|
|
#4531 |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar L
Parabelko, potrzebuję kupić dla M. jakiegoś głupiego Jasia, bez recepty, na już. Co będzie dobre? Help!
|
|
|
|
#4532 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Obwąchałam (szybka jestem) i jedyne czego mogłabym się pozbyć i tak jest tanie więc bez sensu, zostawiam wszystko. ...Chyba czas wracać do pracy
|
|
|
|
|
#4533 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też wydaję i też jestem na debecie ![]() 2. Cytat:
Cytat:
![]() no dobra - fombla to folia bąbelkowa kiedy się człowiekowi bardzo chce spać a musi powiedzieć te dwa arcytrudne słowa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4534 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jesu, jesu, skąd wziąć kasę, nawet nerek nie wolno sprzedawać a kraść nie umiem
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a propos pracy - matka mi od miesięcy truła doopę, że mam w końcu iść do pracy, mam szukać, już, teraz, na przyszły rok, no nareszcie. znalazłam, mam super stawki, wszyscy zadowoleni. oczywiście mam przez to tydzień zajęty od rana do nocy, dosłownie, no ale coś za coś. no i wspomniałam dziś przez telefon, że jedyny problem może być z pracą mgr, bo po prostu nie mam kiedy pisać, ale to w sumie żadna tragedia, bo w ostateczności napiszę w następne wakacje i obronię się we wrześniu. iiiiii się zaczęło: "to może lepiej od razu rzuć tą robotę", "no skąd miałam wiedzieć, że jesteś takim tumanem, że sobie nie poradzisz". autentycznie takie słowa. chyba nie ma się co dziwić, że wiecznie się stresuję i panikuję, jak mam takie wsparcie. jak jest dobrze to jest dobrze, a jak tylko choć słowo nie po jej myśli.... dziękuję za uwagę, wyć mi się chce po prostu. a z pozytywów - w końcu się rozpakowałam po tygodniu. i idę jutro kupić buty, postanowione. |
|
|
|
|
#4537 |
|
Nindżopesz
|
1.
![]() 2. bosz, współczuję Ale dobrze dajesz sobie radę pomimo dołowania z jej strony więc teges, nie daj sobie nic wmówić!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 |
|
grozi wypollizowaniem
|
te som fajne
http://wojas.pl/produkt/8016 a ta laska co pisałam to miała cos takiego http://wojas.pl/produkt/9822 choc tutaj czarne wersja jest nieładna
|
|
#4539 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wie ktoś w ogóle, jak z jakością tych wojasów? |
|
|
|
|
#4540 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale design maja coraz lepszy
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4543 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam też skórzane trampy wojasowe i chodzę w nich obecnie non stop i również som nadal jak nowe ![]() Czyli ja jestem zadowolona, uważam ze jakość jest super Aczkolwiek nie obraziłabym sie jakby tańsze były
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-10-04 o 22:03 |
|||
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęście w nieszczęściu to Twoje życie, Twój plan i zrób po swojemu - broń się kur dwa nawet we wrześniu 2054 roku kiedy Ci się tylko spodoba bo TO jest najważniejsze, żeby zrobić po swojemu, tak żeby czuć się dobrze, gdyż ponieważ punkt pierwszy - Twoje życie a Mam nie zmienisz ma prawo być Ci cholernie przykro, nawet mi się zrobiło przykro
|
|
|
|
|
#4545 | |||||
|
To ja :)
|
Melk -biedna, ściskam mocno
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że rozgryzłaś go bezbłędnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tumiwisizm chyba złapałam...
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dybry
![]() ło a myślałam, że ostatni będą pierwszymi
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Co się odwlecze to .. mam nadzieję, że się tylko odwlecze
![]() Cytat:
Co za Mother ... współczuję, naprawdę mogła wyrazić swoją opinię w innych słowach, a nie najgorszych z możliwych ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Panaroja
|
znad kothy
![]() Cytat:
![]() 2. no fiesz co *foch* ![]() Cytat:
Jeżeli sama sobie nie radzisz - poszukaj może pomocy psychologa ? Musisz się zdystansować , bo inaczej będziesz miała spaprane życie na amen i enter po wieki wieków ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Parabelko - ja tam myślę, że to nie o samą aprobatę czy też nie, planów dziecka chodzi, a o to że po prostu najzwyczajniej przykro się człowiekowi robi jak rodzic może tak o nim myśleć, mówić, że nie kuma trudu, nie widzi, nie rozumie i nie docenia, nie mówiąc nawet o tym, że nie wspiera. Bez względu na aprobatę czy jej brak, ot zachowanie po prostu, no użyje tych słów, powinna się wstydzić.
Tu przepraszam z góry za mocną ocenę, ale takie moje odczucie. Dodam, że moja Mam też nie rozumiała mnie w ważkich dla mnei sprawach, było mi cholernie przykro, chuop rozumiał, przyjaciele, opcy, a ona nie - no ale jak jej wyartykułowałam, to przeprosiła, i wsparła. Wiem, że nie zrozumiała, nie twierdziła, że już rozumie itd, ale wpsarła no matter what. Powiedziała, nic się nie martw, wszystko jakoś się poukłada, itd itd. Po prostu czułam że "nie kummam Twoich poczynań, ale i tak jestem z Tobą, i wierzę w Ciebie". Of kors nie dosłownie ale taki sens ale ale jest też pozytyw - nigdy się nie chwalę ![]() ale dostałam prezenta - dadaaaaaaam - załącznik i polecam wszystkim szukającym szopperek - tzn na A4, segregatory się nie nadaje absolutnie, jest zbyt smukła, ale wybór jest spory, inne się nadawały. Imo i tak za drogo, ale prezent to nie marudzę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-05 o 12:31 |
|
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymać Cytat:
ja potrzebuję torebki ale nie mogę się na żadna zdecydować, też by mi się prezent przydał, byłoby łatwiej ![]() Znad kawy i doła
|
||
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz prezent wybierałam sama - ta torba winna nazywać się minimalizm skończony ![]() Jest wybór niemały, polecam przebiec się po sieciówkach Ja zawsze miałam torebki po Mam oprócz fenomenalnej małej czarnej miękkiej na ramię, no i teraz ta nawet nie pytam co się stanęło bo chyba wiem ja łapię ciepło i byczę się w tych pięknych okolicznościach przyrody, udając do niedzieli, że dołów nie mam
|
|
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta Twoja skąd jest? na pocieszenie szukam wycieczki, może jednak jeszcze gdzieś pojedziemy w tym roku.... Cytat:
dopiero wieczorem się wybiorę gdzieś, więc już zimno będzie
|
||
|
|
|
#4553 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
![]() To jest w ogóle skomplikowane wszystko, bo jak jest dobrze, to jest bardzo dobrze, a czasami jedno słowo nie takie i... ![]() Bo ktoś tam w pracy mówił, że dziewczyna jego bratanka sobie przełożyła obronę na wrzesień, a teraz pracy nie może przez to znaleźć, bo nie ma papierka, już ty lepiej nie kombinuj, TY masz wszystko załatwić w terminie, a właśnie że to moja sprawa, bo później do mnie przyjdziesz po pieniądze, jak masz sobie nie poradzić, to od razu lepiej rzuć robotę... Kupiłam buty Szaleństwo.Jak te mi się też rozkleją, to wysiadam. |
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaiste pocieszenie wyśmienite, a co ma wisieć
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
przechodziłam przez coś podobnego , wprawdzie nie z mam tylko z ojcem , ale za to o treści "tylko ja mam rację , a ty możesz mieć swoje zdanie pod warunkiem że się zgadza z moim , bo ja wiem lepiej co dla ciebie jest dobre i co w ogóle jest dobre a ty się nie znasz bo nie możesz się znać" i zero wsparcia , zrozumienia , nie mówiąc o jakiejkolwiek pochwale czy akceptacji . Nawet jeżeli jako dziecko bywałam chwalona - co się zdarzało sporadycznie - nigdy nie wiedziałam czy chwali czy sobie zjadliwie i subtelnie kpi żeby okazać swoją wyższość intelektualną Prezent bardzo bardzo ![]() A fogle to macham znad drapiącego gardła i lejących się zatok
|
|
|
|
#4556 |
|
grozi wypollizowaniem
|
macham znad powtoru z warsztatów
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rezervat obadam opowiadaj ![]() Znad kawy nie wyspałam się, no ale basen już zaplanowany więc trza było wstać i się zbierać
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-10-06 o 09:07 |
|
|
|
|
#4558 |
|
Panaroja
|
Macham znad bólu guowy , zatok , kataru i stanu podgorączkowego
ideu zdychać
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś
![]() Cytat:
![]() Macham znad wody niegazowanej Wczoraj pojechaliśmy na zakupy ubraniowe, ponad pół dnia zeszło, a i tak za dużo nie kupiliśmy, Didce kurtkę zimową, spodnie i spinki A potem byliśmy na parapetówce- spontanie A dziś jedziemy do znajomych. Dobrze, że już się lepiej czuję, choć formy jeszcze całkowicie nie odzyskałam ![]() A i nie miałam czasu upiec szarlotki sypanej, ale co się odwlecze Upiekę jak kupię wino
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4560 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no topra krótka relacja fiec warsztaty odbyły sie w miejscu bardzo do tego odpowiednim, orientalnym, ciemnym, dusznym i goracym ![]() Uczestników usadzono w zaklętym kręgu wokół sali na ławach z poduchami, srodek kręgu wypełniały stoliki usiane hojnie testerami z yasmeen. Wpadłam kilka minut przed rozpoczęciem i większość towarzystwa juz zasiadała na wybranych pozycjach .Moje bystre oko wyłowiło truskawe koło której udało mi sie zasiąść. ![]() Wybiła godz 14, jednak warsztaty nie zamierzały sie rozpocząć, a towarzystwo wyglądało na lekko zestresowane-myślę ze wynikało to z tej intymnej atmosfery pomiedzy bądź co bądź obcymi ludźmi, w dodatku nic sie nie działo nikt nic nie mówił, a wszyscy byli zmuszeni gapić sie na siebie.W koncu zaczelismy siegać nieśmiało po testerki, potem po wodę no i słodkie przekąski przygotowane przez organizatora. O godzinie 14.15 głównoprowadzącej dalej nie było, ale zaczeło to jakoś mniej przeszkadzac. O 14.30 wpadła główna atrakcja czyli sab , nestety nie wyglądał na zachwyconą otoczeniem w którym miała spędzic następne kilka godzin wprowadzajac nas w historie perfumiarstwa orientalnego, nie wiem zupełnie dlaczego ,bo mnie sie bardzo podobało.![]() Warsztaty weszły w kolejną faze, była to faza problemów technicznych: niemozności ulokowania ekranu, braku miejsca na wszystko, komputera i rzutnika zaparkowanego wraz z operatorem sprzętu nie wiadomo gdzie ![]() W koncu warsztaty rozpoczęły się historia perfumiarstwa od zarania dziejow po współczesność. W przerwie odbył sie pokaz tanca bollywood (o ile to dobrze piszę) taniec jak taniec, okiem nieeksperta oceniłam go bardzo dobrze, natomiast muzyka do której sie odbywał raniła nieco moje uszy, chętni mogli zrobic tatoo henną -tru skorzystała, ja nie. NAstępna cześc była najbardziej porywajaca, bowiem była poświęcona poszczególnym składnikom-ambra, labdanum, róza i oud. Kazdy wykład połączony był z wąchaniem ,absolutów, olejków zarówno prawdziwych jak i podrabianych . Zmieniłam zdanie na temat labdanum, ktorego nie lubiłam jak mi sie wydawała, natomiast to co wąchalam na warsztatach było niezaprzeczalnie piękne.Następnie było afterparty w knajpie powyzej miejsca warsztatów. Była to restauracjo-pizzeria o nazwie Il Forno, której z pełną odpowiedzialnością nie polecam. Kelner był wyraźnie zdegustowany gdy weszlismy grupą kilkunastu osób, przeciez to faktycznie skandal żeby w sobotni wieczór grupa dorosłych, dobrze wyglądajacych osób śmiała zakłócić święty spokój obsługi niezbyt taniej restauracji ![]() Dodam tylko ze oprócz nas w knajpie nie było prawie nikogo (mowie prawie, byc moze kogos przegapiłam, jednak na pierwszy rzut oka knajpa świeciła pustkami). Jednak udało nam sie zjeść ,wypic i zapłacić-nie bez trudności i nie bez krzywych tekstów ze strony obsługi ![]() Po tym małym afterpaty wieksza czesc towarzytwa sie rozjechałą, częściowo na kolejne imprezy, a ja z tru i betty udałysmy sie na kolejne afterparty do normalnej knajpy, o nizszym poziomie wystroju i menu , ale duzo wyzszej kulturze osobistej obsługi, po cyzm po obaleniu po browarku rozjechałysmy sie w strone domów. moje refleksje i spostrzezenia : 1. wydaje mi się ,ale to tylko moje zdanie i moze sie mylę, ze na spotkaniech w tak małym wyspecjalizowanym ze tak powiem gronie uczestnicy powinni sie jakos przedstawiac, bo gadamy ze sobą, pewnie sie jeszcze spotkamy a nie wiadomo who i s who, i teoretycznie mogłabym nie wiedziaec ze ktos był którąś z was. Jednak zdaje sobie sprawe ze moze nie kazdy che sie ujawniać. 2. zabrakło części oficjalnie poświeconej zapachom z oferty jasmeen. Wiem ze nie taki był temt warsztatów, ale jednak śmiem mniemać ze orgaznizatorom równiez o to chodziło. Testery stały cały czas na stolikach, ale nie było kiedy z nich korzystac, efekt był taki ze kilka zainteresowanych osób, w tym ja usiłowały powąchac to i owo podczas pakowania wszystkiego po zakonczeniu warsztatów. 3. miejsce- rózne bły głosy mnie sie bardzo podobało i nie chcaiałaby aby takie warsztaty odbywały sie w iejcu typu sala wykładowa 4. brakowało mi interakcji pomiedzy uczestnikami, choc akurat koło mnie i tru siedziały bardzo miłe panie z kórymi udało sie wymienic kilka reflekcji na temat zapachów, niestety nawet nie wiem jak miały na imie (patrz pkt 1) 5. uwazam ze takie warsztaty powinny miec oprócz wykłądów jakąs cześć warsztatową, poswieconą na jakąś pracę nad omawianym materiałem, wymianę pogldów i spostrzezen uczestników koniec 6. P.S testery z yasmeen powinny miec jakies nalepki z nazwą w języku europejskim, bo co z tego ze cos misie podoba, jak nie mogę zapisać co to było?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-10-06 o 14:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Obwąchałam (szybka jestem) i jedyne czego mogłabym się pozbyć i tak jest tanie więc bez sensu, zostawiam wszystko.

Ale dobrze dajesz sobie radę pomimo dołowania z jej strony więc teges, nie daj sobie nic wmówić!

Co za Mother ... współczuję, naprawdę mogła wyrazić swoją opinię w innych słowach, a nie najgorszych z możliwych
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)