|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Ja nie widziałam jego od 2 miesięcy, może aż tak nie tęsknie, albo mi się po prostu wydaje. Mieszkamy od siebie 6 km. On do mojej miejscowości to nie przyjeżdża prawie wcale, chyba że po kogoś z rodziny na pociąg. Ja często bywam u niego w miejscowości jak mam coś do załatwienia, ale nie zdązyło mi się go spotkać.
Jakbym go spotkała to nawet nie wiem jakbym się zachowała, jaka byłaby moja reakcja. Ja na początku przez około tydzień pisałam do niego, bo nie wytrzymywałam, ale odpisywał tylko do czasu i to tak krótkimi zdaniami. Nie gadamy już ponad półtorej miesiąca, może więcej. Teraz czasem mam chęć napisać, zapytać się co u niego, czy pracuje, jak się miewa, ale nie piszę nic.
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tęsknię za eksem... Dzisiaj piekłam babkę i pomyślałam o tym, że on bardzo lubi babkę. Nawet przez myśl przeszło mi żeby się do niego odezwać, bo święta to dobry pretekst ale nie przyniosłoby to nic dobrego. Nie odezwałabym się, bo jestem ciekawa, co u niego, ale dlatego, że tęsknię. Nie wiem czemu cofnęłam się tak dużo w procesie zapominania o nim. Znowu codziennie o nim rozmyślam, a przecież to taki dupek, który mnie nie szanował. Sama się sobie dziwię, że nie mogę go całkiem zapomnieć.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
Jutro mija 2 miesiąc i od tamtej pory go nie widziałam. To było nasze ostatnie spotkanie.
|
|
#4535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak ja i ex mieszkamy w jednej miescinie, nie chadzamy raczej tymi samymi sciieżkami. Więc szanse że wychodząc z domu go spotkam są nikłe a dzis cholera musiałam go zobaczyc Nowy Rok będzie przełomowym
|
|
#4536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie powinnam chyba z nim rozmawiać... Czuję się jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
#4537 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Owszem, nie powinnaś. Nie dając mu zatęsknić i uświadomić sobie pewnych spraw, stawiasz siebie na przegranej pozycji.
|
|
#4538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zanim przeczytałam wasze wiadomości, napisałam mu jak się czuję, że chciałabym, by było jak dawniej... Poległam na całości. Jestem taka zła na siebie!!
|
||
|
|
|
#4540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja rada? Chcesz coś napisać, określić swoje uczucia to pisz tu. Jesteś anonimowa, ulży Ci, on się o tym nie dowie a może jeszcze któraś z nas się do tego odniesie i pomoże zrozumieć. Mnie to pomogło a wiele razy przecież aż rozrywało mnie z tęsknoty albo chęci nawciskania mu. Cieszę się że tego nie zrobiłam ![]() Wizaż przyjmie wszystko
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech zobaczy, jak mu jest beze mnie, niech stwierdzi, czy podoba mu się życie, w którym nie ma mnie. Będzie ciężko, ale dam radę. Będę miała dni zawalone robotą - trzeba zająć się nauką, przygotowaniami do świąt. Dam radę, prawda? Niech ktoś mi powie, że dam ![]() A dlaczego od jutra dopiero? Bo dziś chcę sobie z nim pogadać Ja, on... Tak ostatni raz.Weronka9292 - dzięki za pomysł! czuję, że będę tu pisać parę razy dziennie i wyrzucać swoje żale. Ale skoro Tobie pomogło, to może i mi pomoże?
|
|
|
|
|
#4542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mi to pomogło, wiele razy ![]() Cytat:
|
|
#4543 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie powinnaś, a on nie powinien Ci takich rzeczy pisać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiele razy przyłapałam go jak siedząc przy stole zerkał na mnie lub się po prostu co jakiś czas dziwnie przypatrywał. O co mu chodzi? chciał się upewnić że dobrze zrobił ze mnie rzucił? O co chodzi? |
||||||
|
|
|
#4544 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I jak rozmowa?
|
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
przed chwilą eks przysłał mi zaproszenie do fb?
o co kaman???
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
po drugiej stronie szafy
|
O nic, standard. My zdrowiejemy, oni zaczynają chorować
Olej.
|
|
#4547 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze? Na początku rozmowy czułam się tylko gorzej, niż przed rozmową z nim. Było mi potwornie przykro. I choć starałam się zachować dystans, to średnio mi to wychodziło. A jeszcze się dowiedziałam, że wybrał się z kumplami na imprezę i taak świetnie się bawił! Poczułam się strasznie żałośnie, bo gdy on imprezował, ja wypłakiwałam sobie oczy
No i znów mnie troszkę poniosło i wyrzuciłam to co mi na sercu leżało i mi lepiej. Naprawdę, dziś obudziłam się taka lżejsza... Nie czuję się jeszcze dobrze, bo to niemożliwe, ale nie płaczę, co jest dla mnie wielkim sukcesem. I chciałam napisać parę razy, ale na razie daję radę i się powstrzymuję. Oby tak dalej, dzień po dniu...
|
|
|
|
#4548 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny pomocy wynosze sie w domu w styczniu,tylko mój ojciec tak matkę dzisiaj pobił,ze nie wiem co mam robić ona chciała po nóż już iść.Dostalam przy okazji ja ze bronilam matkę.Cala sie trzęsie,nie wiem jak jej pomoc bo ma siniaki,gdybym nie wkroczyła to nie wiem co by sie stało.Co ja moge zrobić,mam od razu dzwonić na policję? Ale przecież nic mu nie zrobią.
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- To nie jest pierwszy raz,ale długo to sie nie powtarzalo. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A przecież jak coś z tym zrobię to będzie jeszcze gorzej ... |
|
|
|
#4549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomyśl o terapii dla DDA, w moim mieście jest ośrodek, gdzie można bezpłatnie zapisać się na NFZ.
|
|
#4552 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja poszukam u siebie w mieście puki co wylecze do końca zeby i wtedy zabore sie za drugie. |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
A kto kogo usunął?
Mój eks jak narazie to mnie odblokował, bo kiedyś wyskoczył mi w wyszukiwarce, a jeszcze jakiś czas temu po wpisaniu jego nazwiska nawet mi się nie wyświetlał ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
Szczecin, ale myślę, że w każdym większym mieście coś takiego powinno być.
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie jak ojciec się awanturował po pijaku w domu i leciał do mnie z łapami to zadzwoniłam na policje. Spałowali go i od tamtej sytuacji boi się mnie i nigdy więcej na mnie ręki nie podniósł.
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
Niedawno wróciłam tu po mega długim czasie nieobecności i pisałam Wam, że w moim przypadku powrót do eksa okazał się dobrym posunięciem i już dłuuugo jesteśmy znowu razem, szczęśliwi, zakochani. Nie słuchajcie mnie. Śmieć zawsze śmieciem pozostanie
Tyle.
Edytowane przez yellowbird Czas edycji: 2013-12-22 o 18:42 |
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4559 |
|
Rozeznanie
|
mogę dołączyć i ja ?;(
|
|
|
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mialam udany wieczor i cudowna nocke
chlopak inteligentny, madry, ciekawy, zboczony i LADNY. No to Kaguya ma nowa fascynacje. Nie moglismy sie od siebie oderwac. Dawno nie czulam czegos takiego. Juz nie brakuje mi czulosci P. Jestem spokojna. Teraz ciagle do siebie piszemy. Facet ujal mnie swoimi pogladami i inteligencja, do tego jest przystojny. Pytal nawet, gdzie spedze Sylwestra, a gdy powiedzialam, ze prawdopodobnie na imprezce gotyckiej, to powiedzial, ze tez chce pojsc jesli tak bedzie, bede sie modlic, zeby byl tam P z tamta laska >Nornalnie kocham zycie, ot co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

o co kaman???
No i znów mnie troszkę poniosło i wyrzuciłam to co mi na sercu leżało i mi lepiej. Naprawdę, dziś obudziłam się taka lżejsza... Nie czuję się jeszcze dobrze, bo to niemożliwe, ale nie płaczę, co jest dla mnie wielkim sukcesem. I chciałam napisać parę razy, ale na razie daję radę i się powstrzymuję. Oby tak dalej, dzień po dniu...

jesli tak bedzie, bede sie modlic, zeby byl tam P z tamta laska
>