]() i jak fajnie, że lekarz tak pozytywnie nastroił to my dziękujemy |
|||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia-czy ja godna?
Coś ostatnio zamulam Ale postaram się:No więc po szale na nosidła Tuli przyszła konkurencja ze strony Kiji i Lady na Mei Taie Marsi, Aśka i Hope miały straszne "przygody" z dziećmi: Leo zaklinował się główką pod kanapą, Asi się Blanka zatrzasnęła w samochodzie a Dawidek Hope wypadł prawie że z bujaka Jeny aż mnie ściska jak sobie przypomne!Trwa nowy szał zabawkowy, mianowicie na gumową żyrafę Sophie za bagatela 70 zł! Cała i dziewczyny przerzucają się na pieluszki wielorazowe, dopiero co je testują ![]() Leo, Kubuś, Julian i Ola mają już pół roczku!! Szaja wczasuje się z Agatką, Dorką i mężem nosząc na zmianę dzieci w Tuli ![]() A dziś Wisienka chyba miała mieć wieczór panieński? ![]() Black zalicza egzaminy i szykuje się do ślubu-dziewczyny zastanawiały się z kim zostawić dziecko podczas wesela. Nawijka, Charlizz, Ninagg, Debrah, Lenova uczą się w pocie czoła. Kolejne spotkanie forumowe: Nancykenator i Debrah Chociaż Bokeh też sobie rolkuje z Yellow.Meneq czeka na kolejny fajfun. U Lady skończył się remont mieszkania i po szybkiej przeprowadzce siedzą już szczęśliwi w nowym M(4?) ![]() Nasze dzieci męczą się w tą czikę (Co to czika, już wiesz ).No i przerzucamy się na spacerówki-ja dziś też, taki ukrop. To chyba tyle, przepraszam dziewczyny, na pewno pominęłam mnóstwo ważnych tematów ale tak na szybko to ciężko sobie przypomieć ![]() Zaraz wrzucę jakąś fotę ze spacerku do klubu
Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-06-22 o 21:55 |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
O, Black skarbnico wiedzy (
Laptop tż po ostatniej uroczej awarii z moim plikiem jeszcze nie żyje więc mogę zrzucić fotkę tylko na komp stacjonarny a on się buntuje.. W ogóle - rzadko pokazujesz nam Oliwię - zmień to
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Bokeh gwiazda śliczna, ale ......................... ................. ty robisz ładniejsze ;-)
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski. Będę nadrabiać jutro bo dziś cały dzień byłam poza domem i padam na pysk.
Kupiłam parę rzeczy z biedronki-kosmetycznych rzecz jasna i jestem zadowolona póki co. Jutro się rozwinę bardziej-mąż bardzo milutki po tej kłótni także mogłam szaleć z kosmetykami ![]() A teraz czas na pizzę piwko i ... Spać ![]() Do jutra
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak Bożysława zaniemogła to mi po głowie chodzą
![]() Cytat:
nawet nie wiecie jak za Wami tęskniłam czarownice mają moc ![]() Cytat:
podziękowac spadam do klubu chociaz na zdjęcia popatrzec, reszta jutro
|
||
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, ponieważ ja na facebooka wrzucam...
A co do pytania - do niektórych aparatów potrzebne jest oprogramowanie, ale możecie też spróbować zainstalować kilka razy - odłączyć i podłączyć ponownie. Mój lapek też się czasem buntuje, jak wkładam w niego czytnik kart i są podobne komunikaty wtedy. Mika - pytałaś o minerały... nakładałam i na sucho, i na mokro, na mokro lepsze krycie. Generalnie Amillie ma fajne kosmetyki, bo mam też róż. Ale podkład jest super, super, używam przy każdym makijażu odkąd go mam (czyli od 01.06.). Także ja polecam. A co do odcieni, to miałam kilka próbek w różnych, najjaśniejszych odcieniach, a pełnowymiarowy mam Cashmere (drugi w kolejności w którejśtam kategorii) i nie widzę różnicy między nimi na mojej twarzy... A jestem bardzo blada.
|
|
|
|
#4549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie chyba wezmę na oko, on i tak pewnie wtopi się w twarz (wiadomo, nie wezmę mega brązu ) czym nakładasz?---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o właśnie !
|
|
#4550 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej, my dziś cały dzień u rodziców na wsi. Był grill,a mały na kocyku sobie leżał i podziwiał czereśnie na drzewie
![]() Cała, superaśne te pieluszki i mówisz, że sucho hmm to chyba ja mam jakieś nie teges Może zamówię na próbę te co Ty i zobaczę jak mały na nie zareaguje. Mogłabyś jeszcze raz link podesłać![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie, że już jesteście na nowym mieszkanku Wiesz, że bez fot się nie obędzie? Cytat:
Cytat:
za obrót Cytat:
Gratulacjez okazji skończenia 6 miesiąca I jak tam, zasnął? Współczuję sytuacji z mężem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Piotrek tak dziś wypoczywał :
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-06-22 o 22:20 |
|||||||||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam Ciocie do klubu, czeka na Was ciekawostka
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh - na pewno tak będzie, on się ładnie stapia z cerą, nie jest mocno kolorujący, za to ładnie kryje. A co do nakładania, to różnie - Hakuro H50s albo H54, lub Real Techniques Buffing Brush.
Tak sobie myślę, że jak poród przeżyłam, to i depilację powinnam chyba przeżyć. Elllmi, współczuję sytuacji z TŻem, mam nadzieję, że szybko się wszystko wyprostuje. Choć uważam, że powinien się odezwać - chociaż napisać, że tęskni za małym, czy coś...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-22 o 22:24 |
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4556 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i specjalne za pół roczkuCytat:
|
||
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
w ogóle miała kiedyś któraś hybrydy na paznokciach u nóg? kurcze chyba sobie coś zrobie bo wkurza mnie ciągłe malowanie do sandałów
|
|
#4558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Piotruś nonono pełen relax tez bym tak wypoczelaCytat:
co do depilatora mam ponad 5 lat, fakt pierwsze uzycie myslalam ze sie .....wsciekne z bolu ale pozniej juz ok, tylko trzeba uzywac regularnie bo pozniej znowu bol, tylko ze ja gole do kolan, bo na udach nie mam |
||
|
|
|
#4559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pogrubionego to nie moge sie powstrzymac Cytat:
![]() Cytat:
![]() przelecialam kilka stron od mojego wywalenia z kompa, ale miałyscie ze mnie polewke mnie tam do smiechu nie było, roznosiło mnie po prostu.... juz wiem jak czuje sie mój małzon rzucając papierosy... to jest masakra jak sie człowiek potrafi uzaleznic, bo ja smiało moge powiedziec, ze jestem uzaleniona od Was i naszego forum ![]() uciekam |
|||
|
|
|
#4560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marsi chyba ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Black a te pudry Amillie mozna gdzies stacjonarnie kupic, bo chcialabym zobaczyc kolorki, niby wysylaja probki ale probka 2,9 a przesylka 9zl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

nie ma nas bo uciekamy z tego upału w prawie taki sam upał na wieś 

. Aśka nie wiem gdzie te twoje kilogramy, ja mam 167cm, waże 59kg i raczej nie wyglądam lepiej od ciebie.
.

a tak poważnie to super, że już jesteś 

Jeny aż mnie ściska jak sobie przypomne!

Może zamówię na próbę te co Ty i zobaczę jak mały na nie zareaguje. Mogłabyś jeszcze raz link podesłać

Choć uważam, że powinien się odezwać - chociaż napisać, że tęskni za małym, czy coś...
)