|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Dziś zamówiłam z wysyłkowej, wzięłam Iris Noir a z nowości oba żele, mleczko miód-musli, maseczkę z granatem i nowy tusz do rzęs. Ciekawa jestem czy nowości mi przypasują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Klientka w krawacie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiam
Powiedzcie mi, czy jeżeli jestem klientem esklepu i mam kartę w stacjonarce, to gdy skorzystać z wysyłkowej po raz pierwszy to jestem nowym klientem? Skoro to trzy odrębne kanały dystrybucji, to tak powinno być, ale nie jestem pewna, więc pytam.
#4533 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiam
tak jesteś nowa w wysyłce
![]()
#4534 |
Klientka w krawacie
|
Dziękuję pięknie
![]() Próbowałam wpisać ten kod, który podała maruda80, ale nie wchodzi (zmieniłam litery na drukowane)...
#4535 |
Rozeznanie
|
bo ten musisz podać telefonicznie i podac numer klientki z wysyłki ktora cię poleciła
![]() mogę ci podać priv moj ![]()
#4536 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Dostałam dziś paczkę z IN gratis. Na szczęście wzięłam zestaw mini zapachów (wśród nich IN) i jednak to nie mój zapach - co prawda trwały i intrygujący, ale wg mnie nie nadaje się na codzień, a na specjalne okazje miniaturka mi w zupełności wystarczy. Woda poszła już w świat, a ja nadal szukam swojego zapachu YR.
Oprócz mini zapachów zamówiłam nowe mleczko miód i muesli, szampon wygładzający i krem do stóp (wszystko czeka jak wykończę aktualne otwarte kosmetyki). Czy nowa seria BIO ma zielony punkt w stacjonarce? Zastanawiam się na co wykorzystać -50% z ulotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4539 |
Konto usunięte
|
działanie wszystkie mają podobne, jeżeli chodzi o zapach mi się podoba jednakże niewątpliwie dla zagorzałych fanów lawendy (intensywny, kwitnące kwiaty+ziołowo-wetiwerowa nutka)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
niefajnie
![]() jak się chłodniej zrobi to wypróbuję, może choć na zimę da się zrezygnować z aluminium |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
Wczoraj dostałam paczuchę z oferty 3PYC3FR03 dla nowych
![]() Jestem zaskoczona, że w ogóle ją dostałam, bo to drugie zamówienia na mnie (na fakturze widnieje numer klienta przypisany za pierwszym razem) a poza tym, że tak szybko przyszła ![]() Prezent niespodzianka to Krem pod oczy przywracający blask Serum Vegetal ![]()
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
Może ja w międzyczasie tylko parę słów, bo dzis się spryskałam tą nowością. Zadziwiające, ale pachnie do teraz (siedem godzin!). Bardzo długo, kilka godzin wyczuwałam nutę różaną (nie dominowała, tylko uzupełniała nuty zapachu). Teraz w zasadzie jest to tylko baza, podobna do tego co znamy, ale słodsza i przyjemniejsza. Ogólnie zapach wydaje mi się lepszy i choć też szyprowy, to jakby "pełniejszy", mniej jest wiercących w nosie nut piżmowych (w opisie nie ma piżma tylko "białe drewno", jest też jaśmin którego ja nie wyczuwam, ale który może dodawać tej "pełni",w moim rozumieniu naturalnie.) Oczywiście każdy ma inne odczucia, za chwile ktos może napisać że dla niego to pachnie jak czysta chemia albo rozdeptana biedronka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Raczkowanie
|
Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Też dziś odebrałam paczkę z kodem Lune13. Kredka czarna świetna, nie odbija sie, nie rozmazuje. Nature jest dla TŻ, podoba sie nam, świeży, z ziołowo-drzewnymi nurtami. No i ci najlepsze - cała paczka za 135 zł.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
![]() ![]() Bez cudnie pachnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
a ja muszę, bo się uduszę: wreszcie rozumiem, co tak wiele z Was miało na myśli twierdząc, że zapach jakiegoś yr-owego żelu nęcił by zjeść zawartość butelki
![]() dziś zaliczyłam kąpiel z nowością z JdM i wreszcie zrozumiałam cudowny zapach wąchałam także nowość z Culture Bio i również bardzo bardzo przyjemnie nowości narobiły mi smaczku na zamówienia, tym bardziej, że ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczył mnie krem Ovale Lifting i chyba będę chciała pierwszy raz w życiu potestować kremiki z yr jestem zainteresowana szczególnie smakowicie wyglądającym słoiczkiem nutritive vegetal jak myślicie Dziewczęta, kiedy można się teraz spodziewać kodu -50%? Edytowane przez minniem Czas edycji: 2013-09-03 o 22:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
Jakie ładne paczuszki w tym tygodniu odbieracie
![]() Do mnie też przyszły dwa kartoniki z LUNE13 - za 120,30 i 102,50 zł. W obu przypadkach w prezencie wybrałam kremy Active Sensitive i dostałam miski. Nadprogramowo jak zwykle nic mi nie wpadło i katalogi oczywiście wiosenno-letnie załączyli ![]() A wpadki to nie tylko w YR się zdarzają. Jestem wielbicielką "klasyków" JPG. W niedzielę zamówiłam w perfumerii internetowej Classique Summer 2012, paczkonosza wypatrywałam jak pierwszej gwiazdki w Wigilię, otwieram pudełko, a w środku Summer 2011 ![]() Edytowane przez Damroka_ Czas edycji: 2013-09-03 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
dostałam ofertę 9PYC9NR08 - wygląda na to że to jest to sama oferta co 9PYC9NR06, wzbogacona o krem do rąk i balsam do ust miód-muesli bio i maseczkę z żurawiny.
Ktoś zamawiał z tej starszej oferty kiedykolwiek? nie mogę się nigdzie doczytać co jest tą niespodzianką o wartości 82pln |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Konto usunięte
|
w poście nr 4541 jest ta niespodzianka na zdjeciu chyba
![]() a ja stworzyłam sobie poziomkowy żel pod przysznic rocherowy tzn. do żelu mango dolałam truskawkę i tak poziomeczkami pachnie ładnie ![]() a na poczatku wygladał jak drink tequila sunrise ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Coś nie widać mojego zamówienia YRosiowego z nowościami, wybrałam kuriera i od 2 dni cisza..
Ile czekałyście na zamówienie netowe?
#4550 |
Rozeznanie
|
Odebrałam zamówienie z TJ gratisową
![]() Kosmetyczka POP ART nie jest duża ![]() Suchy olejek ma słodki troche orzechowy zapach (czuć go na skórze) i jestem nim bardzo pozytywnie zaskoczona. Dobrze nawilża, jednocześnie nie pozostawiając tłustej warstwy. Na szczęście psika w miarę rozsądnie (nie jest to mgiełka ale też nie pluje). Pewnie go jeszcze zamówię ![]() żele JDM makademia to lody orzechowe a drugi pachnie jak miód z fistaszkami miętowy jest bardzo męski (liczyłam na cos w rodzaju gumy orbit i lekko się zawiodlam) maseczka musi poczekać na swoja kolej, a peeling jutro będzie w użyciu (pachnie owocowo-morelowo) Całość 83,50 PS: Dużo papierów dużo ofert i ani jednej próbki ![]() Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2013-09-04 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Jak ja lubię oglądać te Wasze zdjęcia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez mollina Czas edycji: 2013-09-04 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
a ja w poniedziałek o 23 napisałam do yves rocher, że nie wysłali mi cieni, a dzis juz dostałam paczuzkę
![]() ![]() edit: jednak poczekam na jakis lepszy kod bo płacenie prawie 80 zł za perum mnie nie urządza, tymbardziej, że psikadeł mi nie brakuje ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-09-04 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
KODY newsletterowe
TD35PR 35% za min 139 TD50ZL 50zł za min 139 ETE08 50% na najdroższy kosm w koszyku od 89zł na nieprzecenione i bez zielonego punktu HYDR08 mini micel + 50% na 1 kosm te kody nie działają ![]()
#4556 |
Konto usunięte
|
poprawiłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
Wkurzyli mnie - kulka hamamelis została wycofana z produkcji, bo jest antyperspirantem, a oni będą już tylko dezodoranty sprzedawać.
![]() Po ostatnich zmianach asortymentu w YR perfum nie kupuję, deo też już nie będę, powoli mnie od siebie odzwyczajają. ![]()
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
ale jakie?
![]() ![]() ja na swoje zamówienie z gratisowym Iryskiem też czekam ![]() ![]() nie wytrzymam i chyba zrobię jeszcze małe z Ambrą ![]()
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2013-09-04 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zadomowienie
|
Chcąc-niechcąc.
![]() A to oznacza wizyty w sklepach z zabawkami, odkrywanie nowych zabawek itd. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.