|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Invimed i Invicta Wrocław
Cytat:
![]() Dr W-O da radę ![]() Zobaczysz kochana.
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a zobaczymy jak teraz będzie ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Chciałabym chciała.. no zobaczymy co będzie.. śnieżynka o połowę słabsza niż przy 1 transferze wiec szału może nie być ...
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Musimy mocno wierzyć że się uda
|
|
|
|
#4534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozgoryczenie i żal nie mały...
Edytowane przez najkii Czas edycji: 2015-05-27 o 22:55 |
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No na szczęście to nie jest duże opóźnienie z tą kasą w Invikcie ![]() Niagra kciuki za śnieżynkę
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
kanwa nie, na razie jedynie antyki
cichutka2014 podejrzewam, że tak. Ty, ja i glue jesteśmy chyba na tym samym etapie. Racja 3 tyg to nie tak źle...tylko ja jestem TAAAKA niecierpliwa |
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety przy naszych problemach trzeba być cierpliwym bardzo na każdym kroku. Ale mnie zamula i głowa mnie boli po tym oleju.Dodatkowo się objadlam ciasta z kremem od teściowej :P |
|
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4541 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
No ja mam nadzieję, że cierpliwość każdej z nas zostanie w końcu wynagrodzona, ale inna sprawa to tak raczej nieładnie, że opóźniają już rozpoczęte procedury. Całe szczęśćie, że to tylko miesiąc. |
||
|
|
|
#4542 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie może być inaczej!Cytat:
Miłego Dnia!
|
||
|
|
|
#4543 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiepsko z tym czekaniem, ale tyle dobrego, że nie musicie czekać niewiadomo ile tylko 3 tygodnie.
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Mordisch teścior w poniedziałek?
|
|
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
A program jest do czerwca tego roku czy następnego? Bo cos wczoraj mówili o tym w tv ale nie usłyszałam wszystkiego
|
|
|
|
#4546 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak powinnam zrobić, ale jeśli będę w pracy to zrobiębw inny dzień Już nie mogę się doczekać
![]() Do czerwca 2016.
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na 14.40, ale wcześniej badania hormonów.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kanwa Menopur ok, ale nie wiem czy mam już zrosty koło tego pępka, bo jakoś ciężko tą igłę było wbić no i coś tam poczułam przy końcu takie pieczenie.W każdym razie, nie było tak źle ![]() Dziewczyny, nie martwcie się opóźnieniem zdaje sobie sprawę, że czekanie jest wkurzające, ale z pewnością bedzie one wynagrodzone. A poza tym 3 tygodnie szybciutko zleci
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
od poniedziałku zaczynam zastrzyki kolejne i po tygodniu wizyta. Siedzieliśmy u Gruszki dziś godzinę tak się rozgadała![]() I faktycznie powiedziała że kasy już brak i że się załapaliśmy w ostatniej chwili. Byłam też na wizycie u sympatycznej Pani anestezjolog .Wizyta trwała w porywach 6 minut ![]() Dziewczyny a Menopur mam 600 i 1200 który stosuje się najpierw czy jak to?Jeszcze nie otworzyłam opakowania. Dawkę mam mieć 225. A Wy? Edytowane przez kanwa Czas edycji: 2015-05-28 o 19:05 |
||
|
|
|
#4549 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Jakiś czas temu zostałam skierowana do Invimedu, rok starań bez efektów Byliśmy na pierwszej wizycie, zrobiliśmy badania i narazie niby wszystko jest ok., brakuje mi jeszcze wyników z HSG. I właśnie w związku z tym badaniem mam pytanie, czy któraś z Was robiła to badanie na NFZ, czy jest to wogóle możliwe? Ewentualnie czy nadal można je zrobić na Kamieńskiego?Będę wdzięczna za odpowiedz. |
|
|
|
#4550 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciężko się je wbija. no i brzuch wymęczony swoją drogąCytat:
Otwórz sobie i wymieszaj najpierw opakowanie 1200
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny jak zawsze jesteście niezastąpione ![]() Pewnie i tak będę miała jeszcze sto pytań do Was:P W poniedziałek podobno było 16 pick up ów wooow |
||
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
Nierozrobiony menopur koniecznie w lodowce!!!! rozrobiony juz w lodowce stac nie musi
Miesza sie po kolei. Sklad jest ten sam, tylko rozna pojemnosc. Malutka pomogla mi zrozumiec. Dziekuje :-* Niagra mooooooooooocno trzymam kciuki :-* musi sie udac. Mnie zastrzyki ida gladko. Az sie dziwie... Dziewczyny przykro mi, ze musicie czekac. Na szczescie czas szybko leci. Ani sie obejrzymy a bedziemy wszystkie w ciazy. Bardzo nam tego zycze ![]() Mam juz nowa umowe ufff okres nie powalajacy, ale i tak mnie satysfakcjonuje.
|
#4554 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wiem co zrobić. Betę miałam robić w poniedziałek ale cały tydzień mam na 6 rano do pracy a u mnie w mieście labolatorium czynne tylko od 7-9 rano. I teraz nie wiem co zrobić. Jutro to chyba za wcześnie nie?
IUI miałam w sobotę.
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że bardziej wiarygodnie byłoby po 14 dniach od iui
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Kanwa kurde faktycznie nie dodałam, że po rozrobieniu trzymać poza lodówką ![]() Karmela gratulacje W końcu ta umowa
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa mnie boli po opadnięciu emocji. Ludzi teraz w tej klinice.Darmowe konsultacje są do końca maja. Tak mi strasznie smutno że tyle młodych ludzi w tych klinikach. |
|
|
|
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mi się uda dogadać w pracy zmianę grafiku to zrobię betę w środę. To będzie 11 dni po IUI.
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie się zastanawiałam czy mam trzymać w lodówce Menopur po rozmieszaniu
w ulotce poniżej 25 stopni.No dzisiejszy zastrzyk to jakiś koszmar był wycofuje to, że nie jest tak źle. Bolało-puekło juz po podaniu płynu i w dodatku ciężko te igły się wbija, mam wrażenie że zaraz się złamie ![]() Karmela gratuluję umowy ![]() Mordsith wydaje mi się że bezpieczniej będzie zrobić w środę ![]()
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
Evelinke dla mnie menopur to była tragedia. Ja po zastrzyku dosłownie czołgałam się na kanapę, tak mnie bolało... No ale cel uświęca środki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

ja zaliczyłam się do tych szczęśliwych i zapisali mnie na wizytę w1 więc biore od wczoraj antyki i mój czas zaczął się odliczać

zdaje sobie sprawę, że czekanie jest wkurzające, ale z pewnością bedzie one wynagrodzone. A poza tym 3 tygodnie szybciutko zleci
Byliśmy na pierwszej wizycie, zrobiliśmy badania i narazie niby wszystko jest ok., brakuje mi jeszcze wyników z HSG. I właśnie w związku z tym badaniem mam pytanie, czy któraś z Was robiła to badanie na NFZ, czy jest to wogóle możliwe? Ewentualnie czy nadal można je zrobić na Kamieńskiego?
i ciężko się je wbija. no i brzuch wymęczony swoją drogą
w ulotce poniżej 25 stopni.